Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
1.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada tuz görmek tabiri, mal ve nimetle yorumlanır. Kirmani’ye göre, rüyada tuz satın aldığını veya kendisine verildiğini gören para bulur. Rüyayı gören hasta ise iyileşir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

88 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Takvaya, hayır ve nimete, zahmetsiz rızka, emniyet ve güvene, güzel kadına, İki hasım arasında görülen tuz bu düşmanların barışmasına, Tuzcu görmek, mal sahibi, ara bulmayı seven birine, Tuz ekmek yemek yoksul yaşamaya delalet eder.

Rüyada tuz , zahmetsiz ve emeksiz mala, iki dargın kimse arasında görülen tuz da onların barışmalarına işarettir.

Rüyada tuz gören kişi yaşamında bazı değişiklikler yapmak istiyor; ancak çevresindekiler buna izin vermiyor demektir. Rüyada tuz görmek etrafınızda iki yüzlü insanların olduğunu da bildirir.

Hayatınızda değişiklikler yapmak istiyorsunuz, fakat çevrenizin ve içinde bulunduğunuz şartların buna izin vermemesi canınızı sıkıyor.

Hayırlı kısmettir. Kişi bütün sıkıntılarından, dertlerinden, hastalığından kurtulur. Rüyada bir yemeğe tuz ekmek bolluk, bereket, zevk, ağız tadıdır.

Rüyada Tuz görmek, mal ve nimetle yorumlanir.

Kirmani'ye göre, rüyada tuz satin aldigini veya kendisine verildigini gören para bulur. Rüyayi gören hasta ise iyilesir.

Ebu Sait El Vaiz e göre, rüyada beyaz tuz görmek bes sekilde yorumlanir: Gümüs para, terbiye, hayirli is, çok mal, sadik hizmetçi.

Siyah ve kirli tuz da dört sekilde yorumlanir: Sahte para, kötü söz, keder ve hüzün, hareketsizlik.

Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen tuz, zahmet çekilmeden ele geçirilen maldir. Rüyada iki düsman arasinda görülen tuz, onlarin birbirleriyle bansmalarina isarettir.

Bir kimse rüyada bir yerde halkin huzurunun bozuldugunu görse, orada zulüm ve kitlik olacagma isarettir.

Tuz, mesguliyet ve hastaliktir. Beyaz tuz, dünyaca takvalik, hayir ve nimettir.

Rüyada ekmek île tuz yedigini gören kimse, dünyaliktan az bir seyle kanaat eder. Tuzluk, güzel bir hizmetçiye isarettir. Korku halinde bulunan bir kimse, rüyada tuz görse, emniyete kavusur.

Hayatınızda değişiklikler yapmak istiyorsunuz fakat, çevrenizin ve içinde bulunduğunuz durumunuz şartların buna pek izin vermemesi canınızı sıkıyor. Tuz yediğinizi görmeniz, sevgilinizin ihanetine uğrayıp, ondan ayrılacağınız anlamına gelir.

Rüyada tuz görmek yada yemek; kötülüğünüzü isteyen düşmanlarınızın size karşı dost gibi davranacaklarına, bir üzüntü yaşayacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek kötülüğünüzü isteyen düşmanlarımızın bundan böyle size karşı dost tavır takınacaklarına işarettir. Tuz yediğinizi görmek, hafif bir üzüntü ile karşılaşacağınıza, tuzla yani tuz çıkarılan yeri görmek, çiftçinin tarlası; tacirin dükkanı ve mağazası, zenginin emlak ve karı, işçinin çalıştığı yer, memurun görev yaptığı yer ile yorumlanır. Rüyada tuz görmek, bol para ile yorumlanır. Bazı yorumcu­lara göre de rüyada tuz görmek, biraz üzüntüye düşülece­ğiyle tabir edilmiştir. Genellikle tuz iyiye ve hayra işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek bolluk ve berekete, rızka, hayra, iyiliğe ve helâl kazanca işaret eder. Rüyada tuz gören kişinin maddi kazancını zorluk çekmeden ve yorulmadan elde ettiğine, iş hayatında üst mevkide yer aldığına tabir edilir. Rüyada tuz görmek başka bir rivayete göre çekici ve güzel bir kadına işaret ettiği gibi rüya sahibine iyi ve yakın görünen, ancak aslında kötü niyetli olan, rüya sahibinin iyiliğini istemeyen, dedikodusunu yapan, çıkarcı ve  güvenilmeyecek kişilere delâlet eder. Rüyada tuz görmek ayrıca kem gözlü kişilere de işaret eder. Rüyada görülen tuz yakın arkadaşlara, dostluğa ya da güzel bir gönül ilişkisine de tabir edilir. Rüyada tuz gören kişinin aynı zamanda düşmanları ile barışacağına, aradaki nefret ve kini ortadan kaldıracağına işaret eder. Rüyada tuz görmek genel olarak hayra ve olumlu gelişmelere tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Görmek

 Kişi, rüyasında tuz görmüşse, çok kısa bir sürede evlenebilir, çocuk sahibi olabilir veya güzel bir işte başarı elde edebilir. Kısmetinin bol olduğu bir döneme girebilir. Alimler, rüyada tuz görmenin, genellikle iyi durumlara yorumlanabileceğini belirtmişlerdir. Hayırlı bir rüya olan tuz görmek, kimi durumlarda daha değişik tabirlere zuhur eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Almak

