Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
164 okuma
B Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Merhaba ben rüyamda erkek arkadaşımı yani sevgili mi gördüm. (bu arada 4-5 gündür konuşmuyoruz) Evdeydim Onun Instagramına bakıyordum. Sonra bir anda kendimi onun arabasında buldum arabası Normalde kırmızı renkti ama ben rüyamda bindiğimde simsiyahdı çok güzeldi parlıyordu. Ben arka koltukda oturmuşdum. O önde. Beni görünce şaşırdı. Ama sevindi. İsmimi bir kaç kere telaffuz etti galiba. Aklımdan onu öpmek geçiyordu. Sonra bi ara arabadan indik. Pamuk şekerlerin önümde durdu galiba. Bana almayı düşünüyordu. Bende ireli doğru yürüdüm. Pencereden bi kadın (komşumuz) beni sesledi. O elmayı bölermisin diğe. Sarı renkteydi diğe hatırlıyorum. Küçük çocuk ve elinde elma vardı. Ama elimde Kesici alet yoktu Ne ile böleceğim diye düşünüyordum. Sonra tırnaklarımın yardımıyla elmayı bölüp verdim. Biraz irelide iki kız arkadaşımı gördüm. İkiside real hayatta evliler. Onların yanına yürüyüp sakızın varmı dedim. Tabi var dedi. Sonra bi şeye iltifat ettim galiba. Bana "ama öyle söylememişdin" dedi. Sakızı Vermek için çıkarıyordu. Bu kısımlarda rüyadan uyandım.
Nida nida Rüyazede (1.9k puan)  
Olmak istediğiniz yer sevgilinizin yanıdır belkide

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada sevdiğinin arabasına binmek kendinden emin olması gerektiğine, kayınvalidesiyle arası açık olan kimsenin arasının düzeleceğine, elinize haram mal ya da haram para geçeceğine, arzularının tek tek gerçekleşeceğine yorumlanır. Diyanete göre Rüyada sevdiğinin arabasına binmek: üzüleceğiniz bir olayın meydana gelmesine ve göz yaşı dökmeye işarettir. Rüyada sevdiğinin arabasına binmek neyi bildirir? sevdiğinin arabasına binmek hüzne ve sıkıntıya, borçlarını ödemeye ve hayata güzel bakmaya alamettir. Seyyid Süleyman'a göre Rüyada sevdiğinin arabasına binmek: kişinin amellere sahip olmasına ve sevabının da bol olduğuna, bir müddet psikolojik sıkıntılarınızın artacağına, dayanışmanın ve mutluluğun hakim olacağına, yakın zamanda kısmetinin açılacağına ve mutlu bir yuva kuracağına, kendisini uzun zamandır meşgul eden bir takım şeylerle karşılaştığına bundan dolayı problemler yaşadığına ve bu sorunları alacağı önlemler sayesinde ortadan kaldıracağına, maneviyatının da güçlü olacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına ve bu adımlar sayesinde kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanacağına, neşesinin erinde olacağına yorumlanmaktadır.

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 223 okuma
6 Nisan 2019 İstihare kategorisinde Içinizdenbiri   yazdı
+7 oy
1 yorum 95 okuma
Rüyalarda sorular 19 Mart 2020 Rüya kategorisinde Rüyalarda sorular Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.1k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 237 okuma
+12 oy
1 yorum 107 okuma
Talha Yusuf 30 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Talha Yusuf Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 131 okuma
Ezgisena 26 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Ezgisena Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 287 okuma
14 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Umut   yazdı
+17 oy
1 yorum 151 okuma
Meliss 11 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Meliss Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+20 oy
1 yorum 123 okuma
+4 oy
1 yorum 90 okuma
sevgiates 23 Haziran 2020 Rüya kategorisinde sevgiates Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 304 okuma
Cansu Balta 14 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Cansu Balta Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

621 Aktif
1 Üye ve 620 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4930
Dün : 21898
Toplam : 48085114
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...