Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
553 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
Rüyamda banyoya giriyordum daha sonra perdeyi açıyordu bir erkek yüzünü hatırlamıyorum ben elimle hemen göğüslerimi kapatıyordum perdeyi kapatmaya çalışıyordum her seferinde açıyordu bana bir şeyler anlatıyordu daha sonra lisede sert bir abi vardı okula bile takım elbise ile gelirdi ,hiç konuşmuşluğumuz bile yok ve çook uzun zamandir görmüyorum bile o geliyordu yine takım elbise ile ben yine perdeyi kapatmaya çalışıyordum ama geri açıyordu ben artık gidin fln diyordum ama gitmiyorlardı daha sonra ben banyoda o şekilde kalıyordum o takım elbiseli erkek karşımda oturuyordu biseyler konuşuyorduk benimle yumuşak konuşuyordu bende ona "sen o kadar da sert biri değil mişsin göründüğün gibi değil mişsin " diyordum daha sonra telefondan fln biseylere bakıyorduk, gülüyorduk. Bu olaylar banyoda yaşandı bende çıplaktım ama kendimi çıplak görmedim ne anlama geliyor acaba yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim :))

Birde ailemle birinin evine gidiyorduk yolda ben erkek ve okuldan bir arkadaşımı görüyordum o beni görmedi sonra ben telefonumu evde unuttuğumu fark ettim ve annemden anahtarı alıp eve gitmek için arkamı döndüm arkadaşıma seslendim onun da yanında erkek arkadaşı vardı sana sesleniyor diye beni gösterdi daha sonra bana baktı el salladım gülümsedim o beni ilk başta tanımadı daha sonra tanıdı bana eliyle öpücük attı daha sonra ben o eve geldim kız çocuklar vardı beni odasına götürdü,çocuk odasında oturuyordum benimle konuşuyordu bana birşeyler anlatıyordu,çok güzel ve büyük bir çocuk odası vardı ranza yatakları vardı dışarısı bahçeye çıkıyordu kız çocuğu da çok güzeldi elimden tutup beni bir yerlere götürüyordu.

Yorumlarsanız sevinirim :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar Sevgili okuyucum , yazdığınız rüyaya ek olarak düşüncelerimi belirtmekte isterim , rüyalarınızı takip ettiğimden bir kaç rüyanızı hatırladığım için , sizin zihniniz olgunlaşma evresinde olduğu  kannatındayım ve her rüyanızı hemen hemen psikolojik açıdan inceledim ve analizini ona göre yaptım . Zihniniz o kadar haraketli ve açık ki buda olgunlaştığının sürekli gelişim gösterdiğinin işareti , bu tarz hormonsal rüyalar görmeniz elbet tabi normal , ama her çıplaklık psikolojik değildir , gün içinde anneniz kızmıştır , ya da iş yerinde patronunuzdan azar işitmişsinizdir gün içinde utanç duyguların gün yüzüne çıkması ile bilinç altına bu şekilde yansımış olabilir. Bu tarz rüyaları bir yıl içinde görmemiz sağlık açısından iyidir hormonlarımızın düzgün çalıştığı hakkında bizlere bilgi verirler .Rüyanız duygu yanılsamaları .

Dini açıdan bakıldığı zaman , rahmani değil ,şeytani bir rüya gibi duruyor , kusurlarımız ve eksiklerimiz olur zaman zaman aciz kullarız bizler , yatmadan önce yapılan ibadetlerin önemi yüksektir ,  çıplaklık göğüs kapatmak perdeyi kapatmak ,gün içinde birilerine kırıcı söz söylemiş olabilir misiniz geçmişe dayalıda olabilir, bunun yansımaları da olabilir  takım elbise ve göründüğün kadar sert biri değilmişsin rüyada geçen bu obje ve konuşma günlük yaşantında değiştirmek ve değişmeyen karakteristik niteliklerin , huyların ve bağımlı olduğun söz öbekleri olabilir , zihnin olgunlaşma evresinde olduğu için gündelik yaşam tarzın , ve huyların bilinç altına böyle yansıyor olabilir , değerli okurum biz yaşayan canlılarız ama görmediğimiz kısımları gören bir bilincimiz var ve o bilinç biz uyusak ta çalışmaya devam ediyor benim rüyanız için ekleyeceklerim bu denli oldu rüyanızı psikolojik olarak değerlendiriyorum sevgiyle ve sağlıkla kalın .
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
KEŞKE BENDE BANYO YAPSAYMIŞIM :D PUHAHAHH ::D
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Banyo da yapmadım ama neler görüyorum neler :))
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
:D ireeemmmm :D
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Buyrun benim bende sizi seviyorum efendim ismimi ne kadar güzel yazmışsınız DBBEJDNEKJDNSKDKS
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
tabi seviyorum <3 cimcime :D ::D
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ayy teşekkür ederiim :))
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
ayy rica ederim :D <3
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
:)) bizim muhabbetlere doyum olmuyo bee yine duvarı efsane hale getirdik :D
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
hiç sorma gene ..   tık demiyorda :D sürekli üstte kalıyor az durda yorumlarım görülsün :D
+7 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Merhaba,