 Rüyada tuz almak, zahmet verilmeden elde edilmiş kazanca ve çok hayırlı olan işin sonunun bir türlü gelmemesi olarak yorumlanır. Rüyada tuz aldığını gören kişiler, zahmet vermeden, miras yoluyla kazanç elde edebilirler. Rüya sahibi, tuz aldığını görürse, beklenti içerisinde olduğu hayırlı bir işte daha çok beklemesi gerektiği ifade edilmiştir. Rüyada tuz almak, tam olarak olumlu olarak yorumlanmamış, ancak hakkında net bir şekilde olumsuz rüya denilmemiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek, güzel kadına, efendi erkeğe ve hayırlı mala delalet eder. Rüyasında tuz gören kişi, maddi ve manevi açısından rahatlar. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişi maddi açıdan rahatlayarak emeklerinin karşılığını almaya başlayacak demektir. Rüya sahibi, yaptığı işlerde başarı sağlayarak adını büyük kitlelere duyurma imkanı bulabilir. Rüyada tuz görmek ne demek? Rüyada tuz satın almak ve yemek ne anlama gelir? İşte, tüm detaylar.

Rüyada tuz almak zahmet verilmeden bol kazanç elde edeceğinize delalet eder. Aynı zamanda bu rüya, hayırlı bir sona yaklaştığınızın da göstergesidir. Rüya sahibi bekar ise, büyük bir aşka tutularak çok kısa bir zaman içinde evlenmek isteyebilir. Evli ise, çocukları ya da çocuğu olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemeğe Tuz Koymak

Rüyada yemeğe tuz koymak, hayatınıza renk katacak yeni biri ile tanışacağınıza delalet eder. Aynı zamanda bu rüya, hayatınızda yoluna gitmeyen pek çok şeyin yakın zamanda yoluna gireceğine işaret eder. Evli kişiler için bu rüya, çocuk sahibi olacağınıza işaret eder. Rüyada yemeğe tuz atan kişi, önemli bir kazanç sağlar ve elde ettiği birikimlerle mal sahibi olma şansı yakalar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Vermek

Rüyada tuz vermek, bekar kişiler için hayırlı bir kısmet ile tez vakitte evleneceğinize delalet eder. Borcu olan kişiler için bu rüya, borcunuzu karşılayacak ve sizi rahatlatacak önemli bir paranın hanenize geleceğine işaret eder. Kişi eli ile birine tuz veriyorsa, istemeden birinin kalbini kırabilir. Bu rüya, istekleriniz için dua etmeniz ve içten içe Allah'a yalvarmanız gerektiğini gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaya Tuzu Görmek

Rüyada kaya tuzu görmek, rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntıları simgeler. Rüya sahibi bu süreçte önemli sıkıntılarla baş etmek zorunda kalabilir. Bu nedenle bazı alimler kaya tuzunu bereketsizlik, savurganlık ve maddi kayıp olarak yorumlar. Fakat yemeğe kaya tuzu atmak, sevindirici bir haber alacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Gölü Görmek

Rüyada tuz gölü görmek, rüyasında tuz gölü gören kişinin tüm istekleri kabul olur. Bu kişi, maddi ve manevi açıdan çok rahatlayacağı bir döneme girer. Aynı zamanda bu rüya zengin bir eş, dindar bir arkadaş manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Satın Almak ve Yemek

Rüyada tuz satın almak ve yemek, rüya sahibinin sorunlarının zamanla gün yüzüne çıkacağını ve bu sorunlarla baş etmek zorunda olduklarını gösterir. Başka bir tabire göre ise bu rüya, rüya sahibinin günah bir işe karışacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek ne anlama gelir?

Meşguliyet, hastalık ve mal anlamlarını taşır. Rüyada görülen tuzun beyazlığı takva, hayır ve nimettir. Korku halindeki bir insan rüyasında tuz görse, bu onun için emniyettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Yemek

 Rüyada tuz yemenin oldukça zıt yorumları bulunur. Kimi rüya yazarı rüyada tuz yemenin zenginliğe gidilen yol demişken, kimisi kişinin fakirlik yaşayacağına işaret etmiştir. Bazı rüya yorumcularına göre ise tuzu nasıl ve ne şekilde yenildiğinin burada önemli olduğunu ifade ederler. Kişi, rüyasında kuru ekmekle birlikte tuz yediğini görüyorsa bu onun için fakirliğin yakın gelecekte olduğunu gösterir. Rüyasında sadece tuz yediğini gören kişi için zenginlik tabiri yapılmıştır. Ayrıca bazı rüya alimleri, rüyada tuz yemenin, mahkumiyete işaret ettiğini belirtmişlerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Vermek

 Rüyada tuz vermek, bekar kişiler için evlilik ve para anlamına gelir. Borcu olanlar için bir yerden gelecek paraya delalettir. Rüyasında birisine tuz verdiğini görmek, hileli işe girişmek manasına gelir. Kişi rüyasında tuz verdiğini görüyorsa, yakın tanıdığı birisiyle sıkıntı çekmek manasına gelir. Kişi, rüyasında birine tuz verdiğini görüyorsa, elinde olmadan bazı kişileri kırabilir. Alimler, bu rüyayı gören kişinin daha fazla dua etmesini, malından eksik verdiği zekatı varsa bunu tamamlaması gerektiğini belirtirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Almak

