Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Boşanma ya da ayrılık her ne kadar kötü bir durum olarak bilinse dahi, rüyalara sıkça görülmektedir. Daha çok mutluluk ve huzur üzerine yorulan rüyada eski eşini görmek, rüya alimlerine göre olumsuz şekilde de ele alınmaktadır. Bu konuda siz de gördüğünüz rüya üzerinden yorumları okuyabilir ve gelecek üzerinden tahminleri öğrenebilirsiniz.
Arminas Rüyazede (1.9k puan)  
Puan için
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
arminas oy verip yorumda yapabilirsin.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada eski eş ya da sevgiliyi görmek ne anlama gelir?


Eskiden aşk yaşadığınız birini görmek oldukça yaygın bir rüyadır. Duygusal bağ kurmuş olduğunuz biri, bu durum ne kadar önce olursa olsun, beklenmedik bir anda rüyanıza girebilir.

İster eski eşiniz ister eski sevgiliniz, hatta sadece platonik olarak aşık olduğunuz biri olsun, bir gece ansızın rüyanıza gelip size farklı duygular yaşatabilir.

Peki eski eşinizi ya da sevgilinizi ne zaman rüyanızda görürsünüz? Bu durum en çok, yeni ilişkinizde üzücü zamanlar yaşadığınızda ya da kendinizi yalnız hissettiğiniz dönemlerde olur. Yani gündelik yaşamınızdaki duygu durumunuz, eski bir aşkınızı hiç ummadığınız bir zamanda rüyalarınıza taşıyabiliyor.

Geçmişte bu kişiyle yaşadığınız tecrübenin detaylarına bağlı olarak bu rüya sizi farklı şekillerde etkileyebilir. Bunun oldukça şaşırtıcı ve rahatsız edici olduğunu hissedebilirsiniz. Bazen görüntüler çok canlı olur. Bu durumda eski partneriniz son zamanlarda sizi düşünüyor olabilir.

Eğer rüyanızda eski sevgilinizi ya da eşinizi gördüğünüzde kendinizi mutlu hissediyorsanız, bu onu özlediğiniz anlamına gelebilir. Ancak eğer bu rüyayı gördüğünüz için kendinizi çok sıkıntılı hissediyorsanız, bu, şu anki sevgilinize verdiğiniz değeri gösterir.



Her rüyada olduğu gibi bu tür bir rüyada da detaylar çok önemlidir. Örneğin eski sevgiliyi gördüğünüzde karmaşık duygular içine giriyorsanız, bu durum, eğer ilişkide kalsaydınız ya da bu ilişki için daha çok çaba harcasaydınız ve hatalar yapmasaydınız, ilişki sürer miydi ve mutlu olur muydunuz diye merak ettiğiniz anlamına gelebilir. Her ilişki belli açılardan iyidir ve belli açılardan da kötüdür. İlişkiler genellikle, kötü yönler ağır bastığında biter. Ancak siz şu an eski sevgilinizin iyi yönlerini özlüyor olabilirsiniz.


Eski eşinizle rüyanızda evlendiğinizi görmek, birkaç endişe verici olayla karşılaştığınızı gösterebilir. Son zamanlarda hayatta neyin önemli olduğunu analiz etmek istemiş olabilirsiniz. Rüyada eski sevgilinizle nişanlandığınızı hayal etmek ise şu anda başka biriyle olan ilişkinizin sizi gerçekten mutlu etmediğini gösteriyor olabilir. Başka kimseyle bir ilişkiniz yoksa, bu, sadece yalnızlığa işaret edebilir.

Eski sevgiliniz rüyanızda başka biriyle birlikte oluyorsa, bu, çözmeniz gereken bazı güvensizliklerinizin olduğunu gösterir. Şu anda hayatınızda olan sorunları çözdüğünüzden emin olmaya çalışın. Rüyanızda eski bir sevgiliyle yaşamak, hayatta daha fazla güvenlik istediğinizi hissettiğinizin bir göstergesidir. Belki şu anki ilişkileriniz iyi gitmiyor ve bilinçaltınız hayatınızın belli bir dönemine odaklanmış durumda…

Eski bir sevgili ya da eş hakkındaki her rüya önemlidir. Çevremizdeki ilişkiler hakkında duygusal olarak nasıl hissettiğimizi yansıtır. Kendi içgüdülerinize güvenin, bu, rüyanın ana mesajıdır. Eski bir sevgili ile ilgili tekrar eden rüyalarınız varsa, bu, onunla olan ilişkinizi kaçırdığınızı gösterebilir.

Rüyanızda, eski sevgiliyle geçmiş deneyimlerinizi yeniden yaşıyorsanız, bu muhtemelen yeni bir kariyeriniz olacağına işaret edebilir. Bir iş görüşmesi veya iş randevusu muhtemelen gelecekte kendini gösterecektir. Kendinizi onunla kavga ederken görüyorsanız, bu, bunun önemli kararlar verme zamanı olmadığını gösterir. Rüyadaki tartışmanın karışıklığı, herhangi bir zor karar vermeden önce sabırlı olmak ve iç sesinizi dinlemek için beklemeniz gerektiğini gösterir. Rüyada eski sevgiliye aşıksanız ama gerçek hayatta değilseniz bu, bir şeyi kaybettiğinizi hissetmenize neden olabilir. Bir kariyer, iş veya hatta muhtemelen bir seyahatle ilgili olabilir.



Eş ya da sevgili, istediğiniz bir şeyin simgesidir. Onun rüyanızda intikam aldığını görmek, günlük yaşamdaki karmaşık bir durumla başa çıkmakla bağlantılıdır. Şu anda özellikle ilişkiler söz konusu olduğunda uyanık olmanız gerektiğini gösterir. Eski partnerinizin çılgın olduğunu hayal etmek, şu anda duygusal yükünüz olduğuna dair bir öngörüdür.

Sonuç olarak, böyle bir rüya genel olarak hayra yorulabilir. Hayatta ne olursa olsun olumlu tarafa bakmanız gerektiğini gösterir. Rüyanızda birden fazla eski partnerin ortaya çıkması ise yeni bir başlangıcın gerekli olduğunu gösterir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Görmek

Rüyada eski eşini görmek rüya sahibi için mutluluk, huzur ve şans ile bereket anlamına gelmektedir. Kişi adına ferah bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi sorunu yaşamayacağı üzerine delalet eder. Ayrıca rüyada eski eşini görmek korku ve kaygılarından kurtulacağına, eğer herhangi bir hastalığı var ise şifa bulacağı üzerine delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşinin Ailesiyle Eve Gelip Konuşması

Rüyada eski eşinin ailesiyle eve gelip konuşması güzelliklerin açığa çıkacağı üzerine yorumlanır. Rüya sahibinin hedeflediği hayallerine ulaşacağı, eğer çevresinde küskün ve kırgın olduğu insanlar var ise onlarla barışacağına delalet eder. Ayrıca bilinçaltında yanlış yapma korkusunun olduğuna rivayet edilir. Bu korku nedeniyle bazı kararlar verme noktasında tedirginlik yaşadığı üzerine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Barışmak

