Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
258 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
Rüyamda AVM de geziyordum sonra arkadaşlarımla karşılaştım ve yanlarında gitmeye başladım çok az konuştuk sadece bir arkadaşımı hatırlıyorum diğer kişiyi bilmiyorum. Sonra arkadaşlarımın özel dersleri varmış içeri girdik burası anneannemin evi,sıraya üçümüz oturduk sonra siyah maşalı saçı olan güzel de bir kadındı fizik olarak da içeri girdi. Benim bu derste olmadığımı anladı maalesef sen derste kalmazsın dedi bana ben tamam dedim montumu elime aldım çıktım. Sonra kapının önünde gittim kadın ağlayarak yanıma geldi ama baya ağlıyo beni dersten çıkardığı için. Sonra bana sarıldı ağlamaya devam etti. Tamam ağlamayın sorun yok fln dedim. Ama ağlamasına şaşırdım. Kapıdan çıkarken anneannemi de gördüm. Anneannem benden evimize sandalye ve  3 tekerlekli çocuk bisikleti götürmemi istedi ikisini de yanıma koydu. Sonra öğretmen kadın bana özür gibi matematik kitabı hediye etti. Ben ne gerek var fln dedim ama direkt elime verdi al bu senin diye. Sonra bir kız çocuğu ve çok küçük yaşta da erkek çocuk su doldurmak için aşağı bahçeye inicez. Bahçedeki musluktan temiz arıtılmış su akıyormuş. Asansöre bindik üçümüz. Dar ve çok hızlı iniyorduk içerde çok da ses vardı ben çocuklara sarıldım tuttum sonra korktuğumuz için sesli şekilde sure okumaya başladım galiba nas,felak falandı. Sonra bahçeye geldik merdivenin altında musluk vardı musluğu açınca düz aşağı değil sağ ve sol tarafa doğru akıyordu,akan kısmın altında su birikintisi vardı ama masmavi tertemiz bir suydu. Ben musluğa yaklaşmak için suya ayağımla bastım. Daha sonra ben eve sandalye ve çocuk bisikleti götüreceğim için annemleri çağırdım arabayla gelsinler diye. Annemler geldi dış kapının önünde oturmuş 6 kişi fln yemek masasındaydık. Ben annemle konuşuyordum.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
@poyraz50 abla affet yine attım :D ama yorumlar mısıınn :)) <3
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
İnşallah affetsin abla ya :D olsun abla yorumlarsan beklerim  :))
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
At rüyanı abla yorumlarız :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+4 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba, verici bir yapınız var. Bu sizin karakteristik özelliğiniz fakat ruhsal olarak yormuşa benziyor. Masmavi berrak ve temiz su her zaman olumlu bir anlam taşır. Fakat her zaman alttan almak yerine gerektiği kadar alttan almaya çalışmayı istiyorsunuz. Bilinciniz bunu söylüyor size.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Evet fazla alttan alıp hep sorun yaşayan biriyim teşekkür ederim :)
+2 oy
 
Rüyada Nas Suresi Okuduğunu Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre, kişinin tüm şeytani kötülüklerden, kaza ve belalardan uzak kalacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında nas suresi okuduğunu görmesi, kişinin hayatını kötü yönde etkileyen insanlardan uzak duracağına yorumlanır.

Felak Suresi ise kişinin büyük başarılar elde edeceğine, gereksiz harcamalardan kaçınan bilinçli bir tüketici olduğuna işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin gelirini ikiye katlayarak ailesini ve kendisini daha yüksek standartlarda yaşatacağına, kişinin yaşadığı her günün kıymetini bileceğine delalet eder.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Teşekkür ederim yorumunuz için hayırlısı olsun,iyi düşünelim rüyalar öyledir :))
 
Rica ederim :)

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 1.4k okuma
30 Mart 2017 Rüya kategorisinde Ezgi   yazdı
+1 oy
1 yorum 68 okuma
Gül 12 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Gül Karabasan (-84 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 143 okuma
+5 oy
5 yorum 280 okuma
Yaren1989 2 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 211 okuma
+4 oy
2 yorum 219 okuma
Gizgiz 30 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Gizgiz Rüyakar (4.7k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 178 okuma
danla 14 Ocak 2020 Rüya kategorisinde danla Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 275 okuma
ruyacıı 10 Mart 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 128 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

448 Aktif
0 Üye ve 448 misafir
Bugün : 616
Dün : 21898
Toplam : 48080815
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...