Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada çilek görmek aşk, mutluluk ve güzel nimetlere yorulur. Rüyasında çilek gören kimse için rüya yorumu, bekar ise yeni bir aşka yelken açacak, evli ise aşkıyla daha mutlu olacak, çalışıp kazandığı parasıyla güzel nimetler alacak ve hanesindeki kimseleri mutlu edecek şeklinde delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyadan görülen çilek ile ilgili yapılan yorumların geneli rüya sahibinin aşk hayatında yaşayacağı güzellik ve hoşluklardan, maddi açıdan ulaşacağı güzel noktalardan oluşmaktadır.

Rüyasında çilek gören kişi eğer bekar ise yakın tarihte çok mutlu olacağı bir birlikteliğe adım atacak ve ömrü boyunca bu ilişkiden çok mutlu olacak yorumu yapılmaktadır.

Eğer ki rüyasında çilek gören kişi evli ise evliliğinde bu rüyayı görene dek olan tüm problemler bir bir çözülecek hayat arkadaşıyla çok mutlu bir ömür geçirecek yorumu yapılmaktadır.

İmamı Nablusi (r.a) rüyasında çilek gören kişi ile ilgili diyor ki; “ Rüyada çilek görmek kişinin büyük kazançlar elde edeceğine, evine veyahut yöresine gelen bir misafirden çok hoşlanarak güzel vakit geçireceğine delalettir.”Rüyada Çilek Yediğini Görmek

Bir kişi rüyasında çilek yiyor ise bu rüya; rüya sahibinin gerçekleştireceği çok mutlu bir evliliğe işaret eder. Kişinin aşk hayatında yaşayacağı çok güzel günler olduğunu ve bu günlerin çok yakında olduğunu anlatan bu rüya aynı zamanda helal yollardan kişinin hanesine girecek olan maddi kazanca da yorumlanır.

Rüyasında çilek yediğini gören kişi eğer bekarsa kısa zaman içinde karşısına doğru kişinin çıkacağına ve bu kişiyle çok hayırlı bir evlilik gerçekleştireceğine işaret edilir.

Eğer rüyayı gören kişi evli ise evliliğinde çok mutlu günlerin kişiyi beklediği yorumu yapılır. Aynı zamanda rüyada çilek yiyen kişinin sahip olacağı ya da sahip olduğu çocuğunun ailesine çok bağlı ve herkes tarafından çok sevilen bir birey olduğuna işaret edilir.
Rüyada Çilek Bahçesi Görmek

Rüyasında çilek bahçesinde gezindiğini gören kişinin gerçek hayatında gerçekleşmesini çok istediği bir hayalinin olduğu ve bu hayaline çok kısa bir vakit içerisinde ulaşacağı yorumu yapılmaktadır.

Kişi rüyasında psikolojik olarak çok mutlu hissediyor ve çilek bahçesinde güle oynaya geziniyor ise gerçek hayatta kurduğu hayale çok kısa sürede ulaşacak yorumu yapılır. Eğer kişi çilek bahçesinde gezinirken mutsuz ve tedirgin hissediyor oradan bir an evvel ayrılmak istiyorsa kişinin gerçek hayatta ulaşmak istediği hayali için bir emek vermesi gerektiği yorumu yapılır.

Bir diğer yoruma göre ise kişinin rüyasında çilek tarlası görmesi manevi dünyasında yaşayacağı bir aydınlanma ve buna bağlı olarak çok güzel insanlarla tanışacağı söylenmektedir.
Rüyada Çilek Ektiğini Görmek

Rüyasında toprağa çilek ektiğini gören kişi; gerçek hayatında, hiç beklemediği bir sıkıntıyla karşı karşıya kalacak ve bu sıkıntıdan sıyrılabilmek için hiç haz etmediği bir tanıdığından arabuluculuk yapmasını talep edecek yorumu yapılmaktadır.

İmamı Nablusi (r.a) yorumuna göre;

Rüyasında çilek ektiğini gören kişiler, kendilerine zarar vermek isteyen kişilerin karşısında dimdik durarak tüm zararları bertaraf edecektir. Sağlığıyla ilgili meydana gelen olumsuzluklardan zaman içerisinde sıyrılacaktır. Yeni bir iş kurma kararı veriyor ise çevresindeki herkesin desteğini görecek ve imece usulüyle bol kazançlı bir iş sahibi olacaktır.

Bütün bu sıkıntılar sonucunda ise çok güçlü biri haline gelecektir.
Rüyada Arkadaşınla Çilek Yediğini Görmek

Rüyada karşı cinsten bir arkadaşla beraber çilek yemek kişinin cinsellikle ilgili kafasında netleşmeyen konular olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada görülen kişiyle ilgili olabileceği gibi bu kişiden bağımsız da yorumlanabilen bu rüya sonucu kişi gerçek hayatında karşı cinste olan birine cinsel ilgi duyuyor ve bunu bir türlü karşısındaki kişiye açıklayamıyor yorumu yapılmaktadır.

Eğer kişi rüyasında bir hem cinsi ile beraber çilek yiyor ise bu kişinin kendini alçak görme, toplumda beğenilme arzusu taşıma gibi kompleksi davranışları olduğuna işaret edilir.
Rüyada Çilek Reçeli Yaptığını Görmek

Rüyasında kazanda çilek reçeli kaynattığını gören kişi, gerçek hayatında ulaşmak istediği her hedef için kendi emeklerini sergileyen, çalışmaktan hiçbir zaman gocunmayan ve her daim başarılı olacağı işaret edilen kişidir.

Bu rüya; rüya sahibinin manevi dünyasında tam anlamıyla kendini güvende hissettiği ve içinde bulunduğu tüm durumları sakinlikle kabul ettiği anlamına gelmektedir.

Rüyasında çilek reçeli yapan kişinin bu güzel özellikleri sayesinde çevresi tarafından her zaman saygı gören ve çok sevilen biri olmak yolunda ilerleyeceği yorumu yapılmaktadır.

İmamı Nablusi (r.a) der ki: “Rüyasında reçel gören kişi çok büyük zahmetler sonucu alnının akıyla başarıya ulaşacak, bu kişinin var ise ailesi ve soyu sülalesiyle yaşanan kırgınlıklar sona erecek, bu kişi Allah katında çok sevilen bir kul olacak ve huzura kavuşacaktır.”
Rüyada Çilek Ağacı Görmek

Rüyasında bir çilek ağacı gören kişi hayatının her alanında ilk önce kendi rahatını düşünecek ve bunun sonucunda her daim ferah bir yaşantı sürecektir yorumu yapılır.

Aynı zamanda rüyada görülen çilek ağacı kişinin yakın zaman içerisinde içinde bulunduğu stresli yaşantıdan uzaklaşarak kafasını dinleyebileceği bir yerde rahat kıyafetlerle dolaşacağına işarettir.

Eğer kişi rüyasında çilek ağacından çilek topluyor ise bu kişinin kendi çıkarları için bir başka kişinin imkanlarından faydalanacağı yorumu yapılır.

Eğer kişi rüyasında çilek ağacından çilek yiyor ise bu rüya kişiye aniden gelecek olan bir kötülüğe işaret eder.
Rüya Beyaz Çilek Görmek

Rüyada görülen küçük ve beyaz çilekler alimlerce farklı şekillerde yorumlanmaktadır.

Olumlu ve olumsuz olmak üzere ikiye ayrılan görüşlerden ilkinde rüyada beyaz çilek görmenin oldukça hayırlı olduğu ifade edilir. Kişinin karşısına çıkacak bir iş fırsatı yada hiç beklenmeyen bir yerden gelen para kişiyi oldukça heyecanlandıracak hayatını yoluna koymasına yardımcı olacaktır.

