Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
282 okuma
anka06 Tabir kategorisinde Rüyakar (3.3k puan)  
rüyamda daha önce tanımadığım bir adam evime geliyor. ben de onu hiç yadırgamıyor, hatta sürekli dinlediğim bir profesöre benzetiyor, o olduğuna inanıyorum. sandalyeme kuruluyor, bilgisayarımı kullanıyor. sandalyede olmasından rahatsız olup koltuğumu topluyor ve ona veriyorum. derken ailem geliyor ve dışarda bir araba olduğunu , çekileceğini söylüyor. adam arabasını cekmek için dışarı çıkıyor, ben de onunla çıkıyorum. arabayı çektiğimizde onun kim olduğunu soruyorum. bana yalan olduğunu bildiğim bir cevap veriyor. ben de bunların doğru olmadığını kırmadan söylüyorum. derken adamın bazı eşyaları bende kalıyor, nedennini blemiyorum. bir gün dışarı cıkıyorum. eve geldiğimde adamın eşyaları alınmış, bilgisayar kırılmıştı. bilgisayarı yapıyorum tekrar. koltuğumun kenarında duran yastığa baktığımda üç tane bozuk para ve bir mendil içerisnde kağıt paralar buluyorum. nedense bu adamın bir melek olduğuna ve Allah  tarafından gönderildiğine inanıyorum ve rüya burada kesildi.
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
bu rüyaya ben bakamam diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır inşallah .
anka06 Rüyakar (3.3k puan)  
teşekkür ederim. umarım görürler rüyayı...
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@anka06 anladım dönüş yapacağım size , biraz beklete bilirim ama kusura bakmayın .
anka06 Rüyakar (3.3k puan)  
@Kâhin_SumiyAlaca_  çok sevinirim, önemli değil. estağfurullah

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar , sevgili okurum olay örgüsünün başlangıcının ev hanesinde olmasına bugünlerde olan bugünlerde yaşadığınız duygu hanenizi anlatıyor olabilir , duygu ve düşünce eviniz olabilir . Ruhsal aksaklıklar , yaşamak istediğin duygu patlamaları , duygu boşalmalarının yansımaları olabilir bu çok olasıdır.
Yabancı adam aslında size burada ne anlatmak istiyor , günlük yaşantınızda neyi ifade ediyor , bunu anlamak ve analiz etmemiz daha önemli .

Duygu ve düşünce hanenize yabancı bir erkeğin girmesi , ve sizin yadırgamamanız , gündelik yaşantınız da yaşadığınız durumlar ve olaylara , alışma sürecini anlatıyor olabilir ,  ağlamak diğer insanlar için acı verirken sizin için artık normal karşılanan bir davranış olması gibi buna benzer misal yani , bazı durumlara artık alışma kabullenme sürecinin aklınıza takılan gündelik yaşamda ki konuların geriye kalan bir kısmının rüya yansımaları olabilir , bazı duygularınız bitişi ve yenilenmesi sürecinin başladığı ve başlaması gerektiğine vurgu yapan objelerde olabilir takıntı haline gelen gün içinde ki konuların rüyaya yansıması olabilir .

profesöre benzemesi ve sizin zaten başta yadırgamıyor olmanızı , güven eksikliklerine gün boyu güvenle ilgili konuların artık hayatınızda sıradanlaştığında ya da güven konusunda artık eskisinden de daha temkinli olduğunuza vurgu yapa bilir , güven bilinç altınıza nasıl yansıdı diye sorarsak karmaşık bir biçimde yansımış iç dünyanızda kendinizle konuşmanızı gönülden tavsiye ederim , güven insanlara güven kendine güven bu konuları kendinizle konuşarak kendinizi telkin edip rahatlaya bilirsiniz .


sandalyeye kurulması , sizin bu durumdan rahatsız olmanız , sanki rahat tavırları var yabancı kişinin bu da gündelik yaşamınız için ikaz veriyor olabilir , artık bir takım olgulara dur demenizin zamanı olabilir ,sirkelenip tekrardan olayları masaya yatırmalı ve kendinize hak vermelisin nerde yanlış yaptım nerde doğru yaptım demeniz içinde psikolojik açıdan rüyanız ikaz veriyor olabilir .

