Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
329 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Hristiyanlarla birlikte olduğunuzu ancak onlar gibi olmadığınızı görmek, Allah’a inanan insanlara karşı hoşgörü içinde olduğunuzun işaretidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

32 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyasında hıristiyan olduğunu gören, dalalete düşer, bid'ate sapar. Hıristiyan gören ise, düşmanına galip gelir. Bir hıristiyanın müslüman olduğunu görmek; onun islamı seçeceğine yahut vefat edeceğine işarettir.
Hıristiyanlarla oturup kalktığını gören, onlara tamamiyle meyleder. Harbeden birinin hıristiyan görmesi, zafere ulaşacağına delalet eder. Bir hıristiyanın başka bir dine girdiğini görmek; onun kendi milletine vefalı olmadığını gösterir. Hıristiyanın minder, mihrab gibi islama mahsus bir yere çıktığını vb. bir durum görmek; üç türlü yorumlanır. Buna göre ya onun başına bir musibet gelir, ya o bölgede dinsiz biri büyük makam sahibi olur veya aynı mahalde bid'at zuhur eder ve islama riayet edilmez. Hıristiyanın Harem-i Serif'e girmesi, islamı tercih edip, emniyete kavuşacağına işarettir.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Dindar bir insan rüyasında hıristiyan olduğunu görürse, amcasından yahut halasından mirasa konar. Dinden uzak bir insanın aynı rüyayı görmesi, Allah'ın ni'metlerine küfretmesidir. Hıristiyan olduğunu ve önündeki yiyeceklerden yemediğini gören, günah işler ve Allah'ın takdirine razı olmaz.

Rüyada hristiyan görmek, yardım ve galibiyet şeklinde yorumlanır.

Yaşlı bir hristiyan görmek, zararsız düşmana, genç hristiyan görmek ise dost görünen düşmana işarettir. Kişinin rüyasında hristiyan olduğunu görmesi, kendisinde hristiyanlığa benzer bir durumun ortaya çıkmasına delalettir. Rüyasında hristiyan bir kimseyi gören, korktuğu şeyden kurtulur. Hristiyan görmek, dost suretinde bir takım düşmanlarının olduğu anlamına gelir. Kendisini hristiyan olarak gören kişinin mahkemesi varsa, mahkemeyi kazanır.

Rüyada hiristiyan görmek, yardim ve galibiyet seklinde yorumlanir. ihtiyar hiristiyan, kötülügü dokunmayacak bir düsmandir. bir kimse rüyada kendisinin hiristiyan oldugunu görse, kendisinde hinstiyanliga benzer bir bid'atin bulunmasina isaret eder. bir kimse kendisini hiristiyan isimlerle ugrastigini duysa, halbuki kendisi de bunu kötü görse, o kimse korktugu seyden urtulur. rüyada hiristiyan görmek, dost suretinde birtakim düsmanlari görmeye isaret eder. bir kimse rüyada hiristiyan oldugunu görse, kendisinin de mahkemesi varsa, o kimsenin haksiz oldugu bir konuda basarili olacagi seklinde yorumlanir.

Rüyada hıristiyan görmek, kendini gizlemeyen düşmana, meydan okuyan düşmana, karşılıklı restleşmeye delalettir.

Rüyada hıristiyan bir kimse görmek, düşmanlığını açık açık belli edecek, bu nedenle tedbir alıp zarar görmeyecğiniz bir düşmana delalettir.

Rüyada kendisini hıristiyan olarak gören kimse, uzun zamandır rekabet halinde olduğu bir kimse ile karşılaşıp hesaplaşma fırsatı bulur.

Rüyada yakınlarından yada tanıdıklarından birinin hıristiyan olduğunu gören kimse, yakınları ile çıktığı bir yolda tek başına kalıp mücadelesine yalnız devam eder.

Rüyada müslümanın hıristiyan olması, dostla düşmanın ayırt edilemeyeceği bir ortama gimeye, düşman yada rakipten uzanacak yardım teklifine delalettir.

