Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
264 okuma
Duru971 Rüya kategorisinde Rüyazede (1.9k puan)  
Rüyamda zincir bir markette kasiyer oluyordum hem çalışıp hem okuyordum, bir hevesle başlıyordum. Sonra çalışırken sürekli kasada durmuyordum, oranın müdürü gibi olan bir kadının beni sürekli kasada dur diye uyarmasına rağmen sürekli bir süre sonra kasadan uzaklaşıyordum. O kadın bana daha çok kızınca işten istifa etmeyi düşünüyordum. Anlamı nedir? Ben genelde rüyalarımı sadece bir yere yazarsam unutmam ama bu rüya bir şekilde aklımda kaldı. Lütfen yorumlar mısınız?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ailede bir iş teklifini red eden biri var mı ?
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Tamam çok merak ettiğim için yazdım normalde rüyalarıma öyle yazmam kusuruma bakmayın
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Ben Sokrates'in bir sözünü paylaşmıştım sanırsam :-)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Güzeldi o , nickleri yani isimleri unutuyorum , bol bol yaz :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar

Sevgili okurum  , market görmek hayırla tabir olunur , kısmet , iş teklifi  alacağınız yeni eşya yenilikle ilgili bir takım düşüncelerde belirgin bir simge olarak çıkar rüyalarda , haberci bir rüya diye bilirim ama tabi iyi de değerlendirmek lazım bu rüyayı,  marketin sizin de dediğiniz gibi zincir bir market olması bir işin büyümesi , ya da hayatınızda elinize geçen bir fırsatı katlama büyütme yükseltme gibi anlamlara da gelebilir , diğer öğeleri de inceleyelim markette çalışmak alın teri dökmeye , çalışmaya çabalamaya zor işleri üstlenmeye de delalet eder , hem çalışıp hem de okumak bu dediklerimi pekiştiriyor, zor olan bir işi üstlenmeye çalışmak bu zorluk için de korku ve tereddüt duyuluyor olabilir . Kasada durmama isteğiniz çevresel bir baskıdan kaynaklı olabilir aile ve çevre hayatınız sizden çok şey bekliyor , sizden beklenen bir performans olduğu yününde ama sizden istenilen sizi yoruyor olabilir bunun da mesajlarını vere bilir ,baskıcı bir kadın modeli siz de olabilirisiniz kendinize uyguladığınız baskı daha iyisini yap yaparsın baskısı , ya da çevreniz de sizi baskı altında tutan kişileri ifade edebilir , kasada durmak ve zorlanman bu baskıların sende yaratığı stresi anlatıyor olabilir , işten istifa etmek bazı düşünce ve fikirler tam kafanızda oturmamış  demektir , kasada aslında bu düşüncelerinize vurgu yapıyor tasarladığınız ya size uymuyor ya başkalarına,  bu tarz yaşamınızda sorunlar varsa çözümü mantıklı düşünmek ve haraket etmek zamanla beklemek şartların uygun olmasını beklemek sizin yararınıza olacaktır birileri istiyor maşşı iy diye değil de sizin mutluluğunuz da çok önemli bunu göz ardı etmeyin rüyanız mesleki açınız hakkında çıkmış gibi önünüzde engel var ama bu engeli kaldıracak da manevi gücünüz yüksek değerli omurum rüyanızı bu şekilde yorumluyorum .

Sevgiyle kalın ....
0 oy
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Aslında tam üstüne bastınız, ailem daha doğrusu annem benden tıp okumamı istiyor ama ben İngilizce Dili ve Edebiyatı okumak istiyor, bununla alakalı olabilir mi? İstediğim alanı okumak benim için daha hayırlı mı olacak?
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sizin adınıza aslında çok sevindim , bu mesleki kariyer açısından önemli bir karar öncelikle kendinize sorun ben eniyi ne yapa bilirim elimden ne gelir beni neler mıtlu eder mesleki testler olır genelde a kişisi yetenek açısından karakteristlik özeliği hangi mesleğe daha yatkındır , bu aileden çok sizin vereceğiniz bir karar işe aileniz gitmeyecek sonuçta bu rüyalar biraz da ikilem ve baskıdan dolayı olabilir , ailenizle konuşup ortak bir karar vermeyi denemelisiniz ve sizin eğitim sürecinde sınav dönemlerindeki başarılarınızada bağlı bir durum .
0 oy
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Açıkcası ben dillere yatkınlığım olduğunu düşünüyorum. Sayısal zekam asla yok bu yüzden de tıpı istemiyorum. Sizce hayırlı bir rüya mıdır bu rüya C:
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyanızı hayra dönüştürecek tek şey kalbinizin güzel niyeti , bazen ben bunun için yaratılmamışım demek gerekir , ailenizle konuşmanız gerektiğini söyleyen bir rüya , hevesle başladığınız bir şeyden kaçmak bırakma söz konusu bunu kendi içinizde tartışın derim ben size değerli okurum .

İlgili rüyalar

+18 oy
7 yorum 571 okuma
+10 oy
2 yorum 290 okuma
eirene 15 Aralık 2020 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 124 okuma
Adem6734 24 Nisan 2022 Rüya kategorisinde Adem6734 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 157 okuma
eirene 11 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+23 oy
3 yorum 339 okuma
+3 oy
2 yorum 166 okuma
Güll1 23 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 225 okuma
+6 oy
1 yorum 175 okuma
Güll1 25 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
15 yorum 758 okuma
+4 oy
2 yorum 199 okuma
+8 oy
6 yorum 334 okuma
Güll1 9 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
0 Üye ve 395 misafir
Bugün : 19811
Dün : 23857
Toplam : 48078120
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...