Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
166 okuma
Güll1 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Rüyamda sokakta eve doğru yürüyordum. Apartmanın balkonunda 5'inci katta büyük bir köpek gördüm. Köpek; siyah beyaz renkliydi. Köpek 1'inci katın balkonuna  atladı. 1'inci katta ise kadın vardı ve köpeği tuttu. Daha sonra Apartmanımızın içine girdim ve merdivenlerde çeşit çeşit kuşlar vardı. Bende korkmadım ve kuşların arasından geçmeye çalışırken büyük bir kuş üzerime uçtu ve rüyam bitti.
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Rüyamın anlamını çok merak ediyorum lütfen biriniz yorumlayabilir mi?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba sevgili okurum

Etiketi şimdi farkketim , rüyanızı birlikte inceleyelim rüyanızda yer alan apartman ve balkon obje olarak genelde psikolojik etkenlerin nedeni ike rüyalarda sık sık karşımıza çıkar apartman ve balkon ; genelde iç dünyamızda endişe korku , mutluluk ve heyecan gibi konularda duyguları anlatmak için yardımcı objeler olarak görüle bilir rüyanızda bu şekilde görüldüğü kannatindayim .

5. Katta görülen bir köpek, siyah ve beyaz ve atladı yukarıda size bahsettiğim konuyu pekiştiriyor köpek iç dünyamizda bazen güveni emniyetti dostluğu ve koruyuculuğu ile karşımıza çıkan bir objedir siyah beyaz olması da doğruluyor, yani içinizde yer alan siyah ve beyaz düşünceleri doğruluyor, bu dönemlerde yaşanan kafa karışıklığı,  korku endişe gibi ruhani anlamda sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz kendinizi güvende hissetmekten ziyade düşündüğünüz konuları alıp kaçmak ister gibi bir haliniz olabilir , yani siyah ve beyaz düşünceleri atmakta istemiyorsunuz düşüncelerimi bırakmayayım ama ben kaçayım her sorundan ve problemden der gibisiniz oysa ki düşüncelerinizi azaltsanız size zarar veren düşünceleri ayıklasanız ,stresti yeneceksiniz bu dönemlerde farkına varmıyor olabilirsiniz ama düşünce yoğunluğu ve trafigini bilinç altındaki karmaşayı anlatıyor köpeğin atlaması kendini güvende hissedecek bir yer arıyor gibi , birinci kısmı bu şekilde degerlendiriyorum kafaninizi meşgul eden düşüncelerden arındıramıyorssun bu da geleceğe yönelik kısa sürekli panik yaşaya bilirsiniz anlamına gelebilir. Kadının köpeği tutması da yukarıda yazdığım herşeyi destekliyor ,kadın figürü güven duymak istemenizden kaynaklı yani derdime biri ortak olsun ,biri bana yol göstersin biri bana yardım etsin kadın figürü buraya vurgu yapıyor.


Merdivenlere yani apartmana geri dönmeniz,  bu ayalar da yaşadığınız içsel bunalımdan kaynaklı bir rüya olmuş olması çok yüksek, ve rüyanızı incelediğimde biraz da korkmuş olmanız olası rüyadan korkmuş olmanız yani biraz kabusu andırıyor gibi duruyor , kuşlar mana olarak hayırlıdır çeşit çeşit kuşları her birini gerçek yaşamınizdaki her bir konuya yoruyorum örnek; meslegim hakkinda şu sekilde yapsam mi acaba kredi çeksem mi günlük yaşamınızın izlerini taşıyorsunuz rüyanızda o kadar konu var ki hayatinizda düşündüğünüz, ruyada da bi o kadar kuş var , gerçek yaşamda cevabını almak yada planladiginiz bir konu varsa onu düşünmekten bu şekilde bir rüya görmüş olabilirsiniz ,kuşunun üzerinize atlaması korkularınızı büyütüyorsunuz, korkular büyüdükçe üstünüze geliyor, ve hem korkumu yeneyim diye içindesiniz hemde savaşa miyorsunuz .(RÜYANIZI PSİKOLOJİK ANLAMDA DEĞERLENDİRDİM PSİKOLOJİK YORUMUNU BU ŞEKİLDE YAPIYORUM) .
Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rica ederim ne demek :)
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sevgili okurum hem dini hemde manevi yönden de eklemek istedigim bir kaç husus var ,güvendiğiniz kişilerin sayısı arta bilir,  arkadaş ortamınız çoğabilir, size yardım edene ve yardım etmek isteyenlere karşı temkinli olun , yardımı geri çevirmeyin olabildiğince iyi davranın çevreye karşı ama kalabalığın içinde de olsa kendinizi hem sözel olarak hemde davranış olarak karşı taraftan koruyun bu donemlerde sık sık çevreyle problem yaşaya bilirsiniz.

Köpek ve kuş içinde beklemediğiniz bir yakınınızın para yardımı yada manevi bir yardımı olabilir size karşı.

İlgili rüyalar

+2 oy
2 yorum 167 okuma
Güll1 18 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+8 oy
6 yorum 334 okuma
Güll1 9 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 175 okuma
Güll1 25 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+18 oy
5 yorum 358 okuma
zerdaag 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde zerdaag Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 225 okuma
+17 oy
2 yorum 219 okuma
Güll1 13 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 220 okuma
Güll1 17 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 163 okuma
Güll1 8 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 134 okuma
Hukuka8787 21 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Hukuka8787 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 250 okuma
Güll1 13 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

430 Aktif
1 Üye ve 429 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15583
Dün : 23857
Toplam : 48073909
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...