Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
510 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Genel olarak olumsuz yorumlanan bu rüya, aynı zamanda kişinin hayatının ve düzeninin alt üst olacağına, mutsuzluğa, üzüntüye ve kedere delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

42 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kasırga olduğunu görmek

Kasırga rüyaları genellikle yıkım, tahrip ve zarar vermek ile ilişkilendirilir. Aslında rüyada kasırga sembolik olarak yaşamımızı etkileyen yıkıcı dış güçler ve istikrarımızı bozacak derecede etkili olabilecek her şeyi temsil edebilir. Kasırga rüyalarında iki ana unsur bulunur: tahrip eden ve tahrip edilen. Bu yüzden bu rüyaların yorumlanması için rüya sahibi öncelikle bu iki unsurun hangisinin tarafında olduğunu anlamaya çalışmalıdır.

 

Rüyada kasırga istikrarımızı ve konforumuzu sarsacak tüm tehlikelerin sembolü olabilir. Bu rüya bazen kendi ellerimizle kurduğumuz düzen ve tüm kazanımlarımızın tehlike altında olduğuna karşı uyarı içerebilir. Bu rüya aslında kasırganın süpürme ve yok etme etkisine bağlı olarak yorumlanmalıdır. Çok güçlü bir kasırga sahip olduğumuz düzeni ve istikrarı yerle bir edecek bazı değişimlerin hayatımıza girebileceği konusunda bizi uyarır. Kısacası, rüyada kasırga bir şeylerle artık vedalaşmamız gerektiğini bize haber verir.

 

Bazen kasırga aslında yeninin hayatımıza girmesi için eskiyi yok etmek için gelen yıkıcı dış güçlerin temsilcisidir. Nasıl bir bina yapmak için eski binayı tamamen yıkmamız gerekiyor ise hayatımıza yeni girecek bir şeye yer açmak için de eskiyle vedalaşmamız gerekmektedir. İşte rüyada görülen şiddetli ve yıkıcı kasırga aslında yeniye yol açmak için hayatımızdaki eskiyi yok edecek ve süpürecek tüm dış güçlerin simgesi olabilir. Bu yüzden kasırga bazıları için değişimin ve yeniliklerin arifesi olarak kabul edilen bir rüyadır. Bu rüyada kasırganın bizden tam olarak neyi alıp götürdüğüne odaklanmamız gerekir.

 

Kasırga rüyasının İncile göre yorumu ise “içsel duygusal fırtına” ve bastırılmış duyguların iç dünyamızda patlak vermesidir. Bu yorumculuğa göre kasırga aslında belli edilmeyen ve rüya sahibinin içinde bastırdığı öfke ve kızgınlığın temsilcisidir. Ayrıca İncil kasırgayı Tanrının bir tezahürü ve cezası olarak yorumlamıştır. Bu yorumculuk anlayışına gören kasırga geçmişte yapılmış bazı hataların cezasının kesileceği ve Tanrı tarafından yapılacak bir tahribatın yaklaştığı konusunda uyarıdır. Aynı zamanda kasırganın merkezinde olmak kişinin içsel şeytanıyla savaşmak ve doğru yol arayışıdır. Rüyasında kasırganın kendisinden güçlü olduğunu görenin şeytanı da kendisinden güçlüdür fakat kasırga tarafından yıkılmayan kişi kendisini kontrol etmeye çalışan içsel şeytanıyla başa çıkabilecek güçtedir.

 

Rüyada kasırga bazen öfkeli durumlara ve bu öfke sonrası kendi hayatımızda ya da çevrede verdiğimiz zararlarla ilgilidir. Rüya sahibi kasırgadan kimin ya da nelerin etkilendiğine bakarak bu rüyayı yorumlamalıdır. Rüyasında kasırga gören kişinin iç dünyasında kasırgalar kopmakta ya da duygusal patlamalar yaşanmaktadır. Bu rüya bazen öfke ile kalkıp zararla oturmak konusunda bize uyarı getirir. Kasırga rüyaları genellikle iç dünyamızdaki çalkantılar ve öfke patlamalarıyla ilgilidir. Rüyada kasırganın gelip geçtiğini ve zarar vermediğini gören gerçekte ani bir öfke patlaması yaşayarak sonrasında sakinleşebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasırga Görmek

