Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada muz görmek, ülfet, elbise ve muhabbet ile de tâbir edilir. Muz görmek, cömert, muvahhid ve ahlâkı güzel bir kimseye de tabir edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Dilimlenmiş Muz Yemek

Kişi rüyasında bir muzu dilimliyorsa yakın zaman içinde kişinin sakladığı bir sırrının çok yakınları tarafından ortaya çıkarılacağına işaret edilmektedir.

İmamı Gazali (r.a) yorumunda: “ Eğer kişinin dilimlediği muz çürümüş veya kararmışsa kişi ileride etrafına zarar veren biri olacak eğer muzlar sağlam ve lezzetli görünüyorsa kişi oldukça yardımsever ve kalbi iyilikle dolu biridir.” Şeklinde bahseder.
Rüyada Oruçlu iken Muz Yemek

Eğer kişi rüyasında oruçlu olduğunu bilerek muz yiyorsa kişi uzun süredir içinde sakladığı bir günahının bedelini yakın zamanda ödeyecektir.

Eğer kişi rüyasında oruçlu olduğunun farkında olmadan muz yiyorsa bu kişi hiç beklemediği birinden çok büyük bir iyilik görecek ve bunun neticesinde çok mutlu günler yaşayacaktır.

İmamı Nablusi (r.a) diyor ki: “ Rüyasında oruç tuttuğunu gören kişi gerçek hayatında çok büyük hayırlara vesile olacak kişidir. Eğer bu kişinin kafasını kurcalayan bir konu kısa zaman içinde çözüme kavuşacak ve kişi rahata erecektir. Eğer kişi rüyasında orucunu muz ile açıyor ise bu güzelliklere vesile olacağı anlamına gelir. Ancak kişi bile isteye orucunu muz ile bozuyorsa bu kişi halk arasında çok kötü biri olarak bilinecek ve toplumda kendine yer bulamayacak hale gelecektir.”
Rüyada Muz Kabuğu Yemek

Rüyasında bir muzu soyup kabuğuna bakan kişi içinde bulunduğu bir sıkıntıdan kurtulmak için çabalamak zorunda kalacaktır. Kişinin hiçbir zaman işinden eksik kalmayacağı her daim çalışacak bir alan bulacağı yorumu yapılmaktadır.

Eğer bu rüyayı gören kişi evli ise yakın zamanda hasta ziyaretine gideceğine işaret edilir. Kişinin bu ziyaret sonucu sevdiği kişilerle vakit geçirme şansı bulacağına yorumlanır.

Rüyada kardeş görmek ne anlama gelir? İnceleyebilirsiniz.
Rüyada Olgunlaşmamış Muz Yemek

Kişi rüyasında ham muz görüyorsa uzun yıllardır bir kişi tarafından sürekli aldatıldığı yorumu yapılmaktadır. Bu kişi onun çok yakınlarında olup gerçek yüzünü saklamaktadır. Rüya sahibi kişi etrafındaki kişilerle ilgili çok dikkatli davranmalı ve tedbirli olmalıdır.

Eğer rüya sahibi evli bir kişi ise iş hayatında karşısına çıkan kişilerden faydalanmaya çalışmalı, işle ilgili oluşabilecek tüm imkanlara karşı hazırlıklı olarak bu fırsatları iyi yönde değerlendirmelidir.

Eğer kişi rüyasında gördüğü olgunlaşmamış muzu yiyor ise bu aynı zamanda eşi tarafından aldatılıyor anlamına gelmektedir.
Rüyada Kararmış Muz Yemek

Rüyasında kapkara bir yumuşak muzu yiyen kişi, rüyasında bu muzu iştahla yiyorsa gerçek hayatında olduğundan bambaşka birine dönüşmüştür. Bu rüyanın sahibi kötü kalpli biri olmak üzere ilerlemektedir. Etrafındaki kişilerin kötü durumlara düşmesinden zevk alarak bunu bir eğlenceye çevirecektir yorumu yapılmaktadır.

Aynı zamanda bu rüya; rüya sahibinin çevresinde olan kişiler tarafından sıkıntılı durumlara düşürüleceğine delalettir. Bu durum karşısında rüya sahibi kişinin çok zor bir durumda kalacağına ve bu sebeple hastalık geçireceğine işaret etmektedir.

Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; Bu rüyayı gören kişi kendi iç dünyasında tertemiz ve saf duygulara sahip biri iken hayatının son zamanlarında dünyevi zevklere aldanarak bir bataklığa düşmüştür. Eğer ki bu durumu fark edip kendini düzeltmek isterse kısa zamanda eski mutluluğunu kazanacaktır.
Rüyada Poşette Muz Görmek

Rüyasında bir poşet dolusu muz gören kişi yaşayacağı bir aksiliğin ona hissettirdiği kötü hislerden uzun süre kurtulamayacak anlamına gelmektedir. Kişi bu rüya sonrasında içinde bulunduğu durumdan büyük bir rahatsızlık duyacak ve bir an önce bu durumdan çıkmak için çabalayacaktır.

Kişinin şansının her zaman açık olduğuna ve etrafında bulunan kişilerden her daim destek göreceğine delalettir.

İmamı Nablusi (r.a) şöyle yorumlar: “Rüyada muz görmek kişinin; alacağı her yenilgi istediği itibara, yaşadığı her başarısızlık ulaşacağı kazanca, her kaybettiği kazanacağı berekete, çektiği her sıkıntı ise hak ettiği yüksek makamlara delalettir.”
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Görmek

Rüyada görülen muz, manevi olarak güçlü bir adama işaret eder. Muzun rüyada görülmesi saklı kalmış olan mala veya ertelenmiş olan şeylere işaret eder. Bir kişinin rüyasında, buz görmesi, hapse düşen birine, hamile olmaya ya da çevredeki kişilerden tanıdığı birine işaret eder. Rüyada görülen muz, saygıya, sevgiye ve etrafına ışıklar saçan sevgi dolu birine işaret etti. Bir kişinin rüyasında tanıdık ya da tanımadığı birinin muz yediğini görmesi o kişinin vefat edebileceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendi evi içerisinde muz dolu olduğunu görüyorsa, bir erkek çocuğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Toplamak

Kişinin sağlıklı hayat süreceğine, sevdiği kişilerle birlikte olacağına, aynı zamanda sevdiği bütün herkesle birlikte mutlu bir döneme gireceğine işaret eder. Kişinin büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerinin, üzüntülerinin, zorluklarının geride kalacağına, hayatında huzur ve mutluluğunu sürekli olarak artacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresi tarafından sevilen ve tanınan bir kişi olduğuna işaret eder. Kişinin istediği bir dileğinin gerçekleşeceğine, umutsuzlukla baktığı bir şeye umut bile bakmaya başlayacağına, anne ve babasının hayır duasına alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Satın Almak

Kişinin maddi olarak gelirinin oldukça iyi hale geleceğine, mutluluğunun artacağına alamettir. Kişi rahat ve sıkılmadan bir hayat yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin hayatındaki engellerden ve problemlerden arınacağına delalettir. Rüya sahibine sürpriz ve müjdeli olan haberlerin geleceğini göstermekte olan bu rüyanın kişi için oldukça hayırlı olduğu söylenmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Muz Görmek

Rüya sahibinin iş yaşamında daha fazla para kazanabilmek için her türlü hileli yola başvuracağına ve insanları kandırıp, dolandıracağına işaret eder. Kişinin her türlü yolsuzluğu yapıp, hırsızlıkla elde edeceği paralara ve rahat para kazanmaktan dolayı kendisinde hissedeceğini pişkin mutluluğa delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurtlanmış Muz Görmek

Rüya sahibinin kalp kapılarını açtığı bir gönül ilişkisinde, mutluluğa erişemeyeceğine, giderek çok daha fazla üzüleceğine, canının çok daha fazla yanmasına neden olacak sorunlar yaşayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Yemek