Büyümek ve yetişkinliğe ilerlemek ile ilgili kaygıların var sanırım. Özellikle karşı cins ile ilişkilerinde bazı şeylerin çok hızlı ilerlediğini özellikle sosyal ortamının seni adeta bu duruma zorladığını fark etmişsin ve bu durumu yavaşlatmak istiyorsun. Özellikle zamanı yavaşlatmak ve henüz hazır olmadığın bu duruma dair bir önceki senin de şu an memnun olduğun durumu uzatmak  gibi bir düşünce. Bu zamanı yavaşlatmak fikri "erke-kadın" ilişkilerine birden geçmek yerine daha kanka durumlarına yakın ilişkiler ile bir süre daha ilerlemek isteği gibi. Bu kısım ile ilgili doyum noktasına henüz gelmediğin için ikinci rüyanda da çocuk odaları vs görüyorsun.

DAB,
Selamlar.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Çook teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için :))
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
sevgili üyemiz ve yorumcumuz @Ruyadede  gayet güzel şekilde yorumlamış ve açıklamış rüyanızı .
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Çok teşekkür ederim değerli yorumcum yine çok güzel yorum yapmışsınız sevindim bu dediklerinize,kesinlikle olabilir demiş de olabilirim kafama da çok takan biriyim yorumlarınız benim için çok değerli :))
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@irem_zgl rica ederim , ama sana sık sık dediğim gibi her duyguyu deneyimleyip , bu tür karasızlıkları yaşamalısın , çünkü kendini bulma kendini tanıma gibi evrelerden geçiyorsun bu ister istemez rüyalarına yansıyor bir insan kendini 40 yaşında bile tanımaya başlaya bilir kendini tanıdığın zaman rüyalarının karmaşasından arınacağına  kalbimle inanıyorum :)
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Zihnimin olgunlaşacağını söylemiştin zaten bana bunu görmüş olmana sevindim ben bunu fark edemedim ama rüyalarımın anlamlarının gerçek olduğunun farkına varıyorum inanıyorum da dediğin gibi karmaşalar inşallah gider bende inanıyorum :))
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Kafamda bir soru var biz bilinç altımızda kalan şeyleri rüya olarak görüyoruz değil mi yanlış mı bu ?
+2 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
evet doğru canım bilinçaltı :D bnm bilinçaltımda motor var araba var liseyi bitirmek var bide özel güvenlikten devam etmek var :D rüyasını çok görüyorum o yüzden :D
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Peki aklımızda surekli olanı rüyamızda neden görmeyiz,unuttuğumuz ya da uzun zaman aklımıza gelmeyen bir şey ya da bir kişiyi görürüz fakat sürekli aklımızda olan şeyi görmeyiz bu neden ?
Bilinç altımızda olan değil de aklımızda her zaman olan şeyin daha ağır basması gerek aslında
+2 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
ne bilim ben iremcim sende ahiret sorusu gibi soru soruyon adama :D ben istermiydim istemediğim kişileri görmeyi :D onu bana sorma ağır geliyor :D bir bilene sor demişler :D fazla anlamam :D
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ya biraz oyle oldu ama istemediğim kişiler değil de istediğimiz kişileri görmemek çok saçma aklımızda olan kişi değil de neden bilinç altımızda kalan birisi amaan İrem ve boş işleri işte :D

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 429 okuma
+8 oy
10 yorum 654 okuma
+14 oy
4 yorum 209 okuma
+21 oy
3 yorum 449 okuma
+6 oy
1 yorum 181 okuma
+11 oy
2 yorum 179 okuma
zerdaag 9 Eylül 2020 Rüya kategorisinde zerdaag Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 130 okuma
+4 oy
2 yorum 207 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
0 Üye ve 425 misafir
Bugün : 21155
Dün : 23857
Toplam : 48079461
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...