Rüyada eski eşle barışmak mutluluk ve huzur anlamı taşımaktadır. Aksine rüya sahibinin eşi ile arasının iyi olacağına, aralarında güzel bir sohbet yaşanacağına ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder. Diğer yandan ayrılık konusunda bazı Korkular yaşadığı üzerine de işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Ölmüş Görmek

Rüyada eski eşini ölmüş görmek tam aksine eski eşin sağlıklı bir yaşam sürdüğüne ve süreceğine delalet eder. Güzel ve sağlıklı bir yaşam süreceğine, ileriki hayatında herhangi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalmayacağı üzerine rivayet edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Öpmek

Rüyada eski eşini öpmek rüya sahibinin kendisini anlayacağı, seveceği ve onu tamamlayacağı üzerine bir istek duyduğuna delalet eder. Ayrıca kişinin aradığı insanı bulamadı ve bu sebepten dolayı özlem çektiği, kendini yalnız hissettiği üzerine rivayet edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Evlenmiş Görmek

Rüyada eski eşini evlenmiş görmek mutluluk anlamına gelirken aynı zamanda şansın açılacağına üzerine yorulur. Eğer rüya sahibi büyük bir azim ve çalışkanlık ile inanç üzerinden devam ederse, iş hayatındaki isteklerini yerine getireceğine delalet etmektedir. Döktüğü alın terinin karşılığını alacağı ve iyi bir kazanç elde edeceğine yorulur. Hak ettiği şekilde bir yaşam süreceğine, ailesi ile maddi manevi sorun yaşamadan güzel bir hayatı uzanacağına rivayet edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Kavga Etmek

Rüyada eski eşle kavga etmek rüya sahibi için bolluk anlamına gelir. Özellikle zahmete girmeden iyi bir kazanç elde edeceği ve ün, şöhret sahibi olacağı üzerine delalet eder. Kısa zaman içerisinde müjdeli bir haber alacağı, bu haber üzerinden varlıklı bir insan ile iletişim kuracağına işaret etmektedir. Onun yardımını alacağı ve maddi manevi yüksek bir noktaya çıkacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Görmek

Rüyada eski eşini görmek, mutluluk, şans ve bereket olarak kabul edilir. Rüya sahibi için ferahlık anlamına gelir. Kişi, hastalıklarına şifa bulacak, geleceği ile ilgili duyduğu korku ve kaygılardan kurtulacak, kendisine külfet olan maddi yükümlülüklerini azaltmayı başaracak ve hayatı daha kolay hale gelecek demektir. Rüyada eski eşini görmek, gönül huzurunu yakalamaya, başarılı olmaya, işini ilerletmeye, hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olmaya delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Tatile Gitmek

Ruh eşini bulmak ve ortak zevklerin fazla olduğu bir beraberliğe adım atmak, bu kimseyle ailelerin de onayını alarak evlenip, yuva kurmak demektir. Mutlulukla, huzur içinde yaşanacağını haber veren rüya dertlerin geride kaldığını, rüya sahibinin eskisine göre çok daha iyi hissedeceğini bildirir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Görmenin Psikolojik Yorumu

Genellikle bir iç hesaplaşma yapıldığını ifade eder. Geçmişte kalması gereken olayların ya da kişilerin hala rüya sahibinin aklını karıştırdığını ve gün içinde bu kişi veya olayları düşünerek zaman harcadığını, bazılarının etkisinden kurtulamadığı için var olan hayatının tadını bir türlü çıkaramadığını ifade eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşe Vurmak

Görülen kişiye güç vermek, ona her anlamda yardımcı olmak, manevi desteğini esirgememek demektir. Yardım isteyen bir tanıdığın ricasını geri çevirmeyerek sevap kazanmak anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Öldürmek

Kişiye maddi külfeti olan bir işten kurtulacağını veya açtığı bir işten gelir elde edemediği için iş değişikliği yapacağını, tam zamanında alacağı kararlarla refaha kavuşacağını ifade eder. Gönül işlerinde huzuru elde etmek ve karşıdaki kişiden ilgi görmek, sevildiğini hissederek mutlu olmak manasındadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Kavga Etmek

Kuruntulu bir döneme işaret eder ve kişiyi manevi olarak yıpratan bir işte çalışmak zorunda kalındığına, bu işi değiştirmek isteyen rüya sahibinin tanıdıklarına haber vereceğine, henüz bir sonuç alamasa da sabırla beklemesi halinde yakın gelecekte istediği gibi kendisini memnun edecek güzel bir iş bulacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşin Ölüp Yeniden Dirildiğini Görmek

Görülen kişinin mutlu olduğuna ve hayatını istediği gibi, hiçbir zorluk çekmeden, konfor içinde sürdürdüğüne yorumlanır. Aynı zamanda bu kişinin yakın geçmişte yaşadığı kötü bir olaydan sonra tüm hayatını değiştirme kararı aldığına ve bu kararın hayrına neticelendiğine, bakış açısını değiştirdiği gibi, bu süreçte dostunu, düşmanını çok daha iyi tanıdığını tabir eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Barışmak

Gereksiz mevzuları fazlasıyla büyüten ve bu yüzden rüya sahibine hiç gerek yokken küsen, darılan birinin iletişime geçerek yeniden görüşmek isteyeceğine delalettir. Sorunlu ilişkilerin düzeleceğine müjde verirken, gerçekte eşinden ayrılanların veya ayrı yaşayanların tekrar bir araya geleceklerini ancak eski sorunların tekrarlamasından ötürü bu beraberliğin de kısa süreceğini işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Yeniden Evlenmek

Genellikle yapılacak bir hataya dikkat çeker ve kişiyi uyarır. Daha önce yaşanmış bir olaydan gerekli dersi alamayan rüya sahibinin aynı hataya yeniden düşerek hem kendisini üzeceğine, hem de ailesini bu konuda tedirgin edip, onların da huzurunu kaçıracağına yorumlanır. Kişiye zararı dokunmuş, yalan söyleyen, ikiyüzlü biriyle yapılacak bir ortaklığın istenildiği gibi netice vermeyeceğini de bildirir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşinden Çocuğu Olduğunu Görmek

Kısmetin bol olacağına ve rüya sahibinin her istediğini elde edecek kadar başarıya, işine gücüne odaklanacağını, bu dönemde duygusal hayatıyla yakından ilgilenmese de yine de sevdiklerinin gönlünü güzel hediyeler vererek alacağına tabir edilir. Mutlu olunacak bir beraberlik ve aile içinde uyumlu günler geçirmek demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Hamile Görmek

