Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada boğa görmenin anlamı, güç ve kudret demektir. Rüya sahibinin güçleneceği, düşmanlarına karşı büyük cesarete sahip olacağına işaret eden hayırlı bir rüyadır. Maddi ve manevi olarak büyük bir kişi olacağına delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

89 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada boğa görmek ne anlama gelir?

Rüyada boğa inatçılığı, güçlü iradeyi ve fiziksel gücü temsil eder. Sağlıklı ve iri bir boğa zenginlik, müreffeh bir yaşam, bolluk bereket ve yaşamın sağlam temeller üzerine oturtulması işaretidir. Boğayı güçlü ve sağlam görenin mal varlıkları artar, planları ve projeleri sağlamlaşır ve yaşamında istikrar olur.



Rüyada boğa aynı zamanda bir erkeklik sembolüdür ve daima hanedeki bir erkeğe dair bilgi getirebilir. Bu durumda boğanın nasıl göründüğüne ve rüyanın senaryosuna odaklanmalıyız. Cılız bir boğa hanedeki erkeğin sağlık durumu ya da maddi durumunun zorluğuna, güçlü bir boğa hanedeki erkeğin her şekilde durumunun iyiliğine işarettir. Bazen eve bir boğa girmesi haneye bir erkek çocuğunun gireceğine ve bu erkek çocuğunun büyük adam olacağına işarettir.



Rüyada boğayı yorumlamak için boğanın hal ve hareketleri de hesaba katılmalıdır. Ortalığı yıkan ve dengesiz hareketler yapan bir boğa kaynağı bir erkek olan durumun kontrolden çıkması ya da bir erkeğin ortalığı karıştırması sembolüdür. Bir boğanın sakince ortalıkta dolanması ve hiçbir zarara yol açmaması rüya sahibinin yaşamında pasif bir erkeğin varlığına işaret eder. Küçük ya da yavru bir boğanın haneye girmesi hanede bir erkek çocuğa hamileliğe işarettir.



Rüyada bir boğanın size doğru koştuğunu görüyorsanız bir erkekten size gelecek bir hamleye hazırlıklı olmalısınız. Bu rüya bazen sinirli ya da dengesiz bir erkeğin saçma sapan hareketlerinden dolayı zarar görmeye de işaret edebilir. İyi beslenmiş ve sağlıklı bir boğa eğer bir erkekseniz konumunuzun ve durumunuzun iyiye gitmesine ve maddi durumunuzun artacağına işaret eder. Eğer bir kadınsanız ve sağlıklı ve güçlü bir boğa görmüşseniz eşinizin ya da babanızın maddi durumunun iyi gideceğini bilmelisiniz. Bir kadınsanız size bir boğanın bakıyor olması bir erkeğin sizde gözü olduğu anlamına gelir. Bu boğa size koşarsa bu erkekten ilanı aşk ya da bir hamle göreceksiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa görmek tabiri: Rüyasından boğa gören kişinin rüyası, güçlü insanlar arasında yaşamak anlamına gelir. Eğer rüyada görülen boğanın kızgın olması başınıza bir musibetin geleceğini yahut kötü bir olayla karşılanacağınıza işarettir.Rüyada kurbanlık görmek,iyi geçecek bir sene demektir. Rüyada kurbanlık boğa görmek;

    yöneticilik,
    mal,
    büyüklük,
    riyaset,
    iyi geçecek bir yıl,
    bol menfaat demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen boğa kuvvetin timsali olup heybet, güç ve kuvvet demektir. Bu sebeple rüyada boğa görmek, iş hayatında muvaffakiyete alamettir ve insan için kuvvettir. Bir kimsenin rüyasında boğa görmesi; her yönden varlıklı ve kuvvetli olan insanlarla dostluk kurarak bunlardan fayda göreceğine delalet eder. Boğa görmek güçlü insanlar arasında yaşamaya işarettir.

Bazen de boğalar, ekinci ve biniciye yardıma, köy halkının hizmetini gördüğünden dolayı köleye, yardımcıya, arkadaşa ve erkek kardeşe delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Saldırması

Rüyanızda bir boğanın saldırısına uğradığınızı görmeniz; kötülük yapmalarından çekindiğiniz kimselerden artık korkmanıza bir neden almadığına yorulur. Rüyanızda kızgın bir boğanın saldırısı; rakipleriniz karşısında daha güçlü olarak çıkacağınız olumlu bir gelişmenin yaşanacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğaların Boğuşması

Kişinin rüyasında iki boğanın birbiriyle boğuştuğunu görmesi; rüya sahibinin hayatında önemli değişiklikler meydana geleceğine ve hayat seviyesinin beklemediği bir seviyeye yükseleceğine işaretle tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Güreşi Görmek

Boğa güreşi olumlu yönde bazı değişikliklerin olacağının habercisidir. Boğalarla boğuştuğunuzu görmek; büyük bir şahsiyetle aranızda husumet çıkacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızgın Boğa Görmek

Kızgın boğa başınıza kötü bir iş geleceğine yorumlanır. Rüyada kızgın bir boğa, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir. Rüyada kızgın bir boğa, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir. Kızgın bir boğa görmek, yakında başınıza kötü bir is geleceğine işarettir. Kısa zamanda içinde sıkıntı verecek bir dert geleceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Kovalamak

Rüyada boğayı kovalamak güçlü, varlıklı ve makam sahibi insanlar karşısında lider olacağınız anlamına gelir. Rüyada boğayı kovalamak bir kavmin reisi, bir evin, bir şehrin veya bir köyün işlerini üzerine alan amiridir. Tek boğa kovalamak, vali için bir sene valiliğine, tüccar ve sanatkar için bir sene ticarete delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Boğa Görmek

Bir çok siyah boğalarının olduğunu gören, layıksa vali olur, eli altında ve uhdesinde bir takım Toprak bulunur. Gördüğü siyah boğaların kendisine itaati kadar o topraktan tasarrufta bulunur.