Rüyada hıristiyan mezarı yahut mezarlığı görmek, gayrimüslim bir eş bulmaya, yabancı bir kimse ile ortaklık etmeye, yabancı bir memleketten gelecek bol ve düzenli bir kazanca delalettir.

Rüyada herhangi bir Hıristiyan görülmesi; yardıma veya galibiyete yorumlanır.

Bir kimsenin rüyada Hıristiyan görmesi, yardım ve galibiyete delâlet eder.
Rüyada ihtiyar Hıristiyanı görmek, şerrinden emin olunan bir düşman ile tâbir olunur.
Rüyada kendisinin Hıristiyan olduğunu görmek, bid'at ehli olmaya işarettir.
Rüyada üzerinde zünnar olduğunu görmek, erkek bir çocuk ile tâbir edilir.
Mahkemesi olan bir kimsenin rüyada Hıristiyan olduğunu görmesi, batıl bir şey üzerine galip ve muzaffer olmasına delâlet eder.
Bazı kere de Hıristiyan görmek, dost suretinde birtakım düşmanları görmeye işarettir.

Rüyada bir hrıstiyanla arkadaşlık ettiğini görmek rüya sahibinin dindeki hassasiyetini kaybettiğine ve imanını kuvvetlendirmesinin gereğine yorumlanır.

*İmam Cafer Sadık (a.s): Hıristiyanlarla birlikte olduğunuzu görmek; onları sevdiğinize ve inancınızın zayıf olduğuna işarettir
*Kirmani: Bir Müslüman'ın Hıristiyan olduğunu görmek; o kimsenin sapıklığa düşeceğine ve İslam akidesine sahip olmayacağına işarettir
*Cabir Mağribi: Bir Hıristiyan'ın Müslüman olduğunu görmek; o kişinin Müslüman olacağına ve Müslüman öleceğine işarettir.

Rüyada Hiristiyan görmek, yardim ve galibiyet seklinde yorumlanir.
ihtiyar Hinstiyan, kötülügü dokunmayacak bir düsmandir.
Bir kimse rüyada kendisinin Hiristiyan oldugunu görse, kendisinde Hinstiyanliga benzer bir bidatin bulunmasina isaret eder.
Bir kimse kendisini Hiristiyan isimlerle ugrastigini duysa, halbuki kendisi de bunu kötü görse, o kimse korktugu seyden kurtulur.
Rüyada Hiristiyan görmek, dost suretinde birtakim düsmanlari görmeye isaret eder.
Bir kimse rüyada Hiristiyan oldugunu görse, kendisinin de mahkemesi varsa, o kimsenin haksiz oldugu bir konuda basarili olacagi seklinde yorumlanir.

Yaşlı hırıstiyan zararsız düşmana, genç olanı ilahi yardıma yahut dost görünen düşmana, Hırisyitan olduğunu görmek hal ve hareketinde onları taklit etmeye yahut dayı ve teyzeye varis olmaya delalet eder.Rüyada Hiristiyan görmek, yardim ve galibiyet seklinde yorumlanir.
ihtiyar Hinstiyan, kötülügü dokunmayacak bir düsmandir.
Bir kimse rüyada kendisinin Hiristiyan oldugunu görse, kendisinde Hinstiyanliga benzer bir bidatin bulunmasina isaret eder.
Bir kimse kendisini Hiristiyan isimlerle ugrastigini duysa, halbuki kendisi de bunu kötü görse, o kimse korktugu seyden kurtulur.
Rüyada Hiristiyan görmek, dost suretinde birtakim düsmanlari görmeye isaret eder.
Bir kimse rüyada Hiristiyan oldugunu görse, kendisinin de mahkemesi varsa, o kimsenin haksiz oldugu bir konuda basarili olacagi seklinde yorumlanir.

Yaşlı hırıstiyan zararsız düşmana, genç olanı ilahi yardıma yahut dost görünen düşmana, Hırisyitan olduğunu görmek hal ve hareketinde onları taklit etmeye yahut dayı ve teyzeye varis olmaya delalet eder.

Rüyada Hıristiyan Görmek,Rüya Tabirleri,Rüya Tabiri ve Yorumları



Rüyada Hıristiyan görmek, yardım ve galibiyettir. Bir kimse rüyada kendisinin Hıristiyan olduğunu görse, kendisinde Hıristiyanlığa benzer bir bid'atın bulunmasına yorumlanır.

