Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
974 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada peynir görmek; zenginliğe delalet etmektedir. Rüyayı gören kişi hasta ise, iyileşeceğine; bekar birisi için, nikaha ve evliliğe; evli bir kadın içinse; çocuğa işarettir. Peynir ile ilgili farklı rüya türleri olsa da; genel olarak, huzura ve olumlu gelişmelere işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Beyaz Peynir Görmek

Rüyada beyaz peynir görmek, rüya sahibinin keskin zekası ve ileri görüşlü olması nedeniyle hedeflerine kısa sürede ulaşacağına işaret eder. Rüyada beyaz peynir görmek, rüyayı gören kişi daha önce bulunan kötü alışkanlıkları terk edeceğine işaret eder.

Rüyada Peynir Çeşitleri Görmek

Rüyada peynir çeşitleri görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi huzur ve güven içinde yaşayacağına, her zaman neşe ve mutluluk içinde yaşayacağına işaret eder. Rüyada peynir çeşitleri görmek, rüya sahibinin birçok farklı iş alanlara yöneleceğine ve yaptığı tüm işlerden gelir elde edileceğine ve herkesin takdirini kazanacağına işaret eder.

Rüyada Yağsız Peynir Görmek

Rüyada yağsız peynir görmek, rüya sahibi sevdikleriyle arasının açılacağına ve uzun süre çevresinde uzaklaşacağına işaret eder. Rüyada yağsız peynir görmek, rüya sahibi önemli bir kararı bir süre erteleyeceğine işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada yağsız peynir görmek, rüyayı gören kişi anlık hevesler peşine düşüp, maddi kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Peynir Ekmek Yediğini Görmek

Rüyada peynir ekmek yediğini görmek, pek hayra alamet değildir. Rüyayı gören kişinin işlerinin kötüye gideceğine, parasal sıkıntılar yaşayamayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi sonuçları ağır olacak bir kaza yaşayacağına ve ömrü boyunca bu kazanın etkisinde kalacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir görmek; zenginliğe, kazanca, hasta için iyileşmeye, huzura, bekâr için evliliğe, evli ve hamile kadın için; çocuğunuzun uzun ömrüne işarettir. Rüyada peynir zenginlik ve bereket demektir.

İslami rüya tabirlerinden İbn-i Sîrîn'e göre rüyada peynir, kazanca işarettir. Kurutulmuş peynir; bir yolculuktan elde edeceğiniz az mala yorumlanır. Yaş peynir; kendi memleketinizde elde edeceğiniz bol kazanca işarettir. Cabir Mağribî'ye göre yaş peynir; kolay ve zahmetsizce kazanılan mal ve nimete demektir. Kurutulmuş peynir; yolculukta elde edilen az menfaate yorulur. Ekmek ile peynir yemek; sıkıntılarla dolu yolculuğa ve bu yolculukta kazanılacak az menfaate işarettir.

Bazı tabircilere göre ise rüyada peynir görmek, hastalığa ve ardından çabucak iyileşmeye işaret eder. Rüyada peynir, bekâr için nikâhlanmaya, hamile olan hanim için çocuğa, artan mala ve uzun ömre işarettir.

Koyu sütten yapılan peyniri hamile kadının görmesi, gebeliğinden kurtulmasına işarettir. Bazen rüyada peynir görmek, rızık ve berekete, faiz karışmış bir mala işarettir.

Rüyada Peynir, rahatlıkla beraber maldır. Yaş peynir, tabirde kuru peynirden hayırlıdır. Peynir, rüyayı gören için hazır mal ve senenin bolluğuna işarettir. Denilmiştir ki, kuru peynir, yolculuktur.

Yine denilmiştir ki, bir kilo peynir on bin dirhem maldır. Peyniri ekmeğe katık edip yediğini gören kimsenin geçimi güç ve çetin olur. Rüyada peynir yemek, is yaşamında başarı ile yorumlanır.

Rüyada Peynir görmek veya almak, erkekler için ticarette büyük para Kazancına işaret eder. Bekârlar için evliliğe, evli ve çocuklu bir kadın için miras kalacağına yorumlanır.

Denilmiştir ki, peyniri ekmek ve cevizle yediğini görmek, rüyayı görenin haline göre peynirin her kalıbı yüz yahut bin dirhem maldır. Bazen de peynir zillet ve meskenete, kurusu, yolculuğa ve rızka, tazesi de kendi yerindeki rızka işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir görmek, genel olarak sahip olunacak maddi zenginliği getireceği konforlu ve keyifli bir yaşantıya rivayet eder. Kimi zaman günlük hayatımız için sıradan olan peynir gibi simgelerin rüyada yer alması ile hayali kurulan, arzu edilen konuların gerçekleşeceğine dair çağrışımda bulunabilir. Çoğu rüya yorumcusuna göre peynir de bu simgelerden bir tanesidir. Rüyada peynir görmek bu şekilde yorumlanırken rüyada gelişen olayla birlikte yapılan yorumda farklılık söz konusu olur. Yapılan yorum farklılaşsa da rüyada peynir yapmak, rüyada peynir yemek gibi olaylar karşısında yapılan yorumlar da rüyada peynir görmekte olduğu gibi olumludur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir yemek

Rüyayı gören kişinin eline geçecek belirli bir miktar neticesinde gelecek zenginliğe delalet eder. Rüya sahibi bu para eline geçtikten sonra dikkatli davranmalı, plansız ve bilinçsiz bir şekilde savurgan davranmamalıdır. Eğer rüyasında peynir yediğini gören kişi evli ise evliliğini huzurlu ve mutlu günler bekliyordur. Bekar rüya sahibi için ise mutlu bir yuva kuracağı günler yakındadır. Rüyada beyaz peynir yemek, kaşar peynir yemek gibi rüyaların yorumlarında herhangi bir değişiklik olmaz. Rüyasında peynir yediğini gören kişinin rüyası için peynirin
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir almak

Rüya sahibinin gelecekte rahat edecek kadar parayı kazanmak için yakın zaman içerisinde birtakım adımlar atacağının göstergesidir. Sağlam adımlar atıp tecrübeli kişilerden yardım alan rüya sahibinin iş hayatındaki başarısı artacak, buna bağlı olarak da maddi kazancı artacaktır. Rüya sahibinin iş hayatında terfi gibi bir durum söz konusu olabilir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin İslam dinin emrettiklerini layıkıyla uygulayan bir insan olduğunun göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaşar peyniri görmek

Bu rüya, rüya sahibinin sorunlarından beklediğinden daha kolay bir şekilde kurtulacağının, bu sayede huzura kavuşacağının göstergesidir. Kişi, helal yoldan alnının teriyle kazandığı parayla yardıma ihtiyacı olan muhtaç insanları sevindirmeyi de eksik etmeyecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir ekmek yemek

Rüyada peynir ekmek yemek, diğer peynir içerikli rüyalara göre maddi ve manevi yönden verilecek kayba, bozulacak ortalık ve üzüntülere delalet eder. Bu rüya, ilerleyen zamanlar için umut verici olabilir. Kişinin yeniden itibar kazanacağı işlere girişmesine ve nam sahibi olmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir yapmak

Bu rüya, rüya sahibinin muhtaç durumdaki ihtiyaç sahiplerine yardım elini esirgemediğinin, yaptığı yardımlar neticesinde çok kişinin hayır duasını aldığının göstergesidir. Rüya sahibi bu sayede hayatını maddi zorluklardan uzak, ailesi ile birlikte keyifli bir şekilde geçiren bir kimsedir. Rüyasında peynir yaptığını gören kişi, eğer borç sahibi ise yakın zaman içerisinde beklenmedik bir yerden gelen para ile borçlarını temizleyecek, sıkıntılarını üzerinden atacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lor peyniri görmek

