Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
868 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüya sahibinin rüyasında kendi nikahını görmesi, yarım kalan işlerin tamamlanmasın işret etmektedir. Eğer bekar bir kişi kendi nikahını görürse, rüya kısmetinin açılmasına yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada nikâh görmek hayra, doğruya ve güzel şeylere yorumlanır, rüyayı gören kişi için sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömre delalet eder. Bir yandan da ağız tadını hiç kaybetmeden, gönlünce bir yaşam sürmesi şeklinde değerlendirilir. Aynı zamanda rüyada nikâh görmek, bir farzı (hac, oruç veya namaz gibi) yerine getirmeye işarettir.

    Rüyasında nikâh gören kişi hak yolunda olmaktan ve hayırlı işler yapmaktan vazgeçmeyecektir. Yani rüyada nikâh görmek kişi için dinde güzel duygulara ve güzel amellere sahip olmaya yorulur.
    Eğer bir erkek rüyasında tanımadığı bir kadınla nikâhlandığını görürse oruç ve namaz gibi farzları yerine getirmesi yorumlanır, rüyada nikâhı görmek bir kız için ise yakın zamanda evleneceğine yorumlanır.
    Eğer evli biri rüyasında nikâh masası görürse işi ile ilgili olumlu şeylerin olacağına, malının ve mülkünün çoğalacağına yorumlanır, rüyada nikâh masası görmek bekâr birisi için ise kısmetinin gelmesine yakın ve evlilik için kısa zamanda gün alınacağına yorumlanır.
     Rüyada nikâh defteri görmek, bekâr birisi için evlenme, yuva kurma özlemi ve sorumlulukların artmasını yansıtmaktadır, aynı zamanda hayatın düzene girmesi olarak yorumlanır.
    Aynı zamanda bekâr birisi rüyasında evlilik cüzdanı görürse evlenme akdinin yakın zamanda yapılacağına yorumlanır, rüyada nikâh cüzdanı görmek evli birisi için ise evinde ve çevresinde mutluluğun ve huzurun artacağına işarettir.
    Rüyada nikâh şekeri görmek ferahlığa, sevince ve güzel duygulara yorumlanır; aynı zamanda güzel bir olayın çok yakında gerçekleşeceği düşünülür.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah olduğunuzu görmek, namaz, oruç veya hac gibi ibadetlerin azlığına işaret eder. Rüyada nikah memurunu görmek, bekar bir kimse için evliliğe, evliler için ayrılığa veya rüyanın durumuna göre bir topluluğun lideri bulunmasına yahut da bir sözleşme yapacağınıza veya başka bir kimsenin kendisiyle sözleşme imzalayacağına işaret eder. Rüyada nikah görmek, bir farzı (Hac gibi, namaz ve oruç gibi farzı) yerine getirmeye işarettir.Nikah memuru görmek, gönül huzuruna ve işlerin yolunda gideceğine mutluluğa işarettir. Rüyada nikah görmek, iyilik görmek, ortaklık yapmak, bü­yük memur olmak ve büyük bir vazife almak gibi şeylere işaretle tabir edilir. Rüyasında bir düşmanı ile nikahlandığını gören kimse, düş­manını yener, düşmanına galip (üstün) gelir veya geleceği­ne işarettir, diye yorumlanır.Rüyada yapılan nikah, oruç, namaz, zekat, hac gibi farz olan ibadetlerden birini yerine getirmeye, hayatın bir düzene girmesine, sorumluluk ve her türlü kötülükten emn'yete işârettir.Bilmediği bir kadınla nikahlandığını görmek, dini emirlere sımsıkı sarılmaya işârettir.Her türlü nikah akdinin uygun bir ortamda ve usulüne uygun olarak gerçekleştiğini görmek, evliler için sevgi ve muhabbet tazelenmesine; bekâr kimse için hayırlı kısmete işârettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farz olan ibadetlerden birini yerine getirmeye, hayatın bir düzene girmesine, sorumluluk ve her türlü kötülükten emniyete, Bilmediği bir kadınla nikahlandığını görmek dini emirlere sımsıkı sarılmaya; Her türlü nikah akdinin uygun bir ortamda ve usulüne uuygun olarak gerçekleştiğini görmek evliler için sevgi ve muhabbet tazelenmesine, bekar kimse için hayırlı kısmate; Nikah kıyan kimseyi görmek bekar için evlenmeye; evli kimse için bir işe önderlik etmeye, bir işi için anlaşmaya yahut boşanmaya; Nikahı bozduğunu (boşandığını) görmek yolculuk sebebiyle evden bir süre ırak kalmaya, iş değiştirmeye, bir satım işinden caymaya, vefat etmeye yahut İslam dan dönmeye; Mut a hikahı ile geçici olarak nikah kıydırdığını görmek zinaya, şartlarına uyulmadan yapılanalışverişe; geçici ama karlı ortaklığa, kısa süren rahatlığa delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Evlenmek, Boşanmak.)

Uykuda bir kimse hiç tanımadığı bir kadınla nikahının kıyıldığını görürse, onun, oruç veya namaz gibi farzları yerine getirmesi gerektiğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tanımadığı bir kadınla nikahlandığını gören erkek, oruç veya namaz gibi farzları yerine getirmesi gerektiğine yorumlanır. Rüyada nikahlandığını görmek bir kız ise yakın zamanda evlenmek demektir. Nikah kıydığını görmek iyilik etmek demektir.

Kişinin gerçekten evleneceğine veya iyilikte bulunacağına işaret eder.

Rüyada bir nikahta bulunduğunu gören, bir anlaşmanın içyüzünü anlayarak bundan yararlanır. Rüyasında nikahlandığını gören bir kız ise kısa zamanda evlenir. Nikah kıydığını gören kimse hiç aklına gelmeyen birine iyilik eder.

Rüyada hiç tanimadigi bir kadinla nikahlandigini g0rmek,bekar ise evlenmeye, evliler için ayriliga, veya bir topluma baskan olacagina ve bir kimse ile ortaklik kuracagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yapilan nikah, oruç, namaz veya hacc gibi bir farzin yerine getirilmesine isarettir.

Rüyada nikah memurunu görmek, feraha, islerinin yolunda gidecegine ve mutluluga isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada nikah memurunu görmek, bekar için evlenmeye; evli kimse için de bosanmaya veya rüyayi görenin gördügü miktarca önder olmaya; rüya sahibi veya baskasi için yapilan bir anlasmaya isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah görmek, çoğu zaman hayırlı bir rüya olarak görülür. Rüyanızda kendi nikahınızı gördüyseniz sonuçlanmamış işlerinizin tamamlanacağına işarettir. Eğer bekarsanız rüyada nikah görmek, kısmetinizin açılacağına yorumlanır. Huzur ve refah içinde bir hayata başlayacağınız anlamına gelir.

