Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Uzun zamandan beri sıkıntılı günler yaşayan rüya sahibinin, iş hayatında yapacağı bir atılım sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada ölmüş birini görmek, hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüya yorumcularına göre rüya sahibinin, çok sevip saydığı ve uzun zamandır görmek istediği halde çeşitli sebeplerden ötürü göremediği eş, dost ya da akrabalarından birinin geleceğine delalet edilir.
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birini canlı görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada ölmüş birini canlı görmek, aynı zamanda kişinin zorlu bir süreç içerisine gireceğine, ailesinden destek alacağına anlamlarına gelmektedir.
Rüyada Ölmüş Birini Hasta Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada ölmüş birini hasta görmesi kişinin uzun zamandır görüşmediği biri ile yeniden karşılaşacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, mutlu ve huzur dolu olacağına delalet eder.
Rüyada Ölmüş Birini Tabutta Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birini tabutta görmek, kişinin büyük bir günah işleyeceğine, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına, günahlarını affettirmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağına delalet eder. Rüyada ölmüş birini tabutta görmek, kişinin elde edeceği haram para anlamına gelir.
Rüyada Yaşayan Birini Ölmüş Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yaşayan birini ölmüş görmek, kişinin kazanacağı başarı sonucunda kıskanç ve kindar insanların çevresinde olacağına delalet eder. Rüyada yaşayan birini ölmüş görmek, kazanılacak olan helal para ve mala rivayet etmektedir.
Rüyada Ölmüş Birini Görmek

Halk arasında ölü diriyi getirir şeklin bir rüya tabiri yapılmaktadır. Rüya tabircileri ise rüyada ölü görmeyi genellikle olumlu olarak yorumlamışlardır. Buna göre rüyada ölü görmek sevilen biri tarafıdan ziyaret edilmeye yorulmuştur. Diğer bir yoruma göre ise rüya sahibinin iyi ve güzel dostlar kuracağına işaret etmektedir.
Rüyada Ölmüş Birini Gömmek

Rüyada ölü gömmek pek hayra yorulmamaktadır. Rüya tabircileri ölü gömmeyi, rüya sahibinin sağlığının bozulacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişi yaşayan birinin gömdüğünün gürürse bu rüya sahibinin uzu bir ömür süreceği anlamına gelmektedir. Bazı rüya tabircileri ise rüya sahibine gelecek bir davete işaret etmektedir.
Rüyada Ölmüş Birini Yıkamak

Rüyada ölü yıkamak, rüya sahibinin eksikliklerinin olduğuna işaret etmektedir. Diğer bir yoruma göre ise rüyasında ölü yıkadığını gören kişinin istekleri konusunda çok acele ettiğine işaret etmektedir. Bazı rüya tabircileri ise bu rüyayı rüya sahibinin yakın birine destek olacağı yönünde yorumlamıştır.
Rüyada Ölüyle Konuşmak

Rüyada ölüyle konuşmak genelde hayırlı bir şekilde yorumanmıştır. Bazı rüya tabircileri, kısmetin açılmasına işaret etmektedir. Bazı yorumcular ise bu durumun rüya sahibinin maneviyat açısında önündeki tüm engellerden kurtulacağı anlamına gelmektedir. Bazı rüya tabircileri rüyayayı tüm işlerin yoluna gireceği yönünde belirtmişlerdir.
Rüyada Ölünün Dirildiğini Görmek

Oldukça hayırlı bir şekilde yorumlanan ölünün dirilmesi, rüya sahibinin ferahlığa ereceğine işaret etmektedir. Bazı rüya tabircileri ise bu durumu rüya sahibinin istediği tüm emellerine ulaşacağına işaret etmektedir.
Rüyada Ölü Sesi Duymak

Hayra yorulan rüya olan ölünün sesini duymak, hak edilen kazanca işaret etmektdir. Diğer bir yoruma göre ise rüya sahibinin hayali kurduğu mala işaret etmektedir.
rüyada ölü görmek

Rüyada ölmüş birini görmek, rüya sahibinin yakın zamanda çok sevineceği bir haber alacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birini görmesi, kişinin iş ve aile hayatında güzel gelişmeler olacağı anlamına da gelmektedir.
Rüyada Ölü ile Cinsel İlişkiye Girmek

Rüyasında ölmüş bir kişiyle ilişkiye girdiğini görmek, rüya sahibinin feraha ermeye ve mutluluğa işaret etmektedir. Bazı rüya tabircileri ise uzun uğraşlar sonucunda elde edilen mala yorarlar.
Rüyada Ölmüş Birine Sarılmak

Rüyada ölüye sarılmak, çekilen hasretin sona ermesine işaret etmektedir. Diğer bir yoruma göre ise rüyada ölüye sarılmak amacından uzaklaşan bir kişiye işaret etmektedir.
Rüyada Ölüye Yemek Yedirmek

Rüyasında ölmüş birine yemek yedirmek, iyilik yapan bir kişiye işaret etmektedir. Baka bir yorumda ise ölüye sarılmak rüya sahibine zarar verecekler insanların varlığına işaret etmektedir.
Rüyada Ölü Tarafından Öpülmek

Rüyada ölü tarafından öpülmek, rüyayı gören kişinin, yaşadığı maddi ve manevi sıkıntıların son bulacağına ve Allah yolunda çok büyük hizmetler edileceğine işaret edilir.
Rüyada Ölü Bebek Görmek

Rüyada ölü bebek görmek, rüya sahibinin hayat koşuşturmacası içinde birer birer yitirilen duygulara ve ister istemez son bulan mutluluklara yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında ölü bebek görmesi, kişinin hevesinin kursağında kalacağına alamet eder.
Rüyada Ölü Kimseyi Otururken Görmek

Rüyada ölmüş birini otururken görmek, kişinin iş hayatında büyük başarılar elde edeceğine, ayrıca mevki ve makam yönünden yükseleceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında ölü kimseyi otururken görmesi, rüya sahibinin aile hayatında sevilen ve sayılan biri olacağına delalet eder.
Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek

Rüyada ölmüş bir büyüğün elini öpmek, rüya sahibinin etrafıyla kaynaşamayan çekingen bir yapıya sahip olduğuna ancak, bu saatten sonra sıkıntılarını aşmış olduğuna işaret eder.
Rüyada Ölmüş Birini Beyaz Kıyafetler İçinde Görmek

Rüyada ölmüş birini beyaz kıyafetler ile görmek rüya sahibinin çok istediği hayalini kurduğu bir işte hedefine ulaşmasına, güzel günlerin geleceğine ve hayırlı bir kimseyle dünya evine gireceğine işaret eder.
Rüyada Ölmüş Kişiyi Mezarda Görmek

Rüyada ölmüş kişiyi mezarda görmek iş hayatında yapılan hatalara ve bu hataları düzeltmek için yapılan mücadeleye yorumlanır. Görülen bu rüya rüya sahibinin iş hayatında yaptığı düşüncesiz hatalar ve ani kararlar şeklinde yorulur.
Rüyada Ölmüş Kimseyi Kefenler İçinde Görmek

Rüyada ölmüş kişiyi kefenler içerisinde görmek hayra yorulmaz. Rüya sahibi için sıkıntılı günlerin geleceğine ve aile, iş hayatında ayrılıklara giden problemler yaşayacağına yorulur.
Rüyada Ölmüş Kişinin Güldüğünü Görmek

Rüyada ölmüş kişinin güldüğünü görmek rüya sahibinin her adımını hayır için ve Allah rızası için attığının işaretidir. Rüya sahibinin rüyasında ölmüş kişinin güldüğünü görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını hayır işleri için yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Ölü Birini Siyah Ve Çirkin Elbiselerle Görmek

Rüyada ölü birini siyah yada çirkin elbiseyle görmek, o kişinin çоk üzüntülü оlduğunu vе аzаp çеktiğinе delalettir. Rüya sahibinin rüyasında ölü birini siyah ve çirkin elbiselerle görmesi, kişinin dua beklediğine yorumlanır.
Rüyada Ölmüş Kimseye Bir Şey Vermek

Rüyada ölmüş birine bir şeyler söylemek o kişinin ahirette güzel bir dereceye sahip olduğuna ve kendisine birçok nimet ulaştığına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında ölmüş kimseye bir şey verdiğini görmesi, kişinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelir.
Rüyada Ölü Kimseye Yemek Vermek

Rüyada ölü kimseye yemek vermek gerçek hayatta da yardıma muhtaç kişilere yardım eder. Rüyada ölü birine su vermek, o kişinin ahirette güzel bir dereceye sahip olduğuna ve kendisine birçok nimet ulaştığına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek

Rüyada ölmüş olan kimseyi canlı olarak görmek, özlemi ifade eder. Rüya sahibi genellikle rüyada gördüğü kişiye şiddetle özlem duyar. Ölmüş olan kimsenin yaşadığını görmek, insanın manevi yönden ahiretine yöneleceğinin işaretidir. Rüyada ölü kimsenin yaşadığını ve insanları arasında dolaştığını görmek, hayırların çıkacağının işaretidir. Rüya sahibinin bundan korkmaması ve sadakalarını artırması gereklidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birisinin Tekrardan Öldüğünü Görmek

Rüyada ölmüş birisinin yine öldüğünü görmek, duyulan acının tarif edilemez olduğunu tabir eder. Rüya tabircileri genellikle bunun rüya sahibinin ölen kişiye çok üzüldüğü için gördüğünü ifade ederler. Başka tabirciler ölen birinin tekrardan öldüğünü görmenin, şerre işaret ettiğini ifade ederler. Yakınlardan birisinin hastalığa yakalanması konusunda alimler bilgi verirler. Yaşayan bir kişinin öldüğünü görmek, anlamsal olarak farklı yorumlanır. İnsanın kendi içinde der ettiği bir şeyi yakın zamanda açığa çıkaracağını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birine Sarılmak

Rüyada ölmüş bir kişiye satıldığını görmek, bir şeye uzun süre özlem duyulacağı anlamına gelir. Tabirciler bu rüyadan sonra genellikle kişilerin uzun yolculuklara, ayrılıklara katlanmak durumunda kaldıklarını bildirirler. İslam alimlerinden bir kısmı rüyada ölmüş kimseye sarılmanın, manevi hayatın çok güzel olacağına delalet ettiğini ifade ederler. Rüyada ölmüş birisine dokunmak, acıların başlama sinyallerine tabir olunur. Alimler, rüya sahibinin acıları yaşamadan kurtulabilmesi için hemen zekatlarını vermesi gerektiğini ifade ederler..
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kimseyi Gülerken Görmek

Rüyada ölmüş olan bir kimsenin güldüğünü görmek, o kişinin Allah'ın katında mertebesinin yüksek olduğunu gösterir. Yani o kişinin huzurunun yerinde olduğu öbür dünyada güzel yerlerde olduğu tabir edilir. Rüyada ölmüş kimseyi konuşurken görmek, o kişinin mezarına gitmeyi ve dualar okumayı gerektirdiğini tabir eder. Yani rüyada ölmüş kimse eğer konuşuyorsa bunun anlamı, yardım istemesi şeklinde yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Kişinin Kaçtığını Görmek

Rüyada ölmüş kimsenin sürekli kaçtığını görmek, kendisinin çok zorluk çektiğinin manasında yorumlanır. Ancak bu zorluğun sebebi kişinin tam ortada kaldığıyla ilgilidir. Yani kişi ya cennete ya cennete çok az farkla gidecektir. Ölmüş kişinin ağladığını görmek ise o şahsın kabir azabı çektiğine işaret edebilir. Rüya tabircileri bu durumda rüya sahibinin gidip kişiye dua okuması gerektiğini ifade ederler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini canlı görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve üzüntü duyduğu şeylerin düzeleceğine rivayet eder. Aynı zamanda, rüyada ölmüş kişinin, rüyayı gören kişi tarafından tebessüm ederken görülmesi beklenen bir yerden hayırlı haber alınacağına tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve konuşmak


Uzun zamandan beri sıkıntılı günler yaşayan rüya sahibinin, iş hayatında yapacağı bir atılım sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve öpmek


Rüyayı gören kişinin, iş hayatında sıkıntılı olduğu dönemlerin sona ereceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve elini öpmek

Rüya sahibinin insanlar arasında pek sıcak davranamayan, konuşmakta güçlük çeken biri olduğuna, biri ile konuşurken yüzünün kızardığına ve kekelemeye başladığına ancak yakın bir zaman önce bu durumdan kurtulduğuna ve şimdi insanlar ile çok rahat bir şekilde konuştuğuna, insanlar arasında rahatça hareket ettiğine ve artık çok mutlu olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve sarılmak

Sıkıntılı bir dönemden çıkan rüya sahibinin, hayatında çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülerinin son bulacağına, iş yerinde ve hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder. Aynı zamanda, sağlığına dikkat edip sinir ve stresten uzak durması sayesinde çok sağlıklı biri olacağına tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birinin bir haber vermesi

Rüyada ölmüş birinin gelerek haber vermesi haber verdiği şeyin gerçekleşmesine işarettir. Eğer o ölü güzel bir haber veriyorsa, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek sürpriz ve güzel gelişmelere, mutluluklara, her anlamda istek ve arzularının kabul olmasına bazen de sıkıntılarından kurtulmasına; eğer ölü kötü bir haber vermişse, maddi zorluklara, bazı sıkıntılarla baş etmeye veya iş hayatında başarısızlıklara yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birinin halinden şikayet etmesi

Rüyada ölü birisinin halinden şikayet etmesi öbür alemde bazı sıkıntılarının olduğunun göstergesidir. Bu nedenle rüya sahibi o kişiye dua etmeli, Kuran okumalı ve affını istemelidir. Çünkü bu rüya o ölmüş kişinin dua istediğini ve sizden hayır hasenat beklediğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin hayatında güzel olayların yaşanacağını anlatan rüyada ölmüş birini görmek, her insanın yaşamında mutlaka gördüğü rüyalar arasında yer alır. Peki, rüyada ölmüş birini canlı görmek konuşmak ne demek? Yeni ölen kişiyi görmek ne anlama gelir? İşte bu konu hakkında rüya alimlerinin yorumları.

İş ve aile hayatında hayırlı olaylara vesile rüyada ölmüş birini canlı görmek, aynı zamanda olumsuz biçimde ele alınmaktadır. Bu durum daha çok rüyanın nasıl ve ne şekilde gördüğüne bağlı olarak değişkenlik gösterir. Siz de rüya alimlerinin yorumlarını okuyabilir ve gördüğünüz rüya üzerine gelecek hakkında tahminleri öğrenebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek

Rüyada ölmüş birini canlı görmek rüya sahibinin iş ve aile yaşantısında olumlu gelişmeler yaşayacağı üzerine yorumlanır. Özellikle sıkıntıların son bulacağı ve yaptığı iş konusunda sorunların ortadan kalkacağı üzerine ifade edilir. İşlerinin yeniden yoluna gireceği ve üzüntü duyduğu olayların son bulacağını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Biriyle Konuşmak

Rüyada ölmüş biriyle konuşmak rüya sahibinin kötü giren iş yaşantısının yeniden düzeleceği üzerine rivayet edilir. Yeni işler konusunda atılım yapacağı ve bu işlerden iyi bir kazanç elde edeceği üzerine yorumlanır. Ailesi ile beraber çok mutlu ve sevinçli bir hayatı uzanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Ölen Kişiyi Görmek

Rüyada yeni ölen birini görmek yapılmak istenen bazı çalışmaların gerçeğe dönüşeceği üzerine yorumlanır. Özellikle iş konusunda başarılı bir dönem geçirileceği, iyi bir kazanç elde edeceğine delalet eder. Hem iş hem de sosyal yaşamında başarıyı yakalayarak sevilen bir insan olacağı üzerine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Öpmek

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve öpmek rüya sahibinin kötü giden İş hayatının yeniden düzeleceği üzerine yorumlanır. Sıkıntılı günlerin geride kalacağını ve parasal konularda tekrar düze çıkacağına üzerine ifade edilir. Özellikle rüya sahibinin hiç beklemediği iyi bir iş sayesinde oldukça yüksek kazanç elde edeceğini ve refah dolu bir yaşam süreceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Elini Öpmek

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve elini öpmek rüya sahibinin pek sosyal biri olmadığına, insanların arasına karışmadığına delalet eder. Birileriyle konuşmaya başladığında çekindiğine ve yüzünün kızardığına işarettir. Ancak yakın zamanda bundan kurtulduğuna ve kurtulacağına dair yorumlanır. Artık insanlar ile sosyal olduğuna, onlarla sohbet edebildiğine ve sevildiği üzerine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Sarılmak

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve sarılmak rüya sahibinin yaşadığı sıkıntılı bir dönemin ardından refaha kavuşacağı üzerine yorulur. İşlerinin düzeleceğine ve hanesine bolluk ve bereket gireceği üzerine ifade edilmektedir. Başka bir rüya alemine göre ise kişinin sağlığına dikkat etmesi gerektiği, sinir ve stresten uzak durması gerektiğine dair uyarı niteliği taşıyan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birinin Haber Vermesi

Rüyada ölmüş birinin haber vermesi vereceği haberin rüya sahibi açısından gerçeğe dönüşeceği üzerine yorulur. Eğer verilen rüya güzel ise kişinin müjdeli ve mutlu haberler alacağı üzerine ifade edilmektedir. Eğer haber kötü ise o zaman iş yaşantısında olumsuz durumlar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı çekeceğine ve aile arasında tartışmalar olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birinin Halinden Şikayet Etmesi

Rüyada ölmüş birinin halinden şikayet etmesi bu kişinin diğer alemde sıkıntıları olduğunu göstermektedir. Bu sebepten dolayı rüya sahibi Kur'an okumalı ve dua etmek ile beraber onun için sadaka vermelidir. Zira görülen bu rüya kişinin dua istediği ve hayır ile hasenat beklediği üzerine ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Kimseyi Otururken Görmek

Rüyada ölü kimseyi otururken görmek rüya sahibinin başarılı işlere imza atacağı üzerine yorulur. Özellikle mevki ve makam sahibi olacağı, maaşının artacağı ve iyi bir kazanç elde edeceğine delalet eder. Aynı zamanda ailesi ile beraber mutlu bir beraberlik süreceği ve bu beraberlik içerisinde maddi açıdan zorluk yaşamayacağını işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Görmek Nedir?



