Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sel görmek, birkaç farklı şekilde yorumlanır. Kimisinde iş hayatında yaşanacak sıkıntılara işaret ederken kimisinde ise salgın olarak yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Sel Görmek

Rüyada sel görmek zorluk, darlık ve meşakkat olarak değerlendirilir. Rüyada sel olduğunu görmek aile hayatında da bazı anlaşmazlıkların, fikir ve görüş ayrılıklarının olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet eder. Rüyada sel olduğunu gören kişi işini kaybederek yokluğa düşebilir ve sağlık problemleri yaşayabilir. Aynı zamanda kişinin iş ve ticaret hayatında onu bertaraf etmek ve ezip geçmek isteyen rakiplerinin ve mesai arkadaşlarının olduğu anlamına gelir.

Rüyada suyun ya da yağmurun gerekenden fazla olması hiçbir zaman iyi şeyler olacağına delalet etmez. Suyun fazlalığı ya da yağmurun çok fazla yağması ekinlerin bozulmasına, insanların zor durumlara, sıkıntılara ve yokluğa düşeceğine işaret eder. Sel bazen bir söz işitmeye ya da aslı olmayan haberlere de işaret eder.
Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapılmak, kişinin bir işiyle ilgili olarak resmi engele takılmasına, selden kurtulduğunu görmekse işinin resmi olarak çözüleceğine delalet eder.
Rüyada Her Yerin Sular Altında Kaldığını Görmek

Rüyada her yerin sular altında kaldığını gören kişi birinden bir hastalık kapacak ve sağlık sorunu yaşayacak demektir. Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmen aynı zamanda üzüntüye neden olacak olayların yaşanacağına delalettir.
Rüyada Eve Su Basması

Rüyada eve su basması eğer zarar verici şekilde ise eşyaları ve o aile bireylerini önüne katıp götürüyorsa bu, o hane halkının başına çok üzücü ve yıkıcı şeyler geleceğine işaret eder.
Rüyada Dünyanın Sular Altında Kaldığını Görmek

Rüyada tüm yeryüzünün sular altında kaldığını görmek doğal ama yok edici güçlü doğa olaylarına, toplumları yok edecek olan vebaya ve halkların boynuna yüklenecek olan maddi yükümlülüklere delalet eder. Rüyada güçlü bir sel olduğunu görmek aynı zamanda hasıma işarettir.
Rüyada Sel Baskınından Kurtulamamak

Rüyada evde sel baskınından kurtulmak, yapılması halinde sahip olunan evi, aileyi ve düzeni kaybetmeye neden olacak bir işin ya da hareketin deyim yerindeyse hasbelkader yani şans olarak nitelendirilecek bir engelleneme sonucu yapılmaması sayesinde bir zarardan dönmek anlamına gelir. Rüyayı gören kişiye “iyi ki yapmamış”, “iyi ki gitmemişim”ya da “iyi ki almamışım” dedirtecek bir olayın yaşanması demektir. Rüyada işyerinde sel baskınından kurtulmak, gelirin azalmasına, buna karşın yine de işin devam etmesine, ticarethanenin varlığını ve faaliyetini sürdürmesidir. İşsiz kalmaktan ya da kepenk kapatmaktansa az kazanmaya razı olmaktır.
Rüyada Sel Felaketi Görmek

Rüyada sel felaketinde tüm insanların, eşyaların ve hayvanların telef olduğunu görmek, insanlığı etkileyecek bir değişimin olması anlamına gelir. Bu değişim olumlu yönde gerçekleşecek ve yaşama güzellik katacaktır. Bazı toplumsal kavramların insanlar için faydalı yönde değişmesidir. Rüyada sel felaketinden insanların kurtulmasına yardım ettiğini görmek, sosyal ve toplumsal sorunlarla ilgili olmaya, bazı derneklerle birarada yararlı işler yapmaya ve hem insanlar hem de hayvanlar adına sahada savaşan gerçek bir gönüllü olmaya yorulur. Rüyada sel felaketi olması nedeniyle evlerin sulara gömülüp yok olduğunu görmek, taşınmak ve çevre değişikliği yapmaktır.
Rüyada Sel Sularına Kapılmak

Rüyayı gören kişinin yaşadığı kararsızlığı, kafa karışıklığı, belirsizlik, imkânsızlık ve bazı zorunluluklar nedeniyle yaşamının karmaşık bir hale gelmesine ve bu dönemde tabiri caizse bir oyana bir buyana savrulmasına işaret eder. Bu durum rüya sahibinin zaten karışmış aklının daha çok karışmasına, bu nedenle bir işini bitirmeden bir diğerine geçmesine yani işlerinin yarım kalmasına ve hayatında da bir duraksama devri yaşanmasına neden olacaktır. Rüyada sel sularına kapılmış bir insan görmek, bir kimsenin çaresizliği karşısında üzülmeye ve ona destek olmaya çalışmaya yorulur. Rüyada sel sularına kapılmaktan kurtulmak, zor bir işin üstesinden gelmeye ve bir konuda büyük bir başarı sağlamaya delalet eder.
Rüyada Köyü Sel Basması

Gidilen bir yerde yaşanılacak tatsız bir tartışma ya da kötü bir olay nedeniyle o gerginlikten etkilenmek, mutsuz olmak ve ortamdaki soğuk ve nahoş havayı dağıtmak için birşeyler yapmaya çalışmak anlamına gelir. Üzüntüye, endişeye ve paniğe neden olacak bir durumun haberini almak ve yola koyulmak ya da telefona sarılmak vasıtasıyla harekete geçmeye yorulur. Rüyada bilmediğin, görmediğin ve gitmediğin bir köyü sel bastığını görmek, rüyayı gören kişinin bilgisi dışında kendisinden istenecek bir iş nedeniyle karşısındakine yardımcı olamayacağına işaret eder. Rüyada köyü sel basması ve köylülerin sel sularına kapılması, ofis, holding ya da dükkân gibi bir işyerinin kapanması, iflas etmesi ya da iş kaybı yaşaması nedeniyle personelin işsiz kalması ya da grev yapması demektir.
Rüyada Çamurlu Sel Suyu Görmek

Bir durumun ya da bir meselenin derinliğine yani ciddiyetine ve önemine yorulur. Çözülmesi ya da atlatılması pek kolay olmayacak bir olay ve bu olayın yaşanması nedenliyle ortalığın yatışmasının ve hayatın normale dönmesinin de zaman alması demektir. Ortalığın talan olmasına, insanların ortada kalmasına ve her kesimin bundan etkilenmesine delalet eder. Rüyada çamurlu sel suyunu içmek, riske girmeyi gerektirecek atılımlar yapmaya, rüyada çamurlu sel suyunda yıkandığını görmek, dikkatsizlik ve kendini ihmal etmek nedeniyle hastalanmaya işaret eder. Bağışıklığın düşmesi nedeniyle grip, nezle olmak ya da enfeksiyon kapmak gibi çaresi olan hastalıklarla uğraşmak anlamına gelir.
Rüyada Berrak Sel Suyu Görmek

Sonuçları önceden tahmin edilebilecek dolayısıyla da artı ve eksileri hesaplanarak girileceği için kayıp yaşanmasına karşı önlemler alınabilecek işlere girmeye alamet eder. Rüyada berrak sel suyundan içmek, kazancı olmasa bile birşey de kaybettirmeyecek bir atılım gerçekleştirilmesine yorulur. Rüyada berrak sel suyunda yıkandığını görmek, bir olanağı doğru ve faydalı şekilde kullanarak tasarruf etmeye delalet eder. Rüyada berrak sel suyunda yüzmek, bir dezavantajı kıvrak zekâlı ve çözümcül yaklaşımlar geliştirme yeteneğine sahip olmak sayesinde avantaja çevirmektir. Yani olumsuz bir olayı kendi yararına kullanmanın yollarını bulmayı başarmak demektir.
Rüyada Deprem Ve Sel Görmek

