Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
671 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada İş Teklifi Almak

Rüya sahibinin, kariyeri için uzun zamandır istediği şeyleri gerçekleştirecek fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

66 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada herhangi bir iste oldugunu görmek, issizlikle yorumlanir. Bir fabrikada bir tezgah basinda çalisirken saglikli ve düzenli is yaparken, birden bire makinesinin durdugunu görmek, bulundugu isinden çikarilacagina; memursa vazifesinden ayrilacagina delildir. Bir memurun isinin basinda çalistigini görmesi ömrünün uzunluguna isarettir. Çalistigi bir isi tamamlayamadigini görmek, ümit ettigi bir seyin yerine gelmeyecegine ve ümidinin bosa çikacagina isarettir. Çalistigi isten çikarildigini görmek, hayirli degildir. Rüyada is, kari, koca arasindaki nikaha delalet eder. Bir kimsenin isten çikarilmasi evliliginin bozulmasina isa rettir. Rüyada yeni bir ise girmek, yeni bir yuva ile yorumlanir. Eger girdigi is, masa basinda yazi yazmaktan ibaret ise, o evlilik mutlu lukla devam edecektir. Vücudu ile çalistigini ve bir makine veya bir motoru idare ettigini görmek, Ailenin geçimini zorlukla sagla yacak demektir. Rüyada isinden çikarildigini görmek verdigi bir sözü yerine getirmedigine isarettir. Bir kimsenin rüyasinda çalistigi isinden çikarildigini görmesi, hayatta yeni bir ise veya rüyasindaki gördügü ayni ise alinacagina delalet eder. Yerine bir baskasi alindigi için isinden ayrilmasi gerektigini rüyada gören kimse isinde devamli çalisir, bu rüya, amirlerinin kendisinden memnun olduklarina yorumlanir.

Rüyada kendisini bir iş yerinde çalışıyor görmek maddi sıkıntıya düşüleceğine yorumlanır.

Kişi rüyasında yeni bir işe girerse kısmeti açılır. Kişi için güzel bir devre başlar.

Kişinin kendi iş ve mesleğini görmek kazancından hayır görmeye, kimseye muhtaç olmadan yaşamaya, İşin noksan kalması eksikliğe, tamamlanması hayat ve geçimin güzelleşmesine, Hayırlı bir iş yaptığını görmek bekar için evlenip çocuğu olmaya, diğerleri içiin mülk ve yetkiye delalet eder. İşten çıkarılmak, bir meslekten bir mesleğe, bir işten diğer bir işe geçmeye, Bir işten yahut vazifeden çıkarılmak yahut alınmak, o iş ve vazifeyi elde etmeye, İş ve mesleğini düşünmek olgun, yüksek mertebeli bir insana delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada iş görmek, işi ile ilgili bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin uzun süredir emek verdiği iş yerinden, aniden çıkarılacağına, fakat çok güçlü ve dimdik duruşu sayesinde adeta yıkılmayacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyasında işini düşündüğünü ve işini görmesi, işinde oluyormuş görmesi, mertebe ve derecesinin yüksek olduğuna, işlerinin yolunda ve düzen içinde gittiğine işa­ret eder. Kişinin rüyada iş görmesi, mevki ve makamının artacağına, güç ve kuvvetinin yerinde olduğuna ve mura­dına ereceğine işaret eder şeklinde yorumlanmıştır.Rüyasında işinin noksan ve eksik kalmış olduğunu gör­mek, iyi sayılmaz. Rüya sahibinin işsiz kalacağına işarettir. Yine çalıştığı makine veya aletin ansızın bozulduğunu gör­mek de, iyi değildir. Bu rüya, rüya sahibinin işinden çıkarıl­masına işarettir. Memur için de aynı şekilde yorumlanır.Memur olan bir kişinin rüyada kendisini işinin başınday­mış olarak görmesi, ömrünün uzun olduğuna işarettir.Kişinin rüyada çalışmakta olduğu işini, bitiremediğini ve­ya tamamlayamamış olduğunu görmesi, ümit ettiği bir şeyin olmayacağına ve ümitlerinin boşa çıkacağına işaret­tir. Çalıştığı işinden çıkarıldığını görmek de, iyi değildir. Bazen bu rüya verdiği sözü yerine getirilmemeye işarettir.Rüyada kendinizi iş hayatında görmek, gayretlerinizin karşılığım tam olarak göremediğinize üzülüp sabırlı olmayı tercih edeceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Tezgâh Başında Çalışırken Aniden Elindeki Makinenin Durduğunu Görmek