 Güzel bir rüya olmakla birlikte, çoğu rüya alimine göre tam anlamıyla neye işaret ettiği belli değildir. Kimi rüya tabircisi, rüyada tuz almanın günah bir işe bulaşmak manasına geldiğini ifade ederken, kimileri sorunların gittikçe gün yüzüne çıkacağını söylerler. İnsanların arasını bozmak için çıkan düşmana işaret tuz alma rüyası için rüya yazarları dikkat edilmesi gerektiğini ifade etmişlerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaya Tuzu Görmek

 Rüyada kaya tuzu görmek, sıkıntılara rivayet edilmiştir. Rüya tabirinde bulunan kişiler, rüya sahibinin bir kişiyle yapacağı işten zararlı çıkmasının muhtemel olduğunu rivayet ederler. Bazı alimler, rüyada kaya tuzu görmenin, bereketsizlik olduğunu, kişinin bereket için muhakkak iyi işler yapacağını belirtirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Gölü Görmek

 Rüya yorumcuları, rüyasında tuz gölü gören kişinin bütün dileklerinin kabul olacağını rivayet etmişlerdir. Rüya alimlerinin bir kısmı, rüyada tuz gölü görmenin, kişi için her işinin rast gitmesi olarak tabir edilebileceğini belirtirler. Kimi alime göre rüyada tuz gölü görmenin manası, inşa edilen ilişki, zengin bir eş ve dindar arkadaş manalarına gelir. Genel anlamda rüyada tuz gölü görmenin iyi olarak yorumlandığı rüya yazarları tarafından belirtilir. Kişinin niyetinin temiz olması, bu rüyanın hayırlara vesile olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek genellikle kişiler için kısmet manasına gelir. Birçok rüya yorumcusu, rüyada tuz görmenin, kişinin kısmetine işaret ettiğini belirtirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Almak

Rüyada tuz aldığını görmek kazanca, bolluğa ve rahata işaret eder. Rüyada tuz aldığını gören kişinin bir yerden eline altın geçeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Yemek

Rüyada tuz yediğini görmek kısmete, şansa, mutluluğa ve berekete işaret eder. Rüyada tuz yediğini gören kişinin çok güzel fırsatlarla karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaptığı işlerden kazanç ve bereket bulacağına delâlet eder. Rüya sahibinin hayatındaki sorunlardan, üzüntülerden, geçim derdinden ve sıkıntıdan kurtulacağına, rahata ve mutluluğa kavuşacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Yalamak

rüyada tuz yaladığını görmek hayattaki değişikliklere ve yeniliklere işaret eder. Rüyada tuz yaladığını gören kişinin hayatında her şeyin aynı olmasından sıkıldığına, bazı değişiklikler yapmak istediğine ve bu yolda çeşitli adımlar atacağına, değişik şeyler yapacağına ve deneyeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz ve Ekmek Görmek

Rüyada tek başına tuz görmek genel olarak iyi olsa da tuzu ekmekle birlikte görmek, özellikle de yerken görmek olumsuz gelişmelere, sıkıntıya ve maddi açıdan darlık içine düşmeye, zor günler geçirmeye işaret eder.
Rüyada Tuz İstemek

Rüyada tuz istediğini görmek mal mülk sahibi olmak için çalışmaya ve uğraşmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuzlukla Tuz Atmak

Rüyada bir yemeğe tuzlukla tuz attığını görmek çekilen zahmetten ve zorluklardan sonra rahata kavuşmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin çok yorulacağına, çabalayacağına, birçok zahmet çekeceğine ve sonrasında emeklerinin karşılığını alarak rahat edeceğine, kazancıyla keyif alacağı harcamalarda bulunacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuzluğa Tuz Koymak

Rüyada bir tuzluğa tuz doldurduğunu görmek maddi kazanca ve kazancın değerlendirilmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin yapacağı çalışmalardan yüksek miktarda maddi gelir elde edeceğine, kârlı işler yapacağına ve kazancıyla çeşitli yatırımlar yapacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Gölü Görmek

Rüyayı gören kişinin hayatta istediği ve hayalini kurduğu şeylerin gerçekleşeceğine, maddi açıdan rahata ve zenginliğe kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayatının geçim derdi olmadan devam edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin güzel haberler alacağına ve aldığı haberler karşısında çok mutlu olacağına da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuzcu Görmek

Rüyada tuzcuyu görmek, para cinsinden mal sahibi veya insanların arasını ıslah eden bir kimseye işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tuz
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Parmaklarının Ucunda Tuz Görmek

Ayrıca bkz: Tuzun Eline Bulaştığını Görmek, Tuzlamak, Tuzluk, Tuz

Rüya tabirlerine göre, rüyada bir elin parmaklarını görmek, rüya sahibinin çocuklarıyla, kardeşinin çocuklarıyla veya 2. dereceden olan akrabalarıyla bir işe gireceğine, beraber çalışılacağına yorumlanır.

Rüyada tuz görmek ise rüya sahibine kısmet, şans, bereket ve bolluk getireceğine tabir edilir. Bu nedenle rüyada el parmaklarının ucunda tuz görmek; akraba, hısım ve yakınlarla girilecek bir işe, ortaklığa, beraber çalışmaya veya ortak bir fikirde buluşup beraber adım atmaya ve bunun sonucunda hayırlı kazançlar elde etmeye delalet eder.

Rüya sahibinin en yakınlarıyla girişeceği bu işte önü açık olmakla beraber; iş konusunda mevki atlayacağına, hayırlı paralar kazanacağına ve rızkının açık olduğuna yorumlanır.

