Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
259 okuma
Arkturus Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (6.2k puan)  
düzenledi
Rüyamda, okyanus ötesinde bir yerdeydim. Suları görebiliyordum. Bir trenin içindeydim. Arıların saldırısına uğradım. Arının soktukları ölüyordu. Bir sürü kişiyi soktular. Sonra korktuk tabi, iş yerindekilerle çözüm arayışına girdik. Kritik bir dönemdi. Arılar yine geldi ve hepsi üzerinde fermuar olan bir arının içine girdiler. Arı da normal boyuttaydı. Bir dış ses, arıların soktuğu insanların yerine eski cağlarda yaşamış bilgelerin geldiğini ve bir ruhun dünyaya gelmesi için bir ruhun dünyadan gitmesi gerektiğini söyledi. Hatta gelen bilgelerden bir iki tanesini gösterdi. Sonrasında arının fermuarı açıldı bir sürü arı dışarı cıktı. Biz de korktuk ne oluyor diye ama tüm arılar öldü ve kara sineğe dönüştü. Tek bir arı kurtuldu onu da özgür bıraktım. Kimseyi sokmadığı için ölmemişti.

Hayvanların olduğu rüyalar benim için önemli. Çünkü haber niteliği taşıyor. Bu hususa göre yorumlarsanız evinirim. Haberci rüyalarımda arı ve kara sinek pek gördüğüm motifler değil.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ovv , harikaa bir rüya
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rüyanız artık koleksiyonumda :) yorumlamayı fikirlerimi beyan etmeyi isterim ...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sevgili okurum , fantastik olaylara ya da mucizelere ne kadar inanıyorsunuz , ben rüyaların başlı başına bir mucize olduğuna inanırım , dış ses aslında mucizeyi bize tasvir etmeye çalışan rehberler gibidir  , siz dış sesi dinlemişsiniz ben rüyalarımda genelde dış seslerle kavga ederim :) ve gelin rüyalarınız bizlere neler anlatıyor birlikte inceleyelim , şamanik bir rüya gibi duruyor ve rüyanız parlak ve o kadar canlı bir şekilde sanki karşımda duruyor , insanlar genelde uyur rüya görür ve rüya gördüm der ,bu kadar basit ve hızlıdır onlar için ama benim için öyle değildir rüyalara inanır ve rüyaların nefes aldığına bir yerlerde yaşadığına inanırım ya kalbim de ya da aklım da ...
Değerli okurum ,okyanus ötesinde olmak , öncelikle şunu demek isterim kendinizi okyanus ötesinde görmeniz haberiniz var demektir aynı zamanda ikaz ve uyarıcı rüyalardan biri , ve bu haber uzaklarda ve eninde sonunda sizi bulacağına eminim ,siz sadece hislerinizle o haberi önceden deneyimleyip hissettiniz bazen insanlar arasında bu durum sıkça görülür .
değerli okurum , okyanus ferahlığı simgeler yaşamınız da olan , ah ben şimdi ne yapacağım bu sorunla nasıl başa çıkacağım dediğimiz anlarda rüyalara kolaylıkla yansır okyanus , ferahla ve iyi düşün bu sorunla başa çıka bilirsin , koskocaman okyanusta aç kalan bir canlı yoktur , ve aslında büyüttüğümüz sorunlar bu kadar büyük değil çözümü basit ve kolaydır , okyanusla başlaması rüyanın sanki seni önceden uyarıyor az sonra olacakları rüyada fazla büyütme , sen bakma derdin derinliğine aslında seni ferahlatacak olan her şey kendi içinde mevcut kendine güven diyor bu simge sana .
Bir trenin içinde olman ve suları göre biliyor olman yukarda yazdıklarımın yansıması aynen geçerlidir , tren de haberdir tren bulunmuş olduğun anı anlatır o an trenle nerde olduğun çok önemli , arıların bu olayları yapması , seni iş hayatı için uyarıyor olabilir , arılar çalışkandır verimi severler , verimi engelleyen şey ise arıların işini bırakıp saldırmaları , iş aile yaşantında seni kıskanan insanlara dikkat etmeni öneririm ve bir konu hakkında bilgin yoksa o işe kalkışmamanı öneririm , arılar bir topluma saldırıyorsa o toplumda sorunlar oluşur oluşa bilir  bu sorunlar ağız dalaşı ile başlayıp sonrası kötü olaylara dönüşe bilir , arıların kara sineğe dönüşmesi buna alamet olabilir ,elinde ki işe sahip çıkman gerektiği konusunda uyarı veriyor olabilir , arılar gurup halinde çalışır bir mekanizma gibi , aile hayatında ve özelikle aşk ilişkileri konusunda akışı bozacak durumlar olabilir , bu 3. kişilerin tarafından olması çok mümkün , at sineği zarara yorulur , hastalığa yorulur o hastalığın yayılacağına yorulur ,değerli okurum  dış sesin size demek istediği