Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
615 okuma
Ruyaydgr Bilgi kategorisinde Rüyakar (5.4k puan)  
Bu konuyu çok merak ediyorum ve ziyadesiyle bilgili insanlar olduğunu gördüm burada.
Bilgilerinden yararlanmak isteriz...
Bu sorunun altına davet ediyorum sizleri.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+11 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
elbette YÜCE RABBİM PEYGAMBERLERİNE ,mucizeler ve doğa üstü yetenekler vermiştir .
onun haricinde ,Allah dostları veli kullarına vermiştir, size bir örnekten bahsetmek isterim  ,

buyrulur ki ; Seyyid Abdulkadir -i Geylan-i hz.  küçük yaşında , arefe gününde çift sürmek için tarlaya giderken, tarlaya vardığında bir öküzün kuyruğuna tutunup ardından ilerliyormuş , biraz ilerledikten sonra öküz ona dönüp "sen bu iş için emrolunmadın  yaratılmadın demiş, " bunu gören Abdulkadir hz. korkmuş ve evine dönmüş. Alim olan Abdulkadir hz. döneminin en başarılı alimlerinden olmuş insanlara ve cinlere feyz veren dönemine bir çok şey kazandıran bir alim olmuştur.
+11 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bir de yabancı bir ülkeden örnek vermek isterim ,ünlü Kahin Baba Vanga , meydana gelen kasırga sonucu, vangayı 2 km uzaklara atıp sürüklediği, gözlerini kum ve toprak kapladığı için yapılan tedavilerde sonuç vermeyince gözlerini kaybetmesi , bundan sonraki süreçleri kahinliğe giden serüvenlerinin başlaması olarak ilerliyor.

 II. Dünya Savaşı'nın başında, 1941 yılında, Vanga'nın paranormal yetenekleri iyice ortaya çıkar. Bundan sonra Vanga, insanlara her türlü sorunlarıyla ilgili bilgi vermeye başlamıştır. Kaybolan bir eşya veya evcil bir hayvanın yerini söylemekte, hastalıklarla ilgili şifalı otları tavsiye etmekte, insanlara savaşın o zor günlerinde ihtiyaç duydukları optimizmi ve inancı aşılamakta, en önemlisiyse evine gelen kimseyi geri çevirmemektedir..

Vanga, geleceği görüyor fakat kaderi değiştiremiyor, dokunduğu herhangi bir nesneyi bütün ayrıntılarıyla tarif edebiliyor, bastığı toprakta yıllar önce ne olaylar geçtiğini bilebiliyordu.
 
Parayı kaybetmiyor ilüzyon yeteneğini kullanmış.
 
......
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  
Ya illüzyon yeteneği yoksa ki yok...
Eminim...
+13 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Söyle diyebiliriz özel güç derken bana göre Allah'ın verdiği özel güç şunlardır :
Mesela bir şeyin olacağını hissetmek,tahminlerin doğru çıkması,rüyalarla edindiğimiz bilgilerle hayata karşı daha dikkatli olmamız,bazı kişiler de mesela rüyalarını yaşar aynısını hayatında da görür iyi veya kötü orası değişir tabi. Birinin sezgilerinin güçlü olması,hatta bu kişinin sezgilerine güvenmesi bile özel güçtür. Herkes bunları beceremez,bazı insanlar kendi iç seslerine bile güvenmez ama bazıları vardır ben demiştim der ve devamına "iyi ki" ekler işte bu verilmiş çok güzel bir güçtür.
Ben böyle düşünmekteyim :)
+3 oy
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  
Peki size bir şey sormak istiyorum,
Doğru sözlülüğünden emin olduğum bir kişi
Elinde ki bozuk parayı şaka niyetli olarak kaybetmek isteyip elini açması ile birlikte kaybolduğunu görmüş.
Sizce böyle bir olay olabilir mi ?
Olay elbette oldu ama yere düşmüş felan olabilir mi ya da gerçekten böyle bir olay cereyan etmiş olması normal mi ?
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
aslında kullandığı yeteneğe bağlı , birilerine parayı kaybettiğini gösterdiyse el çabukluğu , yani sihirbazlarda el illüzyonu vardır el hareketleri ve manevraları sayesinde parayı bir şekilde hızlıca bir yerlere atmak şeklinde olabilir, ha konuda illa mucize arayacaksak yanında dünya dışı varlıklar olabilir, o varlıkları kullanarak yapmış olabilir hadi en son ki ihtimal parayı kaybetme gibi bir yeteneği var. bunu sorduğunuzda nasıl bir cevap verdiği size çok önemli.
+12 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Allah ilminden isteyene ilminden vermiştir ama adaleti gereği her insana Esmasından bir parça dağıtmıştır gibi görüyorum ben baktığımda :) doğaüstü güçleri olanlar vardır belki bilemiyorum ama daha çok sevdiği kolladığı insanlar vardır Kahin güzel örneklemiş ... Kendimde öyle özel durumlar görmedim ama hislerim zaman zaman beni şaşırtmıştır henüz tam adlandıramadığım durumlar yaşamışımdır
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  
Sanırım bu da bir çeşit özellik .
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
evet telepati de ilginç bak :)
+3 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Herkeste olan kadar :) insanlarla konuşun dialoğa girin göreceksiniz ki ne zenginlikler taşırlar içlerinde
+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
aslında kuzgun da çok haklı , herkes de olduğu kadar az veya çok o yetenekler var, ben insanların yetenekleri geliştirdiği zaman her insanda telapatlık özeliğinin olduğuna inanıyorum mesela.
+1 oy
 