Rüyada lor peyniri görmek, pek alime göre farklı şekillerde yorumlanır. Kimi alimlere göre rüya sahibinin çevresinde kendisine zarar verebilecek kişiler olduğunun göstergesidir. Böyle bir durum söz konusu ise rüya sahibi bunun farkında değildir. Gözünün açılması ve olayların farkına varabilmesi için insanlara karşı yaklaşımını gözden geçirmelidir. Farklı yorumlarda ise rüya sahibinin tam tersi bir şekilde olumlu gelişmeler ile karşı karşıya kalacağı, hayırlı ve kısmetli bir dönemin içerisine gireceği söylenir. Öte yandan rüyada otlu peynir görmek için de benzer yorumlar yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağsız Peynir ya da İyi Hallerde Olmayan Bozulmuş Peynir Görmek

Genellikle sadece tatsız, bozulmuş ve iyi hâlde olmayan peynir rüyaları; kötü yorumlanır. Rüyada, yağsız peynir gören kişinin; sevdikleri ile arasının bozulacağına ve de ömrünün büyük bir kısmını yalnız biçimde geçireceğine dair yorumlar yapılmaktadır. Bozulmuş peynir; kişinin, kötü bir iftiraya maruz kalacağına işarettir. Rüya yorumu olarak; kişi için, halk arasında adının kirletileceği yorumu yapılır.

Genellikle bozulmuş peynir görme rüyaları; ayrıca, kişinin aceleci davranışlar sergileyerek kendisine zarar verdiğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin, biraz daha sabırlı ve dikkatli davranması; işlerinde enine boyuna düşünmeden adım atmaması doğru olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşar Peyniri Görmek

Rüyasında kaşar peyniri görmek, genellikle rüyayı gören kişinin kısmeti ve şansının açık olduğuna işaret etmektedir. Rüya sahibinin karşısına çıkan birçok fırsatlar olduğunu anlatır. Fırsatları değerlendirirse, kişinin çok güzel ve de hayırlı olaylar yaşayacağına; tabiri caizse, hayatının bir masal gibi olacağına delalet etmektedir. Rüyada kaşar peyniri, şansa ve saygınlık kazanmaya yönelik anlamlar içermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Peynir Görmek

Hasta bir kişinin, rüyasında beyaz peynir görmesi; kişinin kısa bir süre sonra sağlığına kavuşacağına işarettir. Eğer rüyayı gören kişi, hasta değilse; beyaz peynir, kişinin eline bir miktar para geçeceğine işaret etmektedir. Rüyada, pazardan beyaz peynir aldığını görmek; çok kazançlı bir işle yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Görmek

Rüyada peynir, zenginlik ve de bereket artışı anlamlarında yorumlanmaktadır. Artan mala ve bunun yanı sıra, uzun ömre işarettir. Koyu sütten yapılan peynir türünü, hamile bir kadının görmesi; gebelik sürecinin bitişini işaret eder. Bazen peynir, helal rızka işaret ettiği gibi; bazen faiz karışmış bir mala da işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaş Peynir Görmek

Rüyada yaş peynir, tabir açısından; kuru peynirden daha hayırlıdır. Yaş peynir, rüyayı gören kişi için; hazır mala ve o senenin bolluğuna işarettir. Kuru peynir ise, genellikle yolculuk anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Yemek

Rüyada peynir yediğini görmek, iş yaşamında başarı ile yorumlanmaktadır. Fakat peynir yemek de; rüyanın türüne göre farklı anlamlarda yorumlanabilmektedir. Rüyasında peyniri, ekmekle birlikte yediğini gören kişinin hayatındaki geçimi; güç ve çetin olur.

Peyniri, ekmek ve de cevizle yediğini görmek; daha hayırlıdır. Rüyayı görenin hâline ve durumuna göre peynirin her bir kalıbı, yüz yahut bin dirhem mal anlamına gelmektedir. Bazen de, peynir; alakasız bir ortamda ve durumda yeniyorsa; zillet ve şerre yorulur. Peynirin kurusunu yemek, genelde yolculuğa ve yolculukla gelecek hayırlı rızka işaret eder. Tazesi de, kendi yerinde ve bulunulan ortamdaki rızka işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Almak

Rüyada peynir görmek ve de almak, genellikle erkekler için ticarette çok büyük bir para kazancına işaret eder. Bekarlar için, evliliğe; evli ve çocuklu kadınlar için, bir miras kalacağına yorumlanmaktadır. Rüyada peynir almak; maddi kâr anlamına geldiği gibi; zevkle harcanacak paraya ve yuvada mutluluğa neden olacak gelişmelere delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Görmek

Rüyada peynir görmek genel anlamda helal kazanç şeklinde ifade edilir. Özellikle rüya sahibinin kazancı ve rızkını hayırlı şekilde elde ederek yüksek rakamlar üzerinden ortaya çıkacağı üzerine ifade edilir. Tabii bu durum rüyada nasıl bir peynir ve ne şekilde görüldüğüne bağlı olarak farklı biçimlerde yorumlanabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Peynir Almak

Rüyada beyaz peynir almak rüya sahibinin hedeflediği bazı işler için çok daha fazla çaba sarf etmesi gerektiğini anlatır. Özellikle bu uğurda büyük fedakarlıklar göstermesi ve yüksek kazanç elde etmesi gerektiğine rivayet edilir. Amaçları için her gün vakit kaybetmeden ve bıkmadan sürekli çalışması gerektiğine dair bir uyarıdır. Bunu gerçekleştirirse yakın zamanda hayallerine ve hedeflerine ulaşacağı üzerine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Yemek

Rüyada peynir yemek rüya sahibinin aydınlık ve parlak bir hayata ulaşacağı üzerine yorumlanır. Eğer rüya sahibi bekar ise o zaman hayırlı bir kısmet üzerinden yakın zamanda nişanlanacağı ve evleneceği üzerine ifade edilir. Eğer rüya sahibi bir kamu görevlisi ise daha yüksek mevkiye çıkabilmek için dikkatli ve çok çalışması gerektiğine dair uyarıdır. Başka rüya alimlerine göre rüya sahibinin işlerinin ters gideceğine, umutlarının yok olacağına ve mutsuz olacağı üzerine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Çeşitleri Görmek

Rüyada peynir çeşitleri görmek rüya sahibinin huzurlu ve refah dolu bir yaşam süreceğine işaret eder. Aynı zamanda ailesi içerisinde bazı huzursuz durumlar olacağına, hastalık ile ilgili problemlerin meydana gelebileceğine rivayet etmektedir. Eşiyle arasında bazı çatışmalar nedeniyle kısa süreli ayrılık yaşayacağına, bu ayrılık içerisinde kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küflü Peynir Görmek

Rüyada küflü peynir görmek helal kazanç ve bol rızık anlamına gelmektedir. Eğer rüya sahibi rüyasında küflü peynirden zarar görüyor ise, bu durum gerçek yaşamda hastalık ve gam gibi durumlara yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozulmuş Peynir Görmek

Rüyada bozulmuş peynir görmek rüya sahibinin kötü bir iftira ile karşı karşıya kalacağına, çevresinde adının kötü şekilde anılacağına delalet eder. Aynı zamanda kişinin aceleci davranarak bazı hatalar yapacağını ve bu yüzden maddi ve manevi zorluklar çekeceği üzerine delalet eder. Bazı olaylar için kişinin dikkatli davranması, sabırlı olması ve doğru karar vermesi üzerine bir uyarıcı niteliği taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşar Peynir Görmek

