Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
387 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Merhaba herkese :)
Rüyamda evdeyim tezgahın üstünde çöp poşeti var yanında da kıyma vardı. Fark etmeden çiğ kıymadan bir parça ağzıma attım. Sonra onun bozulduğunu ve çöpe atılacağını anladım. Ama tadından değil çöp poşetinin yanında olduğu için zaten ağzımdaki parçayı bir iki çiğnedim yutmadan bıraktım. Daha sonra o kıymayı aldım camdan aşağı küçük parçalara ayırarak attım. Daha sonra ağzımdaki parçayı ya aşağı attım. Hayvanlar yesin diye attım. Kıyma çiğ ve görüntüsü de güzel değildi üstünde beyazlıklar vardı bende attım aşağı.

Sonra bir kadın komşumuzu gördüm denizde suyun içinde bende içindeydim rüyanın başında daha sonra ben suyun altına bir kez daldım ve geri çıktım. Çıktıktan sonra baktım kıyıda değişik hayvanlar var. Bana gel dediklerinde o hayvanları gösterdim ve belki zarar verirler diye gelmediğimi söyledim. Sonra bir tane çocuk vardı denizde bir tane hayvanı eline aldı. Ben çıktım kumun üstünde oturdum girmedim de bir daha. Deniz öyle masmavi dibi görünen değildi. Yeşildi deniz ama sadece o canlılar yüzünden pis hissettim.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
ikinci kısımda ise çevrenle beraberlik içerisindesin. deniz devleti anneyi kurum ve kuruluşları yani ana gelir ve aile yi ifade eder. psikolojik olarakta senin temel bilinç ve zihnini gösterir. muhtemelen kendi içinde derin düşüncelere dalıp o düşüncelerin sonunda  sana zarar verebileceğini düşündüğün yada daha doğrusu huzursuz ve rahatsız eden kişiler açığa çıkıyor gibi veya buna korkularında diyebiliriz. kendi içinden dışarı çıkarken bu durumları farkediyorsun aslında sende problem yok. denizde sorun olmuyor dalıp çıktıktan sonraki durum ise dışardaki insanların rahatsız edici olduğunu düşünüyorsun yada hissediyorsun. burada ise gördüğün hayvanı eline alan çocuk ya ilgi beklediğin yada sana cesaret verbilecek yeni birisinin hayatına girmesiyle daha cesurca ve kararlıca harekete geçeceğini gösteriyor ya ilgi beklediğin kişide bu cesareti bulmak istiyorun yada sana o cesareti verecek yeni birini bekliyor gibisin tabi büyük ihtimalle bu kişi erkektir. öyleki bu kişiyle yada yenibirisi hayatına girince bir daha kendi içine dönmeyecek  enerjinide o kumlalrla yenileyeceksin.
+6 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Merhaba :)

Ben yorumcu değilim ama ilk rüyanıza benzer 1-2 tane rüya gördüğüm için yanıtlamak istedim :) ben de kendimi çiğ tavuk yerken görmüştüm ve kedimin önündeki çiğ tavuklardan almıştım. Sonra ağzımdan alıp çöpe atmıştım. Çiğ tavuk olsun çiğ kıyma olsun bence buradan çıkan anlam aynı. Aynı olmasa da benzer. Bize uygun olmayan şeyleri başta düşünmeden yapıyor ya da deneyimliyoruz fakat daha sonra yanlış yaptığımızı fark edip, ileri gitmeden bu yanlıştan geri dönüyor ve doğrusunu yapıyoruz. (Çiğ tavuk/kıyma yemek hayvanların doğasında var ama bizim doğamızda yok :) bu yüzden böyle bir anlam çıkardım)

İkinci rüyanız hakkında pek bir fikrim yok ama o hayvanları ilk defa gördüğünüz için çekinmişsiniz ama onlardan birini tutan çocuğa zarar vermediğine göre siz ister istemez önyargıyla yaklaşmışsınız. Reelde çekindiğiniz bir mevzu varsa eğer buna yorabilirsiniz.
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Düşünceniz mantıklı asla olamaz diyemem.Bu şekilde de yorumlanabilir tabi ki. Hayatta yanlış yaptıklarımız da oluyor on yargılarımız da.Yorumunuz için teşekkür ederim :))
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çöp islami tabirde maldır.psikolojik olarakta aşk ve duygusal hayattaki başarısızlık veya sorunları gösterir. ete gelince islami anlama bakarsak gene malı gösterir tabi pişmişse bazı alimler çiğ eti bir gıybet veya söz olarak hatta sıkıntı hastalık olarak değerlendirirler. ve gene psikolojik olarak bazı durumların net olup olmadığına bakılır yani et güzelse netliği bozuksada bulanıklığı gösterir.burada dikket edilmesi gereken hayvansal etlerin genellikle maddi ve sağlıkla alakalı olduğu insan etinin gıybet olduğudur. alimler insan etini hz peygamberin bir hadisine bakarak gıybete yorumlamışlardır. her iki öğeyi birleştirirsek aslı bozuk olan belki haram olan bir para yada maddi bir nesneyi psikolojik olarak ta düşüncelerinde berrak olmayan bulanık olan ve ruhsal ve gene mental açıdan konsantrasyonunu ve motivasyonunu yükseltemekn gerektiğine işaret eder  muhtemelen bu desteğin yerine tam tersi kabullenemeyeceğin davranış veya sözler duyabilir ve bundanda rahatsız olabilirsin. bu birinci kısım için yorumum.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim hayırlısı olsun.
Rüyam kötü mü ? Bu çiğ et ve devamı ?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
huzursuzluk ve iç sıkıntısı olabilir.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım. Bir sağlık problemi var ona yorabilir miyim bunu ilk başlarda dediğiniz gibi.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tabiki olabilir.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim yine çok yardımcı oldunuz sağ olun. İyi geceler.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim, iyi geceler.
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bilmiyorum şu anda öyle birisi yok ama hayırlısı bir şey diyemiycem. Yine çok güzel yorumlamışsınız. Korkularım galiba sadece korku,içimde yaptığım telaş. Umarım da böyledir. Teşekkür ederim :))
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim. ancak yeni biriyle umutlanacağınıda unutma sanki öyle bir durum var gibi.
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Yani şu anda aklıma gelmiyor şu kişi diyemiyorum ama belki yakın zamanda olabilir bilemiyorum. Siz dediyseniz nasipse olur.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 133 okuma
+6 oy
1 yorum 202 okuma
29 Nisan 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+18 oy
1 yorum 121 okuma
GmzKnr 27 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 110 okuma
Abdulcabbar 26 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Abdulcabbar Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 291 okuma
+6 oy
2 yorum 134 okuma
Burchina 30 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Burchina Rüyakar (2.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 169 okuma
libeldra 31 Ekim 2019 Rüya kategorisinde libeldra Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 123 okuma
Sonsuzugagidenbiri 30 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Sonsuzugagidenbiri Rüyakar (3.7k puan)   yazdı
+7 oy
37 yorum 1.4k okuma
Tercan 9 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Tercan Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 185 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 127 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 253 okuma
edasay 28 Kasım 2019 Rüya kategorisinde edasay Rüyakar (4.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

565 Aktif
1 Üye ve 564 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4614
Dün : 21898
Toplam : 48084798
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...