Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
962 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada ölüm haberi almak sıklıkla görülen rüyalardan biridir. Bu rüyayı görmek ne kadar sıkıntılı ve üzücü bir durum olsa da bazı rüya yorumcuları bu rüyayı tersine çıkan rüyalardan kabul ediyorlar. Bazı rüya yorumcuları da kişinin gerçek hayatta sevdiklerini kaybet korkusunun bilinçaltına yerleşmesinin sonucu olarak görüyorlar.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Ölüm Haberi Aldığını Görmek Kendi Haberini

Kişi kendi ölüm haberini alıyorsa gerçek yaşamı içerisinde bunaldığı ve değişim ihtiyacı içerisinde olduğunu söylemek mümkündür. Kişi aynı zamanda bazı kararlar almak için bilinçaltı tarafından zorlanmaktadır. Gördüğü rüyanın yarattığı şok etkisiyle gerçek yaşamında daha net kararlar alabilme eşiğine gelebilmektedir. Kişinin kendi ölüm haberini duyması, görmesi ile beraber kendi cenazesini görmesi bilinçaltında aslında gerçek yaşamında ne tip değişimler yaratacağına dair de harekete geçtiğine delalettir. Kendi cenazesini gören kişi cenazesinde gördüğü kişilerden destek alacaktır. Bu kişiler doğal olarak aile üyeleri olmasının yanı sıra aslında gerçek yaşamı içerisinde nadir görüştüğü, çok yakın olmadığı veya uzun süredir konuşmadığı kişiler de olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak

Rüyada ölüm haberi almak uzun ömrün habercisi demektir. Özellikle, rüya sahibine bir ölünün gelip de kendisinin ölmeyip, yaşadığını söylemesi, o ölünün şehitler mertebesine yükseldiği kabul ediliyor.

Rüya yorumcuları, rüyada ölüm haberi almak hususunda farklı rivayetlerde bulunuyorlar. Bu rüyayı kötüye yoranlar, rüya sahibini zor ve sıkıntılı bir dönemin beklediğine işaret ediyorlar. Kişinin sorunları ve sıkıntıları büyüyecek, geleceğe karşı hiç ümidi kalmayacaktır.

Bazı rüya yorumcuları da bu rüyayı bir haber olarak yorumluyorlar. Rüya sahibi beklemediği bir yerden ve anda bir haber alarak, ikilemde kalacaktır. Bu haber karşısında kişi şaşıracak, iyi mi yoksa kötü konusunda kararsız kalacaktır.Bu kişiler rüyayı görenin alacağı kararlarda etkin olabilecek, fikir danışabileceği veya yaşamını yönlendirirken ilham, destek aldığı kişilerdir. Rüyanızda geçmişte yaşamınızda olan, gerçekte hala hayatta olan bir kişinin ölüm haberini aldıysanız bu durumda o kişi ile iletişime geçme isteği duyduğunuz anlamına gelmektedir. Kişi rüyasında haberini aldığı kişi ile ilişkisini, iletişimini sorgulamalı ve ölmek üzere olan bu bağlantıyı ya yeniden canlandırmalı ya da artık bu kişiyle iletişim yolu aramaktan vazgeçmesi gerektiğini kabullenmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Telefonla Ölüm Haberi Alıp Ağlamak

Rüyada telefonla ölüm haberi almak ve ağlamak, rüya sahibini kötü ve zor günlerin beklediği demektir. Kişi bu süreçte maddi ve manevi kayıplar yaşayacak, neredeyse bitme noktasına gelecektir. Fakat kişi gerçek hayatta sebat edip, dirayetli olursa bu sorunlardan kurtulup tekrar eski güzel günlerine dönecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Ölüm Haberini Almak

Rüyada kendi ölüm haberini almak, müjdeli habere yoruluyor. Kişi, pek çok sorunu geçmişte bırakıp, çevresine karşı olumlu ve faydalı bir birey olacaktır. Rüya sahibi, bu rüyayla birlikte sorun ve sıkıntılarından kurtulacaktır. Sizin sıkıntı ve sorunlarınız aile ve çevrenizi memnun edecek, onlar da sizin gibi mutlu olacaklardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Ölüm Haberini Almak

Rüyada babanın ölüm haberini almak, kötüye yorumlanıyor. Rüya sahibinin gerçekleştirmek istediği bütün hayaller olumsuz sonuçlanacak ve hiçbir istediği olmayacaktır. Bu durum iş ve aile hayatını da olumsuz etkileyecek, sıkıntılı bir süreç yaşayacaktır.

Rüyada babanın ölüm haberini almak, kişinin gerçek hayatta kişilik değişikliğinin olacağına da işarettir. Rüya sahibi, doğruluk ve dürüstlükten vazgeçip, edep ve hayadan uzaklaşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Ölüm Haberini Almak

Rüyada annenin ölüm haberini almak, rüya sahibinin annesinin yaşıyor veya ölmüş olmasına göre farklı yorumlanıyor. Rüya sahibinin annesi hayatta ve hastaysa, annesi iyileşip, uzun ömür yaşayacaktır. Rüya sahibinin annesi gerçek hayatta ölmüşse, kişinin yalnızlık çektiği, beklediği desteği ailesinden alamadığına yoruluyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Görmek

Rüyada ölüm haberi görmek, yeni haber ve olayların delaletidir. Rüya sahibi, pek de hoşnut olmayacağı haber veya olaylarla karşılaşacaktır. Rüya sahibi, çevresindeki kişi veya kişilerle ilgili üzücü bir haber alacaktır.

Rüyasında ölüm haberi gören kişinin, çok sevdiği ama uzun zamandır haber alamadığı biriyle görüşeceği şeklinde de yorumlanıyor. Rüya sahibi çok özlem duydu kişi veya kişilerle gerçek hayatta karşılaşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Vermek

Rüyada ölüm haberi vermek, pek hayra yorulmayan rüyalardan biridir. Rüya sahibinin çevresine karşı duyarsız, kaba ve yardım eli uzatmayan biri olduğuna işaret ediliyor. Kişi, akrabalarına veya çevresindekilere ihtiyaç duydukları anda sırtını dönmektedir.

Rüyasında ölüm haberi verdiğini gören kişi, gerçek hayatta gıybeti seven ve ortalığı karıştırmaktan, insanları birbirine düşürmeyi seven biri olarak kabul ediliyor.

Bazı rüya yorumcuları, ölüm haberi vermek rüyasını dertleşmek ve birinden yardım almak olarak da yorumluyorlar. Sıkıntıları ve dertleri olan rüya sahibi, hiç beklemediği bir anda çevresinden yardım alacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Öldüğünü Duymak Ne Demek?