Rüyada kaşar peynir görmek rüya sahibinin kısmetinin ve şansının açık olduğuna işaret eder. Özellikle kişinin çok güzel ve mutlu bir yaşam süreceğine, tabiri caizse rüyalarda olan bir hayata uzanacağı üzerine ifade eder. İş dünyasında ise adından sıkça söz ettirecek iyi bir başarıya imza atacağı, bu başarı üzerinden yüksek bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir. Ayrıca elde edeceği bu kazanç ile beraber ailesiyle beraber mutlu bir hayat süreceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir İkram Etmek

Rüyada peynir ikram etmek rüya sahibinin yakın bir arkadaşı vasıtasıyla tanışacağı kişi ile evleneceği üzerine yorulur. Bu evliliğin kişiye çok iyi geleceğine ve hem iş hem de sosyal yaşantısında mutlu bir hayata uzanacağına delalet eder. Ayrıca uzun bir zamandır yaşadığı moral bozukluğundan kurtulacağı, ailesiyle kavga etmeden ve maddi sorun yaşamadan huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir görmek ile ilgili diğer yorumlar

Rüyada peynir görmek, genellikle iyiye ve hayra yorulur Peynir görmek, bolluk, mal ve rızk ile tabir olunur. Peynir görmek, bekar için evlenmeye, hamile için çocuğun doğumuna, mal-mülk artmasına ve ömrün uzun olacağına işaret ile tabir olunur. Rüyasında peynir gören kimse, hazır mala kavuşur ve o sene bolluğa erer, şeklinde tabir olunur. Rüyada görülen taze peynir ise, kişinin ya­şadığı yerde kavuşacağı çok mala işâret eder. Rüyasında taze peynir yemek, ticaretten menfaat elde et­mek, faydalanmak ve mal sahibi olmak ile tabir olunur. Rüyada yaş peynir görmek, kuru peynir görmekten (yorumculara göre) daha hayırlı, daha iyiye yorulmuştur. Rüyada peynir görmek ve yemek zenginliğe, hasta ise sıhhate kavuşmaya, eline para geçeceğine, rahat ve afiyete işarettir. Bekar için evlenmeye, evli ve hamile için evlada ve uzun ömre işarettir. Rüyada peynir görmek, rızık ve berekete, artan mala ve uzun ömre, hazır ve kolay elde edilen mala, senenin ucuzluk ve bolluğuna işâret eder. Bazen de peynir görmek, içerisinde maya bulunmasından dolayı, faiz karışmış mala işarettir. Rüyada görülen peynir, bekâr için evlen­meye; hamile kadın için çocuğa, gebelikten kurtulmaya işâret eder. Rüyada görülen kuru peynir, yolculuğa ve rızka, seferden hâsıl olacak az mala işâret eder. Rüyada lezzeti iyi olmayan peynir görmek, zillet ve meskenete işârettir. Rüyada peynir görmek, rahat ve afiyetle beraber mala; taze peynir hazır mala ve sene­nin ucuzluk ve bereketli olacağına işâret eder. Hamile kadının koyun sütünden imal edil­miş peyniri görmesi, hamileliğinden selâmetle kurtulacağına işârettir. Rüyada peyniri ekmeğe katık edipyediğini görmek, geçim sıkıntısına işâret eder. Peyniri zeytin ve ekmekle birlikte yemek, çabuk ele geçecek mala işâret eder. Rüyada peynir mayası görmek, ferahlık, se­vinç ve kolaylıkla elde edilen rızka işâret eder. Yine peynir mayası, mala, ibadet ve takva­ya işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada peynir görmek

Rüyada peynir görmek; zenginlige, gören hasta ise iyilesecegine, huzura, bekar biri icin evlilige, evli ve Hamile bir kadin icin; cocuga,uzun ömre isarettir. Rüyada peynir zenginlik ve bereket demektir.

Rüyada peynir, bekar icin nikahlanmaya, hamile olan hanim icin cocuga, artan mala ve uzun ömre isarettir.

Koyu sütten yapilan peyniri hamile kadinin görmesi, gebeliginden kurtulmasina isarettir. bazen peynir, rizik ve berekete, faiz karismis bir mala isarettir.

Rüyada Peynir, rahatlikla beraber maldir. Yaş peynir, tabirde kuru peynirden hayirlidir. peynir, rüyayi gören icin hazir mal ve senenin bolluguna isarettir. denilmistir ki, kuru peynir, yolculuktur.

Yine denilmistir ki, bir kilo peynir onbin dirhem maldir. peyniri ekmege katik edip yedigini gören kimsenin gecimi güc ve cetin olur.

Denilmistir ki, peyniri Ekmek ve cevizle yedigini görmek, rüyayi görenin haline göre peynirin her kalibi yüz yahut bin dirhem maldir. bazen de peynir zillet ve meskenete, kurusu, yolculuga ve rizka, tazesi de kendi yerindeki rizka isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir yemek, is yasaminda başarı ile yorumlanir.

Rüyada Peynir görmek veya almak, erkekler icin ticarette büyük para kazancina isaret eder. Bekarlar icin evlilige, evli ve cocuklu bir kadin icin miras kalacagina yorumlanir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir görmek hayırlı olan her şeye delalet eder. Helal kazanca ve rızka aynı zamanda kazancın ve rızkın çoğalmasına, berekete, bolluğa, zenginliğe, çalışmadan ve alın teri akıtmadan sahip olunacak mala ya da paraya bu variyet sayesinde keyifli bir yaşam geçirilmesine işaret ederken, mutlu bir hayata da delalet eder.

Rüyada yağsız peynir görmek dünya malına, yağlı ve taze peynir görmek alın teri akıtılıp kazanılacak olan büyük ama helal paraya işaret eder. Rüyada peynir görmek evlenmemiş kişiler için temiz ve hayırlı nikâha, evli olan kişiler için de evlat sahibi olmaya delalet eder. Rüyasında peynir gören kişinin ömrü uzun, sağlığı ve kazancı yerinde olacak demektir. Rüyada peyniri zeytinle yemek kolaylıkla elde edilecek olan rızka işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Yemek

Rüyada peynir yediğini görmek iyi değildir, kişinin işlerinin ters gideceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Ekmek Yemek

Rüyada peynir ekmek yemek de iyi şeylere işaret etmez, kazancın ve işlerin azalmasına dolayısıyla hane içindeki bereketin ve nimetin eksilmesine ve yokluk çekmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Almak

Rüyada peynir almak hayırlıdır, tüccar için rakiplerine karşı zafer elde ederek kazancını arttırmaya, evli kadınlar için de hamileliğe delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Mayası Görmek

Rüyasında peynir mayası gören kişi, beş vakit namazında, imanlı biridir. Bu kişinin kazancı da hiç eksilmeyecek bilakis işleri her daim yolunda gidecek ve kazancı da rızkı da hep bol olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Peynir Yemek

Rüyada taze peynir görmek mal varlığının çokluğuna işaret ederken taze peynir yemek servet ve zenginlik sahibi olmaya delalet eder. Aynı zamanda önemsiz ve kısa zaman içinde iyi olacak bir hastalık anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Görmek Ve Yemek

Güzel bir haber alınması ile işle ilgili olarak bir adım atılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine ve haksız kazanç sağlayan bir kişinin zarar ettirileceğine yorumlanır. Rüyada peynir görmek ve almak, tanışılacak bir kişi tarafından deyim yeyrindeyse kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, bu nasihatlerin dinlenmesi sayesinde hayatta büyük başarılar kazanılacağına ve insanların el üstünde tuttuğu bir kişi olunacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Zeytin Yemek

