Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
682 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada gökyüzüne çıkmak, hüznü işaret eder. Eğer merdivenle çıkıyorsanız; bu rüya, başarı ve şöhret sahibi olacağınız anlamına gelir. Masmavi bir gökyüzü, sıkıntıların geride kalacağını ve kişinin işinde ilerleyeceğini, istediğine kavuşacağına işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada gökyüzüne cikmak, üzüntünün isaretidir. eger merdivenle cikiyorsaniz, bu, basarili ve ünlü olacaginiz anlamina gelir.

gökten evler üzerine atesin düstügünü görmek, allah (c.c.) tarafindan halka gelecek hastalik ve ölümdür. göge tamamen ciktigini görse, isin sonuna da kavusur. yine yeryüzüne dönse, yerildigi seyden kurtulur. yerinden düsse, ona anz olan ve azalarinda kirik ve cikik miktarinca, onun halinde noksanlik ve helak meydana gelir. rüyada göge cikan, uyaniklikta hasta ise ve gökten yere tekrar inmese, o kimse o hastaliktan ölür. tekrar yere inse, onun zarari ve hastaligi son haddine varir. Aile ve yakinlarinin ümidi kesilir sonra insallah yine bundan kurtulur. bir kimse rüyada merdiven veya bir iple semaya ciktigini görse, izzet, yükseklik ve korkuya isaret eder.

eger gökten bir cukur veya bir kuyu icine düsüp oradan cikmamissa, tabir o cukur ve kuyunun onun kabri olmasina isaret eder. bu rüyada onun müslüman olarak vefat edecegine müjde vardir. rüyada göge yaklasmak, ibadet eden ve iyi amel sahibi kimseler icin allah-u teala hazretlerine (c.c.) yaklasmaya isaret eder. bazen de bu rüya, muzdarip ve aciz kimsenin duasinin kabul edilmesine isaret eder. anne-babaya, kocaya, arzu ettigi seye yaklasmaya isaret eder. gögün yeryüzüne düsmesi, yeryüzünde meydana gelecek kitliga isaret eder. eger ates, arazi ve harman yeri ve nebatat biten yerlere düsse, ekinlere dolu ve cekirge gibi gök afetleri erisir. ikinci gökte oldugunu görmek o kimseden halkin ögrenecegi edebe, zihin acikligina, liderlige isarettir. Ücüncü gökte oldugunu görse, o kimse nimete, güzellige, ferah ve sevince isarettir. dördüncü gökte oldugunu görse, o kimse mülk, güc ve heybete isarettir. kendisinin besinci gökte oldugunu görse, o kimse, emniyet müdürlügüne, ordu hizmetine ve bu gibi seylere memur edilir. altinci gökte oldugunu görse, hakimlik ve ibadetle riziklanir, islerinde azimli ve ihtiyatli olur. yedinci gökte oldugunu görse, emlak ve araziye, ziraat ve kurtulusa isarettir. eger rüyayi gören anlatilan mertebelere layik degilse, rüyanin tabiri o kimsenin lideri, yahut cocugu, torunu, benzeri yahut adasi hakkinda meydana gelir. kendisini yedinci gögün üstünde oldugunu görse, o kimse yükseklik ve azamete isarettir. ancak helaki ve ölümünden korkulur. göge ciktigini gören kimse, vefat eder ve ahirete gider. gögün yesillendigini görmek, o sene ziraat ve hububatin bol olmasina isaret eder. gögün sararmasi ise, o senede hastaligin olmasidir. gögün demirden görülmesi, o senenin yagmurunun azligidir. gök tabakalarinin birbirine yapistigini görse, yagmur yagmaz. tabakalarin birbirinden ayrilmasi ise, yagmur ve nebatin ve hububatin cok olmasidir. gök kapilarinin acilmis oldugunu görse, yagmurlar cok ve dualar kabul olunur. kapilarinin kapanmis olarak görülmesi, yagmurun yagmamasina isaret eder. gökten yeryüzüne indigini görse, ona siddetli hastalik büyük tehlikeli seyler isabet eder ve ölüme yaklasan bir hastaliga yakalanir ve sonradan bundan kurtulur.