Rüyada birinin öldüğünü duyup ağlamak alınacak kötü bir haberden sonra taşınmaya, iş değiştirmeye ve boşanmaya işarettir. Rüyada yaşayan birinin ölüm haberi gelirse o kişinin gerçek yaşamda ömrü uzar. Eğer kişi gerçekte ölmüş birinin ölüm haberini alıyorsa o ölünün ailesinden biri hastalanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardeşinin Öldüğünü Duymak

Rüyada erkek kardeşinin ölüm haberi alınıyorsa, erkek kardeş kısa bir zaman içerisinde evlenir ve mutlu bir yuva kurar. Haberi getirilen kişi kız kardeş ise gelinlik giymeye, yuvadan ayrılmaya, ziynet eşyalarının çoğalıp hane içerisinde bereketin artmasına, helal lokmaya ve sıkıntılı bir süreçten sonra feraha ermeye delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadan birinin öldüğünü duymak söz konusu kişinin ağır bir hastalık ve ameliyat geçireceğine delalettir. Bazı yorumculara göre ölüm haberini alınan kişi bekar ve genç bir erkekse evlenmeye işarettir. Gerçekte yaşayan birinin ölüm haberini almak ise üzücü bir habere, miras kavgasına, eşler arasında yaşanacak tartışmaya yorulur. Sizin için ölüm haberi almaya dair rüya yorumlarını derledik.

Rüyanın anlamı ve tabiri ölüm haberini alan kişinin kim olduğuna ve haberin nasıl alındığına bağlı olarak değişebilir. Bazı tabirciler için ölüm haberi hayırlı bir haberin müjdeleyicisi iken bazıları için başa gelecek kötü bir şeyin habercisi olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşusunun Öldüğünü Duymak

Rüyada komşusunun öldüğünü duyan kişi yakın çevresi ya da iş arkadaşlarıyla şiddetli bir tartışmaya tutuşabilir. Bu kavganın sonunda istifa edebilir ya da maddi bir kayba uğrayabilir. Rüyada komşusunun öldüğünü gören kişi tanıklık edeceği kötü bir olaydan sonra tövbe eder ve günahtan uzak durur. Bu rüya aynı zamanda yakın çevredeki kötü niyetli ve sinsi kişilerin varlığına, deniz aşırı yolculuğa ve uzaktan birbiri ardınca gelecek iyi haberlere delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Öldüğünü Duymak

Rüyada eşinin öldüğünü duyan kişi hem maddi hem de manevi açıdan zorlu bir sürece girebilir. Bu süreçten ailesinin ve arkadaşlarının yardımıyla çıkar. Rüyada eşinin öldüğünü daha önce hiç görmediği biri tarafından alan kişibir iftiraya maruz kalır. Rüyasında eşinin öldüğünü duyup buna inanmayan kişi gerçek hayatında çıkarcı ve yalancı bir arkadaşın varlığından kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birinin Ölüm Haberini Almak

Rüyasında ölmüş birinin ölüm haberini alan kişi için iki ihtimal söz konusudur. Ya tüm borçlarından kurtulup bereketli bir döneme girecektir ya da alacağı ani bir haber sonrası şehir ve ev değiştirecektir. Rüya sahibi aldığı haber sonrası belirsiz bir noktaya doğru koşmaya başlıyorsa bu, gerçek hayatında yeni sorunlarla karşılaşacağına ama zaman içerisinde hepsinin üstesinden geleceğine işarettir. Kişi ölüm haberi sonrası yüzünü kapatıyorsa utanç duyulacak işlerden sakınmaya, zekat verip bol bol hayır duası almaya, muhtaç birine yardım etmeye delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Vermek

Rüyada ölüm haberi vermek fesadın yayılmasına, dedikodu yapan kalabalık bir grubun kıskançlığına, yalan habere ve iftiraya işarettir. Rüya sahibi hane halkına birinin ölüm haberini getiriyorsa rüyanın tersi çıkar ve kişi çok kısa bir zaman içerisinde ailesini sevindirecek bir haber getirir. İş yerinde birine ölüm haberi getirmek, terfiye ve hayırlı kazanca işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne - Babanın Ölüm Haberini Duymak

Rüyada annenin ölüm haberini almak hırsızlığa, mal kaybına, bereketin azalmasına ve fakirliğe işaret eder. Rüyada babanın öldüğünü duymak kişinin çalıştıktan sonra çok istediği noktaya gelmesine, başarıya, yeni bir işe ve denizaşırı yolculuğa delalettir. Rüyada hem annesinin hem de babasının öldüğünü duyan kişi yakın çevresinden iki kişiyle kavga edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüm haberi aldığını görmek doğada yeni bir doğuşun haberi olarak da değerlendirilir. Sonbahar ertesinde kış mevsiminde ölü uykusuna yatan doğa aslında yeni bir yaşamın başlaması için hazırlıklarını yapıyor olarak değerlendirilir. Rüyada da kişinin bu şekilde haber aldığını görmesi bilinçaltında yeni başlangıçlar için hazırlık yaptığının göstergesi olarak yorumlanabilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Aldığını Görmek Bir Yakınının

Rüyada ölüm haberi alınan kişi rüyayı görenin ailesinden birisi de olabilir. Bu durum rüyayı görenin vicdani olarak kendisini iyi hissetmediği şeklinde yorumlanabilir. Rüyayı gören günlük yaşamı içerisinde ailesiyle ve sevdikleriyle yeterince beraber vakit geçirmiyorsa bilinçaltı kişiyi sevdiklerine daha çok ilgi göstermesi için uyarmak üzere rüya yoluyla kişinin bir şok yaşamasına ve yaşamında sevdiklerine yer açmasına yardımcı olmaya çalışmaktadır. Kişi rüyasını yeniden değerlendirerek gerçek yaşamını ve gerek ölüm haberini aldığı kişi gerekse sevdikleriyle olan iletişimini sağlıklı hale getirmelidir. Rüyayı gören tanımadığı bir kişinin ölüm haberini aldıysa yakın zaman içerisinde sağlıkla ilgili bir sıkıntı yaşamış veya yaşayacak olabilir. Bu sebeple rüyayı gören kötü alışkanlıklara sahipse kendisini toparlamalı ve sağlığına dikkat etmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak

 Rüyada ölüm haberinin alındığını görmek bahtsızlık, uğursuzluk anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin yaşayacağı tatsız olaylara işaret eder. Kişinin mutsuz olmasına, kısmetinin kapanmasına, endişeli olmasına, kötü ve zor günler geçirecek olmasına işaret eder. Kişinin sıkıntılarında bir artış olacağına, sorunlarının biraz daha katlanıp büyüyeceğine, umutsuzluğa kapılacağına, mutlu ve güzel günlere olan inancını kaybedeceği anlamına gelir.

 Rüyada birinin ölüm haberini almak kişinin borçlarından kurtulmak, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulabilmek için umut ederek peşinden koşmuş olduğu işlerde kendisi için hayırlı sonuçlanmayıp, tam tersi olarak kişinin hayal kırıklığını yaşamasına neden olacağına işaret eder. Bu durumun içinden çıkabilmesinin zor olacağına işaret eder.