Rüyada nikah görmek, farz olan ibadetlerden birini yerine getirmeye, hayatın bir düzene girmesine, sorumluluk ve her türlü kötülükten emniyete işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Evlenmek, Boşanmak
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah kıyan kimseyi görmek, bekar için evlenmeye; evli kimse için bir işe önderlik etmeye, bir işi için anlaşmaya yahut boşanmaya; nikahı bozduğunu (boşandığını) görmek, yolculuk sebebiyle evden bir süre ırak kalmaya, iş değiştirmeye, bir işinden caymaya, vefat etmeye yahut İslam’dan dönmeye delalettir. Muta nikahı ile geçici olarak nikah kıydırdığını görmek; zinaya, şartlarına uyulmadan yapılan alışverişe, geçici ama kârlı ortaklığa, kısa süren rahatlığa delalet eder.

Nikah kıydığını görmek, iyilik etmek demektir. Kişinin gerçekten evleneceğine veya iyilikte bulunacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikahlandığını Görmek

Rüyada nikahlandığını görmek, bir kız ise yakın zamanda evlenmek demektir.

Rüyada bilmediği bir kadınla nikahlandığını görmek, dini emirlere sımsıkı sarılmaya; oruç veya namaz gibi farzların yerine getirilmesi gerektiğine işarettir.

Her türlü nikah akdinin uygun bir ortamda ve usulüne uygun olarak gerçekleştiğini görmek, evliler için sevgi ve muhabbet tazelenmesine; bekar kimse için hayırlı kısmete işaret eder.

Bkz. Evlilik Talebi, Yüzük Görmek, Muta Nikâhı
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Resmi Nikah Kıymak

Rüyada resmi nikah kıymak, hayatınızın tam anlamıyla düzen geleceğine, sorumluluklarınızın farkına varıp üzerinde duracağınıza, kendinizi her duruma karşı güvene alma ihtiyacı duyacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah kıymak, çoğu kişinin risk olarak görüp yaklaşmaya yeltenmediği işlere girip sonunda birçok başarı elde edeceğinizin işareti kabul edilir. İş hayatınızda çeşitli projelerin altına imza atacaksınız demektir. Güzel haberlerin ve fırsatların müjdecisi olarak nitelendirilir.  

Rüyada nikah kıymak, rüya sahibini ilerde güzel günlerin beklediği, huzurlu ve ferah günlere adım atmaya başlayacağı demektir. Genellikle olumlu bir şekilde yorulan rüyada nikah görmek, rüya sahibinin salih amellerinin olduğuna anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Tazelemek

Rüyada nikah tazelediğinizi gördüyseniz bu, verdiğiniz emeklerin karşılık bulacağına, zor dönemlerin geride kalacağına rivayet edilir. Bu rüyanın olumsuz yorumu ise büyük zararlara uğrayabileceğinize ve bu açığı kapatmak için de epeyce uğraşmanız gerektiğine işaret eder. (Bkz. Nikahı Bozma)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Şahidi Olmak

Rüyada resmi nikahta şahit olduğunuzu görmek, hayırlı kazançların sizi beklediğinin, içinizden geçirdiğiniz dileklerin ve duaların karşılığını alacağınızın, sıkıntılı durumları atlatarak olgunluk kazanacağınızın müjdecisidir.

Rüyada imam nikahında şahit olduğunuzu gördüyseniz sevinçli günlerin gelmesiyle birlikte bunun karşısında duygu selleri yaşayacağınızı rivayet eder. (Bkz. Şahitlik)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikaha Gitmek

Hayırlı rüya tabirleri arasında yer alan rüyada nikaha gitmek, sağlıklı ve huzurlu zamanlar göreceğinize yorulur. Dini tabirlere göre ise iyi niyetli biri olduğunuzun, güzel davranışlar sergilediğinizin göstergesi olarak kabul edilir. Hayırlı işlere vesile olacağınızın habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Cüzdanı Görmek

İsmiyle kendini yorumlatan tabirlerden biri olan rüyada nikah cüzdanı görmek, bekarsanız evlilik yoluna, evliyseniz de yuvanızın temelinin sağlam olduğuna ve uzun vadeli bir evliliğe delalet eder. Aile birliğinin bozulmayacağı, ikili ilişkilerinizin gitgide güçleneceği şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikahta Bulunmak

Hayra yorulmayan tabirlerden biri olan rüyada nikahta bulunmak, kötü günlerin ve darlığın habercisi olarak nitelendirilir. Diğer bir yoruma göre de keyfinizin kaçacağı olayların yaşanacağına, bunların sizi çok üzeceğine alamet eder. Sonunda uğraşlar vereceğiniz günlerin sizi beklediğine işaret eder. Ayrıca rüyada bir nikahta bulunduğunu gören, bir anlaşmanın iç yüzünü anlayarak bundan yararlanır.  (Bkz. Defter)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Defteri Görmek

Rüyada nikah defteri görmek, yaşam standartlarınızın iyi seviyelere geleceğine, bir yakınınızın sizden yardım talep edeceğine, çalışma hayatında söz geçirebileceğiniz bir konuma erişeceğinize yorulur.

Bir diğer tabire göre de çevrenizdeki düşmanların hamlelerine yenik düşmeyeceğinize, onların sizi üzmesine müsaade etmeyeceğinize rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Hazırlığı Yapmak

Rüyada nikah hazırlığı yapmak, maddi zenginlik olarak yorumlanır. Eğer kendi nikahınız için hazırlık yaptığınızı gördüyseniz yakın zamanda bolluk içinde olacağınıza, iş hayatınızda yüksek mevkilere layık görüleceğinize alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Töreni Görmek

Rüyada nikah töreni görmek, sizi sağlıklı bir hayatın beklediğinin habercisidir. Eğer bekarsanız yeni kısmetlerinizin karşınıza çıkacağına, evliyseniz büyük kazançlar elde edeceğinize, çevreniz tarafından konuşulacak kadar ün sahibi olacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Salonu Görmek

Rüyada nikah salonu görmek, maddi durumunuzun olduğundan çok daha iyi seviyelere geleceğine, düşmanlarınızın çevrenizden uzaklaşacağına yorulur. Genel olarak hayırlı görüşler taşıyan bu rüya; fırsatların geleceği, umulmadık anda yeni kapıların aralanacağı şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Elbisesi Giymek