Rüyada deprem ve selde öldüğünü görmek, rüya sahibinin bazı fobileri (korku) olduğu anlamına gelir ve onun zayıf yönlerine işaret eder. Örneğin; gerçekten de geçmişte yaşadığı bir depremden çok etkilenmiş olması yüzünden her an depremin yeniden olacağını düşünmesi ve hissetmesi gibi. Ya da boğulmaya, yüksek bir yerden düşmeye karşı duyduğu büyük endişe gibi. Rüyada deprem ve selden kurtulduğunu görmek, kendini aşmak demektir. Rüya sahibinin kendisiyle mücadele halinde olduğu ve saplantı haline getirdiği bir duygusunu yenmesine ve kendisine karşı zafer kazanmasına yorulur. Bu zafer kişi için bir milat ya da dönüm noktası olacağı gibi yapmak istediği bir sürü işin önündeki engeli de kaldırmış olacaktır. Basit bir örnekle, unutamayacağını sandığı eski aşkını unutmayı başarması ve bu sayede kendisine değer verecek, onu gönülden sevecek kimseye ulaşmanın önünü açması şeklinde açıklanabilir.
Rüyada Dağdan Sel Geldiğini Görmek

Kişinin kendisine önceden bildirilecek bir haber sonrasında bir kimseye karşı gardını almasına (savunma yapmaya) ya da bir olay karşısında gerekli hazırlıkları yapmasına ve kendini bu sayede kurtarmasına yorulur. Rüyada dağdan sel geldiğini ve felaket olduğunu görmek, hiç hesaplanmamış bir duruma düşmeye ve bu durum karşısında aciz halde kalmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin cebinde parası var zannettiği için gittiği bir yerde hesabı ödeyememesi ya da aldığı şeyleri kasada bırakmak zorunda kalması nedeniyle yaşayacağı utanç, mahcubiyet ve kaos anlamına gelir.
Rüyada Sel Suyunda Kaybolmak

Rüyayı gören kişinin bilmediği işlere girmesi durumunda maddi kaybının büyük olacağına yorulur. Bu nedenle yakın zamanda gerçekleştirilmek istenen bir girişim planı varsa eğer bir danışmanlık hizmeti almak, olası maddi kaybı önleyebilir ya da en aza indirebilir. Rüyada sel suyunda kaybolmaktan kurtulmak, kişinin insanüstü bir çaba ve özveri göstererek önemli bir hastalığı yenmesi, düşmanlarını alt etmesi ya da melanetli ve uğursuz bir kazayı hasarsız, kayıpsız ve yarasız beresiz atlatmasına işaret eder. Rüyada sel suyunda kaybolan birini görmek ve onu kurtarmak, bir kimseye yapılacak insanlık ya da gösterilecek insaniyet sayesinde o kimsenin minnetini kazanmaya yorulur. Rüyada sel suyunda kaybolan birini görmek ama hiç birşey yapamamak, rüya sahibinin sorumluluk duygusu taşıyor olmasından dolayı bir olayda kendini suçlaması demektir.
Rüyada Sel Görmenin Psikolojik Yorumu

Sel, yaşanılması istenmeyecek fakat bazen kaçınılmaz doğal afetlerden biridir. Her ne kadar önlem alınsa da önüne geçilmesinin mümkün olmayacağı fakat en azından gerek can gerekse mal kayıplarının hiç olmazsa düşük düzeyde yaşanacağı bu felaketin rüyalara yansıması bireyin huzursuz bir hal içinde olduğunun kanıtıdır. Bu ruh ve duygu hali bireyin verdiği yaşam mücadelesinin ve yaşadığı hayat gailesinin kızıştığı bir dönemin yansımaları olabilir. Dolayısıyla da rüyası, eğer başına gelirse kendisi için felaket diye nitelendireceği bazı şüpheleri ve endişeleri olduğu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel görmek, pek hayırlı anlamlar taşımaz. Bu rüya, toplum arasında yaygınlaşacak olan bulaşıcı bir hastalığa işaret eder. Bu aynı zamanda yaşanacak bir felaket olarak da yorumlanır. Rüyasında sele kapıldığını ancak sonrasında sel sularından kurtulduğunu gören kişi, yakın zamanda bazı problemlerle karşılaşacak ancak çaba azmi sayesinde bir süre sonra bu problemlerden kurtulacak demektir.

Rüyasında sel sularıyla uğraşan kişi, gerçek hayatta etrafındaki kötü niyetli kişiler ve düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
"Rüya içerisinde sel görmek; meşakkatli yollar, zorluk, darlık şeklinde değerlendirilmektedir. Rüya içerisinde selin olduğunu görmek, aile yaşamında da kimi anlaşmazlık ve tatsızlıkların, düşünce, fikir ve görüş ayrılıklarının olmasına, aile içerisinde bir süre ağız tadının kaçacağına işaret eder. Rüyada sel olduğunu gören birey, işini kaybedip yokluğa düşer ve sağlık sorunları yaşayabilir."

Rüyada sel görmek, bunun dışında bireyin ticaret ve iş yaşamında kişiyi ezip geçmeyi isteyen, onu bertaraf etmeyi arzu eden rakiplerinin, arkadaşlarının olduğu anlamına gelmektedir. Rüyada yağmur suyunun olması gerektiğinden fazla olması, hiçbir zaman iyi şeyler olacağına işaret değildir. Suyun çocukluğu ve yağmurun çık yağması, ekinlerin bozulacağına, bireyin güç duruma, sorunlara, sıkıntılara düşeceğine işarettir. Sel kimi zaman bir söz işitmeye veya aslı olmayan konulara işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Baskınının Olması

Rüyada sel baskınının görülmesi; hayırlara vesile olmayan, sıkıntıları ve belaları ifade eden bir rüyadır. Bireyin yaşamı kadar, yakın çevresi hatta yaşamış olduğu toplum ya da toplulukları ilgilendiren problemlerin gündemde olacağını, ülkede huzuru olumsuz etkileyecek kimi olayların sonucunda gerginliğin artacağını bildirmektedir. Sel baskını; uyarılara kulak asılmadığını ve bile bile hataya düşüleceğini, yaşamlarında garanti altına alacakları her şeyi anında kaybedip, bütün yaşantılarını sorgulayacaklarını bildirmektedir. Düşmanların gazabına uğramak şeklinde de yorumlanan rüya, bireyin hasımlarından görecekleri kötülüklerin tez zamanda artacağına ve fiziki oldukları kadar maddi kayıpların da yaşanacağına alamet eder. Manevi şekilde üzüntü içerisinde kalmanın, yaşanan kayıplardan ötürü, derin bir duygu çöküntüsü yaşanacağı anlamına da gelir. Güvenilen bireylerin azalması, bireyin hiçbir konudan emin olmaması, hayatının alt- üst olacağı sıkıntılı bir süreci tanımlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Baskını ile Boğulmak

Rüyada sel baskını ile boğulmak; yorucu olması kadar bıktırıcı ve yıpratıcı gelişmelerden haberdar eder. Rüyayı gören bireyin kendisini her konuda bunalmış hissetmesi, bu dönemde sevdiği kişiler içerisinde de soğuk rüzgarların eseceğini, hem aile yaşamında hem de iş yaşamında bozulmaların olacağını, mutluluğun biteceğini ve huzurlu günler geçirmeyeceğinin işaretçisidir. Evladı olan bireylerin iletişim sorunları sebebiyle ev içerisinde gerginlik yaşanması mümkün olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evi Sel Basması