Bir kimsenin rüyasında bir fabrikada, bir tezgâh başında çalışırken aniden elindeki makinenin durduğunu görmesi; o kişinin şu anki işinden ayrılacağına, yani işten atılacağına delaletle tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Memurun İşinin Başında Çalıştığını Görmek

Bir memurun rüyasında işinin başında çalıştığını görmesi, uzun ömürlü olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çalıştığı İşini Bitiremediğini Görmek

Kişinin rüyasında çalıştığı işini bitiremediğini görmesi, arzuladığı bir şeyin olmayacağına ve hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çalışmakta Olduğu İşinden Çıkarıldığını Görmek

Bir kimsenin rüyasında çalışmakta olduğu işinden çıkarıldığını görmesi, hayırlı olmadığına; bir kimsenin rüyasında işten çıkarıldığını görmesi, o kimsenin evliliğinin bozulacağına işaret eder.

Kişinin rüyasında yeni bir işe girdiğini görmesi, o kimsenin yeni bir yuva kuracağına; eğer yeni işinin masa başında yazı yazmaktan ibaret olduğu görülürse, o evliliğin mutlu ve huzurlu bir şekilde devam edeceğine yorumlanır. Kişi için güzel bir devre başlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İşinin Noksan Kaldığını Görmek

Rüyada işinin noksan kaldığını görmek, rüya sahibinin işsiz kalmasına alâmettir. Memur kimseler için bu rüya işlerinin bitmemesine ve ümit ettikleri şeylerden ümitlerinin kesilmemesine delâlet eder.
İşini Tamamladığını Görmek

Bir kimsenin rüyada işini tamamladığını görmesi, hayat ile tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İşinden Çıkarıldıktan Sonra Yerine Başkasının Alındığını veya Yerine Başkası Alındığından Dolayı İşten Çıkarıldığını Görmek

Kişinin rüyasında işinden çıkarıldıktan sonra yerine başkasının alındığını veya yerine başkası alındığından dolayı işten çıkarılması gerektiğini görmesi; o kimsenin işinde devamlı çalışacağın âmirinin kendisinden memnun olduğuna işaret eder.
İş Düşündüğünü Görmek

Rüyada iş düşündüğünü görmek, mertebesi yüksek bir kimseye delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vücudu ile Çalıştığını ve Makineyi İdare Ettiğini Görmek

Bir kimsenin rüyasında vücudu ile çalıştığını ve makineyi idare ettiğini görmesi, o kimsenin aile fertlerinin geçimini zorlukla temin edeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İşinden Çıkarıldığını Görmek

Rüyasında işinden çıkarıldığını görmesi, verdiği sözü yerine getirmediğine delalettir.

Bir başka rivayete göre de: İşten çıkarılmak, bir meslekten bir mesleğe, bir işten diğer bir işe geçmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayırlı Bir İş Yaptığını Görmek

Yine rüyada hayırlı bir iş yaptığını görmek, şerefli bir kadından bir çocuk olmasını dilemeye delâlet eder ve o kişinin bir çocuğu olur. Bu rüya, zengin ve kudretli kişiler hakkında hayra delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisini Bir İş Yerinde Çalışıyor Görmek

Rüyada kendisini bir iş yerinde çalışıyor görmek, maddi sıkıntıya düşüleceğine yorumlanır.

İbn-i Sirin: Rüyada mesleğinizi bırakıp ondan daha iyi bir işle meşgul olduğunuzu görmek, işinizin ve durumunuzun daha iyi olacağına ve uğraştığınız işten hayır göreceğinize işaret eder.

Rüyada iyi işlerle uğraştığını görmek, iyiye; kötü işlerle uğraştığını görmek, kötüye; yaptığınız işlerin bazılarının iyi, bazılarının kötü olduğunu görmek, hangisi daha baskınsa iyi veya kötüye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir İşi Tamamladığınızı ve İstediğiniz Sonucu Elde Ettiğinizi Görmek

Rüyada yaptığınız bir işi tamamladığınızı ve istediğiniz sonucu elde ettiğinizi görmek, durumunuzun değişeceğine delalet eder.