Rüyada nikah elbisesi giymek, elde edilecek yeni başarıları ve bu başarılar karşısında toplanacak övgüleri müjdeler. Helal rızık kazanma yolundan sapmayacağınız, hayırlı işler için çaba sarfedeceğiniz şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Memuru Olmak

Rüyada nikah memuru olmak, resmi bir kurumda yeni iş teklifi alabileceğinizin veya başvuruda bulunacağınızın habercisi olarak yorumlanır. Eğer çalışmıyorsanız ekonomik anlamda özgürlüğünüzü kazanacağınızı, çalışma hayatına gireceğinizi müjdeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Yüzüğü Görmek

Simgesi yüzük olan evlilik akdine işaret eden rüyada nikah yüzüğü görmek tabiri, evlilik yolunda gelecek bir teklif ya da adım olarak yorumlanır. Diğer bir yoruma göre de yakın zamanda yeni bir dost veya arkadaş edineceğiniz şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Davetiyesi Görmek

Hayırlı görülmeyen tabirlerden olan rüyada nikah davetiyesi görmek, hayal kırıklıkları yaşayacağınıza, işin içinden çıkılmaz durumlara girerek kararsızlıklarla karşılacağınıza işaret eder. Özellikle aile hayatında beklenmedik olumsuz olayların gündeme geleceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikâh görmek hayra, doğruya ve güzele delalet eder. Rüya sahibi için, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömre delalet eder. Bir yandan da ağız tadını hiç kaybetmeden, gönlünce bir yaşam sürmesi şeklinde değerlendirilir. Yani rüya sahibi küçük de olsa kendisini mutlu edecek olaylar sayesinde, her gününü güzel ve huzurlu geçirecek demektir.

Rüyada nikâh görmek aynı zamanda dinde güzel duygulara ve güzel amellere sahip olmaya yorulur. Rüya sahibi yaşadıkça hak yolunda olmaktan ve bu yolda hayırlı işler yapmaktan vazgeçmeyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikâh Kıyıldığını Görmek

Rüya sahibinin mutlu ve kalabalık bir yuva kurma özlemi içerisinde olduğunu ve bu özleminin kendi istediği yönde giderileceğini yani kendisine zor ve sıkıntılı zamanlarında bile ilk günkü gibi yarenlik yapacak kadar hayırlı biriyle izdivaç yapacağını işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikâh Hazırlığı Yapmak

Hayra da şerre de yorumlanır. Rüya sahibinin ferahlığa kavuşmasına ve sıkıntılarını atmasına yorulduğu gibi aynı zamanda da darlığa düşerek, mutsuz ve zor günler yaşamasına yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikâh Davetiyesi Görmek

Rüya sahibinin gururlanacağı hatta şımaracağı kadar seviliyor olmasına delalet eder. Rüyasında nikâh davetiyesi gören kişi çevresi tarafından çok sevilmeyi hak ediyor ve hak ettiği bu değeri ve ilgiyi de görüyor demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikâh Şekeri Görmek

Çok güzel bir haberin müjdecisidir. Rüya sahibi için çok önemli bir konuda içini kıpır kıpır edeceği bir haber alacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikâh Cüzdanı Görmek

Rüya sahibi için, altına imzasını attığı bir işte büyük zarar edeceğine bu nedenle de açığını kapatması için uzunca bir süre ecel terleri dökeceğine delalet eder. Rüya sahibini zorlu bir süreç bekliyordur ve yeniden aynı konuma gelmesi büyük bir sabır isteyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında nikah görmesi genellikle hayra yorumlanmaktadır. Rüyada nikah görmek, rüya sahibinin sağlıklı bir mür süreceğine işaret etmektedir. Rüyada nikah görmek, rüya sahibinin dinine bağlı bir birey olduğuna işaret etmektedir. Bekar bir kişi rüyasında nikah kıyıldığını görmesi kısmetinin açılmasına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah görmek, rüya sahibini ilerde güzel günlerin beklediği, huzurlu ve ferah günlere adım atmaya başlayacağı demektir. Genellikle olumlu bir şekilde yorulan rüyada nikah görmek, rüya sahibinin salih amellerinin olduğuna anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Şekeri Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nikah şekeri görmesi her zaman hayırlı habere yorulur. Rüyada nikah şekeri görmek, rüya sahibinin sıkıntılarının sona erceğine işaret etmketedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Nikahını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendi nikahını görmesi, yarım kalan işlerin tamamlanmasın işret etmektedir. Eğer bekar bir kişi kendi nikahını görürse, rüya kısmetinin açılmasına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Bozduğunu Görmek

Rüya sahibesinin rüyasında nikah bozduğunu görmesi, rüya sahibinin uzun bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir. Diğer bir yoruma göre ise rüyada nikah bozduğunu görmek, rüya sahibinin işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Kıyıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nikah kıyıldığını görmesi yuva kurma özlemi içerisinde olduğunu ve bu özleminin kendi istediği yönde giderileceğini yani kendisine zor ve sıkıntılı zamanlarında bile ilk günkü gibi yarenlik yapacak kadar hayırlı biriyle izdivaç yapacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Davetiyesi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nikah davetiyesi görmesi nikâh davetiyesi gören kişi çevresi tarafından çok sevilmeyi hak ediyor ve hak ettiği bu değeri ve ilgiyi de görüyor demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Cüzdanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nikah şekeri görmesi  çok güzel bir haber demektir. Rüya sahibi için çok önemli bir konuda kendisini çok heycanlandıracak bir haber alacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bekâr bir kişinin rüyasında hiç tanımadığı bir hanımla kanlandığını görmesi; o kimsenin evleneceğine, eğer evli ise eşini sayarak ayrılacağına veya bir toplumun sevk ve idaresi için onla başına başkan olacağına ya da bir kimse ile bir ortaklık kuracağına yorumlanır. Bir başka yoruma göre bir kimsenin rüyasında hiç tanımadığı bilmediği bir kimse ile nikâhlandığını görmesi; o kimsenin oruç ve namaz gibi bir farizayı yerine getirmesi lazım geldiğine delaletle tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah görmek

Rüyada nikah görmek hayra, doğruya ve güzele yorumlanır. Rüya sahibi için, sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömre delalet eder. Yani rüya sahibi küçük de olsa kendisini mutlu edecek olaylar sayesinde, her gününü güzel ve huzurlu geçirecek demektir.