vurguladığı şey aslında diriliş , dirilişten bahsediyor , bu da bu günlerde kendinize ve ailenize dikkat etmeniz gerektiğine kendinizi savunduğunuz şey ise doğanın olduğunu bilmelisiniz , çevrenizde size karşı kin güdenlere dikkat edin bilgilerinizi bildiğiniz şeyleri paylaştığınız kişilere dikkat edin özel konularınız birileri işine yarıyor olabilir , diğer yönden arı hayırlıdır , ama o fermuar bir gün bazı kişilerin sizin hakkınızda söylediği şeylere şahit olacağınıza delalet eder , o fermuar eninde sonunda patlayacak gibi , siz zarara bakmayacaksınız kara bakacaksınız zarara bakarsanız üzülürsünüz , benim rüyanız için söylediklerim bir görüş ve öngörü kurtulan arıyı serbest bırakmanız büyümeniz sizi zarara uğratan konularda akıl almanız ders çıkarmanızı işaret ediyor , ama vazgeçmeyin hayat önünüze ne seriyorsa güller vermeyi unutmayanın , düşmanlarınıza gül verme adabından çokça bahsetmiş rüyanız , sizi gerçekten seven dostlarınızla birleşin güç alın onlardan ,arılar durup durukken hırçınlaşmaz, etkiye tepki illaki vardır , arılar mantığı pratik zekayla el isçiliği ile bilinen hayvanlardır işinize karışan kişilere dikkat edin ve ağır başlılığınız ile sorunlara çözüm bulun bu her ortamda geçerli çünkü kahramanı siz olacağınız olaylar vuku bula bilir .
SEVGİLERLE KOLEKSİYONCU
+1 oy
Sena_92 Rüyazede (1.8k puan)  
Hayel gücün çok kuvvetli olmalı :) Baya iyi bi rüya bu rüya filme kadar dönüştürülebilir bence.Sanki sen uyurken beynin film senaryoları yazmış gibi :)
0 oy
Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)  
öncelikle çok teşekkür ederim. Rüya yorumunu okuyunca wow dedim. Maşallah edebi yönünüz kuvvetliymiş ve rüya yorumlamanız da çok hoşuma gitti. Gayet güzel bir açıyla yakalamışsınız. Hayvanlar genelde rüyama girip uyarı veren canlılardır. Şamanik rüyalar sık sık gördüğüm rüyalar değildir; ama baya vurucu rüyalardır. Arı motifi ilk defa karşıma çıktıgı için biraz tuhafsadım. Genelde kertenkele, yılan, balina falan gözükürdü. Bi kere de hamam böceği ve çekirge ile uyarıldıydım. Ama dediğiniz doğru. İş yerinde insanların bana tutumuyla ilgili tuhaflıklar mevcut ve ben anlam veremiyorum. İnsanlar neyi çekemiyor acaba?
0 oy
Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)  
hahah :D evet öyle kaldı ki bundan daha değişik rüyalarım da oldu. Zaten yazarlar ve senaristler de rüyalarından etkileniyorlar şahsi kanaatimce..
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
:)   Teşekürler , şamanik değerler olsun rüya yorumlama olsun ben atalarımdan bu yana hep masal tarzında anlatımlarla öğrendim , destansı anlatımlarla , her insan farklı aslında kötü tarafından bakmayın , sizde gelişme olduğu için fark ediliyorsunuz bu da yansıyor hislerinize , haberci rüyalar bazen hislerinizin titreşiminden de meydana gelir .

İlgili rüyalar

+14 oy
2 yorum 273 okuma
+7 oy
1 yorum 176 okuma
21 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Hanife   yazdı
+3 oy
6 yorum 348 okuma
3 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 145 okuma
Liz 19 Haziran 2019 Durugörü kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 202 okuma
30 Ocak 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
4 yorum 236 okuma
14 Ekim 2016 Rüya kategorisinde umeyr   yazdı
+11 oy
2 yorum 215 okuma
20 Eylül 2016 Rüya kategorisinde sıkkıntavsan   yazdı
+6 oy
1 yorum 252 okuma
Hazan demir 31 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Hazan demir Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 228 okuma
sahara 19 Eylül 2021 Rüya kategorisinde sahara Karabasan (707 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 111 okuma
Tuci 28 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Tuci Karabasan (225 puan)   yazdı
+24 oy
9 yorum 302 okuma
Bufalo 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 214 okuma
Yaren1989 25 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 2.9k okuma
yok 31 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
1 Üye ve 396 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18840
Dün : 23857
Toplam : 48077157
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...