Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
181 okuma
B Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (21.3k puan)  
düzenledi
Merhaba. Rüyamda evdeydim. İki tane üst üste evimiz var. Halamın kızı yukarıda olan evin penceresinden ip sallamıştı. Ben de ipe takılıydım. Yelleniyordum sanki. Durumdan hem memnun hem de değiıdim. Sonra ipler çözülünce ikimizde de morarma izleri varsı. Bende daha fazlaydı. Sonra yukarıda olan evimizdeydim. Herkes oradaydı. Babaannemin kız kardeşinin kızı şişmanlamış ve biraz teyzeme benzemişti. Rüyamda teyzem ve çocukları da vardı. Sonra anneannemin komşusunun çocukları, annem ve's sonra tanımadığım 1-2 kadın, yüz yapısından hoşlanmadığım, tanımadığım bi erkek ve's kadın sanki bana evlilikten falan bahs ediyordu. (sanki sevgilimin annesiydi ya) Bende kendi ayaklarımın üzerinde durmaktan. O hoşlanmadığım erkekte sanki bu kadının bir şeyiydi. Akraba gibi. Sandalyede oturmuşdu. Annem de oradaydı galiba. Sonra dayımı hatırlıyorum. Anneannemin komşusunun torununun iki erkek evladı var. İkizler. Onları gösterip hangisini daha çok beğendiğimi soruyordu sanki. Çocuklar. 5-6 yaşları var galiba. Ben birini gösterip onun zamanla diğerinden daha yakışıklı olduğunu söyledim. Birde ya dudağımdan, ya göğsümden asılıydı bazen. Süt emer gibi. İki erkek. Sonra büyük bir aslan vardı. Evin etrafında. Camları, kapıları her yeri kilitledim. Aslan evin etrafında dolanıyordu. O kadar büyüktü ki, evin hangi yönünde dursa evin ışığını komple kaplıyordu. Birisine ev telefonundan polisi aramasını söyledim galiba. Arayamadı. Sonra kendim gittim. 001 yığmağa çalışıyordum, ama yapamıyordum. Bozuktu. Ya 009 ya da 091 gibi bir rakam oluyordu. Sonra cep telefonuma koştum. O odaya gidince aslan camın dışarısında ben içerisinde karşı karşıya geliyorduk. Sonra bi kadının kapıdan çıktığını gördüm. Endişelendim. Sanki bir şey yok falan tarzında çıkıştı.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada aslan görülmesi farklı şekillerde yorumlanmıştır.

İbn-i Sîrîn’in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında dişi aslan görmesi; kötü fikirli, zalim ve çocuğuna beddua eden bir kadına yo­rumlanır. Bir dişi aslanın sütünü içtiğini gören kimse; düşmanına galip gelir. Etinden yediğini gören kimse de güç kazanır ve büyük bir mülk elde eder.


 
Bir başka rivayete göre de: Rüyada aslan görülmesi; kuvvetli ve şiddetli bir düşmanla yorumlanır. Bir kimsenin rüyada aslanla dövüştüğünü görmesi; o kimsenin düşmanla mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada aslana karşı çıktığını ve aslanın kendisine doğru geldiği halde ona saldırmadığını gören kimse; devletten veya devlet ricalinden herhangi bir kimseden zarar göreceğine işarettir.

Aslandan kaçtığını ve aslanın da kendisini kovaladığını görmek gören kimse; korku ve endişelerinden kurtulacağına, düşmanlarına galip geleceğine, kendisine aslan eti getirdiğini gören kimsenin; eline mal geçeceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında evinde aslan görmesi; hayra, güce ve uzun ömre yorulur. Aslanın kendisini ısırdığını görmek gören kişi, ısırdığı miktar kadar düşmanından bir şeye erişeceği ile tabir edilir.

Rüyasında aslanın derisinden veya kılından bir şey aldığını gören kimse, eline düşman malından bir şeyler geçeceğine delalet eder. Bir başka yoruma göre de böyle bir rüyanın görülmesi; rüya sahibinin mirasa konacağına işaretle tabir edilir. Devlet başkanı ile de tabir edilir.


 
Rüyada aslan başı bulmak veya aslan eti yemek; valiliğe, mertebeye, makam ve mala işarettir. Rüyada aslan ısırması maldan ya da dünyalıktan görülecek zarara delalet eder. Aslanın birini kovalaması korkusuyla uzaktan aslan görmek, ecelin yaklaşmasına işaret eder.

Rüyada evde aslan görmek sağlıklı kimse için uzun ömre, hasta için vefat etmeye delalet eder.
+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada aslan görmek; zulme, şiddete, kendini beğenmişliğe ve bazen hastanın iyileşmesine işaret eder. Rüyada dişi aslan görmek kötü ve zalim kadına işarettir.

Rüyada aslan ile güreş tuttuğunu görmek gören kimse hasta olur. Bir kimse korktuğu halde yırtıcı hayvandan birisine bindiğini görürse bir musibete düşer. Yahut altından çıkamayacağı bir iş başına gelir. Eğer hayvandan korkmazsa galip geleceği bir düşman ile yorum edilir.

Rüyada aslanı evinde görmek gören kimse hayra, saltanata ve uzun ömre erişir. Rüyada aslanla dövüştüğünü görmek gören, azgın düşmanla kavga eder.

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 195 okuma
GmzKnr 8 Mart 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 270 okuma
28 Eylül 2018 Rüya kategorisinde Ayşe alkan   yazdı
+4 oy
1 yorum 155 okuma
8 Kasım 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
2 yorum 364 okuma
Mehmet33 26 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 184 okuma
Mehmet33 19 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 124 okuma
yok 26 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 223 okuma
Aries_libra_ 28 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 213 okuma
3 Ağustos 2018 Rüya kategorisinde Pelin   1 1 2 yazdı
+17 oy
11 yorum 275 okuma
Tiryad 14 Mayıs 2021 Tabir kategorisinde Tiryad Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+19 oy
3 yorum 402 okuma
Eylülmls 10 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 225 okuma
Melikeali 14 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Melikeali Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 327 okuma
ruveyda 7 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde ruveyda Rüyazede (1.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

315 Aktif
0 Üye ve 315 misafir
Bugün : 6776
Dün : 13860
Toplam : 47847193
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...