Bir başka yorumcuya göre rüyada el parmaklarının ucunda tuz görmek tabiri; gelecek olan iyiliğe, ele bir para geçeceğine ve bu paranın en yakınları vasıtasıyla kazanılacağına delalet eder. Tuz parmaklardan silkeleniyor ise haneye girecek olan maddi gelirin elinin tersiyle itildiğine, uzatılan yardım elinin kabul edilmeyeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Parmaklarında Tuz Görmek

Rüyada parmaklarında tuz görmek, rüya sahibinin bereketli günler geçireceğinin, malının, rızkının ve yemeğinin bol olacağına, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarında tuz görmek ne demek: Rüya sahibin parmaklarındaki tuzu yemesiyle farklı bir anlam kazanır. Tuzu yediğini gören kişinin malında eksilme olacağına, yoksullaşmaya, gelir kaybına; tuzu silkelediğini görmek ise rüya sahibinin elinden kaçıracağı fırsatların olacağına, emeksiz kazanılan rızka tamah etmeyeceğine ve bir yakınından gelecek olan yardımı geri tepeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Tuz Parçaları Görmek

Hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüyada elinde tuz parçaları gören kişi, arzuladığı ve emek ettiği başarıya kavuşur. Etrafında sevilen biri olan rüya sahibinin çevresinde hatırı sayılır biri haline geleceğine, kazanacağı başarılarla beraber hem mevki kazanacağına hem de hak ettiği kazanca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada elinde tuz parçaları görmek, gören kişinin kısa bir zaman içinde iş yerinde üst yönetimden biri olacağının veya işveren olacağının habercisidir. Aynı zamanda yaşanılan dargınlıkların, anlaşmazlıkların son bulacağına, huzur dolu günlere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzerine Tuz Bulaştığını Görmek

Rüyada üzerine tuz bulaştığını görmek, bir kimse tarafından yardım görüleceğine, yardım sayesinde kişinin başarılı olacağına, dolaylı yollardan umulmayan bir kazanç elde edileceğine, daha önceden birine yapılmış olan yardımın meyvesini yiyeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuzların Etrafa Dağıldığını Görmek

Rüyada tuzların etrafa dağıldığını görmek, rüyayı gören kişinin etrafında kendisini, başarılarını kıskanan biri olduğuna, malına göz koymuş kişilere tabir edilir. Kazanılan maddiyatın bölüşüleceğine, emeksiz ve çabasız gelmiş olan paranın birden elinden gideceğine yorumlanır.

Rüyada tuzların etrafa dağıldığını görmek ne demek: Bu rüya bir deyim ile yorumlanırsa; “haydan gelen huya gider” sözü tam anlamıyla rüyanın yorumunu karşılar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Almak Görmek

Rüyada tuz almak; rüya sahibinin rızkının açılacağına, bolluğa kavuşacağına, mallarının artacağına ve hatta altın alacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz İstediğini Görmek

Rüyada tuz isteyen kişi, gelir elde etmek ve bolluğa kavuşmak için emek sarf edip, çabalayan kişidir. Rüyada tuz istemek, rüya sahibinin etrafındaki kişilerden iş ve para isteyeceğine ancak bunu bir emek karşılığında yapacağına, hayata karşı bende buradayım diyeceğine, varlığını kanıtlamak ve gelir elde etmek için uğraşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Gölü Görmek

Rüyada tuz gölü görmek, hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüya sahibinin bugüne kadar istediği tüm dileklerinin gerçekleşeceğine, arzu edilen hayatında yakında olduğuna, lüks bir yaşamın kapısının aralandığına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bolluğa, berekete, mala tasvir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek; güvende olmak, güzel kadın, arabulucu kimse, rızk manalarına gelir. Rüya yorumcuları, rüyasında tuz gören kimse hakkında, rüya sahibinin yeterli maddi kazanca ulaşacağını ve ailesini güven altında yaşamaya yetecek malının olduğunu, güzel bir kadın ile tanışacağını ve ondan menfaat elde edeceğini, bekar ise evleneceğini, birbirine düşman ya da küs olan kimseleri barıştıracağını söylerler.

Rüya sözlüğü yazarlarının kimilerine göre rüyada tuz görmenin manası istenilen şeylerin yapılamayacağı manasına gelir. Bu yorumculara göre kişinin kafasında yapmak istediği, hayata geçirmeye çalıştığı düşüncelerini çevresinin etkisinde kalarak yapamayacağını belirtir. Bu yorumculara göre kişi denilenlere kulak asmadan adımlarını atmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Görmek

Güvende olmak, zahmetsiz kazanç, güzel kadın, arabulucu kimse gibi manalara gelmektedir. Kimi yorumculara göre kişinin çevre baskısı sebebiyle bir türlü yapamadığı işleri hala yapamayacağının işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek, kişinin iş hayatında bol kazanç sağlayacağına delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında tuz görmesi, kişinin iş hayatında dolayı ailesine yeteri kadar zaman ayıramadığına rivayet etmektedir. Aynı zamanda rüyada tuz görmek, kişinin tüm yaşantısı boyunca huzur dolu ve rahat olacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Yediğini Görmek

Tuz yiyen kimse için kimi yorumcu yoksul yaşamak manasını kullanırken kimi yorumcu tuz zenginliktir demiştir. Eğer rüyada tuz ve ekmek yemek görülürse o zaman fakirlik manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Döktüğünü Görmek