Rüyada nikah görmek, aynı zamanda dinde güzel duygulara ve güzel amellere sahip olmaya yorulur. Rüya sahibi yaşadıkça hak yolunda olmaktan ve bu yolda hayırlı işler yapmaktan vazgeçmeyecektir.

Rüyada nikah görmek, bazı yorumculara göre korktuğundan emin olmaya, kötü huylu bir akraba tarafından zarar görmeye, sıkıntıya, kötü huylu bir yönetici tarafından zarar yorumlanır.

Bir takım alimler şöyle yorumlarlar; Rüyada nikah, rüya sahibinin uğraşarak ulaştığı berekete, bir kişiden yardım isteyerek hak ettiği yüksek mertebeye, umudunu yitirdikten sonra umduğu yüksek mertebeye, zahmetle kazandığı galibiyete delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikahta bulunmak

Rüyada nikahta bulunmak, bir anlaşmanın içyüzünü anlayarak bundan yararlanır.
Rüyada nikahlanmak

Rüyada nikahlandığını görmek, rüya sahibi genç bir kız ise kısa zamanda evlenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikahsız eş görmek

Rüyada nikahsız eş görmek, erkek için bu rüya, eski düşmanlarla tekrar karşılaşılacağının, kadın için ise kendi yanlışlarından dolayı rezil olacağının habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah memuru görmek

Rüyada nikah memuru görmek, sevince ve mutluluğa, rahata kavuşmaya, işlerin düzelmesine ve bekar kimse için evliliğe delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah kıymak

Rüyada nikah kıydığını görmek, kimse hiç akıla gelmeyen birine iyilik eder.
Rüyada nikâh kıyıldığını görmek

Rüyada nikâh kıyıldığını görmek, rüya sahibinin mutlu ve kalabalık bir yuva kurma özlemi içerisinde olduğunu ve bu özleminin kendi istediği yönde giderileceğini yani kendisine zor ve sıkıntılı zamanlarında bile ilk günkü gibi yarenlik yapacak kadar hayırlı biriyle izdivaç yapacağını işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah hazırlığı yapmak

Rüyada nikah hazırlığı yapmak, hayra da şerre de yorumlanır. Rüya sahibinin ferahlığa kavuşmasına ve sıkıntılarını atmasına yorulduğu gibi aynı zamanda da darlığa düşerek, mutsuz ve zor günler yaşamasına yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah cüzdanı görmek

Rüyada nikah cüzdanı görmek, rüya sahibi için, altına imzasını attığı bir işte büyük zarar edeceğine bu nedenle de açığını kapatması için uzunca bir süre ecel terleri dökeceğine yorumlanır. Rüya sahibini zorlu bir süreç bekliyordur ve yeniden aynı konuma gelmesi büyük bir sabır isteyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada imam nikâhı kıymak

Rüyada imam nikâhı kıymak, kolay kazanılan ziynete, hünerli bir kimseye, servete, sosyal yaşamda feraha, mutlu olmaya, sakin bir hayat sürdüreceğine, kazancın bereketli olmasına, verimli uğraşlar gerçekleştireceğine, güzel işler yapacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çirkin bir kadınla nikah kıymak

Rüyada çok çirkin bir kadınla nikah kıymak, düşünülenin aksine hayırlara ve güzelliklere yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah görmenin anlamı kısmet, bereketin artması, çöpçatanlık, yeni bir ilişkiye başlamak gibi farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüyada nikah çoğu ilmi tabirlere göre olumlu şekilde yorumlanmakla beraber, rüyanın olumsuz anlamları olduğu da bilinmektedir. Olumsuz anlamı ile rüyanın bir insan ile anlaşamaması, çiftlerin uyumlu olmaması, rüya sahiplerinin istemedikleri yerde olması şeklinde yorumlar yapılmaktadır. İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüyasında nikah gören kişilerin rüyasındaki detaylara hakim olması gerekir. Nikahın zorla olduğunu görmek, çok kalabalık nikah olması gibi durumlar rüyanın olumsuz anlamının ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri rüyadan sonra başlarına bir dizi olumsuz olayların geleceğine şahitlik edeceklerdir denmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Yaptığını Görmek

Rüyada nikah yaptığını görmenin anlamı güzel giyinmek, şık bir yere gitmek, sohbet etmek, muhabbet etmek şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri yazın nikah yaptıklarını görürlerse oldukça lüks bir yere giderler. Kişilerin kışın nikah yaptıklarını görmeleri halinde daha sıradan fakat yinede iyi bir yere gidecekleri söylenmektedir. Rüya sahipleri burada geçirecekleri vakitten büyük keyif alırlar ve yaşamlarının güzel olduğunu hissederler. Kişilerin açık alanda nikah yaptıklarını görmeleri halinde, rüya sahiplerinin içkili bir yemeğe katılacakları söylenir Eğer kişiler kapalı yerde nikah yaparlarsa bu durumda kişiler içkili olmayan bir yemeğe katılacaklardır. Rüya sahipleri her türlü mutlu olurlar ve geçirdikleri zamandan keyifli olurlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Şekeri Görmek

Rüyada nikah şekeri görmenin anlamı rüya sahibine güzel bir haberin verilmesi, rüya sahibinin sevdikleri ile birlikte olması, güzel zaman geçirmek anlamına gelmektedir. Nikah şekerinin özelliklerine göre, rüyanın anlamında farklılıklar olabilir. İlmi kaynaklarda özellikle rüya sahiplerinin gördükleri nikah şekeri renklerine dikkat edilmesi gerektiği belirtilmiştir. Pembe renkli nikah şekeri gören bir kişinin kız çocuğu sahibi olacağı söylenir. Eğer rüyayı gören kişiler mavi renkli nikah şekeri görürlerse bu durum kişinin erkek çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir. Rüya sahiplerinin yuvarlak nikah şekeri görmeleri halinde yalnızca 1 tane çocuğu olur. Kişilerin köşeli şeker görmeleri halinde ise birden fazla çocuk sahibi olacakları söylenmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Nikahta Görmek