Kişinin yıllar öncesinden kapatmış olduğu gönlünün kapılarını birine açacağına ve hiç beklemediği bir anda çok tatlı, çok hoş olan biriyle ilişkiye başlayacağına işaret eder. Rüya sahibinin tanışacağı kişiyle büyük ve çok güzel olan bir düğünün ardından, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracaklarına ve bu mutlu yuvada bir ömür süreceklerine işaret eder. Kişinin yapacağı işlerde büyük kazançlar elde etmesine ve elde ettiği bu kazançları oldukça iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Muz Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında oldukça güzel işlere imza atacağını ve döktüğü alın teri ile hayırlı yatırımlar yaparak istediği sonucu elde edeceğine işaret eder. Kişinin kederinin, derdinin sona ereceğine, sıkıntılarının oldukça kısa bir sürede biteceğine yerini sevince mutsuzluğa bereketli bir iş hayatına bırakacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Muz görmek, gizli bir mala ve evlada ya da yeni bir aşka işaret eder. Rüyada muz yediğinizi görmek, maddi ve manevi zengin olacağınıza işarettir. Muz almak, ve bulmak bol kazanç sağlayacağınıza işarettir. Muz satmak, kaybetmek herhangi bir sebep­ten dolayı zarara uğrayacağınıza dair bir uyarıdır. Birisinin size muz verdiğini görmek, o kimseden iyilik ve yardım göreceğinize işaret eder. Birine muz vermek, verdiğiniz kimseye yardımınız do­kunacağına işaret sayılır. Rüyada muz yemek, sağlık ve sıhhate işaretle tabir edilir. Rüyada muz görmek, dünyalığa işarettir. Muz ağacı gör­mek, zenginliğe delalet eder. Zengin bir kişinin rüya da muz görmesi, zenginliğinin ve servetinin artmasına işaret eder. Dindar bir kimsenin rü­ya da muz görmesi, imanının sağlam ve kuvvetli olduğuna ve bu nedenle çok sevap işlemeye gayret ettiğine işarettir. Mevsiminde muz yediğini gören kişi, bekar ise, zengin bir kişi ile evlilik yapar (evlenir) ve bu evlilikten hayır ve bere­ket görür şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada muz ağacı görmek ise, herkese iyiliği ve yardımı dokunan, cömert ve dindar bir kimseye (mütedeyyin bir in­sana) işaret eder şeklinde yorumlanmıştır. Rüyasında evinde bir muz ağacı olduğunu ve üzerinde de bir tek muz bulunduğunu gören kişinin, yalnızca bir oğlu olduğuna veya bir oğlu olacağıyla yorumlanır. Bazen rüyada muz görmek, elbiseye, ülfet ve muhabbete işâret eder. Bazı kere de rüyada muz görmek, cömert, muvahhid ve güzel ahlâklı bir kimseye işâret eder. Tüccarlık yapan bir kimsenin rüyada muz görmesi, mala işâret eder. Hasta bir kimsenin rüyada muz yediğini görmesi, o kimsenin ölebileceğine işâret eder. Bir kimsenin rüyada evinde muz bulunduğunu görmesi, o ev sahibinin erkek bir çocuğu doğmasına işâret eder. Mütedeyyin bir kimsenin rüyada muzyediğini görmesi, o kimsenin ibâdette kemâle ermesine işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek

Meyvelerin içinde en güzellerinden biri olan muz rüyada görmek ilme, mala, güzel kadına, yakışıklı erkeğe,kitabe, ülfet, hayra, muhabbete, dinde salaha, menfaat ve rızka delalet eder. Bazı yorumculara göre de Rüyada muz görmek, saklı olan mala veya ana rahminde bulunan çocuğa yahut sıkıntıda bulunun kişinin kurtuluşuna delâlet eder.

Rüyada muz görmek, ülfet, elbise ve muhabbet ile de tâbir edilir. Muz görmek, cömert, muvahhid ve ahlâkı güzel bir kimseye de tabir edilir.

Rüyada yeşil muz görmek: Helal kısmet olarak yorumlanır. Rüyada muz görmek zengin için mal, dindar için de sevap işlediğine delalet eder.

Rüyada muz görmek, tüccar için mala yorumlanır. Takva ve ibadet ehli kimseler için de din ve ibadete işaret eder.

Rüyada evinde muz bulunduğunu görmek: doğacak bir erkek çocuğa alâmettir.

Rüyada muz yediğini görmek: rızka, mala, menfaata ve başkası tarafından gönderilecek nimete delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz satmak veya kaybetmek; zarara ugramaya, birinin size muz verdigini görmek; o kisiden yardim ve iyilik göreceginize, birisine muz verdiginizi görmek; o kimseye yararinizin dokunacagina isarettir.

Rüyada cennette muz ağacının meyvesini yediğini görmek ve gölgesinde oturduğunu görmek, muradının incisini elde etmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz yemek

Rüyada muz yedigini gören kimsenin, eline ortakliktan veya bir kimse tarafindan mal gecer. Rüyada muz görmek veya yemek; yeni bir aşka, cocuk sahibi olmaya, zengin olmaya işarettir. Mevsiminde muz yedigini gören bekarsa, zengin bir kisi ile evlenir. Bazı tabirciler, rüyada muz yiyen kimse, dünya adamı ise, eline arzu ettiği miktarca mal gecer. Mütedeyyin ise ibadette kemale erer demişler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz bulmak

Rüyada bir kimsenin evinde muz bulunduğunu görse, o ev sahibinin erkek bir çocuğu doğar. Rüyada görülen muz, sakli olan mala veya ana kanunda bulunan cocuga yahut kabir yahut da hapiste bulunan insana veyahut gecmis haberleri yahut ilmi ihtiva eden kitaba isarettir. muz, elbiseye, ülfet ve muhabbete isarettir. muz. cömert, muvahhid ve güzel ahlakli bir kimsedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyada görülen muz ağaçları bu maddeyi olarak sıkıntı yaşamayan ve sıkıntı yaşamayacak olan kişilere, delalet eder. Aynı zamanda muz ağacı görmenin diğer anlamı, manevi olarak oldukça kuvvetli olan, dünya hayatıyla ahiret hayatını birbirinden ayırt eden insanlara, delalet etmektedir. Rüyada görülen muz ağacının bir diğer anlamı ise; rüya sahibi evlenmek üzere olan bir kişi ise evlenmek istediği kişinin aslında yanlış bir tercih olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek, helal kazanca, karlı işe, rızka, arzusuna kavuşmaya yorulur. Muz barışa, evlenmeye, evlada, kudret ve kuvvette yorumlanır. Rüyasında muz görenin her ne şekilde olursa olsun, şansının her işte yaver gideceğini ifade eder. Muz rüyası barışın, bereketin, bolluğun ve paranın işaretçisidir. Rüyada muz görmek; sevgi ve muhabbete, cömert ve güzel ahlaklı kimseye; kabir yahut hapiste bulunan kimseye, kitaplara, saklı tutulan mala, ana karnındaki çocuğa; tüccar için mala, takva ehli için ibadete, Hastanın muz yemesi onun vefat etmesine, Evinde muz bulunduğunu görmek erkek çocuğa, Muz ağacı mal sahibi zengin bir kimseye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Görmek

Bir kimsenin rüyasında muz görmesi, bekarlar için evliliğe işarettir. Bekar bir erkek için güzel ve iyi huylu bir kadına yorumlanır. Bekar bir kadın için ise, iyi ahlaklı bir erkeğe delalet edilir. Bu rüya mutlu ve huzurlu bir yuva kurmanın sembolüdür.

Bazı yorumculara göre rüyada muz görülmesi, karlı bir ticarete işaret eder. Eğer kişi alım satım işiyle uğraşıyorsa, çok kar edeceği bir iş yapar. Eğer kişinin mesleği daha farklı ise, bu durumda da iş anlamında iyi yerlere gelmeyi temsil eder. İyi bir gelecek ve kariyerin kapıları, bu rüyanın içerdiği anlamlardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Yemek

Rüyada bir kimsenin muz yemesi, büyük bir kısmet ile açıklanır. Bu kimse beklemediği bir yerden iyi bir kısmete konar. Yeni iş imkanları, yeni kazanç kapıları, rüyanın anlamlarıdır. Bu rüya, kimi zaman bir miras almak anlamına da gelmektedir.