[Dünya hayatının durumu, gökten indirdiğimiz bir su gibidir; insanların ve hayvanların yiyeceklerinden olan yeryüzü bitkileri o su sayesinde gürleşip birbirine girer. Nihayet yeryüzü ziynetini takınıp, (rengârenk) süslendiği ve sahipleri de onun üzerinde kudret sahibi olduklarını sandıkları bir sırada, bir gece veya gündüz ona emrimiz gelir de onu sanki dün yerinde yokmuş gibi kökünden koparılarak biçilmiş bir hale getiririz. İşte iyi düşünecek kavimler için ayetlerimizi böyle açıklıyoruz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İşinizin Sona Ermediğini Görmek

Rüyada işinizin sona ermediğini görmek, durumunuzun değişeceğine ve ölüm korkusu içinde olacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin Kendi İş ve Mesleğini Görmek

Rüyada kişinin kendi iş ve mesleğini görmek, kazancından hayır görmeye, kimseye muhtaç olmadan yaşamaya; işin noksan kalması eksikliğe, tamamlanması hayat ve geçimin güzelleşmesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zorlu Bir İş Hayatının İçinde Bulunduğunuzu Görmek

Rüyanızda zorlu bir iş hayatının içinde bulunduğunuzu görmek, emeğinizin karşılığını alamadığınıza ancak sabretmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş (Meslek) Görmek

Rüyada kişinin kendi iş ve mesleğini görmek, kazancından hayır göreceğine ve kimseye muhtaç olmadan bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kişi rüyasında yeni bir işe girerse kısmeti açılır. Kişi için güzel bir devre başlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayırlı Bir İş Yaptığını Görmek

Rüyada hayırlı bir iş yaptığını görmek, rüyayı gören kişi bekar birisiyle yakın zaman içerisinde evlenip çocuklarının olacağına işaret eder. Eğer evli ise mal/mülk elde edeceğine ve işinde terfi alacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir İşten Çıkarıldığını Görmek

Rüyada işten çıkarılmak, bir işten yahut vazifeden çıkarılmak yahut alınmak, o iş ve vazifeyi elde edeceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: İşten çıkarılmak, bir meslekten bir mesleğe, bir işten diğer bir işe geçmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İşini ve Mesleğini Düşündüğünü Görmek

Rüyada iş düşünmek iş ve mesleğini düşünmek olgun ve yüksek mertebeli bir insana delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çalışmak Görmek

Ayrıca bkz: Çalışma Görmek, Lider Görmek

Bir kimsenin rüyasında iyi bir işte çalıştığını görmesi, muradına nail olacağına işarettir.

Yine rüyada kişinin kendisini bir masa başında çalışıyor halde görmek; sıhhat ve afiyete, fakirlikten sonra zenginliğe delalet eder.

Rüyada bir işte çalıştığını görmek, arzulara kavuşmaya delalet eder.

Rüyada ekin ve tarla işinde çalıştığını görmek; geniş rızka, rahata, uzun ömre, hasta ise şifa bulmaya, fakir ise zenginliğe kavuşmaya delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iş görmek, kişinin hayatında her zaman sorumluluklarını bilen kendinden emin biri olacağı demektir. Rüya sahibinin ailesine daha iyi bir gelecek sunmak için çok çalışacağına bu nedenle de çok yorulacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Bulmak

Rüyada iş bulduğunu görmek, hem iş hem de sosyal hayatta yeni atılımlar gerçekleştirmeye yorulur. Kişinin kariyeri için yeni girişimlerde bulunacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Makinesi Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında iş makinesi gören kişinin parasını gerekli işlere harcayacağına, sorumluluklarını bilen güçlü biri olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Değiştirdiğini Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında işini değiştirdiğini gören kişinin yeni ortamlara gireceğine, yeni arkadaşlıklar edineceğine, genel olarak hayatında olacak değişikliklere yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski İş Yerini Görmek

Rüya sahibinin güçlü olacağına, hayatında her zaman kendi ayakları üzerinde durmasını bilen biri olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü İş Adamı Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında ünlü iş adamı gören kişinin meşgul olduğu işten memnun kalmayacağına, yeni bir iş arayacağına, bedenen ve ruhen yorgun düşeceğine, bu nedenle bir süre seyahate çıkacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Elbisesi Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında iş elbisesi veya iş kıyafeti gören kişinin yakın tarihte bekar ise evleneceğine ya da çevresinde değer verdiği bir kişinin evleneceğine, belirsiz korkular içerisinde olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.
Rüyada İş Yeri Görmek