Rüya sahibinin o kimseden fayda göreceğine, bir konuda destek alacağına ya da o kimseden gelecek bir hayır sayesinde bir işini rahatlıkla halletmeyi başaracağına rivayet edilir. Hayırlı bir rüyadır ve rüyayı gören kişi için mutluluk olarak yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Ölmüş Görmek

Bu rüya, rüya sahibinin kendisinden ziyade, rüyasında gördüğü eski eş üzerinden tabir edilir ve rüyanın tam aksine öldüğü görülen kişinin sağlığının yerinde olduğuna, gelecekte de hiçbir önemli sağlık sorunu yaşamayacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Hastanede Görmek

Eski eşini hastanede yatıyor görmek bu kişiden gelecek üzücü haberlere alamettir. Eski eşi hastanede çalışırken görmek ise, yakın zamanda çok yüce gönüllü, yardımsever, herkesle elindekini paylaşmaktan çekinmeyen biriyle tanışılacağını, bu kimseden ilerleyen zamanlarda çok büyük yardımlar görüleceğini alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Üzgün Görmek

Bir hatadan kaynaklanan üzüntünün hala devam ettiğini ve rüya sahibinin kendisini affetmekte güçlük çektiğini ifade eder. Boşa geçirilmiş bir zamanın ve faydasız işlerle uğraşmanın neticesinde eldeki birikimlerin de yok olacağını, bir müddet maddi zorluklar çekileceğini delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Birlikte Olmak

Faydasız, zaman kaybettiren, daha önce denenip hiçbir sonuç alınamamış işlerle yeniden uğraşmak ve bu işler yüzünden sorumluluklarını ihmal ederek ailesinin, sevdiklerinin eleştirilerine maruz kalmak manasındadır. Eski meseleleri gereği yokken açarak herkesin huzurunu kaçıracak olan rüya sahibinin bugüne odaklanmakta güçlük çektiği için işindeki konsantrasyonunun da bozuk olacağını tabir eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Hasta Görmek

Gerçekte hasta biri varsa ondan iyileştiğine dair güzel haber alarak mutlu olmak, bu kişiyi ziyarete gitmek demektir. Tersine yorulan rüya, sevilen kişilerin keyiflerinin yerinde olacağına, çok büyük problemler yaşamadan günlük hayatın kendi rutininde devam edeceğine tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Yeni Sevgilisiyle Görmek

Yakın zamanda yaşanan bir olumsuzluktan büyük dersler alınacağını ve bazı konularda adım atmadan önce aile üyelerine, anne veya babaya danışılacağını, kişinin tek başına hareket etmekte eskiye oranla tereddüt içinde kalacağına yorulur. Fevri davranışlardan vazgeçmek, paylaşıma değer vermek ve sevilen kişilere daha fazla zaman ayırmakla huzurlu günler geçirecek olmak anlamındadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Uzun Saçlı Görmek

Bazı meseleleri gereğinden fazla uzatan biriyle bir tartışma yaşanacağına yorumlanır. Bu kişinin sabit fikirli olmasından ötürü rüya sahibinin söylediklerini görmezden geleceğine, ona yardım etmek isteyenlere sırt çevireceğine ve bu yüzden sorunlarını bir türlü istediği şekilde çözemeyeceğine tabir edilir. Diğer yandan geçmişte bırakıldığı düşünülen bir meselenin tazeliğini hala koruduğunu ve bugünlerde tanıdık birinde alınacak haberle birlikte bu meseleyi yeniden düşünür hale gelmeye tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Gelinlikle Görmek

Görülen kişiden müjdeli haber almak veya bu kişinin mutlu bir gününe şahit olarak onun adına sevinmek anlamındadır. Yapılacak işlerden hayır görmeye ve maddi anlamda kazancını yükseltmeye de yorumlanır. Bu rüya kazanç anlamında kişinin sabit gelirinin dışında yapacağı bir yatırım sayesinde eline geçen paranın ikiye katlanacağını ve bu durumdan dolayı hayatının refah içinde geçeceğini ilerleyen yıllarda daha zengin biri haline geleceğine delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Araba Kullanırken Görmek

Mevcut hayat durumu üzerinde değişiklikler yaşanacağını ve kişinin alacağı bazı ani kararlarla gelecek planlarında önemli farklılıklar meydana geleceğini ifade eder. Akılda yokken bir anda taşınma konusunun konuşulacağını, mekan ve yer değişikliği yapılacağını da bildirir. Uzaktan gelen kimselerle geçmiş hakkında konuşmalar yapılacağını, eski güzel günleri özlemle anan rüya sahibinin görüşmediği veya kırgınlık içinde olduğu bazı arkadaşları ile haberleşmek için ilk adımı atacağını tabir eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Öpmek

Rüyayı gören kişinin özel yaşamında kendisini anlayacak, sevecek ve tamamlayacak bir kimsenin hayalini kurduğuna ve gönül ilişkisi içine girdiği kişilerden de böyle bir beklentisi olduğuna işaret eder. Rüya sahibi aradığı kişiyi bulamadığı için kendisini yalnız hissediyor demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Ağlarken Görmek

Tanıdık birinden sevinçli haber almaktır. Görülen kişi tanınan biriyse doğrudan o kişinin mutlu olduğu bir olaydan haberdar olmak ve onun adına sevinmek demektir. Aynı zamanda rüya sahibinin bu kişiden önemli bir konuda yardım alarak işlerini daha kısa yoldan yoluna koyacağına, uzak akrabalardan iş teklifi almaya veya bu kişilerin yanında çalışmaya başlamaya da alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Gülerken Görmek

Güzel haberler alarak sevinmeye ve başkalarının iyi olmasından dolayı mutluluk duymaya, kıskanç ve fesat kişilerden uzak, samimi insanlarla dostluk içinde yaşamaya yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Konuşmak

Alınacak haberlere ve yeni gelişmelere yorumlanır. Genellikle kişinin geçmişte çok sıkı şekilde görüştüğü ancak sonradan yollarının ayrıldığı kişilerle bir araya geleceği, tesadüfen karşılaşıp bu kişilerin hayatlarındaki gelişmelerden haberdar olacağı manasındadır. Bekar kişiler için eski bir taliplerinin yeniden karşılarına çıkacağına yorumlanır. Aynı zamanda bekar erkekler için ailelerine sevdikleri kişiden bahsedeceklerini ve görücü gideceklerini de bildirir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Görüşmek

Görülen kişinin bir nedenden ötürü rüya sahibine ulaşacağını ve yardım ricasında bulunacağını bildirir. Gerçekte eski eşi olanlar bu kişinin yaşadığı bir olaydan haberdar olur veya ortak tanıdıklarından eski eşleri ile ilgili haber alırlar. Bekar kişiler için geçmişte kalan bir olayın hatırlanması ve konuşulması üzerine bazı fikir ayrılıkları yaşanacağını ve arkadaşlar arasında bu konu üzerinde uzun sohbetler yapılacağını bildirir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Evlenmiş Görmek