 Rüyada alınan ölüm haberi kişinin çokça uğraşmış olduğu işlerinin bozulacağına yorulmaktadır. Bu sebeple kişinin ilerleyen günlerde gelebilecek olan güzel günlere inancını kaybedeceğine ve hayatında keyifsiz ve isteksiz hissedeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Duymak

 Kişinin işlerinin yolunda gidemeyeceği haberini verir. Kişinin sosyal yaşamının olumsuz olarak etkilendiği birtakım olayların meydana gelmesi anlamını içerir. Kişinin hedeflemiş olduğu hedeflerine ulaşabilme yolunda zorlanacağına ve bu sebeple kişinin keder içerisinde olacağına yorumlanır. Kişinin işlerinin yolunda gitmemesi nedeni ile yaşayacak olduğu büyük hüzünleri yansıtan bir rüyadır.

 Kişinin imkânsız olduğunu düşündüğü bazı durumlar için çözüm yollarını bulamayacağını da işaret eder. Bu sebep ile yaşanılan vakit kaybının da kişiyi üzeceğine yorumlanır. Kişinin emek vermiş olduğu bazı konularda yeteri kadar başarı yakalayamayacağına işaret eder. Kişide kuşku oluşturacak olan durumların aydınlanabilmesi için vereceği çabaya da işaret eder. Beklenilen bir haberin gelmeyeceğinden dolayı hissedilecek olan kaygınında bir habercisidir. Kişinin bir sırrının başkaları tarafında öğrenileceği anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak

Rüyada ölüm haberi almak, pek hayır getirmeyen bir rüya olarak tabir edilir. Kötü bir haber alıp çok üzüleceğinizi işaret eder. Zor günler geçirip umutsuzluğa kapılacağınıza delalet eder. Bu rüya genel olarak şanssızlık, kısmetsizlik ve talihsizlik anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Ölüm Haberini Almak

Rüyanın birinin ölüm haberi almak, umut edip çabaladığınız işlerin hayırlı sonuçlanmayacağını ifade eder. Birçok konuda hayal kırıklığı yaşayıp kendinizi mutsuz hissedeceğinizi işaret eder. Bu olayların yaşam enerjinizi kaçıracağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Duymak

Rüyada ölüm haberi duymak, sosyal ilişkilerinizde bazı kötü durumlar nedeniyle zorluk yaşayacağınızı işaret eder. Uzun süren dostluğunuzun tatsız bir hadiseyle bozulacağını ifade eder. Ne kadar kurtarmaya çalışsanız bile yaşayacağınız şeyle üzücü olacağı için istediğiniz sonuca varamayacağını rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Telefonla Ölüm Haberi Almak

Rüyada telefonla ölüm haberi almak, uzak bir akrabanızdan alacağınız haberle moralinizin bozulacağına delalet eder. Akrabalarınızın sizden gizlediği mal ve mülk haberlerini sonradan öğreneceğinizi işaret eder. Bu konuyu daha önce sizinle paylaşmadıkları için canınızın sıkılacağını gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Ölüm Haberini Almak

Rüyada babanın öldüğü haberini almak, babanız yaşıyorsa ömrünün uzayacağına delalet eder. Babanız hasta ise kısa zamanda sağlığına kavuşacağına alamet eder. Eğer rüyada gerçek hayatta ölmüş babanın tekrar ölüm haberini aldıysanız, bir olay karşısında çok üzüleceğinizi işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Ölüm Haberini Almak

Rüyada kendi ölüm haberini almak, geçmişteki sorunlara adeta sünger çekeceğinizi işaret eder. Sorunlarınızdan kurtulup daha mutlu bir şekilde yaşamaya başlayacağınızı ifade eder. Böylece sevdiklerinizi de bu yaşam tarzınızla sevindireceğinizi gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Ölüm Haberini Almak

Rüyada eşinin ölüm haberini almak, tam aksi şekilde tabir edilir. Eşinizle aranızın iyi olacağını ve birlikte mutlu bir ömür süreceğinizi işaret eder. Hatta eşinizin ya da eşinizle birlikte yapmış olduğunuz borçlarınız varsa kısa zamanda ödeyeceğinizi ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak Diyanet

Rüyada ölüm haberi almak Diyanet tabiri, zorlandığınız bir konunun hayır mı yoksa şer mi olduğuna karar vereceğinizi işaret eder. İki seçenek arasından hayırlı olanı seçeceğinizi rivayet eder. Seçtiğiniz bu yolun doğru yol olduğunu anlayacağınızı temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak ve Ağlamak

Rüyada ölüm haberi almak ve ağlamak, rüyanın tam tersi olarak yorumlanır. Sizi çok mutlu edecek bir olay yaşanacağını ve bunu sevdiklerinizle paylaşacağınızı gösterir. Size yakın olan birinin sizi gururlandıracak başarılar elde edeceğini rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ölüm Haberi Almak

Rüyada bebek ölmesi haberi almak, yakınlarınızdan birinin sağlığının bozulduğunu duyunca çok üzüleceğinizi ifade eder. Bu kişiye çok yakın olduğunuz için moralinizin bozulacağını gösterir. Ayrıca aile içindeki başka biriyle alakalı üzüntülü bir haber alacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakınının Ölüm Haberini Almak

Rüyada yakınının ölüm haberini almak, hayırlı olmayan bir rüya anlamına gelir. Maddi başta olmak üzere manevi olarak da kayıplar yaşayacağınızı işaret eder. Borcunuzu ödeyemeyip iyice borç yükü altına gireceğinizi ifade eder. Bu olayların etkisinde kalıp sıkıntı ve stres yaşayacağınızı gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğunun Ölüm Haberini Almak

Rüyada çocuğunu kaybetmek veya ölüm haberini almak, çocuğunuzun başarılarına tanık olup gururlanacağınızı işaret eder. Çocuğunuzun hem okul hem de sosyal hayatında kazanacağı ödüllerle iftihar edeceğinizi ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu Ölüm Haberi Almak

Rüyada toplu ölüm haberi almak, doğa felaketi ya da insanlardan gelen farklı musibetler olarak yorumlanmıştır. Deprem, sel, çığ gibi doğa felaketlerinden biri olacağını ve can kayıpları yaşanacağını işaret eder. Başka bir tabire göre kötü fikirli birinin tanıdığınız insanlara karşı hain planlar içinde olacağını gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüm haberi almak Nablusi’ye göre hayra yorulmuştur. Ömrünüzün uzun olacağına delalet eder. Ayrıca yaşamınız boyunca çok hayırlı işlere vesile olacağınızı işaret eder. Böylelikle sevap kazanacağınızı ve Allah katında değerinizin artacağını ifade eder.

 Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Rüyada Ölü, Ölmüş, Ölüm Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüm haberi almak

Rüyada ölüm haberi almak ne anlama gelir? Evet bu rüya genel hatlarıyla ölüm haberini aldığınız kimsenin uzun bir ömre sahip olacağı manasına gelmektedir. Ancak rüya sahibi için bir takım can sıkıcı olayların arka arkaya geleceğine işaret edebilir. Rüya sahibi son zamanlarda oldukça zor günler geçirdiği için karamsarlığa düşebilir ve bunalıma girebilir. Bu rüyayı gören kimse uzun zamandır çok çaba sarf ettiği bir işten olumsuz netice alabilir ve tükenmişlik yaşayabilir. Ayrıca pek çok hususta hayal kırıklığı yaşayabilir ve mutsuz olabilirsiniz.