Siyah bir boğaya bindiğini ve ondan da korktuğunu görse, o kimse deniz yolculuğuna çıkar ve yolculukta zahmet ve meşakkat çeker. Siyah boğa, ululuk ve hasta için şifaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğaya Binmek

Rüyada boğaya binmek, tabirce boğayı görmekten daha iyidir. Bir boğaya bindiğini gören kimseye ucuzluk ve bolluk gelir. Boğa, işçi, memur ve hizmetçi mesabesindedir. Bundan dolayı insan rüyada bir boğaya binse hizmetkara kahreder. Eğer boğa üzerinde yük varsa o yükün miktar ve cinsine göre işçisi kendisine mal getirir. Boğanın üzerine bindiği halde evine sokan insana hayır erişir ve geçimi genişler.

Eğer rüya sahibi bir boğaya binse, şanı yüce ye halk arasında şöhret sahibi olur. Boğaya bindiğini gören, mala nail olur. Boğayı yerine kapatıp muhafaza ettiğini gören kimse o sene hayra nail olur.

Rüyasında siyah bir boğaya bindiğini gören, devlet hizmetine girer ve bundan faydalanır. Sarı boğaya binmek; hastalıktır.

Kendinize ait bir boğanın sırtında oturduğunuzu görmek; söz sahibi birinin hizmetinde çalıştığınıza işarettir. Siyah bir boğaya bindiğinizi görmek; öncü ve saygın bir şahsiyet olacağınıza işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Yemek

Kırmızı olmayan boğa başı yediğini gören kimse valiliğe ve saltanata nail olur. Eğer tüccar ise, ticarete ve eli altında ve tasarrufunda bulunacak bir takım ortaklara delalet eder.

Rüyada görülen boğa, meliktir. Bazen boğa, işçi ve hizmetkar cinsinden olan düşmandır. Yemek için boğazlanan boğanın eti helal rızıktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Satın Almak

Bir boğa satın aldığını gören kimse, dostlarına ve insanların eşrafına yumuşak söz söylemekle vaziyeti idare eder. İbn-i Şirin, boğalar, akrabadan başka insanlarla tabir edilir, demiştir. Boğa eti sattığınızı görmek; alışveriş yapacağınıza yorulur.

Besili bir boğaya sahip olduğunuzu görmek; aynı yıl içerisinde rızkınızın bollaşacağına işaretle delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Eti Görmek

Boğa, şan, şöhret, ordu ve cemaat sahibi büyük bir kimsedir. Boğanın eti, o büyük kimse tarafından olan maldır. İç yağı da o sene içerisindeki rızıktır. Boğa eti görmek; mal elde edeceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Eti Yemek

Rüyada boğa eti yiyen zengin olur. Boğa eti yemek, bir alimin malına işaret eder. Derisi onun itibarıdır. Boğa eti maldır. Boğa eti yemek; mal ve miras elde edeceğinize ve gelirinizin artacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Boğa Görmek

Beyaz boğa gören hayra nail olur. Hapis, hastalıklı, sıkıntılı ve hizmetçi olan kimseler rüyasında beyaz boğa görseler, bulundukları hallerinden halas olurlar. Alaca boğa neşe ve sevince işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Isırması

Boğa kendisini ısırsa hastalığa yakalanır. Bir boğanın boynuzuyla size vurduğunu görmek; görevinizden azledileceğinize yorumlanır. Bir boğayla boğuştuğunuzu ve boğanın sizi ısırdığını görmek; eşinizden gizli işler çevireceğinize yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğanın Boynuzlaması

Bir kimseyi boğa boynuzlarsa, Allahu Teala Hazretleri o kimseye salih iki çocuk verir. Bir boğanın boynuzlarıyla, bulunduğu yerden uzaklaşan, azl edilir. Zarar görür. Yalnız boynuzladığını görmek, Aile yüzünden üzülmektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boynuzlu Boğa Görmek

Boğanın çok boynuzlu olduğunu görmek, azlık ve çokluk ciheti ile senelere delalet eder. Boynuzu olmayan Boğa koyun olduğu gibi, hakir ve zelil ve kudret ve kuvveti elinden alınmış bir memur ve fakir reistir.
 Rüyada Boğanın Bağırması

Rüyada üzerine boğanın bağırdığını gören kimse uzak bir yere yolculuk yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğayı Tarlada Çalıştırmak

Boğayı kendisi için ekin ekiyor görse, eğer ziraatçı ve çiftçi ise ziraatı bereketli ve nimeti bol olur. Tüccar ise zarar eder ve işleri ters gider. Eğer fakih ve alim ise iyiliği ziyadeleşir.

Bazen boğanın ziraat yapmasına binaen, erkeğin nikahına, bazan da köylü halkına, çiftçi ve ziraatçıya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Sürüsü Görmek

Boğa sürüsünün bir şehre girdiklerini görmek, yağmaya ve şehre girecek hırsızlara delalet eder. Boğaların yerleri eşelediklerini görmek; bol miktarda mal elde edeceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Öldürmek

Bazıları da, boğa, zalim ve asi bir insana delalet eder, demişlerdir. Bundan dolayı, boğanın öldürüldüğünü veya boğazlandığını görmek, zalim ve asilerin helak olmasına delalet eder. Eğer rüyayı gören halktan birisi ise korktuğu kimseye galip olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Bir Boğaya Salip Olması

Bir kadın kendisinin bir boğaya sahip olduğunu görse, kocası kendisine itaatkar ve her hususta kadının hükmü altında olur. Kadın evli değilse evlenir veya kızı varsa onu kocaya verir. Bu rüyayı gören saltanat sahibi bir kimse ise, arzu ve ümit ettiği şeylere kavuşur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Kesmek

Eğer boğanın kafa ve ensesinden yahut karnından veya boğazından başka yerinden kestiğini görse, bir kimse halkına zulüm eder. Yahut onun nefsine veya malına bir zarar ve ziyan getirir.