Rüyada iş yeri görmek, iş ve sosyal hayata dair duyulan endişeleri temsil etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Aramak

Rüyada iş aramak, kişinin gizli kalmış yeteneklerini sergileme şansı bulacak olmasına yorulmaktadır. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada iş aramak, rüya sahibinin mevcut çalışma koşullarından duyduğu rahatsızlığa işaret eder.
Rüyada İş Görüşmesine Gitmek

Rüyada iş görüşmesine gitmek, gelecekte olumlu gelişmeler olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşe Girmek

 Rüyada işe girmek rüya sahibinin hayatında gerçekleşecek olumlu ve güzel olaylara işaret etmektedir. Bazı güzel değişiklikler yaşanacağını ve bundan kendisi ile beraber ailesinin de mutlu olacağı üzerine delalet eder. Hayalindeki yaşama kavuşmak ve maddi açıdan sorun yaşamımı anlamına gelir. Müjdeli haberlere ve bazı sürprizlere açık bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Aramak

 Rüyada iş aramak rüya sahibinin gizli kalmış bazı yeteneklerini ortaya çıkarmasına ve kullanmasına fırsat verecek bir ortam yakalayacağına delalet eder. Farklı rüya alimlerine göre ise kişinin çalışma hayatından memnun olmadığı ve koşulları beğenmediği üzerine yorulur. Bu sebepten dolayı iş değiştirmek istediğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Bulmak

 Rüyada iş bulmak hem sosyal hem de iş hayatında yeni atılımlar gerçekleştireceği üzerine yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin yeni girişimler üzerinden başarılı olacağını ve bu başarı ile yüksek bir kazanç elde edeceğine delalet eder. Mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi açıdan herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşe Başlamak

 Rüyada işe başlamak rüya sahibinin yepyeni bir hayata hazır olduğunu anlatmaktadır. Ayrıca işe başlayacak kişiler için hayatında cazip ve olumlu fırsatlar yakalayacağına işarettir. Bazı rüya alimlerine göre ise birikmiş bir paraya ya da sürpriz bir mirasa delalet eder. Hayatını baştan aşağı değiştirmek üzere olduğunu ve bunu ailesiyle beraber yapacağını anlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Teklifi Almak

 Rüyada iş teklifi almak rüya sahibinin iş hayatında uzun bir süre gerçekleştirmek istediği bazı düşünceleri adına, iyi bir fırsat yakalayacağına işarettir. Bu fırsatı iyi değerlendirilirse yüksek bir mevki ve makam elde edeceğine, maaşının yükseleceğine ve istediği kazancı yakalayacağı üzerine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşe Gitmek

 Rüyada işe gitmek rüya sahibinin yeni bir başlangıç yapacağına, yakın zamanda hayatının değişeceği üzerine yorulur. Verdiği kararlar ile beraber evini değiştireceğine ya da işini değiştireceği üzerine işaret etmektedir. Ancak bu kararı verirken çok dikkatli ve sakin olması gerektiğini, doğru kararlar vermesi konusunda uyaran bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Görüşmesi Yapmak

 Rüyada iş görüşmesi yapmak rüya sahibi için gelecekte olumlu bazı olaylar yaşanacağı üzerine delalet eder. Özellikle iş yaşamında mevki sahibi olacağı, sevgi ve saygı göreceği, iyi bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir. Ailesi ile sorun yaşanmayacağı, mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceği üzerine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Değiştirmek

 Rüyada iş değiştirmek rüya sahibinin yeni ortamlara gireceğini ve yeni arkadaşlıklar evleneceğine delalet eder. Genel olarak hayatında birçok farklı değişimler yaşanacağına işarettir. Bu değişimlere karşı dikkat edilmesi gerektiğini uyaran bir rüya olarak da öne çıkıyor.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşten Kovulmak

 Rüyada işten kovulmak aksine gerçek yaşamda rüya sahibinin takdir alacağı üzerine yorulur. Ayrıca iş hayatının devam edeceğini, iyi bir makam sahibi olacağını ve maaşının yükseleceğini işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iş görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında sorun yaşayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalet eder. Rüya sahibinin uzun yıllardır emek verdiği bir işyerinden hiçbir neden yokken çıkartılacağına ve başlayacak olan iş arama telaşına yorumlanır. Aynı zamanda, bu sorunlardan ötürü yaşanacak sıkıntılı günlere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Teklifi Almak