Rüya sahibinin hayatında olan kişilerle arasındaki bağın günden güne güçleneceği ve ona zarar verme niyetinde olan kişilerin birer birer hayatından çıkacağına işaret edilir. Rüyada çilek görmek, kişinin isteyip varacağı yolların onun için hayırlı olduğuna işaret etmektedir.

Diğer bir yoruma göre ise rüyada görülen beyaz çilek ani iflaslara, hiç beklenmeyen kişiler tarafından ihanete uğramaya ve kişinin elindeki tüm parayı israf edeceği ifade edilir.
Rüyada Çikolatalı Çilek Yemek

Rüyasında çikolataya bandırılmış çilek yiyen kişi, hayatının geri kalan döneminde kalben her zaman mutlu olacak yorumu yapılmaktadır. Ailesindeki tüm kişilerle arasındaki iletişim gün geçtikçe iyileşecek ve hanesinde huzur sürekli artacaktır.

Rüya sahibinin çevresinde; ona mutsuzluk veren bir kişiden hiçbir çaba sarf etmesine gerek kalmadan kurtulacağına ve bu kurtuluş sonucunda hayat kalitesinin aniden yükseleceğine işaret edilir.

Bu rüya genel anlamda kişiye mutluluk ve huzur getiren haberlere işaret etse de olumsuz olarak da yorumlanabilir. Beklenmeyen bir anda yapılan küçük bir hata neticesinde rüya sahibinin iş dünyasında itibarını kaybedebilir ve bundan sebep büyük kayıplar yaşayabilir yorumu yapılmaktadır.
Rüyada Çürük Çilek Yemek

Rüyada çürümüş ve kötü kokan bir çileği yemek, kişinin içinde hiç bulunmak istemeyeceği bir duruma düşerek yasadışı pek çok iş yapacağına işaret eder. Bu yapılan işler sonucu başka kişilerin hakkı olan kazançları sağlayacaktır. Bu rüya; rüya sahibinin ulaştığı zenginlik ve bolluğun kişinin hakkı olmayacağına işaret eder.

Rüyasında gördüğü çürük çileği yemeyen kişiler için ise rüya sahibi kişinin gerçek hayatında karşısına çıkan kötü niyetli kişilerden etkilenmeden hayatına devam edeceği yorumu yapılır. Rüya sahibini kendi yolundan çevirerek haksız kazanç peşine düşürmeye çalışan insanlara boyun eğmeyeceğine ve bu kişileri çok sert bir dille uyaracağına delalettir.
Rüyada Çilekli Dondurma Yemek

Rüyasında çilekli dondurma yiyen kişi, eğer bekar bir kadınsa karşısına çıkacak kişinin onu çok mutlu edeceği yorumu yapılmaktadır. Eğer bu rüyayı gören kişi evli bir kadınsa evli olduğu kişiyi çok doğru bir seçim olarak gördüğü ve bu kişiyle ömrü boyunca çok mutlu olacağı yorumu yapılır.

Eğer bekar bir erkek rüyasında çilekli dondurma yediğini görüyorsa, rüya sahibinin hayatında inanılmaz derecede önemli denebilecek değişimler olacağı ve bu değişimlerin neticesinde girdiği bir ortamda hayatının aşkıyla karşılaşacağı yorumu yapılır. Eğer bu rüyayı gören kişi evli bir erkekse, rüya sahibinin evlendiği kadına çok büyük bir aşkla bağlı olduğuna ve aynı şekilde eşinin de kendisine çok büyük bir aşkla bağlı olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada korkmak ne anlama gelir? Merak ediyorsanız yazımızdan öğrenebilirsiniz.
Hamileyken Rüyada Çilek Görmek

Hamile bir kadın rüyasında iştahla çilek yiyor ise bu iki farklı şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyada çilek görmek kişinin aşk hayatında yaşayacağı çok güzel ve anlamlı günlerin habercisidir. Eğer hamile bir kadın rüyasında çilek görüyor ve bu çileği zevkle yiyorsa sahip olacağı çocuğunun dillere destan bir güzelliği olacağı yorumu yapılmaktadır. Doğacak çocuğun güzelliğinden ötürü kötü enerji ve bakışlara sıklıkla maruz kalacağı ve anne adayının bu konuda çok dikkatli olması gerektiğine işaret edilmektedir.

Ayrıca psikolojik ve biyolojik olarak var olduğu bilinen aşerme duygusundan dolayı rüyasında iştahla çilek yiyen anne adaylarının çilek aşeriyor olduğu yorumu da yapılmaktadır.
Rüyada İzinsiz Çilek Yemek

Rüyasında bir bahçeden gizlice çilek alan kişi rüyasındaki kötü halin aksine gerçek hayatında hiç ummadığı bir anda bir borcunu ödemek üzere bir para sahibi olacaktır.

Eğer rüya sahibi, rüyasında izinsiz aldığı çileği yerken çilek bahçesinin sahibi ile rastlaşıyorsa bu rüya, rüya sahibinin yakın zaman içinde bir yanlışı görerek düzelteceğine işaret etmektedir. Etrafında bulunan bir kişinin attığı yanlış adımı tam vaktinde fark edecek ve hiç düşünmeden müdahale ederek kişiyi düşeceği sıkıntıdan kurtaracaktır şekilde yorumlanır.
Rüyada Çilekli Pasta Yemek

Rüyada yenen bir dilim çilekli yaş pasta, rüya sahibinin yakın zaman içinde çok sevdiği tüm kişileri bir araya toplayarak bir kutlama yapacağına yorumlanmaktadır. Eğer kişi rüyasında yaş pastayı yemiyor yalnızca alıyor ya da görüyorsa birine yaptığı bir iyiliğin sonucunu kısa sürede alacak ve bu iyilikten dolayı etrafının övgülerini alarak çevresi tarafından çok sevilen birine dönüşecektir.

İmamı Nablusi (r.a) yorumuna göre: “Rüyasında yaş pasta yediğini gören kişi iş hayatında çok başarılı olacak ve özel hayatı her daim yolunda gidecektir.”
Rüyada Çilekli Puding Yemek

Rüyasında bir kase çilekli puding yiyen kişi ile ilgili her daim sağlık ve sıhhatle hayatını sürdüreceği ve basit hastalıklar dışında hastalıklarla sınanmayacağı yorumu yapılır.

Aynı zamanda bu rüyanın; birkaç gün içerisinde çok sevilen bir kişiye karşı duyulacak kırgınlık hissinin işareti olduğu yorumu da yapılmaktadır.
Rüyada Çilek Olgunlaşmamış Çilek Görmek

Rüyasında henüz olmamış, ham çilek gören kişi, tüm istek ve arzuların çok yakın bir zaman içinde ulaşacaktır yorumu yapılır.

Bu rüya, rüyayı gören kişi evli ise planlanmayan bir tarihte sürpriz bir bebek sahibi olacaklarını ve bu bebeğin kişilere çok büyük mutluluklar getireceğini işaret eder.

Rüyasında çilek gören kişinin eğer ki ruhen yaşadığı buhranlar varsa bunlardan ivedilikle kurtulacağı yorumu da yapılmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek görmek, kolay ve çabucak elde edilen helal mal ile hastalık ve kötülüklerine gitmesine yorulur. Çilek ferahlık ve sevinçle tabir edilir. Hoş ve latif yiyeceğe tabir edilen çilek Rüyası, güzel elbiseye ve buruklukla beraber sevinç anlamına da gelir. Mevsiminde olgun ve güzel renkli çilek görmek mutluluk ve sevinç demektir. Dağ yada yaban çileği de normal çilek rüyasının anlamına gelmektedir.