Rüyada evi sel basması; evdeki bireylerden birisinin üzüntülü günler geçireceğine, huzursuzluk çıkmasına, hastalanmalarına neden olacak olan olaylara ve sözlere işarettir. Bu rüyayı gören birey; boşanma, büyük kavga ve yuva dağılması yaşayabilir. Hayırlar ile yorumlanmayan olayları işaret eden rüyanın, aile birliğini temelden sarsacak her çeşit bela ve sıkıntıyı işaret ettiği söylenebilir. Çözümsüz sorunlar nedeni ile depresyona girmek, umutsuzluk içerisinde yaşamak şeklinde de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sellere Kapılmak

Rüyada sellere kapılmak; bireyin bir işi ile alakalı olarak resmi engele takılmış olmasına, selden kurtulduğunu görmek ise; işin resmi şekilde çözüleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Her Yerin Seller Altında Kaldığını Görmek

Rüyada her yerin seller altında kaldığını gören birey, bir kişiden hastalık kapıp sağlık problemleri yaşayacaktır. Rüya içerisinde her yerin sel altında kaldığını görmek, aynı zamanda üzüntüye sebep olacak olayların yaşanmasına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Selden Kurtulamamak

Rüyada ev içerisinde sel kurtulmamak; alınan ya da yapılan evin, düzenin ve aileyi kaybetmeye sebep olacak bir iş anlamına gelir. Bu rüya, şans şeklinde nitelendirilecek olan bir engelleme neticesinde yapılamaması sayesinde zarardan dönmek anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Sularına Kapılmak

Rüyada sel sularına kapılmak; rüyayı gören bireyin yaşamış olacağı kararsızlığı, belirsizliği, kafa karışıklığını, imkansızlığı, kimi zorunluluklar sebebiyle hayatın karışık bir duruma gelmesine ve bu dönem içerisinde bir yerden bir yere savrulmaya işaret etmektedir. Bu rüyayı gören birey, kendini kötü hissedeceği bir döneme girecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel görmek, büyük ve güçlü düşmana, zalim ve despot yöneticiye, zalim bir idareciye, büyük fitne ve kargaşaya veya savaştan galip çıkmış muzaffer orduya işarettir.

Bazen Rüyada sel, düşman hücumuna maruz kalmaya, arkadaşın konuşmasına, yağmur yağmasına veya bâtıl ve yalan söze işaret eder. Rüyada sel görmek, bal, süt, zeytinyağı gibi akıcı şeylere de işaret eder.

Rüyanızda sel görülmesi, selin görüldüğü taraftan önce bir atlının, onun ardından da yaya olan bir habercinin gelmesine işarettir.

Bazan sel rüyası, aslan, kaplan, yılan veya bir savaşçı tarafından yolun kesilmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mevsimsiz gelen sel görmek, selin geldiği taraftan bir fitne ve kargaşa çıkmasına işarettir.

Rüyada selin önünden kaçtığını görmek, epey zahmet çekerek düşmandan kurtulmaya işarettir.

Rüyada kış mevsimi sel geldiğini görmek, marifetsiz, kaba ve cahil, bozgunculuk yapan ve anarşi çıkaran kötü bir topluluğa işaret eder.

Yüzerek sel sularını aşıp karaya/ kıyıya çıktığını görmek, zalim bir hükümdardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada sel sularını geçmekten âciz kalıp, geri dönmek mecburiyetinde kaldığını gören kimse, zalim bir yargıcın veya yöneticinin yakınında oturmaktan kaçınmalı, amirine ve büyüklerine âsi olmamalı.

Selin evine dolmasına engel olduğunu görmek, düşmanla anlaşmaya ve ondan kendine, Ailesine ve akrabasına gelecek zararı önlemeye işarettir.

Rüyada selin evine girdiğini görmek, ahlâksız ve inatçı bir kadınla evlenmeye işarettir.

Selin bir yerleşim alanına girdiğini görmek, selin geldiği bölgede taun ve veba gibi hastalık varsa veya sel kan renginde ve Bulanık akıyorsa, söz konusu hastalığın o yerleşim alanında da görülmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sel sularının yeryüzünü kapladığını görmek, toplumun başına büyük bir felaket gelmesine, azap inmesine, düşman istilâsına veya bulaşıcı hastalıklara işarettir.

Rüyada yağmurun sel olup akması, sıkıntı ve eziyete, hastalığa veya zahmetli bir yolculuğa işarettir.

Rüyada etrafa taşmış vaziyette görülen her çeşit su, üzüntü, keder ve musibete işarettir.

Rüyada selin kanlı, bulanık ve pis aktığını görmek, İlâhî gazaba, veba gibi salgın hastalıklara, çekirge istilâsına, kıtlık veya zulme işaret eder.

Rüyada ev duvarının sel yüzünden yıkıldığını görmek, hanımını kaybetmeye işarettir.

Sele kapılıp bundan kurtulduğunu görmek, devlet idarecileri yüzünden sıkıntıya uğramaya işarettir.

Sel sularıyla uğraştığını görmek, düşmanla mücadele etmeye işarettir.

Rüyaya selle başa çıkabildiğini gören kimse, düşmanını yener.

Rüyada gitmek istediği yerle arasına sel sularının girdiğini gören kimse, aksiliklerle karşılaşır, üzülür ve arzusuna ulaşamaz.

Rüyada sel sularının binaları, temelleri tahrip etmesi, devlet yöneticilerinin zulmüne işarettir.

Rüyada sel sularının çarşı ve pazarı istila ettiğini görmek, bela ve zulme işarettir.

Selin önünü açarak onu nehre akıttığını görmek, düşmana galip gelmeye veya birinin yardımı ile düşmanın şerrinden kurtulmaya işarettir.

Rüyada halkın sel sularından istifade etmesi, bereket ve faydaya işarettir.

Rüyada sel sularını bir kaba doldurup, bunu halka verdiğini, onların da bununla karnını doyurduğunu görmek, gıda maddelerinin ucuzlayacağına işarettir.

Rüyada taşkın olmayan ve zararından korkulmayan sel sularına sahip olduğunu veya ondan içtiğini görmek, güzel bir hayata ve bol rızka işaret eder.

Rüyada soğuk yerlerde sel görülmesi, zarara; sıcak memleketlerde sel görmek, hayır ve menfaate, sevince işarettir.

Rüyada güçlü bir selin girdiği mekânı tahrip ettiğini görmek, orada yaşayanların helâkine işarettir.

Selin bazı insanların evlerine girdiğini, mal ve hayvanları sürükleyip götürdüğünü görmek, bu evleri yağma edecek düşmana veya onlara inecek bir belaya işaret eder.

Rüyada kaynak, nehir, kuyu vb. yerlerde taşkın ve bulanık su görmek, iyi değildir; üzüntü, sıkıntı ve keder habercisidir.

