Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
231 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Herkese merhaba :)
Rüyamda bizim evdeyiz teyzemler var kuzenlerim var kalabalığız aslında. Akşam yemek yiycez ekmek almak için ben gidicem 8 ya da 6 ekmek al dediler bana. Evden çıkıcam fakat bir türlü gidemedim. Benden almam için başka şeyler de istediler. Hatırlamıyorum ama telefonuma yazmıştım. Çıkmadan önce halıya oturdum kucağımda da kız bebek vardı. Kuzenimin çocuğu rüyada fakat gerçekte bu kadar küçük değil. Kucağımda bir şey yapıyorduk. Bir da gözlerini kapattı bende kucağıma yatırdım pış pış,eeee dedim uyudu. Teyzem,kuzenim hep şaşırdı bu kadar kolay uyumaz diye. Daha sonra kuzenim ben gidicem diye bebeği kucağına altı. O sırada bebek yeniden gözünü açtı,uykusu dağıldı sandım. Gözlerini yeniden kapattı. Yeni doğmuş bebek gibiydi kuzenimin kucağında. Siyah saçları vardı,sanki yeni doğmuş gibi de saçlarında bir şeyler vardı. Daha sonra bebeğe bir kez daha dokundum saçına kapının önüne gittim beyaz ışık yanıyor kapının önünde. Askılığa bakıyorum çantalar var hem gelen misafirlerin hemde içi boş benim olan çantalarım da varmış. Bir tanesini koluma takıyorum güzel buluyorum,aynaya bakınca kolumda küçük kaldığı için çıkarıyorum. Sonra başka bir çanta takıp bakıyorum onu da çıkarıyorum. Normalde benim böyle çantalarım yok. Daha sonra yere bakıyorum benim çantam yerdeymiş ama okul çantamı görüyorum. Ağır mi diye kaldırıyorum içinde birkaç defter var. Fermuarını çekip sırtıma takıyorum. Sonra teyzem montumu veriyor giyiyorum, çantamı yeniden takip dışarı çıkıyorum. Botlarını giydim,O sırada eniştem gelmiş asansörden inince karşılaşıyoruz. Ben hoşgeldin diyorum elini uzatıyor selamlaşmak için bende elini tutuyorum. Daha sonra merdivenlere geçiyorum ben ayağıma 2. Çorabı giymek için. Daha sonra bir kalabalık başlıyor apartmanda. İlk sol ayağıma 2. çorabımı giyiyorum. Baktım o sırada dedem geliyor bizim eve tek başına hoşgeldin diyorum dedemin ağzında oyun havası elleriyle oynamış gibi yapıyor.İçeri girdi mi görmedim sonra merdivenlerden aşağı ve yukarı birileri gelmeye başladı bizim kapının önüne. Ben çorabımı giyerken genç bir erkek geldi yanında biriyle çıkardı oyuncak silahı sıktı. Ama baya oyuncaktı, çocukların oyuncak silahıydı,tam benim sol tarafımda kalan duvara doğru sıktı ben biraz korktum içindeki plastik acıtır diye. Sonra yine sıkacaktı, birazını da sonra sık dedim bıraktı o anda. Daha sonra ben çoraplarımı giydim. Aşağıya indim merdivenlerden. Aşırı bir kalabalık vardı. Valizinin üstünde yatan bir erkek vardı. Şarkı söyleyen sokak sanatçısı gibi insanlar vardı.
Bizim evde de düğün gibi bir şey olacaktı galiba o kalabalık kutlama kalabalığıydı,eğlenceye gelmişlerdi.O silahı sıkan da eğlence amaçlı sıktı.
Rüyamın ilk kısımlarında bana bir şey yıkamam için verdiler banyoya getirdim yıkarken aynadan ve etrafta bazı karartılar gördüm, korktum sonra Ayetel Kürsi okumaya başladım.
Daha sonra uyandım.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Başlığı da yanlış ve eksik yazdım kusura bakmayınız. Bebek uyutmam olacaktı :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