Bir kimse rüyada, eti, iç yağını yahut derisi için boğayı kestiğini görse, ticaret ve kazanca delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Boğa Görmek

Evinize bir boğanın girdiğini görmek; Allah'ın inayetiyle yüzünüze hayır kapılarının açılacağına işarettir. Bir boğanın evinize girdiğini görmek; mal elde edeceğinize işarettir. Evinize bir boğanın girdiğini görmek; gelirinizin artacağına işarettir.

Evinize veya oturduğunuz sokağa bir boğanın geldiğini görmek; hayır ve bereket elde edeceğinize yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğaya Yük Yüklemek

Bir boğaya arpa ve buğday yükleyip eve götürdüğünüzü görmek; rızkınızın bollaşacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Derisi ve Pisliği Görmek

Bahtınızın açılacağına ve mal elde edeceğinize, Boğa postu görmek; mirasa konacağınıza işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğanın Kovalaması

Bir işle meşgul olduğunuz sırada bir boğanın gelerek sizi yere düşürdüğünü görmek; görevinizden azledileceğinize veya tacirseniz, malınızın azalacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğalar Satmak

Boğa satmak; rahat para kazanacağınıza, bahtınızın açılacağına ve mutlu olacağınıza yorumlanır.
Ölü Boğa görmek;

Yapacağınız bir işte çok zarar edeceğinize yorumlanmaktadır.
Boğa ahırı görmek;

Hastalıktan kurtulacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Görmek

Rüyada boğa görmek güçlü insanların arasında olma isteğini anlatmaktadır. Aynı zamanda yönetici olma isteği, iyi geçecek bir yıl ve bol menfaat anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin yüklü mal ve mülk elde edeceği, iyi kazançlar sağlayacağı ve büyük işler yapacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa görmek, çok hayırlı bir işe başlayacağı­nıza ve ticarette başarılı olacağınıza işarettir. Boğa güreşi görmek hayatmızda önemli değişiklikler olacağına işaret eder. Rüyada boğa gören kimsenin güçlü insanlar arasında ya­şayacağına ve ticaretinin iyi olacağına işaretle yorumlanır. Rüyasında kızgın bir boğa gören kişinin, bu rüyası pek iyi sayılmaz. Rüya sahibinin başına kötü bir iş geleceğinden korkulur şeklinde yorumlanır. Rüyada boğa güreşi görmek de iyi sayılmaz. Bir maceraya işaret olarak yorumlanır. Bundan da zarar görüleceğine işarettir şeklinde yorumlanır. Rüyada boğa görmek, güçlü ve zengin insanlar arasında yaşamağa işâret eder. Bazen rüyada boğa görmek, çabalarınızın boşa çıkmayacağına işâret eder. Rüyada boğa görmek, yapmayı düşündü­ğünüz bir işi büyük bir hırs ve azimle göğüs­lemeye ve başarılı olmaya işâret eder. Rüyada boğanın sizi kovaladığını görmek ise, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Satın Almak

Rüyada boğa satın almak rüya sahibinin eş ve dostlarıyla iyi bir iletişimi olacağı üzerine yorulur. Aynı zamanda rüyasında boğa eti sattığını gören kişiler önemli oranda alışveriş yapacağı üzerine ifade eder. Eğer satılan boğa besili bir boğa ise o zaman yüksek oranda elde edeceği ve helal yoldan iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğaya Binmek

Rüyada boğaya binmek bolluk ve bereket anlamına gelmektedir. Rüyasında boğaya bindiğini gören kişiler maddi açıdan varlıkla hale geleceği ve çevresinde onun için çalışan birçok insan olacağına işaret eder. Aynı zamanda şan ve şöhrete sahip olacağı üzerine yorulur. Pek çok insanın onu tanıyacağı, saygı ve sevgi göstereceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Boğa Kovalaması Görmek

Rüyada siyah boğa kovalaması rüya sahibinin bazı hastalıklar ile mücadele ettiği üzerine yorulur. Bu durum başka bir hastalık da olabilir ciddi bir hastalıkla karşı karşıya kalmış da olabilir. Bu sebepten dolayı rüya sahibinin gerçek yaşamında sağlığına dikkat etmesi gerektiğine dair bir uyarıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızgın Boğa Görmek

Rüyada kızgın boğa görmek rüya sahibinin başına kötü bir şeylerin geleceği üzerine yorumlanır. Bazı kötü olaylar ile karşılaşacağı ve bundan önemli oranda zarar görebileceği üzerine rivayet edilir. Sıkıntı verici bir olay ile beraber uzun bir süre bununla mücadele etmek zorunda kalınacağı üzerine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Kovalamak

Rüyada boğa kovalamak güçlü, makam sahibi ve önemli insanların karşısında rüya sahibinin lider olacağı üzerine ifade edilir. Aynı zamanda bir köyün veya bir şehrin, kasaba ve kavmin amiri olunacak biçimde ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Boğa Görmek

Rüyada siyah boğa görmek mal ve mülke rivayet eder. Rüya sahibinin iyi bir kazanç elde edeceği, toprak sahibi olacağı ve bu Toprak üzerinden varlıklı biri haline geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Saldırması

Rüyada boğa saldırması kötülük yapmak için kişinin çevresinde dolanan insanların artık korkmaya gerek olmadığını anlatır. Ayrıca rakiplerinin karşısında rüya sahibinin daha güçlü olacağına ve onları alt edebileceği üzerine ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Güreşi Görmek

Rüyada boğa güreşi görmek rüya sahibinin bazı müjdeli haberler alacağına delalet eder. Öyle bir rüya gören kişilerin önemli bir şahsiyet ile ciddi bir mücadele ve kavgaya geleceği üzerine yorulur. Büyük bir şahsiyet ile kişinin arasında husumet çıkacağını ve ciddi durumlar yaşanacağı üzerine ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğaların Boğuşması