büyük is pesinde olan kimsenin göge elini sürmesi, isinde muvaffak olamayacagina isaret eder. yükselip göge yaklastigi halde ona cikmadigini görse, o kimsenin din veya dünya sahibi olduguna ve her ikisinde de yükseklige nail olacagina isaret eder. rüyada göge bakmak, dünya devlet baskanlarindan birisine bakmaktir. dogu ve bati taraflarina baksa, o kimse yolculuga cikar. bazen de o kimse büyük otoriteye isarettir. gögün sadece kendisi ve ailesi üzerine düsmesi, o kimsenin evinin tavaninin yikilmasina, üzerine gök düsen kimse uyaniklikta hasta idiyse, ölümüne isaret eder. göge dogru yükseldigini ve oraya girdigini görse, o kimse sahadete ve bununla beraber seref ve övgüye isarettir. allah'in (c.c.) yardimiyla kurtulusa erer. bir kimse rüyada gökte oldugunu görse, amir olur. yeryüzüne bakmak icin göge ciktigini görse, yükseklige isarettir, kacirdigi bir sey icin üzüntü ve kedere düser. gök kapilarinin acildigini gören kimse, sevince, hayra ve nimete isarettir. düz olarak göge ciktigini gören kimse, zarar, ziyan, beden ve malinda noksanliga düser. mesakkatsiz göge ciktigini gören kimse, güc ve otoriteye nail olur. düsmaninin kötülük ve hilesinden kurtulur. gögü disleriyle tuttugunu görse, o kimsenin kendisine yahut malina noksanlik erisir, yahut elinin erisemeyecegi bir is talebinde bulunur. göge cikip oradan inmedigini görse, ölümüne, yahut ölüme yaklasmasina isarettir. göge cikip orada dolastigini gören kimse, astronomi ilmini ve gizli ilimleri ögrenerek halk arasinda meshur ve maruf olur. göge dayandigini gören kimse, baskan olur, kendisine muhalif kimselere zafer bulur. ne zaman ciktigini bilmedigi halde göge cikmis oldugunu gören kimse, insallah cennete girer. gökte binalari oldugunu ve bu binalarin da yerdeki halkin binalarina benzemedigini gören o kimse bulundugu halden baska bir sekilde dünyadan cikar. yer ile gök arasinda, aslini kötü gördügü bir seyden duvarinin oldugunu görse, dince kötü bir seye, duvar aslini kötü görmedigi bir seyden yapilmissa din ve dünyaca serefe isaret eder. gerek kendisi ve gerekse bütün halk icin rüyada gökten kapi acildigini görse, yine kendisi ve halk icin üzüntü ve kederden halasa ve hayra isaret eder.

