Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
1.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bir yerde toplu olarak görülen meyveler, ülfet ve topluluğa, dağınık meyveler de bunun aksine işarettir. Meyveleri oturduğu yerde toplayan kimsenin eline zahmetsiz rızık geçer.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

89 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bir kimse ağaçtan kendi meyvesinden başka bir meyve devşirdiğini görse, kendisine helal olmayan bir şey yapar veya kendi üzerine lazım olmayan bir şeyi ister. Ağacın kökünden meyve devşirse, şerefli ve şanlı bir kimseye düşmanlık yapar. Ağaçlardan çeşitli meyve devşirdiğini gören ilimde ve rütbede yüksek bir mevkide bulunan büyük kimselerden ilim tahsil eder.

Meyveleri oturduğu yerde toplayan kimsenin eline zahmetsiz rızık geçer. Kış gününde meyveli ağaç görse ve buna da hayret etse, mal sahibi zannettiği ve çaresiz kalıp muhtaç olduğu bir kimseye işarettir. Eğer ağacın meyvesinden bir şey toplanmış ise, topladığı kadar o kimseden bir şeye nail olur.

Eğer bir şey toplanmadıysa, o kimseden günlük rızık eline geçer. Meyveler, mal ve şereftir. Bir kimse yetişebildiği bir ağaçtan meyvesinden başka bir meyve topladığını görse, bir dostuna damat olmaya veya kendisinden çok hayır ve sevinç göreceği bir ortama işarettir, Dağda bulunan sahipsiz yabani meyveler, ilim ve rızka ve hiç kimsenin minneti olmaksızın sırf Allah tan gelecek hibe ve ihsanlara işarettir.

Ağaçta olgunlaşmış meyve görmek bolluğun ve bereketin simgesidir. Yeşil ve olgunlaşmamış meyve, birtakım kararlar alırken acele davranmamanız gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yerde toplu olarak görülen meyveler, ülfet ve topluluğa, dağınık meyveler de bunun aksine işarettir. Meyveleri oturduğu yerde toplayan kimsenin eline zahmetsiz rızık geçer. Rüyada ağaçtan meyve toplamak kısmet olarak kabul edilir ve rüyayı gören kişinin helal rızka sahip olacağına, kişinin sorunlardan ve kötülüklerden kurtulacağına yorulur. Eğer ağacın meyvesinden bir şey toplanmış ise, topladığı kadar o kimseden bir şeye nail olur. Eğer bir şey toplanmadıysa, o kimseden günlük rızk eline geçer. Rüyada ağaçtan meyve toplamak, mal ve şereftir. Bir kimse yetişebildiği bir ağaçtan meyvesinden başka bir meyve topladığını görse, bir dostuna damat olmaya veya kendisinden çok hayır ve sevinç göreceği bir ortağına işarettir. Ağacın kökünden meyve toplamak saygın ve hürmet edilmeye değer bir kimseye düşmanlık yapmaya, Ağaçtan çeşitli meyveler toplamak makam ve derecelere, birçok ilmi müştereken öğrenmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Çalmak

Ağacın kökünden meyve devşirse, şerefli ve şanlı bir kimseye düşmanlık yapar. Ağaçlardan çeşitli meyve devşirdiğini gören ilimde ve rütbede yüksek bir mevkide bulunan büyük kimselerden ilim tahsil eder. Bazen meyveler, onlardan yapılan şaraba işarettir. Bir kimse ağaçtan kendi meyvesinden başka bir meyve devşirdiğini görse, kendisine helal olmayan bir şey yapar veya kendi üzerine lazım olmayan bir şeyi ister.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Mevsiminde ve olgunlaşmış meyve çabuk hâsıl olacak hayra, meyvenin mevsimsiz olması, meyvenin yetişme zamanının uzaklık ve yakınlığı nispetinde bir müddet sonra meydana gelecek menfaate işarettir. Rüyada meyve bahçesi görmek, sahibi için, hanımlara, evlatta, paraya, mala, ticarete yahut ilme, emlak, amel-i Saliha'ya veya Aile ve akrabaya yahut sevince ve hastalıklardan şifaya işarettir. Kış gününde meyveli ağaç görse ve buna da hayret etse, mal sahibi zannettiği ve çaresiz kalıp muhtaç olduğu bir kimseye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve ağacı görmek, herkes için iyi bir iş yapacağını, bu sayede servet ve itibarının yükseleceğini gösterir.

Rüyada meyve ağacı görmek, hayırlı bir iş yapacağını, bu sayede zenginliğinin ve saygınlığının artacağını işaret eder. Ağaçta olgunlaşmış meyve görmek bolluğun ve bereketin işaretidir. Yeşil ve olgunlaşmamış meyve, ise bazı kararlar alırken sakin olmanız gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmek

 Rüyada meyve ağacı görmek genellikle büyük bir nimete ulaşmak anlamına gelmektedir. Aynı zamanda bolluk ve bereketle geçecek bir ömre işaret eder. Her anlamda zenginlik ve ferahlık ile beraber ayrıca rüya sahibinin kısmetinin açılacağına delalet etmektedir. Özellikle rüyasında meyve ağacından bir meyve alan kişi yatırımlarından iyi bir kar elde edecektir. İyi bir kariyer ile beraber mal üstüne mal kazanacak anlamı çıkmaktadır. Özellikle Rüyada çok fazla sayıda meyve toplayan kişilerin yüksek miktarda miras elde edeceği ya da yatırımından iyi bir kazanç yakalayacağı üzerine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Toplamak