Bu  çok bilinen bir numara zamanında herkes yapmaya çalışırdı hatta enseden para çıkaran bile vardı kimse bir şeyi varken yok edemez yahut tam tersini de yapamaz. Fikrimce basit bir illüzyondur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kardeşim allah c.c insanlara doğaüstü güç vermez mucizeler ve  kerametler verebilirki mucizeler peygamberlere kerametler ise alimlere verilir ve gene bizim hocalarımız bu keramet kavramına çoğuda şeytandandır demiştirler. bu söylem geylani nakşibendi gibi büyük zatlar tarafından da kullanılmıştır. peygamberler allahın dilemesi haricinde mucize gösteremezler sadece allah şunu yap dediğinde paygamberlerde emre uyduğunda mucize gerçekleşir yani  mucize ve kerametler allahtan gelir. musa a.s tur dağında allah c.c ile perde arkasından konuşması asayı  yere atınca yılan çıkması ve gene asayla denizi yarması elini elbise  içine göğsüne koyup çıkarınca nurun ortaya çıkması hz isanın ölüleri diriltmesi hz muhammed s. a. v elinden su çıkması balıkların denizden kıyıya çıkmaları ayı ikiye bölmesi de böyledir  yani allah izin vermezse hiç bir insan doğa üstü güç kullanamaz. ancak sezgiler hikmetler bilgi öngörüler ilham kaynakları zihin beyin hisler elbetteki gelişebilir. ve gene şeytanın cin olması sebebi ile bazı yetenkeleri gelişmiştir. ancak doğa üstü güç gösteremez. buraya parantez açarak ahir zamanda her ne kadar kuranı kerimde bahsedilmesde deccalin ve hz mehdinin hadislere göre çıkarımlarımızda bazı doğa üstü yada deccalin şeytani kerametleri hz mehdinin ise ilahi kerametleri olacağını öngörüyoruz (doğrusunu allah bilir) ve gene allah c.c rızkı verirken kafir yada müslüman diye ayırmaz budaa er rahman c.c isminin anlamıdır kastedilen rızık sadece mal değildir allahın verdiği rızık ilim ve her türlü nimeti kastedilmişit. yani ilimde bilimde hem müslümanda hemde kafirde olabilir. isra suresi 95. ayeti ve mealini buraya ekliyorum bu konu ya uyarlayabilirsin.  Kul lev kâne fî-l-ardi melâ-iketun yemşûne mutme-innîne lenezzelnâ ‘aleyhim mine-ssemâ-i meleken rasûlâ(n)


De ki: "Eğer yeryüzünde (insanlar değil de) yürüyen ve huzura–sükuna erişen melekler (imtihan için yaratılmış) olsaydı, Biz de onlara gökten elçi olarak (insan yerine) elbette melek gönderirdik." yani biz insan olduğumuzdan bize verilenlerde insan fıtrana uygun olan şeylerdir.
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  
Çok açık ve net oldu teşekkürler
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hz musaya firavuna git denildiğinde korkmuştur elini göğsüne koy ve çıkar denildiğinde gördüğü ışık yani nur ve tekrarında allahın ona gittiğinde asayı yere at demesiyle musa a. s cesaret bulup gidebilmiştir. yani kendi gücü değil allahın yardımıyla gitmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
süleyman a. s a verildiği rivayet olunan mühür yani yüzükte öyledir insan elinde sadece yüzüktür. ancak alllah c.c mucizeyi gööstermesini istediği için o yüzükle hakimiyet kurmuştur. musa a.s asasıda öyle bildiğimiz değnektir. ama musa a.s o mucizeyi göstersin diye ona güç verilmşti.

İlgili rüyalar

+9 oy
2 yorum 1.4k okuma
+2 oy
1 yorum 168 okuma
Hande 12 Eylül 2018 Rüya kategorisinde Hande Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
8 yorum 181 okuma
vetre 20 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 173 okuma
ahsen 11 Şubat 2020 Rüya kategorisinde ahsen Karabasan (790 puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 127 okuma
12 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+16 oy
15 yorum 531 okuma
Simge 15 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 143 okuma
+6 oy
1 yorum 230 okuma
+19 oy
30 yorum 1.2k okuma
16 Haziran 2019 Durugörü kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 198 okuma
kan 23 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde kan Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 151 okuma
B 20 Aralık 2020 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 175 okuma
Demrod 3 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Demrod Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 115 okuma
emre293 17 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde emre293 Rüyazede (1.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

398 Aktif
0 Üye ve 398 misafir
Bugün : 19733
Dün : 23857
Toplam : 48078042
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...