Rüyada arkadaşı nikahta görmenin anlamı rüya sahibinin ne istediğine tam olarak karar verememesi anlamına gelir. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; bu rüyayı gören kişilerin tam olarak neden hoşlandıklarına karar vermeleri gerekir. Kişiler bunu yapmak için neden hoşlandıklarını, ne istediklerini açık açık bir kağıda yazabilirler. Kişilerin yapacakları bu etkinlik kendilerini daha iyi tanımalarına yardım ederek, kişilerin davranışlarının olumlu anlamda yönlendirilmesini sağlayacaktır. Kişiler eğer bir tek arkadaşını nikahta görürse bu durum kişilerin ne istediklerini nokta atışı yaparak bulmaları anlamını taşırken, eğer rüya sahipleri birden fazla arkadaşlarını nikahta görürlerse bu durum kişilerin kafa karışıklığı yaşamalarına neden olur. Rüya sahiplerinin ne yazık ki, sağda solda savrulacakları söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İmam Nikahı Görmek

Rüyada imam nikahı görmenin anlamı dini bilgileri öğrenme isteği, günahlardan arınmak, sevap işlemek şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri geçmişte tam tersi bir insan olabilirlerken bu rüyanın görülmesi ile birlikte, kişilerin kendilerini iyi işler yapmaya ve sevap işlemeye itecekleri söylenir. Kişiler eğer imam nikahını bir tanıdığa kıydıklarını görürlerse, bu rüya kişilerin tanıdıkları bir insana yardım etmeleri şeklinde yorumlanır. Rüya sahipleri eğer hiç tanımadıkları bir insana nikah kıyıldığını görüyorlarsa da bu durum kişilerin tanımadıkları, sokaktan ya da farklı yerden gördükleri insanlara yardım edilmesi şeklinde ifade edilmektedir. İmam nikahı eğer kişilerin kendi evlerinde kıyılırsa, rüya sahibinin aile üyeleri de yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için çalışacaklardır. Kişilerin dışarıda nikahın kıyıldığını görmeleri ise, dışarıdan insanlar ile bir araya gelerek yardım yapılması anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikahta Dans Ettiğini Görmek

Rüyada nikahta dans ettiğini görmenin anlamı rüya sahibini spora yazılması, kişilerin hareketli ve güzel bir yaşam sürmeleri, dinamiklik gençlik anlamlarına gelmektedir. Rüyayı gören kişilerin kendilerini adeta dönüştürmek için adım atacakları söylenir. Kişiler yaşamlarını daha iyi yaşamak adına çeşitli hareketlerde bulunacaklardır. Rüya sahipleri rüyalarında hareketli müzik ile dans ettiklerini görürlerse, bu durum kişilerin yaşamlarını güzelleştirmek adına pamuk ellerini ceplerine götürecekleri anlamını taşır. Fakat eğer kişiler slow müzik ile dans ederlerse bu durum kişilerin para harcamayacakları fakat pasif aktivitelerde bulunacakları şeklinde yorumlanmaktadır. Nikahta dans etme süresin uzun olduğunu gören kişiler, yaşamlarında uzun süre mutluluğu tadarlar. Sürenin kısa olması ise rüya sahiplerinin bu mutluluğa yalnızca geçici bir süre için ulaşacakları anlamını taşımaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Müziği Görmek

Rüyada nikah müziği görmenin anlamı rüya sahibinin alışveriş yapması, kendini dönüştürmesi ve para kazanması gibi farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Nikah müziğinin özelliğine göre rüyanın anlamları da farklı olabilir. Nikah müziğinin slow olması genellikle olumsuz yorumlanırken, müziğin hareketli olması ise  rüya sahiplerinin büyük başarılar elde edeceğine yorulur. Kişiler yapacakları alışveriş ile bu başarıya sahip olacaklardır. Rüya sahipleri nikah müziği ile dans ettiklerini görürlerse bu durum rüyanın olumlu anlamının artmasına yardımcı olur. Kişilerin kendilerini yeterli olgunluğa taşımaları şeklinde yorum yapan ilmi tabirler kaynakları vardır. Eğer rüya sahibi nikah müziği ile dans ettiklerini görmüyorlarsa da bu durum kişilerin bir başka insanın kendilerini geliştirmeleri adına yardım yapmaları şeklinde yorumlanır. Kişiler bunu yaparak büyük sevap işlemiş olurlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Davetiyesi Görmek

Rüyada nikah davetiyesi görmenin anlamı çağrı,davet almak, bir insanın rüya sahibini bir yere çağırması, rüya sahibinin bir yere gitmesi gibi farklı şekillerde yorumlandığı bilinmektedir. Nikah davetiyesi eğer beyaz kağıt üzerine basılmış ise rüyayı gören kişiler çok sevinecekleri bir haber alacaklardır. Haber rüya sahiplerine sevilen bir dost tarafından verilecektir. Eğer rüya sahipleri nikah davetiyesinin kırmızı renkli kağıt üzerine basılmış olduğunu görürlerse, bu durum da kişilerin tehlikeli bir yere davet alacakları şeklinde yorumlanır. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; kırmızı davetiye gören kişilerin her yere gitmemeleri, aksine, mümkün olduğu kadar az yerde bulunmalarının daha sağlıklı olacağı söylenmiştir. Aksi halde rüya sahipleri zarar görebilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikahta Gelin Olmadığını Görmek

Rüyada nikahta gelin olmadığını görmenin anlamı rüya sahiplerinin işlerinin ters gitmesi, tuhaf olaylar yaşanması ve eksiklik olması şeklinde yorumlanmaktadır. Eğer gelini olmayan nikah yaz mevsiminde kıyılıyorsa bu durum kişilerin maddi anlamda problemler yaşayacağının bir işaretidir. Kişiler çevrelerinden bor isteyerek yaşama tutunmak isteyebilirler. Ne var ki ilmi kaynaklarda bu insanların maddi problemlerden uzun bir süre boyunca kurtulmalarının mümkün olmayacağı söylenir. Eğer kişiler nikahın kış mevsiminde kıyıldığını görürlerse bu durum kişilerin manevi anlamda yaşayacakları problemlere işaret eder. Rüya sahiplerinin yakınlarında bulunan insanlar, rüya sahiplerinin sıkıntıya düşmesine neden olacaklardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kışın Nikah Görmek

Rüyada kışın nikah görmenin anlamı rüya sahiplerinin yaşamdan keyif almaları, hayatlarını dolu dolu yaşamaları şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri eğer kışın kar yağarken nikah kılındığını görürlerse bu durum kişilerin özellikle sevdikleri insan ile birlikte zaman geçirmeleri şeklinde yorumlanmaktadır. Kişiler eğer kar yokken nikah kıyıldığını görürlerse, bu durum kişilerin kendi başlarına mutlu şekilde zaman geçirmeleri şeklinde yorumlanır. Bazı ilmi kaynaklarda kışın nikah görmenin rüya sahiplerinin yenilikler yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bu yenilikler hobiler, boş zamanın değerlendirilmesi, iş, özel hayat alanlarında olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yazın Nikah Görmek

