Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
513 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
düzenledi
Rüyamda kuzenimin çocuğunun düğünü vardı. Hollanda da yaşıyorlar normalde de ben rüyamda uçak bileti bakıyoruz fln internetten yanımda da biri var hatırlamıyorum ama bizim aileden. Daha sonra düğünü konuşurken banyodayız aynadan bakıyoruz ben saçlarıma bakıyorum saçlarım kahverengi,dümdüz,kısa hatta küt şekilde ben saçlarıma dokunuyorum ve önceki uzun kıvırcık saçımı hatırlıyorum ve ağlamaya başlıyorum. Aynadan yatağın üstüne geliyorum kafamı yatağa koyup ağlamaya başlıyorum benim saçım çok kısa diye ağlarken de birkaç bir şeyler söylüyorum ağlayarak .Ablam yanima geliyo hiçbir şey demedi ama sadece bana baktı. Ama o şekilde ağladığımı hatırlayınca şu an olsa öyle ağlarım yani saçıma :))
Daha sonra nişan yapılacak herkes gelmiş biz erkek kuzenimle çok samimiyiz rüyamda ama gerçekte hiç böyle olmadı. Yan yana oturuyoruz gelin benim yanıma oturmak zorunda kaliyo. Yaşlı tatlı bir teyze vardı gelinin annesiymiş ortalarına oturduk felan diye benimle konuşuyo. Sonra kuzenimle geline yüzük takılmış parmağında ikisinin de kırmızı kurdele vardı gel sana da bağlayalım diye kendi elindeki parçayı çıkarmadan ben elinin üstüne elimi koydum kısa kırmızı kurdele ile benim yüzük parmağımı da bağladı sorna fotoğraf çektik gelin de elini koydu fln. Kalabalık bir ortamdı sandalyelere dizilip oturduk. Duvarların etrafinca.

Normalde bu kişiler evli 2 ay önce düğünleri oldu. Düğünleri aynı şekilde uzakta oldu bende gidemedim.  İkisinin fotoğrafını görmedim aklıma bile hiçbir zaman gelmedi açıkçası. Rüyamda abi dedim geline de yenge dedim.
Yorumalrsaniz çok sevinirim :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar sevgili okurum

Rüyanız aslına bakarsanız yine bir film senoryosunu aratmıyor,  bu rüyalar bilinç altında kalan düşünce duyguların dışa vurumu sizi de anlatıyor aslında ,  farkında mısın rüyalarının olmazsa olması senin banyo yapmak ve ayna , rüya da banyo yapmak sık gördüğün için ben artık olumsuzluğa yoruyorum , aynayı da olumsuzluğa yoruyorum , hayali dünyanı yorduğun sanki hayali dünyada bir evin var bazen herkesden kaçıp o hayali eve giriyor ve orda çok mutlu oluyorsun gibi şarkılarlada destekliyorsun gibi , bu tarz rüyalar iyi has da her gece rüya görmek sık sık  , ya da her gece olmasa bol bol görüyorsun ve rüyaların uzun ve hep hikaye tarzı rüyalarını  spritüel olarak inceleyeceğim artık , enerjini paylaşıyor olabilirsin ya da yaşın genç olduğu için enerjin yüksek olduğu için bu rüyaları sık görüyorsun , enerjini paylaşmak aynı frekansta enerjilerle paylaşıyor olabilirsin ve rüyalarını da aynı zamanda paylaşıyor olabilirsin , sürekli birbirini takip eden ve ayna banyo yapmak bol olan rüyalar bunlar ,  ibadetlerini aksatma
Enerjini zihnini bol bol insanlara çevrene harca yanlız kalmak iyi geliyor olabilir ama yanlız kalmayı azalatmanı öneriyorum , sana demiştim ya biraz durgunluk lazım yeni hobiler keşfet banyo ve ayna uyarıyor günlük hayatında yaptığın bazı şeyleri azalt bazı şeyleri yükselt , bu kitap okumak olur yada ufak tefek pasta yapımları olabilir , yani hayal dünyanın salınımı biraz azalırsa hayatına yön veren rüyaları daha kolaylıkla göre biliriz , değerli okurum genel olarak kısaca simgeleri inceleyelim uçak bileti hayatın için alacağın yeni kararları simgeliyor olabilir , düğün aldığın kararları yenileyeceğine yani bir karar alırlen üzerine bir çok yeni kararlar alıp aynı anda yapacağına işaret ediyor olabilir yüzük ise kararlarını sıkı sıkıya sarılacağına delalet ediyor olabilir , inatcı ve azimli yapından da söz ediyor rüyan akrabların ve olanlar günlük yaşantına vurgu yapıyor saçın için olanlar bazı yaptığın şeylere kızıyorsun içsel bir kızgınlık olabilir ama kızma kendine yaptığın herşey seni büyütmek içindi görüş açının genişlemesi içinde ve biraz yenilik yapmanın da zamanı geliyor , olgunluk evresine hazırlanıyorsun olgun bir beden olgun bir zihin bu olgunluk evresi zor da geçe bilir kolay da , olgunlaşma evren devam ederken bu rüyaları sık sık göre bilirsin .