 Rüyasında kasırga gören kişinin rüyası hayırlı olarak yorumlanmamaktadır. Bu rüyayı gören kişinin ilerlemekte olan günlerde oldukça zor zamanlar geçireceğine de işaret etmektedir. Bu kişinin işlerinin bozulması sebebi ile iflas edebileceği, yıllarca biriktirdiği mal varlıklarını da kaybetme noktasına geleceğine işaret eder. Genelde rüya sözlüğü yazarları tarafından da olumsuz yorumlamakta olan bu rüya, aynı zamanda da kişinin hayatının ve de düzeninin alt üst olacağına ve mutsuzluk ile delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok şiddetli, hızla esen, her tarafı yakıp yıkan kasırga görmek, üzüntü, keder ve ziyana delalet eder. Kişinin Rüyasında kasırga görmesi yakında birçok üzüntü ve sorun ile karşı karşıya kalacağınız anlamına gelir. Güçlü olursanız, bunların üstesinden gelebilirsiniz. Bazı kere de bu rüya, büyük bir günaha işarettir. Bir kimse rüyada bulundu yerde bir kasırga çıktığını görse, o kişinin işinde veya evinde bir tatsızlık çıkacağına işaret eder. Böyle bir rüya görenin hemen Rabbine dönmesi, günahlarına tövbe etmesi gerekir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen kasırga, estiği tarafa ve şekline göre mânâ taşır ve öyle tabir edilir. Rüyada kasırga görmek; kasırga davranışlarınıza ve çevrenize karşı dikkatli olmalısınız, aksi halde işleriniz bozulacak demektir. Rüyada kasırgaya tutulduğunuzu görmek, yaptığınız incitici bir hareket yüzünden arkadaşlarınızın tenkidine uğradığınıza alamettir. Onların gönlünü alarak yeniden sevgi ve saygılarını kazanmanız lazım geldiğine işarettir. Her zaman dikkatli olmak gerektiğine işarettir. Çoğu yorumcular, rüyada kasırga görmeyi hayra yormamışlardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KASIRGA: Rüyada her tarafı yakıp yıkan kasırga görmek, üzüntü, keder ve ziyana delâlet eder.

Rüyada kasırga görmek, rüya sahibinin önünde çok zor günlerin olduğu ve kişinin çok zor şeylerle sıvan edileceği şeklinde tabir edilir. İşlerin bozulması nedeniyle kişinin iflas etmesi, tüm malına haciz gelmesi ve yılların emeği olan mal varlığını kaybetmesi anlamına gelir.Rüyayı gören kişinin hayatını adeta bir kâbusa çevirecek olayların yaşanacağına tüm düzenin alt üst olacağına, mutsuzluğa, üzüntüye, kedere ve gözyaşına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasırga Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kasırga görmek, hayırlı olarak yorumlanmamaktadır. Rüyayı gören kişinin ilerleyen günlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir. İşlerinin bozulması nedeniyle iflas edebileceği, yıllardır biriktirdiği mal varlıklarını kaybetme noktasına geleceğine delalet eder.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından olumsuz yorumlanan bu rüya, aynı zamanda kişinin hayatının ve düzeninin alt üst olacağına, mutsuzluğa, üzüntüye ve kedere delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga görmek, iş hayatında çok aksilik yaşayacağına, genelde olumsuzluklara, uğursuzluğa, şanssızlık demektir.Hayatında yaşanacak bir karmaşanın içerisinde olacağına, yaptığı planların ters olacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda bir kasırgaya tutulduğunuzu görmeniz; kırıcı bir davranışınızdan dolayı arkadaşlarınızın tenkidine maruz kalacağınıza, onların gönüllerini alarak yeniden sevgi ve saygılarını kazanmanız gerektiğine yorumlanır.

Rüyada her tarafı yakıp yıkan kasırga görmek, üzüntü, keder ve ziyana işaret eder.

Rüyada görülen kasırga, endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga görmek

Rüyada kasırga görmek hayatınızda önemli değişikliklerin olacağına işaret eder. Hayatınızın zor bir döneminin başladığına, maddi ve manevi sıkıntılar yaşayacağınız günlere işaret eder.

Rüyada kasırga görmek, gam ve kedere düşmeye, geçim darlığına, endişe ve korkuya, düzeninizin alt üst olmasına, mutsuzluğa ve umutsuzluğa düşeceğinize, huzurunuzun kalmayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, işlerinde aksama olacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına yorulur.
Rüyada kasırga gördüyseniz

    İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.
    Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga ve hortum görüldüğünde refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şiddetli kasırga görülmesi fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin içinde kasırga görülmesi çok büyük bir acı duyacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük kasırga görüldüğünde bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, bol dua edeceğine alamet ettiğine inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga çıkması rüya sahibi kişi için sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet ettiğine inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga fırtına görüldüğünde hasta ise daha kötüye gideceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, başının derde gireceğine delalet ettiğine inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ateşli kasırga görüldüğünde yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumcularına göre rüyada kasırgadan kurtulmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret ettiğine inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum kasırga görüldüğünde kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına inanılmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre rüyada kasırgadan kaçmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökyüzünde kasırga görüldüğünde hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, dualarına karşılık alacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına alamet ettiğine inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırgada uçmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerine göre rüyada kasırgaya kapılmak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalet ettiğine inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga olduğunu görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalet ettiği söylenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kum kasırgası görülmesi attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırgadan korunmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, problemleri teker teker çözeceğine inanılmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırgadan saklanmak rüyayı gören için çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, iş yeri sahibi olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah kasırga görülmesi yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına alamet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su kasırgası görüldüğünde ondan kazanç elde edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga seyretmek rüya sahibi kişi için nimet bolluğu yaşayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına delalet ettiği söylenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizde kasırga görüldüyse bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet ettiği söylenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırganın içine girmek rüya sahibi için yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yüksek bir makama geleceğine delalet ettiğine inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Öfke