Çilek görülmesi değişik manalar taşıyan meyvelerden biridir. Pek çok kişi rüyasında görmüş olduğu çileğin ne demek olduğunu öğrenmek için rüya tabirlerine başvuruyor. Çilek görmek ile ilgili rüya tabirleri genel anlamda hayırlara yorulmaktadır. Biz de sizler için çilek görmek ile ilgili ve çilekle alakalı rüya tabirlerini derledik.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Bahçesi Ne Demektir?

Rüyada çilek bahçesi görmek, varlıklı ve cömert kimse ile birlikte, rüya sahibinin eş ve çocuklarına olan düşkünlüğünü işarettir. Aynı zamanda çilek bahçesi zengin bir kimseye işarettir. Rüyada çilek bahçesi, cömertliğe; kendini bir çilek bahçesinde görüp burada çalışmak, cömert olmaya işaret eder.

Rüyasında bir çileklerle ekili bir tarlaya sahip sahip olmak, bekar için kısa zamanda evlenmeye, evli için mutlu bir Aile hayatına ve güzel günlere işarettir. Çilek bahçesinde çilek diktiğini görmek, makam sahibi olmaya, sevinmeye işarettir. Rüyada çilek koklamak halkın övgüsünü kazanacağınıza işarettir. Çilek bahçesinde kırmızı çilekler görmek
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek görmek, mutlu olunacak nimetlere yorumlanır. Rüyanın sahibi bekarsa, evliliğe işaret eder. Evliyse, eşiyle birlikte mutlu olacağına yorumlanır. Rüyada çilek görmekle ilgili tüm detayları ve diğer rüya seçeneklerinin yorumlarını sizler için hazırladık. "

Rüyada çilek görmek, nimetlerle karşılaşma manasına gelir. Rüyasında çilek gören kişinin güzel nimetler edineceğine işaret ederler. Nimetler sadece maddi anlamda kazanılacak mal değil, manevi değerlerde ilerleme anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Görmek

Rüyasında çilek gören kimse, bekarsa evleneceği biçiminde yorumlanır. Evli ise ailesiyle birlikte huzurlu yolculuğa yorumlanır. Rüyada çilek gören kişinin hayat boyu güzel şeylerle karşılaşacağı anlamı çıkarılabilir. Rüyada çilek gören kişi için alimler hayırlı olaylarla karşılaşma şeklinde yorumlarlar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yemek

Rüyada çilek yemek, hayırlı kazançlarla güzel işler olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin olabildiğince haramdan uzak durduğuna rivayet edilir. Rüyasında ham çilek yediğini gören kişinin, çocuk ruhlu olduğu, bunun için her daim mutlu olabileceği işaret edilir.

Rüyada çilek yemek, olumlu anlamda güzel günlere delalet eder. Rüyasında çilek yediğini gören kişinin bazı işlerinin yolunda gideceğine hikmet edilir. Özellikle dünyevi anlamda işlerinin rast gideceğine, manevi boyutlarda ise sorunların biteceğine rivayet edilir. Rüyada çilek yemek, kişinin özgürlüğüne olan düşkünlüğüne yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Toplamak

Rüyada çilek toplamak, hayırlı işlerin meyvelerinin toplanması anlamına gelir. Kişinin rüyasında çilek topladığını görmesi, armağan biçiminde yorumlanır. Rüyasında çilek topladığını gören kişi için zorlukların bittiği biçiminde yorumlar yapılmıştır. Rüyada çilek toplamak, güzel hasat elde etme manasına gelir. Kişinin kısa zamanda kendi çabasıyla uğraş verdiği işlerden hayırlı sonuç olmasına rivayettir. Başkasının çilek topladığını görmek, manen yolculuk demektir. Rüya sahibinin çilek toplayan kişiyle yolculuğa çıkmasına rivayet edilmiştir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Reçeli Görmek

Rüyada çilek reçeli görmek, aile içerisindeki müjdeli haber manasına gelir. Rüya sahibinin ailesiyle birlikte mutlu olacağı haberler almasına delalet edilir. Alimler, bu müjdeli haberin, doğacak çocuk veya kaynağı hayırlı olan mal elde edinmeye işaret ettiğini ifade ederler. Rüyasında çilek reçeli gören kişi, ailesiyle birlikte bir iş içerisinde olabilir. Bu iş hayırlı olarak tabir edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Aldığını Görmek

Rüyada çilek aldığını görmek, bereket ve huzurun kalıcı olacağına delalet eder. Rüya sahibinin mutluluktan uçacağı başarılı haberlere delalet eder. Rüyada çilek satın aldığını görmek, malın bitmeyeceğine, kişinin Karun kadar zengin olmasına hikmet edilir.

Alimler bu rüyayı gören kişinin etrafındaki yoksul insanlara yardım etmesi gerektiğini söylerler. Çünkü rüyada çilek aldığını gören kişi manevi olarak bu konuda görevlidir. Rüya alimleri, kişinin etrafındaki muhtaç insanlara yardım etmesi halinde, çok güzel haberlerle müjde alacaklarını işaret ederler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Koklamak

Rüyada çilek koklamak, kişinin kendisiyle çok uygun olan birisiyle tanışmasına rivayet edilir. Çilek koklamak, hayırlı, uygun ve kendisini taşıyan insanla tanışma olarak ifade edilir. Rüyada birinin çilek kokladığını görmesi, hoşlandığı insanla uzun bir yolculuğa yelken açmasına işarettir. Uzun yolculuk olarak tabir edilen durum, güzel ve faziletli olan evliliktir. Öyle ki bu evlilik kişi için epeyce hayırlı olarak belirtilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Çilek Görmek

Rüyada çürük çilek görmek, kazançta eksiklik, haram para, sıkıntılı durum anlamına gelir. Rüyasında çürük çilek gören kişinin mal ve mülk bakımından sıkıntılı işlerde olduğuna rivayettir. Kişinin haram mala bulaştığına delalet eder. Rüyada çürümüş çilek görmek, sıkıntı verecek olaylar yaşanacağına işaret edilir. Kişinin rüyasında çürümüş çilek görmesi, çok dikkatli olması gerektiğine işaret eder. Kişi kendi rızasıyla asla haram paraya bulaşmamalıdır. Etrafında onu bulaştırmak isteyen kişilerden uzak durmalıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek görmek genel olarak kişinin mutlu olacağı nimetlere yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi bekâr biriyse, bu rüya evlenmeye işaret eder. Evli biri ise birlikte daha da mutlu olacaklarına işaret eder.