Rüyada iş teklifi almak, rüyayı gören kişinin, kariyer planında uzun zamandır gerçekleştirmek istediği ancak fırsat bulup gerçekleştiremediği bir işi yapmak için fırsat yakalamasına ve bu işle ilgili çalışmaya başlamasına delalet eder. Verilecek kararların kısa süreli değil uzun süreli olacağına da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Bulmak

Rüyada iş bulmak, iş hayatı ve sosyal hayatla ilgili atılımlar yapılacağına, yeni işlere ve çalışmalara girişilip kariyerle ilgili çalışmalar yapmaya yorumlanır. Aynı zamanda özel hayatla ilgili girişimlerde bulunulacağına ve en kısa sürede bu durumla ilgili hayırlı haberler alınacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Makinesi Görmek

Rüyada iş makinesi görmek, rüya sahibinin, içindeki yeteneğe, becerilerine ve işle ilgili sezgilerine güvenerek kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde aşmasına delalettir. Ayrıca, yapılacak işte alınacak çok büyük bir başarı ile birlikte mal ve mülk kazanılmaya başlanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada is görmek, rüya sahibinin üzüleceği, sıkıntıya düşeceği ve düşünceye dalacağı anlamına gelir. Hayırlara alamet etmez ve kişinin pek çok aksilikle karşılaşacağı şeklinde yorumlanır. Zorlukların baş göstereceği, rüya sahibinin içinden çıkamayacağı işlere gireceği, altından kalkamayacağı sorumluluklar alacağı ve bu nedenle de tüm huzurunun kaçacağı olaylar yaşayacağı ile değerlendirilir. Kazancın, ekmeğin ve verimin kalmayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Görmek

Rüyada iş görmek kişinin kendi iş ve mesleğini görmek kazancından hayır görmeye, kimseye muhtaç olmadan yaşamaya, İşin noksan kalması eksikliğe, tamamlanması hayat ve geçimin güzelleşmesine, Hayırlı bir iş yaptığını görmek bekar için evlenip çocuğu olmaya, diğerleri için mülk ve yetkiye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşte Çalıştığını Görmek

Rüya sahibinin yaşam sevincine ve mücadeleci ruhuna işaret eder. Bu rüyayı gören kişi, ekmeğini taştan çıkaran kişi olarak tasvir edilir. Hiçbir şartta ve koşulda elini kolunu bağlayıp, çaresizce oturmaz, limon satar, simit satar yine de ailesinin geçimini sağlar. Rüya sahibinde bu hırs oldukça ileride büyük bir işveren olacağı tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İŞ BULDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada iş bulduğunu görmek, rüyayı gören kişinin çok derinden etkilendiği ve sarsılmasına neden olan bir olayın sona ereceği, kişinin eskisinden daha mutlu ve huzurlu olacağı, artık yüzünün gülmeye başlayacağı anlamını taşır.

Rüyada iş bulduğunu görmek aynı zamanda, rüya sahibinin herkesin hayranlık beslediği bir kişi ile tanışacağına ve bu sayede çok büyük fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder. Rüyada iş bulduğunu gören kişi, eğer bekâr bir kadın ise, çalışma hayatında yüksek mevkilere sahip olan, yüksek ticari başarılara imza atan ve çalıştığı sektörde önemli bir yere sahip olan bir erkek ile tanışacağına ve onunla ilişki yaşayacağına delalet eder.