sanki çevrenin senden beklediği değilde kendince karar verdiğin bir konuya odaklısın ve o konuda sorumluluk alman gerektiğini düşünüyor olabilirsin kuzeninin temsil ettiği kişi her kimse ona odaklısın aile yada akraba ile ilgili durumları daha ikinci plana atmış gibisin.o kişi ise sanki konuyu biraz geçmişe götürüyor gibi sanki bir şeyi yeniden ele almak yada yeniden başlatmak istiyor gibi belki düzeltmek istediği konular var ve sanki sensizde çözülmeyecek gibi duruyor.beyaz ışık senin dışarıda umut bağladığın bir durumdur.aynaya senin kendine bakışın yada dışarıya yansıttığın veya dışardaki insanların seni nasıl gördüklerini işaret eden bir durumdur. çantalar genelde görünümü görzelliği hazırlığı başaruya ulaşmayı ve kendini tamamlamayı aynı zamanda içindeki nesnelere göre de değişik konuları yansıtabilir. muhtemelen kendinde eksik olan bir şeyler seziyorsun çantan küçük kalıyor yani seni tatmin etmeyen bir halin var.okul çantası ve içindeki defterler geçmişle alakalı konularda hesaplarını gösteriyor muhtemelen bazı hesapları ve konuları yeniden ele alman gerekecek.yada baştan ele alıp düzeltmeye çalışmanda olabilir.mont giymen şartlara göre alacağıntedbiri botlarda yola çıkmayı yani harekete geçmeyi işaret eder. ya geçeceksin yada geçmek istiyorsun. çorap giymen çoraba göre değişebilir temizse iyi düşüncelerle bir yolculuğa yada harekete geçmeye işaret eder. ancak burada önemli olan baştaki evle başlayan kısma dönersek aile akrabalar ve sonradan karşılaştığın kişileride dahil edersek zihninde çok karmaşa olacağını yada kendi hayatındaki karmaşanın daha doğrusu çevrendeki kalabalık konuların seni geciktirdiği yada   rahat hareket etmeni engellediğini gösteriyor çorabı bottan sonra giymiş gibi anladım ve merdivende giyiyorsun sanki buda biraz aceleği yada gecikme sorunu olduğunu yansıtıyor. burada silah sıkan kişi çocukça sözler söyleyen gereksiz biridir. ve muhtemelen bu tür sözlerde seni geciktiriyor.belkide gerekmeyecek konulara takılıyorsundur.dışarıdaki kalabalık senin çevrenden nasıl etkilendiğini yada kendini insanlara arasında kaybolmuş belkide yalnız kaldığını gösteriyor olabilir valizli kişi ve sokak sanatçıları senin çevrendeki olaylardan etkilendiğini işaret edebilir. gereksiz konuların yada kişilerin etrafını sarmasını düşünmek diyebiliriz belki  insanların bir çoğunu gereksiz yada sorunlu görüyor olabilirsin belkide yetersiz yani tavır fikir v.s seni tatmin etmeyen halleri var .yıkaman için verilen şey neyse burada rüyanın sana işareti bazı konuları hayatından daha doğrusu zihninden temizlemen gerektiğini gösteriyor bunu istiyor gibisin ama bilinmez bazı korkular yada seni takip eden bazı karamsar durumları yada  içini karartan kişileri gösteriyor olabilir. burada karanlığın ruhundaki bilinmeyen bir korkuyu gösterdiğini söyleyebiliriz .
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Yine çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ediyorum.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bazı hatalar olmuştu klavye kaynaklı düzeltmeye çalıştım.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ayrıca bu çorap nesnesi bayanların çok gördüğü bi durum bugün bu konudaderleme  tabirleri yazacağım.
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim yorumlarınız için linklere bakacağım. Normalde yazarken çok dikkat ederim ama bu sefer biraz yanlış yazmışım kusura bakmayın.

İlgili rüyalar

+14 oy
4 yorum 209 okuma
+4 oy
2 yorum 148 okuma
+13 oy
2 yorum 231 okuma
maeglin 14 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde maeglin Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 167 okuma
Zerrin 17 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Zerrin Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 364 okuma
+4 oy
1 yorum 173 okuma
+9 oy
2 yorum 583 okuma
Gizgiz 18 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Gizgiz Rüyakar (4.7k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 224 okuma
+3 oy
1 yorum 381 okuma
Yaren1989 22 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

386 Aktif
1 Üye ve 385 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 14025
Dün : 23857
Toplam : 48072358
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...