 Rüyada meyve toplamak rüya sahibinin çok çalışmasına ve bu çalışmasını meyvelerine en iyi şekilde alacağına işaret etmektedir. Özellikle iş hayatında başarılı bir kariyer ve iyi bir kazanç üzerinden yorumlanır. Uzun bir aradan sonra sevdiklerine kavuşma durumuna da işaret etmektedir. Kişinin sevdikleriyle hasret gidereceği ve mutlu anlar yaşayacağı üzerine anlatılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağacın kökünden meyve toplamak, saygın ve hürmet edilmeye değer bir kimseye düşmanlık yapmaya; ağaçtan çeşitli meyveler toplamak, makam ve derecelere, birçok ilmi müştereken öğrenmeye; oturduğu yerden meyve devşirilmek, zahmetsizce meydana gelecek rızka yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kış mevsimi meyveli ağaç görmek ve buna hayret etmek, zengin sandığı bir kimsenin çaresiz olduğunu görerek düş kırıklığına uğramaya; buna rağmen bu ağaçtan meyve toplamak, o kimseden bir şeye nail olmaya; dağlarda bulunan sahipsiz ağaçlar ve onların meyveleri, kimsenin minneti olmaksızın Allah Teala’dan gelecek hibe ve ihsana, ilim ve rızka delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve ağacı görmek, herkes için iyi bir iş yapacağını, bu sayede servet ve itibarının yükseleceğini gösterir. Meyve yemek özellikle elma yemek, pek de iyi bir rüya olarak yorumlanmaz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve ağacı görmek tabiri, hayırlı bir iş yapacağını, bu sayede zenginliğinin ve saygınlığının artacağını işaret eder. Meyve yemek pek de hayırlı bir rüya olarak yorulmaz. Ağaçta olgunlaşmış meyve görmek, bolluğun ve bereketin işaretidir. Yeşil ve olgunlaşmamış meyve ise bazı kararlar alırken sakin olmanız gerektiğine işaret eder. Meyve yemek, mutluluk demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyveleri oturduğu yerden toplamak, toplayan kimsenin eline zahmetsiz rızık geçer. Kış gününde meyveli ağaç görürse ve buna da hayret ederse, mal sahibi zannettiği ve çaresiz kalıp muhtaç olduğu bir kimseye işarettir. Eğer ağacın meyvesinden bir şey toplanmış ise, topladığı kadar o kimseden bir şeye nail olur. Eğer bir şey toplanmadıysa, o kimseden günlük rızık eline geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağaçta olgunlaşmış meyve görmek, bolluğun ve bereketin simgesidir. Yeşil ve olgunlaşmamış meyve, birtakım kararlar alırken acele davranmamanız gerektiğine işaret eder. Meyve yemek, mutluluğun simgesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Bakınız; Sebze ve Meyve Bahçesi

Rüyada meyve bahçesi görmek, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bahçede Meyve Ağaçları Görmek

Rüyada bahçede meyve ağaçları görmek, iyi ve güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesinde Meyve Yemek

Rüyada meyve bahçesinde meyve yemek, rüyayı gören kişinin büyük başarılar elde edeceğine ve hayatında güzel olayların yaşanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sebze ve Meyve Bahçesi Görmek

Rüyada meyve bahçesi görmek eşe, çocuğa, mala, iyi geçime ve sıkıntıdan kurtulmaya delalettir.

Rüyada bahçeyi sulamak eşiyle ülfet ve ünsiyete; bilinmeyen bahçe, cennet nimetlerine ulaştıracak amele işarettir.

Rüyada bilinen bahçe görmek ziyafet vermeye; olunmuş sebze görmek gam ve kedere delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; Rüyada Bahçe Duvarı Görmek, Rüyada Meyve Görmek, Rüyada Sebzeli Yer Görmek.)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmek

Rüya uzmanlarına göre rüyasında meyve ağacı gören kişilerin birçok insana fayda sağlayacak güzel çalışmalar yapacağı bu sayede hem mal mülk sahibi olacağı hem de etrafındakilerin saygısını kazanacağı rivayet olunmaktadır. Eğer rüyada görülen ağacın dallarındaki meyveler olgunsa; rüya sahibinin malının bollaşacağına, olgun değilse de ticari faaliyetlerine göre zamanla elinin bollaşacağına yorulur. Rüyada meyve ağacından bir meyve alıp yediyseniz bu rüya ferahlayacağınız ve saadete erişeceğiniz anlamına gelir. Eğer yediğiniz meyve olmuşsa birinden alacağınızı tahsil edeceğiniz, olgun değilse borçlanacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dalında Meyve Görmek

Rüya tabircilerine göre dalında meyve gören kişinin çok çalışarak elde edeceği başarıya ve saygıya yorulur. Rüya sahibinin çok çalışıp yorgun düşeceğine, bir tatile ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Meyve Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağaçtan meyve topladığını görmesi, kişi için çok çalışarak elde edeceği başarıya delalet eder. Uzun bir aradan sonra sevdiklerine kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Toplamak

Problemsiz yaşanılan hayata ve çilesiz rızk bulmaya delalet etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında meyve topladığını görmesi, kişinin hayatında hiçbir sorun yaşamayacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Rüyada görülen meyve bahçesi, oldukça olumlu anlamlar taşır. Meyve bahçesi, rüyada bereket, bolluk ve zenginlik gibi oldukça olumlu kavramları simgeler. Rüya sahibi, yakın zamanda parasal dertlerini geride bırakacak, tüm sıkıntıları arkasında bırakarak refaha kavuşacak ve bundan sonra da bolluk ve zenginlik içerisinde yaşayacaktır. Rüya sahibini yakın gelecekte bolluk ve refah içerisinde günler bekliyor.