Rüyada boğaların boğuşması kişinin yaşamında bazı değişiklikler yaşanacağı üzerine yorulur. Bu değişikliklerin olumlu şekilde yaşanacağı üzerine rivayet edilir. Rüya sahibinin daha kaliteli bir yaşam standardına ulaşacağı, işinde yüksek mevkilere geleceği ve iyi bir kazanç elde edeceği üzerine ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZGIN BOĞA GÖRMEK

Rüyada kızgın boğa gören kişinin başına istemediği talihsiz olaylar gelebilir. Kişi kötü bir durum ile karşılaşabilir. Kişinin sıkıntısı artabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOĞA GÜREŞİ GÖRMEK

Rüyada boğa güreşi gören kişinin hayatı olumlu yönde değişecektir. Güzel değişikliklerin olacağının habercisidir. Kişi boğalarla boğuşursa büyük bir kişi ile de arasında sıkıntı çıkabileceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOĞA SALDIRMASI

Rüyada boğa saldırısına uğradığını görmek; kötülük yapmaktan çekinen insanlardan artık korkulmaması gerektiği anlamını taşır. Kızgın bir boğanın saldırısına uğradığını gören kişi ise her anlamdaki rakiplerine karşı güçlü çıkacak ve olumlu gelişmeler yaşayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOĞA KOVALAMAK

Rüyada boğa kovalamak; güçlü ve varlıklı insanlar karşısında lider konumda olacağınızı gösterir. Bulunduğu konumdaki tek lider kendisi olacak ve maddi olarak başarı elde edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOĞAYA BİNMEK

Rüyada boğaya binmek, rüyasında boğa görmekten daha güzel bir duruma işarettir. Boğaya bindiğini gören kişiye bolluk ve bereket gelir. Hem maddi hem manevi açıdan her güzelliğe sahip olacaktır. Aynı zamanda halk arasında ya da sosyal çevresinde de şöhret sahibi olur. Hayra yorulan güzel rüyalardan bir tanesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOĞA SATIN ALMAK

Bir boğa satın aldığını gören kişi, etrafına karşı ılımlı ve uyumludur. Var olan durumları kendince idare eder ve bunun için uğraşır. Rüyasında boğa sattığını gören kişi ise alışveriş yapacak ve dilediğini alabilecektir. Bir boğaya sahip olduğunu gören kişi ise rüyayı gördüğü yıl içinde rızkının bollaşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOĞA ISIRMASI

Rüyada bir boğanın kendisini ısırdığını gören kişi bir hastalığa yakalanabilir. Eğer boğa boynuzu ile siz vuruyorsa iş yerinde sıkıntılar olabileceğine işarettir. Aynı zamanda eşinizden gizli işler yapacağınıza da işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOĞA SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada boğa sürüsü gören kişinin bulunduğu şehre hırsızlar gelebilir ve o şehir yağmalanabilir.

RÜYADA BOĞA ÖLDÜRMEK

Rüyasında boğa öldürdüğünü gören kişi asi bir insana işarettir. Aynı zamanda rüyayı gören kişi korktuğu insana galip gelebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada boğa görmenin anlamı, güç ve kudret demektir. Rüya sahibinin güçleneceği, düşmanlarına karşı büyük cesarete sahip olacağına işaret eden hayırlı bir rüyadır. Maddi ve manevi olarak büyük bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada boğa görmek konusunu kimi rüya sözlüğü yazarı, mutlu ve başarılı olmak şeklinde açıklar. Ancak boğanın kızgın olduğunu görürseniz, bu hayırlı bir rüya değildir. Kişinin canını sıkacak, huzurunu ve keyfini kaçıracak birtakım olaylar yaşayacağına işaret eder. Boğa görmenin rüya tabiri, kudrettir. Rüya sahibinin maddi bir zenginliğe erişeceğine işarettir. Rüyada boğa görmenin yorumu, rüya sahibinin biri ile yapacağı bir dostluk sonucu kendisinden büyük bir yarar göreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Kovalaması

Rüya sahibinin bazı sağlık sorunları ile boğuşacağına işarettir.
Rüyada Boğa Yılanı Görmek

Rüya sahibinin birtakım sıkıntılara düşeceğine delalettir.
Rüyada Öküz Görmek

Hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin bolluk ve bereket göreceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Görmek
Rüyada boğa görmek güç ve kudret anlamına gelir. Yani rüyasında boğa gören kişi hem maddi hem de manevi olarak güçlü kişilerin yanında yer alır.



Bir başka tabire göre rüyada boğa görmek kişinin gerek iş gerekse özel yaşantısında hep mutlu ve başarılı olacağına işaret ederken aynı zamanda maddi ve manevi olarak da güçlü olacağına delalet eder.

Rüyada kızgın boğa görmek hayra alamet değildir. İyi ve hayırlı olmayan gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder. Bir kişi rüyasında kızgın bir boğa görürse canını sıkacak kötü ya da belalı olaylar yaşayabilir. Ya da onu mutsuz ve huzursuz edecek sözler işitebilir veya kötü haberler alabilir. Rüyada boğa güreşi görmek de bir işin mutluluk verici şekilde sonuçlanması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Görmek

Ayrıca bkz: Boğa Güreşi, Boğa Dövüşçüsü

Rüyada görülen boğa, kuvvet ve heybetin timsalidir. Bu sebeple rüyada boğa görmek, iş hayatında muvaffakiyete alamettir ve insan için kuvvettir.

Rüyada kızgın bir boğa görmek, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada görülen boğa güreşi olumlu yönde bazı değişikliklerin olacağının habercisidir.

Rüyada kızgın bir boğa görmek ne demek, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Dövüşçüsü Görmek

Ayrıca bkz: Boğa

Rüyanızda bir boğa dövüşçüsü görmek; daha önce yaşadığınız bir aşkın hala kalbinizde izlerini taşıdığınıza ve bu acıyı hayat boyu kalbinizden çıkaramayacağınıza yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Güreşi Görmek

Ayrıca bkz: Boğa Dövüşçüsü

Rüyada bir arenada olduğunuzu ve boğaların dövüştürüldüğünü görmeniz, geçmişte yaşadığınız bir gençlik olayının tekrar başınızdan geçeceğine işaret eder.