Rüyayı gören kişinin, gerek işle ilgili gerek aile ilgili konularda çok kanaatkar olduğuna, eline geçen parayla kendi yağında kavrulup gittiğine, her zaman elindekinin kıymetini bildiğine, sahip olduğu kadarına göre gelir giderini belirlediğine ve her zaman bu durumu korumak için çaba gösterdiğine alamettir. Rüyada peynir zeytin satın almak, kazanılan paranın bir kısmının bir kenara atılması sayesinde yakın bir zaman içinde iş sahibi olunabileceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine ve ilerleyen zamanlarda daha iyi bir duruma gelinebileceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir İkram Edilmesi

Yakın bir arkadaşın tanıştıracağı bir kişi ile izdivaç yapılacağı, bu izdivacın birçok güzel şeyin olması konusunda vesile olacağı, rahat bir hayata sahip olunacağı, işlerin yoluna gireceği, atılan adımların katbekat yarar getireceği, uzun zamandan beri yaşanan moral bozukluğunun bu sayede ortadan kalkacağı ve çok mutlu olunacağı anlamına gelir. Rüyada peynir ikram eden birini görmek, sıcak br yuvaya sahip olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine ve ferahlık içinde bir yaşam sürüleceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Tabağı Görmek

Rüya sahibinin, kazandığı bir yarışma sayesinde sorunlarından hızlı ve kesin bir şekilde kurtulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, bu işte büyük bir kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalettir. Rüyada peynir tabağı almak, canayakın bir kişinin eş olarak seçileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Eritmek

Stres ve üzüntü yüzünden yaşanan sorunların kısa süre içinde ortaklarla elbirliği yapılarak aşılacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına yorulur. Rüyada tavada peynir eritmek, zor geçen bir yolculuktan başarılı bir şekilde dönüleceği, aile kurma yolunda bir adım atılacağı, kardeşlerin sorunlarına çözüm bulunacağı ve hasta bir akrabanın iyileşeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Helva Görmek

Kişinin, bilek gücü gerektiren bir işe gireceğine, bu işte göstereceği başarı sayesinde çıkabileceği kadar yüksek bir mevkiye çıkacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir edilir. Rüyada peynir helva yemek, yarıda kalmış bir projenin tamama erdirileceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına ve rahat bir nefes alınacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Ve Domates Görmek

Çok uyumlu ve büyük getirisi olacak bir ortaklık kurulacağı, bu sayede yeni bir haneye ve yeni bir hayata sahip olunacağı, iş hayatında destek olmuş kişilerin tek çatı etrafında toplanacağı, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceği, kurulacak yuva ile birlikte daha iyi bir geleceğin kapısının ardına kadar açılacağı ve mutlu olunacağı anlamına gelir. Rüyada peynir ve domates satın almak, yeni bir ekmek kapısı açmaya, zararlı ve kötü kalpli bir kişiyi haneden çıkarmaya, yeni bir yola girmeye, rahat bir nefes almaya, dar boğazdan kurtulmaya, uzun ömürlü bir ilişkiye başlamaya, ayak oyunlarını su yüzüne çıkarmaya ve sevilen kişileri koruyup kollamaya alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Suyu Görmek

Sağlık ve huzur dolu günlerin geleceğine rivayet edilir. Kişi, kendisine zarar getirecek bir durumdan kısa bir süre içinde kurtulacak, aşk konusuyla ilgili olarak bazı kararlar alacak, hiç beklemediği kişiden bir teklif alacak, büyük fırsatlara sahip olacağı bazı çalışmalara girecek ve yaptığı hataları telafi edecek demektir. Rüyada peynir suyu dökmek, karanlık geçecek ve türlü sorunlar getirecek bir döneme girileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Kesmek

Gerçekleştirilen güzel bir çalışmanın yeni çalışmalar ve başarıların kapısını açacağına, bu sayede iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir. Rüyada kaşar peynir kesmek, aile büyüklerinden biri ya da iş konusunda tecrübeli bir kişi ile girilecek işte bol rızka sahip olunacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, korkulan bir durumun gerçek olmayacağına ve yakın bir tarihte bir iş görüşmesi yapılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Çalmak

Sıkıntı verecek bir kişi ile muhatap olmaya yorumlanır. Yaşanan tartışmaların işleri ve ahbapları haneden uzaklaştıracağı, kazanılan başarıların heba olacağı, alınacak kötü bir haber yüzünden uzun zamandan beri yapılan bir işten istifa edileceği, yeni bir hayalkırıklığı yaşanacağı ve birlikte olunan ve kalben büyük bir sevgi duyulan bir kişiden ihanet görüleceği anlamına gelir. Rüyada peynir çalıp satmak, büyük bir kararsızlık yaşanması yüzünden işlerin durma noktasına geleceğine ve istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozulmuş Peynir Görmek

Rüyayı gören kişinin, tatsız bir durumla karşılaşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine ve düşmanlarının ayak oyunları ile uğraşacağına işarettir. Rüyada bozulmuş peynir yemek, aile bireyleri ile kırgınlık yaşanacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına ve olumlu başlayan bir çalışmanın olumsuz bir hal alacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Görmenin Psikolojik Yorumu

Bir gereksinimi ifade eder. Birey için güncel olan yani hali hazırda bir eksiğin düşüncesini gösterir. Br borcu kapatmak, olmayan fakat kişi için gerekli olan bir eşyanın, malın ya da bir kıyafetin sahibi olabilmesi için eyleme geçmek istediği anlamına gelir. Peynir bizler için keyfi ya da lüks bir gıda olmadığı için bilinçaltında da kişi için zorunlu olan ve olmaması halinde kendisini sıkıntıya düşürecek bir kavramı niteler. Örneğin; evimizde yatak olmaması durumunda uyuyamayacağımız ya da bir işimiz olmadan para kazanıp hayatımızı idame ettiremeyeceğimiz ve geçimimizi sağlayamayacağımız gibi. Yani bu rüya birey adına su ve ekmek kadar temel ve şart olan bir ihtiyacı olduğu anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Görmek

Rüyada peynir görmek; rızık ve berekete, artan mala ve uzun ömre, hazır ve kolay elde edilen mala, senenin ucuzluk ve bolluğuna işarettir. Bekarın peynir görmesi, nikaha; hamile kadın için çocuğa ve gebelikten kurtulmaya işaret eder. Peynir, bazen faiz bulaşmış mala da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuru peynir görmek, yolculuğa ve rızka; taze peynir, kişinin yaşadığı yerde kavuşacağı rızka; lezzeti iyi olmayan peynir zillet ve meskenete işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir ekmek yemek, geçim sıkıntısına; peyniri zeytin ve ekmekle birlikte yemek, çabuk ele geçecek mala; peynir, sevince ve kolaylıkla elde edilecek rızka işaret eder. Rüyada peynir mayası görmek; mala, ibadet ve takvaya delalet eder.

Rüyada peynir yemek, iş hayatında aldatılmaya; peyniri görmek veya çarşıdan almak, erkekler için ticarette büyük ve zahmetsiz kazanç ve kara; bekarlar için evlenmeye; evli ve çocuklu bir kadın ise mirasa konacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir ve zeytin yediğini görmek, rüya sahibinin karşısına evlilik ile ilgili sorunlar çıkacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntı verecek bir kişi ile muhatap olacağına alamet eder. Rüyada peynir çaldığını görmek, rüya sahibinin yeni hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada peynir yemek tabiri, hayal kırıklığına işarettir. Zevkle harcanacak para, yuvada mutluluğa neden olacak mutluluktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir yaptığını görmek, rüya sahibinin mal varlığının günden güne artacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında taze peynir yaptığını görmesi, kişinin önemsiz bir hastalığının son bulacağına rivayet eder. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin beş vakit namazında bir kimse olacağına yorulur. Rüyada peynir mayasını görmek, rüya sahibinin kazancının daima yerinde olacağına delalet eder.