Sel suyunun sıcak aktığını görmek, iyi sayılmaz, musibete işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Görmek

Rüyada sel görmek olumsuz açıdan pek çok anlama gelmektedir. Özellikle iş yaşantısında başarısız bir dönem ve önemli maddi kayıpları ifade eder. Diğer yandan hastalık sorunları, Düşmanlar, bazı dert ve sorunlara da delalet etmektedir. Aile içerisinde bazı görüş ayrılıkları ve bununla beraber gelen çatışmaları anlatır. İş dünyasında bazı sinsi insanların olduğunu ve alaşağı edebilmek için pusu kurduğuna rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Baskını Olduğunu Görmek

Rüyada sel baskını olduğunu görmek belalara ve bazı sıkıntılara yorulur. Sadece rüya sahibinin kendi sıkıntıları değil aynı zamanda çevresindeki ve hatta ülke çapındaki problemleri işaret etmektedir. Hayatında bugüne kadar biriktirdiği birçok şeyi bir anda kaybedeceği üzerine de yorumlanmaktadır. Ayrıca hem eş hem de sosyal yaşamdaki düşmanları işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Olduğunu Görmek

Rüyada sel olduğunu görmek ya da sel olacağını görmek meydana gelebilecek olası sıkıntı ve sorunları anlatır. Kötü günler geçireceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar zarar ile karşı karşıya kalabileceği üzerine yorumlanmaktadır. Yaşanacak bazı başarısız olaylar ve bu olaylar neticesinde özgüven kaybına anlatır. Başka rüya alimlerine göre ise müjdeli bir haber alacağına ve bu haberin kişinin hayatını düzene sokacağı üzerine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sele Kapıldığını Görmek

Rüyada sele kapıldığını görmek rüya sahibinin sıkıntılı günlerden geçmesini ya da geçmek üzere olduğunu anlatan bir rüyadır. Rüyasında sele kapıldıktan sonra kurtulduğunu gören kişiler ise, önce büyük sıkıntılar ve maddi kayıplar yaşadıktan sonra yeniden bunları telafi edeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Selden Kaçtığını Görmek

Rüyada selden kaçtığını görmek rüya sahibinin yaptığı bir iş ortaklığı karşısında ciddi tartışmalara geleceği ve önemli maddi kayıplar yaşayacağına delalet eder. Maddi ve manevi kayıplar ile beraber manevi açıdan da önemli sıkıntı ve sorunlar yaşanabileceği üzerine yorumlanır. Rüya sahibini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına ancak zaman içerisinde bu sorunların üstesinden gelineceğine dair ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Geldiğini Görmek

Rüyada sel geldiğini görmek yakın zamanda çok tehlikeli durumlar ile karşı karşıya kalınacağı üzerine yorumlanır. Ayrıca yaşam kalitesine düşüreceği ve bazı hastalık sorunları ile karşı karşıya kalabileceğine işaret eder. Diğer yandan rüya sahibinin yaşadığı kötü durumlardan kurtulmak için önemli adımlar atacağını yorulur. Bazı riski durumlara gireceği ancak bu durumlardan başarılı bir sonuç ile çıkacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Felaketi Görmek

Rüyada sel felaketi görmek dünya çapında ciddi bir sorun ile karşı karşıya kalınacağı üzerine yorumlanır. Özellikle rüyasında insanlar, hayvanlar ve pek çok eşyanın felakete uğradığını sel üzerinden görünmesi, dünyanın birçok ülkesinde yaşanabilecek olası sorunları anlatmaktadır. Ancak yaşanacak bu felaketin değişimi ile beraber olumlu şekilde faydalar geleceği üzerine iş ifade edilir. Rüya sahibinin bundan sonra toplum ve dernekler üzerinde felaketten etkilenen kişilere yardım edeceğine rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Selden Kurtulduğunu Görmek

Rüyada selden kurtulduğunu görmek rüya sahibinin kıl payı ciddi bir sorundan son anda kurtulduğunu ifade etmektedir. Bunlar arasında iş üzerinden iflas ya da boşanma ile beraber yaşanabilecek ciddi iftiralar olabilir. Özellikle belaya bulaşmadan son anda kurtulacağına ve zaman içerisinde pek çok açıdan başarılı bir dönem geçireceğine de işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yağmur yağmasından meydana gelen sel görmek, iyiye ve hayra yorulmaz. Sel rüyası görmek iyi değildir. Rüyada her yere sel bastığını görmek, halka, bütün insanlara gelecek olan bir belaya veya üzerine gelen ve gelecek olan bir düşmana veya halka gelecek olan salgın bir hastalığa işaretle tabir olunur. Bazı yorumcular, rüyada sel görmeyi, halka gelecek şiddetli bir belaya, uğranılacak büyük bir zulme, düşmanın kuvvetli olmasına veya kolera, tifüs gibi salgın hastalıklara işaret olarak yorumlamışlardır. Rüyasında bir sele yakalanıp, selden yüzerek karaya çıktığını ve selden kurtulduğunu görmek, zulümden kurtulmaya işaret eder. Yüzdüğü halde selden karaya çıkamadığını görmek, zalim bir devlet büyüğünden gelecek zulümden sakınmalıdır şeklinde yorumlanmıştır. Rüyasında sel ile uğraştığını görmek, rüya sahibinin bir düşmanı ile uğraşacağına işaretle yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında selin önüne set çekerek yönünü değiştirdiğini gören kimse, düşmanına üstün gelir ve onu yener, şerrinden kurtulur şeklinde yorumlanmıştır. Rüyasında gitmek istediği bir yere sel yüzünden gidemediğini gören kimse, işlerinde aksiliğe uğrar, kedere düşer ve arzusuna kavuşamaz. Selden kurtulup çıktığını gören, keder ve sıkıntıdan kurtulur şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada sel görmek, hayra yorulmaz. Seli akar görmek, o bölgede bir afet, bulaşıcı hastalık olacağma yorumlanır. Selin içinde kalmak, hastalanmaya, selin dükkanlara girdiğini görmek sel baskınına yahut üzüntüye işaret sayılır. Selin nehirleri bastığını görmek, güçlü bir adamdan yardım isteyerek düşmanın zararından kurtulmaya işaret olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sizi sürükleyen bir sel görmek iyi bir işaret değildir. Bu rüya, sonraki dönemde bazı sağlık problemleriniz olabileceği anlamına gelenbilir, bu nedenle bir doktora gitmelisiniz. Ayrıca, bu rüya işinizde başarılı olamayacağınız anlamına da gelebilir. Önünde kötü bir dönem var, bu yüzden olabildiğince olumlu kalmalısın.

Sel, evlilik hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Bu rüya, işinizden ayrılacağınız ve hastalanacağınız anlamına da gelebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada selin her yeri sular altinda biraktigini görmek halka gelen bir bela, veya üzerlerine gelen bir düsman, veya salgin bir hastaliga isarettir. Kendisini sele kaptirdigini ve sonra kurtuldugunu görmek, hükümet tarafindan bir zorluga ugrayip, sonra feraha çikacagina, delalet eder. Sel ile ugrastigini gören, düsmani ile ugrasir. Sele set çekerek yönünü degistirebilirse, düsmanina üstün gelir. Gitmek istedigi yere sel yüzünden gidemedigini gören, aksilige ugrar, kedere düser. Istegine kavusamaz.

Selin kurtulup çiktigini gören keder ve sikintidan kurtulur. Bazilarina göre; sel, düsman, zalim bir baskan veya zalim birisi ile tabir olunur. Selin önünden kaçip kurtulan düsmanindan emin olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani'ye göre; soguk memleketlerde sel görmek zarar; sicak memleketlerde ise hayir menfaat ve sevinçtir. Kuvvetli bir selin bir eve girerek orasini yiktigini görmek, o ev halkinin ölümüne tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir ül Magribi ye göre; rüyasinda sellerin ve sularin tasarak, her tarafi örttügünü görmek, o yer halkina bir musibet ve azap gelecegine isarettir. Sel, evleri ve yollari bozar ve yikarsa, o memleketin devlet büyügünün zulüm yaptigina delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer i Sadik (RA) diyor ki: Rüyada sel görmek, dört sekilde tabir olunur: Büyük düsman, zalim bir devlet baskani, zafer kazanmis asker, fesat ve fitne. Abdulgani Nablüsi ye göre; rüyada sel görmek, düsman, zarar, zulüm, fesat ve benzeri gibi tabir olunur. Rüyada sel gören bir eziyete ugrar. Ya hasta olur, yahut zahmetli bir yolculuk yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Selin dükkanlari doldurdugunu ve her tarafini kapladigini gören Allah tan (C.C.) gelecek bir belaya ugrar. Bazi tabircilere göre; evleri yikan, agaçlari yerinden söken, insanlari ve hayvanlari alip götüren sel düsmandir. Eger halk, sel sularindan faydalaniyorsa, birbirini izleyen bereketli senelerin gelecegine delalet eder. Bir rivayete göre sel, bos ve yalan sözlerle de yorumlanir. Selde kan ve çöp ve benzeri seyler oldugunu görmek, Cenab i Hakk in gazabina isarettir.