Rüyada yenilen muz, sıkıntıların artık bittiğine delalet eder. Kişi yaşamda karşılaştığı zorlukları başarıyla atlatmıştır. Artık rahat etmeyi ve mutlu olmayı hak etmiştir. Bu rüyayı gören kimseler için rüya sağlıklı olmak şeklinde de yorumlanır. Eğer bir hastalığı varsa, bu hastalığı iyileşir. Ailesinde veya yakınlarına hasta biri varsa, bu kimsenin iyileşeceğine de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Muz ağacı, tropik ve sıcak iklimlerin bitkisidir. Ve bu iklimlerin, insan üzerindeki çağrışımı genellikle olumludur. Buradan hareketle bu ağacın rüyada görülmesi, kişinin tüm sıkıntılarından arınacağı anlamına gelmektedir. Huzura ermek, aklını karıştıran meselelere bir çözüm bulmak şeklinde açıklanır.

Bu rüyayı gören kimseler, yeni bir mekana taşınabilir. Rüyadan, insanı mutlu eden güzel bir yere gitmek anlamı da çıkartılmaktadır. Uzun süredir hayal edilen bir tatil veya yeni bir ev satın almak rüyanın anlamları arasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olgunlaşmamış Muz Görmek

Bir kimse, rüyasında olgunlaşmamış muzları görmüşse bu, kişinin dileklerine kavuşmasının biraz daha zamanı olduğunu gösterir. Rüyada görülen muzlar, yeşil renkli ise, bu rüya da hayra yorulur. Çünkü rüyada görülen yeşil renk, kişinin muratlarını temsil eder. Ancak bu isteklerin gerçekleşmesi için biraz daha çalışması gerekmektedir. Bu rüya gelecekte kavuşulacak olan güzel bir yaşamın müjdecisidir.

Bu rüya kişinin günahlarının affedileceğine de delalettir. Yaptığı hayırların Allah katında kabul edildiğini gösterir. Aynı zamanda bu kişi, dünyada ve ahirette kabul gören insanlar arasında yer alır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Satın Almak

Rüyada bir kişinin muz satın aldığını görmesi, rüyaya göre farklı yorumları içerir. Eğer kişi olgunlaşmış, iyi muzları satın alıyorsa bu, karlı bir alışverişe işarettir. Bu kişi ticaret yaşamında başarılı olur. Bu rüyanın sahibinin yeni bir iş kurma fikri varsa rüya, bu işin hayrına işaret eder.

Bir kişi rüyasında olgunlaşmamış muz satın almışsa, dikkatli olması gerekir. Rüya bu kişinin çevresindeki insanlardan zarar göreceğine işarettir. Bu rüyanın sahibi güvenmediği kimselerle ortaklık kurmamalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Vermek Veya Almak

Rüyada bir kimseye muz vermek, başkalarına yapılacak yardımları temsil eder. Rüyanın sahibi hayır işleyen biridir. Bu hayırları Allah katında kabul edilir. Eğer rüyada birinden muz alınıyorsa, bu rüya başkalarından yardım almayı gösterir. Zor bir zamanda bir kimseden görülecek yardıma işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz toplamak evlada ve zengin kimselere işaret eder. Rüyada muz bahçesinde dolaşmak, çok hayırlı bir rüya olup, mutluluk ve refahla dolu bir geleceğe işarettir. Muz toplamak çok hayırlı olup, iyi bir geleceğe götürecek anlamındadır. Kişinin rüyasında muz toplaması, iyi ve güzel işler yaparak kazancında artış gösterecek olan paraya ve rızkta artışa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tatlı muz yemek sevgi ve arzu ettiği isteğine kavuşmaya, ekşi muz yemek sıkıntıya; muz ağacı zengin ve cömert insana, bu ağacın dibinden muz toplamak hasta bir kimseden mala nail olmaya; Muz bazen erkek kardeşe ve iyi arkadaşa delalet eder. Rüyada muz yemek, hayallerinizin gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyada muz yemek barış, bolluk, bereket ve para demektir. Rüyada yenilen muz çürükse, gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız gerçekleşmeyebilir. Ağacından kırmızı bir muz koparıp yediğini görmek bir erkek evladı olacağına delalet eder. Rüyada muz görmek, çok iyi haberlere işarettir. Rüyada muz yemek rüya tabiri yorumcularına göre hayra işarettir. Kısmet almaya, muradına varmaya, şans elde etmeye, kazançlara ve fırsatları değerlendirmeye yorumlanır. Rüyada muz yemek, helal ve makbul olan rızkın ele geçeceğine tabir edilirken, zenginlik, bolluk ve bereket olarak da kabul edilir. Rüyada muz yiyen hastanın iyileşeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Görmek İmam Nablusi

Rüyada görülen muz, ana karnında bulunan çocuğa veya kabirdeki ölüye ya da cezaevinde mahkûm bulunan bir hükümlüye işarettir. Muz ağacı din, dünya ve mal sahibi zengin bir adama işarettir. İmam Nablusi 'ye göre, bir rüyadaki muz, rüyayı gören kişinin rızkını temsil etmede gösterdiği çabayı temsil eder. Muz beklenmedik yerden gelen sevindirici gelişmelerin işaretidir.

Rüyada muz görmek, anne karnındaki bebeğe ya da ölüye ya da cezaevinde bulunan bir kimseye yorumlanır. Muz ağacı dindar ve mal sahibi varlıklı zengin bir adama yorumlanır. Bu rüya, evleneceğiniz kişinin yanlış insan olduğuna işaret eder. Eğer evliyseniz, evliliğiniz sorunlu alacak ve para sıkıntısı çekeceksiniz demektir. Evlilik için yanlış adamı seçeceğinizin işaretidir. Eğer evliyseniz, evlilik hayatınızda sorun yaşayacak, para konusunda da yanlış kararlar alacaksınız. Bozuk muz hastalık olarak yorumlanır. Ama muz yeşil ise helal kısmettir. Rüyada muz görmek zengin için mal, dindar için de sevap işlediğine delalet eder. Mevsiminde muz yediğini gören zengin bir kişi ile evlenir. Rüyada muz ağacı görmek, cömert, herkese hayrı dokunan, sanatçı ve kişiliğinden her yönü ile faydalanılan ve her ise yarayan bir kişi ile kıyaslanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evinde bir tek muz ağacı olduğunu ve bunun üzerinde de bir tane meyvesi bulunduğunu görmek, rüya sahibinin bir oğlu olacağına delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen muz, saklı olan mala veya ana karnında bulunan çocuğa yahut kabir yahut da hapiste bulunan insana veyahut geçmiş haberi yahut ilmi ihtiva eden kitaba işarettir. Muz, elbiseye, ülfet ve muhabbete işarettir. Muz, cömert, muvahhit ve güzel ahlaklı bir kimsedir. Rüyada bir kimsenin evinde muz bulunduğunu görse, o ev sahibinin erk bir çocuğu doğar. Rüyada muz yediğini gören kimsenin, eline bir kimse tarafından mal geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabirciler, rüyada muz yiyen kimse, dünya adamı ise, eline arzu miktarca mal geçer. Mütedeyyin ise ibadette kemale erer, Muz ağacı mütedeyyin ve mal sahibi zengin bir kimsedir. Tüccar için muz, mal, takva ve ibadet ehli kimseler için de din ve ibadettir. Bu rüya, evlilik için yanlış adamı seçeceğinizin işaretidir. Eğer evliyseniz, evlilik hayatında sorun çıkacak, para konusunda da yanlış kararlar alıp, maddi açıdan sıkıntı çekeceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek; yeni bir aşka, çocuk sahibi olmaya, zengin olmaya, muz satmak veya kaybetmek; zarara uğramaya, birinin size muz verdiğini görmek; o kişiden yardım ve iyilik göreceğinize, birisine muz verdiğinizi görmek; o kimseye yararınızın dokunacağına, bazı yorumculara göre ise bir düşmanınızın sizi çok üzecek bir davranışta bulunacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek, oldukça yaygın bir rüya türüdür. Muz, hem konsantrasyon hem de sağlığı temsil etmektedir. Bu rüya aynı zamanda hayatınızdaki yeni bir erkek veya kadının cinsel hayatına da gönderme yapmaktadır. Başka bir meyve ile birlikte bir muz görmek, bu bir aşk ilişkisinde biraz dikkat eksikliği yaşadığınızı gösterebilir. Peki, rüyada muz görmek, muz yemek ya da muz almak ne anlama gelir? Bu tür bir rüyayı yorumlarken diğer önemli unsur, çoğu durumda sarı veya yeşil olan bu meyvenin rengidir. Muzun sarı olması, rüyanın memnuniyet ve mutlulukla ilişkili olduğunu gösterir. Yeşil muzlar ufukta yeni zamanların, eğlencenin ve muhtemelen yeni bir işin ortaya çıktığını gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Görmek