    Yıkım

    Zarar

    Tahrip

    Yenilik

    Tehlike

    Değişim

    Kapılmak

    Yok etmek

    Kaçamamak

    Yıkıcı güçler

    Kontrol kaybı

    Yaklaşan son

    Öfke patlaması

    Duygusal fırtınalar

    Radikal değişimler

    Her şeyi mahvetmek

    Yeninin eskiye yer açmas
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasırgaya Yakalandığını Görmek

Rüyasında kasırgaya yakalandığını ve zarar gördüğünü gören kişinin itibar göreceği büyük bir girişiminde bulunacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kazancının artacağına ve işlerini genişleteceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin bolluk ve bereket içinde varlıklı bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin kaçıramayacağı bir fırsat yakalayacağı şeklinde de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırga görmek, rüya sahibinin hayatında zor günler geçireceği bir döneme girmesi şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin derin üzüntü ve keder yaşamasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin manevi açıdan bazı kayıplar yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

Ayrıca rüya sahibinin işlerinin kötüye gitmesine ve bu nedenle çevresine karşı olan itibarını yitirmesine işaret eder. Rüya sahibinin maddi açıdan zarar görmesine ve borca girmesine de işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasırga Çıktığını Görmek

Rüyasında kasırga çıktığını gören kişinin hayatında bazı değişiklikler yapmak istemesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin geleceği ile ilgili kararlar almasına ve bunları gerçekleştirmek için şimdiden bazı yenilikler yapması şeklinde yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyada kasırga çıktığını görmek, rüyayı gören kişinin tartışmaya neden olacak bir söz söylemesine ya da davranışta bulunmasına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise de rüya sahibinin hayırlı bir kişiyle tanışıp gönül ilişkisi kurmasına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasırgadan Kaçtığını Görmek

Rüyasında kasırgadan kaçtığını gören kişinin beklemediği bir anda hayatının baştan aşağı değişeceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin plansız günler yaşayacağına ve yoğun günler geçireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu hayatın tam tersi bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyada kasırgadan kaçmak, rüyayı gören kişinin maddi değeri yüksek olan bir eşya satın alacağı şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasırgadan Kurtulduğunu Görmek

Rüyasında kasırgadan kurtulduğunu gören kişinin alacağı güzel bir haber şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kendisinin ya da bir yakınının sağlığına kavuştuğu haberini almasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin mutlu olacağı bir döneme girmesine ve hareketli günler geçirmesine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Kasırga Görmek

Rüyasında denizde çıkan bir kasırga gören kişinin uzak bir yerden alacağı haberle sevinç gözyaşı dökeceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin mutlu olacağı bir döneme girmesine işaret eder. Rüya sahibinin ailesiyle birlikte keyifli vakit geçirecekleri bir yere gitmeleri şeklinde de yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin kendisine zaman ayıracağına ve hoşlandığı şeyleri yapacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kasırgaya tutulduğunuzu görmek, yaptığınız incitici bir hareket yüzünden arkadaşlarınızın tenkidine uğradığınıza, onların gönlünü alarak yeniden sevgi ve saygılarını kazanmanız lazım geldiğine işarettir. Her zaman dikkatli olmak gerektiğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasırga Görmek

Rüyada kasırga görmek, kasırga davranışlarınıza ve çevrenize karşı dikkatli olmalısınız, aksi halde işleriniz bozulacak demektir. Yakında birçok üzüntü ve sorun ile karşı karşıya kalacaksınız. Güçlü olursanız, bunların üstesinden gelebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada her tarafı yakıp yıkan bir kasırganın çıktığı­nı görmek, iyi sayılmaz. Keder ve üzüntüye, zarar ve ziya­na işarettir demişlerdir. Bazı yorumcular, rüyada kasırga görmeyi, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek bazı değişikliklere işarettir demişlerdir.

Rüyada bir kasırga çıktığını görmek, her şeyde uyanık ve temkinli bulunmanız gerektiğine dair bir uyarıdır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
1 Üye ve 415 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15230
Dün : 23857
Toplam : 48073558
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...