Bazı yorumculara göre ise rüyada görülen meyve bahçesi hayırlı mal ve rızka, hayırlı yerden gelecek olan paraya işaret eder. Rüya sahibi bileğinin hakkıyla ve alnının teriyle hak ettiği parayı kazanacaktır. Kişi doğru yoldan ayrılmamalı, doğru yoldan para kazanmaya devam etmelidir. Sonunda çabalarının karşılığını fazlasıyla alacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Toplamak

Rüyada meyve topladığını görmek, uğrunda çok çalışarak ulaşılacak başarıya yorumlanır. Rüya sahibi üzerinde çalışmakta olduğu, ulaşmak istediği ne varsa ona ulaşacak, sıkı çalışmasının karşılığını alacak, çabaları asla boşa gitmeyecektir. Kişi istedikleri uğruna çalışmayı bırakmamalı, azimle yolunda devam etmelidir. Rüya sahibi sıkı çalışmalarının meyvelerini çok yakın zamanda toplayacaktır.

Kimi yorumculara göre, rüyada meyve toplamak sevdikleriyle hasret giderme ve sevdiklerine kavuşma gibi anlamlar da taşır. Rüyasında meyve topladığını gören kişi, yakın zamanda uzun süredir hasretini çektiği sevdiklerine kavuşacak, onlarla bol bol hasret giderecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmek

Rüyada görülen meyve ağacı, kişinin iş hayatında insanlar için hayırlı bir iş yapacağına, yaptığı bu işin insanlar için çok faydalı bir iş olacağı anlamına gelir. Rüya sahibi yaptığı bu iş sayesinde hem maddi hem manevi kazanç sağlayacak, sonuçta hem zenginliği hem de insanların gözünde saygınlığı artacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmek

Rüyada meyve ağacı görmek herkesin işine yarayan, hayırlı bir işe imza atacığını, böylece saygınlığının ve zenginliğinin artacağına delalet eder. Ağaçtaki meyveleri olgunlaşmış bir halde gördüyseniz; bolluk ve berekete kısa zamanda ereceğinize, olgunlaşmamış bir halde gördüyseniz; bolluk ve bereketin sizin aldığınız kararlardaki doğruluğa göre zamanla gelebileceğine yorumlanır. Ağaçtaki meyveyi koparıp yediyseniz parasal olarak değil kalben huzura ve mutluluğa erebileceğinize işarettir. Ağaçtan koparıp yediğiniz meyve olgunlaşmamış ise bir borcun altına girebileceğinize, yediğiniz meyve olgunlaşmış ise birine verdiğiniz borcun kısa zamanda ödeneceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağacın kökünden meyve toplamak saygın ve hürmet edilmeye değer bir kimseye düşmanlık yapmaya, Ağaçtan çeşitli meyveler toplamak makam ve derecelere, birçok ilmi müştereken öğrenmeye işaret eder.
Oturduğu yerden meyve devşirilmek zahmetsizce meydana gelecek rızka, Kış mevsimi meyveli ağaç görmek ve buna hayret etmek, zengin sandığı bir kimsenin çaresiz olduğunu görerek düş kırıklığına uğramaya; buna rağmen bu ağaçtan meyve toplanmak, o kimseden bir şeye nail olmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dağlarda bulunan sahipsiz ağaçlar ve onların meyveleri, kimsenin minneti olmaksızın Allah Teâlâ’dan gelecek hibe ve ihsana, ilim ve rızka delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve ağacı görmek, herkes için iyi bir iş yapacağını, bu sayede servet ve itibarının yükseleceğini gösterir. Meyve yemek özellikle elma yemek pek de iyi bir rüya olarak yorumlanmaz.
Rüyada meyve görmek, din ve mal ile yorumlanır. Sarı renkli meyveler, ayva, turunç, portakal ve muzdan başkası hastalığa delalet eder.
Tatlı meyveler helaldir. Eksi, ham ve yenirken ağzı büzen meyveler haram mala ve hastalığa işarettir. Meyve yorumunda dikkate alınacak hususlardan biri de mevsimdir. Danyal Aleyhisselâmı göre; mevsiminde rüyada görülen meyveler helal mala ve menfaate, diğer vakitlerde görülen meyveler ise hayra ve iyiliğe delalet eden bir tarafı olmadıkları için, noksan mala ve fukaralığa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MEYVE AĞACI GÖRMEK

Rüyada meyve ağacı görmek, toplum için hayırlı işler yapacağına bundan dolayı da bol helal para kazanacağına işaret edilmektedir. Dalında olgunlaşmış meyve görmek ise bolluk ve bereketle ifade edilmektedir. Henüz olgunlaşmamış meyve ise kişinin aldığı kararlarda daha sakin ve temkinli olmasına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyveler Toplamak
Mal ve paraya tabir edilir. İş hayatında çok kolay bir şekilde neredeyse herhangi bir zorluk ve sıkıntı çekmeden kazanılacak rızka alamet eder. Kişinin yapmak istediği ve hayal ettiği şeyleri gerçekleştirerek büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmek

Rüyada meyve ağacı görmek, genellikle büyük bir nimete ulaşmaya, bolluk ve bereketle geçecek bir ömre, her anlamda zenginlik ve ferahlığa, kişinin eline geçecek birtakım güzel kısmetlere işarettir. Rüyasında meyve ağaçları ile dolu bir bahçe görmeniz, elinize geçecek toplu bir paraya işarettir. Bu rüyayı gören kişi mal ve mülk kazanır veya kimseye nasip olmayan bir servete kavuşur. Meyve ağacından bir meyce alan yatırımlarından kar elde eder. Aldığı meyveyi yemek ise, özellikle maddi açıdan arzuların gerçekleşmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Rüyada meyve bahçesi gören kişi, evlada, mala, eşe, huzurlu ve mutlu bir yuvaya işarettir. Meyve bahçesini sulamak, rüyada sahibi evliyse eşi ile birlikte huzurlu bir hayat sürmelerine, birlikte yaşayacakları güzel günlere, eğer aralarında bir anlaşmazlık varsa bunların yakında düzeleceğine ve tüm sıkıntılardan kurtulunacağına işarettir. Rüyada meyve bahçesini kurumuş görmek, birtakım sıkıntılar çekeceğinize, maddi anlamda zorluklar yaşamaya, iş hayatında başarısızlığa yorumlanır. Rüyasında bildiğiniz bir meyve bahçesi görmeniz, cennet nimetlerine ve ahlaki anlamda derecenizin yükselmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyveli Bir Ağaç Görmek

Rüyada içinde meyve olan ağaç her türlü nimete kavuşma anlamındadır. Rüyada ayva, armut, portakal gibi sarı meyveleri görmek bazı hastalıklar yaşayacağınıza işarettir. Rüyada tatlı meyveler gören ve bunları yiyen kişi helal ve güzel mal kazanır. Ekşi meyve haram mala, geçiminizi zorlukla yaşamaya işarettir. Rüyada mevsiminde meyve görmek güzel bir rızık, mevsim dışında görmek ise zorluk ve sıkıntıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmenin Psikolojik Tabiri

İç yaşamında sıkıntı çeken ve rahatlama isteği olan kişilerin gördüğü bir rüyadır. Ağaç ile ilgili rüyalar genellikle insan içindeki huzur ve mutluluk isteğinin bir ifadesidir. Bu rüya genellikle zorluklardan kurtulma isteğinizin göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Toplamak

Bir kişi eğer rüyasında meyve topladığını görürse, kafasındaki projeyi doğru kişilere ulaştırma şansına sahip olacak ve bu projenin çok beğenilmesi sayesinde hayatının en karlı işini yapmayı başararak, ayrıca cesaret toplayıp, güven elde ederek bunun gibi daha pek çok işi arka arkaya gerçekleştirecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sebze ve Meyve Bahçesi Görmek

Rüyada sebze ve meyve bahçesi görmek, kişinin, aile içinde afiyette ve keyifte olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, her şeyin en iyisine ve en fazlasına sahip olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Rüyada meyve bahçesi görmek, hayırlı olan mala, paraya ve rızka işaret eder. Rüya sahibinin haramdan özenle ve dikkatle kaçınarak, hak yolundan ayrılmaksızın helal olarak kazandığı lokmaya tabir edilir. Bolluk, bereket ve zenginlik içine düşmeye, işinden yana önemli gelişmeler yaşamaya, ekmeğin çoğalmasına ve kişinin variyete kavuşmasına delalet eder. Rüya sahibi, işinde hedeflediği noktaya gelecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada olgunlaşmamış meyve ya da meyveler görmek:

Rüyada henüz olgunlaşmamış fakat sağlıklı bir şekilde olgunlaşma sürecinde olan meyveler görmek genellikle hazırlık ya da oluşum süreçlerine, bazen iyi giden hamileliğe işaret eder. Olgunlaşmamış meyve ya da meyvelerin kişiye sunulduğu rüyalar bir şeyin henüz zamanının olmadığı konusunda uyarı getiren rüyalardandır. Bu rüyalar bize adeta bilinçaltımızdan gelen “bekle, zamanı değil” mesajları gibidir. Kişinin bir amaca ulaşması mümkün olsa da hala eksik olan bir şeyler vardır ve eksik olanların tamamlanması gerekmektedir.

 

Rüyada olgunlaşmamış meyveler aynı zamanda bir büyüme süreci ile ilgili bilgi getirirler. Henüz olgunlaşmadan koparılan meyveler bazen kötü giden hamileliğe hatta haneden bir kadının kürtaj yaptırmasına işaret edebilirler ve hayırsız rüyalardır. Olgunlaşmakta olan fakat güzel meyveler güzel ve hayırlı evladın hamileliğine delalet eder. Olgunlaşmamış fakat yan yana duran iki meyve bazen ikiz bebeklerin yolda olduğunun işaretçisidir. Olgunlaşmamış fakat sorunlu veya şekil bozukluğu olan meyveler ise hamilelik sorunlarının göstergesi olabilir.

 

Olgunlaşmamış meyveler her zaman hamileliğe işaret etmek zorunda değildir. Bazen henüz olgunlaşmamış bireylere, evdeki çocuklara ya da ergenlik dönemindeki kişilere de işaret edebilirler ve bu kişilerle ilgili gizli bilgiler verebilirler. Örneğin, olgunlaşmamış bir meyvenin yere düşmesi haneden bir çocuğun kaza geçirmesine ya da başına kötü bir şey gelmesine işaret edebilir. Olgunlaşmamış meyvenin yere düşmesi bazen bir çocuğun kaybına, boşanma sürecinde olanlar için çocuğun velayetinin kaybı gibi durumlara da işaret edebilir. Olgunlaşmamış birçok meyvenin yere düşmesi en genel anlamıyla henüz olgunlaşmamış bir sürecin sonlandırılması ile ilgilidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmek

Rüyada meyve ağacı görmek, herkes için iyi bir iş yapacağını, bu sayede servet ve itibarının yükseleceğini gösterir. Kış mevsimi meyveli ağaç görmek ve buna hayret etmek, zengin sandığı bir kimsenin çaresiz olduğunu görerek düş kırıklığına uğramaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Toplamak