Bir kimse rüyada Hıristiyan olduğuna görse, o kimse dayı ve teyzesine varis olur.

Üzerinde zünnar olduğunu gören kimsenin erkek bir çocuğu olur. Hıristiyan görmek, ayetlere ülfet ve sevgisi olan bir kimseye yorumlanır. Rüyada Hıristiyan olmak, hakim ve vali olan kimse için galibiyettir.

Rüyada Hıristiyan görmek, dost suretinde birtakım düşmanları görmeye yorumlanır.

Rüyada Hıristiyan görmek, ayetlere bağlılık ve sevgisi olan bir kimseyi ifade eder.



Rüyada Hiristiyan görmek, yardim ve galibiyet seklinde yorumlanir. ihtiyar Hinstiyan, kötülügü dokunmayacak bir düsmandir. Bir kimse rüyada kendisinin Hiristiyan oldugunu görse, kendisinde Hinstiyanliga benzer bir bidatin bulunmasina isaret eder. Bir kimse kendisini Hiristiyan isimlerle ugrastigini duysa, halbuki kendisi de bunu kötü görse, o kimse korktugu seyden kurtulur. Rüyada Hiristiyan görmek, dost suretinde birtakim düsmanlari görmeye isaret eder. Bir kimse rüyada Hiristiyan oldugunu görse, kendisinin de mahkemesi varsa, o kimsenin haksiz oldugu bir konuda basarili olacagi seklinde yorumlanir.

Rüyada Hıristiyan görmek, yardım ve galibiyete delâlet eder.
Bazen da Hıristiyan görmek, ayetlere yakınlık ve sevgisi olan bir adama delâlet eder...
Yaşlı Hıristiyan zararsız düşmana, genç olanı ilahi yardıma yahut dost görünen düşmana, Hıristiyan olduğunu görmek hal ve hareketinde onları taklit etmeye yahut dayı ve teyzeye varis olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada Hıristiyan görmesi, yardım ve galibiyete işâret eder.Rüyada ihtiyar Hıristiyanı görmek, şerrin­den emin olunan, kötülüğü dokunmayacak bir düşman ile tabir olunur.Rüyada kendisinin Hıristiyan olduğunu görmek, kendisinde Hıristiyanlığa benzer bir bidatin bulunmasına işarettir.Bazen de rüyada Hıristiyan görmek, dost suretinde birtakım düşmanları görmeye işârettir.Mahkemesi olan bir kimsenin rüyada Hıris­tiyan olduğunu görmesi, o kimsenin haksız olduğu bir konuda başarılı olacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan Görmek