Sevgiyle kal ....
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rica ederim,  kendine iyi bak ...
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Sende öyle iyi geceleer :))
+7 oy
Höhögö Rüyazede (1.7k puan)  
Hayatında bazı şeyleri değiştirmen gerekiyor ama korkuyor olabilir misin böyle rüyaları genelde hayatımda bazı şeyler yolunda gitmediğine görürüm
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bilmiyorum yani öyle bir şey mi acaba :/
Höhögö Rüyazede (1.7k puan)  
Abartı değil kesinlikle gayet yerinde bir tepki :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Aynen öyle teşekkür ederim yorumun için :)
+3 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Aslında o saçlarımı görünce dokununca gerçek hayatta da hissettiğim bir çaresizlik vardı ben böyle istemiyorum gibi bir düşünce vardı hatırladıkça etkisini hissediyorum hala. Yani saçlarıma dokununca şu anda öyle bir şey olsa aynısını yaparım rüyam hiç abartı gelmedi açıkçası :))
+3 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Aslında hobi,dans,pasta vb şeyleri aslında çok yapan biriyim. Ders çalıştığım halde fazla hobilerime de zaman ayırıyorum. Normalde ruyalarıma önem veriyorum hatırlamak için çaba da sarf ediyorum ama bugün ağlamam daha değişik hissettirdi :))
Hayırlısı olsun kötüye yönlendirmedim kendimi :) değerli yorumun için teşekkür ederim :))
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Allah allah , ya çok haraketli bir zihin ve biliyorum enerjin de yüksek cıvıl cıvılsın bende soruyorum kendime fazla haraketlilik yora bilir diye , ama zihninin yorulmasından bahsediyorum , sen yinede hobilerinden vazgeçme kendini geliştiriyorsun ve ileriye taşıyorsun kendini bunu bil :)
+3 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Evet öyleyim içimde karışıklık tabiki oluyo karamsarlık,endişe ama bir şekilde engellemeye pozitif kalmaya çalışıyorum. Zihnim yorulmuyo ben bunu hissetmiyorum. Belki çok nadir olabilir. Böyle düşünmene sevindim sevgili Kâhin kendimi ileri taşıdığımı ve geliştirdiğimi bilmek beni mutlu etti teşekkür ederim :))

İlgili rüyalar

+9 oy
3 yorum 481 okuma
+6 oy
1 yorum 169 okuma
30 Nisan 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
1 yorum 227 okuma
G.p. 19 Aralık 2019 Tabir kategorisinde G.p. Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
5 yorum 217 okuma
+4 oy
2 yorum 204 okuma
Mehmet33 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 176 okuma
Aysegul27 18 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Aysegul27 Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 166 okuma
Güll1 23 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 167 okuma
Güll1 18 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 174 okuma
+6 oy
1 yorum 130 okuma
Nurcanaksu 9 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Nurcanaksu Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 127 okuma
RİNHARDO 6 Kasım 2021 Rüya kategorisinde RİNHARDO Karabasan (95 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

583 Aktif
0 Üye ve 583 misafir
Bugün : 5460
Dün : 21898
Toplam : 48085640
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...