Ağaçtan, kendi meyvesi olmayan meyveyi toplamak -mesela armut ağacından elma toplamak- helal olmayan ve ve kendisini ilgilendirmeyen bir iş yapmaya işarettir. Ağaçtan kendi meyvesini toplamak makam ve derecelere, birçok ilmi müştereken öğrenmeye delalettir. Ağacın kökünden meyve toplamak saygın ve hürmet edilmeye değer bir kimseye düşmanlık yapmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olgunlaşmamış Meyve Görmek

Ağaçta olgunlaşmış meyve görmek bolluğun ve bereketin işaretidir. Yeşil ve olgunlaşmamış meyve, ise bazı kararlar alırken sakin olmanız gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Toplamak

Rüyada meyve toplamak, zorluk çekmeden geçirilen hayata, zahmetsiz para kazanmaya ve hayatın kolaylaşmasına delalettir. Oturduğu yerden meyve topladığını gören kişi refah ve güzel bir hayat geçirir. Maddi açıdan da bu rüyayı görenlerin zengin kimseler olacağına işarettir. Mevsimine uygun meyve topladığını görmek hayra işaretken, mevsimsiz şekilde görülen rüya ise kişinin para kaybına uğrayacağına ve başka kimselerin yardımına muhtaç bir hale geleceğine işaret eder. Rüyada toplanılan meyve kadar rızık sahibi olunacak demektir. Etekler dolusu meyve toplamak ise büyük bir mal ya da çok kıymetli bir gayrimenkul alınacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Meyve Toplamak

Rüyasında ağaçtan meyve topladığını görmek, sahip olunan işten elde edilen gelirin helal olduğuna ve artacağına yorumlanır. Ağaçtan başka bir meyve topladığını gören kişi ise başkasının rızkına ortak olur ve aynı zamanda haram mal sahibi olur. Kalabalık şekilde meyve toplandığının görülmesi ise, haneye katılacak bir damat veya geline, rüya sahibi bekar ise evleneceğine yorulur. Meyve toplamak manevi açıdan kişinin şerefli ve izzet sahibi bir kimse olduğuna da delalettir. Tanıdık bir kimse ile beraber aynı meyveyi toplayan kişi ise ortak bir işe girer ya da ticarete atılır. İslami açıdan meyve toplamak Allah’ın o kişiye ihsan ettiği berekete ve yüce değerlere de yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Meyve Yemek

İş hayatında çok kaliteli ve çok güzel işlere imza atılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir edilir. Aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, çok mutlu olacağına ve aldığı enerji ile işlerini gerçekleştirmek için çabalayacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dalından Meyve Yemek

Rüyayı gören kişinin, yaşanan sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına ve bu şansın zamanında ve doğru kararla değerlendirilmesi sayesinde çok büyük ve yüklü kazanç getireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve aǧacı görmek, hayırlı bir iş yapacaǧını, bu sayede zenginliǧinin ve saygınlıǧının artacaǧını işaret eder. Meyve yemek pek de hayırlı bir rüya olarak yorulmaz.

Aǧaçta olgunlaşmış meyve görmek bolluǧun ve bereketin işaretidir. Yeşil ve olgunlaşmamış meyve, ise bazı kararlar alırken sakin olmanız gerektiǧine işaret eder. Meyve yemek, mutluluk demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Meyve bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek demektir. Meyve toplamamanız iyi, güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağınızı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesi görmek, kadın, evlat, hizmetçi, geçim ve mala işaret eder. Rüyada görülen meyve bahçesi, zengin ve güzel kimseye, kişinin kendi işi ve ameline de işarettir. Rüyada meyve bahçesi, evin tedbirli hanımına, ev sahibine, şeref ve mertebeye de delalet eder. Kendi meyve bahçesini sulayıp meyve aldığını gören kişinin çocuğu olacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Meyve bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek; meyve toplamaksa iyi, güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağını gösterir.

Rüyada meyve bahçesi görmek çok hayırlı bir rüya olup, mutlu ve rahat bir gelecek demektir. Meyve toplamaksa iyi ve güzel bir iş yapıp, büyük para sahibi olacağını işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesinde meyve toplamak

Meyve bahçesinde meyve toplanması, kadın, evlat, hizmetçi, geçim ve mala işaret eder. Rüyada meyve bahçesinde meyve toplamak, evin tedbirli hanımına, ev sahibine, şeref ve mertebeye de işaret eder.

Rüyasında meyve bahçesinden meyve topladığını gören kişi, zengin ve güzel kimseyle tanışacağına ve aynı zamanda bu rüya kişinin kendi işi ve ameline de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesinden meyve yemek

Bazı yorumculara göre meyve bahçesinde yenilen meyveler, müjdeye işarettir. Bahçesinde güzel kokulu bir meyve kimsenin, salih bir çocuğu olur. Rüyada meyve bahçesinden meyve yemek mal ve ganimete işarettir.

Rüyada sulak bir bahçede olduğunu ve oradaki meyvelerden yediğini görmek, hacca gitmeye, cuma vakti camide bulunmaya, cenaze namazı kılmak gibi hayırlı bir iş yapmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesi sulamak, suladığını görmek

Kendi meyve bahçesini suladığını görmek, karısıyla yakın olmaya işarettir. Kendi bahçesini sulayıp meyve aldığını gören kimsenin, çocuğu olur. Rüyada başkasının meyve bahçesi sulamak, helal mal elde etmeye ve rüyayı gören kişinin bereketli kazanç elde edeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesi Meyve görmek

Bahçesinde erik, elma yahut diğer meyve ağacı olduğunu görmek, ilim öğrenerek Ailesine ve toplumuna yararlı olacak, edep ve hayâ timsali bir evladı olmaya işarettir.