Rüyada ölüm haberi alabilmek, görülen kimse için güzel olsa bile rüya sahibi için aslında pek hayır getirmeyen bir rüya olarak tabir edilir. Kötü bir haber alıp çok fazla üzüleceğinize alamet etmektedir. Yaşanacak olan zor günler sizi umutsuzluğa itmemeli ve asla mücadeleyi bırakmamalısınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Telefonla Birinin Ölüm Haberini Duymak

Rüyada bir kimseden telefonla ölüm haberi aldığını görmek ise yakın bir süreç içerisinde çok müjdeli bir haber alacağınıza alamet etmektedir. Bu haberle birlikte artık keyfiniz yerine gelecek ve dert tasadan kısa bir süre kurtulacaksınız. Bu rüyayı gören kimsenin duyacağı bir haber ile yüzü gülebilir ve çevresine neşe dağıtabilir. Ek olarak eğer rüya sahibi bekar ise sevdiği insan ile evlilik yolunda ciddi adımlar atabilir. Bu düşü gören birey eğer evli ise evindeki sevinç ve huzur çoğalır. Hem de bu rüya, kimsenin birtakım sorunları çözüp rahata ereceğinize işaret eder. Rüya sahibi denk geldiği kötü halleri kısa vakit içerisinde ortadan kaldırmayı başarır. Zamanla rüyayı gören kimsenin hayatı tamamıyla düzene girer. Rüyada telefonla ölüm haberi alabilmek, uzak bir akrabanızdan alacağınız haberle moralinizin toparlanacağına yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Yakınının Ölüm Haberini Almak, Duymak

Rüya içerisinde bir yakınının ölüm haberini almak ise gördüğünüz kişinin ömrünün uzadığına işaret ederken, rüya sahibi için ise maddi kayıplar yaşayabileceğine delalet eder. Bunlara ek olarak eğer rüyayı gören kişinin sahibi var olan borçlarını ödeyemeyip hepten borç yükünün altına girebilir ve bu borçları bir kar topu misali artabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu Ölüm Haberi Almak

Rüyada bir bölgede ya da bir şehirde toplu ölümlerin haberini duymak ya da öğrenmek ise, o alanda gerçekleşecek olan doğal afetin habercisi olabilir. Yani bunlar genel olarak deprem, çığ, sel gibi bazı felaketler gerçekleşebilir ve bunların neticesinde birtakım can kayıpları meydana gelebilir. Eğer sizin bulunduğunuz bir bölge ise sizde maddi veya manevi zararlara uğrayabilirsiniz, Ayrıca bu rüyayı gören kimsenin tanıdığı insanlara karşı hain planları olan ve kötülük uygulamak isteyen birinin varlığına da işaret edebilir. Rüyada toplu bir şekilde ölüm haberi almak bazen de bir takım insanlar tarafından gelecek olan kötülüklere ve fitnelere delalet etmektedir. Bu rüya çoğu zaman bir uyarı şeklinde ele alınabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüden Ölüm Haberi Almak

Rüyada daha önce ölmüş bir kişiden ölüm haberi almak ise sizi çok üzecek bazı hadiselerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Bunlara ek olarak atacağınız bir adım ya da vereceğiniz bir karar yüzünden dert sahibi olacağınıza yorumlanmıştır. Burada önemli olan husus kendinize bir çeki düzen vermeniz ve kendi özgüveninizi kazandıktan sonra bütün problemlerin üstesinden geleceğinize işaret etmektedir. Etrafınızda bulunan olumsuz ve sürekli olarak ters konuşan kişileri uzaklaştırmak atacağınız ilk adım olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mektupla Ölüm Haberi Almak

Rüyada size uzak bir yerden mektup gelmesi ve içerisinde birine ait bir ölüm haberi olması ise çalışma hayatınızla ilgili bir takım gelişmeler olacağına ve atacağınız adımlar sayesinde feraha çıkacağınıza delalet etmektedir. Rüya sahibi çalışmaları neticesinde büyük getiri elde eder ve bir süre rahat bir nefes alır. Hem de bu rüya, kimsenin isteklerinin gerçek olacağına ve gelecek olan maddi imkanlarla birlikte huzurunuzu yeniden tesis edeceğinize işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Ölüm Haberini Almak

Rüyada eşinin ölüm haberini alabilmek, rüyayı gören kimsenin, eşiyle arasındaki bir takım problemleri çözeceğine ve eşi ile arasının çok güzel seviyeye geleceğine yorumlanmaktadır. Bu düşü gören bireyler genel olarak eşleri ile mutlu bir hayat sürerler ve daima aile içindeki huzurları daimi olur fakat çevreniz için aynı şeyi söylemek pek mümkün olmaya bilir. Bunların yanında belirtmemiz gereken bir diğer husus ise bu rüyayı gören kimse eşinin borçları var ise kısa vakitte ödeme fırsatı yakalayacağına ve rahata ulaşacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Bebeğin Ölüm Haberi Almak

Rüya içerisinde bir bebeğin ölüm haberini almak ise, rüya sahibinin çevresindeki kişilerden veya yakın akrabalarınızdan birinin sıhhat sorunları yaşayacağı manası taşımaktadır. Rüya sahibi bu hale çok üzülebilir. Birey bu insanla çok yakın olmasından ötürü morali çoktan bozulur. Hem de bu rüya, kimsenin aile içerisinden birisi ile  alakalı de kötü bir haber alacağına alamet eder. Rüyada bebek ölmesi haberi alabilmek, yakınlarınızdan birinin sağlığının bozulduğunu duyunca çok üzüleceğinizi ifade eder. Bu şahsa çok yakın olduğunuz için moralinizin bozulacağını gösterir. Hem de aile içerisindeki diğer birisi ile  alakalı üzüntülü bir haber alacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğunun Ölüm Haberini Almak

Rüyada ebeveynlerin kendi çocuklarının ölüm haberini alması ise, çocuklarınızın gelecekte harika işlere imza atacağına ve çocuklarınızla inanılmaz bir şekilde gurur duyacağınıza işaret etmektedir. Kısaca konuyu toparlayacak olursak, bu rüyayı gören kimsenin çocuğu okulda ve sosyal hayatında sürekli zirvelerde yer alacak ve daima yeni ödüller kazanacağına işaret eder. Bunların yanında çocuklarınızın başına gelecek olan bazı musibetlerden kurtulacak veya mevcut bazı hastalıkları varsa iyileşeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Müdürünün Ya Da Sorumlunuzun Ölüm Haberini Almak

Rüyada bir iş yerindeki sizin üstünüz olan bir amir, müdür veya patronunuzun ölüm haberini almak ise, rüya sahibinin çalışmalarının sonunda takdir göreceğine alamet etmektedir. Rüyayı gören kimse artık iş hayatında hiçbir engelle karşılaşmadan zirveye adım adım gider. Bunların yanında çok uzun süredir hayal ettiği şeylere sonunda kavuşabilirsiniz ve rahat bir nefes alabilirsiniz. Rüya sahibinin işini baltalamak ve sizin kuyunuzu kazmak isteyen bazı kişiler asla hedefine ulaşamayacak ve bütün moralleri bozulacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mesajla Ölüm Haberi Almak