 Rüya tabircileri, rüyada ölmüş birisini görmenin, hayırlı kazanca işaret ettiğini ifade ederler. Bunda dolayı kişinin kazancı, onun huzurunun daha iyi olmasını sağlayacaktır. Saadeti yerinde olan kişinin, maddi anlamda refaha kavuştuğu gerçektir. Rüyada ölmüş birini sağ görmek konusunda alimler, korkulmaması gerektiğini ifade ederler.



 Ölünün, rüya içerisinde hali (gülmesi, ağlaması, çağırması) rüyanın akıbetini gösterir. Kişinin rüyasının nasıl yorumlanacağı, ölünün haline göre değişir. Ama genel anlamda ölü görmek, hayırlı rızka, maddi kazanca ve huzura işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek



 Rüyada ölmüş birisini canlı olarak görmek, hakiki maneviyat manasına gelir. Kişinin dünyada işlediği amellere dikkat etmesi gerektiğine, bunların karşısına çıkacağına rivayet edilir. Rüya tabircileri, rüyada ölü birinin canlı görülmesini, uyarı şeklinde değerlendirirler. Rüyada ölmüş birinin canlı olarak görülmesinin, sıkıntılara yorulmasının mümkün olduğunu belirtirler.



 Rüyada ölmüş birinin canlı olarak görülmesi, manen her zaman uyarı olarak değerlendirilebilir. Buna rağmen, tabirciler, rüyada ölü birinin canlanmasını bazı sorunların çözülmesine işaret ettiğini rivayet ederler. Rüyada canlı birinin yakın akrabalardan birinin olması, akıl karışıklığını ifade eder. Rüyada ölmüş birinin canlı görülmesi, hayati anlamda çeşitli sıkıntılara, dertlere ve kedere işaret ettiği ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Kişi ile Konuşmak



 Rüyada ölen kişiyle konuşmak, çekilmiş tüm dertlerin ve sıkıntıların son bulmasına rivayet edilir. Rüyada ölen kişiyle konuşmak, mal mülk bakımından kişinin feraha kavuşması manasına gelir. Ölen biriyle samimice konuşmak, manevi anlamda çok güçlü olmaya rivayet edilir. Rüyada ölen kişiyle konuşmak, hayra vesile olur. Kişinin ibadetlerini yerine getirdiği, sadakalarını verdiği şeklinde yorumlanır.



 Rüyada ölen kişiyle konuştuğunu görmek hakkında alimler aynı yorumları yapmışlardır. Alimler, kim ki rüyasında ölen kişiyle konuştuğunu görürse, bilsin ki tüm sıkıntıları son bulacak, demişlerdir. Rüyada ölen akrabayla konuşmak, mülkün ve malın habercisidir. Rüyasında ölen kişiyle konuştuğunda korktuğunu görmek, başıboş olan kişinin zarar vermesine rivayettir. Rüyasında ölen kişiyle durmadan konuşmak, ağır olaylara şahit olmaya delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Babayı Görmek



 Rüyada ölen babayı görmek, hayra alamet edilir. Kişinin ölen babasını görmesi, alimlere göre, güzel işlere delalet eder. Kişinin durumu yoksa adına sadaka verilmesine rivayet edilir. Kişinin durumu varsa sadakaların eksik edilmemesi gerektiği ifade edilir. Rüyada ölen babayı görmek, aklı başında insanlarla tanışmaya, hemhal olmaya yorumlanır.



 Rüya sahibi; rüyasında ölmüş babasını ağlayarak görüyorsa, mutlaka mekanını ziyaret etmelidir. Babanın ağlaması, kabir halinin pekte iyi olmadığına hikmet edilir. Rüyada ölmüş babanın güldüğünü görmek, mekanında rahat olduğu manasına gelir. Rüyada kim ki babasını görürse ve onunla konuşursa, onun için rahatlık yakındır demektir. Rüyada ölen babanın, duygusal olduğunu görmek, babanın rüya sahibini özlediğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vefat Etmiş Olan Anneyi Görmek



 Rüyada ölmüş anneyi görmek, her şeyin başında özlemi ifade eder. Kişinin rüyasında ölen annesini görmesi, manevi anlamda huzurla dolmasına delalet eder. Rüyada ölmüş annenin ağlaması, sıkıntılı olmasına işaret eder. Rüyada ölen annenin gülmesi, onun yerinin çok güzel olduğunu mana eder. Rüyada ölmüş annenin duygusal olduğunu görmek, hasrete delalet eder.



 Alimler, ölen anne veya babanın rüyada görülmesi halinde, kişinin mutlaka ziyaret etmesini isterler. Dualarını onlardan eksik etmemeyi rivayet ederler. Rüyada vefat etmiş anneyi görmek, sıkıntıların son bulmasına, manevi ferahlığa delalettir. Aynı zamanda kişinin çok fazla özlem duymasına tabir edilir. Rüya ne şekilde olursa olsun, kişinin annesinin adına sadaka ve zekatını vermesi icap eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Eşini Görmek



 Rüyada ölmüş eşini görmek esasında, iki duruma rivayet edilir. Birincisi tıpkı anne ve babayı görme durumundaki gibi duaya muhtaç olmasına işaret eder. Rüyada ölmüş eşini görmenin diğer yorumu ise aile içindeki huzursuzluğa delalet eder. Rüyada ölmüş eşi görmenin hikmeti, bazı sorunların çıkmasına rivayet edilir. Rüya sahibi kadınsa ve rüyada ölen eşini görüyorsa, bu rüyanın hikmetinin iyiye olacağını delalet eder.



 Kişinin bazı sorunlar yaşasa bile, bunları Allah'ın izniyle çözmesine işaret eder. Rüya sahibi erkekse, sıkıntıların başlangıcına delalet eder. Rüya sahibinin mal ve rızkının pek azalacağına, ailesinde huzursuzluklara delalet eder. Alimler, kadınların, erkeklere göre evi daha çok toparladığını, tabirlerin bu yüzden böyle yapıldıklarını ifade ederler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Akrabalarını (Dayı Amca Teyze Hala) Görmek



 Rüyada ölmüş akrabaları görmek, kişinin güzel işlerle karşılaşacağı manasına gelir. Rüyada ölmüş dayıyı görmek, hastaların şifa bulmasına rivayet edilir. Kişinin ailesine hastaları varsa, bu kişilerin Allah'ın izniyle iyileşecektir. Rüyada ölmüş amcayı görmek, sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder. Kişinin manevi anlamda boşluk hissetmesine karşın, bunların son bulmasına rivayet edilir.



 Rüyada ölmüş teyzeyi görmek, zamanında yapılmış hataların, çözüleceğine, kişinin bunlardan kurtulmasına rivayet edilir. Huzura kavuşma manasına gelir. Rüyada ölmüş hala görmek, mal ve mülk bakımından rahata ermek anlamına gelir. Kısacası rüyada akrabaları görmek, hem manevi hem maddi sıkıntılardan kurtulmaya hikmet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Dede ve Anneanneyi Görmek



 Rüyada ölen dede veya dede görmek, ayrılıkların bitmesine yorumlanır. Sevdiğiniz kişilerin arasındaki hasretin biteceği manasına gelir. Rüyada ölmüş dede veya anneanne görmek, hem rüya sahibi için hem de akrabaları için barışın gelmesi manasına gelir.