Ebu Sait El-Vaize göre; rüyada peynir görmek, rahat ve sağlıkla birlikte mala; taze peynir hazır mal ile o yılın ucuzluk ve bereketli bir yıl olacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada peynir, bekar için nikahlanmaya; hamile olan hanım için hayırlı çocuğa, artan mala ve uzun ömre işarettir. Koyu sütten yapılan peyniri hamile kadının görmesi, gebeliğinden kurtulmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peynir görmek tabiri, rızık ve berekete faiz karışmış bir mala işarettir. Peynir, rahatlıkla beraber maldır. Yaş peynir, tabirde kuru peynirden hayırlıdır. Peynir, rüyayı gören için hazır mal ve senenin bolluğuna işarettir. Denilmiştir ki, kuru peynir yolculuktur. Yine denilmiştir ki, bir kilo peynir mal/mülk demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada peyniri ekmeğe katık edip yediğini gören kimsenin geçimi güç ve çetin olur.

Denilmiştir ki, rüyada peyniri ekmek ve cevizle yediğini görmek, rüyayı görenin haline göre peynirin her kalıbı büyük bir maldır. Bazen de peynir zillet ve meskenete; kurusu, yolculuğa ve rızka; tazesi de kendi yerindeki rızka işarettir.

Rüyada peynir yapmak, hayal kırıklığına işarettir. Rüyada peynir görmek, zenginliğe; gören hasta ise iyileşeceğine ve huzura işarettir. Bu rüya bekar biri için evliliğe; evli ve hamile bir kadın için çocuğa ve uzun ömre işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Şekeri Görmek

Rüyada peynir şekeri görmek; ferahlık, sevinç ve kolaylıkla elde edilecek rızka delalet eder.

    Ayrıca bkz: Rüyada Peynir mayası Görmek, Rüyada Peynir Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Mayası Görmek

Rüyada peynir mayası görmek; ibadet ve rızık, zühdü takva ve mal ile tabir edilmiştir.

Ayrıca bakınız: Peynir, Maya
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşar Peynir Görmek

Rüyada kaşar peynir görmek, her bakımdan iyidir. Rüyada kaşar peynir aldığını, yediğini, yaptığını veya yapıldığını görmek, verilen emeğin karşılığını fazlasıyla almaya, mal ve mülk sahibi olmaya ve mutluluğa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşar Görmek

Rüyada kaşar peyniri görmek hayra yorulmaz, bir hastalığın habercisi olarak yorumlanır.

Ayrıca bkz: Rüyada Beyaz Peynir Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşar Görmek

bkz: Beyaz Peynir

Rüyada kaşar peyniri görmek, bekar için evlenmeye; hamile olan hanımı için çocuğa, artan mala ve uzun ömre işarettir. Kaşar peyniri rüyayı gören için, hazır mal ve bolluğuna işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada peynir, bekar için nikahlanmaya, hamile olan hanım için çocuğa, artan mala ve uzun ömre işarettir. Koyu sütten yapılan peyniri hamile kadının görmesi, gebeliğinden kurtulmasına işarettir. Bazen peynir, rızık ve berekete, faiz karışmış bir mala işarettir. Peynir, rahatlıkla beraber maldır. Yaş peynir, tabirde kuru peynirden hayırlıdır. Peynir, rüyayı gören için hazır mal ve senenin bolluğuna işarettir.Denilmiştir ki, kuru peynir, yolculuktur. Yine denilmiştir ki, bir kilo peynir onbin dirhem maldır. Peyniri ekmeğe katık edip yediğini gören kimsenin geçimi güç ve çetin olur. Denilmiştir ki, peyniri ekmek ve cevizle yediğinigörmek, rüyayı görenin haline göre peynirin her kalıbı yüz yahut bin dirhem maldır. Bazen de peynir zillet ve meskenete, kuruşu, yolculuğa ve rızka, tazesi de kendi yerindeki rızka işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Hasta bir kimsenin rüyasında peynir görmesi; o kişinin kısa süre sonra sağlığına kavuşacağına, eğer hasta değilse el bir miktar para geçeceğine işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada peynir görülmesi; helal mala ve rızka yorumlanır. Bir kişinin rüyasında ekmekle peynir yediğini görmesi o kimsenin yolculuğu esnasında biraz zahmet çekerek para kazanacağına, bir başka tabire göre de o kimsenin bir hastalığa yakalanacağına ve bir müddet sonra da şifa bulup iyileşeceğine işaret eder. Ebu Saîd el-Vaiz'in yorumuna göre: Rüyada peynir görülmesi rahata, sağlığa ve mala delalet eder. Rüyada taze peynir görülmesi hazır mala, ucuzluk ve berekete yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada peynir, bekar için nikahlanmaya, hamile olan hanım için çocuğa, artan mala ve uzun ömre delalet eder. Harbedici ve düşmanlar için peynir görmek, kahr ve galebedir. Koyu sütten yapılan peyniri hamile kadının görmesi, gebeliğinden kurtulmasına delalet eder.
Bazan peynir, rızık ve berekete, bazan da içerisinde maya bulunmasından dolayı, faiz karışmış bir mala delalet eder.
Peynir, rahatlıkla beraber maldır. Yaş peynir, tabirde kuru peynirden hayırlıdır. Peynir, rüyayı gören için hazır mal ve senenin bolluğuna delalet eder.
Denümiştir ki, kuru peynir, yolculuktur. Yine denilmiştir ki, bir kilo peynir onbin dirhem maldır.
Peyniri ekmeğe katık edip yediğini gören kimsenin geçimi güç ve çetin olur. Denilmiştir ki, peyniri ekmek ve cevizle yediğini görmek, rüyayı görenin haline göre peynirin her kalıbı yüz yahut bin dirhem maldır.
Bazan da peynir zillet ve meskenete, kurusu, yolculuğa ve nzka, tazesi de kendi yerindeki nzka delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyada peynir görmek; malla yorumlanır. Taze peynir görmek; daha iyidir. Zahmetsiz ve bol maldır.
Kirmani'ye göre, kuru peynir, seferden hasıl olan maldır. Rüyasında peyniri ekmekle yiyen, seferden meşakkatle az mal temin eder yahut hasta olur ama iyileşir.
Ebu Said'ül Vaaz'da peyniri; hayır, bereket ve ni'metle yorumlamış, taze peyniri daha iyi saymıştır. O yılın bereketi ve ucuzluğu ile tevil etmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Satmak
Peynir satmak, peynir sattığını görmek erkekler için ticaret yapmak ve çok para kazanmak anlamına gelirken kadınlar için evinde ağız tadı ve berekete rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PEYNİR GÖRMEK

Rüyada peynir görmek ile ilgili temel rüya tabiri hayırlıdır. Peynir rüya tabirlerine göre rüyayı gören kişiler için helal kazanç demektir. Kişinin kazancının ve rızkının çoğalacağına işaret ettiği düşünülür. Tabii rüyada peynir görmek ile ilgili başka rüya tabirleri de vardır. Peynirin görülüş biçimine göre bu yorumlar değişmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAZE PEYNİR YEMEK