Bu tarz bir rüya, yıllar önce yaşanıp hatırasını hala kalbinizde taşıdığınız bir maceranın benzerini tekrar yaşayacağınıza ve bu olayın hayatınızda beklemediğiniz değişiklikler yapacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa görmek

Güç ve kudret demektir. Rüya sahibinin güçleneceği, düşmanlarına karşı büyük cesarete sahip olacağına işaret eden hayırlı bir rüyadır. Maddi ve manevi olarak büyük bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada boğa görmek konusunu kimi rüya sözlüğü yazarı, mutlu ve başarılı olmak şeklinde açıklar. Ancak boğanın kızgın olduğunu görürseniz, bu hayırlı bir rüya değildir. Kişinin canını sıkacak, huzurunu ve keyfini kaçıracak birtakım olaylar yaşayacağına işaret eder. Boğa görmenin rüya tabiri, kudrettir. Rüya sahibinin maddi bir zenginliğe erişeceğine işarettir. Rüyada boğa görmenin yorumu, rüya sahibinin biri ile yapacağı bir dostluk sonucu kendisinden büyük bir yarar göreceğine delalet eder.

Rüyada Boğa Kovalaması
Rüya sahibinin bazı sağlık sorunları ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada Boğa Yılanı Görmek
Rüya sahibinin birtakım sıkıntılara düşeceğine delalettir.

Rüyada Öküz Görmek
Hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin bolluk ve bereket göreceğine yorumlanır.

Rüyada Öküz Almak
Rüya sahibinin hak yolunda güzel bir iş yapacağı şeklinde ifade edilir.

Rüyada Öküz Eti Görmek
Rüya sahibi kazancının tamamını helalinden elde ettiğine işaret eder.

Rüyada Öküz Eti Yemek
Bol kazanç demektir. Kişinin hayırlı ve yüksek kazanç elde edeceğidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Görmek

Rüyada boğa görmek, rüya sahibinin güçlü insanların arasında bulunacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişi yönetici olmak istiyor olabilir. Rüya sahibinin çok iyi ve verimli bir yıl geçireceğine işaret eder. Bu rüyayı gören kişi yüklü miktarda mal mülk elde edebilir. Kişi büyük işler yapabilir ve bu işlerden çok iyi kazanç sağlayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Sürüsü Görmek

Rüyada boğa sürüsü görmek, kişinin iş hayatında aranan biri haline geleceğine delalet eder. Rüya sahibi maddi kayıplar yaşayabilir ancak kısa zamanda çaresine bakar. Rüyayı gören kişi girdiği işlerin hepsinde zarar edebilir ve bir sürü zorluğa göğüs germek zorunda kalabilir. Bu rüya, kişinin çok uzağındaki birinden yaptığı işle ilgili çok sevindirici bir haber alacağına ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur. Rüyada kızgın boğa sürüsü görmek, kişinin kafasındaki projeleri gerçekleştireceğine ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Boynuzu Görmek

Rüyada boğa boynuzu görmek, güç ve menfaate işaret eder. Aynı zamanda bu rüya, kişinin dedikodular yüzünden zor durumda kalacağı anlamına gelir. Rüya sahibi işlerinin kötüye gitmesi sebebiyle bazı borçların altına girebilir. Kişi işlerini zamanla büyütebilir. Bu rüyayı gören kişi ailesini mutlu edecek birtakım kararlar alabilir. Birikim yapma imkanı elde edebilir ve çok rahat edeceği bir döneme girebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Boğa Görmek

Rüyada kahverengi boğa görmek, kişinin evliliğinde güven sorunu yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin eline çok istediği şeylere kavuşabilmesi adına güzel fırsatlar geçebilir. Kişinin uzun süredir beklediği bir haber sonunda gelebilir. Bu rüya, kişinin maddi açıdan zarara uğrayacağı anlamına gelir. Ancak zamanla kişinin kazancı çoğalarak geçimi daha kolay hale gelir. Rüyada görülen kahverengi boğa, kişinin değer verdiği kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Renkli Boğa Görmek

Rüyada sarı renkli boğa görmek, kişinin arkadaşlarının yardımına koşacağı anlamına gelir. Rüya sahibi yakın zamanda büyük maddi kazanç elde edebilir. Daha önce kaybettiği bir şansı tekrar ele geçirebilir. Rüya sahibi kazancının bir bölümünü kaybetse de karşılaşacağı hayırlı kimseler sayesinde kendisini toparlayabilir ve çok iyi işler gerçekleştirebilir. Rüyasında sarı boğadan kaçtığını gören kişinin tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes almasını sağlayan bir haber alacağı rivayet edilir. Kötü niyetli insanların kişinin işlerini bozmak için çıkardığı dedikodular boşa gider. Ayrıca bu rüya, kişinin sağlığının yerinde olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Renkli Boğa Görmek

Rüyada kırmızı renkli boğa görmek, kişinin başına bir sıkıntı geleceği anlamını taşır. Rüya sahibi maddi sorunlarla karşılaşabilir. Aynı zamanda bu rüya, kişinin çok güçlü bir düşmanı olduğuna işaret eder. Rüya sahibi bu kişi ile mücadele ederken çok zorluk çekebilir. Rüyada görülen kırmızı boğa, özlemle anılan eski günleri temsil eder. Ayrıca yeni bir eve taşınmaya delalet eder. Rüya sahibi büyük kayıplar yaşayabilir ama zor da olsa bu olumsuzluklardan kurtularak rahat bir hayata kavuşabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Renkli Boğa Görmek