Ayrıca bkz: Hediye /Bağış, Mensur çiçeği, Papa Görmek

Rüyada yaşlı Hristiyan görmek, zararsız düşmana; genç olanı ise ilahi yardıma yahut dost görünen düşmana işarettir. Rüyada Hristiyan olduğunu görmek hal ve hareketinde onları taklit etmeye yahut dayı ve teyzeye varis olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan görmek, yardım ve galibiyet şeklinde yorumlanır. İhtiyar Hristiyan, kötülüğü dokunmayacak bir düşmandır. Bir kimse rüyada kendisinin Hristiyan olduğunu görse, kendisinde Hristiyanlığa benzer bir bidatin bulunmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada kendisini Hristiyan isimlerle uğraştığını duyarsa, halbuki kendisi de bunu kötü görse, o kimse korktuğu şeyden kurtulur. Rüyada Hristiyan görmek, dost suretinde birtakım düşmanları görmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada Hristiyan olduğunu görürse, kendisinin de mahkemesi varsa, o kimsenin haksız olduğu bir konuda başarılı olacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam Cafer Sadık: Hristiyanlarla birlikte olduğunuzu ancak onlar gibi olmadığınızı görmek, Allah’a inanan insanlara karşı hoşgörü içinde olduğunuzun işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmanî: Rüyada Müslüman’ın Hristiyan olduğunu görmek; o kimsenin dini anlamda zorlama olmadan yol gösterilmeye ihtiyacı olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir Mağribî: Bir Hristiyan’ın Müslüman olduğunu görmek; o kişinin Müslüman olacağına ve Müslüman öleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan Görmek
Rüyada Hristiyan görmek yanlış davranışlardan vazgeçmek ve doğru olanı öğrenmek anlamına gelir.Genellikle kişinin manevi hayatında oluşacak güzel gelişmelere, manevi anlamda kendisine yetebilecek meziyetler edineceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işarettir. Güzel bir rüyadır ve İslami açıdan günahtan uzak durmaya çalışan rüya sahibinin pek çok sevaba da imza attığını gösterir. Gerçek yaşamında paylaşmayı seven kişilerin başka kimselerin acılarını dindiren ve eksikliklerini kapatan, çevresindeki kişileri de kendisi gibi daha iyi koşullarda yaşayabilmeleri için teşvik eden biri olunduğunun da alametidir. Kaynak: Rüyada Hristiyan Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan Olduğunu Görmek
İnancını test edecek bir gelişme yaşayan rüya sahibinin elde ettiği tecrübeler ışığında Allah’a daha da yakın olacağını, inancı konusunda yetkin kimselerle sohbet ederek yaptığı bazı hatalı davranışların farkına varacağı ve daha güzel bir hayat yaşama isteği ile dolup taşacağı anlamına gelir. Hristiyan olduğunu gören kimseler bekarsa, kalbi Allah sevgisiyle dolu, imanı güçlü bir kimse ile evlenirler ve hayırlı, iyi kalpli, müşfik çocuklara sahip olurlar. Elde edilen servetin tamamen helal yollardan kazanıldığına da işaret eden rüya yalandan, günahtan, haramdan ve kötülükten uzak bir hayat sürüleceğime, kişinin isteklerinin karşılığını en kısa sürede alacağına da haber verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan Kişilerle Konuşmak
Sıkıntılı bir dönemde kendisine yardım eli uzatan bir kimse sayesinde o anki durumdan çok kolay bir şekilde kurtulmaya alamettir. Sevindirici gelişmeler kadar, beklenmedik şekilde kişinin hayatına girerek ona iyiliklerde bulunan yüce gönüllü bir kimse ile arkadaşlık edileceğini de bildirir ve rüya sahibinin inancının giderek kuvvetleneceğini de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan Görmenin Psikolojik Yorumu
Genellikle dini inancı kuvvetli kimselerin, kendilerini terbiye etmek için nefislerini kontrol etme çabalarına işaret eder. Sürekli olarak manevi konularla ilgili araştırma yapan ve kendisini daha iyi bir insan haline getirmek için uğraşan kişilerin ruh hallerini simgeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyasında hıristiyan olduğunu gören, dalalete düşer, bid'ate sapar. Hıristiyan gören ise, düşmanına galip gelir. Bir hıristiyanın müslüman olduğunu görmek; onun islamı seçeceğine yahut vefat edeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hıristiyanlarla oturup kalktığını gören, onlara tamamiyle meyleder. Harbeden birinin hıristiyan görmesi, zafere ulaşacağına delalet eder. Bir hıristiyanın başka bir dine girdiğini görmek; onun kendi milletine vefalı olmadığını gösterir. Hıristiyanın minder, mihrab gibi islama mahsus bir yere çıktığını vb. bir durum görmek; üç türlü yorumlanır. Buna göre ya onun başına bir musibet gelir, ya o bölgede dinsiz biri büyük makam sahibi olur veya aynı mahalde bid'at zuhur eder ve islama riayet edilmez. Hıristiyanın Harem-i Serif'e girmesi, islamı tercih edip, emniyete kavuşacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Dindar bir insan rüyasında hıristiyan olduğunu görürse, amcasından yahut halasından mirasa konar. Dinden uzak bir insanın aynı rüyayı görmesi, Allah'ın ni'metlerine küfretmesidir. Hıristiyan olduğunu ve önündeki yiyeceklerden yemediğini gören, günah işler ve Allah'ın takdirine razı olmaz.