Rüyada taze peynir yemek şükretmeye ve her işe besmele ile başlayarak kazalardan belalardan korunmaya, aydınlanacağı bir hayat sürdürmeye alamettir. Rüyayı gören genç bir erkek ise bakire bir bayanla evlenmeye, rahat ve mutlu bir yuvaya delalet eder. Rüyayı gören kamu görevlisi ise yeni işler yapmaya ve bunun için biraz daha zamana ihtiyaç duymaya, kısa zaman içinde evleneceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PEYNİR SUYU GÖRMEK

Rüyada peynir suyu görmek mal sahibi olmaya, elinizdeki fırsatları değerlendirerek maddi anlamda sorunları aşmaya ve yakın zamanda hedeflerine ulaşmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PEYNİR ZEYTİN GÖRMEK

Rüyada peynir zeytin görmek takıntılı bir ruh haline sahip olmaya, ölene kadar gücünün kuvvetinin yerinde olacağına ve zor zamanları geride bırakacağına ve rahata kavuşacağına tekabül etmektedir. Rüyayı gören kamu görevlisi ise işe girmeye ve güzel işler yaparak başarıyı yakalamaya, dini vecibelerin eksiksiz ve samimi bir şekilde yerine getireceğine delalet eder. Başka bir yoruma göre bu rüya çevresindeki yaşanan kötü olaylardan çok etkilendiğine ve göz yaşı döktüğüne, üzüntü ve kederlerinden kurtulacağına ve refaha kavuşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PEYNİR YEMEK

Rüyada peynir yediğini görmek iyi değildir, kişinin işlerinin ters gideceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PEYNİR ÇEŞİTLERİ GÖRMEK

Rüyada peynir çeşitleri görmek refah ve huzur içinde bir hayat yaşayacağına, sürekli keyifsiz bir hayat süreceğine tekabül eder. Rüyayı gören devlet memuru ise aile yaşamında ve sosyal yaşamda yi üzecek ve kaygılandıracak çeşitli durumlar ile karşılaşılacağına, eşi ile arasında kısa süreli bir ayrılık yaşanacağına ve kötü bir dönem geçirmeye tekabül eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KÜFLÜ PEYNİR GÖRMEK

Rüyada küflü peynir görmek veya yediğini gören kimse için bu rüya, bol rızık ve helal kazanç olarak yorumlanır. Küflü peynirin size zarar verdiğini görmek gam ve hastalık ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PEYNİR GÖRMEK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ

Rüyada bozulmuş peynir görmek
Rüyasında bozulmuş peynir gören kişinin kötü bir iftiraya maruz kalacağı ve halk arasında adının kirletileceği yorumu yapılmaktadır. Bozulmuş peynir görme rüyaları aynı zamanda kişinin aceleci davranışlar sergileyerek kendisine zarar verdiğini ifade eder. Rüya gören kişinin biraz daha sabırlı davranması ve enine boyuna düşünmeden ileri atılmaması en doğru tercih olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yağsız peynir görmek
Rüya gören kişinin sevdikleriyle arasının bozulacağına ve ömrünün büyük bir kısmını yalnız geçireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Peynir Görmek
Rüyada beyaz peynir görmek, rüya sahibinin hedeflediği şeyleri gerçekleştirmek için yeterli gücünün olmadığına ve bu yolda yeterli kadar çaba göstermediğine işaret eder. Rüya sahibinin bu hedefleri gerçekleştirmek uğruna büyük fedakârlıklar yapması gerektiğini, performansını kaybetmeden her gün adımlar atarak onlara yaklaşmaya başlayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşar Peyniri Görmek
Rüyada kaşar peyniri görmek, rüyayı gören kişinin kısmetinin ve şansının açık olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, tabiri yerinde hayatının aynı bir masal gibi olacağına delalet eder. Kişinin iş hayatında adından oldukça söz ettirecek olan birtakım çalışmalarla uğraşacağını, bu çalışmaların yalnızca maddi kazancını yükseltmekle kalmayıp aynı zamanda toplum içerisinde saygıdeğer bir kişi olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Yemek

Rüyada peynir yemek; helal kazanç, rızık ve bereket olarak yorumlanır. Bu rüya, o yılın ucuzluk ve bolluk içinde geçmesine rivayet eder. Rüya sahibi çok büyük bir iş ile ilgili yapmış olduğu ortaklıkta çeşitli bahanelerle aldatılabilir. İşin gidişatı konusunda yanlış bilgilere maruz kalabilir. Atılan her adımda mutlaka bir hileye rastlar. Rüyayı gören kişi bekar ise yakın zamanda nikah yapacağı rivayet edilir.

Eğer hamile bir kadın rüyasında peynir yediğini gördüyse sağlıklı bir doğum yapacağı anlamına gelir. Yolculuk yapan biri bu rüyayı görmüş ise yolculuktan kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüyada taze peynir yemek namuslu, yardımsever, iyi huylu ve herkes tarafından sevilen birini ifade eder. Eski peynirden yemek ise günahkar, huysuz, kötülük peşinde koşan ve sevilmeyen birinin varlığını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otlu Peynir Yemek

Rüyada otlu peynir yemek, kişinin ağzının tadının yerine geleceğine işaret eder. Hanesindeki bolluk ve bereket artar. Rüya sahibi huzurlu ve mutlu bir hayat yaşamaya başlar. Bir ara kötü düşüncelere kapılabilir ve bundan pişmanlık duyar. Kişi her şeyin iyi olması için var gücüyle mücadele eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Zeytin Yemek
Rüyada peynir zeytin yemek, rüya sahibinin sağlıklı ve refah içinde bir hayatı olacağı anlamına gelir. Kişi ilim ve irfan sahibi olur. Kırgınlıkları yakın zamanda son bulur. Rüyayı gören kimse üst makamlara çıkar. Kafasına koyduğu her şeyi yapar. Büyük bir azimle çalışır ve sonunda kendi işini kurar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuzlu Peynir Yemek

Rüyada tuzlu peynir yemek, rüyayı gören kişinin sahip olduğu mal varlığına yenilerinin ekleneceğine alamet eder. Rüya sahibi hayalini kurduğu her şeye yakın zamanda kavuşur. Deneyimli bir insan ile ortaklık yapar ve iş dünyasında şöhret sahibi olur. Kişi borçlarını kapatır ve yakın birinden büyük bir iyilik görür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Ekmek Yemek

Rüyada peynir ekmek yemek, rüya sahibinin işiyle ilgili çıkacağı bir yolculuktan zahmet çekerek az da olsa bir karla döneceğine işaret eder. Kişi küçük bir rahatsızlık geçirir ancak kısa zamanda sağlığına kavuşur. İşleri yolunda gider ve ferahlar. Bekar bir kimse bu rüyayı gördüyse evlenip yeni bir yuva kurar. Rüyasında peyniri ekmeğe katık yapıp yediğini gören kişi kolay şartlar altında geçinir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küflü Peynir Yemek

Rüyada küflü peynir yemek, rüya sahibinin çevresinde dedikodu seven ve kötü niyetli birilerinin olduğunu haber verir. Bu insanlar rüyayı gören kişinin bir açığını yakalamaya çalışır. Hasta bir kimse bu rüyayı gördüyse sağlığına kavuşur ve uzun ömürlü olur. Yaşlı rüya sahiplerinin evlatları arasında miras yüzünden sorunlar olabilir. Kişi uğursuzluklarla mücadele etmek zorunda kaldığı için kazancı düşebilir veya iş yerinde haksızlığa uğrayabilir. Bu rüya, iş ve özel hayatında rüya sahibinin tadının tuzunun kaçacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Peynir Yemek