Rüyada muz görmek, yabancı rüya tabiri yorumcularına göre cinsel bir karşılaşma hakkında önemli bilgiler verebilir. Eğer bir kadınsanız ve rüyada muz gördüyseniz, bu rüya aşırı sevdiğinizi veya bir kişi ile hayatınızı birleştirecek düzeyde sevdiğinizi gösterebilir. Rüyalarınızda muz yemek genellikle iş ilişkilerinde yeni bir girişimi sembolize eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Muz Görmek

Rüyada çürük muz görmek, iş dünyasında bir anlaşmazlığı temsil eder. Rüya genellikle üretken olmayan davranışlarla ilişkilidir. Rüyada muz yemek, bu çok çalışmakla, ancak bir hedefe ulaşmamakla ilişkilidir. Muz yemekten hoşlanmıyorsanız, bu hedefe ulaşmanız için gereken sürecin tadını çıkarmayacağınızın bir işaretidir. Sahip olduğumuz bilgi, duyu organları, bu durumda tadı aracılığıyla algılama yoluyla bize gelir. Eğer duyularınız hakkında daha önce hiç düşünmediyseniz, doğal olarak kendiniz hakkında algıladığınız tüm maddi şeyleri doğrudan bildiğinizi varsaydınız. Dikkate almanız gereken müdahale eden fiziksel kurumlar olduğu hiç aklınıza gelmedi. Muza baktığınızda, içgüdüsel olarak onunla zihniniz arasında bilinçli olan hiçbir şey olmadığını hissedersiniz. Muz yemek bilinçsiz zihninizle bağlantılıdır. Bu, daha da rahatsız edici bir sonuç tahmin ediyor, hiç durmadığınız ve dinlenmek için zaman ayırmanız gerektiği.

Nitekim, duyularınızın muz üzerindeki izlenim, siz farkında olmadan önce çok sayıda müdahale eden fiziksel ajanstan süzülmelidir. Rüyada muzlu kek görmek, dış gerçekliğin doğrudan algılanmasının imkansız olduğunu ve diğer insanların duygularının ortaya çıkacağını gösterir. Başkalarının duygularının farkına varmadan önce aklınızda sayısız farklı fiziksel olay zinciri ortaya çıkmalıdır. Rüyada muz görmek, yakın gelecekte ilişkilerle ilgili olarak zor bir kararla karşılaşabilme ihtimaline gönderme yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Almak

Rüyada görülen meyve mutluluğu simgelemektedir. Yabancı kaynaklara göre, bir erkek bir kadına bir rüyada muz verdiğinde, onunla ilişki kurmak istediğini sembolize eder. Eğer bir erkekseniz ve bir kadının size muz verdiğini rüyada görürseniz, bu kadının teklifinizi reddettiğini temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Yemek

Rüyada muz yemek ne anlama gelir? Rüyada muz yemenin olumlu bir deneyim olduğuna inanılır. Geriye dönüp bu meyveyi gerçek hayatta yemek bize enerji ve beslenme verir. Bu nedenle, rüyalarda, muz artan olumlu algıyı temsil edebilir. İlginç bir şekilde, muz bitkisi bir ağaç değil, bir bitki olarak kabul edilir. Bu önemlidir, çünkü muz yerken manevi bir bağlantı vardır. Muzun bilge bir insanın meyvesi olduğu uzun zamandır tanımlanmıştır, bu nedenle yemek yemek, ancak rüyayı onurlandırmak hayatta ilerlemek için gerekli bilgiyi kazanmayı gösterebilir.

Genellikle rüyada muz görmek, hayatınızda hayal kırıklığıyla karşılaştığınızın ancak bunu çabalarınızla aşabileceğinizin bir işaretidir. Hayatınıza girmek üzere olan insanlar var ve böyle bir rüya yaşamda bir rahatsızlık anlamına geliyor. Sevinç ya da mutluluktan yoksun olmanızın nedeni bu olabilir. Sadece buna neden olan kişi hayatınızı terk ettiğinde mutlu ve neşeli olacaksınız.Rüyada muz görmek, hayatınızdan uzaklaştığınızı da gösterebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek; sevgi ve muhabbete, cömert ve güzel ahlaklı kimseye, kabir yahut hapiste bulunan kimseye, kitaplara, saklı tutulan mala, ana karnındaki çocuğa; tüccar için mala, takva ehli için ibadete işarettir. Rüyada hastanın muz yemesi, onun vefat etmesine; evinde muz bulunduğunu görmek, erkek çocuğa; muz ağacı, mal sahibi zengin bir kimseye delalet eder.

Rüyada görülen muz, insanı mutlu eden güzel bir yere gitmek anlamı da çıkarılmaktadır. Uzun süredir hayal edilen bir tatil veya yeni bir ev satın almak rüyanın anlamları arasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birine muz vermek, başkalarına yapılacak yardımları temsil eder. Rüyanın sahibi hayır işleyen biridir. Bu hayırları Allah katında kabul edilir. Eğer rüyada birinden muz alıyorsa, bu rüya başkalarından yardım almayı gösterir. Zor bir zamanda bir kimseden görülecek yardıma işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek ne anlama gelir: Evlilik için yanlış adamı seçeceğinizin işaretidir. Eğer evliyseniz, evlilik hayatınızda sorun yaşayacak, para konusunda da yanlış kararlar alacaksınız. Aynı zamanda bu rüya hastalık olarak yorumlanır. Ama muz yeşil ise helal kısmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek zengin için mal, dindar için de sevap isledigine delalet eder. Mevsiminde muz yediğini gören zengin bir kişi ile evlenir. Rüyada muz ağacı görmek; cömert, herkese hayrı dokunan, sanatçı kişiliğinden her yönü ile faydalanılan ve her işe yarayan bir kişi ile kıyaslanır. Evinde bir tek muz ağacı olduğunu ve bunun üzerinde de bir tane meyvesi bulunduğunu görmek, rüya sahibinin bir oğlu olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında kararmış muz görmesi, kişinin başına bazı belaların geleceğine, bu belalar yüzünden mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder. Rüyada kararmış muz görmek, bazı yorumculara göre de kişinin ailesine çok düşkün olacağına, yardımsever dostlara sahip olmasından dolayı mutluluk içerisinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz yediğini gören kimsenin, eline ortaklıktan veya bir kimse tarafından mal geçer. Bazı tabirciler, rüyada muz yiyen kimse dünya adamı ise, eline arzu miktarca mal geçer. Mütedeyyin ise ibadette kemale erer. Muz ağacı, mütedeyyin ve mal sahibi zengin bir kimsedir. Tüccar için muz, mal, takva ve ibadet ehli kimseler için de din ve ibadettir. Rüyada muz yiyen hastanın öleceğinden korkulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek, bu rüya evlilik için yanlış adamı seçeceğinizin işaretidir. Eğer evliyseniz, evlilik hayatında sorun çıkacak, para konusunda da yanlış kararlar alıp, maddi açıdan sıkıntı çekeceksiniz.

