Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
166 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Merhaba rüyadede rüyamda bi bahçedeydim,  yerde bi takı kutusu vardı siyah bi kaç kişi de başında duruyodu satıyolarmış. Satanları görmedim ama tanıyomuşum hepimiz kutuya eğilmiştik çömmüştük yere doğru oturcak bişey yoktu. Bi yüzük aldım kutudan ilk önce, yüzüğün beyaz renkte, boyuna doğru büyükçe bi taşı vardı parmağımın yarısını kaplıyodu taş, onu taktım sol yüzük parmağıma. Sonra kutudan bi çift küpe aldım küpeler taşlı değildi gümüş renginde çok güzel küpelerdi onları da kulaklarıma taktım. Sonra bide siyah bi kol saati çıkardım kutudan onu da koluma taktım. Ordakilere güzel oldu ama dimi bak çok sade dedim. Parmağımdaki yüzüğe tekrar baktığımda yuvarlak, kenarı metal kaplı, rengi de şeffaf karamel sarısı gibi bi rente taşa dönüşmüş üstündeki taşın üzerinde de bi yazı vardı ama onları göremedim tam. Bide sağ parmağımdaydı. Halbuki büyük beyaz taşlı olanı sol parmağıma takmıştım. Şaşırdım görünce bu ne zaman böyle oldu diye kimseye bişey demedim ama. Ayağa kalktım yağmur başladı bahçeden çıkacaktım eski bakçe kapılarındandı tek kişilik. Kapının arkasında genç bi çocuk duruyodu kıvırcık saçlı yağmurdan çok ıslanmış. Onu da tanıyomuşum, sen niye bu kdr ıslandın neden burda duruyosun kapalı bi yere geçseydin ya dedim bişey bekliyorum dedi, içimden ev yakın bize mi götürsem acaba yazık üşüyecek dedim sonra çok tanımıyorum ne olur ne olmaz dedim vazgeçtim söylemedim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Aslında kıymetli olan bir işe kıymet vermeyen veya kıymetini öne çıkartacak şekilde yapmayan birileri var etrafında. Sen bu kişileri tanıyorsun ama sen de nasıl ki onlar işlerine gereken kıymeti vermiyorlar bu yüzden dolayı sende onlara kıymet vermiyorsun. Yüzlerini bile görmemen bu yüzden. Bu kişiler aslında kombin yapmak konsept oluşturmak, estetik gibi konulardan da çok uzaklar. Yapabildikleri işler genelde en marjinal ne görkemli olanı sunmak ile ilgili. Halbuki sana göre işin yapılış şeklinde daha kompleks irtibatlandırmalar yapılabilir .Özellikle siyah kutudan siyah saati bulmak bu duruma dair.

Ayrıca kombin ve konsept geliştirmek ile ilgili olarak yaptığın beyaz-gümüş(gri)-siyah renk uyumu ,ayrıca kontrast oluşturmak için yaptığın elde büyük ve görkemli bir yüzük, kulakta sade, kolda ise siyah saat ile aslında bu tür bir yeteneğin olduğunu düşünüyorsun. Tüm bunların karşılığı "sade" demen. Elbette tüm bunları yaparken yani doğal olarak içinden geldiği gibi davranırken(bahçe) tanıyor olduğunu söylediğin kişilerin yanında da "duygularını" gereğinden fazla açmadan dolayı kendini hemen otokontrol olarak ikaz ediyorsun. Sol ele yüzük takma ifadesinin belki de orada bulunanlar tarafından yanlış anlaşılacağını hiç istemediğin halde dış ortama "mesaj" mahiyetinde bir şey söylemiş olabileceğinin korkusu ile yüzük sol elden hemen sağ ele geçiyor. Sağ el hem iş ile hem de sol ele yüzük takmanın arefesi ve potansiyel olarak olabilecek bir durumu simgeler. Yani aşırı duygusal açılma anında kapatılır.

Yüzüğün şeklinin değişmesi ise aşırı duygusallıktan çıkmanın karşılığı yüzüğü sol elden sağa takmak ise yüzüğün şeklinin değişmesi ise yüzüğün aşırı şatafatından dolayı senin mala mülke düşkün birisi gibi algılanmamak istemenden. Zaten bu doğal olan davranışın o kadar gerçekçi ki doğal olarak, spontane bulunduğun ve sırf yardım olsun diye başladığın işten "tek kapılı" bir kapıdan çıkarak ayrılıyorsun. Tek kişi olarak ayrılmak aslında sağ eline taktığın potansiyel duygusallık yaşamayı bile bu sıralar çok da düşünmediğini gösterir. Kapıdan çıkmadan önce kapının arkasında bekleyen kişi ise diğer yüzünü göremediğin kişilere göre işini orjinal yapan kişi. Yağmur yağmasına rağmen işine verdiği ehemmiyetten dolayı kapalı bir yere vs girmemiş. Sende ona karlı olan ilgi de sanırım bu yüzden. Bir kişi işine aşıksa(muhtemelen sen de öylesin) o kişiye değer verilmeli. Ancak elbette sadece bir izlenim ile de bu kanaate varılmamalı diye düşünüyorsun sanırım.

Ayrıca sol ele taktığın yüzüğün dönüşümü aşırı gösterişliden daha az gösterişliye beyazdan karamel sarısına,sol elden sağ ele doğru ki bu iş anlamda aşırı tecrübelendiğini, duygusal anlamada ise bayağı kendini törpülediğini gösterir diye algıladım. Ayrıva kulağa küpe takmak yine iş dünyası ile ilgili yaşadıklarını kendine rehber ettiğini(kulağıma küpe olsun demek gibi)ve bu tecrübelerin her an aklında olduğunu, ki zaten seni bir anda değiştiren şey de bu tecrübelerin. Sol ele siyah saat takmak ise zaman ile ilgili kaygılarının artık azaldığını veya boş vermiş olduğuna dair gibi anladım. Yani belki de eskiden zamanın geçmesini çok takıyordun ama şimdi daha olgunlukla karşılıyorsun gibi. Bütün bu sembollerden mana artık olgunluk dönemine girdiğin ile ilgili sanırım.Daha sade,daha yavaş,daha tadına vararak ve temkinli yaşamak ile ilgili düşünceler gibi anladım çoğunu.Sanırım rüyanın özel mesajı bu. Genel mesajın ise  senin iş dünyasına bakışın ,başkalarının bakışı,işini iyi yapanlar ile iyi yapmayanların farkı gibi bir analiz durumunda seninde işine aşık,iş kolik ve de çok yetenekli birisi olduğunu sanıyorum.

DAB,
Selamlar.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim tecrübeleri bilinçaltına da yerleştirebilmişim çok şükür :)

İlgili rüyalar

+1 oy
4 yorum 264 okuma
+6 oy
1 yorum 107 okuma
Sanjuro 2 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Sanjuro Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 150 okuma
OT 4 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 169 okuma
geekone3388 5 Nisan 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 217 okuma
Meldataha 24 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Meldataha Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 191 okuma
Sdfssf 11 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Sdfssf Karabasan (736 puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 370 okuma
Rossess 29 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 191 okuma
saga 23 Nisan 2022 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 153 okuma
28 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
1 yorum 178 okuma
maeglin 16 Kasım 2019 Rüya kategorisinde maeglin Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+3 oy
7 yorum 219 okuma
Yaren1989 12 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 212 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 12 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 144 okuma
Burin3596 27 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Burin3596 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

592 Aktif
2 Üye ve 590 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13550
Dün : 21898
Toplam : 48093702
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...