Rüyada tuz döken kimse için kısmet yorumu yapılır. Bekarlara kısmet, borçlulara para, hastalara şifa olacak bir kısmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuzluk Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında tuzluk gören kişinin zahmet çekilmeden elde edilecek mal varlığının olacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tuz aldığını görmesi bolluk ve berekete tabi tutulur. Bazı rüya tabirlerine göre kişinin tuz aldığını görmesi de altın bulacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Gölünü Görmek

Rüyasında tuz gölünü gören kişinin tüm dileklerinin kabul olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, can sıkıntısı çekmeyeceğine, kişiyi mutlu edecek müjdeli haberlerin olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaya Tuzu Görmek

Rüyada kaya tuzu gören rüya sahibinin harama el uzatmayacağına, helal yoldan para kazanacağına, yaptığı işler sayesinde lüks bir hayata kavuşacağına, aklında ve gönlünde kalan her dileğini teker teker gerçekleştireceğine, çok sayıda çocuk sahibi olacağına, sağlık sorunu yaşamadan huzurlu sevgi dolu bir hayata kavuşacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Tuz Verdiğini Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında birine tuz verdiğini gören kişinin ona para veya mal vereceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada görülen tuz, zahmet çekilmeden ele geçirilen maldır.Rüyada iki düşman arasında görülen tuz. onların birbirleriyle barışmalarına işarettir. Bir kimse rüyada bir yerde halkın huzurunun bozulduğunu görse, orada zulüm ve kıtlık olacağına işarettir. Tuz, meşguliyet ve hastalıktır.Beyaz tuz, dünyaca takvalık, hayır ve nimettir.Rüyada ekmek ile tuz yediğini gören kimse, dünyalıktan az bir şeyle kanaat eder. Tuzluk, güzel bir hizmetçiye işarettir.Korku halinde bulunan bir kimse, rüyada tuz görse, emniyete kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada tuz görülmesi; mal ve nimete işaret şeklinde yorumlanmaktadır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda tuz satın aldığınızı veya kendinize tuz verildiğini görmeniz; sizin para bulacağınıza veya hasta iseniz şifa bulacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada görülen tuz, zahmet çekilmeden ele geçirilen maldır. Rüyada iki düşman arasında görülen tuz, onların birbirleriyle barışmalarına delalet eder.
Bir kimse rüyada bir yerde halkm huzurunun bozulduğunu görse, orada Taun hasta'ığının çıkacağına veya zulüm ve kıtlık olacağma delalet eder.
Tuz, meşguliyet ve hastalıktır. Beyaz tuz, dünyaca takvahk, hayır ve nimettir.
Rüyada ekmek ile tuz yediğini gören kimse, dünyalıktan az bir şeyte kanaat eder.
Tuzluk, güzel cariyeye delalet eder.
Rüyada tuz bulduğunu gören kimse, sıkıntı ve hastalığa düşer. Tuz, sünnet-i seniyyeyi, Kur'an-ı Kerim'i, cümle kuruluşlarını ve İsla-mı bilmek, zevce, mal çocuk ve helal rızık gibi her şeyin iyiliği kendisine mütevakkıf olan şeylere delalet eder.
Korku halinde bulunan bir kimse, rüyada tuz görse, emniyete kavuşur veya anlaşır. Çünkü Arapçada tuz manasına olan «Müh» in aksi, yumuşaklık anlamına gelen «Hilm» dir.
Yanımda bulunan birisi: «İlm-i Tevhid»e dair eser okurken «Gramer» okumaya başladı, sonra rüyada ateş üzerine süt koyup üzerine tuz döktüğünü görüp tabirini bana sorduğunda: «Süt «İlm-i Tevhid» dir. Halbuki sert onun üzerine tuz döktün o tuz ise Gramerdir. Nitekim: «Konuşmada grameri, yemekteki tuz gibi yaptınız» denmiştir» dedim.
Tuzlu şeyler ilaç olarak kullanılan köklerden şifalı ilaçlara delalet eder.
Bazen de tuzlu şeyler ülfete, muhabbete, mekruh olan şeyler üzerinde toplanmaya, şüpheli şeyleri yemeye, tuzlu balık etrafa yayılan habere, tuzlu zeytin ahdi bozmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Kirmani demiştir ki: Tuz satın aldığını yahut kendisini verildiğini gören, para alır. Hastaysa, şifa bulur.
Ebu Said'ül Vaaz diyor ki: Tuz yemek; ni'mettir. Birine tuz veren, ona mal verir.
Cafer-i Sadık'ın rüyaya verdiği manalar şöyle: Para, haya, hayırlı iş, bol mal, ve sadık hademe. Siyah ve kirli tuz ise, sahte para, kötü söz, üzüntü ve hareketsizlik ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada tuz görmek, bekar kişiler için kurulacak yuvaya, küslerin barışmasına, kişinin kazancının artmasına delalet eder. Rüyada tuz gören kişi, güzel bir kadınla tanışır ve ondan bir şekilde menfaat elde eder.