Ayrıca bkz:  Meyve, Ham Meyve, Meyve Bahçesi
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek veya yemek, yeni bir aşka, çocuk sahibi olmaya, zengin olmaya; muz satmak veya kaybetmek, zarara uğramaya; birinin size muz verdiğini görmek, o kişiden yardım ve iyilik göreceğinize; birisine muz verdiğinizi görmek, o kimseye yararınızın dokunacağına, bazı yorumculara göre ise bir düşmanınızın sizi çok üzecek bir davranışta bulunacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyada muz görmek; zengin için mal, dindar için iman kuvvetidir. Mevsiminde muz yediğini gören, zengin, güzel ve garip bir kadınla izdivac eder, ondan hayır ve menfaat görür. Muz Ağacı ise, herkese faydalı cömert ve dindar bir insana işarettir. Evindeki muz ağacında tek muz görenin, yalnızca bir oğlu olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek, rüya yazarlarına göre dini vecibelerini yerine getiren muhafazakar bir adama işarettir. Rüyasında muz gören kimsenin saklı mülkü olduğuna veya planladığı şeyleri ileri bir tarihe atmasına delalet eder.

Kimi rüya yorumcuları rüyada muz görmeyi, gebe kalmaya, nezarete girmeye veya çevresinden birinin nezarete girebileceğine yormaktadır. Bu rüya aynı zamanda etrafındakilere sevgi saçan bir güneş niteliğindeki iyi niyetli ve dürüst insanlara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında evinde muz olduğunu gören bireyin erkek çocuğunun olacağı rivayet olunmaktadır. Ayrıca rüyada muz yemek de rüyasında muz yediğini gören kimsenin öleceğine yorulur. Aynı şekilde kişi rüyasında bir yakının, akrabasının ya da yabancı birinin muz yediğini görüyorsa bu da o kişilerin vefat edeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Yediğini Görmek

Rüyada muz yediğini gören rüya sahibinin işlerinin düzeleceğine, güzel günler göreceğine, mutlu ve huzurlu bir ömür geçireceğine işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin maddi sıkıntısı varsa ortadan kalkacağına alamettir. Rüyada muz yemek, rüya sahibinin büyük işler başaracağı şeklinde rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyulmuş Muz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında soyulmuş muz görmesi kişinin, iş hayatında bazı sıkıntılar yaşayacağına, zorlu bir süreç içerisinden ailesinin yardımı ile çıkacağı anlamına gelir. Rüyada soyulmuş muz görmek, evlilik hayatının huzur dolu geçeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Soymak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada muz soymak, rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı bir yaşama kavuşması gerekeceğine, uzun bir aradan sonra tekrardan rahat edeceğine delalet eder. Rüyada muz soymak, kimi rüya yorumcularına göre ise mal ve mülk kaybının yaşanacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olgunlaşmış Muz Görmek

Rüyada olgunlaşmış muz görmek, rüya sahibinin aşk hayatında yeni heyecanlara yelken açacağına, ailesinin yeni bir ilişkiyi desteklemeyeceğine, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder. Rüyada olgunlaşmış muz görmek, iş hayatında kazanılacak olan para ve mülke rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyada görülen muz ağacı hayatı boyunca parasal sorun çekmeyecek insanlarla tabir olunur. Rüyasında muz ağacı gören kimselerin maneviyatına düşkün insanlar olduğu, izdivaç kararı alınan kişinin doğru insan olmadığı ve evliler için de aile sorunları yaşayacakları rivayet olunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Muz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeşil muz görmesi kişinin, kısmetinin açılacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, yardım sever kişiliği sayesinde pek çok insanı mutlu edeceğine, bol sevap kazanacağı anlamına gelir. Rüyada yeşil muz görmek, kişinin kötü alışkanlıklarını bırakıp ibadete yöneleceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek, rüya sahibinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında muz görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağı anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Almak

Rüyasında muz satın aldığını gören bireyin maneviyatının zayıflığına fakat bunun zamanla değişeceğine işarettir. Rüyada muz satın almak, rüya sahibinin Allah yoluna gireceği, güzel günler göreceği manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Muz Görmek

Rüyasında çürük muz gören birinin rüyası insaflı hayat arkadaşına sahip olduğuna, terfi edeceğine, saadete ereceğine, rahatlayacağına ve şöhret kazanmaya delalet eder. Rüyada çürük muz görmek, kişinin Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Toplamak

Rüya tabircilerine göre rüyasında muz ağacından muz toplandığını gören kişinin sözlerini tutacağı, varlıklı yakınının olduğu, yetenekli biri olduğu ve hayalini kurduğu maddi geliri elde edeceği rivayet olunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Poşette Muz Görmek

Kişinin rüyasında poşette muz görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında poşette muz görmesi, kişinin güzel günler yaşayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kararmış Muz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kararmış muz görmek, kişinin başına bazı belaların geleceğine, bu belalar yüzünden mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder. Rüyada kararmış muz görmek, bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre de kişinin ailesine çok düşkün olacağına, yardım sever dostlara sahip olmasından dolayı mutluluk içerisinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Dağıtmak

Rüya sahibinin rüyasında muz dağıttığını görmesi kişinin uzun bir tatile çıkması gerekeceğine, iş hayatı yüzünden çok yorulacağına, ailesine yeteri kadar zaman ayıramayacağına delalet eder. Rüyada muz dağıtmak, rüya sahibinin yarıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, bol sevap kazanacağı anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen muz, genel olarak rüya yorumlarında üretkenlik, verimlilik gibi kavramları temsil eder. Elbette duruma göre farklı anlamlar ortaya çıkabilir. Rüyasında muz gören kişi, yakın zamanda üretken ve verimli bir dönem geçirecektir. Kişinin rüyasında muz görmesi, aynı zamanda bize rüya sahibinin karakteriyle ilgili ipuçları verir. Rüyada muz görmek, rüya sahibinin dürüst, yardımsever ve iyi niyetli kişiliğine işaret eder. Rüya sahibi, iyi niyetli, cömert ve çevresinde bu özellikleriyle sevilen bir kişidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyasında muz ağacı gören kişinin, ekonomik sıkıntılar yaşamayan bir kişi olduğuna inanılır. Rüyada görülen muz ağacı bereketi ve bolluğu temsil eder. Rüya sahibi, maddi sıkıntıları olmayan, parayı fazla dert etmeyen varlıklı bir kimsedir. Rüyasında muz değil de muz ağacı gören kişi, ilerleyen zamanlarda da ekonomik açıdan sıkıntı yaşamayacaktır. Bunun yanı sıra rüyadaki muz ağacı manevi ve ruhani açıdan güçlü bir kişiliğe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Görmek

Rüyada muz görmenin hamilelikle ilgili birçok anlamı vardır. Rüya sahibinin, muzun kendi evinin içerisinde bulunduğunu görmesinin ise yine hamilelikle ilgili olduğuna inanılır. Ev hamileliği, muz ise doğacak çocuğu temsil etmektedir. Bu rüyada evin içinde bulunan muzun, yakında sahip olunacak erkek bir çocuğu temsil ettiği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen muzun hapiste bulunan bir kişiyi temsil ettiği şeklinde yorumlar da vardır. Bu yorumlara göre rüya sahibi veya bir yakını yakın zamanda hapse girebileceği şeklinde yorumlanır. Saklı ve kabuklu yapısından dolayı rüyada görülen muzun kişinin hayatındaki ertelenmiş şeyleri temsil ettiği şeklinde bir inanış da mevcuttur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçta Muz Görmek

Bazı yorumculara göre ise, rüyada ağaçta muz görmek evlilikle ilgili anlamlar taşır. Rüyasında muz ağacı gören kişi, eğer evlenmek niyetinde ise, kişinin gördüğü muz ağacı müstakbel eş tercihinin yanlış olduğuna işaret eder. Eğer kişi evliyse de, rüyada görülen muz ağacı evliliğinde yaşayacağı problemleri temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Yediğini Görmek

Rüyada muz yediğini görmek genel olarak zenginlik ve hayırseverlik şeklinde yorumlanır. Rüyada muz tüketilmesinin zengin ve hayırsever bir kişiyi temsil ettiğine inanılır. Eğer rüyasında muz yediğini gören kişinin kendisi varlıklı bir kişiyse yakın bir zamanda insanlara yardım için tüm varlığını verebilecektir. Bu yoruma göre, muz, rüyada onu yiyen kişinin zengin ve hayırsever bir kişi olduğuna işaret eder. Kimi yorumculara göre ise, rüyada muz yemek, rüya sahibi veya muzu yiyen bir yakını veya tanıdığı için ölüm anlamını da taşımaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyulmuş Muz Görmek

Rüyada soyulmuş muz görmek, rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı problemlere işaret eder. Rüya sahibi, zorlu bir dönemden geçecek, ancak ailesinin desteği ve yardımı ile bu zor zamanları atlatacaktır. Rüyada görülen soyulmuş muzun aynı zamanda huzurlu bir evlilik hayatını temsil ettiği şeklinde yorumlar da vardır. Rüyasında soyulmuş muz gören kişiyi, sorunsuz, pürüzsüz ve huzur dolu bir evlilik hayatı beklemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kararmış Muz Görmek

Birçok yoruma ve genel görüşe göre, rüyada görülen kararmış muz, tehlikeyi ve yakın bir zamanda gelecek olan belayı temsil eder. Rüya sahibini, başına gelecek belalardan ve tehlikelerden dolayı, kişi yakın zamanda kötü günler geçirecek, bir dönem huzursuz ve mutsuz olacak ama bu kötü durum uzun sürmeyecek her şey gibi bunları da atlatacaktır.