Rüyada yazın nikah görmenin anlamı hem olumlu hem de olumsuz olabilir. Rüyada nikah yazın nikah olduğunda bu durum ya kişilerin çok para kazanmaları anlamına gelir, ya da kişilerin kazancının önemli ölçüde düşeceği şeklinde yorumlanır. Eğer rüya sahibi havanın çok sıcak olduğunu ve terlediğini görürlerse bu durum kişilerin rüyanın olumsuz anlamını yaşayacaklarına işaret eder. Kişiler kendilerinden dökülen ter damlaları gibi para kayıp edeceklerdir. Kişilerin sıcak olmasına rağmen rahat olduklarını görmeleri ise rüyanın olumlu anlamının vücut bulacağı şeklinde yorumlanır. Kişiler eskisinden çok daha fazla para kazanırlar ve yaşam kalitelerini üste çekmeyi başarırlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Kahvesi Görmek

Rüyada nikah kahvesi görmenin anlamı rüya sahibinin gözünün açılması anlamını taşır. Eğer rüya sahipleri türk kahvesi içtiklerini görürlerse bu durum kişilerin kendilerine atılan kazığı öğrenecekleri şeklinde yorumlanır. Eğer kişiler espresso içtiklerini görürlerse de durum kişilerin ailelerinin onlara yaptıkları kötü şeylerin haberini alacakları şeklinde yorumlanır. Eğer kişiler rüyalarında kendilerinin kahve yaptıkları görürse, rüyanın anlamı rüya sahibinin başka insanlara yaptıkları kötülüklerin ortaya çıkmasıdır. Genellikle görülmesi arzu edilen bir rüya türü değildir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikahta Altın Taktığını Görmek

Rüyada nikahta altın taktığını görmenin anlamı eli açık olmak, insanlara yardım yapmak, rüya sahiplerinin diğer insanlara karşı hassas olması şeklinde yorumlanır. Eğer rüya sahipleri rüyalarında çeyrek altın taktıklarını görürlerse bu durum kişilerin tanıdıkları bir insana yardım edecekleri şeklinde yorumlanır. Eğer kişiler tam altın taktıklarını görürlerse bu durum kişilerin tanımadıkları bir insana yardım eli uzatmaları şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri bilezik altın taktıklarını görürlerse bu durum rüya sahiplerinin çevrelerinde bulunan her türlü insana (düşman bile olsa) yardım elinin her zaman açık olduğu anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Pastası Görmek

Rüyada nikah pastası görmenin anlamı sağlıksız olmak, sağlıklı beslenmemek ve kilo almak gibi olumsuz anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kişiler eğer pastadan yediklerini görürlerse bu rüya kişilerin sağlıklarının kilo nedeni ile bozulacağı anlamını taşır. Eğer kişiler rüyalarında pastadan yemezlerse de bu durum kişilerin bir başka insandan hastalık kapacakları şeklinde yorumlanmaktadır. Kişiler hastalık nedeni ile işlerinden ya da öğrenci iseler okullarından geri kalabilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Fotoğrafı Görmek

Rüyada nikah fotoğrafı görmenin anlamı güzel anıları durdurmak isteği, rüya sahibinin anda kalma isteği, zamanı durdurma isteği şeklinde yorumlanabilir. Nikah fotoğrafı siyah beyaz ise rüya sahiplerinin güzel anılarını yeniden yaşayacakları şeklinde yorumlanır. Kişiler eğer renkli fotoğraf görürlerseler de bu durum kişilerin anılarının geçmişte kalması gerektiğinin bir işareti olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Yemeği Görmek

Rüyada nikah yemeği görmenin anlamı keşif yapmak, yeni yerler görmek ve yaşamın tadını çıkarmak şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada nikah yemeğinden yediğini gören kişi, gezmesi ve görmesi gereken her yeri gezer görür. Kişiler sosyal ve kültürel anlamda güzel birikimlere sahip olurlar. Nikah yemeğinden yemediğini gören kişiler ise yaşamları boyunca kendilerini kısıtlayan insanlar olacaklardır. Bu kişilerin görüş alanları sınırlıdır. Kişiler yeni yerler görmek şöyle dursun, bulundukları yerleri bile görme konusunda başarılı değildirler. Kişilerin büyük bir atalet içinde oldukları ve bu durumun kendilerinin her açıdan sağlıklarına büyük zarar verdiği bilinir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah olduğunuzu görmek, namaz, oruç veya hac gibi ibadetlerin azlığına işaret eder. Rüyada nikah memurunu görmek, bekar bir kimse için evliliğe, evliler için ayrılığa veya rüyanın durumuna göre bir topluluğun lideri bulunmasına yahut da bir sözleşme yapacağınıza veya başka bir kimsenin kendisiyle sözleşme imzalayacağına işaret eder. Rüyada nikah görmek, bir farzı (Hac gibi, namaz ve oruç gibi farzı) yerine getirmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nikah memuru görmek, gönül huzuruna ve işlerin yolunda gideceğine mutluluğa işarettir. Rüyada nikah görmek, iyilik görmek, ortaklık yapmak, bü­yük memur olmak ve büyük bir vazife almak gibi şeylere işaretle tabir edilir. Rüyasında bir düşmanı ile nikahlandığını gören kimse, düş­manını yener, düşmanına galip (üstün) gelir veya geleceği­ne işarettir, diye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yapılan nikah, oruç, namaz, zekat, hac gibi farz olan ibadetlerden birini yerine getirmeye, hayatın bir düzene girmesine, sorumluluk ve her türlü kötülükten emn’yete işârettir.

Bilmediği bir kadınla nikahlandığını görmek, dini emirlere sımsıkı sarılmaya işârettir.