Mutluluk anlamına gelir ve şans olarak kabul edilir. Rüya sahibinin azimle ve inanç ile çalışmalarının karşılığını hak ettiği şekilde alacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına ve boşa gitmeyeceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boşadığı Eşini Görmek

Rüya sahibinin kazancının artacağına, işlerinin düzene gireceğine bu sayede hayatının daha kolay ve zevkli bir hale geleceğine alamet eder. Değişikliklerin ve yeniliklerin hayır getireceği ile tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşini görmek, mutluluk, şans ve bereket olarak kabul edilir. Rüya sahibi için ferahlık anlamına gelir. Kişi, hastalıklarına şifa bulacak, geleceği ile ilgili duyduğu korku ve kaygılardan kurtulacak, kendisine külfet olan maddi yükümlülüklerini azaltmayı başaracak ve hayatı daha kolay hale gelecek demektir. Rüyada eski eşini görmek, gönül huzurunu yakalamaya, başarılı olmaya, işini ilerletmeye, hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olmaya delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eş Görmek / Rüyada Eski Eşi Görmek Tabiri
Rüyada eski eş görmek, kişinin mutlu olmasına engel olan bir kişinin varlığına, iş hayatında engellerle dolu bir sürece, ikili ilişkilerinde asılsız kıskançlıklar ve şüpheler nedeni ile sık sık zor durumda kalacağına delalettir.


Eski eş görmek rüya sahibinin inat yaptığı bir mesele yüzünden arkadaşlık ilişkilerinin bozulması ve pek çok aksilikle boğuşması anlamına gelir. Bekarlar için eski eş, bitmiş bir ilişkinin yeniden alevleneceği, kişinin aynı hataları yapmamak için özen gösterip bu kez daha iyi bir ilişkiye sahip olmak adına çabalaması şeklinde de tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Konuşmak

Eski eşle konuştuğunu gören kişi büyük bir yalan söylemek zorunda kalır. Özellikle evli kimseler için affedilmeyecek bir hata yapmaya, başka biri ile yakınlaşma içine girilip, evliliği tehlikeye atmaya ve eşinin güvenini zedelemeye de alamettir. Eski eşle konuştuğunu görmek bekar kişiler için ayrıldığı iş yerinden kötü sözler işitmeye veya eski bir arkadaş ile yeniden görüşmeye başlamak olarak da yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eş İle Barışmak

Eski eş ile barıştığını gören kişiler canlarını sıkan bir konuya çözüm bulurlar. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bir sıkıntının nihayete ereceğini, özellikle manevi anlamda kişinin huzur bulacağı girişimler yapacağı, aklına ve kalbine uygun hareketlerde bulunup, tüm problemlerini tek başına çözeceğini bildirir. Eski eş ile barıştığını gören kimseler öfke duydukları, küskünlük yaşadıkları ya da kin duydukları kişiler ile yeniden bir araya gelerek aralarındaki husumeti ve kırgınlıkları yok ederler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eş Görmenin  Yorumu

Unutulmayan bir aşk yaşayan, hala o kişiyi sevdiği için karşısına çıkan fırsatları değerlendiremeyen, platonik şekilde bir aşk hayatı sürdüren insanların psikolojilerini ifade eder. Eski eş görmek aynı zamanda geçmişte bırakılması gereken ancak bugüne taşınan, kişiyi sürekli olumsuz şekilde rahatsız eden bir sorunun varlığına da delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşi Görmek

Rüyada eski eşi görmek, rüyayı gören kişinin yaşayamadığı ve ulaşamadığı için yüreğinde ukde olarak kalan bazı olguların varlığı üzerinden tabir edilir.

Geçmişte kalmış fakat hala akıldan çıkmamış bir takım düşüncelerin olduğu anlamına gelir ve rüya sahibinin her daim bunlarla yaşadığı şeklinde yorumlanır. Bu rüya genel olarak rüya sahibini dalgın ve düşünceli kılan bazı yaşanmışlıklarla açıklanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşi ile Evlenmek

Rüyayı gören kişinin terk ettiği alışkanlıklarını yeniden yaşatmaya başlayacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına ve eskide kalmış her şeyi tekrardan yaşamak adına nasıl gerekiyorsa öyle davranacağına rivayet edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşi ile Sevişmek

Hayırlara alamet eder ve rüya sahibinin yüzünün gülmesine, keyfinin yerine gelmesine ve başarılarının sürmesine vesile olacak hayırlı bir kişi ile karşılaşacağına ve o kişi sayesinde hayatının olumlu yönde ilerlemeye başlamasına işaret eder. Rüya sahibinin ömrü boyunca arkasında duracak ve yaptıklarını destekleyecek bir kişinin varlığı üzerinden yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşi Evlenmiş Görmek


Bu rüyada tıpkı eski eş ile sevişmek kadar hayırlı ve uğurlu bir rüyadır. Kısmet olarak kabul edilir ve rüyayı gören kişinin maddi gücünün, itibarının ve makamının yerinde olduğu bir kimse tarafından düşüncelerinin, girişimlerinin ve atılımlarının destekleneceğine ve o kimsenin kendisi için büyük şans olacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşi Öpmek

Rüyayı gören kişinin kendisi için iyi konuşan, yaptıklarının arkasında olan, onu koruyup, kollayan, gözeten ve koruyan bir kimsenin varlığı üzerinden tabir edilir ve bu insanın rüya sahibi için hayır dualarını hiç eksik etmediği anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşi ile Barışmak

Rüya sahibinin yaşanmamış şeyleri yaşamaya ve söylenmemiş sözleri söylemeye niyetlenerek, cesaretini toplayıp hamle yapmasına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Kocayı Görmek
Rüyada eski kocayı görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağını gösterir.


Rüyada eski kocayı görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına ve çok huzurlu bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ KOCAYI VE AİLESİNİ GÖRMEK

İş hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayan ve çok büyük zorluklar çeken rüya sahibinin, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine ve bu iş sayesinde hayatında yeni kapılar açılacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ KOCAYLA SEVİŞMEK

Rüya sahibinin, yeni bir ilişkiye hazır olduğuna, karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmet ile çok büyük ve çok güzel bir aşka başlamak istediğine, bu sayede çok mutlu ve huzurlu olacağına ve bu sayede hayatının yeniden hareketlenmeye başlayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ KOCAYLA ÖPÜŞMEK

İş hayatında karşısına çıkan bütün fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendiren rüya sahibinin, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına ve bu sayede çok daha rahat bir hayata sahip olup mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ KOCAYLA DÖVÜŞMEK

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına ve yardım edeceğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ KOCAYLA BARIŞMAK

Aile hayatında çok zor zamanlar geçirmiş olan rüya sahibinin, karşılaşacağı eski kocasıyla çok büyük bir tartışma yaşayacağına ve aralarını iyice açılacağına yorulur.