Rüyada çilek görmek kişinin çeşitli nimetler ile karşılaşacağı anlamına gelir. Bir kişi rüyasında çilek gördüyse o kişinin oldukça güzel nimetlere sahip olacağına işaret eder. Nimetler yalnızca maddi anlamda düşünülmemelidir. Kişinin manevi anlamda da ileri güzel değerlere sahip olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Görmek

Genel olarak özel hayat anlamına gelmektedir. Özel hayatta kişinin huzurlu ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder. Kişinin yaşadığı sıkıntılı ve zor olan günlerin hemen ardından güzel ve esenlikle dolu günler geleceğine yorumlanır. Rüyada görülmüş olan çilek zarif ve şık olabilmek manalarına da gelir. Zamanında görülmüş olan tatlı, kırmızı ve olgun olan çilek kişinin müjdeli haberler almasına yorulur. Bir kadın eğer rüyasında çilekleri dalından kopararak yerse bu o kadın için hayırlı evlatlara ve güzel evlatlara sahip olacağı anlamına gelir. Rüyasında çilek görüp yiyen bir kişi aşk hayatı, evlilik hayatı içinde huzurunun olacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Almak

Rüyasında çilek aldığını görmüş olan bir kimse sağlığı ile ilgili bir takım sorunlar yaşayacaktır. Hastalığına da ilacını bulacak ve bununla birlikte şifa da bulacak demektir. Kalıcı olan huzur ve berekete işaret eder. Kişinin çok fazla zengin olmasına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Toplamak

Rüya sahibinin yaşadığı zorlukların ardından kavuşacağı beceriye, umutsuzluktan ümide, beklemediği bir yerden gelen mala, sıkıntılarına göğüs germesinin ardından elde edeceği nimetlere işaret eder. Rüyada çilek toplamak olumlu anlamalara gelmektedir. Genel olarak bir sıkıntının sona ermesiyle birlikte gelinen güzel zamanlara, kişinin çektiği zahmetlerin ardından ulaşacağı kolaylığa, yaşadığı tatsızlıkların ardından erişeceği huzura işaret eder. Aynı zamanda kişinin özel hayatında da huzurlu olmasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yemek

Kişinin hayırlı kazanç elde edebileceği güzel işinin olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin olabildiği kadar haram işlerden uzak duran biri olduğuna yorumlanır. Eğer rüyada yenilen çilek ham bir çilek ise bu kişinin sürekli olarak çocuk ruhlu kaldığını ve kendine mutlu olacak birçok durum oluşturduğuna işaret eder. Genel olarak olumlu anlama gelen bu rüyada kişinin dünyalık işlerinin yolunda gideceğine, manevi anlamda yaşadığı sorunlarında düzeltileceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Koklamak

Kişinin kendisine uygun olan bir kimse ile tanışacağına rivayet edilir. Kişinin kendisini taşıyabilecek, kendisine uygun ve hayırlı olan insanlar ile tanışacağı şeklinde ifade edilmektedir. Aynı zamanda uzun bir yolculuğa işaret eder ve bu uzun yolculuğun sonunda ise evlilik bulunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Çilek Görmek

Kişinin rüyasında gördüğü yeşil çilek ahiret hayatını işaret etmektedir. Bu rüya kişinin iyi insan olmak istemesini ve iyi insan olmak için çaba gösterdiğini işaret eder. Rüyasında yeşil çilek gören kişi dünya hayatından elini çekmiş olan ve sadece ahiretteki hayatı için çalışan, çabalayan bir kişi olduğuna işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Çilek Görmek

Rüyada bir kişinin çürük bir çilek görmesi malına karışacak olan harama işaret eder. Bu rüya kişinin çalışmalarının ardından elde ettiği malın bir bölümünü haram şekilde kazanacağına işaret eder. Bu rüyanın sahibi olan kişi hem hayır hem de şer elde eder. Kişi geçimini gayri meşru yollar kullanarak kazanır. Helal olan parasının yanında kazandığı servetine haram mal da karıştırır. Bu sebeple kişi günaha girer. Çürük olan çilek bazen de dışı güzel olan fakat içi fitne dolu olan bir kadına da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek görmek, hayırlı kazanca ve yazlık el­biselerinizin çok olacağma işarettir. Çilek toplamak, çok misafir geleceğine, çilek dikmek bir dost ve akrabadan birini memleket dışına yolcu etmeye işarettir. Çilek tar­lası görmek, çok kârlı bir iş tutacağına, çilek yemek, kâr ve kazanca işarettir. Bir kimse rüyasında çilek yediğini görse, bu onun sevgi dolu biri olduğuna ve mutlu bir hayata ereceğine, mesut bir yaşam süreceğine işarettir şeklinde yorumlanır. Rüyada çilek görmek veya yemek, hoş ve latif yiyeceğe, buruklukla beraber sevince, kârlı bir işe ve ipekli veya güzel elbiseye işâret eder. Rüyada çilek görmek, bolluğa, bol kar ve bol kazanca işaret olarak yorumlanır. Rüyasında çilek gören bir kişi, birçok yazlık giysiler, kıyafetler alır şeklinde tabir olunur. nbsp;
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Tarlası Görmek

Rüyada görülmüş olan çilek tarlası kısa bir sürede elde edilen birden çok nimet ve hayra işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Tarlası Görmek Neye İşaret Eder?

Kişinin rüyasında çilek tarlası görmesi, birbirini takiben meydana gelecek rızık ve fayda anlamına gelir. Çilek tarlasına sahip olmak mülke sahip olmak demektir. Kişinin çilek tarlasını görmesi, fayda ve netice hasıl olacak bir işle yorumlanır. Çilek tarlasında gezinmek, rüyayı gören kişi için bereketli bir hayat mevsimine ve mutluluğa işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek ekmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çilek ektiğini gören kimse, uzun bir ömür sürer ve dini yaşantısına önem verir. Çilek ekmek, çocuk ile tabir edilir. Bazı kere de rüyasında çilek ektiğini gören, rızka, bol geçime ve genişliğe kavuşur, kazanç elde eder.

Rüyanızda bir tarlaya çilek tohumu ektiğini görmek, izzet ve şerefe delalettir. Zira çilek tohumu Toprakta kalınca ancak boy verir. Rüyada çilekleri ektiğini görmek aynı zamanda, akla gelmeyen bir yerden gelecek fayda ve menfaate işaret eder. Çilek tarlası son derece mutluluğa işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek koparmak Nasıl Tabir Edilir?

Çilek ağacından çilek kopardığını gören kimse, asil, şöhret sahibi ve cömert birinden fayda görür, dünyalık elde eder. Evli bir kimsenin çilek koparması bir çocuğunun olmasına alamettir.

Bir kimsenin rüyasında dalından çilek kopardığını görmesi, bir tüccar veya iş adamından fayda göreceğine işaret sayılır. Çilek kopararak yiyen kadının çocuğu güzel olur. Bekar biri çilek koparırsa bir süre sonra kısmeti açılır. Çilek toplamak başladığı işten istifade etmeye işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Reçeli Görmek Neye Alamettir?

Çilek reçeli kolaylıkla ele geçen bereketli mala işaret eder. Bazen da umulmadık bir yerden gelecek sevinçli, müjdeli bir haber olarak tabir edilir.

Çilek reçeli kimi zaman kurulacak, sonu evliliğe varacak bir ilişkiye işaret eder. Kimi zaman da aile arasında ki mutluluğa işaret sayılır. Çelik reçeli bazen sağlıklı bir yaşama, bol kazançlı bir işe veya zenginliğe de tabir edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek fidesi görmek Ne Anlama Gelir?

Kişinin rüyasında belli bir büyüklüğe varmamış çilek fidesi görmesi, bolluk ve berekete, arzu ve ümitlerin gerçekleşmesine delalet eder. Her türlü çilek fidesi, sevinç ve mutlulukla demektir. Bazı kere de çilek fidesi, genişliğe, bol rızka delalet eder. Çilek ağacı, herkes tarafından sevilen hayır işlerini seven, kendi halinde yaşayan sağlıklı bir kimseye işarettir. Rüya yorumcuları ağaçta çileği durumunuzun iyi olacağı şeklinde tabir ederler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek vermek Nedir?