Rüyada mavi renkli boğa görmek, kişinin sevdiği insanlarla bir araya geleceği anlamına gelir. Rüya sahibi iş hayatında hayal edemediği kadar iyi bir yere gelebilir ve hedeflerine ulaşabilir. Kişi gireceği bir işten çok büyük kazanç elde edebilir ve bundan sonraki hayatını bolluk içinde geçirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Sevdiğini Görmek

Rüyada boğa sevdiğini görmek, kişinin güçlü insanlara hayranlık duyduğunu gösterir. Rüya sahibi hayatına dair yeni hedefler koyabilir, bu hedeflere odaklanabilir ve sonunda mutluluğa erişebilir. Ayrıca bu rüya, kişinin ölüm korkusu yaşadığına delalet eder. Rüyayı gören kişi biraz sıkıntıya düşebilir. Ancak zamanla kendisini özgür hissetmesine engel olan her şey ortadan kalkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 3 Boğa Görmek

Rüyada üç adet boğa görmek, kişinin zaman içinde giderek güçleneceği anlamına gelir. Rüya sahibi iş hayatında adından söz ettiren biri haline gelebilir. Ancak çevresinde onu çekemeyen kişiler olabilir. Rüyadaki boğalar eğer öfkeli ise kişinin birden fazla düşmanı olduğuna işaret eder. Rüya sahibi düşmanları ile mücadele ederek sonunda rahat bir hayata kavuşabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Öldürdüğünü Görmek

Rüyada boğa öldürdüğünü görmek, kişinin gücünden çekindiği birine karşı galibiyet alacağı anlamına gelir. Rüya sahibi korktuğu ve zarar görmekten çekindiği birine karşı zafer kazanır. Bu rüya, kişinin hırslanacağına ve maddi gücünün artacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğaya Bindiğini Görmek

Rüyada boğaya binmek, bolluk ve bereket olarak yorumlanır. Rüya sahibi maddi açıdan varlıklı bir insan haline gelebilir. Rüyasında boğaya bindiğini gören kişinin çevresinde onun için çalışan birçok insan olacağı rivayet edilir. Ayrıca rüya sahibinin şan ve şöhret sahibi olacağına yorulur. Bu rüya, kişinin birçok insan tarafından tanınır hale geleceğine, saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Saldırısı Görmek

Rüyada boğa saldırısı görmek, kişinin kötülük yapmak isteyenlerden korkmasına gerek olmadığını gösterir. Rüya sahibinin düşmanlarına karşı zamanla çok daha güçlü olacağına ve onların hakkından geleceğine delalet eder. Bu rüya, kişinin hayatında güzel gelişmelerin meydana geleceğini haber verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Boğa Görmek

Rüyada boğa ölüsü görmek, kişinin kısmetinin açılacağına ve talihinin döneceğine işaret eder. Rüya sahibi etrafındaki insanlardan saygı ve hürmet görmeye başlar. Kişinin arzu ettiği her şey sırayla gerçek olur. Rüyayı gören kişi eğer bir devlet memuru ise hayatını isyan etmeden sürdürmesi gerektiğine, mutlu olmaya, gönül ilişkilerinin kısa zamanda yoluna gireceğine alamet eder. Rüya sahibi kendisi veya yakınları ile ilgili kötü bir haber alabilir. Rüyayı gören kişi kimseye muhtaç olmadan her işlerini düzeltmek için çözüm arayabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa görmek; güç ve kudret anlamına gelir. Yani rüyasında boğa gören kişi hem maddi hem de manevi olarak güçlü kişilerin yanında yer alır. Bir başka tabire göre boğa görmek kişinin gerek iş gerekse özel yaşantısında hep mutlu ve başarılı olacağına işaret ederken aynı zamanda maddi ve manevi olarak da güçlü olacağına delalet eder.

Kızgın boğa görmek; hayra alamet değildir. İyi ve hayırlı olmayan gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder. Bir kişi rüyasında kızgın bir boğa görürse canını sıkacak kötü ya da belalı olaylar yaşayabilir. Ya da onu mutsuz ve huzursuz edecek sözler işitebilir veya kötü haberler alabilir.

Boğa yılanı görmek; iyi değildir, kişinin içine düşeceği zor durumlara işaret eder. Boğa yılanı gören kişi bazı sıkıntılara düşecek ve kötü bir dönem geçirecek demektir. Boğa kovalaması; bir kişi bir boğanın kendisini kovaladığını görürse bazı sağlık sorunları yaşayacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa kesmek; çok hayırlı bir rüyadır ve gören kişinin mesleki hayatında güç sahibi olacağına yorumlanır. Kişinin işinde bir üst makama geçeceği, mertebe atlayacağı, düşmanı varsa yeneceği demektir. Aynı zamanda adağı olan kişilerin de dileklerinin gerçek olması üzerine adaklarını yerine getireceklerinin müjdesini verir. Boğayı tek başına kesen kişi ömür boyu başarılı bir iş hayatına kavuşur. Tüm dilekleri gerçek olacağı gibi, muradına erer. Aynı zamanda sağlık açısından da kişinin hiçbir zaman elden ayaktan düşmeyeceğini, yaşlılığında bile çok dinç, sağlıklı biri olacağını ifade eder. Fiziksel güç kadar manevi gücün de işareti olan rüya, bu dönemde kişinin inancıyla alakalı geçeceği her türlü testi başarı ile atlatacağını, nefsine yenik düşmeden yaşayacağını ve büyük sevaplara imza atacağını da bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Boğa öldürmek; helal olmayan yollardan boğa öldürmek, şaibeli bir işe karışmak yahut istemeden, kişinin haberi olmayan bir mevzuda yer almak demektir. Boğaya eziyet ederek öldürmek yanlış yollardan güç kazanmak, helal yerine harama yönelmek, kısa bir süre de olsa nefsine yenik düşmek anlamındadır. Silahla boğa vurmak ise, maddi gücünü artırmak isteyen kişilerin hırsla hareket etmelerinden ötürü yanlış kimselerle iş yaparak itibarlarını zedeleyecek durumlar yaşamalarını bildirir. Kendine saldıran boğayı öldürmek ise rakiplerini çok kısa sürede etkin şekilde geride bırakmak şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Görmek