Rüyada eski kocayı görmek bir kısım rüya tabircilere göre ise bazı hataları tekrar etmeye, tekrar evlenmeye, yaşayacağınız bir gönül ilişkisine veya yine bir kocaya işaret eder. Rüyada eski kocasını gören kişi yakın zamanda eşinin karakterine veya fiziğine benzer birisi ile karşılaşıp onunla evlenebilir. Eski koca bazen de sonradan pişman olunacak bir hata yapma anlamına da gelebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ KOCASINA HASRET DUYDUĞUNU GÖRMEK

Bu rüya elinde olanın kıymetini bilmemeye, çok istenilen ve arzu edilen bir şeye, gönüldekinin olmasına, kısa süreli bir sıkıntıdan sonra ulaşılacak mutluluğa işarettir. Rüyasında boşandığı kocasını özleyen aşka düşer ya da yeni bir gönül macerasına girer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş kocasını gören kimsenin eşi için dua etmesi gerekir. bu rüya ölünün dua istediğine işaret olabilir. Yine ölü bir kişiyi diri olarak görmek onun güzel bir makamda olduğuna, lütuf ve nimetler içinde bulunduğuna delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KOCASINI BOŞADIĞINI GÖRMEK

Bu rüyayı eğer bekâr bir kişi görürse tam tersi ile yorumlanır. Yani o kişi evlenir. Evli birinin bu rüyayı görmesi ise maddi sıkıntılara, eşiyle yaşayacağı problemlere işarettir. Bazı yorumcular ise bu rüyayı zenginleşmeye ve mal varlığına yormaktadırlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOŞANDIĞI KOCASINA DÖNDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada ayrıldığı eşine dönen kişi gerçekleştireceği işlerde başarılı olur. Çalışma hayatında bol kazanca, durumun iyileşmesine, arzuların gerçekleşmesine de işarettir. Yine bu rüya günahlardan tövbe etmeye ve hatalardan dönmeye işaret de olabilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Görmek

Rüyada eski eşini görmek; rüyayı gören kimsenin hayatının değiştirecek bir takım olaylara şahit olacağına, eski dostlarıyla bir araya gelerek geçmişteki hatıraları tazeleyeceğine, ailesiyle yaşadığı kırgınlıklardan dolayı evinden taşınarak farklı bir mekanda ikametgah edeceğine, beklenmedik bir yerden gelecek olan müjdeli haberle hayatını bir anda değiştirerek kazançlı bir çok işe yatırım yapacağına yorumlanır. Rüyasında eski nişanlısını gören bir kimse geçmişinden ders alarak hayatını ona göre şekillendirir hata yapmaktan kaçınarak yaptığı işlerde mantık çerçevesinde ince eleyip sık dokuyarak yapar
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşiyle konuştuğunu görmek; yalan olarak ifade edilen bu rüya evli kimseler için sevdiğiniz kimseyi aldatmaya, yalan söylemeye işaret ederken bekar kimseler içinse yanlış yapılan arkadaşlıklar yüzünden huzursuz olmaya, sevdiklerinizin güvenini kaybetmeye yorumlanır. Bu rüya aynı zaman da kişinin iş hayatında olumsuz olaylarla karşı karşıya kalarak istenmeyen suçlamalara maruz kalacağına, arkasından yapılan dedikodular sonucu yaşadığı huzursuzluk sebebiyle çalıştığı konumdan ayrılarak farklı iş kollarında arayışa gireceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Barışmak Görmek

Rüyada eski eşiyle barıştığını görmek; kişinin hayatında yaşadığı bazı olumsuz olaylardan kurtularak kendisini düzene sokacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek kısa zaman da maddi anlamda zenginleşeceğine, hanesine huzursuzluk katan kötü niyetli insanlardan arınarak sevdiklerini kötü niyetli insanlardan arındıracağına yorumlanır.  Rüyasında eski eşiyle barıştığını gören kimseler küslük güttükleri, yakınınında olmasında huzursuzluk duydukları kimselerle bir araya gelerek onlarla olan kırgınlıklarını sona erdirir içerisinde beslediği kırgınlıkları sona erdirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşini çirkin görmek; rüyayı gören kimsenin maddi anlamda sıkıntıya düşerek rahatsızlık yaşayacağına, eline geçen fırsat kapılarını ters teperek ileriye dönük yapacağı atılımları görmezden geleceğine, kişinin ailesiyle olan bağlarının da kısa süreli koparak hanede huzursuzluğun eksik olmayacağına yorumlanır. Görülen bu rüya aynı zaman da kişiler arası anlaşmazlığa, fikir ayrılığına düşmeye, elinizdeki mal varlığını kaybederek sıfırı tüketmeye işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Zayıflamış Görmek

Rüyada eski eşini zayıflamış olarak görmek; kişinin amellerine ulaşarak beklenti ve arzularına kavuşacağına, eline geçe fırsatları değerlendirerek hayatını anlamlı kılan tüm güzellikleri yaşayacağına, ailesi ve sevdikleriyle birlikte sürekli aktivite halinde olarak farklı eğlenceler peşinde koşacağına yorumlanır. Bir kişi rüyasında eski eşini zayıflamış olarak görürse yakın zaman da müjdeli haber alır, kısa süreli seyahatlere çıkar, hayalini kurduğu tüm güzellikleri içinde hissettiği gibi yaşar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Gülerken Görmek

Rüyada eski eşini gülerken görmek; rüya sahibinin pişmanlık ve hatalarının olduğu ve bu hatalarının halen devam ettiğine, yanlış kurduğu arkadaşlıklar yüzünden sevdiklerinden ayrı olarak hayat sürdüğüne, ileriye dönük dönüşümü olmayan bir çok hataya yer vererek onu seven insanları hüsrana uğratacağına yorumlanır. Rüyasında eski eşini gülerken sevinçli olarak  gören kimse aynı zaman da hatırı gönül bir kimseden manevi anlamda öğüt alarak hayatında yanlışlıkları ortadan kaldırır, kırdığı kalpleri geri kazanarak saygınlığını korur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Gelinlikle Görmek

Rüyada eski eşini gelinlikle görmek; nasip kapılarınızın açılarak yakın zaman da evlilik hayatına adım atacağınıza, sevdiklerinizle eğlence amaçlı aktivitelere katılarak kısa sürelide olsa üzerinizdeki stres ve sıkıntıları atacağınıza, elinize geçen fırsatları değerlendirerek devlet makamında yetkili kimselerle bir arada bulunacağınıza işaret edilir. Rüyasında eski eşini gelinlikle gören kimse yakın zamanda yeni bir aşka yelken açarak hayatında bir takım yeniliklerin olmasına sebep verir ailesinin ve sevdiklerinin desteği sayesinde hayırlı bir evliliğe adım atarak güzel bir yuvanın temelinin atılmasına nail olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşini görmek, bereket şans ve mutluluğu temsil eder. Rüya sahibinin feraha ereceğine delalet eden bu rüya, rüyayı gören kişinin durumuna ve rüyanın görülme şekline göre farklı anlamlar taşır. karar.com olarak rüyada eski eşini görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirlerini okurlarımız için hazırladık.

