Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
323 okuma
sedax1 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (6.8k puan)  
Başını tam hatırlamıyorum. Ben sanırım yukarı çıkıyordum bir şey almak için, içerisi de karanlıktı biraz. Karşı odada sanki iki adam vardı. Sonra bir şey patlıyor galiba bilmiyorum ama bir şey oluyor. Ben aşağıya iniyorum bir erkek bana bir şey söylüyor ne dediğini hatırlamıyorum ama konuşuyoruz öyle. Sonra nasıl oluyorsa birden evde buluyorum kendimi annem yatak odasında bir şeyler düşünüyor gibiydi. Kapıyı açıp yanına gittim annemin bir kolu yoktu ve elini dikmişlerdi, eli vardı ama kolu yoktu, eli yukarda kalmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam sol kolu yoktu. Yanına gidip seninde mi kolun yok dedim evet dedi, anneme sarıldım, annem bana korkarsın dedi eli için hayır korkmuyorum dedim ve ağladım dedim ki benim yüzümden oldu, ben oraya gitmeseydim sende gelmezdin falan şeyler diyorum kendimi suçluyorum. Sonra odadan çıkıp oturma odasına gidiyoruz annem oturdu koltuğa elleriyle bana yeri işaret ediyordu otur diyordu sanırım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Yorumlamaya korktum gercekten. Cok degisik bir ruya icime urperti geldi.. kolu yoktu ama eli havadaydi dediginiz yer ozellikle .. rahmani bir ruya degil seytani bir ruyaya benziyor hatta uzerinizde nazar bile olabilir Surekli nas suresi okumanizi tavsiye ederim..   Annenizin kendi ebeveynleriyle yada kendi teyzeleriyle ilgili onceden yasadigi bir sıkıntı olabilir mi? Bir kusluk hali.. Gözu arkada kalan birisi var gibi.. Anneniz üzuntulu ve siz annenize hem kiyamiyor hem de cok guveniyorsunuz kaybetmektende bir hayli korkuyorsunuz. Belki de anneniz yaninizdaki tek insandir.. Bir de sizin evin icine dusmanlik eden birisi olabilir.. Bir kayip var fakat bu tam hanenin icini ve ozellikle anne tarafini etkiliyor. Maddi mi manevi mi anlayamadim ama... Hayir olsun insallah. Çocukken yaşadiginiz bir travmada ustunuz de korku ve negatif enerji birakmis olabilir. Bu daha cok bilinc altidir ve yalniz kaldiginiz zamanlarda ortaya cikar. Ama bana daha cok duydugunuz korkunun mistik ve ruhsal oldugunu hissettirdi. Karanliktan ve kapali alanlara karsi bir fobiniz var mi.. boyle durumlar bu ruyalari gormeyi tetikliyor olabilir.
sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)  
Yorumunuzu okurken korktum baya, evet kapalı alana falan fobim var
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Yok yok korkmayin sadece manevi anlamda sifalanmaya ihtiyaciniz var. Annenizle sizin .. ikinizede iyi gelecek.. daha çok dogayla bir arada bulunmaya calisin.. ayaklariniz topraga temas etsin yani.. Negatif enerjiler bu sekil notrlesir insallah.
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Bu korkunuzun nedeni taa anne karninizda yasadiginiz bir travmadan geliyor olabilir.. anneniz size hamileyken bir seylerden kokmus yada vesvese gelmis olabilir .oyuzden berber sifalanmaniz gerekli. Dogal ortam ve dogal yasam cok onemli..
0 oy
sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)  
Tamam çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz, bu arada kusura bakmayın sınavlar falan var giremiyorum fazla :)

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 205 okuma
~}çu 22 Haziran 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 147 okuma
Gün Işığı 26 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 161 okuma
Oznur05 28 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Oznur05 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 197 okuma
Esra şimşek 18 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Esra şimşek Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 282 okuma
Royal123 6 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Royal123 Karabasan (619 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 127 okuma
RİNHARDO 6 Kasım 2021 Rüya kategorisinde RİNHARDO Karabasan (95 puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 193 okuma
+4 oy
1 yorum 244 okuma
Ats1234 24 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Ats1234 Karabasan (159 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 187 okuma
geekone3388 28 Aralık 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19061
Dün : 23857
Toplam : 48077373
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...