Rüyada iş bulduğunu görmek, farklı bir rüya tabirinde ise, rüyayı gören kişinin çok sevinmesine neden olacak bir haber alacağı ve o günden sonra hayatının daha güzel olacağı, keyfinin yerine geleceği ve yüzünün güleceği anlamını taşır. Aynı zamanda, rüyada iş bulduğunu gören kişi her bakımdan hayırlı bir evlat sahibi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İŞE GİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada işe girdiğini görmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandır aklında takılı olan ve hakkında olumsuz düşüncelerinin bulunduğu ve bir türlü sonlanmayan bir meselenin çözüme ulaşacağına, artık rahat bir nefes alacağına, maddi sıkıntılarının sona ereceğine ve artık kendinin başkalarına yardım edebilecek duruma geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada iş görüşmesine gittiğini görmek, rüyayı gören kişinin her ne kadar hayalperest olsa da her zaman için ayaklarını yere sağlam bastığına, durumlara uygun hareket ettiğine ancak hayallerinden de vazgeçmediğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İŞ ARADIĞINI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada iş aradığını görmek, rüya sahibinin mevcut işinde birtakım değişiklikler olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada iş aradığını gören kişi, ya işinde terfi eder ya da kendi işinin patronu olmak için harekete geçer. Aynı zamanda rüyada iş aradığını görmek, rüya sahibinin şu anki işinden ve patronundan dolayı bazı sıkıntıları olduğu anlamını da taşır.

Rüyada iş aradığını görmek, rüya sahibinin kendini daha iyi yerlere taşıyacağı ve keşfedilmemiş yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayacağı değişikliği gerçekleştirebilmek için önemli bir fırsat elde edeceğine, önüne çıkan şansı en iyi şekilde değerlendireceğine ve artık hayatının eskisinden çok daha iyi olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İŞ TEKLİFİ ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada iş teklifi aldığını görmek, eğitim hayatında bulunan rüya sahibinin eğitimini aldığı mesleğini icra edeceği bir iş yaşamına sahip olacağı ve kariyer basamaklarını hızla çıkmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceği ve bu fırsatları iyi değerlendirerek işinde yükseleceği anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iş teklifi aldığını gören kişi, mevki olarak kendisinden yüksek mevkide olan ve önemli bağlantıları çok olan bir kimseden destek görür ve ondan yardım alır. Aynı zamanda rüyada iş teklifi aldığını görmek, rüyayı gören kişini mesleğine yönelik pek çok kurs ve eğitime katılacağına, bu sayede daha çok bilgi sahibi olarak iş yaşamında yüksek yerlere geleceğine, önemli görev sorumluluklar alacağına, bu sayede de kazancının çoğalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İŞ DEĞİŞTİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada iş değiştirdiğini görmek, rüya sahibinin mevcut işinde ayrılarak daha iyi şartlarda çalışmaya başlayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Bulmak

Rüyada iş bulmak rüya sahibinin kazancının artacağına, hayalleri gerçekleşeceğine, hayranlık uyandıran biriyle tanışacak ve rüya sahibinin canını sıkan olaylar son bulacağına işaret eder. Rüyada iş bulmak, rüyayı gören kişi bekar bir bayan ise yakında çevrede sözü geçen biriyle flört etmeye başlayacağına işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada iş bulmak, rüyayı gören kişi hayırlı evlat sahibi olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Görüşmesine Gitmek

Rüyada iş görüşmesine gitmek, rüya sahibi her zaman aklıyla hareket eden, geleceğe dönük güzel yatırımlar yapan ve hayalci kişilerden daima uzak duran ve bu tip insanlarla ticaret yapmayan biri olduğuna işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada iş görüşmesine gitmek, rüyayı gören kişi içinde bulunduğu bu belirsiz durum bir süre daha devam edeceğine ancak gelecekte hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zor İşte Çalıştığını Görmek

Rüyada zor işte çalıştığını görmek, rüya sahibi yaşama sevinci ve mücadeleci bir kişiliğe sahip olduğu için çaresiz oturtup başkalarına muhtaç olmaktansa ölmeyi tercih edecek kadar gözü kara biri olduğuna işaret eder. Rüya sahibi yaptığı işin kolay ya da zor olduğuna bakmadan ekmeğini kazanmak için var gücüyle çalıştığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Teklifi Almak

Rüyada iş teklifi almak, rüyayı gören kişi kariyer elde etmek için uzun bir eğitim sürecinden sonra işe başlayacağına, eline geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirip güzel bir mevkiye ulaşacağına işaret eder. Rüyada iş teklifi almak, rüya sahibi verecek kararları kısa süreli değil de uzun süreli olacağına, yaptığı her işten ihtimallere yer vermeyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Makinesi Görmek