 Aile içerisinde barışın sağlanacağına, durumların düzeleceğine yorumlanır. Hayırlı olan bir rüyadır. Allah'ın izniyle, barışı, mutluluğu ve güzelliği getirir. Bu rüyayı gören kişinin niyetinin temiz olması, çok daha hayırlara vesile olması manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birinin Ağladığını Görmek



 Rüyada ölmüş birini ağlarken iki farklı şekilde yorumlanır. İlk yorumda kişinin kendi haline rivayet edilir. Rüyada ölmüş birinin ağladığını görmek, kişi için pişmanlığa, hasrete yorumlanır. Rüya sahibinin bir şeye geç kalmasına, bunun için üzülmesine delalet eder. Rüyada ölmüş birinin ağladığını görmek, ölü akıbeti için genellikle kabirdeki azap olarak tabir edilir.



 Ölü olan kişinin kabir azabı çekmesine yorumlanır. Rüyada ölmüş birinin ağladığını görmek, kişi için son çareye delalet eder. Rüya sahibinin birçok şeye geç kalmasına delalet eder. Rüyada ölen birinin çok ağlaması, terslik olarak yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Yatakta Görmek



 Rüyada ölmüş birini yatakta görmek, üç şeye rivayet edilmiştir. İlki, rüya sahibinin huzurunun çok yerinde olmasına, güzel işler yaşamasına rivayet edilir. İkincisi, rüya sahibinin en akıllı kişilerle görüşmesine, mükafat kazanmasına delalettir. Sonuncusu ise bahtsız olmaya işaret eder. Görüldüğü gibi ölmüş birini yatakta görmek, üç ayrı duruma rivayet edilmiştir.



 Ölü birini yatakta görmek, her zaman kötü olmadığı gibi tamamen iyidir demekte mümkün olmayabilir. Rüyada ölmüş birini yatakta gören kişinin namaz kılması, bolca dua etmesi, İslam alimleri tarafından önerilmiştir. Alimler, kişinin yaşayacağı ömrün kısa olduğunu, maneviyata ne kadar değer verirse, onun için değerli olduğunu ifade ederler. Rüya sahibi için her şey daha güzel olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birini görmek büyük bir üzüntüden kurtulmaya işarettir. Rüyada ölmüş birini canlı görmek ise görülen o kimsenin iman üzere öldüğüne ve ahiret durumunun iyi olduğuna işaret eder. Ölen kişinin diri görülmesiyle ilgili rüyada görülen işaretler genelde hayra yorumlanır.

Rüyada ölü birini görmek sevilen birinin geleceğine dair güzel bir haberin alınması anlamına gelir. Rüyada kendisinin ölüp dirildiğinin görülmesi bir kaç farklı şekilde yorumlanabilmektedir, bunlar şöyle tabir edilir;
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Görmek Anlamı ve Yorumu

Ölmüş birinin rüyanızda görülmesi, rüyayı gören kişinin iş hayatında isteklerine kavuşacağı anlamına gelir. Ölü birine bir şey verilmesi ya da alınması bolluk içinde yaşamaya delalettir. Ölü bir kadının doğurduğunun görülmesi uzun zamandan beridir görülmeyen bir akrabadan haber alınması gibi farklı anlamlara yorumlanabilmektedir.

Ayrıca ölen insanı rüyada görmek, görülen ölü kişi göre farklı yorumlara yol açabilmektedir. Örneğin ölen insanı rüyada görmek ve ölünün bir adam olması sevilen bir dostun kaybedilmesine işaret sayılır.

Görülen ölünün dirilmesi durumunda hayırlı haber alacağı ya da düzeni bozulan işlerinin tekrar düzelerek yoluna girmesine delil kabul edilebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş birini rüyada görmek dini bakımdan eksik olmaya, yolculuğa çıkmaya ya da evlenmeye işaret sayılır.
    Ölmüş birini görmek rahata kavuşmaya, ani ölüm zengin iseniz yoksulluğa, yoksul iseniz zenginliğe delil sayılmaktadır.
    Rüyada ölüm anı dini tartışmaya, evini taşımaya, misafiri hazırlamaya delil işaret eder.
    Rüyada kendini ölü görmek sevinç ve imrenilecek duruma gelmeye delil sayılır.
    Rüyada ölü birinin üzerinde feryat ederek ağlamak vaaz ve nasihat dinlemeye,
    Rüyada ölü birini görmek görülen o kişi kendisi ise defnedilmek tövbe etmeden vefat etmeye,
    Ölmüş birini rüyada görmek ve bu kişinin kendisinin ölmediğini söylemesi о kişinin şehitlik makamına ulaşmasına işarettir.

Rüyada ölü birini görmek ve ölü kişiyi beyaz, yeşil elbiseler ile sağlıklı olarak iyi durumda görülmesi о kişinin kabirdeki durumunun iyi olduğu şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini görmek sizi mutlu edecek bir habere işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında yaşanacak ve hem kendisini hem etrafındaki insanları çok mutlu edecek olaylar ve gelişmeler sayesinde çok sevinmesine delalet edilir. Aynı zamanda, iş hayatında yeni girilen çalışmalarda çok büyük kazanç elde etmeye ve çok sevinmeye işaret edilir.

Bunların dışında rüyada gördüğünüz ölmüş kişiyi size durumunu şikayet ediyorsa durumu ile sıkıntısı olduğu ve bu yüzden duaya ihtiyacı olduğu anlaşılmalıdır. Bunla birlikte ölmüş kişinin var ise borçları kapatılmalı ve helallik istenmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Akrabayı Canlı Görmek

Rüyada ölmüş akraba görmek, kimi zaman sevdiğiniz birinden alınacak güzel habere, kimi zaman ise istenmeyen durumların yaklaştığının habercisidir. Kaybettiğiniz akrabanız sevdiğiniz bir kişi ise, mutlu olmanızı sağlayacak gelişmelere, sevmediğiniz bir akrabanız ise mutsuz olmanızı sağlayacak gelişmelere işaret etmektedir. Aynı zamanda bazı rüya tabircileri rüyada görülen ölmüş akrabayı, maddi sıkıntıların geride kalacağına, borçlardan kurtulmaya ve düzlüğe çıkarak daha bereketli ve sıkıntısız bir hayat geçirileceğine de yorumlamaktadırlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI GÖRMEK VE AĞLAMAK

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve ağlamak, sizin için son derece kalp kırıcı olayların meydana geleceğine işaret eder. Bu rüya tabiri doğrultusunda hem aile hem de duygusal yaşantınızda duygusal açıdan büyük sorunlar yaşayacaksınızdır. Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada ölmüş birini görmek ve ağlamak tabirince, hayatınızdaki insanların sizi hayal kırıklığına uğratacakları da söylenebilir. Bahsi geçen bu insanlara karşı olan tavrınız yüzünden arkadaşlarınızdan ve size değer veren insanlardan uzaklaşacaksınızdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI VE AĞLARKEN GÖRMEK

Rüyada ölmüş birinin ağlarken görülmesi, ölü kişinin rüya sahibinin tanıdığı biri olması durumunda o kişinin rahat edemediği anlamına gelmektedir. Rüyada ölmüş birinin ağlamasını görmek, rüya sahibi kişiyi mutsuz etse de aslında güzel bir olayın kendisini beklediğini gösterir. Rüya sahibi kişi, başka bir kişiye karşı sorumluluğunu yerine getirecek ve hakkında kötü düşünceleri kaldıracaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI GÖRMEK VE KONUŞMAK

Rüyada ölmüş birini görmek ve konuşmak olumlu konuşulduğu sürece hayırlıdır. Eğer ölüler kendisine müjdeli haberlerle gelmişse rüya sahibinin Allah tarafından sevilen bir kimse olduğuna işarettir. Bunun tersine ölülerin kendisine surat asıp kötü sözler söylemeleri, Allah katında halinin kötü olduğuna işarettir. Bu rüya diğer yandan, ölen kimsenin sözlerinde ölmediğini söylemesi halinde eriştiği şehadet makamına işaret eder. Zira bilhassa Allah tarafından Kuranı Kerim’de şehitlerin diri olduğu buyrulmuştur. Ölüyü süslü kıyafetler ve mücevherler içerisinde görmek de aynı şekilde tabir edilir.