Rüyada siyah peynir yemek, hayırsız insanlar ile tanışmaya veya karşılaşmaya delalet eder. İşlerinde birtakım terslikler ve şanssızlıklar ortaya çıkabilir. Sağlık konusunda da beklenmedik bazı sorunlar olabilir. Bu rüya, iş hayatının bozulmasına ve kazanca haram karışmasına işaret eder. Rüya sahibinin başı yasalarla derde girebilir. Geçim sıkıntısı çekebilir. Kişi aldığı malların ve mülklerin hayrını bir türlü göremez. Kötü olaylar kişinin peşini bırakmaz. Rüyayı gören kimse kötü niyetli kimselerle ortaklık yapabilir. Ayrıca bu rüya, yas tutmak veya yas tutan birisi ile karşılaşmak anlamına da gelir. Kişi işittiği ağır sözlerden dolayı üzülebilir. Rüyayı bekar biri gördüyse daha önce evlenip boşanmış birisi ile nikah masasına oturabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekmek Arası Peynir Yemek

Rüyada ekmek arası peynir yemek, rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda çok hoş biri ile ilişkiye başlayacağına işaret eder. Kişi çok para kazanan ve her adımı takip edilen biri haline gelir. Rüyayı gören kimse bu durumu çok güzel bir avantaja dönüştürür. Azmi sayesinde çok istediği ve uzun zamandır hayalini kurduğu şeylere kavuşur. Aile hayatı da eskiye döner. Hayırlı bir kısmet ile tanışan rüya sahibi üzüntülü ruh halinden kurtulur. Kişi yine gülüp eğlenmeye başlar. Rüyayı gören kimse hayatını tatlı bir huzur içinde geçirir. Kendi gibi düşünen ve dürüstlüğüyle tanınan birisi ile ortaklık yapabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşar Peyniri Yemek

Rüyada kaşar peyniri yemek, kişinin bahtının açık ve kaderinin güzel olacağına işaret eder. Bu rüya büyük bir kısmeti müjdeler. Rüyayı gören kimsenin hayatı güzelliklerle dolup taşar. Rüya sahibi bütün kötülüklerden, kederden, hastalıklardan ve yolsuzluktan uzak durur. Yaşamına bolluk, bereket ve zenginlik hakim olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Reçel Yemek

Rüyada peynir reçel yemek, harama göz dikmeyeceğine delalet eder. Rüya sahibinin düzeni bozulabilir. Bu sebeple kişi borcun altına girebilir. Ancak uğradığı zararı kısa zamanda telafi eder ve hanesi yeniden bolluk, bereket ile dolar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pide ve Peynir Yemek

Rüyada pide ve peynir yemek, rüya sahibinin kendisini dine adayacağına ve dünya işlerini arkasında bırakacağına işaret eder. Kişi meslek hayatında başarılı olur. Ruhsal bir yenilenme yaşar ve işine çok daha iyi konsantre olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynirli Simit Yemek

Rüyada peynirli simit yemek, bir erkek evlada sahip olmaya ve soyunu devam ettirmeye alamet eder. Rüya sahibi yaptığı hatalardan dolayı pişmanlık duyabilir ve bunları tekrarlamaz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Peynir Yemek

Rüyada pişmiş peynir yemek, rüya sahibinin büyük bir kazanca ve prestije ulaşacağı anlamına gelir. Kişi kariyerinde çok büyük aşama kaydeder. Yardıma ihtiyacı olan kişilere el uzatır ve bol bol dua alır. Bu rüyayı gören kişi muradına erer ve sevdiğine kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Görmek

Rüyada peynir görmek, rüya sahibi alın teri ile kazandığı parayı gönül rahatlığıyla harcayacağına ve keyifli bir yaşam süreceğine işaret eder. Rüyada peynir görmek, rüyayı gören kişi erkek biri ise yakında varlıklı bir ailenin kızıyla evlenip mutlu olacağına işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada peynir görmek, rüyayı gören kişinin malı ve mülkü artacağına, hayırlı bir ömür süreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Satmak

Rüyada peynir satmak hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibi erkek biriyse, uğurlu bir işe başlayacağına bu işten iyi bir gelir elde edeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi kadın ise evinden huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder. Rüyada peynir satmak, rüyayı gören kişi lüks bir hayat yaşayacağına ve çevresindeki insanlara elinde geldiğince yardımcı olmaya çalıştığına  işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Yemek

Rüyada peynir yemek, rüya sahibinin işleri ters gideceğine, bir süre çırpınıp duracağına işaret eder. Rüyada peynir yemek, rüya sahibi kaygılı bir ruh haline sahip olduğu için tüm işlerde başarısız olduğuna işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada peynir yemek, aileden biri bulaşıcı bir hastalığa yakalanacağına son derece mutsuz olacağına ve umutları tükeneceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Aldığını Görmek

Rüyada peynir aldığını görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi evli bir bayan ise yakında hamile kalacağına, rüyayı gören kişi erkek biri ise işinde üst düzeyde bir yönetici olacağına işaret eder. Rüyada peynir aldığını görmek, rüya sahibi rakiplerine karşı üstünlük sağlayacağına, işinde rakipsiz olarak varlığını devam ettireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Çaldığını Görmek

Rüyada peynir çaldığını görmek, rüyayı gören kişi problemli bir kişiyle arkadaş olacağına ve bu arkadaşlıktan büyük zarar görüp hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder. Rüyada peynir çaldığını görmek, rüya sahibi yapacağı ticaretten zarar edeceğine ve büyük borç altına gireceğine işaret eder. Rüyada peynir çaldığını görmek, rüyayı gören kişi ailesiyle arası açılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lor Peyniri Görmek

Rüyada lor peyniri görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi yüksek mertebeye ulaşacak, yaptığı işten huzur bulacağına işaret eder. Rüyada lor peyniri görmek, rüya sahibinin tövbesi kabul olup, duaları kabul olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Peynir Görmek

Rüyada taze peynir görmek, rüyayı gören kişi kazandığı helal paraya şükür edip kanatkar bir şekilde yaşayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi güzel bir bayanla evleneceğine ve mutlu bir yuva kuracağına işaret eder. Rüyada taze peynir görmek, rüyayı gören kişi, ticaretle uğraşan bir ise daha da zengin olacağına, genç bir bayan ise bunun da yakında kısmeti açılacağına işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada taze peynir görmek, rüya sahibi tüm yakınında bulunan hastaların şifa bulacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşar Peyniri Görmek

Rüyada kaşar peynir görmek, rüya sahibinin hayatında güzel ve hayırlı olaylar yaşanacağına işaret eder. Rüyada kaşar peyniri görmek, rüya sahibi yaptığı ticaretten büyük bir servet sahibi olacağına işaret eder.  Bir başka tabire göre rüyada kaşar peyniri görmek, rüyayı gören kişi kendisine yakışmayan çocuksu tavırlar sergileyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Mayası Görmek

Rüyada peynir mayası görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibi namazlı ve niyazlı biriyle evleneceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder. Rüyada peynir mayası görmek, rüya sahibinin işleri yolunda gideceğine, büyük bir servet sahibi olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küflü Peynir Görmek

Rüyada Küflü peynir görmek, rüya sahibi helal kazanç elde edileceğine, komşularla iyi geçineceğine işaret eder. Rüyada küflü peynir görmek, rüyayı gören kişi tüm hastalıklarına şifa bulacağına işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada küflü peynir görmek, rüyayı gören kişi kibirli davranışlar sergileyeceğine ve insanları aşağı göreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Suyu Görmek

