Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
218 okuma
Rossess Rüya kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
Astral bedenimle bir görevden geldim. Bedenime dönebilmek için 7 katlı bir apartmana girdim. Apartmanın her bir katında bir bedenim vardı. Birinci kattaki sandalyede oturur şekilde kalan bedenime geçiş yaptım. Diğer katları göremeden(göremesem de diğer katlardaki bedenlerime geçiş yapmışım) bedenime geçiş yapmak için 7.kata geldim. Bu katta bedenimi göremedim. Bedenime geçiş yapabilmek için bir monitörün önüne geldim. Nefesimi tutup monitörün önünde bekledim, koşturmaktan nefesimi kontrol altına alamadığımdan bir türlü geçiş yapamadım. Arkadaşım(erkek) monitörde bedenimle ilgili bilgilerin yüklenme süresini kısalttı ve bedenime sonunda geçiş yapabildim. Daha sonra aynı arkadaşla eczane gibi bir yere girdik. Arkadaşım kendine bir şeyler aldı. " Güneş kremi alacaktım." dedim. Arkadaşım benim için aldı ama ben sonra alırım, diye eczacıya iade ettim. Arkadaşım bana parfüm şişesi uzattı, uzatırken sol elinin titrediğini fark ettim. Parfümü kokladım ama kokusunu alamadım.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
karga yorumlamayacak sanırım , rüyan da ilgimi çekti artık kargadan almış oldum rüyayı :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar sevgili okurum

gördüğünüz rüya ve sembolleri incelediğim zaman , süpritel anlamda , gelişim doyum yaşama , iç benliğin kendini yormadan kendi içinde yaşadığı gelişimi anlatıyor bizlere ,astral bedeninle yaptığın görev , ve 7 kat sembollü , gelecek vakitte senin için bir mesajı olabilir , 7 ay ya da 7 sene , bu  zamanlar arasında , bedensel zihinsel ruhsal açıdan seni geliştirecek olaylar yaşayıp bu olaylardan ders çıkartıp , kendini tamamlama , büyüme olgunlaşma sürecini hem başlatıp hem de tamamlayacağını söyleye bilirim .

monitör sembolünü ise , kendini geliştirirken çevresel açıdan bilgi alacağına çok konuşkan bir ruh hali, sana çok şey kazandıracağına sorular ve cevaplar şeklinde ilerlersen hayatında bir çok bilgiyi edineceğine , bu bilgi birikimini kısa sürede yapacaksın çünkü hayatında ilk sıraya kendini alacaksın , bazı bilgiler ve ruhani arayışlar sana lezzet verecek gibi duruyor .  monitör rehber simgesi gibi hayatındaki rehberlerin yaşadığın olaylar ve dostların ve dostların sana rehberlik yaparken keyifli anlar yaşaya da bilirsin  .

eczane , güneş kremi ,parfüm şişesi ,sol elinin titremesi  bu semboller hayatındaki ikazlar fazla aşırıya kaçmamak gerekli , kendini iyileştireyim derken , kendini hasta edebilirsin dozunu iyi ayarlamak lazım , ruhsal gelişim , hayatımızda kendimize verdiğimiz bir mucizedir , parfümün kokusu alamıyorsun gözünü kamaştıran bazı bilgiler zehirli olabilir, senin buradaki görevin doğru bilgiyle yön belirlemek yanlış bilgiyle öğrenmek sana ve çevrene zarar verebilir ,değerli okuyucum rüyanızı bu şekilde yorumluyorum rüyanız hayrolsun sağlıkla kalın.
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Karga bu aralar yoğun sanırım. Canı sağolsun..:) yorumlamanıza çok sevindim. Severek okudum,mutluluk verdi. Bu güzel yorum için teşekkür ediyorum.:)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rica ederim :)
+2 oy
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
7 kat ruhun 7 katmanı. Orta doğu buna 7 çakra der, tasavvuf 7 nefis. 1.kat kök noktası  cehennemin en üst katı cennetin en alt katı orası siccin diye bilinir. Senin 7.kata gitmen yani tepe denen aslında Rahman katı bilinen nokta. Papatya rüyanda taç şekli ve mor rengi dedin ya işte burası taç çakra ve rengi mordur. Burası bizi yüksek bilincimize ordan ilahi hatta bağlar.  Astral yapmışsın ama bedenine geçişin yanlış olmuş. 1den itibaren tüm katmanlara enerji akışını verip 7 ye çıkmalıydın. Nefes egzersizlerine ihtiyacın var. Nabzın hızlı değil yavaş atmalı, 6.katman yani 3.goz alanı koku refleksiylede alakalıdır.ora  aktif olmaz ise 7ye gidiş olmaz. Sol el enerjiyi alır sağ el verir. Sana birşey verilmemiş senden enerji çalınmış. Babanın korumasını al. Güneş babadır.Sana tavsiyem 21 gün boyunca yarim tatlı kaşığı uzerrik tohumunu her sabah aç karna su ile alman. 3.goz dünya realitesi ile ilgili bilgiyi verir bize.
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
21 gün aç karna uzerrik tohumu almak Mevlana'nin tavsiyesidir :)
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Nefes egzersizlerinide denemeye çalışacağım

İlgili rüyalar

+13 oy
3 yorum 197 okuma
roselinee2 11 Ağustos 2019 Bilgi kategorisinde roselinee2 Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 308 okuma
20 Nisan 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
1 yorum 156 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 146 okuma
+5 oy
7 yorum 353 okuma
Hicaz 28 Temmuz 2021 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+8 oy
11 yorum 258 okuma
+10 oy
3 yorum 208 okuma
Karga 12 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 215 okuma
dimit 29 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 221 okuma
22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 119 okuma
Şevval Su 2 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Şevval Su Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 174 okuma
+15 oy
15 yorum 423 okuma
yok 9 Eylül 2020 Lusid kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+15 oy
3 yorum 190 okuma
24 Ağustos 2020 Lusid kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

590 Aktif
2 Üye ve 588 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13704
Dün : 21898
Toplam : 48093855
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...