Gözyaşı, büyük düşman zalim ve acımasız yönetici, galip asker, milletin arasına düşecek fitne ve ikilik olarak yorumlanır.
Rüyada her tarafı sel bastığını görmek bütün halkı saracak bir belaya işarettir. Caddelerin bulanık sel aktığını gören üzülür. Bu sulardan geçip üstü başı çamur olursa, karısıyla veya nişanlısıyla büyük bir münakaşa yapar veya başka bir sebepten dolayı üzülür.

Selin, evleri, dükkanları doldurduğunu görmek, Allah tarafından gelecek belaya işarettir. Kısacası sel, üzüntü ve zarar anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada sel görmek zorluk, darlık, meşakkatli yollar, sıkıntı ve belalara işaret etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında sel olduğunu görmesi aile bireyleri arasında anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, aile içerisinde fikir ayrılıklarının olmasına işarettir. Başka bir tabirciye göre rüyada sel olduğunu görmek rüya sahibinin işini kaybedip maddi açıdan sıkıntıya düşeceğine ve sağlık problemlerinin olacağına delalet etmektedir.

Birçok tabirciye göre rüyada sel görmek olumsuz olarak yorumlanmıştır. Özellikle iş hayatında başarısız ve maddi açıdan sıkıntılı bir döneme işaret eder. Diğer bir taraftan hastalık, düşman, dert ve sorunlara da yorumlanmaktadır. Kısacası rüyada sel görmek, sel olduğunu görmek genellikle olumsuz olarak yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada sel olduğunu görmek sıkıntı ve sorunlar olarak yorumlanır. Rüya sahibinin kötü günler geçireceğine ve daha önceden hiç yaşamadığı kadar zararla karşılacağına işaret etmektedir.

Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada sel olduğunu görmek rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağına ve bu haberin o kişinin hayatını düzene girdireceğine işaret eder.

Yani rüyada sel olduğunu görmek bazı tabircilere göre olumlu yorumlanırken bazılarına göre ise hayırsız yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada çamurlu sel suyu görmek bir durumun veya bir meselenin ciddiyetine ve önemine işaret etmektedir. Rüyada çamurlu sel görmek çözülmesi veya atlatılması çok kolay olmayacak bir olay ve bu olayın yaşanması nedeniyle ortalığın yatışmasının normale dönmesine dalalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada selden kurtulduğunu görmek rüya sahibinin ciddi bir sorundan son anda kurtulacağına ve kurtulduğuna işaret etmektedir. Bu ciddi sorunlar boşanma, iflas vb. durumlar olabilir. Rüyada selden kurtulduğunu görmek çoğu tabircilere göre belaya bulaşmadan son anda kurtulacağına ve zamanla başarılı bir sürece gireceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel görmek gibi sel baskını görmek de aynı şekilde hayırsız olarak tabir edilir. Rüya tabircisi yorumcularına göre rüyada sel baskını görmek sıkıntı, bela ve hayırlara vesile olmayan bir rüya olarak tabir edilir. Rüyada sel baskını görmek rüya sahibinin kendi hayatı kadar çevresindeki kişileri de ilgilendiren sorunların olacağına işaret eder. Ülkedeki huzuru olumsuz etkileyen bazı sorunların artacağına delalet etmektedir.

Bazı tabircilere göre ise rüyada sel baskını görmek, uyarılara kulak asılmadığını ve bile bile hata yapacağını, hataya düşeceğine işaret eder. Bazı tabirciler düşmanların kızgınlığına da işaret eder. Rüya sahibinin düşmanlarından görecekleri kötülüklerin artacağına, hem maddi hem manevi kayıpların olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEL BASKINI İLE BOĞULMAK NEDİR?

Rüya tabircilerine göre rüyada sel baskını ile boğulmak, yorucu olması kadar bıktırıcı ve yıpratıcı gelişmelerden haberdar etmektedir. Rüyayı göre kişinin kendisini her konuda bunalmış hissetmesi, sevdiği kişiler arasında soğuk rüzgarların eseceği, rüya sahibinin iş hayatındaki bazı olumsuzlukları olacağına, mutluluğunun ve huzurun azalacağına işaret eder. Kısacası rüyada sel baskını ile boğulmak pek de hayırlı yorumlanmaz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVİ SEL BASMASI NEDİR?

Rüya tabircisi alimlerine göre rüyada evi sel basması, evdeki aile fertlerinden birisinin üzüntülü günler geçireceğine, ailede huzursuzluk ve hastalanmalar olacağına işaret eder. Bu rüyayı gören rüya sahibi boşanma, kavga gibi olaylar yaşayabilir denilmiştir.

Çoğu alimlere göre rüyada evi sel basması aile içerisindeki sıkıntı ve belaya yorumlanır. Hayırlar ile yorumlanmadığı rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TEMİZ SEL SUYU GÖRMEK

Rüyada temiz sel suyu görmek, rüya sahibinin bir işten en az zararla çıkmasına işaret eder. Rüya sahibinin sonuçlarını önceden kestirdiği ve hesapladığı bir işten en az zararla çıkmasına yorumlanır. Rüyada berrak sel suyu içilmesi görülmesi rüya sahibinin bir kazancı olmasa bile bir şey kaybetmeyeceği bir işe girişeceğine delalet eder. Rüyada berrak sel suyunda yıkanmak, temizlenmek, eline geçen bir fırsatı güzel bir şekilde kullanarak kazanç elde etmeye; temiz sel suyunda yüzmek rüyası da, dezavantajlı olduğu bir durumu üstün zekası ve çözümcü bakış açısıyla avantaja çevirmek manasına gelir.

Rüyada görülen selin temiz ve tatlı olması ve ondan yararlanılması görülmesi, birbirini takip eden hayırların gelmesine ve halkın bunlardan istifade etmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BULANIK SEL GÖRMEK

Rüyada bulanık sel görmek hayırlı şekilde yorumlanır diyebiliriz. Rüya tabircilerine göre rüyada bulanık sel suyu görmek, kişinin iş ve meslek yaşamında elde ettiği başarının akabinde uzun bir dönem rahata kavuşacağına, lakin verdiği kararlar yüzünden sıkıntıya düşebileceğine işaret etmektedir. Rüya tabircisi yorumcuları, rüyada bulanık sel gören kişinin çok dikkat etmesi lazım geldiği şeklinde tavsiyelerde bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEL SULARINA KAPILMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüya yorumcularına göre rüyada sele kapıldığını görmek rüya sahibinin bilmediği işlere girişeceğine ve bu sebeple büyük maddi kayıplar yaşayacağına işaret eder. Rüyada sele kapılmak veya sele kapılıp kaybolmak görmek, rüya sahibinin aile bireyleri ile arasının açılacağına bundan dolayı da mutsuz ve huzursuz olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Görmek