Kişinin rüyasında birine birine çilek vermesi faydalı ilme, bereketli bir kazanca, yorulur. Aynı şekilde iyi bir şöhrete, yüksek bir makama ve uzun ömre işarettir. Çilek vermek, aynı zamanda rüya sahibinin mutluluğuna, hayır ve menfaate, nimet ve servete işarettir. Çilek vermek mutluluk yaşanacak özel hayat olarak ta tanımlanabilir. Çilek vermek aynı zamanda ummadığınız yerden bol rızk elde edeceğinize ve işlerinizin düzene gireceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yemek Tabiri Nasıldır?

Çilek yemek gönül hayatınızda mutluluklar yaşayacaksınız demektir. Rüyada çilek yemek aşkta mutlu olunacağına işarettir . Rüyada mevsiminde olgun ve yaprakları üzerinde ki çilekten koparıp yemek, güzel elbiseye işarettir.

Çilek yediğini görmek, hoş ve latif söze, helal rızka, devamı olan helal mala işarettir. Yeşil ve ekşi çilek, üzüntü ve kedere işarettir. Mevsiminde yenilen çilek, sıkıntıdan kurtulmaya, ferahlık ve sevince işarettir. Rüyasında çilek yediğini gören kimse güzel nimetlere kavuşur ve mutlu olacak gelişmelere tabir edilir.

Mevsiminde taze çilek yemek, helal rızk, şifa, üzüntü ve kederden kurtulmaya işarettir. Bu sebeple bir kimsenin rüyasında mevsimsiz olarak çileği yediğini görmesi, şifa ve berekete delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek hoşafı görmek ve İçmek Ne Demektir?

Çilek hoşafı, kolay ve çabuk meydana gelecek fayda ve menfaate işarettir. Çilek hoşafı yemek, içmek, övülmeye de işaret eder. Tadı ekşi çilek hoşafı, üzüntü ve zarara işarettir. Çilek suyu veye çilek hoşafı aynı zamanda söz sahibi birinden menfaat ve fayda elde edeceğiniz anlamına gelir. Çileğin hoşaf olarak görülmesi hayırlıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek satın almak Neye Alamettir?

Rüyasında birinin kendisine çilek satın aldığını görmek, o kimseden gelecek yardım veya dünyalığa işaret eder. Rüyada çilekler satın almak, halk tarafından methedilmeye ve saygın bir kimse olmaya işarettir. Bazen de çilek almak, hayır ve berekete, sağlık ve afiyete işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek dağıtmak

Rüyada çileği dağıttığını gören kişi, hastalıktan şifa bulur. Rüyada çileği dağıtmak kişi ve akrabalarına yardım etmekten zevk duyan kimseye yorumlanmaktadır. Çilek dağıtmak, her kese karşı güler yüz gösteren, tatlı dilli ve yüksek mevkide bulunan bir kimseye işaret sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek satmak

Rüyada çileklerden sattığını görmek sevince, müjdeli bir haberin geleceğine çağrışım yapar. Bazen da, çilek satmak evlenme çağma gelmiş bir genç kız olarak da yorumlanır. Taneleri kırmızı, olgunlaşmış çilek satmak, katlanılan zahmetlerin karşılığını almak demektir. Çilek satmak iyiye yorulmakla birlikte yapacağınız bir ticarette kar elde edeceğinize işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ham Çilek Görmek

Rüyada görülen ham çilekler gönül ilişkisine yorulur. Olgunlaşmamış ham bir çilek rüya sahibi için, büyük bir mutluluk anlamına gelir. Bekar kimsenin bu rüyayı görmesi uzun süreli bir aşk ilişkisine yorulur. Bazı tabircilere göre olgunlaşmamış ham çilek görülmesi, iş hayatında mutlu ve huzurlu bir döneme delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Çilek Topladığını Görmek

Rüyada çilek topladığını gören kişi, bekar ise yakında karşısına çıkacak kısmeti ile çok mutlu olacağı rivayet edilir. Kişinin rüyasında çilek topladığını görmesi, rüya sahibinin şansının daima yaver gideceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Ektiğini Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada çilek ektiğini görmek, kişinin mal ve mülk sahibi olacağına, çevresinde kötü insanların bulunacağına yorumlanır. Rüyada çilek ektiğini görmek, hayırlı ortaklıklara gireceğine, sabretmesi sonucu emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Reçeli Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çilek reçeli görmesi, kişinin müjdeli bir haber alacağına, bu haberin sadece kendisini değil tüm aile bireylerini mutlu edeceğine yorumlanır. Rüyada çilek reçeli görmek, aynı zamanda sıkıntılı günlerin sona ereceğinin habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Ağacı Görmek

Rüyada çilek ağacı görmek, kişinin ağzının tadını bildiğine, yemekleri seçerek yiyeceğine, hayatının lüks içerisinde geçeceğine rivayet edilir. Kişinin rüyasında çilek ağacı görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek görmek, kişinin çok zarif ve narin olduğuna, en ufak bir olayda kalbinin kırıldığı demektir. Kişinin karşısına iyi niyetli bir insan çıkacağına, onunla birlikte mutlu mesut yaşayacaklarına manasına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Aldığını Görmek

Rüyasında çilek aldığını gören kişinin, sağlığında bazı problemlerin olacağına, fakat kişinin soğuk kanlılığıyla hastalığını atlatabileceğine rivayet edilir. Kişinin rüyasında çiçek aldığını görmesi, rüya sahibinin kendi başına çok iş başaracağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Çilek Verdiğini Görmek

Rüyasında birine çilek verdiğini gören kişinin, Allah katında çok hayırlı bir iş yapacağına işarettir. Rüya sahibinin rüyasında birine çilek verdiğini görmesi, kişinin bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Bahçesi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çilek bahçesi görmesi, kişinin zor günleri geride bırakacağına tabir edilir. Rüyada çilek bahçesi görmek, bolluk ve berekete yorulur.Rüya Sahibinin hayallerine ve hedeflerine ulaşacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mevsimsiz Çilek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mevsimsiz çilek görmesi kişinin uzun süreli aşk hayatına son vereceğine delalet eder. Rüyada mevsimsiz çilek görmek, iş hayatında sıkıntıların baş göstereceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine ailesi ile iyi geçinmesi gerekeceğine delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek görmek aşk, mutluluk ve güzel nimetlere yorulur. Rüyasında çilek gören kimse için rüya yorumu, bekar ise yeni bir aşka yelken açacak, evli ise aşkıyla daha mutlu olacak, çalışıp kazandığı parasıyla güzel nimetler alacak ve hanesindeki kimseleri mutlu edecek şeklinde delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yediğini Görmek

Rüyada çilek yediğini gören rüya sahibinin, aşk hayatının kusursuz geçeceğine, birini çok seveceğine, o kişide gerçek aşkı bulacağına işarettir. Rüyada çilek yemek, en hayırlı rüyalardandır. Kişinin huzuru bulacağına, güzel günler göreceğine, mutlu bir ömür geçireceğine alamet eder. Rüyada çilek yemek, çok güzel elbiseler ve buruk bir sevinç yaşamak manalarına gelir. Rüya sahibi için güzel kıyafetler giyeceği bir davete katılacağı yahut güzel kıyafetler satın alacağı yorumu yapılır. Ayrıca, önce üzüleceğiniz fakat sonrasında sevineceğiniz gelişmeler olacağına işarettir. Mutluluğunuz biraz buruk olsa da kötü haberler çok üzücü derecede olmayacak denir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurtlu Çilek Görmek

Rüyasında kurtlu çilek gören kişinin, hiç beklemediği bir anda çok güzel olayların olacağına, kişiyi mutlu edecek hayırlı haberler alacağına, hayatının hep sürprizlerle geçeceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile Kadının Rüyada Çilek Yediğini Görmek