gök tarafindan bir ipe asili oldugunu görse, yerden ayrildigi kadar dince velayete isarettir. ipin kesildigini görse, velayet kendisinden gider. gökte bir kandilin yanip söndügünü görse, günes tutulur. gök, denize de isaret eder. ziraatcinin gögü görmesi, hububat ve meyvelerde meydana gelecek büyüme ve berekete isaret eder. bazen de gök, ona cikip inmeyen kimse icin ölürne, isa a.s.'in kissasina binaen töhmete isaret eder. gök, yükseklikle de tabir edilir. rüyada gögün yarilmis görülmesi bid'at ve sapikliga isaret eder. bazen de gögü görmek, hacca, gökyüzünden yere inmek düsman ile anlasmaya isaret eder. bazen göge yükselmek, inatci ve düsman ile münazaa ve husumete isaret eder. hayirli seylerden sayilanlarin rüyada gökyüzüne cekilmesini görmek, piyasanin pahali olmasina, iyi kimselerin kaybolmasina yahut gazilerin ve hacilarin ölümüne isaret eder. kötü seylerden sayilanlarin rüyada gökyüzüne cekilmesini görmek, inancsizlarin helakina yahut zulmün ortadan kalkmasina isaret eder. bazen de rüyada gÖge cikmak, büyüklerin evlerine girmeye isaret eder. eger gökten birsey alsa, hirsizliga ve haber arastirmaya isaret eder. günahkar kimsenin göge cikmasi, onun ölümüne, inancsiz cikmasi ise, müslüman olmasina isaret eder. göge giren kimse hasta ise iyilesmemisse, ölür. bazen de uzak bir yere yolculuk yapar. bazen de gök hapse ve ona yönelmek de yüksek düsünceye isaret eder. gögün yanlarak icerisinden ihtiyar birisinin ciktiginin görülmesi, o yer halkina gelecek hayra, ucuzluk ve bollukla beraber ülfet ve sevince isaret eder. genc birisinin ciktiginin görülmesi, düsmanin o yer halkina fenalik etmesine ve aralanndan düsmanlik ve ayrilik meydana cikmasina isaret eder. koyunun ciktiginin görülmesi ganimettir. deve cikarsa, yagmur yagar ve seller gider. arslan ve yirtici hayvan cikarsa, o yerin halki cok acimasiz bir valinin zulmüne ugrar. eger gökten bal, zeytin, incir ve arpa gibi bolluga isaret eden seyler inse, halka menfaatii yagmurlar yagar ve halkin menfaati gökten inen seylerle meydana gelir. kendisi hazir bulundugu halde gögün yapildigini görse o kimse yalan yere sahitlikte bulunur.

gökten yeryüzüne düstügünü görse, büyük bir günah isler. düstügü zaman basi asagi olsa. ömrünün uzun olmasina isaret eder. bazen de bu rüya onun günah islemesinden dolayi korkutulmasina isaret eder. bazi kere de hastanin sihhat ve rahatindan sonra yine hastalanmasina, tevbe edenin tevbesinden dönerek yeniden günah islemesine isaret eder. bir kimse rüyada gökten nur ciktigim görse, o yer balkinin hidayetine, gökte karanligin meydana geldigini görse, o yer halkinin sapikligina isaret eder. gökten kamci gibi seyler indigini görse, kazandiklari günah ve suctan dolayi halka siddet ve sikinti isabet eder. rüyada gökleri görmek, ilim sahipleri icin esyanin hakikatim kesfetmeye ve ona muttali olmaya ahiret islerine ihtimam göstermeye isaret eder. bazen de gökleri görmek ve oraya cikmak büyük sehirlere yapilacak yolculuga kara ve denizde ticaretin cok siniflarindan kar ve faydali ticaretlere isaret eder. gögü görmek, sehire, kaleye, eve, ese, anne-babaya, hocaya, kendisinden menfaat umulan ve zaranndan korkulan yere isaret eder. bazen göge cikmayi arzu etmek, rizik aramak icin calismaya, vaadin yerine getirilmesinden ümit ettigi seyin cabukluguna isaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğe Çıkmak İslami

Rüyada göğe çıkmak islami; Rüyada tabirlerine göre rüyasında göğe çıkan kişi izzeti mertebeye yükseleceğinin işareti olarak yorumlanmıştır. Rüyasında göğe çıkan kişi yaşadığı meşakkatli dönemlerin biteceğine ve verdiği uğraşlar neticesinde istediği makam ve mertebeye kavuşacağına delalet eder. Rüya alimlerine göre rüyada göğe çıktığını gören kişi kısa zaman içerisinde şan, şöhret ve paraya kavuşup yaşadıkları maddi ve manevi sıkıntıların geride kalacağına dair yorum yapmışlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göğe çıkmak imamı nablusi yorumu; Rüyada göğe çıkmak makam, mevki, şan şöhret ve halk arasında muteber olmaya delalet eder demiştir. Rüya sahiplerinin yaşadıkları sıkıntılardan ve verdikleri uğraşlardan sonun da hayırlı bir şekilde meyvesini alacağına yorumlamıştır.

