Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
350 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada badem şekeri ya da şerbetini görmeniz, bol ve helal kazanç elde edeceğinize, dertlerinizi arkada bırakıp neşeli, huzurlu, bir yaşam sürdüreceğinize yorumlanmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

25 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada badem şekeri görmek, gönlün istediği, gözün gördüğü nimetlerden helalinden elde etmeye işaret eder. Çoğu kişiye nasip olmayacak bir yaşam sürmeye, geniş imkan ve rızıklara sahip olmak olarak da yorumlanır. Ağız tadında, bolluk ve bereket içinde geçireceğiniz bir yaşam ve esenlik içinde olmaya delalet eder. Allah’ın rahmet ve bolluğuna mahzar olmaya, sıkıntı ve kederden uzaklaşmaya rivayet edilmiştir. Keyfin yerinde olmasına, sağlık ve zindeliğe, sevdikleriniz ile geçirilecek güzel zamanlara yorulur. Fakir için zengin olmaya, malın kıymet kazanmasına, tüccar için karlı işlere, çiftçi için güzel hasada yorumlanmıştır. İmam-ı Nablusi‘ye göre rüyada badem şekeri gören kişi, hayatını esenlik ve rahatlık içinde yaşar buyurmuşlardır. Rüyada badem şekeri yediğini gören kişi, tüm dert ve sıkıntısından, taşıdığı gam ve kederden kurtulur. İslami yorumu olarak, helalinden kazanıp, gönlünce harcamaya, paylaştıkça artan mala tabir edilmiştir. Rüyada badem şekeri görmek, ile ilgili yorumları makalemizde bulabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Görmek Nedir

Rüyada badem şekeri görmek, düş sahibinin geçim derdi yaşamayacağına, hayatında uzun süreli darlık görmeyeceğine rivayet edilir. Diyanet yorumuna göre zenginliğin, bolluğun, afiyette olmanın ve rüya sahibinin geniş imkanlara sahip olacağının alametini taşır. Cenabı Hakkın dünya nimetlerinden gönlünce nasiplenmeye, aile ve iş yaşamında ki huzurun daim olacağını bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Yemek

Rüyada badem şekeri yemek, İhsan görmeye, nadir kimseye nasip olacak mal ve rızka, bolluk ve bereket içinde olmaya delalet eder. İstenilen mutluluğa kavuşmaya, helal ve bol rızık sahibi olunacağına, geçimin kolaylaşmasına yorumlanır. Gönül ferahlığı ve aile saadeti olarak da tabir edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada badem şekeri görmek, zenginlik, esenlik ve bereket içinde geçecek güzel bir hayata yorulur. Rüya sahibinin geniş geniş yaşayacağı, geçim sıkıntısı çekmeyeceği, keyfinin, rahatının ve huzurunun yerinde olacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin Allah’ın doğada, insana sunduğu ne kadar güzellik varsa bunlardan istifade etme imkânı bulacağına tabir edilir. Çok az kişiye nasip edilecek güzellikte bir yaşamın sahibi olmak şeklinde ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Yemek

Rüyada badem şekeri yemek, rüya sahibinin hayatının ve işlerinin yolunda gideceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Badem Şekeri İkram Ettiğini Görmek

Rüyada badem şekeri ikram etmek, çevrenizce itibar görülen bir kimse olacağınıza, hayat standartlarının biraz daha iyi derecede olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Görmek