Her türlü nikah akdinin uygun bir ortamda ve usulüne uygun olarak gerçekleştiğini görmek, evliler için sevgi ve muhabbet tazelenmesine; bekâr kimse için hayırlı kısmete işârettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eşinden aldığı mal karşılığında ondan ayrılması ölüm veya işten ayrılmasına veya yolculuk sebebiyle ayrılığa işaret eder. Rüyada nikâh kıyılması rahatlığa ve menfaate, rüya sahibinin durumuna göre zinaya veya uygun olmayan şartlarda yapılan alışverişe, ortaklık yoluyla fayda elde etmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uykuda bir kimse hiç tanımadığı bir kadınla nikâhının kıyıldığını görürse, onun, oruç veya namaz gibi farzları yerine getirmesi gerektiğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiği kişiyle nikahının kıyıldığını görmek; hayırla anılabilinecek bir rüyadır. Rüya sahibinin kendisini dinen iyi yetiştirdiği, doğru yolda ve düzgün yaşantıyla yaşadığının göstergesidir. Ahlaklı kimselerin gördüğü bir rüyadır. Hem sevdiği insan için hem de Allah rızası için sevilmeyi amaçlayarak bu yolda ilerleyen kişilerin gördüğü rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikahlandığını görmek aynı zamanda kişilerin kazançlarının artacağı, refah içinde yaşayacağı anlamına da gelmektedir. Aynı zamanda kişinin Allahtan istediği bir çok şeye kavuşacağı ve bunun için sonsuz şükredeceğinin işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyle nişanlandığını görmek, kişinin muradına ereceği, sevdiğine kavuşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin istediği ne varsa bunlara kavuşacağına yorulur. Aynı zaman da rüya sahibinin, temiz kalpli düzgün ahlaklı olduğunun göstergesidir.

Rüyada tanımadığı biriyle nikahlandığını görmek, kişinin yaşadığı zorlukları kolayca aşması güzel ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İmam Nikahı Dini Nikah Kıyıldığını Görmek

Allah yolunda olan ve Allah’ın izni olmayan hiçbir işe kalkışmayan kimseye yorulur. Rüya sahibinin merhametli, iyi niyetli, rızkı bol kimse olduğunun göstergesidir. İmam nikahı ile evlendiğinin rüyada görülmesi, herkesin onayı olan güzel bir evlilik yapılacağı anlamına gelir. Evlatlarının da ilim irfan sahibi, iyi mevkilerde olacak evlatlarının da olacağı anlamına gelir.

Aynı zaman da helal kazanç elde eden ve helal rızıkla geçinen kişiye yorulur. Rüya sahibi bayanın imam nikahıyla sevdiği insanla evlendiğini görmesi, onun eşine sadık, fedakar bir eş olacağının habercisidir. Kadının ailesinin de onayladığı bir evlilik yapacağının habercisidir. Bir erkeğin rüyasında imam nikahı kıydırdığını görmesi, kendinden yaşça daha küçük bir bayanla evleneceğinin habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah olacağını görmek sorunların üstesinden gelmeye ve mutlu olmaya, hayallerin gerçek olmasına ve huzur bulmaya kendinize iyi bir gelecekle ilgili güzel hedeflerin olmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah görmek, hayırlı ve güzel niyetler dilemeye, doğruluktan kopmamaya, hakkınızda hayırlı olanı vakıf kılmaya yorumlanır. Rüyasında nikah gören kimse, insanlara karşı temiz duygular besleyip hayatını her yanıyla hayırlı ve güzel şekilde yaşama şansına erer. Rüyada nikah görmek, bazen de kariyer sahibi olmaya, şan ve şöhrete ermeye, mevkiye yükselmeye ifade edilir. Nikah görmek, rüyası bazende uzun ömre, ele geçecek kazançlara, doğru yolda hayatınızı daim kılmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Görmek Ne Demek?  

Rüyada nikah görmek, nikah rüyası her yönden iyiliği ve güzelliği, helal yollarla  kazanılan nasipleri, doğru yoldan kopmayarak rızkı temin kılmaya yorumlanır. Bu rüya kişi ya da kişiler için bazen de yeni yerler ve dostluklar keşfetmeye, hayatınızı farklı kılacak eğlenceli aktiviteler içinde yer almaya, yaşadığınız her anın keyfini sürmeye delalet edilir. Bu rüya aynı zaman da ilim ihsan sahibi kimselerin bilgilerinden yararlanmaya, engin kimselerden vaaz alarak ruhen maneviyata ermeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Cüzdanı Görmek  

Rüyada nikah cüzdanı görmek, bu rüya kişinin düşüncesizce davranışları yüzünden kendisini zora sokarak elde ettiği bir çok malını hiç uğruna kaybedeceğine yorumlanır.Rüyada nikah cüzdanı görmek, aynı zaman da tutsaklığa,bir yere bağlı kalmaya, hayatınızı sınırlı hale getirmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Şekeri Görmek  

Rüyada nikah şekeri görmek, bu rüya kişinin alacağı hayırlı ve müjdeli habere, yüzünün gülmesine yorumlanır. Rüyada nikah şekeri görmek, aynı zaman da güzel niyetler beslenilerek girilen işlerde muvaffakıyete ermeye,güzel sonuçlar işlerde boy göstermeye, yüzünüzün gülmesine ifade edilir. Rüyada nikah şekeri görmek, kimi zaman da hayırlı ve güzel niyetler beslemeye, şansınızın açılmasına, yüzünüzün gülmesine vesile olacak güzel olayların içinde olacağınıza delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Masası Görmek  

Rüyada nikah masası görmek, bu rüya kişi için yolun sonu olarak görülüp kişinin yaşadığı hayatı geride bırakarak kendisine yeni sayfa açacağına, yalnızlığını sonlandırarak evlendiği kimse ile mutlu birlikteliğe doğru yol alacağına yorumlanır. Rüyada nikah masası görmek, bazen de umut etmeye, güzel dilekler dilemeye, hayırlı olan yollara baş koymaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Memuru Görmek   

Rüyada nikah memuru görmek, bu rüya kişiye yol gösterecek varlığı ile her daim kişide güven duygusu yaratacak maddi ve manevi desteğiyle hayırlı kılınacak bir çok kapının açılmasına vesile olacak vefalı dosta yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler dostları sayesinde bir çok zorluğun üstesinden zorluk çekmeden gelerek kendileri için sunulan hayatı diledikleri gibi yaşama şansına sahip olurlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Davetiyesi Görmek  

Rüyada nikah davetiyesi görmek, kişinin çevresi tarafından sevilip el üstünde tutulacağına, her türlü isteğinin yerine getirilerek fazlasıyla şımartılacağına yorumlanır. Rüyada nikah davetiyesi görmek, aynı zaman da uzun ömre sahip olmaya, hayırlı dilekler dilemeye, nasip kapılarını sonuna kadar vakıf kılmaya işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Dairesi Görmek

Rüyada nikah dairesi görmek, rüyayı gören kimsenin devlet erkanında yetki sahibi kimse haline gelerek  mevki ve makama ereceğine, gururlanacağı bir çok başarılı işe imza atarak herkesçe sevilip saygı duyulacağına yorumlanır. Rüyada nikah dairesi görmek, aynı zaman da yol gösterici iyi kalpli kimselerle dostluk kurmaya, sorumluluk sahibi olmaya, iyi niyetler beslemeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Kıyıldığını Görmek   