Rüya tabircilerine göre bu iki şekilde yorumlanır. Birincisi aş ermiş olabileceği ve canının çilek istemiş olabileceği ihtimalidir. İkincisi ise doğacak çocuğunun çok güzel bir çocuk olacağı ve herkes tarafından nazar edileceği yorumu yapılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabakta Çilek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tabak çilek görmesi kişinin, hazıra konacağını, hiç çaba göstermeden bir yerden para geleceğini, hayatını rahat ve huzur içerisinde yaşayacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Donmuş Çilek Görmek

Rüyasında donmuş çilek gören kişinin, çok istediği ve hayalini kurduğu şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hep bir sorun çıkacağına, çok emek vermesine rağmen başaramayacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yedirdiğini Görmek

Rüyada çilek yedirdiğini gören kişinin, saygın bir kişi olacağına, parasının bolluk içinde olacağına, maddi sıkıntısının olmayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek İkram Ettiğini Görmek

Rüyasında çilek ikram ettiğini gören kişinin, iş hayatında yaptığı işlerle iş yerinde en yüksek zirveye ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Sulamak

Rüyasında çilek sulayan kişinin, vatanını ve milletini büyük ölçüde etkileyen çok hayırlı bir iş yapacağına, çevresinde saygınlık kazanacağına delalet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Tohumu Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında çilek tohumu gören kişinin, yaptığı projelerle annesi ve babasına hayırlı bir evlat olduğunu kanıtlayacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Çilek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çürük çilek görmesi, iş hayatının çok zor geçeceğine, harama el uzatacağına, kazancının bereketli olmayacağına, maddi anlamda bir çöküş yaşayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Satın Almak

Rüyada çilek satın aldığını gören kişinin, hanesinde hiç huzursuzluk olmayacağına, çocuklarının kişiyi utandıracak işler yapmayacağına, tam tersine gurur verecek işler yapacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Koklamak

Rüyasında çilek kokladığını gören kişinin, hayatını dilediği gibi yaşayacağına, maddi sıkıntısının biteceğine delalet eder. Rüyada çiçek kokladığını görmek, rüya sahibinin hayallerine ve isteklerine kavuşacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Çilek Görmek

Rüyasında yeşil çilek gören kişinin, iyi bir insan olduğuna, manevi duygularının baskın olduğuna, kalbiyle hareket ettiğine, işlediği günahlara tövbe edip Allah'tan af dilediğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Çilek Görmek

Rüyada kırmızı çilek gören rüya sahibinin, birine aşık olacağına, bu aşkın uzun süreli ve çok güzel geçeceğine, karşısındaki kişiyle büyük bir aşk yaşayacaklarına, zamanı geldiğine çoluk çocuğa karışıp mutlu mesut yaşayacaklarına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Çilek Görmek

Rüyasında altın çilek gören kişinin, mutlu bir aile hayatı olacağına, ailesiyle sorunu olmayacağına, mutlu mesut geçinecekleri manasına gelir. Kişinin rüyasında altın çilek görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında daima mutlu olacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Suyu Görmek

Rüyasında çilek suyu gören kişinin, ailesiyle olan sorunlarının bitip birbirlerine çok bağlı kalacaklarına, huzura erişeceğine, kişi eğer eşiyle problem yaşadıysa problemlerin ortadan kalkacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ham Çilek Yemek

Rüyasında ham çilek yediğini gören rüya sahibinin, kişinin çocuk ruhlu olduğuna, ciddi ortamlarda çocuk gibi davrandığına, bu yüzden de sevilmediğine rivayet eder. Rüyada ham çilek yediğini görmek, rüya sahibinin daima mutlu olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Görmek

Ayrıca bkz: Şerbet İçmek, Çilek Suyu, Ağaç Çileği

Rüyada çilek görmek kişinin çevresindeki insanlarla olan bağlarının güçleneceğine ve hoş muhabbetler kuracağına delalet eder. Sıkıntılı günlerin geçerek huzur ve mutluluğun çok yakın olduğuna işarettir. Rüyada mevsimindeyken çilek görmek beklenmedik bir anda müjdeli bir haber almaya ve alınan bu haberle kişinin bütün sorunlarının çözüleceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yediğini Görmek

Rüyada çilek yediğini görmek rüya sahibinin büyük kazançlar ve başarılar elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Ayrıca hem iş hayatında hem de aile hayatında daima huzurlu olmak şeklinde ifade edilir. Eğer bir kadın rüyasında çilek toplayarak yerse, bu rüya onun hayırlı evlatlarının olacağı anlamına gelir. Rüyasında çilek yiyen kişi bekarsa kısa bir süre sonra mutlu olabileceği hayırlı birisiyle tanışarak güzel bir birlikteliğe başlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çileklerle Reçel Yaptığını Görmek

Bir kişinin rüyasında çilek reçeli yaptığını görmesi mutlu olacağı olaylar yaşayarak hayatında bambaşka bir sayfanın açılacağına delalet eder. Ayrıca hanesinden huzur ve mutluluğun eksilmeyerek daha güçlü aile bağlarının kurulması şeklinde de yorumlanmaktadır. Böyle bir rüya gören kişi çevresiyle iyi iletişimler kurarak onların gönül sevgisini kazanır. Bazı yorumculara göre çilek reçeli görmek kişinin yapacağı bütün işlerde başarılı olması veya ticaret alanında ge
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Yerden Çilek Aldığını Görmek

Rüyada herhangi bir yerden çilek aldığını görmek hastalıktan sağlığa kavuşmaya delalet eder. Kişinin dertlerinin son bulacağına ve aradığı huzura erişeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çileklerin Suyunu Çıkardığını Görmek

Rüyada çileklerin sıkılarak suyunun çıkarıldığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların son bulacağına ve hanede huzurun egemen olacağına delalet eder. Ayrıca böyle bir rüya maddi ve manevi yönden bolluk ve bereketi simgelemektedir. Eğer kişi rüyasında çilek suyu içerse, bu rüya onun eşiyle veya çevresindeki diğer insanlarla olan küslüklerinin biteceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek yemek aşkta mutlu olunacağına işarettir. Rüyada çilek yemek, gönül hayatınızda mutluluklar yaşayacaksınız demektir.

Çilek mevsiminde görülürse sevinçtir. Ama çilek olgun ve güzel renkli olmalıdır. Çilek kopararak yiyen kadının çocuğu güzel olur. Bekar biri çilek koparırsa bir süre sonra kısmeti açılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Suyu Görmek

Bakınız: Çilek

Rüyada çilek suyu içmek, rüya sahibinin beklediği bir haberi olduğuna ve bu haberin birkaç gün içerisinde geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yemek

Rüyada çilek yemek, rüyayı gören kişinin hayırlı ve iyi biri ile tanışacağına delalettir. Bu kişi ile güzel bir birlikteliğiniz olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİLEK GÖRMEK

Çilek özel hayat ile ilişkilendirilen bir rüya sembolüdür. Sevilen ve değerli bir meyve olan çilek özel hayatta huzurun ve mutluluğun simgesidir. Varsa bir sıkıntı bir dert, rüyada çilek görülmesi bu dertlerin geçeceğini ve ardından mutluluk ile refah geleceğinin göstergesidir. Rüyadaki çileğin temsil ettiği diğer şeyler ise şıklık ve zarifliktir. Tabii çileğin görülme biçimi de rüyanın yorumunu değiştirmektedir. Örneğin rüyada görülen çilek olgun, kıpkırmızı ve tatlı ise rüyayı gören kişi müjdeli bir haber alacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİLEK YEMEK