Rüyada hristiyan görmek, yardım ve galibiyet şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaşlı bir hristiyan görmek, zararsız düşmana, genç hristiyan görmek ise dost görünen düşmana işarettir. Kişinin rüyasında hristiyan olduğunu görmesi, kendisinde hristiyanlığa benzer bir durumun ortaya çıkmasına delalettir. Rüyasında hristiyan bir kimseyi gören, korktuğu şeyden kurtulur. Hristiyan görmek, dost suretinde bir takım düşmanlarının olduğu anlamına gelir. Kendisini hristiyan olarak gören kişinin mahkemesi varsa, mahkemeyi kazanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hiristiyan görmek, yardim ve galibiyet seklinde yorumlanir. ihtiyar hiristiyan, kötülügü dokunmayacak bir düsmandir. bir kimse rüyada kendisinin hiristiyan oldugunu görse, kendisinde hinstiyanliga benzer bir bid'atin bulunmasina isaret eder. bir kimse kendisini hiristiyan isimlerle ugrastigini duysa, halbuki kendisi de bunu kötü görse, o kimse korktugu seyden urtulur. rüyada hiristiyan görmek, dost suretinde birtakim düsmanlari görmeye isaret eder. bir kimse rüyada hiristiyan oldugunu görse, kendisinin de mahkemesi varsa, o kimsenin haksiz oldugu bir konuda basarili olacagi seklinde yorumlanir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hıristiyan görmek, kendini gizlemeyen düşmana, meydan okuyan düşmana, karşılıklı restleşmeye delalettir.

Rüyada hıristiyan bir kimse görmek, düşmanlığını açık açık belli edecek, bu nedenle tedbir alıp zarar görmeyecğiniz bir düşmana delalettir.

Rüyada kendisini hıristiyan olarak gören kimse, uzun zamandır rekabet halinde olduğu bir kimse ile karşılaşıp hesaplaşma fırsatı bulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakınlarından yada tanıdıklarından birinin hıristiyan olduğunu gören kimse, yakınları ile çıktığı bir yolda tek başına kalıp mücadelesine yalnız devam eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada müslümanın hıristiyan olması, dostla düşmanın ayırt edilemeyeceği bir ortama gimeye, düşman yada rakipten uzanacak yardım teklifine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hıristiyan mezarı yahut mezarlığı görmek, gayrimüslim bir eş bulmaya, yabancı bir kimse ile ortaklık etmeye, yabancı bir memleketten gelecek bol ve düzenli bir kazanca delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada herhangi bir Hıristiyan görülmesi; yardıma veya galibiyete yorumlanır.

Bir kimsenin rüyada Hıristiyan görmesi, yardım ve galibiyete delâlet eder.
Rüyada ihtiyar Hıristiyanı görmek, şerrinden emin olunan bir düşman ile tâbir olunur.
Rüyada kendisinin Hıristiyan olduğunu görmek, bid'at ehli olmaya işarettir.
Rüyada üzerinde zünnar olduğunu görmek, erkek bir çocuk ile tâbir edilir.
Mahkemesi olan bir kimsenin rüyada Hıristiyan olduğunu görmesi, batıl bir şey üzerine galip ve muzaffer olmasına delâlet eder.
Bazı kere de Hıristiyan görmek, dost suretinde birtakım düşmanları görmeye işarettir.

Rüyada bir hrıstiyanla arkadaşlık ettiğini görmek rüya sahibinin dindeki hassasiyetini kaybettiğine ve imanını kuvvetlendirmesinin gereğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
*İmam Cafer Sadık (a.s): Hıristiyanlarla birlikte olduğunuzu görmek; onları sevdiğinize ve inancınızın zayıf olduğuna işarettir
*Kirmani: Bir Müslüman'ın Hıristiyan olduğunu görmek; o kimsenin sapıklığa düşeceğine ve İslam akidesine sahip olmayacağına işarettir
*Cabir Mağribi: Bir Hıristiyan'ın Müslüman olduğunu görmek; o kişinin Müslüman olacağına ve Müslüman öleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ihtiyar Hinstiyan, kötülügü dokunmayacak bir düsmandir.
Bir kimse rüyada kendisinin Hiristiyan oldugunu görse, kendisinde Hinstiyanliga benzer bir bidatin bulunmasina isaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse kendisini Hiristiyan isimlerle ugrastigini duysa, halbuki kendisi de bunu kötü görse, o kimse korktugu seyden kurtulur.
Rüyada Hiristiyan görmek, dost suretinde birtakim düsmanlari görmeye isaret eder.
Bir kimse rüyada Hiristiyan oldugunu görse, kendisinin de mahkemesi varsa, o kimsenin haksiz oldugu bir konuda basarili olacagi seklinde yorumlanir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan Görmek