Rüyada sel görmek, kademeli yollardan geçeceğinize, zorluk ve darlık yaşayacağınıza işarettir. Aile içerisinde küçük konulardan büyük tartışmalar çıkacağına ve ara bulucu konumunda olacağınıza yorulur. Sonrasında bir süre hanede huzursuzluğun devam edeceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Olduğunu Görmek

Rüyada sel olduğunu görmek, gerçek hayatta bir süre duygu karmaşası içinde olacağınıza yorulur. Bu karmaşanın sonunda bazı kararları yanlış yönde vereceğiniz konusunda uyarıcı bir rüyadır. Vereceğiniz kararları daha sakin bir dönemde almanız gerektiği konusunda uyarıcıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapılmak, geçirdiniz ve bunaldığınız sıkıntılı dönemin sonuna yaklaştığınızı müjdeler. Eski rutin temponuza ve programınıza geri döneceğinize işarettir. Bu dönemde vakit ayıramadığınız yakınlarınızla ilgilenmeye yönelik planlar yapacağınıza yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Selden Kurtulmak

Rüyada selden kurtulmak, gerçek hayatta da iflasın eşiğinden döneceğinize yorulur. Özellikle iş hayatınızı boşladığınızı ve bu sebeple aksiliklerin git gide büyüdüğünün göstergesidir. Bu rüyayı gördüyseniz, bu konuda uyarıcı bir rüya olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Basması

Rüyada sel basması, size ve yakın çevrenize gelecek olan bazı kötü olayların habercisidir. Önümüzdeki günlerde dikkatli olmanız gerektiği şeklinde yorumlanır. Genel olarak kötülüğü ve felaketi getiren rüyalardan biri olarak görülür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Sel Suyu Görmek

Rüyada temiz sel suyu görmek, çevrenizde fark edilmeyen bir düşman tarafından büyük hamleler alacağınıza delalettir. Bu hamleyi beklenmedik bir yer ve zamanda alacağınız için bir süre savunmasız kalacağınıza yorulan bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Suları Görmek

Rüyada sel suları görmek, beklenmedik bir anda karşınıza çıkacak bir gelişmenin oldukça ciddi boyutlara ulaşacağına işarettir. Bu durum karşısında eli kolu bağlı bir hale geleceğinize ve işin içinden bir türlü çıkamayacağınıza yorulur. Hayra yorulmayan rüyalardandır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Geldiğini Görmek

Rüyada sel geldiğini görmek, mevcut işinizden ve konumuzdan ayrılacağınıza yorulur. Yeni planlarınızı başlatmak için bu yönde bir karar alacağınız anlamına gelir. Aynı zamanda yeni planlarınızın kendi alanınızdan farklı bir alanda olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Görmek Diyanet Tabiri

Rüyada sel görmek diyanet yorumu, sizden ve çevrenizden daha güçlü bir düşmana işaret eder. Bu düşmanın size karşı kullanacağı büyük hamle ve açıklarının olduğuna yorulur. Bu hamleler karşısında elinizde kullanacağınız bir kozunuzun olmayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dağdan Sel Geldiğini Görmek

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek, gerçek hayatta da tıpkı sel gibi ani bir felaketle karşılacağınıza ve şaşkınlığa uğrayacağınıza işarettir. Bunun sonucunda vereceğiniz kayıpları telafi etmek için büyük uğraşlar vereceğinize yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Sele Kapıldığını Görmek

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek, gerçek hayatta bir yakınınız için kendinizi tehlikeye ve riske sokacağınıza işaret eder. Bunun yanında bazı yeni kararlar için maddi anlamda büyük bir borca girmeyi planladığınız şeklinde tabir edilir. Riski simgeleyen bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Sularının Çekildiğini Görmek

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek, yoğun ve aksiliklerle dolu bi dönemde çıkarak rahata ereceğinizi müjdeler. Bu dönemin sonunda hem rahatlamış hem de güvende hissedeceğiniz şeklinde yorumlanır. Aldığınız kararlardan memnun olacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel ve Deprem Görmek

Rüyada sel ve deprem görmek, özel hayatınızda herkesten habersiz kararlar alarak değişiklikler yapacağınızı gösterir. Bu değişikliklerin hepsini gerçekleştirdikten sonra çevrenizle paylaşacağınıza ve onları büyük bir şaşkınlığa uğratacağınıza yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğunu Sele Kaptırmak

Rüyada çocuğunu sele kaptırmak, yaşadığınız sorun ve sıkıntıların bir daha yaşanmamak üzere son bulacağına işarettir. Bunun yanında sevdiklerinize bazı konularda yardım ve destekte bulunacağınıza yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircileri tarafından çoğunlukla olumsuz olarak yorumlanan rüyada sel görmek, gören kişi için kötü haberlere delalet olarak sayılır. Maddi ve manevi sıkıntıların baş göstereceğine yorulan bu ve benzerleri rüyalarda sel; düşman, hastalık ve bela olarak tabir edilmiştir. Rüyada sel görmek için yapılan yorumlar, görülen rüyanın durumuna göre farklılık gösterebilir. Rüyada sel görmek ve sel baskını, sel olduğunu, sele kapıldığını, selden kurtulduğunu, berrak veya kirli sel suyu, dağdan sel geldiğini görmek gibi benzeri rüyaların tabirlerini sayfamızda konu başlıkları ile derledik.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer’i Sadik (RA) diyor ki: Rüyada sel görmek, dört şekilde tabir olunur: Büyük düşman, zalim bir devlet başkanı, zafer kazanmış asker, fesat ve fitne. Rüyada sel görmek zorluk, darlık ve meşakkat olarak değerlendirilir. Rüyada sel olduğunu görmek aile hayatında da bazı anlaşmazlıkların, fikir ve görüş ayrılıklarının olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet eder. Rüyada sel olduğunu gören kişi işini kaybederek yokluğa düşebilir ve sağlık problemleri yaşayabilir. Aynı zamanda kişinin iş ve ticaret hayatında onu bertaraf etmek ve ezip geçmek isteyen rakiplerinin ve mesai arkadaşlarının olduğu anlamına gelir.

Rüyada suyun ya da yağmurun gerekenden fazla olması hiçbir zaman iyi şeyler olacağına delalet etmez. Suyun fazlalığı ya da yağmurun çok fazla yağması ekinlerin bozulmasına, insanların zor durumlara, sıkıntılara ve yokluğa düşeceğine işaret eder. Sel bazen bir söz işitmeye ya da aslı olmayan haberlere de işaret eder.

Rüyada sel görmek; dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, afiyete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel görmek gören kişinin, düşmanlarının saldıracağına yorumlanır ve dikkatli olması gerektiği işaret edilir. Rüyada sel evlilik hayatında birtakım sıkıntılar yaşanacağını işaret eder. Bu rüya işinizden istifa edeceğiniz ya da sağlığınızın bozulacağı demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel baskını görmek, hayra yorulmayan, belaları ve sıkıntıları ifade eden rüyalardandır. Kişinin hayatı kadar, yakın çevresi hatta yaşadığı topluluk veya toplumu ilgilendiren sorunların gündeme geleceğini, ülkede huzuru olumsuz etkileyen bazı olaylar neticesinde gerginliklerin artacağını bildirir. Sel baskını, uyarıları kulak arkası eden kişilerin göz göre göre hataya düşeceklerini, hayatlarında garanti altına aldıkları her şeyi bir anda kaybederek tüm yaşantılarını sorgulamaya başlayacaklarını da bildirir. Düşman saldırısına uğramak olarak da bilinen rüya, kişinin hasımlarından göreceği kötülüklerin yakın zamanda artacağına ve fiziki olduğu kadar maddi kayıplarının da olacağına alamettir. Manevi olarak üzüntü içinde kalmanın, yaşanan kayıplardan dolayı derin bir moralsizlik, mutsuzluk yaşamak demektir. Güvenilen insanların azalacağı, kişinin hiçbir şeyden emin olamayacağı ve kafasının karışacağı, hayatının allak bullak olacağı sıkıntı bir sürecin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEL OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada sel olacağını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına yorulur.

