Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
160 okuma
Harun Rüya kategorisinde Rüyakar (2.6k puan)  
yeniden kategorilendirildi
Rüyamda yaşadığımız yerde antik dönemde yaşamış birinin heykeli vardı ve elinde mızrak tutuyordu . Bende daha önceden bulduğum beyaz ve süzlemeli bir mızrağı evden getirdim . heykelin elinde olan mızrakla değiştirdim . Abim yanımdaydı ,bana dediki senin getirdiğin mızrak değerli taşlarla süslemiş . pahalı olabilir dedi. ben tekrar getirdigim beyaz mızrağa daha dikkatli baktım ve içinde eski döneme ait altınlar olduğunu gördüm.  Altınları cebime koydum . rüyam burada bitti . ... defineci degilim , antik dönem filmlerini pek izlemem.  böyle bir rüyayı neden gördüm bilmiyorum .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
sevgili okurum

Rüyanız gerçekten ilgimi çekti , rüya içinde geçmişe gitmemişsiniz geçmiş size gelmiş gibi bir hava var ,yaşadığınız zaman da antik yıllarda yaşamış birinin heykelini bulmak , genelde antik bir obje bilgeliğin simgelerinden biri olarak değerlendiriyorum ben ,yaşanılan ,öğrenilen ders çıkartılan her şey anı , bilgi tecrübe gibi heykelleri genelde buna yorarım ,elindeki mızrak bulunduğu ortamı koruma kendini koruma savunma gibi anlamları var ve mızrak sadece savunmak için kullanılan bir alet değil av gibi işlemlerde de kullanılır ve bazı dönemlerde askerler de olduğu da görülmüştür , senin getirdiğin mızrak değerli taşlarla süslenmiş ve sen onu daha önce bulmuşsun bu daha da ilginç ve mızrak beyaz sanki tahminime göre senin mızrağın yeni ama heykel eski gibi hissetim ve altınları cebine koyman bu genel unsurları toplayıp , senin şimdiki zamanında neyi anlatmaya çalıştığını bulacağız ;

heykel ve mızrak genel yaşamındaki birikimleri anlatıyor olabilir kültürel birikimlerini artık kullanmak isteyeceğin bir döneme giriş yapmak üzere olabilirsin , öğrendiklerimi uygulama zamanı diye bilirsin eğitim hayatın da ki kariyeri  bir üst seviyeye çıkarmak isteye bilirsin , yada iş kariyerinde yenilikler yapmak isteye bilirsin burada ben davranışsal olarak bir değişim seziyorum kendini yani dış görünümünü konuşmanı hal ve hareketlerini değiştire bilirsin yani kendindeki özellikleri keşfedip üstüne ekleyip yeni bir döneme yeni bir sen olarak geçe bilirsin , anladığım kadarı ile maddi manevi bir birikime sahip olabilirsiniz bilgili ve mesleğinde usta biriyle anlaşıp onunla iş yapıp maddi gerilini yükselte bilirsin rüyanın sana anlattıkları bu şekilde kültürel açıdan yani sana hoş davranışları olmayan kişilerle vakit geçiriyorsan dine aykırı davranışlar o kişilerden uzak durmalı ve kendini koruyayım derken kendini kaybede bilirsin çevrendeki kişilerin zırhı süslü olabilir ,ama rüyan için şunu kesin söyleye bilirim görüş açısından ilerleyeceksin çevreye bakış açın değişecek maddi konularda çok aç gözlü olmamanı tavsiye ederim senin çevrene bakışın ve empati yeteneğin olayları farklı algıya bilmek gibi önemli gelişmeler yaşaya bilirsin ilerletmek senin elinde sevgili okuyucum yorumum ve değerlendirmem bu şekilde sevgiyle kal...

YAŞLI ÇOCUK (KOLEKSİYONCU)
0 oy
Harun Rüyakar (2.6k puan)  
yorumun için teşekkür ederim . kendimi geliştirmek için her zaman çabalıyorum . bu çabalarımın sonucunda manevi açıdan, kültürel açıdan, psikolojik olarak yenilik içinde olduğumu bende fark ediyorum . güzel bir işim var , para kazanıyorum ama ileride bu paranın bana yetmeyeceğinin farkındayım . büyük işlere girme planım var . sen yorumunda maddi açıdan aç gözlü olma demişsin . acaba bu rüya bi işaret midir ya da bir uyarı olabilir mi . ben rüyalarımı önemsiyorum . daha önceki rüya tecrübelerime dayanarak , rüyalarımın gelişi güzel olmadığını fark ediyorum . kafam karışık
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
işinde dürüst olduğun sürece , hem paranı kazanıp hem tutumlu olduğun sürece , hem de paranın bir miktarını hayır işlerinde kullandığın sürece maddi açıdan rüyanda bir artış söz konusu olabilir ama hep kendim hep eğlence hep lüks dersen rüyanın tersine dönmesi kolay  çünkü rüyanda büyük birikimler söz konusu ama planını güzel yaparsan ,ve yürüdüğün yol da cidden güzelse rüyan dönüm noktası olabilir .

İlgili rüyalar

+6 oy
6 yorum 254 okuma
Eylülmls 9 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 66 okuma
Gizlimeyve 9 Eylül 2023 Rüya kategorisinde Gizlimeyve Karabasan (-2,966 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 155 okuma
Eslemm 24 Mart 2022 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 224 okuma
lavender98 4 Şubat 2022 Rüya kategorisinde lavender98 Karabasan (439 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 88 okuma
+3 oy
1 yorum 131 okuma
Brckymz 1 Kasım 2021 Tabir kategorisinde Brckymz Karabasan (98 puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 169 okuma
Aysegul27 19 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Aysegul27 Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 171 okuma
+13 oy
1 yorum 148 okuma
Orhanx17 8 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Orhanx17 Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 349 okuma
Tellitoka 12 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)   yazdı
+7 oy
9 yorum 544 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 18499
Dün : 23857
Toplam : 48076817
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...