Rüyada bir mesaj ile birinin ölüm haberi almak, rüya sahibinin çevresindeki insanların gerçek yüzünü göreceğine delalet etmektedir. Birey düşündüğü bir projeyi hayata geçirmek konusu ile alakalı büyük azim gösterdiğine fakat çevresindeki bazı kişilerin ona engel olacağına ya da motivasyonunuzu düşüreceğine işaret etmektedir. Ayrıca hiç ummadığınız bazı kimseler sizi yarı yolda bırakılabilir ve oldukça üzülebilirsiniz. Rüya sahibinin mutluluğu ve huzuru bir süre bozulabilir. Birey çok büyük problemler ile baş etmeye alışması ve mücadeleyi asla bırakmaması oldukça önemlidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sürekli Ölüm Haberi Almak

Rüyada devamlı olarak ölüm haberi almak ise, rüya sahibinin sosyal hayatıyla alakalı birtakım kötü olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve ciddi zorluklar çekeceğine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin uzun vakittir arkadaşlık yaptığı birisi ile kavga edebilir ve aranız ciddi manada bozulabilir. Rüyayı gören kimse bu küslüğü düzeltmeye ve eskiye dönmeye çalışsa bile yaşadığı üzücü hadiseler sebebiyle istediği neticeyi elde edemez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peş Peşe Ölüm Haberi Almak

Rüyada arka arkaya ölüm haberi almak ise oldukça şanssız bir süreçte olduğunuzu ve bu durumun sizi üzeceğine işaret edebilir. Son zamanlarda bir takım tatsız hadiseler ile karşılaşabilir ve bunlarla uzun süre uğraşmak süresinde kalabilirsiniz. Rüyayı gören kimsenin kısmeti bir süre kesilebilir ve üzerinizdeki kara bulutlar bir süre dağılmayabilir. Rüya sahibi ciddi mutsuzluk, korku ve kaygı yaşayabilir. Rüya sahibi çok zor ve kötü günler atlatmak için sabırlı olmalı ve çevresinde güvendiği bazı kimselerin desteğini alması oldukça önemlidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendinin Ölüm Haberini Aldığını Görmek ise;

Evet farklı bir rüya tabiri ile devam edecek olursak, rüya içerisinde kendinizin ölüm haberini bir yerden duyduğunuzu görmeniz ise, geçmişteki problemlere artık tamamıyla sünger çekeceğinize ve hayatınızı en baştan revize edeceğinize alamet etmektedir. Bu düşü gören kimse geçmişten beri onu takip eden sorunlarınızdan artık tamamıyla kurtulur ve geleceğe doğru yelken açar. Kendinizde yaptığınız bu revizyon, ailenizi ve yakın çevrenizi de oldukça mutlu edecektir. Bir yerden başlamak için zaman kaybetmemenizi öneriyoruz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Aldıktan Sonra Ağlamak

Rüyada bir ölüm haberi aldıktan sonra ağladığını görmek ise bu rüyanın tam tersi olarak artık güzel günlerin oldukça yakın olduğuna ve bütün üzüntülerinizin son bulacağına işaret etmektedir. Yakın bir süreçte sizi çok mutlu edecek bir vaka yaşanabilir ve sevinçten ayaklarınız yerden kesilebilir. Bazı kaynaklarda ise ailenizi gururlandıracak başarılara imza atacağınıza ve çevrenizdeki herkesi sevindireceğinize delalet etmektedir. Özet geçecek olursak genel olarak rüyada ölüm haberi olmak tam tersi olarak güzel ve hayırlı bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak

Rüyada ölüm haberi almak, kişinin uzun bir ömrü olacağı anlamına gelir. Ayrıca bu rüya, kişinin kötü bir haber alarak çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibi zor günler geçirdiği için karamsarlığa kapılabilir. Bu rüyayı gören kişi çok çaba sarf ettiği bir işten olumsuz sonuç alabilir. Pek çok konuda hayal kırıklığı yaşayabilir. Kişi olanlardan dolayı kendisini mutsuz hissedebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Telefonla Ölüm Haberi Almak

Rüyada telefonla ölüm haberi almak, kişinin müjdeli bir haber alacağına işaret eder. Bu haberle birlikte rüya sahibinin keyfi yerine gelir. Bu rüyayı gören kişinin yüzünü güldürecek güzel gelişmeler yaşanabilir. Rüya sahibi bekar ise sevdiği insan ile evlilik yoluna girebilir. Evli kişilerin de evindeki mutluluk ve huzur artar. Ayrıca bu rüya, kişinin birtakım hatalar yapacağı anlamına gelir. Rüya sahibi karşılaştığı kötü durumları kısa zaman içinde ortadan kaldırmayı başarır. Zamanla kişinin hayatı düzene girer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Ölüm Haberini Almak

Rüyada eşinin ölüm haberini almak, rüya sahibinin eşiyle arasının iyi olacağına işaret eder. Kişi eşiyle birlikte mutlu bir ömür sürer. Bu rüyayı gören kişi eşinin borçları var ise kısa zamanda ödeme fırsatı yakalar. Rüya sahibi yaptığı yatırımlardan büyük kazanç elde edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ölüm Haberi Almak

Rüyada bebek ölüm haberi almak, kişinin yakınlarından birinin sağlık problemleri yaşayacağı anlamına gelir. Rüya sahibi bu duruma çok üzülebilir. Kişi bu insanla çok yakın olduğundan dolayı morali oldukça bozulur. Ayrıca bu rüya, kişinin aile içinden biriyle ilgili de kötü bir haber alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğunun Ölüm Haberini Almak

Rüyada çocuğunun ölüm haberini almak, rüya sahibinin çocuğunun başarılarına tanık olacağına ve onunla iftihar edeceğine delalet eder. Bu rüyayı gören kişinin çocuğu okulda ve sosyal hayatında ödüller kazanarak ailesini gururlandırabilir. Ayrıca bu rüya, kişinin başının sıkışmasına neden olan bazı olaylardan kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakınının Ölüm Haberini Almak

Rüyada yakınının ölüm haberini almak, kişinin maddi manevi kayıplar yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibi var olan borçlarını ödeyemeyip hepten borç yükünün altına girebilir. Bu olayların etkisiyle kişi sıkıntı ve stres yaşadığı bir dönem geçirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu Ölüm Haberi Almak

Rüyada toplu ölüm haberi almak, doğal bir felaket ile ilişkilendirilir. Deprem, çığ, sel gibi doğal afetler ve bunun sonucunda can kayıpları meydana gelebilir. Ayrıca rüya sahibi diğer insanlardan bir kötülük görebilir. Bu rüyayı gören kişinin tanıdığı insanlara karşı hain planları olan ve kötülük yapmak isteyen biri olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüden Ölüm Haberi Almak