Kendisine ait bir bahçede çok sayıda meyveli ağaç görmek, zengin bir kadınla evlenerek hayra ve menfaate ermeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesine Girmek

Rüyada güz mevsiminde bir meyve bahçesine girdiğini ve üzerine yapraklar döküldüğünü görmek, geçim sıkıntısı çekmeye ve üzüntüye düşmeye işarettir. Mükemmel bir bahçeye girdiğini görmek, hayır ve menfaattir.

Girdiği bahçede ağaçlar, çimenler, sular, güzel kadınlar ve bir köşk görmek, hayırlı bir rüyadır. Güzel bir bahçeye girdiğini gören kimse, zengin bir kişiyle evleneceği anlamına gelir.

Bazı yorumculara göre rüyada meyve bahçesi görmek, devlet başkanlığı sarayı veya başbakanlık köşkü yahut diğer devlet ileri gelenlerinin görev yaptıkları, ikamet ettikleri yerlerdir ve bir bahçeye girdiğini gören kimse, bunlardan birine girer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesinde Oturmak

Kendi bahçesinde üzerine meyveler düştüğünü görmek, büyük bir zatla kavga edip onu alt etmeye işarettir.

Rüyada bir bahçede yüksekçe bir yere oturup, bir yere yaslanarak uzun uzun oturduğunu görmek, evlat ve ailesinden hayır ve mürüvvet görmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Yemyeşil Görmek

Bahar mevsimi içinde bulunduğu çimenlik, ağaçlık, meyvelik bir bahçenin selle yok olduğunu görmek, devlet yöneticilerinden birinin başına büyük bir musibet gelmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesinden Meyve Toplamak

Bahçedeki meyvelerden toplayıp eve getirdiğini görmek, devlet yöneticilerinden hayır görmeye işaret eder. Girdiği bahçedeki ağaçlardan meyve, çiçek vb. topladığını görmek, eline mal geçmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Çiçek Görmek

Bir bahçede çiçeklerin açtığını görmek, rüya sahibinin tuttuğu iş ve yaptığı amelin iyi olmasına işarettir. Bahçenin meyvesiz ve çıplak olması, yukarıdaki yorumun tersidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesi görmek, hayırlı olan mala, paraya ve rızka işaret eder. Rüya sahibinin haramdan özenle ve dikkatle kaçınarak, hak yolundan ayrılmaksızın helal olarak kazandığı lokmaya tabir edilir. Bolluk, bereket ve zenginlik içine düşmeye, işinden yana önemli gelişmeler yaşamaya, ekmeğin çoğalmasına ve kişinin variyete kavuşmasına delalet eder. Rüya sahibi, işinde hedeflediği noktaya gelecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Yemek

Rüyasında meyve yediğini gören kişi, kurtuluşa erecektir diye yorumlanır. Rüya sahibinin ne kadar derdi ve hastalığı varsa bitecek, borçları hafifleyecek, işleri ve hayatı kolaylaşacak, cebi para görecek, geçim derdi kalmayacaktır. Kısmetin ve şansın açılması, başarının önündeki engellerin de ortadan kalkması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Meyve bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek; meyve toplamaksa iyi, güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağını gösterir.

Dolaşmak çok hayırlı bir rüya olup, mutlu ve rahat bir gelecek demektir. Meyve toplamaksa iyi ve güzel bir iş yapıp, büyük para sahibi olacağını işaret eder.

Meyve bahçesinde dolasmak, çok hayirli bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek; meyve toplamaksa iyi, güzel bir is yapip, büyük bir servet sahibi olacagini gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve ağacı görmek, bolluk ve berekete, nasip kapılarının açılmasına, büyük nimetlere ulaşarak kısmet kapılarının açılmasına yorumlanır. Rüyasında meyve ağaçları gören kimsenin eline toplu para geçer bu kimseler zorluk çekmeden kolay yollarla kazanç sahibi olurlar. Rüyada meyve ağacı görmek, bazen de eş dost yakınlarınla güzel anlar geçirmeye, her türlü zorluklardan sıyrılmaya, uzun sağlıklı ömre sahip olmaya ifade edilir. Meyve ağacı rüyası bazen de evlat müjdesiyle müjdelenme ye dua ve dileklerin kabulüne , özlem çekilen hasretliklerin hayırlı şekilde sonlanmasına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmek Ne Demek?  

Rüyada meyve ağacı görmek, meyve ağacı rüyası yeni başlangıçlara, hayatınıza renk katacak atılımlarda bulunmaya, renkli kişiliğe bürünmeye işaret edilir. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, her türlü olumsuz durumlardan bile pozitif güzel sonuçlar çıkararak her şeyde bir hayır dilerler. Rüyada meyve ağacı görmek, bazen de murat kapısına nail olmaya, bekar kimseler için evliliğe, hayatlarını birleştirecek eşe sahip olmaya, evli kimseler içinse çocuk sahibi olmaya işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek  

Rüyada meyve bahçesi görmek, bu rüya kazanılan mal ve mülke, hayırlı eşe ve evlada sahip olmaya, dua ve dileklerinizi güzel kılmaya, bir çok işte muvaffakıyete ermeye işaret edilir. Rüyada meyve bahçesi görmek, bazen de ticari anlamda ortaklıklar kurarak iş hayatınızda kısa zaman da yükselme şansını yakalamaya ifade edilir. Rüyada kurumuş meyve bahçesi görmek, ise mal kaybı yaşamaya, hayal kırıklığına, eldeki kazançların bir bir yok olmasına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada meyve ağacı görmek, hayırlı nasip ve kazançlara, yüksek mevkilere ermeye, hayatınızı hayırlı şekilde sürdürmeye yorumlanır. Bu rüya bazen de iyi niyete, güzel dostluklara, oluşan durumlara pozitif gözlerle bakmaya ifade edilir.