Rüyada arşa yükselmek; dünyalık ve nefsi yaşadıklarınızdan vazgeçip manevi hayatınıza dönüp hak yolunda hizmetler yapmanıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında yıldızlara kavuşacak derecede gökyüzüne çıktığını ve geceleri kendisiyle yol tayin edilen yıldızlardan bir yıldıza döndüğünü gören kimsenin yüksek bir mevkiye nail olacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir dağa çıktığını görmesi; o kimsenin kedere maruz kalacağına ve bir yolculuk yapmasının muhtemel olduğuna işaret eder. Bir başka yoruma göre kişinin rüyasında bir dağa çıktığını görmesi; o kimsenin dağa çıktığı ve üzerinde durduğu nispette maksadına erişeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğe Çıkarmak

Rüyada göğe çıkıp indiğini gören kimse, ha­yatta birçok güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.Rüyada göğe çıkmak, yükselmek, iyiye ve işinde yüksele­ceğine işarettir. Gökten aşağıya inmek ise, aşağılık ve ha­karet göreceğine işarettir.Rüyada göğe çıktığını ve gökyüzünün kapılarının açıldığı­nı gören kimsenin bu rüyası, zengin olacağına işaret eder.Bir kimsenin rüyada yıldızlara kavuşacak derecede gökyüzüne çıktığını ve geceleri ken­disiyle yol tayin edilen yıldızlardan bir yıldıza döndüğünü görmesi, o kimsenin, yüksek ve ulvî bir mevkiye ulaşmasına işâret eder.Rüyada yüksek bir dağa çıktığını görmek, çıktığı ve üzerinde durduğu kadar maksadına kavuşmaya işâret eder.Rüyada dağ, tepe, yokuş ve baca gibi yer­lere çıktığını görmek, arzu ettiği maksadına kavuşmaya işâret eder.Bir kimsenin rüyada yüksek bir yere çıktı­ğını görmesi, o kimsenin, çıktığı miktarca mevki ve itibardan düşmesine işâret eder.Bazen rüyada yüksek bir yere çıktığını görmek, kendisine zulmetmeye işâret eder.Rüyada yükseğe çıkmak, şeref ve yüksekli­ğe; yüksekten aşağı inmek ise, zillet ve haka­rete işâret eder.Bazen de rüyada yükseğe çıkmak, keder ve yolculuğa işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada çıkmak, inmenin aksinedir. Bundan dolayı rüyada yüksek bir yere çıktığını gören kimse, —çıktığı miktarca — mevki ve itibardan düşer. Bazan da bu rüya, kendisine zulmetmeye delâlet eder.
Rüyada yıldızlara kavuşacak derecede gökyüzüne çıktığını ve geceleri kendisiyle yol tayin edilen yıldızlardan bir yıldıza döndüğünü gören kimse, yüksek bir mevkiye nail olur.
Bir kimsenin dağa çıkması, keder ve yolculuktur. Rüyada yükseğe çıkmak, şeref ve yükseklik, yüksekten aşağı inmek ise, zillet ve hakarettir. Bir kimsenin rüyada yokuş çıkması meşakkatla yükselmek ve saltanattır. Rüyada dağa çıktığını gören kimse, çıktığı ve üzerinde durduğu kadar maksadına kavuşur.
Rüyada insanın, dağ, yokuş, tepe, baca vs. gibi yerlere çıkması, arzu ettiği maksadına kavuşmasına delâlet eder. Bir kimsenin doğrudan doğruya düz bir şekilde göğe çıktığını görmesi, meşakkattir. Ve bu rüyada hayır yoktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğe Yükselmek

Rüyada göğe yükselmek; rüyasında göğe yükselen kişi yani gök yüzüne yükselen kişi yaşadığı bir çok sıkıntıların artık geride kaldığı ve rahat bir nefes alacağı yeni bir döneme başlayacağının habercisi olarak yorumlanır. Rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde şan şöhret ve para elde edeceğine de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğe Yükselen Birini Görmek

Rüyada göğe yükselen birini görmek; çevrenizde yada iş hayatınızdaki kişilerin azimli çalışmalardan olaya alacağı mükafata yada mevkiye sizlerin nail olacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğe Çıktığını Görmek

Rüyada göğe çıktığını görmek yaşadığınız sıkıntıların geride kaldığına çekilen çile ve zahmetin son bulduğuna ve bu yolda vermiş olduğunuz mücadelede makama ve mevkiye kavuşacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğe Çekilmek