Rüyada ölüden ölüm haberi almak, kişinin çok üzüleceği bir haber alacağı anlamına gelir. Bu rüya, kişinin dert sahibi olacağına ve sıkıntıya düşeceğine işaret eder. Rüya sahibi düşmanlarına gözdağı vererek kendisine olan güvenini yeniden kazanır. Kişinin etrafında ters konuşmalar yaparak huzur kaçıran biri bulunuyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mektupla Ölüm Haberi Almak

Rüyada mektupla ölüm haberi almak, kişinin iş konusunda yeni adımlar atarak feraha çıkacağına delalet eder. Rüya sahibi çalışmaları sonucunda büyük getiri elde eder. Ayrıca bu rüya, kişinin isteklerinin gerçek olacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Müdürün Ölüm Haberini Almak

Rüyada müdürün ölüm haberini almak, rüya sahibinin çalışmalarının takdir göreceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi hiçbir engelle karşılaşmadan başarıya ulaşır. Kişi uzun süredir hayal ettiği şeylere sonunda kavuşur. Rüya sahibinin işini baltalamak ve başarısını kötülemek isteyen insanların yenileceği anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi sıkıntılarından bunaldıysa mutlu olacağı gelişmeler yaşayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mesajla Ölüm Haberi Almak

Rüyada mesajla ölüm haberi almak, rüya sahibinin etrafındaki insanların gerçek yüzünü göreceğine delalet eder. Kişi düşündüğü bir projeyi hayata geçirmek konusunda büyük azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılabilir. Rüya sahibinin mutluluğu bozulabilir. Kişi çok büyük sorunlarla baş etmeye çalışır. Zamanla kişinin yaşadığı zorluklar ve keder azalır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sürekli Ölüm Haberi Almak

Rüyada sürekli ölüm haberi almak, kişinin sosyal hayatıyla ilgili bazı kötü durumlarla karşılaşacağı ve bu sebeple zorluk çekeceği anlamına gelir. Rüya sahibinin uzun zamandır dostluk yaptığı biriyle arası bozulabilir. Rüyayı gören kişi bu durumu düzeltmeye çalışsa bile yaşadığı üzücü olaylar sebebiyle istediği sonucu elde edemez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peş Peşe Ölüm Haberi Almak

Rüyada peş peşe ölüm haberi almak, uğursuzluk olarak yorumlanır. Rüya sahibi birbirinden tatsız olaylarla karşılaşabilir. Rüyayı gören kişinin kısmeti kesilebilir. Kişi mutsuzluk, korku ve endişe yaşayabilir. Rüya sahibi çok zor ve kötü günler yaşayabilir. Bu rüya, kişinin sıkıntılarının artacağına ve sorunlarının git gide büyüyeceğine işaret eder. Rüya sahibi umutsuzluğa düşebilir. Kişi güzel ve mutlu günlere olan inancını yitirmeye başlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Ölüm Haberini Almak

Rüyada annenin ölüm haberini almak, kişinin annesinin hayatta veya ölmüş olmasına göre farklı yorumlanır. Rüyayı gören kişinin annesi hayatta ve hasta ise iyileşir. Annenin uzun ömürlü olacağı rivayet edilir. Rüya sahibinin annesi vefat etmiş ise kişinin kendisini yalnız hissettiği ve ailesinden destek göremediği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Ölüm Haberini Almak

Rüyada babanın ölüm haberini almak, kişinin hayalini kurduğu her şeyin olumsuz sonuçlanacağına ve istediklerinin olmayacağına işaret eder. Bu durum rüya sahibinin iş ve aile hayatını da olumsuz etkiler. Bu rüyayı gören kişi sıkıntılı bir süreç yaşayabilir. Ayrıca rüya sahibi doğru ve dürüst bir insan olmaktan vazgeçebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak

Rüyada ölüm haberi almak, uğursuzluk ve şanssızlık olarak kabul edilir. Rüya sahibinin yaşayacağı tatsız olaylara alamet eder. Mutsuzluk yaşamaya, kısmetin kesilmesine, korku ve endişe içinde olmaya, zor ve kötü günler geçirmeye rivayet edilir. Sıkıntıların artacağı, sorunların katlanarak büyüyeceği, kişinin umutsuzluğa düşeceği, güzel günlere ve mutlu yarınlara olan inancını yitireceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Öldüğünü Duymak

Rüyada birinin öldüğünü duymak, rüya sahibinin mutlu olmak, sıkıntılarından, sorunlarından ve borçlarından kurtulmak için ümit bağladığı ve peşinden koştuğu işlerin kendisine hayır getirmeyeceğine tam tersine hayal kırıklığı yaşamasına neden olacağı için durumun daha çok içinden çıkılmaz hale geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Ölüm Haberini Almak

Rüyada babanın ölüm haberini almak, rüyayı gören kişinin, gerçekleştirmek istediği tüm hayallerinin uçup gideceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine ve aile hayatının eziyet gibi geçeceğine delalet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, başından geçecek olaylar yüzünden eskisi gibi düzgün bir insan olmaktan vazgeçeceğine ve edep ve hayâ gibi düşünceleri boşvereceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberini Almak Ve Ağlamak

Rüyada ölüm haberi almak ve ağlamak, rüya sahibinin, çok kötü durumlar ile karşı karşıya kalacağına ve maddi ve manevi olarak neredeyse biteceğine ancak daha sonra sabır ve azimle bu durumdan kurtulup çok güzel günler göreceğine ve mutlu olacağına tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Görmek

Rüyada ölüm haberi görmek, kişinin duymaktan hiç de memnun olmayacağı havadislerle karşılaşacağı anlamına gelir. Rüyasında ölüm haberi okuduğunu gören veya tvde izleyen kişi, arkadaşları ile ilgili ya da tanıdığı bir kimse ile alakalı üzücü bir haber alır. Başka bir yoruma göre bu şekilde rüya gören kimse, çok sevdiği ve uzun zamandır haber alamadığı bir kimse ile görüşür. Her iki şekilde de yorumlanan rüya iyi anlamda rüya sahibinin özlem duyduğu kişilerle görüşmesine de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak

Büyük bir uğursuzluğa ve yangın gibi bir kazaya işaret eder. Rüyasında ölüm haberi alan kişinin işine son verilir, eşinden ayrılır veya çocukları ile ilgili bir sıkıntıyı çözmekle uğraşır. Hane üzerinde kara bulutlar dolaştığını ve her açıdan şansın azalacağını, kısmetlerin sona ereceğini ve bereketsiz bir döneme girileceğini de işaret eder. Rüyasında ölüm haberi alan kişi anne veya babası ile tartışır ve mirastan da mahrum kalır. Maddi açıdan da ciddi kayıplara işaret eden rüya her açıdan uğursuzluk olarak bilinir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Vermek

Yakın akrabalardan birine veya yakın bir dosta ihtiyacı olduğu anda el uzatmamaya veya başkalarını mutsuz edecek davranışlarda bulunulacağını işaret eder. Rüyasında ölüm haberi veren kişi, gıybet yapan ve aynı zamanda başka kimselerin mutsuzluğundan beslenen biridir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Duymak