Rüyada sel olacağını duymak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SELE KAPILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada sele kapıldığını görmek sıkıntılı ve huzursuz zamanlardan geçiyor olmanıza ya da kısa zaman içinde sorunlu günlerin sizi beklediğine tabir olunur.

Rüya tabircilerine göre rüyada sele kapılıp kurtulduğunu görmek Çok uzun sürecek mücadele dolu bir dönem geçirileceğine ve kişinin bu dönem içinde maddi ve manevi olarak büyük kayıplar yaşayacağını ancak bir süre sonra refaha çıkacağını işaret eder. Başka bir yoruma göre de başa gelecek olan bir beladan kurtulup ders alınacağını ve yaşamda çok önemli değişiklikler yapılacağına da yorumlanmalıdır. Rüyasında selden kurtulduğunu gören kişi İslami açıdan Allah’a sığınmalı ve manevi olarak ibadet ile kendisini huzura erdirmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SELDEN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada selden kaçtığını görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, çarelere kavuşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEL GELDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada sel geldiğini görmek, yakın gelecekte sizin için son derece tehlikeli olacak ve sizi derinden sarsacak bir takım olumsuz ve kötü olayların yaşanacağına delalet eden bir rüya tabiri olarak yorumlanır. Rüyada sel geldiğini görmek tabiri doğrultusunda, yaşanacak olan olumsuzlukların sizin yaşam kalitenizi son derece etkileyeceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Sel geldiğini görmek bir diğer bağlamda hayatınızdaki olumsuzluklardan son derece mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada sel geldiğini görmek alacağınız bu kararların sizin hayat kalitenizi ve sağlık durumunuzu olumsuz yönde etkileyeceğine de yorulur. Rüyada sel geldiğini görmek tabiri doğrultusunda kendinizi bu olumsuzluklardan kurtarmak için son derece kritik adımlar atmak zorunda kalabilirsiniz. Rüyada sel geldiğini görmek aynı şekilde hayatınız açısından, kendinizi kontrol etmek için bazı riskler alacağınızı söylemek de yanlış olmaz. Rüyada sel geldiğini görmek kısaca ilişkilerinizin son derece olumsuz bir dönemece gireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEL FELAKETİ GÖRMEK

Rüyada sel felaketinde tüm insanların, eşyaların ve hayvanların telef olduğunu görmek, insanlığı etkileyecek bir değişimin olması anlamına gelir. Bu değişim olumlu yönde gerçekleşecek ve yaşama güzellik katacaktır. Bazı toplumsal kavramların insanlar için faydalı yönde değişmesidir. Rüyada sel felaketinden insanların kurtulmasına yardım ettiğini görmek, sosyal ve toplumsal sorunlarla ilgili olmaya, bazı derneklerle birarada yararlı işler yapmaya ve hem insanlar hem de hayvanlar adına sahada savaşan gerçek bir gönüllü olmaya yorulur. Rüyada sel felaketi olması nedeniyle evlerin sulara gömülüp yok olduğunu görmek, taşınmak ve çevre değişikliği yapmaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TEMİZ SEL SUYU GÖRMEK

Rüyada temiz sel görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, iyi bir patron olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SELDEN KURTULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada sel baskınından kurtulmak, kişinin büyük bir felaketten kıl payı kurtulmasını simgelemektedir. Bu bazen bir iflas, bazen boşanma, bazen büyük bir iftiraya uğrama şeklinde ifade edilebilir. Rüyada sel baskınından kurtulmak, kazancının arttırmaya çalışırken belaya bulaşmaktan son anda kurtulmaya işarettir.

Rüyada sel baskınından kurtulmak, rüya sahibinin çevik ve stratejik hareket edebilen biri olduğunun göstergesidir. Diğer taraftan sel baskınından kurtulmak için çevrede tehlike arz eden insanlara karşı dikkatli olunması gerektiği söylenebilir. Rüyada sel baskınından kaçmak, karşılaşılan bir sorunla yüzleşmekten kaçmak şeklinde yorulmaktadır. Sel baskınından korkmak, sel içinde yüzmek gibi farklı ifadeler için ise farklı yorumlar bulunmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEL SUYU GÖRMEK

Rüyada sel suyu görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hiç kimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BULANIK SEL SUYU GÖRMEK

Rüyada bulanık sel görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, dertlerinin dermanını bulacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN SELE KAPILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DAĞDAN SEL GELDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEL SULARININ ÇEKİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünya evine gireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, manevi olarak hasar alınacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SELDE BOĞULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada selde boğulduğunu görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayal kırıklığı yaşanacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, dargınların barışacağına tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SELİN EVİ YIKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada selin evi yıktığını görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin şansının artacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, ticaret ehli kişi olacağına rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Her Yerin Sular Altında Kaldığını Görmek

Rüyada her yerin sular altında kaldığını gören kişi birinden bir hastalık kapacak ve sağlık sorunu yaşayacak demektir. Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmen aynı zamanda üzüntüye neden olacak olayların yaşanacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dünyanın Sular Altında Kaldığını Görmek

Rüyada tüm yeryüzünün sular altında kaldığını görmek doğal ama yok edici güçlü doğa olaylarına, toplumları yok edecek olan vebaya ve halkların boynuna yüklenecek olan maddi yükümlülüklere delalet eder. Rüyada güçlü bir sel olduğunu görmek aynı zamanda hasıma işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SEL BASKINI GÖRMEK

Rüyada sel baskını görmek, iki şekilde yorumlanır. Kişi eğer sel sularına karşı koyuyor ve sele kapılmıyorsa, bu, kişinin düşman veya rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder. Ancak kişi sel sularına kapılıyorsa bu tam tersi bir anlam taşır ve kişinin yenilgiye uğrayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SEL SULARININ ÇEKİLDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada sel sularının çekildiğini görmek, rüya sahibinin uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntıların geride kalacağına ve kişinin yeniden rahata ereceğine delalet eder. Farklı bir rüya tabirinde ise, sel sularının çekildiğini görmek, rüya sahibinin akrabaları ile yaşadığı küslüklerin son bulacağına ve hayatında huzuru bulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SEL SULARINDAN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada sel sularından kaçtığını görmek, rüya sahibinin yolunda giden iş hayatında birtakım sıkıntılar çıkacağı ve kişinin bunlarla uğraşmak zorunda kalağı anlamını taşır. Bununla birlikte bu rüya kişinin sorumluluklarını yerine getirmeyerek elindekileri kaybedeceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel görmek, halk için felakete, düşmana ya da bulaşıcı hastalığa işaret eder. Sel sularına kapıldıktan sonra kurtulduğunuzu görmeniz, sıkıntılı günler geçireceğinizi, huzursuz olacağınıza ancak bu zorluklar içinde mücadele ederek kurtulacağınıza yorulur.

Rüyada sel sularıyla uğraşmak, kurtulmaya çalışmak çevrenizde düşmanlarınızın olduğunu ve onlarla mücadele yapacağınız anlamına gelir.

