Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
496 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
rüyada nikah bozduğunu görmek, uzun bir seyahat dönemine gireceğinize delalettir. Öte yandan bu rüyayı görmeniz halinde işlerinizin sarpa saracağı anlamı da çıkmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

15 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada nikah bozmak, genellikle görülen rüyanın aksine rüya sahibi için hayırlara vesile olacak olayların gelişmesi şeklinde yorumlanır. Rüyada nikah bozma görmek, rüya sahibinin düzenli bir hayatı olduğuna, işlerinde bol kazanç sağladığına, ailesi ile mutlu bir beraberliği olduğuna, sıhhatli bir yaşam sürdüğüne işaret eder.

Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin bazı sıkıntıları olduğu ve fakat bu sıkıntılardan kurtulup feraha çıkacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre de rüya sahibinin kısa mesafeli bir yolculuğa çıkacağına ve bu yolculuk sırasında hayat arkadaşı ile tanışacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Bozma Görmek Ne Anlama Gelir?
Çok fazla görülen rüyalardan biriside kişinin nikah durumunu bozmasıdır. Peki rüyada nikah bozmanın açıklaması ve yorumu nedir? Rüyada görülen nikah bozmak neye işarettir tüm detayları ile burada açıklayacağız.
Gerçek anlamıyla bakıldığında nasıl negatif bir anlam içeriyorsa bu durum, rüya tabiri açısından da aynı şekilde negatif olarak yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah bozmak, ölüme yada şimdiye kadar devam ettiğiniz işten ayrılmaya işaret eder. Bu durumdan dolayıda geçimini sağlamakta zorluk çekeceğine işaret eder.
Bazı yorumcular ise bu rüyanın tam tersine yorumlanması gerektiğini ve maddi anlamda kazanç sağlayacağına, ailesi veya evli ise karısıyla mutlu bir beraberlik yaşayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder. Bazıları da sabırla beklediği umut ettiği şeylerin olacağına işarettir demişlerdir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda eğer kendi nikahınızı bozduğunuzu görürseniz ve bekarsanız evleneceğinize delalet eder. Evli iseniz mutlu evliliğe hayırlı çocuklara ve mutlu bir yaşama işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Nikahını Bozduğunu Görmek

Rüyasında kendi nikahını bozduğunu gören kişi için gördüğü rüyanın aksine kendisine uygun biri ile nikah yapacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin evliliğinin mutlu gittiğine, hayırlı evlat sahibi olduğuna, sağlıklı ve huzurlu bir hayatın kendisini beklediğine işaret eder. Bazı yorumculara göre rüyada kendi nikahını bozmak, hayırlı işlere girişmeye ve sabrın karşılığını almaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerçekte Evli Olan Birinin Nikahını Bozduğunu Görmek

Rüyasında evli olan bir tanıdığının nikahını bozduğunu gören kişi için sürpriz gelişmeler oluşacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin beklemediği bir yerden para ve kısmet gelmesine, ailesi ile mutlu bir hayat süreceğine, işlerinin açılıp bol kazanç sağlamasına, uzaktan bir tanıdığından güzel haberler almaya işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibi bekar ise evlenmeye, evli ise hayırlı bir evlat sahibi olmaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İmam Nikahı Bozmak

Rüyasında imam nikahının bozulduğunu ya da bir başkasının imam nikahını bozduğunu gören kişinin iyi gitmeyen işleri sonucunda borca girdiğine işaret eder. Rüya sahibinin bir hastalık geçireceğine fakat bu hastalıktan kurtulacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada imam nikahı bozmak, rüya sahibine beklemediği bir yerden kısmetler geleceği şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre de hayat boyu zenginliğe ve itibara işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Düşmanın Nikahını Bozmayı Görmek

Rüya sahibi anlaşmazlık yaşadığı kişinin nikahını bozduğunu görmüş ise düşmanından emin olduğuna işaret eder. Bazı yorumculara göre de düşman nikahını bozma, düşmanın hayırlı işler yapacağına işaret eder ve bu durumun rüya sahibinin kötü hissetmesine, pişmanlık duyacağı sözler söyleyeceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birinin Nikahını Bozmak

Rüyasında ölmüş birinin nikahının bozulduğunu görmek, o ölen kimsenin ahirette huzurlu olmadığı şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bir kimse Rüyada hanimindan aldigi mal karsiligmda hanimindan ayrilmasi, ölüm veya isten ayrilmaya yahut yolculuk sebebiyle ayriliga isarettir. allah teala (c.c.): "kadinlar sizin elbiseniz siz de onlarin elbisesisiniz" buyuruyor. (bakara suresi a.187} bu rüya, elbisesini digerinden soymaktir. bazen de, dönmek sartiyle bir seyi satmaya bazen de, islamdan dönmeye isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada hanımından aldığı mal karşılığında hanımından ayrılması, ölüm veya işten ayrılmaya yahut yolculuk sebebiyle ayrılığa işaret eder.

Ayrıca bkz: Boşanmak, Boşanma /Talak
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İmam Nikahını Bozmak
Rüyada imam nikahının bozulması borç içerisine gireceğinize, sağlık sorunlarıyla uğraşacağınıza ama sonunda düzeleceğine delalet eder. Kimileri ise bu rüyayı çok mal kazanmaya, aşırı derecede mutlu olacağı hayatının aşkını bulacağı ve onunla evleneceği şeklinde yorumlamışlardır.
Bir kimse rüyada hanımından aldığı mal karşılığında hanımından ayrılması, ölüm veya işten ayrılmaya yahut yolculuk sebebiyle ayrılığa işarettir.
Allah Teala (c.c): “Kadınlar sizin elbiseniz siz de onların elbisesisiniz” buyuruyor. (Bakara suresi a.187} Bu rüya, elbisesini diğerinden soymaktır. Bazen de, dönmek şartıyla bir şeyi satmaya bazen de, İslamdan dönmeye işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikahı bozma görmek

Bir kimse rüyada hanimindan aldigi mal karsiliginda hanimindan ayrilmasi, ölüm veya isten ayrilmaya yahut yolculuk sebebiyle ayriliga isarettir. Allah Teala (C.C.)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada imam nikahı bozulması, gerçek hayatta yaşamış olduğunuz problemlerin etkisi altında kalmaya işarettir. Eşinle arandaki problemlerin artmasına ve huzurunun kaçmasına da yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada hanımıyla aralarındaki nikâhı bozduğunu (boşandığını) görmek, yolculuğa çıkarak evden bir süre uzak kalmaya, iş değiştirmeye, bir alım satım işinden caymaya, eşi­nin önerdiği mal veya para karşılığı ondan ayrılmaya, vefat etmeye veya islâm dinini terketmeye işarettir

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

418 Aktif
2 Üye ve 416 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13430
Dün : 23857
Toplam : 48071763
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...