Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
242 okuma
authenticrys Rüya kategorisinde Rüyazede (1.5k puan)  
düzenledi
Rüya oturduğumuz evin camından bakıyorum dısarda yerdeki safalt parca parcalara ayrılmış her biri araba kadar açılı şekilde birbirinin üstüne binip sürükleniyor yerde sel var yani öyle bir sel ki sabit asfaltı kaldırıp tekne gibi sürükleyecek kadar güçlü öyle güçlü ki evimizin temeli boşa düşüyor ev bir an sarsılıp pizza kulesi gibi yatıyor biraz daha fazla.sonra ben camdan asagı bakıyorum evin durumuna catırdama sesleri ve toz ama oylece kalıyor yıkılmıyor esim ben panik halinde ne yapacagımızı düşünürken evin içinden bir duvar parcası yada evin içinde devrilen bir sey oğlumun üstüne Düşecekken tutuyorum ogluma sarılıyorum az ayagının ucuna değiyor ama hissetmiyor canını acıtmıyor bir sey olmuyor rahatlıyorum bu sekilde uyandım.birde yıne Baska bir rüya aynı gün gördüm. Dişimi fircalıyorum ve agzımı suda temizlemeden uyuyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba :)
Ev insanın huzurlu ve mutlu hissettiği yerdir. Siz evdesiniz ve dışarıdan bakıyorsunuz. Dışarıda çok şey olabilir ama insan kapıyı kapatınca her şey dışarıda kalır. Evinizin dışında çok olay olmakta,o asfaltlar yerinden kalkarken siz bunları sadece görüyorsunuz size ve evinize zarar gelmiyor. Gerçekte de böyle çevrenizde yaşanan kötü olaylara sadece seyirci kalıyorsunuz fazla karışmak ve ortalığı daha da karıştırmak istemiyor da olabilirsiniz. Ya da bu olaylar sizin akrabalarınız arasındadır bir şey demezsiniz. Daha sonra o sel sizin evinizi yamultuyor fakat eviniz yıkılmıyor. Bu olayın şöyle olduğunu düşünüyorum; dışarıda yaşanan olaylar,ailevi sorunlar sizin ya da eşinizin ailesinde olan olaylar olabilir bu olaylara siz de dahil olacaksınız ailenizle fakat evinizde hala huzurunuz ve güveniniz var. Yani bazı olaylar ailenize kadar taşınacak ama birlik ve beraberlik ile sorun çözülebilir gibi. Oğlunuzun üstünden de yürüyen bir konu olabilir fakat bu önemli degil ne can acısı var ne oğlunuzun başına gelen bir şey var. Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Oğlunuza karşı gerçekte yaşadığınız duygular aslında rahatlatmanız ve korumanız. Gerçekte de koruma ve sahiplenme içgüdüsü hakim. Aslında rüyanız güzel çünkü kimseye zarar gelmiyor,kötü bir olay yaşanmıyor sadece dışarıda olan bazı olaylar size de yansıyor ve sadece iç  sıkıntısı oluyor gibi bu durum. Bu sel olayını da psikolojik olarak iç sıkıntınız,son zamanlardaki güncel olaylar,her ailede olan olaylar,geçim sıkıntısı,iş vb.konular nedeniyle endişeleriniz olabilir.
Dişlerinizi fırçalamanızı da istenmeyen olaylardan kurtulmak istediğinize ve akrabalarınız tarafından yaşanan bazı olaylara sabırlı olmanızı gösteriyor olabilir. Hatta o sel olayını da ben akrabalarınız olarak düşünmüştüm. Diş fırçalamanız da kurtulmak isteğiniz anlamına geliyor.
Umarım anlaşılır olmuştur. Hayırlısı olsun.
Başka rüyalarınızda görüşmek üzere sevgilerimle :))
Bakabilirsiniz :
https://www.ruyadaruya.com/113385/ruyada-dis-fircalamak-tabirleri-derlemeler
+1 oy
authenticrys Rüyazede (1.5k puan)  
Çok tesekkurler ama gördüğüm ruyadaki o tsunami heyelanımsı o hareketler ve dünyanın ilkel görüntüsü sanki dünya yeni olusmus ta magma parcaları yüzüyor çok ama çok net bir rüyaydı hayrolsun diyorum çok tesekkurler detaylı rüya anlatımınız için
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
O yüzen şeyler magma parçaları felan yeni çıkan konular ya da yeni ortaya atılmış tartışmalar olmamakla beraber geçmişten gelen şeyler olmalı. Yani uzun zamandır olan akrabalar arasında ya aileleriniz arasında olan konular da olabilir. Bu konuları siz duyuyorsunuz sizi etkileyen bir şey yok fakat sel vurunca sadece siz de konuya dahil olacaksınız gibi. Klâsik ailevi konular olarak düşünüyorum. Hangi akrabalar arasında yoktur ki birbirleri arkalarından konuşmak,miras mevzusu,takısı, düğünü felan :D siz yine de dikkatli olun zamanla kurtulacaksınız. Rica ederim tekrardan :))

İlgili rüyalar

+8 oy
3 yorum 311 okuma
yokkikimsehani 9 Ocak 2021 Tabir kategorisinde yokkikimsehani Karabasan (641 puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 191 okuma
+10 oy
1 yorum 324 okuma
Karga 30 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 219 okuma
dimit 17 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 198 okuma
kan 23 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde kan Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 229 okuma
orkun 3 Eylül 2019 Rüya kategorisinde orkun Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 129 okuma
Yagmur2012 3 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 172 okuma
Gülser 24 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Gülser Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 181 okuma
SelimRuya 19 Kasım 2019 Tabir kategorisinde SelimRuya Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 124 okuma
Sinem can 5 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Sinem can Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 179 okuma
30 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Buse M.   yazdı
+7 oy
2 yorum 511 okuma
Uzumaki 10 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Uzumaki Karabasan (82 puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 203 okuma
alcn 6 Şubat 2021 Rüya kategorisinde alcn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

393 Aktif
0 Üye ve 393 misafir
Bugün : 19872
Dün : 23857
Toplam : 48078181
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...