Rüyada eski eşini görmek, şifa bulmaya, borçlardan kurtulmaya ve kaygılardan uzaklaşmaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ EŞİNİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada eski eşini görmek, genellikle olumlu anlamlara taşır ve rüyayı gören kişi için ferahlık anlamına gelir. Rüyada eski eşini gören kişi, hasta ise sağlığına kavuşur, borçlu ise borçlarını öder, gelecek kaygısından uzaklaşır.

Rüyada eski eşini görmek, aynı zamanda rüya sahibinin şansının ve bahtının açılacağına, gelirinin artacağına, artık geleceği için kaygı ve endişe duymak zorunda kalmayacağına delalet eder. Bununla birlikte, rüyada eski eşini gören kişi, girdiği işlerde başarılı olur, gönül huzurunu yakalar, işlerini ilerletir, hem bedenen hem de ruhen tam bir iyilik halinde olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ESKİ EŞİNİ HAMİLE GÖRMEK

Rüyada eski eşini hamile görmek, hayırlı anlamlar taşır ve rüyayı gören kişi için mutluluk olarak yorumlanır. Rüyada eski eşini hamile olarak gören kişi, bir kişiden fayda görür ve o fayda sayesinde işlerinde başarılı olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ESKİ EŞİNİ ÖLMÜŞ GÖRMEK

Rüyada eski eşini ölmüş görmek, rüyada görülenin tam aksine, rüyada görülen eski eşin ömrünün uzun olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada görülen eski eşin hayatı boyunca büyük sağlık sorunları ile karşılaşmayacağına, hayatını sağlıklı, mutlu ve huzurlu olarak geçireceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ESKİ EŞİNİ ÖPTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada eski eşini öptüğünü görmek, rüya sahibinin özel hayatında, kendini sevecek, sayacak, ihtiyaçlarını anlayacak bir eş hayali kurduğuna ve ilişki yaşayacağı kişinin de bu özelliklerde olan bir kişi olmasını istediğine, ancak aradığını bulamadığı için yalnızlık çektiğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayrıldığı eşini görmek, her şey yolunda giderken yolundan çıkmasına neden olmayın demektir. Yoksa uzun süreli ilişkilerin toparlanmasında buna engel olabilirsiniz. Yolunda giden şeyleri bozabilirsiniz. Elinde olmayan sebepler olsa da kırıcı olmamaya gayret edin. Rüyada eski eşini görmek, çocuklarınız varsa onlarla gurur duymak ve sorunları atlatmak demektir. Ev içerisinde idareci olmanız önemlidir, bu süreci iyi atlatmak için sabırlı olun. Rüyada boşandığı eşini görmek, bazı yorumcular tarafından özle hayatınızda daha mutlu mesut olmak demektir. Sizi çok seven insanlar ile bir araya gelebilir, gerçekten değer veren biri ile tanışabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Kocasını Eşini Görmek

Düzenli, programlı ve planlı çalışmaya özen gösterin. Bunun dışına çıktığınız takdirde hem başarınıza engel olabilirsiniz, hem de paranızın kıymetini bilmelisiniz. Eğer hesapsız harcamalar yaparsanız daha sonra mali açıdan pişmanlık ve zorluk yaşanabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Karısını Eşini Görmek

Sağlığınız açısından sonra derece enerjik olmak ve bazı sağlık sorunlarını atlatmak, hayata bakış açınızı değiştirmek anlamına gelir. Sizi strese sokan etkenler varsa bunları hayatınızdan çıkarmalı, sabır edilen konularda isyankar olmamalısınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşini Öpmek

Yeni bir kısmet ile karşılaşmak ve sonlandırdığınız eski ilişkilerden geri dönüşler yaşamak olarak yorumlanır. Ancak noktalanmış bir ilişkiyi şans vermemelisiniz, yoksa yaşanmışlıklar tekrar yaşanabilir ve yeniden üzülebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşinin Ağladığını Görmek

Kısa sürede başlanan beraberlikte iyi bir aile hayatı kurmak, ilişkide hem kendinden, hem de karşı taraftan çok emin olmaya yorumlanır. Sorumluluk sahibi bir insan ile görüşmeye başlayabilir, aşk hayatında yeni bir sayfa açabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşiyle Konuşmak

Aşka olan inancınızı kaybedebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bir süredir sizinle ilgilenen biri varsa bu kişinin aslında hayatında başka birinin olduğunu öğrenebilirsiniz. Şu günlerde başkalarına dair gelecek haberler sizi çok şaşırtacak.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşini Dövmek

Eski eşinizin sizinle ayrıldığı için pişman olmasına ve zor günler geçirmesine yorumlanır. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili de ilişkinizde gerginlik olabilir. Çocuklar yüzünden anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bir süre eski eşiniz size üzebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşinin Elinden Tutmak

Aklınızın başka yerlerde olması iş hayatında şanssızlıklar yaşamanıza etki edebilir ve neden olabilir. Özellikle de özel hayatına takılıp iş hayatını ihmal edenler zorluk çekebilirler. Abartılı düşünceler ve duygulardan uzak durun.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşinin Babasını Görmek

Bazı kuruntular ilişkilerde bozulmalara yol açabilir. Ansızın düşünmeden yapılan konuşmalar aile içerisinde uzaklaşmalara ayrılıklara neden olabilir. Kafanızda büyüttüğünüz duyguları kontrol altına alın. Hayatınızdaki insanların özgürlüğünü kontrol etmeye kalkışmayın. Yoksa hem onları kırılabilir hem de siz kırılabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşinin Annesini Görmek

Psikolojik açıdan zor günler atlatmak ve aileden yardım beklemek anlamına gelir. Bazı geçmiş sorunların yeniden tekrarlanmasından korkabilirsiniz. Depresif düşünmek ve davranmak aile hayatında mutsuzluğa yol açabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşiyle Barıştığını Görmek

Yaşadığınız karşılıksız aşk sizi üzebilir ve her şeyi akışına bırakmanız daha hayırlı olacaktır. Eğer olayları büyütürseniz, ilerleyen günlerde daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir. Eski eşinizle anlaşamadığınız konuda daha sabırlı olmanız gerekecek.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrıldığı Eşini Görmek Diyanet