İstenilen ve çaba gösterilen çok büyük bir hayalin gerçek olduğunda kişiye zarar vereceğini ve isteklerin hayırlı olmadığını bildirir. İslami açıdan kişinin günahkâr bir kul olduğunu da gösterir. Boşa kurulan hayalleri, gerçek olmayan dostları, ikiyüzlü davranışlarla karşılaşılacağını ve hayal kırıklığı yaşanacağını işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin peşinde koştuğu işlerin boş olduğunu, zaman kaybı olacağını, mutsuz ve sıkıntılı günler geçirip, işinde de huzurunun bozulacağını bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Haberi Görmek

Rüyada ölü haberi görmek, kişiye mutluluk verecek gelişmeleri ifade ederken, öte yandan farklı yorumlara göre de üzücü haberlerin ifadesidir. Sevilen birinin ölü haberi o kişiyle ilgili olumsuzluklardan haberdar olmak, bu kimsenin hayatındaki üzücü durumlara şahit olmaktan dolayı yeis duymanın işaretidir. Tanınmayan bir ölü haberi ise yapılacak işlerde yabancı kişilerin olaylara dahil olmasından dolayı bir karmaşa yaşanacağını ifade eder ve alınacak kararların aceleyle verilmemesi gerektiğini öğütler. Ölü haberi kişinin dikkatli olması gerektiği bir süreci işaret ederken, tanınmayan insanlarla iş yaparken duygusal davranmamak gerektiğine, olayların arkasındaki gerçekleri öğrenmeden aceleyle hareket etmemenin önemine de vurgu yapar. Ölü haberi aynı zamanda rüya sahibinin manevi ve ahlaki hayatında bir çöküşün söz konusu olduğunu, çıkarların ön plana çıkarıldığını, doğruluktan ayrılmak suretiyle pek çok büyük hatanın içine düşüleceğini de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Haberi Almak

Birinci dereceden aile yakınlarının ölü haberini almak onlar tarafından uyarılmak, eleştirilmek ve gergin konuşmalar yapmak demektir. Kişinin yanlışlıklarına, aşırı bencil düşünceler içinde olmasına karşı çıkan aile üyeleri ile yaşanacak tartışmaların da habercisidir. Ölü haberi alıp bağırarak ağlamak, bir konuda verilecek mücadelenin kişiyi sarsacağına ancak sonunda emeline ulaşacağına yorumlanır. Ölü haberi alıp gülmek ise büyük bir günah işleneceğini işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Haberi Vermek

Kötü günlerin, mutsuzluğa neden olacak gelişmelerin ifadesidir. Sevdiği birinin ölü haberini veren kişilerin o kimseyle arası açılır ve ilişkisi bozulur. Eşinin ölü haberini verenler ev içinde huzursuzluk yaşarlar ve üçüncü kişilerin aile meselelerine karışmalarından dolayı ciddi tartışmalar söz konusu olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Haberinin Psikolojik Yorumu

Sevdiği insanların vefat etmelerinden korkan kişilerin sıkça gördüğü bu rüya, aynı zamanda aşırı kaygı içinde olunduğunu da ifade eder. Kişinin her olumsuzlukta moral bozukluğu yaşadığını ve hayata olan isteğinin azaldığını tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Haberi Almak

Rüyada ölü haberi almak, yakın çevre veya akraba olan kimseler ile hayat sürmeye ve beklenmedik bir üne kavuşmaya yorulur. Rüyayı gören kişi, hayatının bundan sonraki kısmında gireceği tüm işlerden iyi gelirler elde eder ve mevki sahibi olur. Aynı zamanda bereketli bir yaşama sahip olur. Rüyasında ölü haberi alan kimsenin şansı açık olur. Farklı yorumlara göre ise, üzerinize aldığınız bir sorumluluk nedeni ile oldukça sıkıntılı günler geçireceğinize işaret eder. Sıkıntılı ve hilebaz insanlarla dolu bir hayata da delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüden Haber Almak

Rüyada ölmüş birinden haber almak son derece kıymetli sayılır. Rüyayı gören kişinin manevi hayatına büyük değişiklikler yaşayacağına işaret ettiği gibi, yenilenmeyi ve hayatın her alanındaki değişimi de simgeler. Eğer bir geçiş dönemi yaşanıyorsa, konuya ilişkin sorunların çözülüp, yolların açılacağına ve tüm endişe verici durumların ortadan kalkacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüden Ölü Haberi Almak

Çevrenizde varlıklı insanlar olacağına ve beklediğiniz terfinin gerçekleşeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret eder. Rüyanızda ölüden ölü haberi alırsanız, sevdiklerinizle iyi ilişkiler içinde bulunacağınız bir döneme gireceksiniz ve size sıkıntı veren bir kimseden de tez zamanda kurtulacaksınız demektir. Olumsuz açıdan yorumlandığında ise, içinden çıkılması güç bir işe girişileceğine ve huzursuzluk yaşanacağına delalettir. Aynı zamanda beklemediğiniz bir yerden toplu para alacağınıza da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Kimseden Selam Almak

Alın teri ile kazanılmış helal kazanca yorulduğu gibi, rüyayı gören kişinin ün sahibi olacağına da işaret eder. Hayırlı ve başkalarına faydalı işlerle uğraşılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, sosyal ilişkilerinde mutlu olacağına da yorulur. Bazı hallerde kişinin geçim güçlüğü yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sağlığın bozulmasına yorumlansa da, genel olarak olumlu tabir edilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüm haberi görmek, kişinin duymaktan hiç de memnun olmayacağı havadislerle karşılaşacağı anlamına gelir. Rüyasında ölüm haberi okuduğunu gören veya tvde izleyen kişi, arkadaşları ile ilgili ya da tanıdığı bir kimse ile alakalı üzücü bir haber alır. Başka bir yoruma göre bu şekilde rüya gören kimse, çok sevdiği ve uzun zamandır haber alamadığı bir kimse ile görüşür. Her iki şekilde de yorumlanan rüya iyi anlamda rüya sahibinin özlem duyduğu kişilerle görüşmesine de delalet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüm haberi almak, rüya sahibinin yakın zamanda kötü haber alçağına, uğursuzluk ve şanssızlık yaşayacağına, canını sıkan olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir. Rüyada ölüm haberi almak pek hayırlı bir rüya olmamasına rağmen rüyanın nasıl görüldüğü göz önünde bulundurularak yorumlanması gerekmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜM HABERİ ALMAK

Rüyada ölüm haberi almak, rüya sahibinin huzurunun kaçacağına, işlerinin sarpa saracağına ve zor günler geçireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında sıkıntılarla karşılaşarak maddi zorluğa gireceğine delalet etmektedir. Rüyada ölüm haberi almak pek hayırlara vesile olan bir rüya değildir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BABANIN ÖLÜM HABERİNİ ALMAK

Rüyada babasının ölüm haberini alan kişinin babası hayatta ise babasının uzun ve sağlıklı bir ömrünün olacağına, hasta ise yakın zamanda sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir. Rüyada vefat eden babanın ölüm haberini almak ise rüya sahibinin üzüleceği bir sorunla karşılaşacağın adelalet etmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KENDİ ÖLÜM HABERİNİ ALMAK