Rüyasında çilek yediğini gören kimse, özel hayatında hep istediği o gerçek aşkı bulacağı ve sorunsuz, uzun soluklu bir mutluluğa yelken açacağı rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MEVSİMSİZ ÇİLEK GÖRMEK

Rüyada mevsimsiz çilek görmek ile ilgili biri özel diğeri evlilikle ilgili iki ayrı rüya tabiri vardır. Buna göre rüyada çilek görmenin temel anlamı imkanları değerlendirmeye ve geleceğe yönelik yatırımlar yapmaya, hayır sever kimse olduğuna ve iyi kalpli kimseye delalettir. Evliliği düşünen bir kadın rüyasında çilek görürse bu çok ahlaklı, mutsuz bir evlilik yaşayıp boşanmış ve uyumlu bir ilişki kurabileceğini düşündüğü bir erkekle aile kuracağına işaret eder. Rüyada mevsimsiz çilek görmek genç bir erkeğin rüyası ise, sevginin değerini bilen, manevi değerleriyle ön planda olan ve kendisine evlilik teklifinde bulunan okumuş bir hanımla imrenilecek bir evlilik yapacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Toplamak
Rüyada çilek toplamak ölene kadar rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalettir. Başka bir yoruma göre bu rüya sıkıntılarının bitmek bilmeyeceğine ve çırpındıkça batacağına, ailenin de adına leke süreceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİLEK REÇELİ GÖRMEK

Kişinin rüyasında ev yapımı bir çilek reçeli görmesi onu çok sevindirecek bir gelişme olacağına işaret eder. Çilek reçeli aile hayatında huzura, mutluluğa, sevince ve her anlamda güzelliklere yorulur. Bu rüyayı gören kişi, iyi huyu ve tatlı dili ile herkesin sevgisini ve takdirini kazanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Çilek Görmek
Rüyada çürük çilek görmek iyilik yapmaktan hiç çekinmediğine, iyilik yaptıkça kendini güvende ve huzurda hissettiğine delalet eder.

Rüyada sepet dolusu çilek görmek
Rüyada sepet dolusu çilek görmek, büyük bir mirasa, zenginliğe, maddi gelire ve malda artışa, güç ve kudret kazanmaya, huzura yorumlanır.

Rüyada çilek koparıp yediğini görmek
Rüyada çilek koparıp yediğini görmek, rüya sahibi kadın ise doğacak çocuğu güzel olur. Bekar ise kısmeti açılır ve evlenir.

Rüyada çilek kokladığını görmek
Rüyada çilek kokladığını görmek, rüya sahibinin bir evladı olacak. Dünyanın nimetlerinden faydalanacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek İkram Etmek
Rüyada çilek ikram eden kişi, dünya izzet ve kudreti çok olan, saygı duyulan bir kişilik olur. bu rüya herkes tarafından sevilen ve takdir gören bir adamdır. Bu rüyayı gören kişi, yakın zamanda gerçekten ihtiyacı olan bazı insanlara maddi manevi yardım ederek büyük bir sevap kazanır. Rüyada çilek ikram etmek güleryüze, insanlarla iyi ilişkiler kurmaya ve sevilmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabakta Çilek Görmek
Rüyada tabakta olgun, kırmızı çilekler görmek, size ulaşacak nimetler ve elde edeceğiniz mükafatlardır. Her alanda başarılı olmaya, tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşmesine, mutlu ve huzurlu olmaya, aile hayatında eşinile birlikte uyumlu yaşamaya, hayırlı ve güzel çocuklara da yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurtlu Çilek Görmek
Rüyada kurtlu çilek gören veya yiyen kişi, hiç beklemediği bir zamanda çok güzel nimetlere nail olur. Bu rüya kişiye ulaşacak hayırlı haberlere veya müjdeli hadiselere de yorulabilmektedir. Âlimlerin çoğuna göre kurtlu meyve genellikle güzel bir sürprizdir. Bu rüyayı gören kişi, bir sürprizle karşılaşır ve bunun sonucunda da hayatı değişir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Almak
Rüyada çilek almak kişinin yaşamış olduğu sağlık sorunları sona erecek hastalığının ilacını bulacak rahatsızlığına özel kişide hiçbir sorun kalmayarak kişi kendisini eskisi gibi sağlıklı huzurlu mutlu hissedecek. Bu kişinin hayata bakışını değiştireceği gibi kişiyi tekrar eskisi gibi iş hayatında da devam etmesini sağlamasına da vesile olacak. Kişi böylelikle hem ailesine karşı hem de topluma karşı dik durabilecek maddi ve manevi anlamda çekmiş olduğu sıkıntılarına son bulduracaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ham Çilek Görmek
Rüyada ham çilek görmek Rüyada olgunlaşmamış ham bir çilek gören kimse, büyük bir aşk yaşar. Bu rüya genellikle gönül ilişkilerine yorulur. Eğer bekar bir kimse bu rüyayı görse uzun süreli bir aşk ilişkisine girer. Karşınıza çıkacak ve çok seveceğiniz bir kişiye, onunla geçireceğiniz mutlu zamanlara ve sonunda evliliğe de yorula bilmektedir. Bazen de ham çilek, iş hayatında mutlu ve huzurlu bir döneme girip, tüm çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alacağınızın göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİLEK GÖRMEK NE DEMEK?

Çilek görmek ile ilgili rüya tabirleri genel anlamda hayırlara yorulmaktadır.Çilek ferahlık ve sevinçle tabir edilir. Hoş ve latif yiyeceğe tabir edilen çilek Rüyası, güzel elbiseye ve buruklukla beraber sevinç anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİLEK REÇELİ GÖRMEK

Çilek reçeli kimi zaman kurulacak, sonu evliliğe varacak bir ilişkiye işaret eder. Kimi zaman da aile arasında ki mutluluğa işaret sayılır. Çilek reçeli kolaylıkla ele geçen bereketli mala işaret eder. Çilek reçeli bazen sağlıklı bir yaşama, bol kazançlı bir işe veya zenginliğe de tabir edilmektedir. Bazen da umulmadık bir yerden gelecek sevinçli, müjdeli bir haber olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİLEK VERMEK NE DEMEK

Çilek vermek, aynı zamanda rüya sahibinin mutluluğuna, hayır ve menfaate, nimet ve servete işarettir. Çilek vermek mutluluk yaşanacak özel hayat olarak ta tanımlanabilir.Çilek vermek aynı zamanda ummadığınız yerden bol rızk elde edeceğinize ve işlerinizin düzene gireceğine işarettir. Kişinin rüyasında birine birine çilek vermesi faydalı ilme, bereketli bir kazanca, yorulur. Aynı şekilde iyi bir şöhrete, yüksek bir makama ve uzun ömre işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİLEK YEMEK NE ANLAMA GELİR

Rüyada çilek yemek aşkta mutlu olunacağına işarettir. Rüyada mevsiminde olgun ve yaprakları üzerinde ki çilekten koparıp yemek, güzel elbiseye işarettir. Çilek yemek gönül hayatınızda mutluluklar yaşayacaksınız demektir. Mevsiminde yenilen çilek, sıkıntıdan kurtulmaya, ferahlık ve sevince işarettir. Rüyasında çilek yediğini gören kimse güzel nimetlere kavuşur ve mutlu olacak gelişmelere tabir edilir. Çilek yediğini görmek, hoş ve latif söze, helal rızka, devamı olan helal mala işarettir. Yeşil ve ekşi çilek, üzüntü ve kedere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİLEK SATMAK

Taneleri kırmızı, olgunlaşmış çilek satmak, katlanılan zahmetlerin karşılığını almak demektir.Çilek satmak iyiye yorulmakla birlikte yapacağınız bir ticarette kar elde edeceğinize işarettir. Rüyada çileklerden sattığını görmek sevince, müjdeli bir haberin geleceğine çağrışım yapar. Bazen da, çilek satmak evlenme çağma gelmiş bir genç kız olarak da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çilek görmek çoğunlukla özel hayatla tabir edilir. Özel hayatta ağız tadına ve huzura işaret ederken, sıkıntılı günlerin ardından gelecek olan esenliğe ve güzel günlere de delalet eder. Rüyada görülen çilek şık ve zarif olmak anlamına gelir. Zamanında görülen olgun, kırmızı ve tatlı bir çilek müjdeli bir haber almaya işaret eder.