İslami ve dini rüya tabirlerine göre, şu an sizi seven insanlara karşı kırıcı olmamaya ve ön yargılı olmamaya yorumlanır. Geçmişi şimdiye taşımamalısınız. Yine aynı şeyleri yaşamak korkusu ile karşı tarafa haksızlık yapabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşi görmek, rüyayı gören kişinin yaşayamadığı ve ulaşamadığı için yüreğinde ukde olarak kalan bazı olguların varlığı üzerinden tabir edilir. Geçmişte kalmış fakat hala akıldan çıkmamış bir takım düşüncelerin olduğu anlamına gelir ve rüya sahibinin her daim bunlarla yaşadığı şeklinde yorumlanır. Bu rüya genel olarak rüya sahibini dalgın ve düşünceli kılan bazı yaşanmışlıklarla açıklanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşini görmek, sıkıntıları aşmak ve hayatınızın düzene girmesine yorumlanır. Karşınıza çok iyi niyetli insanlar çıkabilir ve sunulan fırsatlar sayesinde kısa sürede bazı zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Şansınız açılabilir ve size engel olmak isteyen kişiler bu emellerine ulaşamazlar. Bazı girişimleriniz de olumlu sonuçlar verebilir. Kendinizi talihli hissedebilirsiniz. Özellikle çalışan kişiler iş hayatında hedeflerine ulaşabilirler. Başkaları sizin ne kadar azimli olduğunuzu görerek yeni fırsatlar sunulabilir. Özellikle sevdiklerinizin kol kanat germesi ile birlikte konforunuz artabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayrıldığı eşini görmek, mutluluk veren haberler almak ve geçmişe perde çekmek olarak da yorumlanır. Artık geleceğe dair bir takım heyecanlar duymaya başlayabilirsiniz. Kafanıza takılan bazı sorular cevabını bulabilir. Büyük bir ferahlık yaşayabilirsiniz. Rüyada boşandığın eşini görmek, aynı zamanda endişelerden kurtulmak ve birinin size kötülüğünün dokunamaması olarak da yorumlanır. Yakın zamanda eski eşinizden gelen bazı haberler de sizi sevindirebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşini ve ailesini görmek, kendi aile hayatınızda güzel şeylerin olmasına, ailenizle ve sevdiklerinizle bir araya gelmenize yorumlanır. Aile içerisinde bir kutlama ya da müjdeli bir haber de olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski eşini görmek, sıkıntıları aşmak ve hayatınızın düzene girmesine yorumlanır. Karşınıza çok iyi niyetli insanlar çıkabilir ve sunulan fırsatlar sayesinde kısa sürede bazı zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Şansınız açılabilir ve size engel olmak isteyen kişiler bu emellerine ulaşamazlar. Bazı girişimleriniz de olumlu sonuçlar verebilir. Kendinizi talihli hissedebilirsiniz. Özellikle çalışan kişiler iş hayatında hedeflerine ulaşabilirler. Başkaları sizin ne kadar azimli olduğunuzu görerek yeni fırsatlar sunulabilir. Özellikle sevdiklerinizin kol kanat germesi ile birlikte konforunuz artabilir.

Rüyada ayrıldığı eşini görmek, mutluluk veren haberler almak ve geçmişe perde çekmek olarak da yorumlanır. Artık geleceğe dair bir takım heyecanlar duymaya başlayabilirsiniz. Kafanıza takılan bazı sorular cevabını bulabilir. Büyük bir ferahlık yaşayabilirsiniz. Rüyada boşandığın eşini görmek, aynı zamanda endişelerden kurtulmak ve birinin size kötülüğünün dokunamaması olarak da yorumlanır. Yakın zamanda eski eşinizden gelen bazı haberler de sizi sevindirebilir.

Rüyada eski eşini ve ailesini görmek, kendi aile hayatınızda güzel şeylerin olmasına, ailenizle ve sevdiklerinizle bir araya gelmenize yorumlanır. Aile içerisinde bir kutlama ya da müjdeli bir haber de olabilir.
Rüyada Eski Karını Görmek

Eğer bir ilişkiniz varsa benzer mutsuzluklar ya da sorunlar ile karşılaşmak, mutsuz olmak şeklinde yorumlanır. Bazı hataları tekrarlamaktan korkabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar da bazı sıkıntıları geçmişte bırakarak artık kendi yollarına bakabilecekler.
Rüyada Eski Kocayı Görmek

İlişkide benzer hatalar yapmaktan kaçınmak ve bir o kadar da endişeli olmak, ön yargılı olmaya yorumlanır. Ancak birine bu konuda haksızlık yapıyor olabilirsiniz. Eğer bir takım korkular varsa bunlar da yakında son bulacak.
Rüyada Eski Eşini Evli Görmek

Mutlu bir hayat sürmek, alınan tüm kararlardan pişman olmamak ve doğru tercih yaptığına inanmak anlamına gelir. Şu anki halinizden memnun olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden de büyük bir iyilik görebilirsiniz.
Rüyada Eski Eşiyle Barıştığını Görmek

Bazı anlaşmazlıkların sona ermesi ile birlikte büyük bir endişeden kurtulmak olarak yorumlanır. Bir vesile ile eşiniz ile bir araya gelmek zorunda da kalabilirsiniz. Rüyada küs olduğu eşiyle barıştığını görmek, aynı zamanda size düşmanlık yapan birine de yorumlanır. Bu kişi laf taşıyor olabilir.
Rüyada Eski Eşinin Eve Geldiğini Görmek

Yeni bir başlangıç yapmak olarak yorumlanır. Yeni bir ev, iş ya da ilişki olabilir. Ancak bu durum sizi her ne kadar mutlu etse de başkaları tam tersi huzursuz olacak. Özellikle sizin mutluluğunuzu çekemeyen kişiler tarafından canınız sıkılabilir.
Rüyada Eski Eşini Öpmek

Çalışanlar için iş hayatında saygınlık kazanmak ve daha iyi maddi olanaklara sahip olmak, şansın açılması ve yeni dostluklar edinmek olarak da yorumlanır. Hayatınıza giren insanlardan büyük ilgi ve sevgi görebilirsiniz.
Rüyada Eski Eşini Hamile Görmek

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek, birinden gelecek habere çok şaşırmak, size söylenen bir yalanı öğrenmek olarak yorumlanır. Bu duruma çok şaşırabilir, tepki gösterebilirsiniz. Hakkınızda yapılan dedikodular da kulağınıza gelebilir.
Rüyada Eski Eşini Ölmüş Görmek

Geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarmak ve tekrar etmemek olarak yorumlanır. Bundan sonra daha temkinli olabilir, bazı insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Bu tecrübeler sayesinde artık kendi isteklerinizi ön planda tutarak daha doğru seçimler yapabilirsiniz.
Rüyada Eski Eşiyle Konuşmak

Rüyada eski eşiyle konuştuğunu görmek, uzun süredir görmediğiniz bir insanla karşılaşmak ve dostluğunuzun kaldığı yerden devam etmesine yorumlanır. Bir süredir dargın olduğunuz biri ile de barışabilirsiniz. Yeni dostlar kazanarak sosyal çevreniz genişleyebilir.
Rüyada Eski Eşini Ağlarken Görmek

