Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
192 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
İş arkadaşlarınızı rüyanızda görmek, zorluklara veya destek ihtiyacınızda dahil olmak üzere onlarla olan ilişkinizin yönünü vurgular. Hırsınızı, mücadelelerinizi ve rekabetçiliğinizi gösterir. Rüyanızdaki iş arkadaşlarınız gerçek iş arkadaşlarınız değilse, o zaman üzerinde çalışmanız gereken bazı psikolojik durumlarla ilgili olabilirler. İşle ilgili rüyalar ayrıca işteki stres ile de bağlantılı olabilir.

Yerinizi alması için birini eğittiğinizi rüyanızda görmek, daha derin içsel gelişime doğru ilerlemenizi önerir. Eski davranışları geride bırakıp ve geleceğe bakmanızın bilinçaltı uyarısıdır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada arkadaş görmek ne anlama gelir?
Arkadaşımızı gördüğümüz rüyalar olayların oluş biçimleriyle ilgili bilgi getiriyor da olabilir. Olaylar genellikle rüyamıza sevdiğimiz ya da sevmediğimiz karakterler kılığında girebilir. Eğer arkadaşınızı gerçekte çok seviyorsanız ve rüyanızda rüyanızda gördüyseniz yaşamınızda güzel bir olay yaşayacaksınız. Bununla beraber, arkadaşınızla aranızda bir sorun varken onu rüyanızda gördüyseniz yaşamınızda kapanmamış bazı sayfalar olabilir ve bu olaylar tekrar gündeme gelebilir.

 

Rüyada arkadaş ya da diğer arkadaşlar olarak karşımıza çıkan arketipler yaşamda karşılaşacağımız olaylara, durumlara ya da kişilere işaret ederler. Aslında rüyada arkadaşımız ya da başka bir kişi kılığında girenler arketiplerdir ve bu arketipler bilinç dışı psişik eğilimleri sembolize ederler.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Hisler
Olaylar
Temalar
Mesajlar
Kişilikler
Duygular
Eğilimler
Özellikler
Semboller
Değişimler
Bileşenler
Davranışlar
Düşünceler
Karakterler
İçgüdüsel yaklaşımlar
0 oy
yorumcubilge Rüyakar (4.9k puan)  
bu iş arkadaşı sizin iş yerinize gelicek ve sizden daha kademeli bir rütbede görevde olacağını ilk zamanlar ondan hoşnut olmasanızda sonrasında arkadaş olacağınızı gösterir
+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyadaki arkadaş ya da diğer arketipler kollektif bilinçaltının bileşenleridir ve duygular, düşünceler ve olayların yansıması olarak karşımıza çıkarlar. Rüyada arkadaş ya da diğer arketipler yaşamımızın temel temalarına ve eğilimlerimize dokunurlar. Rüyanızda arkadaşınızı gördüyseniz kendinize şu soruları sormalısınız: arkadaşım bende hangi duyguları uyandırıyor? Rüyadaki arkadaşın temsil ettiği arketip yaşamımda kime ya da neye dokunuyor? Hatta çok ilginç olmasına rağmen arkadaşınızın ismine bakın, belki de bu rüya arkadaşınızla aynı isimde biriyle alakalı bilgiyi size getirmektedir.
+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Arkadaşımızı gördüğümüz rüyalar ayrıca yaşam döngümüzde karşılaşacağımız olayların nitelikleri ve özellikleriyle ilgili bilgi getirirler. Bu mesajları anlayabilmek için arkadaşınızla gerçek hayattaki ilişkinize bakın. Arkadaşınızı çok mu seviyorsunuz? Yoksa onunla kavgalı mısınız? Arkadaşınızın ismi nedir? Bu isimde başka biriyle ilgili şu anda yaşanan bir durum var mı? Tüm bu sorulara vereceğiniz cevaplara dikkat ederek rüyada gördüğünüz arkadaşın sizin için neyi ifade ettiğini anlayabilirsiniz.

 

Arkadaş gördüğümüz rüyalar bize yaşadığımız ya da yaşayacağımız olayları ya da durumları bir dizi karakter ile sunuyor olabilir. Bir filmdeki aktörler gibi rüyalarımız da bizim için farklı karakterler geliştirir ve bu karakterlere oynayacakları rolleri verir. Bu da onların rüyanın hikayesine özgü ve önemli kılan niteliklerini ortaya koyar. Bu özellikle ve niteliklerin bazıları aslında kendi iç dünyamızdaki niteliklerin yansımasıdır. Bazen arkadaş gördüğümüz rüyalar kişiliğimizin farklı bir bölümünü ya da özelliğini yansıtıyor olabilir. Örneğin, arkadaşınız çok güçlü bir karaktere mi sahip? Bir yerde CEO olarak mı çalışıyor?  Belki de sizin için arkadaşınız çok güçlü bir “yönetici” arketipi. Yaşamınızdaki bir yöneticiyle ilgili bilgi getiriyor olabilir.
+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Arkadaş gördüğünüz rüyalar kişiliğinizin farklı bölümlerini ortaya çıkarabilir. Kahraman, cesur, korkak, yönetici, şifacı ya da bilge, arkadaşınızı gördüğünüz rüyalarda buna benzer karakteristik özelliklerin hangileri vurgulanıyordu? Vurgulanan bu karakteristik özellikler aslında yaşamınızda vurgulanan özelliklerdir. Arkadaş gördüğünüz rüyalarda görünmez bir kimlik mücadelesi olabilir ve bilinçaltınız sizin için bir karakter kadrosu hazırlar. Rüyanızdaki arkadaşınız ya da diğer karakterler kişiliğinizin keşfedilmeyi bekleyen bazı yönlerine atıfta bulunuyor da olabilir.

 

Arkadaşımızı gördüğümüz rüyalarda ya da diğer karakterleri gördüğümüz rüyalarda aslında bu karakterleri rüyamıza biz davet ederiz. Sevmediğimiz karakterler ise yaşamımızdaki davetsiz misafirlerdir. Vahşi bir hayvan, bir filmin kötü karakter oyuncusu ya da bir cadı her azman istikrarımızı tehlikeye sokacak bir olayın temsilcisi olabilir. Rüyada evimizde vahşi bir hayvan gördüğümüzde anlamalıyız ki çok yakınımızda (hanemizde) ya da özelimizde bizi tehdit eden bazı unsurlar var ve bu unsurları yaşamımızdan çıkarmamız gerekiyor. Tıpkı vahşi hayvanı evden çıkarmak gerektiği gibi.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 218 okuma
35enev45 21 Nisan 2020 Rüya kategorisinde 35enev45 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
8 yorum 391 okuma
Adams 25 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 258 okuma
Likya 28 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 127 okuma
Karga 2 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
5 yorum 192 okuma
Simge 21 Ağustos 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 340 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 398 okuma
Simge 1 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+13 oy
1 yorum 332 okuma
Simge 6 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 743 okuma
Simge 29 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+6 oy
8 yorum 299 okuma
Simge 29 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 742 okuma
Simge 27 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
8 yorum 1.8k okuma
Simge 27 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 143 okuma
Simge 24 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

606 Aktif
0 Üye ve 606 misafir
Bugün : 9808
Dün : 21898
Toplam : 48089978
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...