Rüyada Hristiyan olduğunu görmek, dini inancın zayıflamasına işaret eder. Hristiyan bir kişi ile konuştuğunu görmek, yeni dostlar edinmeye delalettir. Hristiyan birinin Müslüman olduğunu görmek ise hastalık ya da vefat ile tabir olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hristiyan görmek olumlu olarak kabul edilen, hayra yorumlanan bir rüyadır.  Bu rüyayı gören kişi yanlış davranışlarından vazgeçerek, doğru yolda ilerlemeye başlar. Yine bu kişinin manevi yaşamında son derece olumlu gelişmeler zuhur eder. Bu kişi dini açıdan kendi eksiklerinin farkına vararak, ilim ve irfan sahibi kişilerden dini yönünü güçlendirmek için bilgi almaya başlayarak iyi bir insan olma yolunda adımlar atmaya başlar. İslami açıdan da bakıldığında çevresindekilerinin hatalarını kapatan, iyi niyetli, çok sevap işleyen bir insan olduğunu gösterir. Ayrıca bu kişi paylaşmayı sever ve hep doğru adımlar atmaya çalışır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan Olduğunu Görmek

Kişi eğer rüyasında Hristiyan olduğunu görür ise yine hayra yorulan ve olumlu olarak değerlendirilen bir rüyadır.Bu rüyayı gören kişi, inancını test ederek, kendisinin dini açıdan ne kadar güçlü bir kişi olduğunu görür. Kendisinin hatalı davranışlarının farkına varır. Allaha yakın olan insanlar ile dost muhabbetlerini geliştirir ve çevresine faydalı olmak için ciddi adımlar atar. Elde ettiği servet tamamen helal yolla kazanılan bir servettir ve her anlamda son derece iyi, dürüst ve namuslu bir insandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hristiyan Biri ile Konuşmak

Eğer kişi rüyasında Hristiyan birisi ile konuştuğunu görür ise o zaman bunun anlamı,  yaşadığı sıkıntılı bir dönemde yaşamına girecek bir kişi sayesinde son derece yaşamında olumlu gelişmelerin olacağına ve dertlerinin biteceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hristiyan olmak, din değiştirdiğini gören kimse bekar ise yabancı ülkeden biriyle evleneceğine ve hayatında meydana gelecek köklü değişikliklere işarettir. Evli kimse için var olan düzenini bırakacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hristiyan görmek

Rüyada Hiristiyan görmek bir kaç şekilde yo-rumlanir. Rüyasında Hiristiyan olduğunu görmek, dinine karşı inanci olmadığına delalet eder. Rüyasında bir Hiristiyan gören, eğer birine karşı bir düşmanlığı varsa, ona galip ve üstün gelir. Bir Hiristiyan’in Islam olduğunu görmek, onun Müslüman olacağına veya ölecegine işarettir. Hiristiyanlarla beraber oturup kalktigini gören onlarla arka-das olup tamami ile Hiristiyanliga meyil eder. Savasta olan bir kişi-nin Hiristiyan görmesi zafere ulasilacağına delildir. Bir Hiristiyan’in din degistirerek başka bir dine girdiğini görmek, onun kendi dininde sebat edecegine delalet eder. Bir Hiristiyan’in minareye veya minbere çıktığını görmek, onun bir musibete uğrayacağına işaret-tir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

585 Aktif
1 Üye ve 584 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12970
Dün : 21898
Toplam : 48093124
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...