Rüyada tuz görmek, kimi rüya yorumcularına göre, rüya sahibinin kazancının bollaşacağı, kendinin ve ailesinin huzur, bolluk ve güven içinde yaşaması gereken zenginliği elde edeceği şeklinde yorumlanır Bununla birlikte, kişinin başkalarının sözleri nedeniyle hayata geçiremediği projeleri, hala başkalarının sözlerine kulak asmaya devam ederse bundan sonra da geçiremeyeceği anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
TUZ YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada tuz yediğini görmek hem fakirlik hem zenginlik olarak yorumlanır. Rüyada tuz yediğini gören kişi ekmeğini tuza katık ediyorsa o zaman bu rüya yoksulluk olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
TUZ DÖKTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada tuz döktüğünü görmek, hayatın her alanındaki kısmeti ve iyiliği temsil eder. Rüyada tuz döktüğünü gören kişi, hasta ise sıhhat bulur, fakir ise zenginleşir, borçlu ise, tüm borçlarını öder, bekar ise evlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
TUZLUK GÖRMEK

Rüyada tuzluk görmek, rüya sahibinin kolaylıkla elde edeceği kazanca ve huzur içindeki yaşamına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
TUZ ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada tuz aldığını görmek, bolluk ve bereket olarak yorumlanır. Kimi rüya yorumcularına göre, rüyada tuz aldığını gören kişi altın bulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
TUZ GÖLÜNÜ GÖRMEK

Rüyada tuz gölünü görmek, rüyayı gören kişinin tüm hayallerinin gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, dertlerinden kurtulacağına ve sevineceği haberler alacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BİRİNE TUZ VERDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada birine tuz verdiğini görmek, kişinin rüyasında tuz verdiği kişiye, mal veya para vereceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Görmek

Rüyada tuz görmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağına, sağlıklı ve mutlu günler yaşayacağına işaret eder. Berekete ve zahmetsizce kazanılacak olan bir paraya delalet eder. Rüyada tuz görmek rüyayı gören kişinin etrafında ikiyüzlü insanlar olduğuna da işaret eder. Yaşamında değişiklikler yapmak isteyen rüya sahibinin, çevresindeki insanların engelleri ile karşılaştığı anlamına gelir. Takvaya, güzel kadına, güven ve emniyete, zahmetsiz kazanılan rızka ve nimete yorulan bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Almak

Rüyada tuz almak, rüya sahibinin eline bol miktarda para geçeceğine işaret eder. Hayatıyla ilgili yapmak istediği değişikleri çevresi ve yaşantısı nedeniyle yapamayan rüya sahibinin bu duruma canının sıkıldığı anlamına gelir. Bereket ve bolluk anlamına gelen bir rüyadır. Bazı rüya yorumcularına göre bu rüya, rüyasında tuz aldığını gören kişinin altın bulacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Serptiğini Görmek

Rüyada tuz serptiğini görmek, rüya sahibinin canını sıkan insanları etrafından uzaklaştıracağına, kazandığı malın hayrını yapacağına, yaşama sıkı sıkı tutunacağına işaret eder. Derdini kimselere anlatmayan rüya sahibinin etrafında onun mutluluğunu ve başarılarını kıskanan insanlar olduğuna delalet eden bir rüyadır. Rüyada tuz serptiğini görmek, rüya sahibinin emeklerinin karşılığını alacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Çuvalı Görmek

Rüyada tuz çuvalı görmek, bereket anlamına gelir. Rüya sahibinin şansı sayesinde uzun bir süre boyunca işlerinin iyi devam edeceğine, zor işleri kısa zamanda yapacağına işaret eder. Sanatla ilgili çalışmalar yapılacağına delalet eder. Rüyada tuz çuvalı görmenin bir başka anlamı ise; rüya sahibinin elindeki imkanları heba edeceği, iş hayatında gerileme olacağı şeklindedir. Rüyayı gören kişinin iş yaşantısındaki yorgunluktan dolayı tatile çıkacağına delalet eden bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Torbası Görmek

Rüyada tuz torbası görmek, rüya sahibinin uzunca bir süre emek verdiği çalışmalarının karşılığını alacağına ve yeni çalışmalar yapacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin gönlüne göre bir hayata kavuşacağına, işlerinde önemli kazançlar elde edeceğine işaret eder. Rüyada tuz torbası aldığını ya da sattığını gören kişinin ticari hayatta güzel bir kazanç elde edeceğine ve mutlu olacağına işaret eden bir rüyadır.

Rüyada görülen tuz torbası ve tuzun dökülmesiyse sıkıntı yaşamaya, yoksullaşmaya, kazancın azalmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Vermek

Rüyada tuz vermek, rüya sahibinin birçok insana iş fırsatı sunacağı ve yaşamındaki sorunlardan kurtularak rahata kavuşacağı anlamına gelir. Rüyasında birisine tuz veren kişinin o kişiye mal veya para vereceğine delalet eder. Rüya sahibinin maddi sıkıntılardan kurtulacağına, emek vererek hayal ettiği sevince kavuşacağına işaret eden bir rüyadır.
Rüyada Ölüye Tuz Vermek

Rüyada ölüye tuz vermek, rüya sahibinin gözü bol bir insan olduğuna ve malının bereketleneceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Yemek

Rüyada tuz yemek, rüya sahibinin şansının açılacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında sıkıntı yaşamayacağına, ufak tefek rahatsızlıklar dışında sağlık sorunları yaşamayacağına işaret eden bir rüyadır. Rüyasında tuz yediğini gören kişinin kısmetinin açılacağına işaret eder. Rüyada tuz yemek sevgilinin ihanetine uğrama ve bu nedenle ondan ayrılma anlamı da taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz İstemek

Rüyada tuz istemek; rüya sahibinin başarılarının artacağına, başarılarından dolayı tebrik edileceğine ve kısa bir zamanda eğitim hayatına döneceğine, işinde hayırlı mevkilere geleceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Tuz İstemesi