Rüyada göğe çekilmek dünya hayatında izlediğiniz yol ile doğru yolda olduğunuza ve kimsenin hakkına göz dikmediğiniz ihtiyaç sahibi kimselere yardım edeceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüp Göğe Çıkmak

Rüyada ölüp göğe çıkmak dünya hayatında nefsi duygularda vazgeçip hak yolunda ilerlemeniz gerektiğine işaret eder. Rüyada ölüp göğe çıktığını görmek Allah yolunda, hak yolunda hizmetlerde bulunacağınıza ve halk arasında sevilen sayılan övgü ve dua alan kişi olacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçakla Göğe Çıkmak

Rüyada uçakla göğe çıkmak uzun bir süredir uğraş ve emek verdiği zahmetini çektiği bir işin olacağına ve  olmasına  hızla makam sahibi olmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada merdiven veya bir iple semaya çıktığını görürse, izzet, yükseklik ve korkuya işaret eder. Eğer gökten bir çukur veya bir kuyu içine düşüp oradan çıkmamışsa, tabir o çukur ve kuyunun onun kabri olmasına işaret eder. Bu rüyada onun Müslüman olarak vefat edeceğine müjde vardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzüne çıkmak, hüznü işaret eder. Eğer merdivenle çıkıyorsanız; bu rüya, başarı ve şöhret sahibi olacağınız anlamına gelir. Masmavi bir gökyüzü, sıkıntıların geride kalacağını ve kişinin işinde ilerleyeceğini, istediğine kavuşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göğe yaklaşmak, ibadet eden ve iyi amel sahibi kimseler için Allahu Teala Hazretlerine (C.C.) yaklaşmaya işaret eder. Bazen de bu rüya, muzdarip ve aciz kimsenin duasının kabul edilmesine işaret eder. Anne babaya, kocaya, arzu ettiği şeye yaklaşmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altıncı gökte olduğunu görse, hakimlik, züht ve ibadetle rızıklanır. İşlerinde azimli ve ihtiyatlı olur. Yedinci gökte olduğunu görse, emlak ve araziye, ziraat ve kurtuluşa işarettir. Eğer rüyayı gören anlatılan mertebelere layık değilse, rüyanın tabiri o kimsenin lideri yahut çocuğu, torunu, benzeri yahut adaşı hakkında meydana gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisini yedinci göğün üstünde olduğunu görse, o kimse yükseklik ve azamete işarettir. Ancak helakı ve ölümünden korkulur. Göğe çıktığını gören kimse, vefat eder ve ahirete gider.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gök tabakalarının birbirine yapıştırdığını görürse, yağmur yağmaz. Tabakaların birbirinden ayrılması ise, yağmur ve nebatın ve hububatın çok olmasıdır.

Rüyada gök kapılarının açılmış olduğunu görse, yağmurlar çok ve dualar kabul olunur. Kapılarının kapanmış olarak görülmesi, yağmurun yağmamasına işaret eder. Gökten yeryüzüne indiğini görse, ona şiddetli hastalık büyük tehlikeli şeyler isabet eder ve ölüme yaklaşan bir hastalığa yakalanır ve sonradan bundan kurtulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük iş peşinde olan kimsenin göğe elini sürmesi, işinde muvaffak olmayacağına işaret eder. Yükselip göğe yaklaştığı halde ona çıkmadığını görse, o kimsenin din veya dünya sahibi olduğuna ve her ikisinde de yüksekliğe nail olacağına işaret eder. Rüyada göğe bakmak, dünya devlet başkanlarından birisine bakmaktır. Doğu ve batı taraflarına baksa, o kimse yolculuğa çıkar. Bazen de o kimse büyük otoriteye işarettir. Göğün sadece kendisi ve ailesi üzerine düşmesi, o kimsenin evinin tavanının yıkılmasına, üzerine gök düşen kimse uyanıklıkta hastaysa, ölümüne işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göğe doğru yükseldiğini görmek ve oraya girmek, o kimse şehadete ve bununla beraber şeref ve övgüye işarettir. Allah’ın (C.C.) yardımıyla kurtuluşa erer.