Ayrıca bkz: Badem Ezmesi, Şerbet

Rüyada badem şekeri ya da şerbetini görmeniz, bol ve helal kazanç elde edeceğinize, dertlerinizi arkada bırakıp neşeli, huzurlu, bir yaşam sürdüreceğinize yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Yemek, bu rüyayı gören kişinin hayatında bütün işlerinin yolunda gideceğine tabiri yapılmaktadır. Ayrıca rüyayı gören kişinin hem şansının hem de bahtının açık olacağına alamet sayılmaktadır. Bir rüya yorumcusunun tabirinde, rüya sahibinin rızkının her daim artacağına ve hiç bir şekilde kesilmeyeceğine hatta günler geçtikçe daha fazla artacağına tabiri yapılmaktadır. Rüyada badem şekeri yemek, rüyayı gören kişinin bereket içinde geçireceği güzel günleri temsil ederken, aynı zamanda zengin olacağını da işaret etmektedir. Ayrıca hayatta hep gayretli olan bir kadın ile birlikte olunacağını işaret etmektedir. Rüyada badem şekeri yemek, rüya sahibine karşı ve diğer insanlara karşı her zaman acımasız olan bir insandan kendisini kurtarmasına delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin iyi huylu insanlar ile arkadaşlık yapmasına ve erdem sahibi insanlar ile anlaşacağına alamet sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Yemek, rüya sahibinin çok iyi bir insan ile tanışarak hayatını birleştireceğini, mutlu ve huzurlu bir yuva kuracağını temsil etmektedir. Ayrıca rüya sahibinin iş hayatında başarılı olan arkadaşları ile beraber yürüyerek iyi işler yapmasına yorumu yapılmaktadır. Bazı rüya yorumcularına göre, rüya sahibinin iyi insanlar ile iş yaşantısında yeni ortaklıklar kurmasını haber vermektedir. Rüyada badem şekeri yemek, rüya sahibinin hayatında her türlü günahlardan kaçacağına rivayet edilmektedir. Rüyada badem şekeri yediğini gören kimse ticaret ile uğraşıyorsa, kendisi gibi erdemli olan insanlarla yeni işler yapacağına tabiri olunmaktadır. Bu rüyayı gören kişinin bazı konularda acele kara verdiğini sonunda hüsrana uğradığı için daha dikkatli karar vermesi konusunda uyarılmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında badem şekeri gören kişi, tüm hayatı boyunca hiç darlığa düşmeden sıkıntıya girmeden çok rahat bir hayat süreceğine rüyanın yorumu yapılmaktadır. Ayrıca bir alimin tabirinde, rüyayı gören kimsenin keyfini çıkararak geniş bir hayat yaşamasına alamet sayılmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada badem şekeri görmek, genellikle rüya sahibinin her daim huzurunun ve rahatının yerinde olacağını işaret etmektedir. Ünlü bir rüya yorumcusuna göre, özellikle rüyayı gören kişiye Cenabı Hakkın doğada her insana sunmuş olduğu bütün güzelliklerden faydalanarak istifade edeceğini temsil etmektedir. Ayrıca bazı rüya yorumcuları, nadir kimselere nasip olacak güzellikte bir yaşamın rüya sahibinin yaşayacağı şeklinde rivayetler bulunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada badem şekeri görmek, rüya sahibi için her zaman bolluğa ve berekete işarettir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin helal rızkı olmasına, sorunlarından kurtulmasına ve geçiminin rahat olmasına rüyanın tabiri yapılmaktadır. Rüyayı gören kimseler her vakit mutluluğa ulaşacağına delalet sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada badem şekeri görmek, , rüyayı gören kişinin sıkıntılarının ve dertlerinin çok kısa bir süre içerisinde son bulacağına ve gönlünün ferahlayarak saadete kavuşmasını tabir etmektedir. Başka bir rüya yorumcusunun tabirinde ise, rüya sahibinin arzuladığı bütün isteklerinin gerçek olarak gelecekte çok rahat bir hayat süreceğine dair farklı rivayetler bulunmaktadır. Ayrıca rüyada badem şekeri gören kişilerin kısmetlerini ve şanslarının açık olacağına ve rızkının daha çok genişleyeceğine yorumu yapılmaktadır. Özellikle bu rüyayı gören kişinin helal ve bol kazancına, aynı zamanda dertlerini arkasında bırakarak huzurlu ve neşeli bir ömür süreceğine tabir edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında badem şekeri gören kişi, eline geçen para ile hayat standartını eskisine göre yükselterek daha iyi derecede olacağını işaret etmektedir. Ulemanın tabirinde, rüya sahibinin kolay geçimine ve geniş rızkına alamet olunur. Bazı rüya tabirlerinde, rüya sahibinin sevdiği insanlar ile bir arada hoşça vakit geçirmesini işaret etmektedir. Hatta rüyayı gören kişinin iş hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin olacağı küçük bir toplantı yapacağına tabiri olunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Görmek