Rüyada ölünün tuz istemesi, rüya sahibinin çok yakın olduğu arkadaşlarından destek alacağına, sorunlarının kısa sürede sona ereceğine, uzun zamandır sıkıntı veren konuları düzeltmek için çabalayacağına ve rahata kavuşacağına işaret eder. Üzmek istemediği insanlarla arasında olan tartışmaların son bulacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Dökmek

Rüyada tuz dökmek, rüya sahibinin iş hayatıyla ilgili hayallerinin gerçek olacağına, güzel ve hayırlı işler yapacağına delalet eder. Dinini ve ahlakını hiçbir durumda boşlamayacağına işaret eder. Küs ve kırgınların bir araya geleceği ve sevdiği kişileri ölene dek bırakmayacağı anlamına gelen bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yere Tuz Dökmek

Rüyada yere tuz dökmek; rüya sahibinin şansının açık olduğuna, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder. Kıskançlık nedeniyle ortaya çıkan sorunların düzeleceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca kendinden çok ailesini düşüneceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Tuz Dökmek

Rüyada eve tuz dökmek, rüya sahibinin güçleneceğine ve kendini kanıtlamayı başaracağına işaret eder. Rahat etmeye ve mülk sahibi olmaya yorulur. Rüyayı gören kişinin aile içindeki huzurunun devam edeceğine, sıkıntılarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve acının son bulacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Suya Tuz Dökmek

Rüyada suya tuz dökmek; rüya sahibinin kısa zamanda hayırlı bir haber alacağına, dualarının kabul olacağına, işlerinin güzel ilerleyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denize Tuz Dökmek

Rüyada denize tuz dökmek; rüya sahibinin iyi bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansının artacağına delalet eder. Sorunlarla mücadele eden tanıdıklarının yanında olacağına ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekmeğe Tuz Dökmek

Rüyada ekmeğe tuz dökmek; rüya sabinin işlerinin güzel bir şekilde devam edeceğine, hayatında güzel değişikliler olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin sevineceği olaylar yaşanacağına, yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mezara Tuz Dökmek

Rüyada mezara tuz dökmek; rüyayı gören kişinin sıkıntıların kurtulacağına ve büyük bir huzura kavuşacağına, iş hayatında değişikler olacağına, kazancının artacağına delalet eder. Rüya sahibinin hayatının bolluk, bereket ve hoşluk içinde geçeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprağa Tuz Dökmek

Rüyada toprağa tuz dökmek; rüya sahibinin iş hayatında üne kavuşacağına, büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Görmek
Rüyada tuz gören kişi düşmanları ile el sıkışır ve kini ortadan kaldırır.


Rüyada tuz görmek genelde iyi ve hayırlıdır. Barışa, sevgiye, bolluğa, rızka, helal kazanca delalet eder. Rüyada tuz gören kişi kolay yoldan, zahmete girmeden, yorulmadan, beli bükülmeden kazanç sağlıyor demektir. Bu kişi işveren de olabilir, üst düzey bir yönetici de olabilir. Rüyada tuz gören kişi düşmanları ile el sıkışır ve kini ortadan kaldırır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek bazen çekici, hoş, baştan çıkartıcı bir kadına yorumlanırken bazen de rüya sahibine yakın olan, iyi görünümlü düşmanlara işaret eder. Bu kişiler aslında rüya sahibinin kalkınmasından hiç haz etmezler, sürekli olarak arkasından konuşurlar ve kazandıkları paraya, mala göz dikerler. Tuz kem gözlü kişilere de yorulur. Tüm bunların yanı sıra rüyada tuz görmek yeri geldiği zaman kişiye iyi gelecek bir gönül işine ya da samimi dostlara delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Almak

 

Rüyada tuz aldığını gören kişi bolluğa kavuşur. Bazı rüya tabirleri tuz aldığını gören kişinin altın bulacağı yorumunu yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Yemek

 

Rüyada tuz yemek, rüya sahibine şans, bereket, kazanç ve mutluluk getirecek fırsatlar yakalamak şeklinde tabir edilir. Rüya sahibi yokluktan, geçim sıkıntısından ve onu daraltan sorunlardan kurtulacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz ve Ekmek Görmek

 

Rüyada tek başına tuz görmek iyidir fakat tuzu ekmekle birlikte hele de yerken görmek iyi değildir. Kişinin içine düşeceği yokluğa delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Gölü Görmek

 

Rüyada tuz gölü görmek çok hayırlıdır. Kişinin bütün isteklerini yerine getirmesine işaret ederken zenginliğe ve bolluğa kavuşacağı ve ömür boyu geçim sıkıntısı çekmeyeceği anlamına gelir. Aynı zamanda kişiyi mutlu edecek pek çok haber almak şeklinde de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz yemek, hayırlara yorumlanır ve genellikle kişinin evinde her zaman bereket olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret eder. Genellikle rüya sahibinin rızkını kazanmak konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, iş bulmak veya çalıştığı işte hakkını almak konusunda herhangi bir derdi olmayacağına, sağlık açısından da ufak tefek rahatsızlıklar dışında kişiyi üzecek gelişmeler olmayacağına yorumlanır. Tuz yemek kişinin kısmet açısından yaşayacağı bolluğa da tabir edilir ki özellikle bekar bayanların çok fazla isteyeni olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Görmek