Bir kadın çileği dalından toplayıp yerse o kadının evlatları hayırlı ve güzel olur. Evli olmayan bir kişinin dalından çilek toplaması ise karşısına hayırlı kısmetler çıkacağına delalet eder. Rüyasında çilek gören ve yiyen kişinin evlilik hayatı da aşk hayatı da huzur ve aşk içinde geçer, ağız tadı bozulmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yemek

Rüyada çilek yediğini gören kişinin aşk hayatında her şey yolunda gidecek ve kişi gerçek mutluluğu, gerçek aşkı bulacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Reçeli Görmek

Kişinin rüyasında ev yapımı bir çilek reçeli görmesi onu çok sevindirecek bir gelişme olacağına işaret eder. Çilek reçeli aile hayatında huzura, mutluluğa, sevince ve her anlamda güzelliklere yorulur. Bu rüyayı gören kişi, iyi huyu ve tatlı dili ile herkesin sevgisini ve takdirini kazanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Ağacı Görmek

Rüyada çilek ağacı görmek ağız tadına, esenliğe ve ferahlığa işaret ederken aynı zamanda kişinin rahat edeceği tiril tiril kumaşlarla yapılmış olan giysiler alması ya da giymesi anlamına gelir.
Rüyada Çilek Almak

Rüyada çilek aldığını gören kişi sağlık sorunlarıyla baş edecek, hastalığının ilacını bulacak dolayısıyla da şifa görecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Çilek Vermek

Rüyada birine çilek vermek hayırlı bir iş yaparak Allah katından makbul olmaya ve sevap işlemeye delalet eder. Örneğin sadaka ya da zekât vermek şeklinde olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Çilek Görmek

Rüyada altın çilek görmek hane içiyle tabir edilir. Mutlu bir aile hayatına ve aile bireylerinin konuk sever olduğuna işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Suyu Görmek

Rüyada görülen çilek suyu ailevi sorunların bitip, eşler arasında ortaya çıkacak huzur, bereket ve sevinçtir. Çilek suyu içen kimse, eğer eşi ile arasında bir problem olmuşsa en yakın zamanda bu problemleri tatlıya bağlar ve birlikte huzurlu, güzel bir ömür geçirirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ham Çilek Yemek

Rüyada ham çilek yiyen kişi, karakter anlamında gelişmemiş veya bazı eksiklikleri olan bir kimsedir. Bu rüya yaptığınız bazı hareketlerin çocukça olduğuna ve bu hareketler sonucunda çevrenizden de saygı görmediğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Çilek Görmek

Rüyada görülen yeşil çilek kişinin ahiret hayatına işaret eder. Bu rüya sizin iyi bir insan olmak istediğinizin ve bunun için de çalıştığınızın göstergesidir. Rüyada yeşil çilek, dünya hayatından elini eteğini çekip yalnız ahiret hayatı için yaşamaya; işlenen günahlara tövbe edip, bu günahları tekrarlamamaya ve takva sahibi olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Çilek Görmek

Rüyada olgunlaşmış kıpkırmızı bir çilek gören kimse, büyük bir aşk yaşar. Bu rüya genellikle gönül ilişkilerine yorulur. Eğer bekar bir kimse bu rüyayı görse uzun süreli bir aşk ilişkisine girer. Karşınıza çıkacak ve çok seveceğiniz bir kişiye, onunla geçireceğiniz mutlu zamanlara ve sonunda evliliğe de yorulabilmektedir. Bazen de kırmızı çilek, iş hayatında mutlu ve huzurlu bir döneme girip, tüm çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alacağınızın göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Satın Almak

Rüyada çilek satın alan kişinin hayatında her şey yolunda gider ve daima birçok başarı elde eder. Bu rüya özellikle çileğin çıktığı yaz aylarında görülürse, her anlamda berekete, talihin, şansın artmasına, sizin başarılı olacağınız bir döneme girdiğinize, özel hayatınızda da güzel rastlantılara ve yeni başlangıçlara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Koklamak

Rüyada çilek koklayan kişinin bir çocuğu olur. Eğer hamile bir kimse bu rüyayı görse kız çocuğuna eğer erkek görse eşinin hamile kalmasına işarettir. Bazen de bu rüya hamilikte ortaya çıkacak olan belirtilere, bazı sıkıntılara da yorulabilir. Rüyada çilek koklayan kimse, dünya nimetlerini tadar ve bu nimetlerden yararlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Çilek Görmek

Rüyada görülen çürük çilek mala karışacak haramdır. Bu rüya çalışmalarınız sonucunda elde ettiğiniz malın bir kısmını haram yollardan kazanacağınızın göstergesidir. Bu rüyayı gören kişi, hayırla beraber şer de elde eder. Geçimini gayri meşru yollardan kazanır. Helal paranın yanında servetine haram da karışır. Bu nedenle de günaha girer. Çürük çilek bazen de dışı güzel olmasına rağmen içi fitne, fesat olan bir kadındır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Tarlası Görmek

Rüyada görülen çilek tarlası, kısa zamanda elde edeceğiniz birden fazla hayra ve nimete işarettir. Rüyasında çilek tarlasında bulunan kimse, arzu ve isteklerine kavuşur. Bu rüya bekar için kuracağı huzurlu ve sıcak bir yuvadır. Sabretmeniz gerektiğine ve bu sabrınız sonucunda birçok hayır elde edeceğinize işarete eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek Yedirmek

Rüyasında çileği bir başkasına yediren kimse, eğer yedirdiği kişiyi tanıyorsa ona bir iyilikte bulunur. Bu rüya kişinin makam ve mevki sahibi olmasına veya işinde terfi edip yüksek bir dereceye gelmesine de yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilek İkram Etmek

Rüyada çilek ikram eden kişi, dünya izzet ve kudreti çok olan, saygı duyulan bir kişilik olur. bu rüya herkes tarafından sevilen ve takdir gören bir adamdır. Bu rüyayı gören kişi, yakın zamanda gerçekten ihtiyacı olan bazı insanlara maddi manevi yardım ederek büyük bir sevap kazanır. Rüyada çilek ikram etmek güleryüz, insanlarla iyi ilişkiler kurmaya ve sevilmeye işarettir.
Rüyada Tabakta Çilek Görmek

Rüyada tabakta olgun, kırmızı çilekler görmek, size ulaşacak nimetler ve elde edeceğiniz mükafatlardır. Her alanda başarılı olmaya, tüm arzu ve isteklerinizin gerçekleşmesine, mutlu ve huzurlu olmaya, aile hayatında eşinile birlikte uyumlu yaşamaya, hayırlı ve güzel çocuklara da yorulabilmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
1 Üye ve 421 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15791
Dün : 23857
Toplam : 48074117
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...