Rüyada iş makinesi görmek, rüyayı gören kişinin ailesinde birinin mühendis olacağına, yeteneği ve becerileri ile iyi bir kariyer sahibi olacağına, yapacağı işlerden büyük bir başarı elde edeceğine işaret eder. Rüyada iş makinesi görmek, rüya sahibinin bitmek bilmeyen enerjisi ile birçok kişinin kendisine hayran kalacağına işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada iş makinesi görmek, rüya sahibini kendi çıkarları için kullanmak isteyen birinin varlığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Arkadaşı Görmek

Rüyada iş arkadaşı görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibi hayırlı kısmetler bulacağına, işiyle ilgili yeni atılımlar yapacağına ve genç yaşına rağmen bu kadar güzel işler başardığı için birçok işadamının ilgisini çekeceğine işaret eder. Rüyada iş arkadaşı görmek, rüya sahibi iş hayatında başarılı olduğu kadar sosyal hayatta da başarılı olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Bir İşe Başlamak

Rüyada yeni bir işe başlamak, rüyayı gören kişi yeni bir hayata adım atacağına ve bu yeni hayatta başarılı olmak için elinden geleni yapacağına işaret eder. Rüyada yeni bir işe başlamak, rüya sahibinin başarılarından dolayı ailesi ve sevenlerinin yüzü güleceğine, tanıyanlar değerini en iyi şekilde bileceğine ve paylaşılmayan biri olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Elbisesi Görmek

Rüyada iş elbisesi görmek, rüyayı gören kişi bekar biri ise yakında evleneceğine, ya da ailesinden birinin evleneceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi evli biri ise, parasını gerekli işlere harcayacağına ve sorumlulukları en iyi şekilde bilip ona göre harcama yapacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kötü Bir İş Bulmak

Rüyada kötü bir iş bulmak, rüya sahibi düşük ücretli bir iş bulduğu için çalışmak istemeyeceğine, fakat geçimini sağlamak için çalışmak zorunda kalacağına işaret eder. Rüyada kötü bir iş bulmak, rüya sahibinin yapısına uygun olmayan bir işte çalıştığı için psikolojisi bozulacağına, görmediği bir olaya zorla yalancı şahitlik yaptırılmaya çalışacağına işaret eder. Rüya sahibi manevi olarak sıkıntıya gireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Adamı Görmek

Rüyada işadamı görmek birkaç farklı anlamlarda tabir edilir. Rüyada işadamı görmek, rüya sahibinin zor zamanlar geçireceğine, yıllardır emek verdiği işten bir türlü kazanç sağlamadığına ve maddi olarak daha da kötüye gideceğine işaret eder. Bir başka farklı tabire göre rüyada iş adamı görmek, rüya sahibi iş hayatında bu zamana kadar hiç karşılaşmadık güzel bir teklif alacağına, bu teklifi en güzel şekilde değerlendireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Masa Başı İş Bulmak

Rüyada masa başında oturup çalıştığını gören kişi, rahat ve kolay yoldan para kazanıp geçimini sağlayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin eklendiğine, aile içinde her şeyin dört dörtlük yolunda gittiğine işaret eder. Rüyada masa başı iş bulmak, rüya sahibinin iş deneyimleri sayesinde çözümsüz gibi görünen olayları rahatça çözebileceğine işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada masa başı iş bulmak, rüya sahibi maddi ve manevi olarak çok iyi bir nokta getiren ailesiyle gurur duyduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çalıştığı İşten Emekliye Ayrıldığını Görmek

Rüyada çalıştığı işten emekliye ayrıldığını görmek, rüya sahibi çalıştığı işte  başarılarından dolayı mükafatla ödüllendireceğine ve çok çalıştığı için kendisine zaman ayırması gerektiğine işaret eder. Bir başka tabire göre rüyayı gören kişi sağlıklı bir şekilde yaşadığı için birçok kişi tarafından takdir edildiğine işaret eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşe Girmek

Rüyada işe girmek, kariyerinizde yaşayacağınız olumlu gelişmelere ve iş hayatında önünüzün açık olduğuna işaret eder. Ticaretle uğraşan kişiler için rüyada işe girmek, ticari anlamda yaşanacak sıkıntıların artacağına, çalışan kişiler için ise rüyada işe girmek, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalettir. İşsiz olan kişiler için rüyada işe girmek ise uzun süre çalışılacak ve kişinin kazanç yönünden tatmin olacağı bir işe başlanacağına tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

295 Aktif
1 Üye ve 294 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4219
Dün : 13860
Toplam : 47844644
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...