Ancak bazı yorumculara göre de, rüyada görülen kararmış muz, rüya sahibinin karakteri ile ilgili ipuçları da taşır. Rüyasında kararmış muz gören kişinin, ailesine düşkün, dostları tarafından sevilen ve yardımına koşulan bir kişi olduğuna yorumlanır. Kişi, huzurlu aile hayatı ve sadık dostları sayesinde mutlu mesut bir hayat sürecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Muz Görmek

Rüya tabirleri açısından çürük muz hem birbiriyle ilgili ve hem de birbirinden farklı birçok kavrama yorulur. Rüyada görülen çürük muz ve bozuk muz terfi, şöhret gibi anlamların yanı sıra, saadet ve mutluluk, rahatlık ve huzur gibi kavramları da işaret eder. Rüyasında çürük muz gören kişi yakın zamanda terfi alacak, iş hayatında yükselecek, çok iyi mertebelere gelecek ve bu sayede alanında şan ve şöhret sahibi olacaktır. Çürük veya bozuk muz gören kişi saadete erecek, rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacaktır. Kimi yorumlara göre ise rüyada görülen çürük muz, kişinin kötülüklerden uzaklaşıp maneviyata yöneleceği gibi bir anlam da taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Muz Görmek

Rüyada görülen yeşil muz kısmet, mal, mülk gibi kavramları ifade eder. Kişinin rüyasında yeşil muz görmesi, yakın zamanda kısmetinin açılacağına, mal ve mülk edineceğine işarettir. Yeşil muz, mal ve mülkün yanı sıra bolluk ve hayırseverlik gibi kavramlara da işaret eder. Rüyasında yeşil muz gören kişinin hayırsever bir kişi olduğuna inanılır. Kişinin eline yakın zamanda bol para gelecek ve bu kazançlarla mülkler edinecektir. Kişi edineceği mülkleri ve tüm kazançlarını hayırlı işlerde kullanacaktır. Rüya sahibi, bu hayırseverliği sayesinde çevresindeki birçok insanı mutlu edecek ve karşılığında kendisi de mutlu olacaktır. Rüyada görülen yeşil muz ile ilgili olarak rüya sahibinin kötü alışkanlıklarından kurtulup hayatına çekidüzen vereceği ve maneviyata yöneleceği gibi bir yorum da vardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Muz Görmek

Kişinin rüyasında büyük muz görmesi, yakın zamanda gelecek olan büyük bir kısmeti, maddi bir kazancı temsil eder. Rüyasında büyük muz gören kişi yakın zamanda hiç beklemediği bir yerden yüksek bir meblağ kazanacak, maddi açıdan çok rahatlayacak, sıkıntılarından kurtulacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Bahçesi Görmek

Rüyada görülen muz bahçesi, rüya sahibinin manevi gelişimini temsil eder. Muz bahçesi gören kişi, manevi yönden güçlenecek ve çevresine mutluluk ve ışık saçacaktır. Rüya sahibini, ileride mutlu ve güzel günler bekler. Bazı yorumculara göre de, rüyada görülen muz bahçesi, muz imgesinin temsiline ve genel yorumlara benzer olarak doğacak olan erkek çocuğunu temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalarda, bu meyve erkek cinsel organına benzeyen şekli nedeniyle genellikle cinsel çağrışımlara sahiptir. Ünlü psikanalist Sigmund Freud, ilk olarak bu sembolizmi, rüyalarımızda göründüklerinde insan cinsel organına benzeyen tüm nesnelere atfetti.

Rüyalardaki muzlar duygusallığı, doğurganlığı, yaşam tutkularını, zevki, mutluluğu, neşeyi ve memnuniyeti sembolize eder.

Genellikle partnerinizle cinsel zevk yaşadığınızı veya hatta yeni bir cinsel partnerle karşılaştığınızı gösterirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diğer meyvelerle muz hayal ettiyseniz, bu rüya romantik partnerinizden yeterince ilgi görmediğini gösterebilir. Yalnızca bir muz hayal ettiyseniz, rüya genellikle cinsel bir çağrışıma sahiptir ve çoğu zaman biriyle cinsel bir karşılaşma hakkındaki düşüncelerinizi ortaya çıkarır.

Belki güçlü bir cinsel istek ve onu tatmin etme ihtiyacı hissediyorsunuz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı veya olgun muz görmek, genellikle mutluluk ve memnuniyetin bir işaretidir, yeşil muzlar ise hayatınıza yeni gelen ve size zevk verecek bir şeyi gösterir.

Rüyada muz yemeyi görmek, yeni bir iş girişiminin işareti olabilir. Bazen bu rüya, ne kadar uğraşırsanız uğraşın bir hedefe ulaşamayacağınızı gösterir.

Rüyada çürük muz görmek, ticari sorunların bir işareti olabilir ve genel olarak kötü bir rüya sembolüdür. Negatifliği ve engelleri sembolize ediyorlar.

Muzla ilgili rüyalar, sahip olduğunuz bazı cinsel hayal kırıklıklarını veya tatmin edici olmayan bir cinsel yaşamınız olduğunu da ortaya çıkarabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz yemeyi görmek - Bir muz yemeyi hayal ettiyseniz ve bir kadınsanız, bu rüya birisine olan çekiciliğinizi ortaya çıkarabilir. Bu kişi büyük olasılıkla sevginize karşılık vermiyor veya duygularınızı henüz anlamamıştır.

Bu rüyayı, bu kişiye karşı ne hissettiğinizi açıkça ifade etmek için bir teşvik olarak kullanın ve eyleminizin sonucundan duyduğunuz korkunun sizi engellemesine izin vermeyin. Hiçbir şey denemeden ne olacağını bilemezsin.

Kişi muhtemelen sizinle aynı şekilde hissediyor ve harekete geçmekten korkuyor.

Genellikle bu rüya, fikrinizi veya duygularınızı birisine açıkça ifade etme arzunuzu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz yiyen birini görmek,- Bir rüyada muz yiyen birini gördüyseniz, bu rüya iyi bir işarettir. Yeni bir romantik ilgi çektiğini gösterebilir. Bu rüya genellikle o özel kişiyi bulma ve nihayetinde yerleşme arzunuzu ortaya çıkarır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toplu muz görmek, - Bir grup muz görmeyi hayal ettiyseniz, bu rüya bekarlar için iyi bir işarettir çünkü yakında potansiyel bir romantik partnerle tanışmayı gösterir. Bu rüya genellikle yeni tanıdıklarla tanışmanın veya yeni ilişkiler kurmanın bir işaretidir.

Bağlı bir ortaklık içinde olanlar için bu rüya istikrar ve mutluluğun bir göstergesidir.

Genellikle bazı sorunlarınıza çözüm bulmayı ifade eder. Ayrıca ortaya çıkan yeni fırsatları da gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz soymayı görmek - Bir muzu soymayı hayal ettiyseniz, bu rüya güçlü bir erkek enerjisinin bir işaretidir. Erkek iseniz, normalden daha erkeksi davrandığınızın bir işareti olabilir ve eğer bir kadınsanız, bu rüya sizin yanınızda erkeksi bir etkiye ihtiyaç duyduğunuzu gösterebilir.