Rüyada peynir suyu görmek, mal sahibi olacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder. Rüyada peynir suyu görmek, rüya sahibi hiç beklemediği bir yerden güzel iş teklifi alacağına, huzurlu günlerin başladığına işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada peynir suyu görmek, rüyayı gören kişi değerli bir insanla tanışıp ve çok mutlu olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Kestiğini Görmek

Rüyada peynir kestiğini görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi yeni işinden başarı elde edileceğine, iş dünyasında saygın bir konuma geleceğine işaret eder. Rüyada peynir kestiğini görmek, rüyayı gören kişi hayatıyla ilgili sağlıklı kararlar alacağına mutlu ve mesut bir şekilde yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Zeytin Yediğini Görmek

Rüyada peynir zeytin yediğini görmek, rüyayı gören kişi, paylaşımcı ve hoşgörülü biri olduğuna ve  çevresiyle barışık bir şekilde yaşayacağına işaret eder. Rüyada peynir zeytin yediğini görmek, rüya sahibi dargın olduğu kişilerle barışacağına ve daha da mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada Peynir İkram Ettiğini Görmek

Rüyada peynir ikram ettiğini görmek, her zaman hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibi, çevresinde yaşanan olayları çok iyi analiz ettiği için dışarıdan gelecek olan zararları önceden bertaraf ettiğine işaret eder. Rüyada peynir ikram ettiğini görmek, rüya sahibi bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, küsmüş insanları barıştırmak için çaba harcadığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir Görmek

Rüyada peynir görmek, rüya sahibinin kısa zamanda helal yoldan bol kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında peynir görmesi, kişinin rızkının çoğalacağına, malının artacağına delalet eder.

Rüyada Peynir Görmek
Rüyada Yağsız Peynir Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yağsız peynir görmesi, kişinin yakın zamanda biriyle tanışacağına ve o kişiyle dünya evine gireceğine alamet eder. Kişinin rüyasında yağsız peynir görmesi, rüya sahibinin kazancının yerinde olacağına rivayet eder.
Rüyada Peynir Yediğini Görmek

Kişinin rüyasında peynir yediğini görmesi, rüya sahibinin işlerinin daima ters gideceği anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında peynir yediğini görmesi, kişinin umutlarının yerle bir olacağına, işlerinde ters giden bir şeylerin olduğuna tabir edilir.
Rüyada Peynir Ekmek Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında peynir ekmek yediğini görmesi, kişinin kazancının ve işlerinin azalacağına ve hane içerisindeki mal varlığının azalacağına alamet eder. Kişinin rüyasında peynir ekmek yediğini görmesi, rüya sahibinin yokluk çekeceğine delalet eder.
Rüyada Peynir Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında peynir aldığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında peynir aldığını görmesi, kişinin rakiplerine karşı galip geleceğine rivayet eder.
Rüyada Peynir Mayası Görmek

Kişinin rüyasında peynir mayası görmesi, rüya sahibinin beş vakit namazında bir kimse olacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında peynir mayası görmesi, kişinin kazancının daima yerinde olacağına delalet eder.
Rüyada Taze Peynir Yediğini Görmek

Rüyada taze peynir yediğini görmek, rüya sahibinin mal varlığının günden güne artacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında taze peynir yediğini görmesi, kişinin önemsiz bir hastalığının son bulacağına rivayet eder.
Rüyada Peynir ve Zeytin Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında peynir ve zeytin yediğini görmesi, kişinin ailesiyle ilgili konularda çok hassas biri olacağına tabir edilir. Rüyada peynir ve zeytin yediğini görmek, rüya sahibinin karşısına evlilik ile ilgili sorunlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada Peynir Görmek

Rüyada peynir görmek, rüya sahibinin kazancının daima bereketli olacağı, iş hayatında daima başarılı olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında peynir görmesi, kişinin aile hayatında sevilen ve sayılan bir kimse olacağı anlamına da gelmektedir.
Rüyada Peynir Tabağı Görmek

Kişinin rüyasında peynir tabağı görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda kazandığı bir yarışma sayesinde bütün sorunlarından kurtulacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında peynir tabağı görmesi, kişinin sağlıklı bir hayata sahip olacağına alamet eder.
Rüyada Peynir Erittiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında peynir erittiğini görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını stresli ve üzüntülü bir şekilde yaşayacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında peynir erittiğini görmesi, rüya sahibinin anne ve babasından hayır duası alacağına delalet eder.
Rüyada Peynir Helva Görmek

Kişinin rüyasında peynir helva görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda bilek gücü gerektiren bir işe gireceği anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında peynir helva görmesi, kişinin borçlarından kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet eder.
Rüyada Peynir ve Domates Görmek

Rüya sahibinin rüyasında peynir ve domates görmesi, kişinin kısa süre içerisinde bol getirisi olan işlere gireceğine yorulur. Kişinin rüyasında peynir ve domates görmesi, rüya sahibinin yeni bir hayata başlangıç yapacağına delalet eder.
Rüyada Peynir Suyu Görmek

Kişinin rüyasında peynir suyu görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında daima sağlıklı ve huzurlu olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında peynir suyu görmesi, kişinin aşk konusunda bazı kararlar alacağına alamet eder.
Rüyada Peynir Kestiğini Görmek

Kişinin rüyasında peynir kestiğini görmesi, rüya sahibinin güzel çalışmaları sayesinde karşısına güzel fırsatların çıkacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında peynir kestiğini görmesi, kişinin kırgınlık yaşadığı kimselerden özür dileği geleceğine delalet eder.
Rüyada Peynir Çaldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında peynir çaldığını görmesi, kişinin sıkıntı verecek bir kişi ile muhattap olacağına alamet eder. Kişinin rüyasında peynir çaldığını görmesi, rüya sahibinin yeni hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada Bozulmuş Peynir Görmek

Kişinin rüyasında bozulmuş peynir görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda tatsız bir durumla karşılaşacağına tabir edilir. Rüyada bozulmuş peynir görmek, kişinin stresli bir ortama gireceğine delalet eder.
Rüyada Yaş Peynir Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yaş peynir görmesi, kişinin hayatında büyük değişiklikler meydana geleceğine alamet eder. Kişinin rüyasında yaş peynir görmesi, rüya sahibinin zor günler geçireceği anlamına da gelmektedir.
Rüyada Beyaz Peynir Görmek

Kişinin rüyasında beyaz peynir görmesi, rüya sahibinin ailesiyle ilgili çeşitli sıkıntılar yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında beyaz peynir görmesi, kişinin rızkının ve bereketinin artacağına rivayet eder.
Rüyada Kaşar Peyniri Görmek

Rüyada kaşar peyniri görmek, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına ve şansının daima yaver gideceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında kaşar peyniri görmesi, kişinin karşısına çıkan bütün fırsatları değerlendireceğine delalet eder.
Rüyada Peynir Sattığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında peynir sattığını görmesi, kişinin zor günler geçireceğine, maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağına alamet eder. Kişinin rüyasında peynir sattığını görmesi, rüya sahibinin helal yoldan kazanç elde edeceği anlamına gelir.
Rüyada Peynir Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında peynir yaptığını görmesi, rüya sahibinin ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar sayesinde çok kişinin hayır duasını alacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında peynir yaptığını görmesi, kişinin borçlarından kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet eder.
Rüyada Tulum Peyniri Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tulum peyniri görmesi, kişinin kısa süre içerisinde uzun bir seyahate çıkacağına alamet eder. Kişinin rüyasında tulum peyniri görmesi, rüya sahibinin iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olacağına tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

396 Aktif
0 Üye ve 396 misafir
Bugün : 16603
Dün : 23857
Toplam : 48074926
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...