Rüyada sel görmek bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre de iş hayatında yaşanacak olan sıkıntı anlamına gelir. Aynı zamanda rüyada sel görmek, kişinin aile bireyleri arasında tartışmaların yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girerek müdahale etmesi gerekeceğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Baskını Görmek

Eğer rüyanızdaki sel sularına karşı başarı sağlar, yenerseniz o zaman düşmanlarınıza karşı galibiyet kazanacaksınız, aksi durumda düşmanınıza karşı yenileceğinize bu durumdan ötürü üzüleceğinize yorulur. Bazı rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyada görülen sel, zalim idarecilere yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Sularının Çekildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sel sularının çekildiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada sel sularının çekildiğini görmek aynı zamanda kinin ailesi ile arasında herhangi bir küslük bulunuyorsa düzeleceğine, huzur dolu bir yaşam süreceğine, iş hayatına ara vermesi gerekeceği manasına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Selden Birini Kurtarmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada selden birini kurtarmak, kişinin yarıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bol sevap kazanacağına rivayet eder. Rüyada selden birini kurtarmak, kişinin iyi niyetini kötü insanların kullanabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Sel Suyu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında berrak sel suyu görmesi kişinin geleceğinin parlak olacağına, iş hayatında veya eğitim hayatında başarıdan başarıya koşacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada berrak sel suyu görmek, uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Sularından Kaçmak

Rüya sahibinin rüyasında sel sularından kaçtığını görmesi kişinin uzun bir aradan sonradan iş hayatında bazı sıkıntılar ile baş başa kalacağına delalet eder. Rüya sel sularından kaçmak kişinin, günlük hayatında sorumluluklarını aksatacağına, sahip olduklarını teker teker kaybedebileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Selden Sonrasını Görmek

Rüya tabircileri tarafından yapılan yorumlara göre rüyada selden sonrasını görmek, kişinin mal ve mülk kaybına uğrayacağına, fakat elinden bir şey gelmeyeceğine, adeta depresyona uğrayacağına delalet eder. Rüyada selden sonrasını görmek, aynı zamanda rüya sahibinin yanlış insanlara güveneceğine, arkadaşlarını ve çevresindeki insanları seçerek hayatında alması gerekeceği anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Sularından Oluşan Sel Görmek

Rüya sahibinin hasta olacağına, eziyet çekeceğine yahut uzak ve zahmetli bir yolculuğa çıkacağına yorulur. Rüyada sel sularının dükkanları kullanılmaz hale getirmesi, bela ve zulümdür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Baskınının Önünü Açmak

Rüyada selin önünü açarak nehre akıtan ya da mücadeleyle seli ortadan kaldıran kişi düşmanlarına karşı büyük zafer kazanacağına yorulur. Rüyada hanesine sel bastığını gören kişi, kötü biriyle evleneceğine ya da evinin içinde kendisini çekemeyen birinin varlığına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taşkın olmayan Su Görmek

Rüyada taşkın olmayan selden dolayı oluşan taşkın su görmek bol rızka ve berekete yorulur. Sel içinde yüzerek karaya çıkan rüya sahibi; düşmandan kurtularak, huzura ereceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bulanık Sel Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bulanık sel görmesi, kişinin iş hayatında elde ettiği başarının ardından uzun bir süre rahat edeceğine, fakat verdiği kararlar yüzünden sıkıntıya düşeceğine delalet eder. Rüyada bulanık sel görmek, rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bulanık ve Kanlı Sel Suyu Görmek

Rüyada bulanık ve kanlı sel suyu görmek, bulaşıcı hastalıkların habercisi, kıtlık ya da zulme işaret eder. Sel suyunun sıcak olması da iyi şekilde yorumlanmaz. Rüya tabircileri tarafından sel suları aynı zamanda yalan sözlere, iftiralara, boş sözlere yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel görmek, rüya sahibinin düşmanlarına ve rakiplerine karşı galip geleceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında sel görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağı anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapıldığının görmek ya da rüyada sele kapılıp kaybolduğunu görmek, rüya sahibinin bilmediği işlere gireceğine ve bundan dolayı büyük maddi kayıpları olacağına, ailesi ile arasının açılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Baskınından Kurtulmak

Rüyada sel baskınından kurtulduğunu görmek rüya tabiri yorumcularına göre, kişinin azim ve çabası sayesinde önemli bir hastalığını yenerek, düşmanlarına karşı büyük bir zafer kazanacağına, ailesi tarafından övüleceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Felaketi Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sel felaketi görmek, kişinin yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorumlanır. Aynı zamanda mal ve mülk kaybına uğrayacağı, bu durum yüzünden mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanır. Fakat kişinin vazgeçmeyerek işlerine daha fazla asılacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Sel Suyu Görmek

Rüyada temiz sel suyu görmek, rüya sahibinin sonuçlarını önceden kestirdiği, artı ve eksilerini hesapladığı işten en az zararla çıkmasına yorulur. Rüyada içilen berrak sel suyu kazancının olmasa bile bir şey kaybetmeyeceği bir işe giriştiğine işaret eder. Rüyada berrak sel suyunda yıkanmak, eline geçen bir fırsatı iyi bir şekilde kullanarak kazanç elde etmeye; temiz sel suyunda yüzmek ise, dezavantajlı olduğu bir durumu kıvrak zekası ve çözümcü bakış açısıyla avantaja çevirmektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapılmak, kişinin bir işiyle ilgili olarak resmi engele takılmasına, selden kurtulduğunu görmekse işinin resmi olarak çözüleceğine delalet eder. Rüyada sele kapılmak, kişinin elde edeceği başarıda başkalarının da gözü olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Her Yerin Sular Altında Kaldığını Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek kişi birinden bir hastalık kapacak ve sağlık sorunu yaşayacak demektir. Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmen aynı zamanda üzüntüye neden olacak olayların yaşanacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Sel Basması

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada evi sel bastığını görmesi, eğer zarar verici şekilde ise eşyaları ve o aile bireylerini önüne katıp götürüyorsa bu, o hane halkının başına çok üzücü ve yıkıcı şeyler geleceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köyü Sel Basması

Rüyada köyü sel bastığını görmek, rüya sözlüğü yorumcularına göre gidilen bir yerde yaşanılacak tatsız bir tartışma ya da kötü bir olay nedeniyle o gerginlikten etkilenmek anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada kötü sel basması, yaşanacak olan huzursuzluk manalarını da taşımaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çamurlu Sel Suyu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada çamurlu sel baskını görmek, rüya tabiri yorumcularına göre bir durumun ya da bir meselenin ciddiyetine ve önemine işaret eder. Çözülmesi ya da atlatılması pek kolay olmayacak bir olay ve bu olayın yaşanması nedeniyle ortalığın yatışmasının normalde dönmesine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel görmek aile hayatınızla ilgili bazı uyumsuzlukların ve anlaşmazlıkların yaşanacağına dair bir işaret olabilir. Aile içerisinde ağzınızın tadı kaçabilir, fikir ve görüş ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Aynı zamanda kişinin iş ve ticaret hayatında onu bertaraf etmek ve ezip geçmek isteyen rakiplerinin ve mesai arkadaşlarının olduğu anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel görmek, işinizi kısa ve orta vadede kaybedebileceğinize işaret edebilir. Bununla birlikte bu konuda bir kaygınız var ise bilinçaltınız onu da yansıtıyor olabilir. Bunun sonucunda da yokluğa düşebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sel suyunda kaybolmak, kişinin bilmediği bir işe giriştiğinde maddi kayba uğrayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Mantığını ve işleyişini kavrayamadığınız işlere girişmek sizi hem madden hem de manen yoracaktır. Bu nedenle dikkatli olun!

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

405 Aktif
1 Üye ve 404 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19191
Dün : 23857
Toplam : 48077502
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...