Ölü, rüyayı görenle gülerek konuşuyorsa vefatından sonra affedildiğine işaret eder. Eğer rüyada görülen ölü, ‘Sen şu vakitte öleceksin’ derse bu doğrudur. Çünkü o, hiçbir şekilde yalan söylenemeyen ahiret aleminde olduğu için sözleri doğrudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI VE GENÇ GÖRMEK

Rüyada ölmüş birini genç görmek, rüya sahibi ölmüş kimseyi tanıyorsa, bu kimsenin ahiret hayatının iyi olduğuna, kişinin dünyadayken de birçok hayırlı iş yaptığına ve adından hayırla bahsedildiğine yorumlanır. Rüyada ölmüş kimseyi genç görmek, bazı alimlere göre de rüya sahibinin yaptığı güzel ve hayırlı işlere, kişinin doğru yolda olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI GÖRMEK VE ELİNİ ÖPMEK

Rüya sahibinin insanlar arasında pek sıcak davranamayan, konuşmakta güçlük çeken biri olduğuna, biri ile konuşurken yüzünün kızardığına ve kekelemeye başladığına ancak yakın bir zaman önce bu durumdan kurtulduğuna ve şimdi insanlar ile çok rahat bir şekilde konuştuğuna, insanlar arasında rahatça hareket ettiğine ve artık çok mutlu olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI VE GÜLERKEN GÖRMEK

Rüyada birini gülümserken görmek, sizi endişelendiren her ne varsa bundan kurtulmaya ve rahat bir nefes almaya yorumlanır. Üzerinizden çok büyük bir yük kalkabilir ve bir hayli enerjik hissedebilirsiniz. Kendinize güveniniz artacak ve tek başına da bir şeyleri çözecek, sorunları kolay bir şekilde aşabileceksiniz. Rüyada gülen birini görmek, aynı zamanda yakın çevrenizden takdir görmek ve kararlarınızın onay alması anlamına gelir. Başkaları sizin seçimlerinize saygı gösterebilirler. Hatta sizin aldığınız önemli bazı kararlar sevinç ve mutluluk ile karşılanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI VE MUTLU GÖRMEK

Rüyada ölmüş birinin mutlu olduğunu görmek kaygılarınızı boşa çıkaracak gelişmelere ve mutsuz olmaya, elde edeceği başarı ve güç sayesinde etrafındaki herkesi kendine hayran bırakmaya delalettir. Bekar erkek için bu rüya kötü günler geçireceğine ve korkularının artacağına, kendi işinin uzmanı olmaya ve emeklerinin karşılığını almaya rivayet eder. Rüyayı kadın görmüşse neşeli bir karaktere sahip olmaya, dinç bir hayat sürdüreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI GÖRMEK VE YIKAMAK

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve yıkamak kazanca haram karıştıracağına ve hayrını görmeyeceğine, yakın bir arkadaşının zarar verme çabalarına fakat bu çabaların boşa gideceğine alamet olur. Rüyayı erkek görmüşse kendini uzun süre insanlardan uzak tutmaya tekabül eder.

Rüyada ölmüş birine banyo yaptırmak işinde büyük başarı elde etmesine ve ciddi miktarda para ve mal kazanmaya, evli kimse için haneye katılacak yeni bir üyeye tekabül etmektedir. Bekar erkek için bu rüya huzur ve mutluluk içinde hayat yaşayacağına, sakin ve sabırlı bir insan olmaya ve kötülüklerden uzak yaşamaya tekabül eder. Farklı bir açıdan bu rüya nitelik ve kabiliyet gerektiren önemli işler yapacağına, kafasını dağıtacağına ailesinden uzak bir yere gideceğine tekabül eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK DİYANET ANLAMI

Rüyada ölmüş birini görmek rüyayı görenin çevresindeki insanların mutlu olacağı olaylar yaşanacağı manasına gelir. İş hayatında da büyük başarılar elde etmeyi haber veren bu rüya rüyada ölmüş birine sarılmak halinde dünya işlerini boş vererek ahiret hayatına yönelmeye işaret eder. Çeşitli şekillerde görülen bu rüyada, rüyada ölmüş birini görmek neye işarettir, rüyada ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek ve rüyada ölmüş birini yatakta görmek gibi rüyalar rüyada ölmüş birini canlı görmek diyanet yorumu ile sorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BABAYI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş baba görmek babanın gerçekte ölü olması halinde evladın uzun zamandır mezar ziyareti yapmadığı şeklinde yorumlanır. Rüyada ölmüş birini görmek diyanet yorumu ile açıklanan bu rüya, rüya sahibinin babasının bu rüyadan ölmüş olması halinde sadaka ve zekât vermesi gerektiği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİR ARKADAŞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş bir arkadaşını görmek, ölmüş birini rüyada görmek rüya tabirinde en çok sorulan sorulardan biridir. Rüyada ölmüş bir arkadaşını görmek ona yardım etmek, ondan haber almak ve gerçek hayatta onunla buluşmak gibi anlamlara gelir. Bu rüya genel olarak hayırlı şekilde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEYİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş anneyi görmek, rüya sahibinin özlem duygusunu dışarı vurmak şeklidir. Ölmüş anneyi görmek, ailenin bulacağı huzura işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi ağlarken, sarılırken, nasihat ederken görmek, genel olarak özlem duygusu olarak yorumlanır. Ancak özlem duygusu dışında, aileye sağlık, sıhhat, huzur getirme anlamına da gelir. İhtiyacı olanlara destek olmak, anneye olan görevleri yerine getirmek şeklinde de yorumlanabilir. Ayrıca ölmüş anneyi görmek gerçekleşecek bir dilek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada ölmüş birini canlı görmek çok merak edilen rüyalardan biridir. Rüyada ölmüş birini canlı görmek rüya sahibinin aile ve iş hayatında hayırlarla karşılaşmasına işaret eder. Rüyada ölmüş birini canlı görmek imam Nablusi yorumu ile ölmüş birinin gülümsemesi halinde uzun süredir beklenen bir yerden olumlu haber gelmesi olarak tabir edilir.