İhya Yorumu, rüyada meyve ağacı görmek, maneviyata, ilimde güzelliğe, İslamın emir ve buyruklarını yerine getirmeye, muvaffakıyete ermeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Sulamak

Rüyada meyve ağacı sulamak, nasibi bereketli ve sürekli hale getirmek için sürekli çalışma içinde olup yeniliklere açık olacağınıza, hayırlı kazançlara ererek bir çok dileğinizi kolay yollarla gerçekleştireceğinize işaret edilir. Rüyasında meyve ağacı suladığını gören kimse, Allah rızası için yapılan yardımlarda gönül rahatlığına ererek bir çok dileğine erme şansını yakalar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyveli Ağaç Görmek  

Rüyada meyveli ağaç görmek, her türlü nimete kavuşmaya, hayatınızın hayırlı ve güzel şekilde akıp gitmesine, yapılan güzel işlere yorumlanır. Meyveli ağaç görmek, sembolü bazen de ailenizin genişleyerek çoluk çocuğa karışmaya, kendi kabuğunuza çekilerek oluşan hızlı durumlar karşısında sessizliğinizi korumaya ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Ağacı Görmek

Mübarek rüyalardan kabul edilir. Rüyada meyve ağacı görmek maddi anlamda az-çok zorluk çeken rüya sahibinin refaha ereceğini, bereketli bir döneme gireceğini ve maddi anlamda gelirinin artacağını müjdeler. Huzurun ve dini bağlamda maneviyatın artacağı hayırlı bir döneme delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Genel anlamda olumlu tabirleri vardır. Rüya sahibinin hayatının her alanında güzellikler yaşanacağı rivayet edilir. Hanesinden huzurun eksilmeyeceğinin müjdeleyicisidir. Kişinin mevcut problemlerinin biteceğini müjdeler. Ancak meyve bahçesinin kuruduğunu görmek tam tersine yorumlanmasına sebep olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Toplamak

Rüyasında meyve topladığını gören kişinin maddi anlamda gelir düzeyinin yükseleceği tabir edilir. Bu vesileyle süregelen birçok sıkıntısına çare bulacağı rivayet edilir.
Rüyada görülen meyve ve sebzelerin tabirlerinde, yiyeceklerin rüyanın görüldüğü mevsimde yetişip yetişmediği büyük bir önem taşır. Mevsiminde meyvelerin toplandığını görmek olumlu ve müjdeli bir tabire sahip olurken, mevsimi dışında görülen meyvelerin toplanması maddi anlamda bir çöküşün habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bostan, sebze ve meyve bahçesi görmek; rüyayı gören kişinin kazançlı bir iş yapacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kazançlı çıkacağı bir iş yapmasına işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin şansının açık olacağı bir döneme gireceği ve hayırlı işler yapacağı şeklinde de yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin rızkının artacağına ve dünya nimetlerinden fazlasıyla faydalanacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Talan Edilmiş Sebze ve Meyve Bahçesi Görmek

Rüyasında sebze ve meyve bahçesinin talan edildiğini gören kişi, kendini bilmez bazı kimseler tarafından iftiraya uğrama şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin ve ailesinin sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin kazandığı paranın helal olmadığına, kötü niyetli insanlarla iş birliği yaptığına ve masumların hakkını yediğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bostan Sebze ve Meyve Bahçesindeki Ürünleri Yediğini Görmek

Rüyayı gören kişinin çalışmalarının sonucunu alacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin azimli ve çalışkan bir kimse olduğuna işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceklerine ve kimseye ihtiyaçları olmayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bostan Sebze ve Meyve Bahçesinden Ekinleri Topladığını Görmek

Rüyasında bahçeden sebze ve meyve topladığını gören kişinin art arda alacağı mutluluk haberleri şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin ya da ailesinden birinin sağlığına kavuşmasına ve borçlarını ödemesine işaret eder.

Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişi bekar ise hayırlı bir kısmet ile tanışıp evlilik yolunda ilerleyeceklerine, evli ise eşi ile olan münasebetinin artması şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin zor günler geçireceğine ve çok üzüleceğine işaret eden bir rüya şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bostan Ektiğini Görmek

Rüyasında bostan ektiğini gören kişinin kazandığı paraların helal olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hayırlı işlere girişeceği ve kazancının artacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin fedakarlıklar yaparak çalıştığı işten emeklerinin karşılığını alacağına ve daha fazlasını yapacağına işaret eder. Rüya sahibinin ailesiyle birlikte bolluk ve bereket içinde rahat bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bostan Suladığını Görmek

Rüyasında bostan suladığını gören kişinin iş hayatında yaşayacağı olumlu gelişmeler şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin açılmasına, iş yerinde makamının yükselmesine işaret eder. Rüya sahibinin gelirinin artmasına ve borçlarını kapatmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin rızkının artacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin alacağı güzel bir haberle mutlu olması şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ağaçtan meyve toplamak bir kimseye düşmanlık beslediğine

-ağaçtan çeşitli meyveler toplamak işinde yükseleceğine işarettir.

-meyve ağacı görmek iyi bir iş yapacağına ve bu sayede zenginleşeceğine ya da itibarının artacağına işarettir.

-olgunlaşmamış meyve görmek bazı kararlar alırken sakin olmanız, acele etmemeniz gerektiğine gerektiğine işarettir.

-Olgunlaşmış meyve görmek ise bolluğun ve bereketin işaretidir.

rüyada meyve bahçesi görmek ise çok hayırlı bir rüyadır. mutluluk ve parlak bir geleceğin habercisidir. meyve topladığını görmek ise zengin olunacağının işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Rüyada meyve bahçesi görmek; Meyve bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek; meyve toplamakta  iyi, güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve bahçesinde dolaşmak,meyve toplamak

Meyve bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir gelecek; meyve toplamaksa iyi, güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağını gösterir.