Ağız tadı ile yaşamaya ve her zaman rızkı ve bereketi bol bir hayatın içinde olmaya alamettir. Tuz görmek hastalıkların bitmesine, kişinin darlık çekiyorsa yeniden bolluk içinde yaşamasına bereketle beraber kısmetlerinin de artmasına tabir edilir. Bekar erkekler için zengin bir bayan veya çok yüksek geliri olan mesleğe sahip bir hanımla izdivaç yapmaya alametken, bekar bayanlar için kendilerinden yaşça büyük ama varlıklı, şefkatli ve ince fikirli biri ile evlenmeyi işaret eder. Tuz gören kişinin birden fazla çocuğu olur. Dul kişiler için çocuklu kimselerle evlilik yapmaya da delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Gölü Görmek

Tuz gölü, zengin kimseler için ortaya çıkmayan ancak kişiyi geriden takip eden düşmanların varlığına alamettir. Varlık içinde yaşayan rüya sahibinin çevresinde kendisini seviyor gibi görünen kişilerin olduğuna dikkat çeken rüya, ilişkiler konusunda kişiye dikkatli olması konusunda uyarı verir. Herkese güvenmemek gerektiğini bildiren rüya aynı zamanda gelecek günlerin kişi için çok daha kazançlı olacağına da alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz Yediğini Görmenin Psikolojik Yorumu

Yaşama tutunmak için dört elle uğraş veren ve her fırsatı değerlendirerek kendisini geliştirmeye çalışan kimselerin iç dünyalarındaki yalnızlığın, gerçek hayatlarında ailelerinden destek göremiyor oluşlarından dolayı çektikleri acının yansımasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuz görmek

Hayatınızda değişiklikler yapmak istiyorsunuz fakat, çevrenizin ve içinde bulunduğunuz durumunuz şartların buna pek izin vermemesi canınızı sıkıyor. Tuz yediğinizi görmeniz, sevgilinizin ihanetine uğrayıp, ondan ayrılacağınız anlamına gelir.

Rüyada tuz görmek yada yemek; kötülüğünüzü isteyen düşmanlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaya Tuzu Görmek
Rüyada kaya tuzu görmek, her şekilde hayır ve berekettir. Doğru yoldan ilerlendiğini ve helal kazanç elde edildiğini bildiren rüya, kazancın artacağına müjde verir.Kaya tuzu maddi anlamda daha yüksek kazançlar elde etmeye neden olacak işlerle ilgilenmek, bu işler sayesinde hayat konforunu artırmak demektir. Ağız tadıyla yenen yemeklerin, helal rızkın da alameti olan rüya, her açıdan huzurlu, mutlu bir hayat sürüleceğinin de işaretidir. Zahmetsiz para kazanmak, zorlanmadan hayatını sürdürmek ve sevilen kişilere yardım edecek kadar iyi durumda olmak demektir. Fakir kimseler için bundan sonraki hayatlarında geçmişten tamamen farklı koşullara sahip olacaklarını, akıllarında, gönüllerinde kalan ne varsa hepsini gerçekleştirecekleri, sağlık sorunu yaşamadan, bol para kazanarak yaşamlarını sürdüreceklerini bildirir. Adakların yerine geleceğini müjdeleyen rüya, çok sayıda çocuk sahibi olunacağını ve evlat özlemi çekenler için yakın zamanda alacakları müjdeli haberle sevinçten gözyaşı döküp, mutluluklarını sevdikleri kimselerle paylaşacaklarını da tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaya Tuzu Almak

Sevilen kişiden karşılık görmek, bu kimsenin ilgisiyle şımarmak ve daima el üstünde tutulacak bir hayat sürmek demektir. Her yönden şanslı olunacağını da bildiren rüya, kişinin elini neye atsa fayda bulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına ve talihinin açılmasıyla maddi durumunu da düzelteceğine delalettir. Akıllı, mantıklı kararlar vermek suretiyle çalışma hayatında kendine yakışır bir yer tutacak olan rüya sahibinin, ailesi başta olmak üzere yakın arkadaşları ve çevresi tarafından da alkışlanıp, destekleneceğini tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaya Tuzu Yemek

Sağlığın iyi olacağını ve yaşanacak küçük rahatsızlıklar dışında kişinin hayatını engelleyen herhangi bir hastalığın mevcut olmayacağını bildirir. Uzun ömürlü olmanın ve dinç, enerjik bir hayat sürdürmenin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaya Tuzu Görmenin Psikolojik Yorumu

Güçlükler, sorunlar, engeller karşısında son derece istikrarlı durmanın ve kolay pes etmemenin ifadesi olan rüya, kişinin çelik gibi bir iradeye sahip olduğunu da gösterir. Hayata tutunarak yaşamanın, başarıya ve hedeflere odaklanmanın ifadesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuz görmek nasıl yorumlanır ?

Hayatınızda değişiklikler yapmak istiyorsunuz  ancak çevrenizin ve içinde bulunduğunuz durumunuz şartların buna izin vermemesi canınızı sıkıyor anlamındadır. Tuz yediğinizi görmeniz, sevgilinizin ihanetine uğrayıp, ondan ayrılacağınız anlamına gelir. Rüyada tuz görmek ya da yemek kötülüğünüzü isteyen düşmanlarınızın size karşı dost gibi davranacaklarına, bir üzüntü yaşayacağınıza işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

418 Aktif
1 Üye ve 417 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15916
Dün : 23857
Toplam : 48074240
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...