size yalan olduğunu bildiğiniz bir cevap vermesi , yalanı nerden biliyordunuz yani onun yalan konuştuğunu rüya bilincinde bilmeniz ,  gerçek yaşantınızda çevresel olarak güvenmediğiniz kişiler olabilir , bu yabancı kişi siz de olabilirsiniz kendinize yalan söyleyip geçiştirdiğiniz duygularınız olabilir .

bilgisayar simgesi ,iletişim araç gereçlerinden biri olduğu için , iç dünyanızın tamir edilmesi olarak değerlendiriyorum , bazı düşüncelerin yerine daha iyimser düşüncelerin gelmesi gerektiği kanatındayım

değerli okurum rüyanız son kısmı çok ilginçti , bozuk paralar tabirler kategorisinde olumsuzluklara işaret eden simgelerden biridir , olumsuz kararlar kayıplar , düşünmeden haraket edilen işlerin neticesinde uğranılan zarardır ben böyle yoruyorum ,
mendil içersinde kağıt paralar , kağıt para hayırlıdır mendil ise yine dini açıdan aşk ilişki simgelerinden biridir , mendil çevrede güvensiz kişilerede delalet eder, mendil içinde para bulmanızı zarardan döneceğiniz kannatındayım ,  onun melek olduğuna inancınız ise yapılan bir hata yada üzüntü sonucu , pişman olmaya vicdanı açıdan da rahatsızlık duyulan olaylara yoruyorum .
değerli okuyucum rüyanızı size uygun şekilde kalben ve ruhen  böyle yorumluyorum sağlıkla ve sevgiyle kalın .
anka06 Rüyakar (3.3k puan)  
teşekkürler...
+3 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
merhaba ankacım öncelikle hiç beklemediğin birilerinin eve gelmesininde anlamını taşır çok bilgili saygın bir insanla karşı karşıya gelebilir ondan yardım alabilirsin fikir alışverişinde bulunarak bazı soru işaretlerini çözümleyebilirsin arabayı bir yolculuğa çıkmak istediğinizi hissettim fakat bu yolculukta aileninde var olması görüküyor bozuk para pek iyiye yorumlanmaz bu senin yaşadığın sorunları sıkıntıları maddi ve manevi olarak belirtmiş kağıt parayı görmende iyiye gene maddi ve manevi olarak yorumladığımız zaman bütün bu sorunlarının ardından çözüme kavuşacak hepsini atıcaksın işinle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir bu sana sunulan iyi bir fırsat olmuş şuan çok kısmetli olduğun bir dönemdesin şans senden yana olucak başarılar diliyorum .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
hani bakamazdın bu rüyaya poyraz :)
anka06 Rüyakar (3.3k puan)  
teşekkürler, hayırlısı inşallah
0 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
baktım kahinim baktım napim eskilerle meşguldüm :D ama neyse onu yazdım <3 her rüyaya bakamıyorum zaten bunu belirtmiştim :D
0 oy
anka06 Rüyakar (3.3k puan)  
çok teşekkür ederim. yalan kısmı daha önce yapmış olduğum işimde hiç gitmediğim bir şehirde rast geldiğimizi ve o şekilde tanştığımızı söylemesiydi.
Bu arada ev şimdi oturduğum bir ev değil, daha farklı ve anormal büyüklükte bir evdi. kıymetli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim...
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ev hanesinin farklı gözükmesi normal duygularınız anlattığı için belirmiş olabilir , yıpranmış düşünceleri anlatıyor olabilir .  teşekürleriniz için rica ederim karmaşık bir rüya ama iletşim kurduğunuz kişilere dikkat edin , size zarar vermek isteyen kişilerin varlığınada delalet edebilir rüyanız yani gerçek yüzünü saklayan kişilere .

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 121 okuma
senanur 17 Mart 2020 Rüya kategorisinde senanur Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 201 okuma
Hope 24 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 110 okuma
Naciye 21 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Naciye Karabasan (461 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 119 okuma
Gülşahhh 14 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Gülşahhh Karabasan (85 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 116 okuma
yok 18 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 129 okuma
6 Haziran 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
2 yorum 181 okuma
Hope 4 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 222 okuma
Hope 13 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+17 oy
3 yorum 2.2k okuma
Yulaf 17 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Yulaf Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 167 okuma
Onut 27 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Onut Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

319 Aktif
1 Üye ve 318 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4653
Dün : 13860
Toplam : 47845077
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...