Rüyada nikah kıyıldığını görmek, kişinin özlemini çektiği hayatına sonunda ererek mutluluk kapısını sonuna kadar vakıf kılacağına, kendisi için sunulan nimetleri en hayırlı şekilde ifşa edeceğine yorumlanır. Rüyada nikah kıyıldığını görmek, kimi zaman da kazanç kapılarının bir bir açılmasına, dileklerin gerçekleşmesine, umuda yol almaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Hazırlığı Yapmak  

Rüyada nikah hazırlığı yapmak, bu rüya kişi için hayra delalet olduğu gibi bazen de sıkıntıya, mutsuz üzücü olaylara, zora düşmesine yorumlanır. Rüyada nikah hazırlığı yapmak, bazen de yeni ve güzel olaylara yönelmeye, hayırlı kısmetler aramaya, var olan güzellikler daha kılınır hale getirmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Yapmak

Rüyada nikah yapmak, kişinin dua ve dileklerinin hayırlı şekilde gerçek kılınarak hayırlı kısmetlere ereceğine, sıcak yuvaya sahip olmanın sevincini yaşayacağına yorumlanır. Rüyada nikah yapmak, aynı zaman da mal mülk sahibi olmaya, kazançları günden güne arttırmaya, bir çok nasip kapısını aralamaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada nikah görmek, doğruyu ve güzeli bulmaya, hayatı iyilikten yana kullanmaya, maneviyata ererek İslamın şartlarına vakıf olup inancınızı hakkıyla yerine getirmeye yorumlanır. Bu rüya sorumluluk sahibi olmaya, farz olan ibadetleri yerine getirmeye de işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu, rüyada nikah görmek, her türlü kötülüklerden uzak olmaya, emniyetli şekilde hayatı yaşamaya, ele geçen değerlerin kıymetine varmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah ne anlama gelir ?

Rüyada bir nikahta bulundugunu gören, bir anlasmanin icyüzünü anlayarak bundan yararlanir. rüyasinda nikahlandigini gören bir kiz ise kisa zamanda evlenir. nikah kiydigini gören kimse hic aklina gelmeyen birine iyilik eder.rüyada yapilan nikah, oruc, namaz veya hacc gibi bir farzin yerine getirilmesine isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah kıymak evli olanın huzura kavuşacağı ve mutlu olacağı durumlar yaşayacağına işaret eder. Bekar kardeşlerimizin sevineceği durumları bütün insanlara anlatmasına işaret eder. Bekar olan kişilerin hayırlı yuva kurmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah, uzun ömürlü olmasına ve bereketli bol kazançlı günlere kavuşmasına işaret eder. İş kuracaksa kazancın artacağına işaret eder. Nikah kelimesinden dolayı kişinin çok kazançlı durumlar yaşayacağını beyan eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah görmek anlamı ve yorumuRüyada nikah görmek, olumlu bir rüya olarak tabir edilmektedir. Sağlıklı bir hayata sahip olacağınıza ve dini bütün bir kimlikte hayatınızı sürdüreceğinize delalettir. Aynı zamanda da kısmetinizin açık olduğuna da yorulmaktadır. Kaynak: Rüyada Nikah Görmek Ne Anlama Gelir? / Rüya Tabirleri
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi nikahını görmekRüyada kendi nikahını görmek, yarım kalan işlerinizi tamamlamanız gerektiğini belirten bir sinyaldir. Aynı zamanda da kısmet olarak adlandırılmaktadır.3- Rüyada nikah şekeri görmekRüyada nikah şekeri görmek, sıkıntılarınızın sona ereceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah bozduğunu görmekRüyada nikah bozduğunu görmek, uzun bir seyahat dönemine gireceğinize delalettir. Öte yandan bu rüyayı görmeniz halinde işlerinizin sarpa saracağı anlamı da çıkmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah kıyıldığını görmekRüyada nikah kıyıldığını görmek, evlilik yapmak istediğinizi ancak bunun için hazır olmadığınızı işaret etmektedir. Aradığınız doğru kişiyi kısa bir süre içerisinde bulacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah cüzdanı görmekRüyada nikah cüzdanı görmek, çok güzel bir haber alacağınıza da işarettir. Bu haberin sizi fazlasıyla heyecanlandıracağına yorulmakta olan bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah davetiyesi görmekRüyada nikah davetiyesi görmek, etrafınız tarafından fazlasıyla sevildiğinize ve bu ilgiyi gördüğünüze işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah görmek, nikahın geçtiği kişinin genç ya da yaşlı olması ile farklı anlamlara yorulmaktadır. Rüyada genç biriyle evlenmek, evlenilen kişinin zengin olacağını işaret ederken; rüyada yaşlı biriyle evlenmek rüya sahibinin zenginlik kazanacağını gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığı Bir Kadın İle Evlenmek

Rüya sahibinin rüyasında daha önceden tanımadığı biri ile evlendiğini görmesi, hedeflerine ulaşacağını işaret ederken, ev değiştirmeye işaret ettiğini düşünen yorumcular da bulunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikahlanmak

Rüyada nikah görmek, kişi normal hayatından evliliğe olumlu bakıyorsa, olumlu anlamlara işarettir; olumsuz bakıyorsa olumsuza işarettir, olarak da yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş Biri ile Evlenmek

Rüyada ölmüş biri ile evlendiğini görmek, çok umutsuz olarak bakılan durumların mutlulukla sonuçlanacağını işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenmek fakat evlenilen kişinin görünmemesi, bir kimsenin vefat edeceği anlamına gelir. Bu durum kadın için de erkek için de aynı yorumlanmaktadır. Vefat edecek kişinin cinsiyeti rüyayı gören kişinin cinsiyeti ile bağımsızdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evlenmek veya rüyada nikah görmek, kişinin evli ya da bekar olduğuna göre değişik şekilde yorumlanabilirken; kişinin evlilik konusuna bakış açısına göre de iyi ya da kötü olaylara işaret ettiği düşünülmektedir. Genel olarak olumlu olayların habercisi olan gelinlik, düğün ya da eğlence temasına sahip rüyalarda giyilen kıyafetlerin temiz ya da kirli olması, tören sırasında aksilik çıktığının görünüp görünmediği yorumu da değiştirmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

404 Aktif
1 Üye ve 403 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13814
Dün : 23857
Toplam : 48072147
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...