Rüyada ölmüş birini canlı görmek İslami yoruma göre rüya sahibinin ölü kişi ile konuşması halinde iş hayatında yapılacak atılım olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜ GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada ölü görmek, rüyada ölü birini görmek neye işarettir sorusunda en çok merak edilen konulardandır. Çeşitli şekillerde görülen bu rüya ölü birini hasta halde görmek halinde dünya işlerinden çok ahiret işlerine önem vermeye, rüya ölü birini gülerken görmek Allah'ın sevgili kullarından biri olması ve rüyada ölü birini öpmek ise çevresinde saygın biri olarak tanındığına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİN TEKRAR ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek henüz bir sorunu çözmemişken yeni bir sorunla karşılaşmaya işaret eder. Yaşanacak bu olay rüya sahibini psikolojik olarak derinden etkileyecek bir olaydır. Rüyada ölmüş birinin tekrar dirildiğini görmek ise içinden çıkılmaz olaylar yaşanacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AİLEDEN ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada aileden ölmüş birini görmek ve üzülmek düzensiz bir işe girmeye, uzunca bir süre sorunlar yaşamaya ve ele geçen fırsatların büyük bir sorunla beraber sıkıntıya yol açacağı ve ardından manevi sorunlar yaşanacağına ama en sonunda büyük ve güzel haberlerle rüya sahibinin feraha ermesi anlamına gelir. Rüyada aileden birini ölmüş olarak görmek dertlerden ve sıkıntılardan kurtulmaya, şifa bulmaya ve rüya sahibinin önüne açılan kapıların çok hayırlı olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ AĞLARKEN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini ağlarken görmek ölmüş kimsenin çok sevabı olduğu ve Allah'ın sevdiği bir kul olduğu anlamına gelmesine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini canlı görmek rüya sahibinin sosyal hayata uzun zamandır uğraştığı bir sorundan kurtulması ve rüya sahibinin durumun düzelmesi ile mutlu olacağı anlamına gelir. Rüyada ölmüş birini diri görmek hastanın iyi olacağı manasına gelir.Rüya sahibinin yakınlarından birinin zor bir hastalık geçirmesi ve sonrasında şifa bularak bu haberin sevinçle karşılanması anlamına gelir. Rüya ölmüş birinin sefil, yıpranmış ve hasta şekilde görülmesi yokluk çekmeye, yokluktan kurtulmak için yapılacak girişimlerin başarısızlıkla sonuçlanması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK VE SARILMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini görmek ve sarılmak dünyalık işlerin boş olması ve dünya nimetlerine kanmayıp Allah yolunda yürünmesi gerektiği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK VE KONUŞMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini görmek ve konuşmak rüya sahibinin gurbette olan bir yakını ile kavuşması anlamına gelir. Yani bur rüya hasretin son bulması anlamına gelir. Rüyada ölmüş biri ile ayaküstü konuşmak bir isteğin tam olarak karşılanmaması ve bu yüzden duyulacak mutsuzluğa işaret eder. Rüyada ölmüş biri ile neşe içinde konuşmak ise muhabbete ihtiyaç duymak olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BOĞULARAK ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada boğularak ölmüş birini görmek uzun süredir peşinde olunan iş ve işin içinde olan bir yakının sıkıntıya düşmesine, işlerin günden güne daha farklı sorunlara dönüşmesine ve psikolojik olarak yıpranmaya işaret eder. Bu rüya, rüya sahibinin iş dünyasındaki saygınlığının kaybolması olarak da yorumlanır. İşlerin gereksiz şekilde bozulması olarak yorumlanan bu rüya, kaçan fırsatlar nedeniyle işlerin daha da bozulacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ YIKAMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini yıkamak insanlara kötülük eden, Allah'a şirk koşan birinin rüya sahibi ile tanışarak hidayete ermesi, tövbe edip Allah yoluna girmesi olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ HASTA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini hasta görmek rüya sahibinin dünya işlerinden biraz geri çekilmesi, Allah yolunda işlerle uğraşması ve hayatını bu şekilde devam ettirmesi anlamına gelir. Bu rüya sahibinin dini anlamda değişim yaşayacağını da haber verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ GÜLERKEN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini gülerken görmek rüyayı gören kişinin Allah katında makbul bir kişi haline geldiği ve Allah'ın sevdiği kullardan biri olduğu manasına gelir. Rüyada ölmüş birini öpmek ise ölü kimsenin çok iyi bir kişi olması olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ BANYO YAPARKEN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini banyo yaparken görmek iş dışında yapılan aktiviteler sırasında tatsız bir durumla karşılaşmaya ve bu yüzden büyük üzüntüler yaşamaya işaret eder. Çalışmalarda sorunlarla karşılaşmaya işaret eden bu rüya, mutlu giden ilişkinin de tartışmalı şekilde son bulacağı anlamına gelir. Rüyada ölmüş birini konuşurken görmek vakitsiz bir işe girmeye eldeki kazancın bereketsiz olmasına tam anlamıyla paranın pul olmasına yorulur. Bu rüya aynı zamanda zararsız gibi görünen bir kişinin gerçek yüzünün ortaya çıkması olarak da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ DÖVMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini dövmek rüyada görülen kişi tarafından manevi ya da maddi yönden destek görmek anlamına gelir. İşlerin düzelmesi ve sorunların bitmesi olarak da yorumlanan bu rüya, ölmüş birinin sopayla dönülmesi halinde uzak bir yakından miras kalması veya şans oyunundan elde edilecek para ile bir yakınla iş kurmak ve girişim yapmak anlamına gelir. Bu girişimler sonucunda yaşam düzeyi belirli bir standarda kavuşacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEANNE İLE KONUŞMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş anneanne ile konuşmak rüya sahibinin anneannesi için dua etmesi ve Kuran okuması gerektiği anlamına gelir. Rüyada ölmüş anneannenin kendisinin rahat olduğunu söylemesi ahirette ödüllendirildiğini ve Allah'ın ona güzel nimetler sunduğu anlamına gelir. Rüyada ölmüş anneanneyi mutsuz şekilde görmek ise günahlarından dolayı sorguya çekildiği manasına gelir. Rüyada ölmüş anneanne elinden tutmak mutluluğa, önünle beraber yürümek ise işini ve fıtratını korumaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ KUCAKTA TAŞIMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini kucakta taşımak sorunları ve sıkıntıları yüklenmeye ve aileye her konuda destek olmaya yorulur. Bu rüya hayırlı gelişmelere ve kötülüklerle mücadele etmek olarak da yorumlanır, zorlukları aşmaya tabir edilir. Rüyada ölmüş birini sırtta taşımak emek isteyen, orucu işe girmeye,beklemedik bir nedenden dolayı sevilen bir kişi ile aranın açılmasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ ANNEANNE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş anneanne görmek yakında güzel bir haber almayı müjdeler. Umulmayan bir yerden güzel bir haber almak anlamına gelen rüyada ölmüş anneanne görmek, anneanneyi güler yüzlü görmek hayra, ferah yaşama ve mutluluğa işaret eder, rüya sahibi tavırlarına dikkat etmelidir. Rüyada anneanneyi kızgın şekilde görmek ise uyarı anlamını taşır. Rüyada ölmüş anneanneden haber almak yakında mutlu olmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ EŞİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş eşini görmek, ölmüş eşinizin sizden dua beklediği anlamına gelir. Bu rüya yakın zamanda sevindirici bir haber almak olarak da tabir edilir. Rüyada ölmüş eşini görmek ile içinde sorunların son bulması ve bağların kuvvetlenmesi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ KOCASINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş kocasını görmek mutlu olunacak haberler almaya ve şansın artmasına tabir edilir. Rüyada ölmüş kocasını görmek bazı tabircilere göre hayat boyu mutlu olmaya, mal mülk kazanmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ AKRABA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş akraba görmek sevdiğinizden güzel bir haber almaya, bazen de tatsız bir durumun yaklaşması anlamına gelir. Bu rüya bazı tabirciler tarafından maddi sıkıntıların geçmesi ve borçlardan kurtulmak olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNDEN PARA ALMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birinden para almak kazanç elde edilecek bir işin başına geçmek olarak tabir edilir. Rüya sahibi iş hayatında başarılı olur ve çevresinin takdirini kazanı. Rüyada ölmüş birinden bozuk para almak geçim kolaylığına işaret ederken, rüyada ölmüş birinden borç almak ise sonu gelmeyen sorunlara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİR KADINDAN PARA ALMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş bir kadından para almak yakın zamanda evlenmeye ve çocuk sahibi olmaya tabir edilir.Bu rüya aynı zamanda huzurlu, mutlu ve güzel bir yaşam sürmeye işaret ederken rüyada tanımadığı ölmüş birinden para almak tanınmayan kişilerden yardım almak olarak tabir edilir ve tüm sorunlardan kurtulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ MEZARDAN ÇIKARMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birini mezardan çıkarmak unutulmuş bir konuyu araştırarak yeniden gündeme getirmek ve bu olaya tanık olan kişilerin üzülmesi olarak tabir edilir. Ortamın gerilmesi olarak yorumlanan bu rüya daha sonra düzelme ve insanların sakinleşmesi olarak tabir edilir. Rüyada ölü birini mezardan çıkarıp tekrar mezara sokmak ise ikilemde kalarak sorun yaşamaya ve çevresinde dedikodusunun yapılması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Konuşmak
Uzun zamandır çekilen maddi ve manevi dertlerin son bulacağına, kişinin yeni girişimlerde bulunarak yeni gelir kapıları yaratacağına ve bolluk-bereket ve huzur içinde yaşam süreceğine yorulur. Rüya aynı zamanda kişinin hayallerine kavuşacağına, hayalleri için verdiği tüm çabalarının karşılığını yakın vakitte alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Öpmek
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve öpmek, hayırlı kazançlara ve mal mülk sahibi olmaya yorulur. Rüya sahibinin girişeceği işlerde büyük başarılar elde edeceğine, bunun akabinde yüksek paralar kazanacağına ve bu kazançlarını hayırlı işlere harcayacağına yorulur. Kişinin yaşamı boyunca sürekli hayırlı kimselerle iş yapacağına ve kısmetinin açık olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Sarılmak
Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve sarılmak; bir süredir yaşanan aile içindeki problemlerin çözüme kavuşacağına, dertlerin geride kalacağına ve hane içinde huzur-mutluluk içinde yaşam sürüleceğine delalet eder. İş yaşamında meydana gelecek olumlu gelişmelere de yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek

Rüyada ölmüş birini canlı görmek; rüyayı gören kişinin yaşadığı maddi ve manevi sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve aile içindeki bağlarının daha da kuvvetleneceğine yorulur. Yakın zaman içinde alınacak güzel haberlerden ötürü büyük kıvanç ve mutluluk duyacağına, yaşantısında olumlu olarak köklü değişimlerin gerçekleşeceğine ve maddi gelirini arttıracağına delalet eder. Genel olarak hayırlı ve kısmetli şeylere yorulan rüya aynı zamanda güzel ahlaklı, dinine bağlı, sevap işlemeyi seven, yardımsever kimseye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİN ELİNİ ÖPMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ölmüş birinin elini öpmek gerçek hayatta aldatıcı biri olmaya işaret eder. Rüya sahibi çevresindekilere yüzünü gizleyecek ve kendi özelliklerinin bilinmesini istemeyecektir. Rüya sahibi kendisinden farklı insanlarla aynı ortamda bulunacak ve onlar gibi davranmak durumunda kalacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek hayırlı bir evlat sahibi olmak anlamına gelir.

Rüyada ölmüş birine sarılmak hayırla yorulmaz ve rüya sahibinin hastalık geçireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin elini tutmak istenilen bir şeyin gerçekleşmesi olarak tabir edilir.

Rüyada babaanneyi görmek babaanne mutlu görülmesi halinde sevinçlere, kızgın görülmesi halinde ise olumsuzluklara tabir edilir.

Rüyada ölmüş anneyi diri görmek iş hayatında ve aile hayatında yaşanan sorunların bitmesi olarak yorumlanır.

Rüyada ölmüş eşinin yaşadığını görmek rüya sahibinin iş hayatında yasadığı sorunlardan kurtulmak için yaptığı girişimlerin başarısı olmasına yorulur.