Bu rüya, sizi çok güçlü ve güçlü olarak algılayan ve herhangi bir sorunla yüzleşebilen insanları gösterebilir.

Kadınlar için bu rüya, kadınsı enerjileriyle temasa geçmeleri için bir hatırlatma olabilir, çünkü her şeyi kendi başlarına başarmaya çalışırken onu ihmal etmiş olabilirler.

Bir erkeğin yardımının memnuniyetle karşılandığını kendi kendilerine kabul etmeleri gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz taşımak - Rüyanda muz taşıyorsan, bu rüya genellikle yeni bir romantik ilişkiyi sembolize eder. Büyük olasılıkla yeni bir romantik ilgi ile karşılaşacak ve bir ilişkiye başlayacak olan sizsiniz.

Bazen bu size yakın birini ifade eder.

İlişki, duygusal olarak ödüllendirici bir deneyim olacaktır.

Bazen bu rüya sizi çok mutlu edecek birinden beklenmedik bir hediye aldığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz almayı görmek - Muz almayı hayal ettiyseniz, bu rüya çoğu zaman dikkatli olmanız gerektiğini ve önümüzdeki günlerde kararlarınızı dikkatlice vermeniz gerektiğini gösterir.

Rüya, sizi iyi ifade etmeyen bazı sahte arkadaşlara sahip olduğunuzu gösterebilir, bu nedenle, size bir şekilde zarar verme olası girişimlerine dikkat etmeniz gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz satmayı görmek- Muz satmayı hayal ettiyseniz, bu rüya genellikle iyi bir işaret değildir. Bu, zamanınızı ve paranızı boşa harcayacak bir çabaya dahil olduğunuzu gösterebilir.

Bu rüya aynı zamanda işte zor bir görevi başarmayı ve bunun için bir ödül almamayı da gösterebilir.

Bazen bu rüya, hedeflerinize ulaşmak için bazı yeni fırsatları gösterebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil muz görmek- Yeşil muzları hayal ettiyseniz, bu rüya genellikle bazı durumlarda sabırlı olmanız gerektiğini gösterir. Ayrıca yaşamınızda istikrar ve denge ihtiyacını da gösterebilir.
Rüyada muz görmek ne anlama gelir?

Bu rüya, çabalarınızın karşılığını sabırla bekledikten sonra genellikle refah ve bolluğu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir muz ağacı görmek - Muzla dolu bir muz ağacını hayal ettiyseniz, bu rüya iyi bir işaret olmayabilir. Genellikle yorgunluk ve endişeyi ifade eder. İçinde bulunduğunuz bazı romantik ilişkilerden yıpranmış olabilirsiniz ve bu deneyimden kurtulmanız gerekir.

Muhtemelen bu kişiyi bir daha görme arzunuz yok ve bu rüya yorgunluk ve zihinsel kaygı durumundan çıkmanın bir göstergesidir.

Bu rüya, bu durumu salıvermenin ve geride bırakmanın bir göstergesidir, böylece neşe ve mutluluğun sizi beklediği hayatınıza devam edebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil muz yemeyi görmek, bu olası cinsel karşılaşmalar hakkında bir uyarı olabilirdi. Zaten istikrarlı bir ilişkiniz varsa, geçici bir kaçamak için onu tehlikeye atmak istemezsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muza bakmak - Muza bakmayı hayal ettiyseniz, bu rüya genellikle iyi bir işarettir. Genellikle sahip olduğunuz bazı arzuları veya hedefleri yerine getirmeyi gösterir. Bazen bu rüya, yeni bir romantik ilgi arayışında olmanın bir göstergesidir. Aşk hayatınızda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor olabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz ağacı görmek; dindar bir kimseye ve varlıklı zengin insanlara yorumlanır. Rüyada muz ağacı cömert, güzel ahlaklı bir kimsedir. Rüyadaki muz; İslami rüya tabirlerine göre Sure-i Vakıa, ayet 29’da olduğu üzere Cennet meyvesidir. Çok önemli bir kısmet, nimet, bereket ve sırlar ihtiva eder, muz gizli bir mala, doğacak çocuğa, ilim ve irfan sahipliğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz ağacı görmek; rüya gören kişinin faydalanması mümkün olan erdemli kişiden feyiz alması, daha olgun ve inançlı bir insan olması için önüne sunulacak fırsatlardır. Rüyada muz ağacı tüm olumlu manalarına karşın mevsiminde taze ve iyi görünüşlü olmalıdır aksi takdirde imkânlardan yararlanamamak, fırsatları kaçırmak olarak değerlendirilir. Ayrıca muzun renginin sarı olmasından ve isimde geçen ‘z’ harfinden sonra nokta konularak ‘mevt’ yani ölüm anlamına gelmesinden dolayı rüyada yenmesi halinde hasta kişinin öleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Dikmek

Gözlerden ırak olmak isteyen mutaassıp, dindar kimselere işaret eder. Rüyada yeşil halde bir muz ağacı diktiğini gören kişinin; ağzı sıkı, ketum, ailesi hakkında sır vermeyen güvenilir ve eli açık, inançlı insanlar olduğuna rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Kesmek

Hayra yorulur rüyalardan değildir. Rüyada bir muz ağacının, üstelik de üzerinde çokça muz meyveleri var iken kesilmesi kişinin menfaatinin kesilmesi olarak yorumlanır. Ağacın kesilip meyvelerin alınması ise büyük bir kimseden yardım ve destek görüleceğine ama kendisine nankörlük edileceğinden eline geçenden daha fazlasını göremeyeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyada muz ağacı görmek, sürekli yalan söyleyen kişilerle arkadaşlık edildiğine ve bu nedenle kişinin zor durumlarda kaldığına yorumlandığı gibi, aile hayatında rüya sahibinin arkasından çevrilen işlere ve kişinin safça hareket etmesi nedeni ile zarar göreceğine delalettir. Muz ağacı görmek, iyi niyetli olan rüya sahibinin her zaman karşısında kurnaz kişiler bulduğuna, iş yaşantısında da ayağını kaydırmak için uğraşan kimselerin varlığına delalettir. Evinin bahçesinde muz ağacı gören kişiler evli iseler eşlerinin kendilerine söylediği yalanlardan haberdar olurlar ve aile içinde çok büyük huzursuzluklar baş gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Dikmek

Evinin bahçesine muz ağacı diktiğini gören rüya sahipleri evliliklerini çok büyük yalanlar üzerine inşa ederler ve mutlulukları asla uzun sürmez. Kişinin söylediği yalanların ortaya çıkması, hem özel hayatında, hem de iş yaşantısında zor durumlarda kalacağına da alamet eder. Muz ağacı diktiğini gören kimselerin hayatlarında her şey sahtedir ve arkadaşlarına karşı da iki yüzlü davrandıklarından dolayı yalnız kalacaklarını bildirir. Bu rüya kişinin başkalarının hayatına burnunu sokan ancak kendi hayatı ile ilgili öz eleştirileri yapmaktan kaçınan biri olduğunu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Yemek

Muz yediğini görmek kişinin her zaman ağzının tadını bozacak olaylardan uzak duracağını, kırıcı konuşmalar yapmadan gerekli eleştirilerde bulunup ailesini hep bir arada tutacağını, iş konusunda da ortama ve kişilerin davranışlarına bakarak en uygun şekillerde davranıp kendisini tehlikeye atmayacağını bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmenin Psikolojik Yorumu

Muz ağacı görmek psikolojik olarak sürekli yalan söyleyen ve söylediği yalanlar nedeniyle işleri çıkılmaz bir hale getiren kimselerin yaşadığı çatışmaları simgeler. Muz ağacı gerçek hayatında çok mutsuz olduğu halde başkalarına çok mutlu ve iyiymiş gibi davranan, öyle görünmek isteyen kişilerin ruh hallerini de ifade eder. Kendine olan güvensizliğin, ikiyüzlülüğün ve insanlarla kurulan çıkar ilişkilerinin yansımasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada muz görmek; rüyayı gören kişinin her anlamda bolluk içinde yaşayacağı yıllara işaret etmektedir. Rüya sahibi etrafındaki kişilerle her daim güzel muhabbetler edecek girdiği tüm çevrelerinde sağlam ve kalıcı dostlar edinmek üzere yeni kişilerle tanışacak manalarına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi (r.a) diyor ki: “ Rüyasında muz gören kişi yaptığı iş neticesinde zenginleşecek, bulunduğu mevki ya da sahibi olduğu işte yoğunluğu git gide artacaktır. Bu kişi karşısına sonradan çıkan bir kişi sayesinde deniz aşırı ülkelere gidecektir. Bu ülkelerde edindiği bilgiler ışığında ülkesine hayırlı işler getirecek ve mutluluğu daim olacaktır. Rüyada muz görmek her zaman kişiye cömertlik ve saflık getirecektir.”

