Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
278 okuma
geekone3388 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
düzenledi
Rüyamda annemle ben avm deyiz ablamda var galiba ama o ayrı takılıyo

Annemle biz gezerken annemi
kaybediyorum sesleniyorum anne diye aşağıdan sesi geliyo (yürüyen merdivenle aşağı inmiş galiba) her neyse yürürken okuldan tanıdık bi kaç kişiyi görüyorum sonra avm nin dışından dolanıyorum niyeyse, orda okuldan bi kaç kişiyle, eskiden benden hoşlanan kişiyi görüyorum 3-5 saniye falan onu izliyorum durup, önümde ağaç dalları var onun arkasında olduğum için tam görünmüyorum sonra ona bakmadan merdivenlerden çıkıyorum içimden beni çıkarken görüceğini, fark ediceğini biliyorum ve öyle de oluyo ben devam ediyorum sonra peşimden geldiğini görüyorum o arkamdayken dönüp bakıyorum gelip konuşmaya başlıyo ben yürümeye devam ediyorum çok takmıyo gibiyim yani o da yürümeye devam ediyo benimle bana “en son gördüğümde bi güzelleşmiştin, beni görmüyodun” gibi şeyler diyo bide saçma bi deyim atasözü gibi bi laf ediyo “kasından kurtulmuş gibiydin” diyo yani ben şey olarak anlıyorum kendisini benim yüküm olarak görüyo gibi (gerçekte benden hoşlanması 2 sene sürmüştü sanırım, sonra son sınıfta okuldan ayrıldı ben hala okuldaydım bi ara okulu ziyarete gelmişti o zaman da yine beni izlediğini, bana baktığını fark ettim ama bilerek bakmadım umutlanmasın artık falan diye, rüyamda da o andan bahsediyo sanki en son seni gördüğümde dediği kısım) işte yükünden kurtulmuş yoluna bakıyodun gibi bişey anladım o dediğinden

Ben bi yandan annemi de düşünüyorum beni merak etmiştir hala yanına gitmediğim için diye ama yanımda o varken onun yanına da gidemiyorum sonra bide rüyada yanıma geldiğinde tipi falan biraz daha iyi olmuştu yani bide önceden onu sinirlendirmiştim o yüzden de şimdi tekrar istese olabilir gibiydim rüyamda ama son kısımları tam hatırlamıyorum uyandım yarıda kesildi rüya

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Newbahar Rüya Yorumcusu (18.8k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada ablanızla avmye gittiğinizi görmeniz sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sağlığının ve rahatının ömür boyu süreceğine, küs kimselerin barışacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamettir.Ayrıca rüya sahibi kimsenin sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına
İşarettir.Rüyanızda annenizi görmüşsünüz  Rüyada anne görmek genelde bolluk ve berekete işarettir. Özellikle rüyasında annesini gören kişilerin maddi manevi önemli kazançlar elde edeceği üzerine yorulur. Eğer rüya sahibi darda ise yakın zamanda elinin bol ulaşacağı ve böylece hem ailesine hem de çevresindeki insanlara destek olacağı üzerine işaret eder.Okulda arkadaşlarınızı görmüşsünüz ayrıca eskiden sizden hoşlanan birini görmeniz dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, neredeyse kahrolacağına tabir olunur. Onun dış görünüşündeki değişiklik  fikirlerinde meydana gelen değişikliklere işaret edebilir.
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Teşekkürler
Newbahar Rüya Yorumcusu (18.8k puan)  
Rica ederim:)

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 223 okuma
Battalhun 31 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Battalhun Karabasan (636 puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 452 okuma
Hope 25 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 722 okuma
6 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Yiğit   yazdı
+1 oy
2 yorum 173 okuma
~}çu 22 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 219 okuma
Aries_libra_ 22 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 375 okuma
Lares 7 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Lares Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 133 okuma
8 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde Nur   yazdı
+1 oy
1 yorum 140 okuma
ferdi hazer 5 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 229 okuma
vetre 22 Aralık 2020 Rüya kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 150 okuma
Hazan demir 6 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Hazan demir Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

591 Aktif
2 Üye ve 589 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13513
Dün : 21898
Toplam : 48093667
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...