Rüyada boğa görmek, kuvvet, güç ve cesaret olarak yorumlanır. Rüyada boğa görmek sağlam dostluk olarak da yorumlanır. Ayrıca sahip olduğunuz bu dostlardan büyük fayda göreceksiniz demektir. Dostlarınız kuvvetli ve varlıklı olarak size büyük yarar sağlayacaktır. Rüya iki boğanın birbirleri ile boğuştuğunu gördüyseniz, hayatınızda farklılıklar yaşayacaksınız demektir. Bu farklılık olumlu yönde gelişme gösterecek ve kişinin hayatında yükselmeler olacaktır. Boğaların boğuşması, rüya sahibinin hayat kalitesinin artacağı şeklinde tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa görmek, eğer size bir boğanın saldırdığını gördüyseniz hasımlarınıza karşı güç kazanacaksınız demektir. Boğa güç ve kuvvet ile tabir olunur. Artık düşmanlarınızdan korkmanıza gerek kalmadığını gösteren bu rüya, sizin daha güçlü olacağınızı gösterir. Kızgın bir boğa ise üzüntü olarak yorumlanır. Eğer kızgın bir boğa gördüyseniz bir takım sıkıntılar yaşayacaksınız demektir. Boğa genel olarak iyi olarak tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında boğa görmesi; her yönden varlıklı ve kuvvetli olan insanlarla dostluk kurarak bunlardan fayda göreceğine kişinin rüyasında iki boğanın birbiriyle boğuştuğunu görmesi; rüya sahibinin hayatında önemli değişiklikler meydana geleceğine ve hayat seviyesinin beklemediği bir seviyeye yükseleceğine işaretle tabir olunur.Rüyanızda bir boğanın hücumuna uğradığınızı görmeniz; kötülük yapmalarından çekindiğiniz kimselerden artık korkmanıza bir neden almadığına, rüyanızda kızgın bir boğa görmeniz; yakında başınıza ü bir iş geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Güç

    İrade

    Hedef

    Enerji

    İnatçılık

    Obezite

    Korkular

    Arketip

    Hareket

    Zenginlik

    Savaşmak

    İri yarı bir erkek

    Hedefe odaklanmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa güreşi olduğunu görmek

Rüyada boğa güreşi günlük yaşamımızdaki tartışma ve kavgalara işaret edebilir. Boğa genellikle bir erkeğin sembolüdür. Dolayısıyla boğa güreşi hanedeki iki erkeğin çatışmasına işaret eder. Bazen bu çatışma hanede değil iş yerinde olabilir. Bir erkek için partnerine göz koyan başka bir erkek olması bazen rüyada boğa güreşi olarak görülebilir. Rüyadaki boğa güreşi bazen bir kadın için iki erkeğin mücadelesinin sembolüdür. Bir kadın rüyasında iki boğayı güreşiyor görüyorsa iki erkek kendisi için çarpışır.



Rüyadaki boğa güreşi aynı zamanda iç dünyamızda yaşanan çatışmaların simgesi de olabilir. İçimizden bir ses “evet” başka bir ses “hayır” derken rüyamızda boğa güreşi görebiliriz. Bazen boğa güreşi ikilemde kaldığımız durumlara ya da evet-hayır seçeneği arasında kaldığımız zamanlara işaret eder. Kısacası, boğa güreşi gerçek yaşamdaki çatışmalar ya da içsel çatışmaların işaretçisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızgın ya da azgın bir boğa görmek:

Öfkeli ya da azgın bir boğa genellikle hanede yaşayan bir erkeğin duygularının ya da hareketlerinin kontrolden çıkması ile ilgilidir. Bir erkeğin inatçılığı ya da sinirli tavırları rüyamızda bize boğanın hareketleri olarak görülebilir. Rüyada bir boğanın ortalığı yıkması genellikle bir erkekten gelecek zarar ya da ziyana işaret eder. Reddedilmeyi ya da hayır cevabını kabul edememek, bir başarısızlığı kabullenememek ve kontrolden çıkmak gibi durumlar rüyamızda öfkeli bir boğa kılığında bize görülebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa öldürmek ya da ölü boğa görmek:

Rüyada ölü boğa ya da bir boğayı öldürdüğünüzü görmek farklı şekillerle yorumlanmalıdır. Bu rüya bazen bir erkekle ilgili meseleyi tamamen çözmek anlamına gelebileceği gibi bazen bir erkek düşman ya da rakibi yenmektir. Aynı kadına göz koymuş iki erkekten biri rüyasında bir boğayı öldürdüğünü görürse o kadına karşı mücadeleyi kazanır. Bir kadın rüyasında bir boğa öldürdüğünü görürse kendisine bir erkeğin ilgisi azalır ya da biter. Yolda ölü boğa ya da boğalar gören erkek işçi ya da işçilerini işten çıkarır.


Rüyada boğalar bu boğaların hareketlerine ve rüyanın senaryosuna göre yorumlanmalıdır. Hayvan gördüğümüz rüyalarda aslında hayvanların hareket ve davranışları ortada dolanan düşünceler, olayların cereyan edişi ve bu olaylarla ilgili ayrıntıları ortaya koyar. Boğaların sakin olması kafamızda dolanan düşüncelerin henüz oturmamış olmasını temsil eder. Boğaların hareketli ve bir hedefe doğru koşuyor olması bazı hayallerin ya da arzuların olması için düşüncelerimizin var olduğuna işaret eder.