Rüyada kendi ölüm haberini almak, geçmişte yaşanan tüm sıkıntıları geride bırakarak yeni bir sayfa açmaya ve sorunlardan uzaklaşmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin geçmişte çok sıkıntılı günler yaşadığına ama artık hepsinden kurtulmak için kendinden emin bir adım atarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜM HABERİ ALMAK VE AĞLAMAK

Rüyada ölüm haberi alıp ağladığını gören kişinin güzel haberlerle sevineceğine işaret edilir. Rüya sahibini sevindiren bir olay karşısında sevdikleriyle çok mutlu olacağına işaret etmektedir. Rüyada ölüm haberi alıp ağlamak hayırlı olup rüya sahibinin mutlu olacağına delalet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇOCUĞUNUN ÖLÜM HABERİNİ ALMAK

Rüyada çocuğunun ölüm haberini alan kişinin çocuğunun başarılarına şahit olacağına, çocuğunun mutluluğuyla mutlu olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin çocuğunun hem eğitim em de sosyal hayatında başarılara ulaşacağına yorumlanır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRYAKINININ ÖLÜM HABERİNİ ALMAK

Rüyada yakının ölüm haberini almak, rüya sahibinin için sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin maddi olarak zor durumda düşeceğine, borçlarını ödeyemeyecek duruma geleceğine işaret edilmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EŞİNİN ÖLÜM HABERİNİ ALMAK

Rüyada eşinin ölüm haberini alan kişinin eşiyle iletişiminin iyi olacağına işaret eder. Rüya sahibinin eşiyle mutlulukla yaşayacağına ve birlikte mutlu olacağına yorumlanmaktadır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada ölmek, dince eksik ve bozuktur. Ölümle beraber ağlaşarak tabut üzerine konup bir gurup adamların omuzlarında kabristana götürülüp henüz defnedilmemiş ise, rüya sahibinin dünyaca yücelmesine ve büyük bir mevkiye geçmesine delalet eder. Eğer toprağa defnedilmiş olursa, iyilik ümit edilmez, belki dünyası ona galip gelir. Onun devletinde ve galibiyeti halinde ona tabi olanlar ve onun cemaati, cenazesine iştirak edenlerin miktarı kadardır. Herhalde o kimse halka zulüm ve onları kahreder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyasında vefat ettiğini, yakınlarının ağladıklarını, yıkanıp kefenlenerek, kabre konulduğunu görmek; dinde fesada işarettir. Şayet kabre konulmazsa, işleri düzelir. Halkın cenazesinde yürüdüklerini gören, şeref ve şan sahibi olur. Lakin, dini bozulur. Eğer defin olunmaz ise, bilahare iyi olur. Vefat ettikten sonra yaşadığını gören; günah işler sonra tövbe eder. Bir rivayete göre bu rüya, uzun ömrün habercisidir. Rüyada birinin kendisine "Sen hiç ölmeyeceksin" dediğini gören, şehit olarak göçer. Öldüğü halde kimsenin ağlamadığını ve diğer işlemlerin yapılmadığını görenin mülkünün bir kısmı harap olur. Cenaze işlemlerinin yapılmadığını görenin, zararı devam eder. Uzun zamandan beri ölü olarak kabirde bulunduğunu gören; uzak yola gider, cahiller ve günahkarlarla arkadaş olur.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüm haberi aldığını görmek, bir yerden gelecek haber ile birlikte çok şaşırmak anlamına gelir. Bu haber sizi ikilemde bırakabilir. İki seçenek arasında kalabilirsiniz. Özellikle de aileniz ve dostlarınız ya da sevdiğiniz insan arasında kalabilirsiniz. Bu haberin hayır mı şer mi olduğuna karar vermek zor olabilir. Rüyada kendi ölüm haberini almak, pek çok sorunu geçmişte bırakmaya ve sizinle ilgili insanlara hayırlı haberler vermeye yorumlanır. Başınızdaki büyük bir dert ve beladan kurtulabilirsiniz. Bu sayede sürekli sizi merak eden insanlara da iyi haberler vermiş olursunuz. Sizin için üzülen birileri varsa artık mutlu olurlar.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaşayan birinin ölüm haberini almak, bu kişinin ömrünün uzadığına ve sağlıklı bir hayat sürmesine yorumlanır. Genellikle bu rüya çok hayırlı olarak yorumlanır. O kişinin sağlık sorunları varsa da iyileştiğini öğrenebilirsiniz. Özellikle de kısa süreli sağlık problemleri endişe yaratabilir ancak geçici bir telaş olur.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak ve Üzülmek

Gelen hayırlı bir haber ile birlikte hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak demektir. Bu başlangıç iş hayatında olabilir, yeni bir kazanç kapısı aralanabilir, özellikle de memnun olmadığınız bir yerden kurtulabilirsiniz. Rüyada ölüm haberi alıp ağlamak, sevinç göz yaşı dökmeye yorumlanır. Bebek müjdesi alınabilir ya da gelen başka bir haber sizi duygulandırabilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Vermek

Bir konuda dertleşmek ve birinden yardım almak demektir. Kimseye söyleyemediğiniz bir takım sorunlarınız varsa ilerleyen günlerde birinden yardım görebilirsiniz. Bu kişi sizin derdinizi kendi derdi gibi bilebilir. Size ne yapmanız gerektiğini söyleyebilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Ölüm Haberini Almak

Babanız hayattaysa ve sağlık sorunları varsa iyileşmesine, çok mutlu olacağınız haberler almaya yorumlanır. Ancak ölmüş babanın ölüm haberini almak, sizi üzen bir konuda yine aynı üzüntüyü yaşamak demektir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Ölüm Haberini Almak

Anneniz hayattaysa ve hastaysa, iyileşmesine, aynı zamanda uzun bir ömrünün olmasına delalettir. Bu rüya çok hayırlıdır. Ancak rüyada ölmüş annenin ölüm haberini almak, yalnızlık çekmeye ve beklenen desteği ailede bulamamaya yorumlanır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Telefonla Ölüm Haberi Almak

Uzakta yaşayan akrabalardan gelecek bir habere keyfinizin kaçmasına yorumlanır. Ancak bu haber mal mülk paylaşımı ya da sizi rahatsız edecek başka bir konuda olabilir. Belki de sizden saklanan bir şeyi duymak sizi üzebilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüm Haberi Almak Diyanet

İslami ve dini rüya tabirlerine göre, hayır ve şeri birbirinden ayırmak, neyin sizin için daha hayırlı olacağına en sonunda karar vermek anlamına gelir. Kafanızı karıştıran bir konuda artık hayırlı tercihi yapabilirsiniz, sizden haber bekleyen kişiler varsa da onlara güzel haberler iletebilirsiniz.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Öldüğünü Duymak

Rüyada birinin öldüğünü duymak, iyi değildir ve hayırlara alamet etmediği yönünde değerlendirilir. Rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet edilir. Kişinin beklentilerinin ve amaçlarının gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

406 Aktif
1 Üye ve 405 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19217
Dün : 23857
Toplam : 48077527
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...