Rüyada ölmüş oğlunun yaşadığını görmek rüya sahibinin sosyal ve iş hayatında kendisine haksızlıklar yapılmasına rağmen bu haksızlıklar affetmesi anlamına gelir.

Rüyada ölmüş oğlunun dirildiğini görmek rüya sahibinin bir düşmanı olduğu anlamına gelir.
Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir? Rüyada ölü görmek, rüyada ölmüş babayı görmek, rüyada ölmüş anneyi görmek ne demektir?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneanne Görmek

Rüyada ölmüş anneanne görmek, yakında alacağınız güzel bir haberin müjdesidir. Bu rüyayı gören kişiye hiç ummadığı yerlerden yardımlar ulaşır ve üst üste nimetler elde eder. Ölmüş anneanneyi güler yüzle görmek uzun ömre, ferah içinde geçecek bir hayata ve mutluluğa işarettir. Böyle bir rüya dünyevi tüm sıkıntılardan kurtulup feraha erme anlamlarına gelmektedir. Ölmüş anneannesini kızgın veya üzgün gören kimse davranışlarına dikkat etmelidir. Çünkü bu rüya gören kişinin yaptığı hatalara yönelik bir uyarı mahiyetindedir. Rüyada ölmüş anneannesinin kendisine bir haber verdiğini görmek, o haberin gerçekleşmesine veya yakında mutlu bir havadis almaya yorumlanır.

Ölen kişiyi bir rüyada görmek oldukça yaygın bir şeydir; Hiçbir şey olmamış gibi davranabilir ve ölümünün gerçek olmadığını düşünmeye bile başlayabilirsiniz. Genellikle bu tür rüyalar bir takım işaretler ve semboller içerir. Sıklıkla, rüyanın olayları beyaz bir odada gerçekleşir, bu bir ameliyathane veya bir uzay laboratuvarı veya değiştirilmiş fakat tanıdık bir oda olabilir. Bu durumda, hayalperestler ayrıntılara fazla dikkat etmemeyi tavsiye ederler, hepsi henüz kaybı kabul etmediniz olduğunu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babayı Görmek

Rüyada ölmüş babayı görmek, rüyayı gören kişinin, babasından aldığı ve kendisine ayrı bir kişilik katan davranışlara ve özelliklere çok iyi bir şekilde sahip çıktığına delalet edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, babasının ruhunun sevinmesi için babası adına hayır yemeği vermesi gerektiğine ya da yine babası adına sadaka vermesi gerektiğine alamet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Dedesini Görmek

Rüyada ölmüş dedesini görmek, rüya sahibinin büyüklerine karşı saygıda kusur etmediği ve bu yüzden sürekli takdir edildiği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi, büyüklerine olan saygısı konusunda özenli davranacaktır. Bu durum ona övgüler gelmesine vesile olacak ve bu övgüler rüya sahibinde manevi bir huzur yaratacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Babaanne Görmek

Rüyada ölmüş babaanne görmek, rüya sahibinin babaannesinin gerçek hayatta vefat etmiş olması durumunda; kişinin onlara duyduğu özlemi veya onlara karşı yaptığı bir yanlıştan ötürü vicdan azabı çektiğine işaret eder. Kişi, hayatta olduğu vakitte babaannesini ihmal etmiş ve onunla görüşmemiş olmasından dolayı üzüntü duyar hale gelecektir. Veya hayattayken onunla yeterince ilgilenen ve ona layık bir torun olan rüya sahibi, babaannesini kaybetmesinin hüznünü yaşamaya devam edecektir.

Çinli rüya tabiri yorumcularına göre, yaşamları sırasında çok saygı duyulan ölmüş insanları rüyada görmek, büyük başarı ve mutluluğun sembolü.
Gerçekte hayatta olan birini ölmüş olarak gördüyseniz, onun için endişelenmemelisin. Bu rüya, geriye doğru yorumlanması gereken klasik bir komplo örneğidir. Öldüğünü gördüğün kişi oldukça başarılı olacak. Ayrıca onun refahı bir şekilde seninle de ilgili olabilir.

Rüyanızda ölmüş birçok insanın sizin etrafınızda olduğunu görürseniz, bu bir takım sıkıntılarla ve problemlerle yüzleşmeniz gerektiği anlamına gelir; Seni çevreleyen insanlar senden hoşlanmayacak.

Bir tabutun içinde ölü bir kişi gördüyseniz, güvencenizle ilgilenmelisiniz. Rüya tabiri yorumcuları, sorumlu olduğunuz ve yapmanız gereken işlerin daha iyi zamanlara kadar ertelenmesini öneriyor. Bu da şu anda başarılı sonuçların elde edilememesi muhtemel.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek

Rüyada ölmüş birini canlı görmek, rüya sahibinin aile ve iş hayatında birtakım olumlu gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder. Özellikle kişinin yaşadığı sıkıntılar son bulur. İşiyle ilgili problemler de ortadan kalkar. Her şey yeniden yoluna girer. Kişinin üzüntü duymasına sebep olan olaylar biter. Rüya sahibi isteklerine kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Öpmek

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve öpmek, rüya sahibinin özlediği bir ortamın veya kişilerin olduğuna delalet eder. Kişinin uzun zamandır görüşmediği veya küs olduğu bir tanıdığı da olabilir. Bu rüya, bir yandan rüya sahibinin vicdan azabı çektiğini anlatırken; bir yandan da kişinin feraha kavuşacağına işaret eder. Rüyayı gören kimse geçmişte yapmış olduğu hatalarla yüzleşir ve onları tekrarlamaz. Kişinin kötü giden iş hayatı da düzelir. Maddi anlamda düze çıkar. Rüya sahibi hiç beklemediği bir iş sayesinde yüklü miktarda kazanç elde eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Elini Öpmek

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve elini öpmek, kişinin çok sosyal bir hayatı olmadığını ve insanlardan biraz uzak durduğunu anlatır. Rüya sahibi birisiyle konuşmaya başladığında çekinir ve buna bağlı olarak kızarır. Ancak rüyayı gören kimse bu durumdan yakın zamanda kurtulur. Artık insanlar ile sosyalleşmeye başlar, sohbet eder ve sevilen biri haline gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Yıkamak

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve yıkamak, birinin hidayetine vesile olmak şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi ailesiyle birlikte gam ve kederden kurtulur. Kişinin mal varlığı da artar. Bu rüya, insanları sıkıntıdan kurtaran birinin varlığına işaret eder. Yakın bir arkadaşı kendisine zarar vermek isteyebilir ancak bu çaba boşa gider. Rüya sahibi daha sabırlı ve sakin bir insan olur. Huzurlu ve mutlu bir hayat sürer. Kişi yetenek gerektiren önemli işler yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı ve Mutlu Görmek

Rüyada ölmüş birini canlı ve mutlu görmek, kişinin düşmanlarından uzak duracağına işaret eder. Rüya sahibi bazı konularda karar vermekte zorlanabilir. Aile hayatıyla ilgili birtakım sorunlar ortaya çıkar. Kişi o kadar çok zarara uğrar ki uzun süre çalışsa bile açığı kapatamaz. En sonunda ne zamandır yapmak istediği bir işe girer ve büyük kazançlar elde eder. Rüya sahibinin uzun zaman ağlayan gözleri artık güler. Hastalıklarından da kurtulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı ve Üzgün Görmek

Rüyada ölmüş birini canlı ve üzgün görmek, rüya sahibinin umut bağladığı işlerin geçim sıkıntısı ve darlık getireceği anlamına gelir. Ancak zamanla yaptığı işler açılır ve herkesi memnun eder. Beklenmedik olumsuzluklarla karşılaşabilir. Ağzının tadı ve neşesi kaçar. Girdiği işlerde bir türlü düzen oturtamaz. Maddi anlamdaki sıkıntıları yavaş yavaş sona erer. Sonunda rüya sahibi rahat bir nefes alır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Sarılmak

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve sarılmak, rüya sahibinin yaşadığı sıkıntıların ardından refaha kavuşacağına delalet eder. Kişinin işleri düzelir ve hanesine bolluk, bereket girer. Ayrıca bu rüya, kişiyi sağlığına dikkat etmesi, sinir ve stresten uzak durması konusunda uyarır. Çünkü rüyayı gören kimse bu dönemde hastalıklarla ve üzücü olaylarla mücadele etmek durumunda kalabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Tabutta Canlı Görmek

Rüyada ölmüş birini tabutta canlı görmek, rüya sahibinin çok başarılı bir döneme girdiğini haber verir. Kişi her konuda verdiği kararlar ile ilgili olumlu karşılıklar alır. Yaşadığı birtakım sıkıntılar geride kalır. Maddi ve manevi olarak ciddi kazançlar elde eder. Rüya sahibi yakın zamanda düze çıkar ve daha iyi bir hayata sahip olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Konuşmak