Borçların ve sıkıntıların sona ermesi, hakkı olanı almak şeklinde yorumlanır. Size karşı yapılan haksızlılar son bulabilir. Bundan sonra bir şeylerin farkına daha net varabilirsiniz. Size karşı iki yüzlülük yapan birinin de maskesi düşebilir.
Rüyada Eski Eşini Gülerken Görmek

Yüzünüzün gülmesi ve bundan sonra daha neşeli olmak, hayatınıza renk katacak birine yorumlanır. Hayatınıza giren biri veya çevrenizdeki insanlar tarafından büyük destek görebilir, daha güzel günlere erişebilirsiniz. Huzura erişerek sıkıntıları unutabilirsiniz.
Rüyada Eski Eşle Kavga Etmek

Rüyada eski eşiyle kavga ettiğini görmek, engellerin tez zamanda aşılması ve beklenen bir paranın elinize geçmesi olarak yorumlanır. Beklentileriniz boşa çıkmayacak ve sonunda hakkınız olana sahip olarak haklı olduğunuzu herkese gösterebilirsiniz.
Rüyada Eski Eşini Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, iç dünyanızda yaşadığınız sıkıntıların sona ermesi, hayatınızın düzene girmesi ve beklenilen haberin gelmesine, şansın açılmasına yorumlanır. Ertelediğiniz isteklerinizi gerçekleştirebilir, daha mutlu ve huzurlu olabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Karını Görmek

Eğer bir ilişkiniz varsa benzer mutsuzluklar ya da sorunlar ile karşılaşmak, mutsuz olmak şeklinde yorumlanır. Bazı hataları tekrarlamaktan korkabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar da bazı sıkıntıları geçmişte bırakarak artık kendi yollarına bakabilecekler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Kocayı Görmek

İlişkide benzer hatalar yapmaktan kaçınmak ve bir o kadar da endişeli olmak, ön yargılı olmaya yorumlanır. Ancak birine bu konuda haksızlık yapıyor olabilirsiniz. Eğer bir takım korkular varsa bunlar da yakında son bulacak.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Evli Görmek

Mutlu bir hayat sürmek, alınan tüm kararlardan pişman olmamak ve doğru tercih yaptığına inanmak anlamına gelir. Şu anki halinizden memnun olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden de büyük bir iyilik görebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Barıştığını Görmek

Bazı anlaşmazlıkların sona ermesi ile birlikte büyük bir endişeden kurtulmak olarak yorumlanır. Bir vesile ile eşiniz ile bir araya gelmek zorunda da kalabilirsiniz. Rüyada küs olduğu eşiyle barıştığını görmek, aynı zamanda size düşmanlık yapan birine de yorumlanır. Bu kişi laf taşıyor olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşinin Eve Geldiğini Görmek

Yeni bir başlangıç yapmak olarak yorumlanır. Yeni bir ev, iş ya da ilişki olabilir. Ancak bu durum sizi her ne kadar mutlu etse de başkaları tam tersi huzursuz olacak. Özellikle sizin mutluluğunuzu çekemeyen kişiler tarafından canınız sıkılabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Öpmek

Çalışanlar için iş hayatında saygınlık kazanmak ve daha iyi maddi olanaklara sahip olmak, şansın açılması ve yeni dostluklar edinmek olarak da yorumlanır. Hayatınıza giren insanlardan büyük ilgi ve sevgi görebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Hamile Görmek

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek, birinden gelecek habere çok şaşırmak, size söylenen bir yalanı öğrenmek olarak yorumlanır. Bu duruma çok şaşırabilir, tepki gösterebilirsiniz. Hakkınızda yapılan dedikodular da kulağınıza gelebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Ölmüş Görmek

Geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarmak ve tekrar etmemek olarak yorumlanır. Bundan sonra daha temkinli olabilir, bazı insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Bu tecrübeler sayesinde artık kendi isteklerinizi ön planda tutarak daha doğru seçimler yapabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşiyle Konuşmak

Rüyada eski eşiyle konuştuğunu görmek, uzun süredir görmediğiniz bir insanla karşılaşmak ve dostluğunuzun kaldığı yerden devam etmesine yorumlanır. Bir süredir dargın olduğunuz biri ile de barışabilirsiniz. Yeni dostlar kazanarak sosyal çevreniz genişleyebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Ağlarken Görmek

Borçların ve sıkıntıların sona ermesi, hakkı olanı almak şeklinde yorumlanır. Size karşı yapılan haksızlılar son bulabilir. Bundan sonra bir şeylerin farkına daha net varabilirsiniz. Size karşı iki yüzlülük yapan birinin de maskesi düşebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Gülerken Görmek

Yüzünüzün gülmesi ve bundan sonra daha neşeli olmak, hayatınıza renk katacak birine yorumlanır. Hayatınıza giren biri veya çevrenizdeki insanlar tarafından büyük destek görebilir, daha güzel günlere erişebilirsiniz. Huzura erişerek sıkıntıları unutabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Kavga Etmek

Rüyada eski eşiyle kavga ettiğini görmek, engellerin tez zamanda aşılması ve beklenen bir paranın elinize geçmesi olarak yorumlanır. Beklentileriniz boşa çıkmayacak ve sonunda hakkınız olana sahip olarak haklı olduğunuzu herkese gösterebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, iç dünyanızda yaşadığınız sıkıntıların sona ermesi, hayatınızın düzene girmesi ve beklenilen haberin gelmesine, şansın açılmasına yorumlanır. Ertelediğiniz isteklerinizi gerçekleştirebilir, daha mutlu ve huzurlu olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Görmek

Rüyada eski eşini görmek, rüyayı gören kişinin hayatında bazı başarıları elde etmesine ve mutluluğu bulmasını engellen bir kişinin bulunduğuna delalet eder. Rüyayı gören kişinin inatçı bir kişiliği olduğuna ve bu inatçı kişiliği sebebi ile de bazı aksiliklerin hayatında var olacağına bu inatçı tutumu terk etmesi gerektiğine yorumlanıyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eş ile Konuştuğunu Görmek

Rüyada eski eş ile konuştuğunu görmek, rüyayı gören kişinin yakın zamanda büyük bir yalana ortak olacağına ya da büyük bir yalan söylemek zorunda kalacağına delalet eder. Rüya sahibi evli ise telafisi olmayan bir hat yapmaya ve eşi ile arasına bazı olayların gireceğine delalet eder.
Rüyada Eski Eş ile Barıştığını Görmek

Rüyada eski eş ile barıştığını görmek, rüyayı gören kişinin canını sıkan ve üstünde yük haline gelen bir sıkıntısını giderir ve bunun çözümünü bulur şeklinde yorumlanıyor. Manevi anlamda oldukça huzur bulacağına, günlü hayatının düzene gireceğine, küs olduğu kişi ile barışacağına, kırgınlıkların çözümleneceğine ve giderileceğine delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

441 Aktif
0 Üye ve 441 misafir
Bugün : 17747
Dün : 23857
Toplam : 48076068
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...