Dolaşmak çok hayırlı bir rüya olup, mutlu ve rahat bir gelecek demektir. Meyve toplamaksa iyi ve güzel bir iş yapıp, büyük para sahibi olacağını işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendini meyve bahçesinde görmek çalışmalarının karşılığını fazlasıyla alacağına, mülk sahibi olmasına alamet olur. Rüyayı gören kamu görevlisi ise maddi durumu iyi bir dostundan yardım göreceğine, göz yaşlarına engel olamamaya işarettir. Farklı yorum olarak ise hayallerin peşinden gitmeye ve eldeki imkanların artmasına, hayatının olumlu yönde değişmesine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesi görmek; hayırlı ve iyi bir rüyadır. Bolluk, bereket ve zenginlik içine düşmeye, işinden yana önemli gelişmeler yaşamaya, ekmeğin çoğalmasına ve kişinin variyete kavuşmasına delalet eder. Rüya sahibi, işinde hedeflediği noktaya gelecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Meyve bahçesinde oturduğunu görmek; mutlu ve rahat bir gelecek demektir. İyi ve güzel bir iş yapıp, büyük para sahibi olacağını işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir geleceğe işaret eder. Güzel bir iş yapıp, büyük bir servet sahibi olacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek rüya sahibi için para, mal, miras ve rızka işaret edilir. Rüyada meyve bahçesi görmek rüya sahibinin haramdan kaçtığına, özellikle kendini ve çocuklarını haramdan koruduğuna tabir edilir. Rüyada meyve bahçesi görmek kişiye yakın zaman içerisinde gelecek olan miras ya da farklı bir para ile feraha ulaşacağına işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve bahçesi görmek rüya sahibinin iş hayatında elde edeceği terfiler ile adından söz ettiren biri olacağına işarettir. Bunun yanı sıra daha rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder. Rüyada meyve bahçesi görmek farklı bir tabire göre ise kişinin hedefleri ile yaşadığına her şeyden önce bu hedeflerini başarmak olduğuna işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sebze ve Meyve Bahçesi Görmek

Rüyayı gören kişi için ailesi ile güzel bir yaşamı olacağına yorulur. Rüyada sebze ve meyve bahçesi görmek kişinin yakın zaman içerisinde alacağı güzel bir habere yorulur. Bu haberle mutluluktan ağlayacağına ve ailesiyle daha da kenetleneceğine işarettir. Rüyada sebze ve meyve bahçesi görmek kişinin ailesine olan bağlılığına yorulur. Her zaman onları koruyacağına ve her zaman onların yanında olacağına işaret edilir. Farklı bir tabire göre ise rüyada sebze ve meyve bahçesi görmek kişinin ailesi için işini değiştireceğine delalet olur. Onlara daha fazla zaman ayırmak için bu kararı alacağına işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada meyve ağacı görmek, genellikle büyükk bir nimete ulaşmaya, bolluk vve bereketle geçecek bir ömre, hher anlamda zenginlik ve ferahlığa, biireyin eline geçecek birtakım güzel kkısmetlere alamet eder. Rüyasında meyve ağaçları ile dolu birr bahçe görmeniz, elinize geçecek tooplu bir paraya işaret edilir. Bu rüyayı gören kimse mal vve mülk kazanır veya kimseye nassip olmayan bir servete kavuşur. Meyve ağacından bir meyce alan yatırımlarındann kar elde eder. Aldığı meyveyi yemek ise, özellikle madddi açıdan arzuların gerçek olmasına işşarettir.

İç yaşamında sıkıntı çeken ve rrahatlama isteği olan insanların gördüğü bbir rüyadır. Ağaç hakkında rüyalar genellikle insan içerisiindeki huzur ve mutluluk isteğinin bbir ifadesidir. Bu rüya genellikle zorluklardan kurtulma isteğinnizin göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyveli Bir Ağaç Görmek

Rüyada içinde meyve olan ağaç heer türlü nimete kavuşma anlamına gelir. Rüyada ayva, armut, portakal gibi sarıı meyveleri görmek bazı hastalıklar yaşayacağınıza alamet edeer. Rüyada tatlı meyveler gören ve bunlları yiyen insan helal ve güzel mal kaazanır. Ekşi meyve haram mala, geçiminizi zorlukkla yaşamaya işaret edilir. Rüyada mevsiminde meyve görmek güzel bbir rızık, mevsim dışında görmek ise zorluk vve sıkıntıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Bahçesi Görmek

Rüyada meyve bahçesi gören kişi, evllada, mala, eşe, huzurlu ve mutllu bir yuvaya delalettir. Meyve bahçesini sulamak, rüyada sahibi eevliyse eşi ile beraber huzurlu biir hayat sürmelerine, beraber yaşayacakları güzeel günlere, eğer aralarında bir anlaaşmazlık var ise bunların yakında düzzelmiş olacağına ve bütün sıkıntılardan kurtulunacağınna işaret edilir. Rüyada meyve bahçesini kurumuş görmek, birtakkım sıkıntılar çekeceğinize, maddi anlamda zorlluklar yaşamaya, iş hayatında başarısızlığa alameet eder. Rüyasında bildiğiniz bir meyve bahçesi göörmeniz, cennet nimetlerine ve ahlaki aanlamda derecenizin yükselmesine işaret edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

413 Aktif
2 Üye ve 411 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9513
Dün : 23857
Toplam : 48067855
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...