Bir kimse rüyada gökte olduğunu görse, amir olur. Yeryüzüne bakmak için göğe çıktığını görse, yüksekliğe işarettir, kaçırdığı bir şey için üzüntü ve kedere düşer. Gök kapılarının açıldığını gören kimse, sevince, hayra ve nimete işarettir. Düz olarak göğe çıktığını gören kimse, zarar, ziyan, beden ve malında noksanlığa düşer. Meşakkatsiz göğe çıktığını gören kimse, güç ve otoriteye nail olur. Düşmanının kötülük ve hilesinden kurtulur. Göğü dişleriyle tuttuğunu görse, o kimsenin kendisine yahut malına noksanlık erişir yahut elinin erişemeyeceği bir iş talebinde bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göğe çıkıp oradan inmediğini görse, ölümüne yahut ölüme yaklaşmaya işarettir. Göğe çıkıp orada dolaştığını gören kimse, astronomi ilmini ve gizli ilimleri öğrenerek halk arasında meşhur ve maruf olur. Göğe dayandığını gören kimse, başkan olur, kendisine muhalif kimselere zafer bulur. Ne zaman çıktığını bilmediği halde göğe çıkmış olduğunu gören kimse, inşallah cennete girer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökte binalar olduğunu ve bu binaların da yerdeki halkın binalarına benzemediğini gören o kimse bulunduğu halden başka bir şekilde dünyadan çıkar. Yer ile gök arasında, kötü gördüğü bir şeyden duvarının olduğunu görse, dinen kötü bir şeye, duvar aslını kötü görmediği bir şeyden yapılmışsa, din ve dünyaca şerefe işaret eder. Gerek kendisi ve gerekse bütün halk için rüyada gökten kapı açıldığını görse, yine kendisi ve halk için üzüntü ve kederden halasa ve hayra işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yükselmek gerçek hayattaki büyük başarıları ve yükselmeyi işaret eder.
Rüyada imkân, güç ve kudret ola¬rak yükseldiğini görmek, günahkâr ve dünyaya düşkün kimseler için ka¬yıp ve hüsrana; dindar kimseler için hayır ve esenliğe işarettir.
Maddi çıkarını her şeyin üstünde tutan günahkâr bir kimse, rüyada başkalarının üzerine yükseldiğini ve onları geçtiğini görse, dünya işlerin¬de ilerleme kaydeder, fakat sonra zil¬lete düşer; yükselirken vücudunun da büyüdüğünü görse, vefat eder.
Rüyada derece ve kademe alarak yükseldiğini görmek, hayır ve esen¬liğe işarettir.
Rüyada gökyüzüne doğru dümdüz yükseldiğini görmek, zarara uğra¬maya; burada durduğunu görmek, zarardan kurtulmaya işarettir