Eğer bu rüyayı gören bir kadınsa ve rüyasında gördüğü muzları çevresindeki kişilerle paylaşıyorsa bu kadının hamile olma ihtimaline işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Yediğini Görmek

Rüyasında muz yediğini gören kişi iş hayatında gıpta ettiği, imrendiği bir kişiden ya bir iş teklifi ya da bir otaklık teklifi alacak yorumu yapılmaktadır. Maddi olarak sağlanacak kazançlara işaret eden bu rüya aynı zamanda beklenmeyen bir yerden gelecek olan habere de işaret etmektedir.

Rüya sahibi kişinin gerçek hayatında eğer ki bir borcu var ise bu rüyayı gördükten sonra borcunu ödemek için imkan bulacağı şeklinde yorum yapılmaktadır.

Bu rüya, rüyayı gören kişi bekar ise kısa zaman içinde çok mutlu olacağı bir evlilik yapacağına işaret eder.

Eğer ki bu rüyayı gören kişi evli ise çok istenen bir anda çocuk sahibi olacaklarının müjdesini alacaklarına işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Ağacı Görmek

Rüyasında bol meyveli bir muz ağacı gören kişi için yapılan yorum kişinin geri kalan yaşantısının hiçbir döneminde maddi olarak sıkıntıya düşmeyeceği, borçsuz bir hayat geçireceğidir.

Eğer ki rüyayı gören kişi evlenmek üzere olan ya da sevdiği bir kişi ile birliktelik yaşayan biri ise, bu kişinin kendisi için çok doğru bir insan olduğu yorumu yapılmaktadır.

Bu rüyayı gören kişi eğer ticaretle uğraşan bir kişi ise bu kişinin ticari yönden işlerinin açılacağı ve kişinin hızla mal sahibi olacağını işaret eder.

Eğer ki rüyayı gören kişi ibadetine önem veren, Allah ile arasındaki münasebet ve muhabbete kıymet veren bir kişi ise bu kişinin manevi olarak bağlılığının artacağı yorumu yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Soymak

Rüyasında bütün bir muzu soyduğunu gören kişi, yakın zaman içinde kurtulduğu bir beladan sebep şükreder bir halde olacaktır. Rüya sahibi kişi; aklının ucundan geçmeyecek bir belayla karşılaşmış olmasına rağmen hiçbir zarar görmeden bu beladan sıyrılacaktır. Bu dertten kurtulduğu için şükür namazı kılacağına delalettir.

Aynı zamanda kişi kendini rüyasında muz soyarken görüyor ise bu kişinin etrafındaki kişileri mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacağı yorumu da yapılmaktadır.

Rüyada muz soymak bazı alimler tarafından, rüya sahibi kişiyi gizliden gizliye beğenen, onunla tanışmak veya tanışıyorsa muhabbet etmek için can atan birinin olduğu yorumu yapılmaktadır. Rüya sahibi kişinin bu kişiyi fark etmesi gerektiğine de işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Bahçesi Görmek

Rüyada uçsuz bucaksız bir muz bahçesi görmek; çok istenerek bir türlü alınamayan bir kıyafetin alınacağına işaret eder. Kişinin çok cömert  bir yaşantısı olacağına ve bu cömertliğinin ona her daim dost kazandıracağına dair yorum yapılır.

Rüyasında kendini muz bahçesinin içinde gören kişi ile ilgili İmamı Nablusi (r.a) şöyle der:

“Her kim ki rüyasında kendini muz bahçelerinde görüyor, bir muz bahçesine uzaktan bakıyor; o kişi daima güzel ahlaklı olacak, iyilikten şaşmayacak, başına gelen tüm belaları savuşturacak, içine düştüğü tüm sıkıntılardan kurtulacak, elindekini her zaman etrafına pay edecek, cebindekini her zaman çevresine bölüştürecektir.”
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz ve Elma Görmek

Rüyasında bir kasenin içinde muz ve elma gören kişi için umudunu kaybetse dahi başladığı işlerden asla vazgeçmemelidir yorumu yapılmaktadır. Bu kişinin ele aldığı tüm konularda oldukça başarılı olacağı ve çevresine güzellikler yaymak için hep çabalayacağı yorumlanır.

Bazı alimler tarafından ise elma ve muzu aynı anda görmek kişinin yakın zaman içerisinde sağlığıyla alakalı küçük çapta problemler yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Aynı zamanda muz ve elmayı aynı anda gören kişiler için evlerine girecek yeni kişiler konusunda dikkatli olmaları gerektiği yorumu yapılmaktadır. Bu kişilerin niyetleri iyice anlaşılmalı ve ona göre hareket edilmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Muz Yemek

Rüyada kokmuş ve çürümüş bir muzu yemek; kişinin aile yaşantısında meydana gelmiş ya da gelecek olan sıkıntıların birer birer çözüleceğine işarettir. Kişinin hiç olmadığı kadar anlayışlı ve sabırlı olacağı bir döneme gireceği ve bundan dolayı çevresindeki herkesle muhabbetinin iyi yönde etkileneceği işaret edilir.

Bu rüya, aynı zamanda aşk hayatında yaşanan sıkıntıların sona ereceğini işaret eder. Rüya sahibinin uzlaşmacı bir tavır takınacağına delalettir.

İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre: “Rüyasında çürümüş bir muzu iştahla yiyen kişi, geçmişte yapmış olduğu tüm iyilikler için bugün ödüllendirilmeye başlanacak ve ektiklerinin meyvesini alacaktır. Bu kişinin karşısına onun için hayırlı olacak kişiler çıkmaya başlayacaktır.”
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Muz Kabuğu Görmek

Rüyada içi olmayan bir muz kabuğu gören kişi; kendisinin kötülüğünü isteyen bir kişi tarafından daime izlenmektedir yorumu yapılmaktadır. Tam anlamıyla anlaşılmayan hiçbir konuda karar verilmemesi ve karşılaşılacak tehlikelere karşı dikkatli olunması gerektiğine işaret eder.

Psikolojik olarak rüyada muz kabuğu görmek; kişinin gerçek hayatında yüzleşmeye cesaret edemediği için sürekli sıkıntıların üzerini örttüğüne işarettir. Kişi yaşadığı problemlere çözüm üretmek yerine sürekli kaçmaya çalışarak var olan problemleri daha da derinleştirmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evinde Muz Yemek

Rüyasın tanımadığı birinin evinde gizlice muz yiyen kişi; hiç ummadığı ve çok değer verdiği biri tarafından hakarete uğrayacaktır yorumu yapılır.

Eğer tanıdığınız birinin evinde muz yiyorsanız o evde yaşayan kişilerin erkek çocuğu olacağına işaret edilir.

Câferi Sâdık (r.a) şöyle yorumlar: “Eğer rüya sahibi; rüyasında yediği muzu etrafındakilerle paylaşıyorsa bu rüya, hayatının geri kalan kısmında daha cömert olması gerektiğiyle ilgili bir uyarıdır. Geçmişte hayatını kaybeden yakınları için hayır işlemeli etrafındaki ihtiyaç sahiplerini sevindirmelidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

377 Aktif
0 Üye ve 377 misafir
Bugün : 20022
Dün : 23857
Toplam : 48078330
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...