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve konuşmak, ne konuşulduğuna göre farklı yorumlanır. Eğer ölmüş biri rüya sahibine güzel şeyler söylüyor ve iyi haberler veriyor ise rüya sahibinin Allah tarafından sevilen biri olduğuna işaret eder. Aksine ölmüş kimse kötü sözler söylüyor ve rüyayı gören kişiyi üzüyor ise Allah katında halinin kötü olduğu rivayet edilir. Ölmüş biri gülerek konuşuyorsa vefatından sonra affedilmiş olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı Görmek ve Ondan Para Almak

Rüyada ölmüş birini canlı görmek ve ondan para almak, rüya sahibinin başına talihli bir olay geleceğine işaret eder. Bu rüyayı gören kimse iş hayatında başarılı olur. Çalışmaları herkes tarafından takdir toplar. Ayrıca kişi mal mülk sahibi olabilir. Geçimini kolaylıkla sağlar ve hayatı boyunca refah içinde yaşar. Rüyasında ölmüş birinden borç para aldığını gören kimse sonu iyi olmayan işlere girer ve zarar eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı ve Ağlarken Görmek

Rüyada ölmüş birini canlı ve ağlarken görmek, o kimsenin rahat edemediği anlamına gelir. Bu durum rüya sahibini mutsuz etse de aslında kendisini iyi bir olayın beklediğini haber verir. Rüyayı gören kişi başkasına karşı olan sorumluluğunu yerine getirir ve hakkındaki kötü düşünceleri ortadan kaldırır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Canlı ve Gülerken Görmek

Rüyada ölmüş birini canlı ve gülerken görmek, kişiyi endişelendiren ne varsa yok olacağına işaret eder. Rüya sahibi hayatta rahat bir nefes alır. Üzerinden büyük bir yük kalkabilir. Kendine olan güveni artar. Sorunlarını kolaylıkla çözer. Kendisini daha enerjik hissedebilir. Rahatsız olduğu şeyleri tek başına halleder. Yakın çevresinden takdir toplar. Kararları onay görür. Aldığı kararlar büyük bir sevinç ve mutlulukla karşılanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada, ölmüş biri ile konuşmak; rüya sahibi için sıkıntılarından kurtulacağının habercisidir. İşsiz ise iş bulacağı, işi var ise işinde güzel yerlere geleceğine işaret eder. Rüyada ölmüş bir insanın beklerken görülmesi; o insanın hayatında başarılar elde edeceğine, ayrıca mesleğinde daha güçlü yerlere geleceğine yorumlanır. Rüyada ölmüş bir kişiyi günah işlerken görülmesi; rüya sahibinin çok istediği bir yerde hedefine ulaşmasına engel olacak bir şeye delalettir. Hayatına kötü bir kalbi olan birisi gireceğine işaret eder. Rüyada öldüğünü görmek; rüyada bir kişi öldüğünü görürse, bu rüya sahibi için hayırlı bir rüyadır. Genellikle kişinin mutluluğuna ve sıkıntılardan kurtulup rahatlamasına yorumlanmaktadır.

Rüyada ölmüş birini sırtına almak; bu rüyayı gören kişi, inancı olmayan bir kişiden zarar göreceğini haber verir. Eğer bu ölmüş kişi tanınıyor ise onun ahirette güzel bir mevkide olduğuna yorumlanır. Rüyada ölü ile dostluk yapmak; bir ölü ile arkadaş veya dost olmak, rüya sahibinin yolculuğa çıkacağının aynı zamanda çıkacağı bu yolculuktan hayır göreceğine işaret eder. Rüyada ölmüş birinin bir haber vermesi; ölmüş birinin rüya sahibine gelerek haber vermesi, verdiği haberin gerçekleşeceğine işarettir. Eğer ölü kişi güzel bir haber veriyorsa, güzel gelişmelerin olacağına, mutluluklara ve kişinin isteklerinin kabul olmasına yorumlanırken eğer ölü kişi kötü bir haber vermişse, bazı sıkıntıların geleceğine ve maddi zorluklara yorumlanabilir. Ölü bir kimsenin halinden şikâyet etmesi; ahirette bazı sıkıntılarının olduğunun göstergesidir. Bu nedenle rüyayı gören kişi, o kişiye dua etmeli ve affını istemelidir. Rüya o ölmüş kişinin, dua istediğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Ağlarken GörmekRüyada ölmüş birini ağlarken görmek, ölmüş kişinin, çok sevap işlemesinden ve her zaman Allah yolunda ilerlemesinden ötürü çok hayırlı biri olduğuna alamet edilir.Rüyada Ölmüş Birini Diri GörmekRüyada ölmüş birini diri ve olduğundan daha genç ve sağlıklı görmek, bir hastanın iyi olması anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin ailesinden, akrabalarından ya da çevresinde olan bir kimsenin yani hasta olduğundan haberdar olduğu bir kişinin büyük ve önemli bir hastalığı yenmesi nedeniyle kendisi de dâhil çevresindekilerin yaşayacağı sevince işaret eder. Rüyada ölmüş birini diri fakat kötü, sefil, yıpranmış ve hasta olarak görmek, bir yokluk esnasında gerçekleşecek bir gelişmenin işe yaramayacağına yorulur.Rüyada Ölmüş Birinin Tekrar Öldüğünü GörmekBir sorunu çözememiş, henüz bir sıkıntının etkilerini üzerinden atamamışken üzerine yeni bir problemin gelmesi nedeniyle rüya sahibinin bunalmasına işaret eder. Aynı zamanda kişiyi  olarak sarsacak bu nedenle onun korkusu haline gelecek bir olaydır. Rüyada ölmüş birinin tekrar öldüğünü sonra da dirildiğini görmek, deyim yerindeyse Arap saçına dönecek bir olayın yaşanması demektir.Rüyada Ölmüş Birini Görmek Ve KonuşmakRüyada ölmüş birini görmek ve onunla uzun uzadıya konuşmak, gurbetçi olan bir yakınını kavuşmaya alamet eder. Yani hasretin son bulmasıdır. Rüyada ölmüş birini görmek ve onunla ayaküstü konuşmak, bir hevesi tam olarak yaşayamamaya ve bu nedenle beklediğine değmeyecek bu durumdan mutsuz olmaya yorulur. Rüyada ölmüş birini görmek ve onunla kızgın şekilde konuşmak, yarım kalan bir meselede son sözleri söyleyen taraf olmak demektir. Rüyada ölmüş birini görmek ve onunla neşeli, naif ve kibar konuşmak, muhabbet etme ihtiyacı duymaktır.Rüyada Aileden Ölmüş Birini GörmekRüyada aileden ölmüş birini görmek ve ağlamak, düzensiz bir işe girileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamettir. Rüyada aileden ölmüş birini görmek ve sevinmek, ağır hasta olan birinin yakın zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına ve mutlu bir haneye kavuşulacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNİ CANLI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada ölmüş birini canlı görmek, rüyayı gören kişinin hayatının birçok yönünde güzel gelişmeler yaşanacağına ve kişinin çok mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder. Eğer ölmüş olduğu halde canlı görülen kişi rüya sahibinin ailesinden veya yakın çevresinden biri ise, rüya sahibinin güç ve iktidar sahibi olacağına ve hayırlı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini canlı görmek aynı zamanda, uzun süredir uzakta olan ve haberi alınamayan birinden alınacak haberlere ve onun uzaklardan geleceğine delalet eder.
ÖLMÜŞ BİRİ İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada ölmüş biri ile konuştuğunu görmek, çok hayırlıdır ve rüyayı gören kişinin sıkıntı, dert ve kederlerden kurtulacağına işaret eder. Rüyada ölmüş biri ile konuştuğunu gören kişi, hasta ise sağlığına kavuşur, işsiz ise iş bulur ve işinde güzel yerlere gelir.
ÖLMÜŞ BİRİNİ BEKLERKEN GÖRMEK

Rüyada ölmüş birini beklerken görmek, rüya sahibinin hayat boyu büyük başarılara imza atacağına, mesleğinde yüksek yerlere kazanacağına ve itibar sahibi olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ BİRİNİ GÜNAH İŞLERKEN GÖRMEK

Rüyada ölmüş birini günah işlerken görmek, rüyayı gören kişinin planladığı ve çok istediği bir konuda çeşitli engellerle karşılaşacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, rüyayı gören kişinin hayatına kötü kalpli birinin gireceği anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÖLMÜŞ BİRİNİ SIRTINA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada ölmüş birini sırtına aldığını görmek, rüya sahibinin inançsız biri tarafından zarar uğratılacağına delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
1 Üye ve 401 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13191
Dün : 23857
Toplam : 48071524
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...