Rüyada badem şekeri görmek; bolluk ve bereket, zenginlik, varlık ve refah içerisinde geçecek olan bir yaşamın habercisidir. Rüyayı gören kişinin geniş bir şekilde yaşamasına, geçim sorunu çekmemesine, huzurunun ve rahatının bozulmamasına işaret eden bu rüya çok olumludur. Rüyayı gören bireyin, hayatı ve hayatın koşullarını sevmesi şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüya sahibi, dünyanın bütün güzelliklerinden yararlanmayı bilen birisidir ve hayatı dolu dolu yaşamaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında beyaz badem şekeri yiyen kişi, yaşam şartlarında iyileşme olacağına maddi ve manevi olarak rahatlayacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayat içerisinde atağa geçmesi ile yaşam koşullarında iyileşme olacağına, oluşan iyileşme sonucunda kişi lüks bir hayat yaşayarak hayattan keyif alacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bayat badem şekeri yiyen kişi, sağlık sorunu olduğuna ya da yakın zaman içerisinde hayatında olmayan sağlık sorunu ile karşılaşarak zor günler ile karşı karşıya kalacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hastalanması manevi olarak günlerin habercisi olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi sağlık problemleri ile belirli bir süre uğraştıktan sonra, şifa bulacağına ve rahatlayarak tüm problemlerinden kurtulacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında renkli badem şekeri yiyen kişi, hayatında sıkıntı olmayacağına, şeker tadında günler geçireceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin aile yapısının çok düzgün olduğuna, bekar olanların hayırlı kısmet bulacağına, işi olmayanların istediği işe gireceğine, sağlık sorunu olanların, hemen şifa bulacağına ve dünya nimetlerinden yana bir sıkıntı çekmeyeceğine, hoş günler göreceğine şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bayramda badem şekeri yiyen kişi, durağan giden hayatında farklılıklar olacağına, gelişmelerin olumlu olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde ağız tadının düzeleceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek gelişmelerin olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ayakta badem şekeri yiyen kişi, maddi olarak zor günler geçirdiğine ya da aniden geçireceğine sonuç olarak sıkıntılarını atlatacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin genelde para problemi çekmediğine, hayatında yine çekmeyeceğine ama aniden bir sorun ile karşılaşarak, zor günler geçireceğine, maddi olarak zorda olacağınız günlerin karşılığında elinizin bollaşacağına  ve maddi sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Badem şekeri veya şerbeti görmek; badem şekeri ya da şerbeti görmek rahatlık ve para kazanmakla, bol alışverişe ve ticaretin bollaşmasına, işlerinin artmasına ve ona erişecek bir habere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Yemek   

Rüyada badem şekeri yemek, rüyayı gören kişinin ağız tadının yerinde olup kazandığı rızkı ile kimseye muhtaç olmadan hayatını devam ettireceğine,rızkının peşinde koşarak ilerde büyük başarılar sağlayacağına yorumlanır. Rüyada badem şekeri yemek, bazen de tatlı dilli kimseler ile hoş sohbet yapmaya,içinde bulunduğunuz kötü durumdan sıyrılmaya, hayatınızın güzel sürmesine ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada badem şekeri görmek, kısıtlı konularda kendinizi ispatlayacağınızı ve ailenizin sizinle gurur duyacağını gösterir. Ayrıca arkadaşlarınla ​​bir sorun yaşayacağını ama yakın zamanda ailenin yardımıyla dertlerin üstesinden geleceğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Ağacı Görmek
Dar gözlü, kendi kesesini düşünen, mal varlığı derdinde ve gözü doymayan kişiye delalet eder. Bu kişi çok çalışkan, çok mal sahibi olan ama yaşamasını bilmeyen kimsedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Badem Şekeri Yemek

Rüyayı gören kişinin tatlılık ve hoşluk içinde yaşayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yaşam koşullarının iyileşmesi sayesinde de çok lüks bir hayatı olacağına tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
0 Üye ve 415 misafir
Bugün : 20859
Dün : 23857
Toplam : 48079165
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...