Boğa bağımsız hareket eden ve kontrol edilemeyen bir hayvandır. Dolayısıyla rüyada görülen boğalar yaşamımızda kontrolden çıkmış durumları ya da kişileri temsil ediyor olabilir. Rüyanızda başına buyruk ve ortalığı dağıtan boğalar gördüyseniz belki de söz dinletemediğiniz evladınızla uğraşacaksınız. Ya da yaşamınızda bir türlü çözemediğiniz bir sorun uyandığınız gün de karşınıza çıkacak. Fakat endişelenmeyin, boğa rüyaları vahşi hayvan rüyaları kadar acımasız değildir. Yırtıcı bir hayvan olmayan boğa genellikle çözülmekte inat eden fakat sonunda çözebileceğiniz sorunları temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızgın bir boğa görmek, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir. Boğa güreşi olumlu yönde bazı değişikliklerin olacağının habercisidir.Rüyada kızgın bir boğa görmek, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir. Kizgin bir boga görmek, yakinda basiniza kötü bir is gelecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada boga görmek güçlü insanlar arasinda yasamaga isaret eder. Kısa zamanda içinde sıkıntı verecek bir dert geleceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa görmek; güçlü dost ve ahbaplarınızdan çok iyilik görerek feraha ereceğinize işarettir.
Rüyada boğa görmek, her bakımdan zengin ve kuvvetli kimselerle dostluk kurarak bundan faydalanacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İki boğanın birbiriyle dövüştüğünü görmek, yaşantınızdan mühim değişiklikler meydana gelerek ümidinizin üstünde bir hayat seviyesine ulaşacağınıza işaret eder.
Bir boğanın hücumuna uğradığınızı görmek, fenalık yapmalarından ürktüğünüz ve çekindiğiniz kimselerden artık bir korkunuz kalmayacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda bir boğanın hücumuna uğradığınızı görmeniz; kötülük yapmalarından çekindiğiniz kimselerden artık korkmanıza bir neden almadığına, rüyanızda kızgın bir boğa görmeniz; yakında başınıza bir iş geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa görmek


Bir kimsenin rüyasında boğa görmesi; her yönden varlıklı ve kuvvetli olan insanlarla dostluk kurarak bunlardan fayda göreceğine kişinin rüyasında iki boğanın birbiriyle boğuştuğunu görmesi; rüya sahibinin hayatında önemli değişiklikler meydana geleceğine ve hayat seviyesinin beklemediği bir seviyeye yükseleceğine işaretle tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boğa görmek, gelişmeye işaret eder. Yani rüya sahibi gelecekte finansal ve duygusal anlamda kendini geliştirir ve daha iyi bir insan haline gelir. Üstelik rüya sahibi çevresindeki insanları, kültürlü ve donanımlı insanlardan seçecektir. Bu sayede daha fazla güçlenerek, mutlu ve huzurlu bir insan olacağına işarettir. Gelecek günlerin rüya sahibine mutluluk ve iyilik getireceğine delalettir. Başka bir deyişle, bu rüya başarının basamaklarını adım adım tırmanmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Kovalaması

Rüyada boğa kovalaması, pek iyi bir rüya değildir. Kişinin ruhsal ve fiziksel anlamda kötü hissedeceği bir dönemin habercisidir. Rüya sahibinin bazı sağlık sorunları ve ruhsal sorunlar yaşayacağına işaret eder. O halde rüya sahibi sağlığına ve maneviyatına dikkat etmelidir. Eğer dikkat etmezse, bazı sorunlar daha da büyüyerek rüya sahibini sıkıntıya sokar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZGIN BOĞA GÖRMEK

Rüyada kızgın boğa görmek başınıza bir bela geleceğine işarettir. bu rüya, şer bir olayla karşılaşacağınıza delalettir. Boğa rüyası, belaya işarettir. Kızgın boğa, yakın zamanda başınızdan kötü bir iş geçeceğine işaret eder. Yakın bir zamanda sıkıntı verecek bir derde delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Kesmek

Rüyada boğa kesmek, iyiliklerle yorumlanır. Kişinin kendisini her daim geliştireceğine ve kuvvet, söz sahibi bir insan olacağına işaret eder. Rüya sahibinin çalışmaları bu dönemde karşılık bulur ve çevresindeki insanlar tarafından ayrıca takdir edileceğine işarettir. Üstelik terfi edeceğine ve başarıya işaret eder. Boğayı kestiğini gören kişi, çalışmaları ve girişimleri sayesinde çok başarılı olur. Hatta istediği her şeyi elde eder ve rüya sahibi istediği güce ulaşır. Görüldüğü gibi rüya sahibinin başarısı, çok üst seviye olacaktır. Sonrasında, çevresinde bulunan insanlara yardım eli uzatacağına ve onların dertlerini dinleyeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğa Öldürmek

Rüyada boğa öldürmek, kurban olarak yapılmıyorsa, kötü yorumlanır. Bu rüya bazı belalara ve kötü olaylara işaret eder. Haram yollardan kazanç elde edeceğine ve kötü hissedeceğine işarettir. Hatta bu rüya, kişinin diğer insanlar tarafından kötü bilinen ve saygı duyulmayan bir kişi olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğaya Bindiğini Görmek

Rüyada boğaya bindiğini görmek, çok hayırlı bir rüyadır. Bir boğaya bindiğini gören kimse dünya nimetlerinden bolca rızıklanır. Eğer boğanın üzerinde herhangi bir yük bulunuyorsa o yükün çokluğu ve türüne göre rüya sahibinin işçisi kendisine mal getirir. Boğanın üzerine bindikten sonra onunla beraber evine giren kişi hayırlara nail olur ve geliri artar.
+2 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda siyah bir boğanın olduğu meydan vardı merdivenden ona bakarken yanına düştüğümü farkettim sonra cebelleşmeye başladık ve daha sonra beni sakatladı. Yerden kaldırmaya  geldiler fakat sima bana ait değildi. Daha sonra bu durumu ünlü bir kadın oyucuya canlandırarak anlatıyordum…

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

458 Aktif
0 Üye ve 458 misafir
Bugün : 10591
Dün : 23857
Toplam : 48068928
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...