Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
486 okuma
geekone3388 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
düzenledi
Rüyada arabadayız arabayı ablam sürüyo galiba ön koltukta babam var arkada yer yok galiba ben de babamın yanına oturmak zorunda kalıyorum ama kapı kapanmıyo sığmadığımız için ben de kapıyı tutuyorum bu arada garajdan çıkmaya çalışıyoruz kapı aralık şekilde sonra garajın çıkışında olan yokuşta da bişey oluyodu sanırım bir araba mı birileri mi var ne orda sıkıntı yaşıyoruz arabayla ablam iyi çok pratik yapmadığı için (araba kullanma anlamında)
başka bişey hatırlamıyorum (bu arada babam yeni araba aldı onunla bir alakası var mıdır rüyanın bilemiyorum)
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Rüyadaki araba babamın arabası ve normalde ablam değil kendisi kullanır

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
sevgili okurum , söylemek isterim ki babanızın yeni araba almasıyla rüyanızın bir ilgisi yok , araba yolculuk simgelerinden biridir , araba yeni düşüncelerin ve fikirlerin simgesidir , hayata geçireceğimiz planlar için bazen rüyalarda belire bilir . Bu aralar yoğun düşünceler içinde misiniz , çünkü rüya da bir şeyleri toparlar gibi haliniz var ,garajdan çıkarken yaşadığınız sıkıntı hali , gerçek yaşantıda yolunda gitmeyen bir kaç konuyu kafaya taktığınızı , ve aslında endişelerinizin yersiz olduğunu söylüyor olabilir rüyanız , dünyevi hayatta düşündüğünüz konuların yerine oturmaması bunun verdiği huzursuzluklardan dolayı bu rüyayı görmüş olabilirsiniz , rüyanız da genel olarak olumsuzluk yok ama ablanınız pratik yapmamış olmaması araba kullanırken zorluk yaşaması  , gerçek yaşantınızda hazır olmadığınız bir fikri hayata geçirme planlarınızın olduğu , bu plan için biraz daha hazırlık yapmanız için ikaz vere bilir . Rüyanızı bu şekilde değerlendirip yorumluyorum araba dışa vuran duygularınızı temsil edebilir , ve çevreye karşı duygularınızı ifade ederken zorluk çektiğinizi söyleye bilir rüyanız , aksi takdirde sorunlu bir dönemse bu sorunları kendinizi telkin ederek atlata bileceğinizi söyleye bilirim , normal bir rüya gibi geldi bana , arabayı babanızın kullanmaması ve ablanızın kullanması hayatınızdaki değişiklikleri gözden geçirmeye yoruyorum sıradan olan bir durum bu sefer rüyada farklı çıkmış , yeni duygulara açık değilseniz bu dönem o zincirleri kıracağınız dönemler olabilir , araba hayırlı bir simgedir hayrolsun rüyanız sağlıçakla kalın .
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Seneye gireceğim bir sınava hazırlanıyorum şu an o yüzden olabilir
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Haklısınız teşekkür ederim
+2 oy
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Teşekkürler bu arada ablamın pratik yapmamasını ben gerçek hayatta öyle olduğu için söyledim yani gerçekte ehliyeti var ama pratiği eksik olduğu için rüyada da onun telaşı vardı biraz düzgün kullanıcak mı vs o garajdan çıkarken yaşadığımız sıkıntı falan (ablam frene iyi basamıyodu araba geriye kayıyodu galiba rüyada)
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Strest altında kaldığınız bir anınız var mı sınav  yada iş hayatınız olsun , pandemi dönemleri bizim için  yoğun ve bunaltıcı geçiyor bunların yoğun duyguları yüzünden de bu tarz rüyayı görmeniz de normal olabilir.
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
aslında sıradanlık , hayatında sıradan giden şeyleri değiştir faydasını görürsün , yeni eşyalar yada okumaya yeni kitaplar müzik listeni değiştir , gezdiğin sokakları bile değiştire bilirsin fazla stres iyi değildir .

İlgili rüyalar

+11 oy
2 yorum 1.9k okuma
28 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Tubi   yazdı
+5 oy
1 yorum 278 okuma
+7 oy
9 yorum 544 okuma
+7 oy
1 yorum 429 okuma
+7 oy
2 yorum 319 okuma
geekone3388 16 Aralık 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 260 okuma
+4 oy
2 yorum 170 okuma
geekone3388 2 Kasım 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 249 okuma
Nesliihan 4 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Nesliihan Rüyazede (2.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

446 Aktif
2 Üye ve 444 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9920
Dün : 23857
Toplam : 48068261
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...