Rüyada Yükselmek Rüyasında yükseldiğini gören, dindarsa rüya iyidir. Günahkarsa, hayır değildir. Böyle biri başka bir adam üzerine yükseldiğini görse, dünyada önce yükselir, sonra zillete düşer, hakarete uğrar. Yükselirken cüssesinin de büyüdüğünü görürse, vefat eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kimse gökyüzüne yükseldiğini görse; Bir kimse kendisini gökyüzünün birinci katında görse, eceli yaklaşmış sayılır, ikinci katında görse, ilim ve hikmet sahibi olur. Üçüncü katında görse, dünyada izzet ve ikbali artar. Dördüncü katında görse, devlet büyüklerine yakin olur. Beşinci katında görse, korku ve kedere uğrar. Altıncı katında görse, mertebesi artar, mutlu olur. Yedinci katta görmek, kaderinin yükseleceğine ve hayatının mutlu ve zenginlik içinde geçeceğine delalet eder. Göğe yükselip de kapısını kapalı gören kimsenin muradı olmaz. Hayra erişmez. Gökyüzüne yükselip de gökyüzüne bakmayıp yüzünü yere doğru eğdiğini görmek, işlerinin bozulmasına, mutluluktan uzaklaşacağına işarettir. Gökyüzüne yükseldiğini görmek, uzun bir yolculuğa çıkacağına ve o yolculukta birçok fayda ve hayır göreceğine delildir. Başının gökyüzüne ulaşmış olduğunu görmek, işinde başarılı olacağına, rütbesinin artacağına, para varlığının ziyadeleşeceğine işarettir. Gökten bir ses duymak hayra alamettir. Kendisini gökyüzünde görüp, fakat hangi katında olduğunu bilmeyen ve yeniden yeryüzüne dönemeyen kimse, yakin zamanda ölür. Kendisini gökyüzünde görüp de oraya ne zaman geldiğini ve nasıl geldiğini bilmeyen kimse cennete girer. Gökten yere düştüğünü görmek fenadır. Her suretle hayra yorulmaz. Bu kişi mutlaka bir zarara uğrar. Bu rüyayı gören memur veya isçi ise işinden olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gök tarafından bir ipe asılı olduğunu görse, yerden ayrıldığı kadar dinen velayete işarettir. İpin kesildiğini görse, velayet kendisinden gider. Gökte bir kandilin yanıp söndüğünü görse, güneş tutulur. Gök, denize de işaret eder. Ziraatçinin göğü görmesi, hububat ve meyvelerde meydana gelecek büyüme ve berekete işaret eder. Bazen de gök, ona çıkıp inmeyen kimse için ölüme, İsa (A.S.)’nın kıssasına binaen töhmete işaret eder. Gök, yükseklikle de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kötü şeylerden sayılanların rüyada gökyüzüne çekilmesini görmek, inançsızların helakına yahut zulmün ortadan kalkmasına işaret eder. Bazen de rüyada göğe çıkmak, büyüklerin evlerine girmeye işaret eder. Eğer gökten bir şey alsa, hırsızlığa ve haber araştırmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada günahkar kimsenin göğe çıkması, onun ölümüne; inançsız çıkması ise, Müslüman olmasına işaret eder. Göğe giren kimse hasta ise iyileşmemişse, ölür. Bazen de uzak bir yere yolculuk yapar. Bazen de gök hapse ve ona yönelmek de yüksek düşünceye işaret eder. Göğün yarılarak içerisinden ihtiyar birisinin çıktığının görülmesi, o yer halkına gelecek hayra, ucuzluk ve bollukla beraber ülfet ve sevince işaret eder.

Rüyada genç birisinin çıktığının görülmesi, düşmanın o yer halkına fenalık etmesine ve aralarından düşmanlık ve ayrılık meydana çıkmasına işaret eder. Koyunun çıktığının görülmesi ganimettir. Deve çıkarsa, yağmur yağar ve seller gider.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökleri görmek, ilim sahipleri için eşyanın hakikatini keşfetmeye ve ona muttali olmaya ahiret işlerine ihtimam göstermeye işaret eder. Bazen de gökleri görmek ve oraya çıkmak, büyük şehirlere yapılacak yolculuğa kara ve denizde ticaretin çok sınıflarından kâr ve faydalı ticaretlere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göğü görmek; şehire, kaleye, eve, eşe, anne babaya, hocaya, kendisinden menfaat umulan ve zararından korkulan yere işaret eder. Bazen göğe çıkmayı arzu etmek, rızık aramak için çalışmaya, vaadin yerine getirilmesinden ümit ettiği şeyin çabukluğuna işaret eder.

Rüyada gökyüzüne çıkmak, üzüntünün işaretidir. Eğer merdivenle çıkıyorsanız, bu başarılı ve ünlü olacağınız anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada göğe çıkmak hasta için vefata, tekrar yere inerse hastalıktan kurtulmaya delalettir. Rüyada göğe bilgi edinmek için çıkmak casusluğa; merdiven yahut başka bir şeyle bir maksat olmaksızın çıkmak iş ve makamda yükselmeye delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

443 Aktif
0 Üye ve 443 misafir
Bugün : 12277
Dün : 23857
Toplam : 48070611
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...