Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
437 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyada üstü açık bi kamyonet minibüs gibi bişeyin üstünde hiç görmediğim bi yerde geziyoduk, yanımda siyah cübbeli beyaz fesli bi imam vardı,1 kişi daha vardı erkekti yüzünü görmedim. Gezdiğimiz yerdr kocaman taştan binalar vardı, binaların avluları vardı tepenin eteğinde gibiydi binalar yukarı doğruydu. Birinin önünden geçerken avluda bi sürü insan öylece durmuş binaya doğru dönmüş papaza bakıyolardı, papaz tek başına yukarda duruyodu binanın duvarının dibinde duvara doğru dönmüştü. Yanımdaki imam La ilahe illallah diye bağırdı kimsede bi kıpırtı olmadı. İmam tekrar La ilahe illallah Muhammeden Resulullah diye bağırdı. Papaz sanki tabanca sesi duymuş gibi irkilip kafasını bize doğru çevirdi. Bende imama dönüp hocam Muhammed ismini duyunca nasıl korktu diye papazla alay edip güldüm imam da güldü. Sonra arabadan indik papazın olduğu binanın yan tarafından yukarı doğru çıkıp bi yere girdik. İçerde bi yere girecekmişiz ama önümüzde 1-1 buçuk metrelik enine uzunca bi boşluk vardı yerde. Boşluğun kenarları merdiven basamağı gibi yüksekti yerden. Boşluğun kenarlarının üstüne karşıya doğru 50-60 cm genişliğinde eski bi tahta koymuşlar duvarın dibine, onun üstüne basıp geçecekmişiz. Yanımdaki diğer kişi hop diye bindi tahtanın üstüne karşıya geçti birden. Boşluktan aşağıya baktım kapkaranlıktı derin olduğu belliydi. Tahtaya dokundum sağlam duruyo mu diye biraz sallanıyodu. İmama, ben buraya çıkarsam aşağıya düşerim yükseklik korkum var tahta sallanıyor zaten kırılmasa bile başım döner dedim. Bi yandan da geçerim aslında duvara tutunup diyodum. İçimden tahta biraz daha enine geniş olsaydı keşke aşağıyı görmeseydim dedim. imama döndüm başka bi yolu yok mu geçmenin dedim imam etrafa bakındı orda uyandım.
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Mardin ile bir ilginiz var mı?
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Hayır yok
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
rüyadede :D
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Taş ev diyince benim de aklıma o gelir  normal :)
Aley Rüyazede (1.2k puan)  
İmamın dediğini yap yaptığını yapma :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+5 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Sanırım yine bir manevi yükselme durumunuz var ancak her nedense ne zaman böyle bir hal yaşasanız korkularınız nüksediyor. Duvar size göre yüksekte ,insanlar yükseğe bakıyor .Binanın yanından diğer binaya geçerken yukarı(yükselmek)çıkıyorsunuz .Ama yine tam başka bir aleme geçecekken  takılıyorsunuz. Bu dünyevi yüksekten korkma durumu ,manevi anlamda yükselme ile eşleşmiş sanırım.

Yükselmenizi engelleyen, eksik yaptığınızı düşündüğünüz hususu araştırırsanız sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

DAB,
Selamlar.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Çok teşekkür ederim yorumunuz için
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rüyalar arasında gezerken gördüm rüyanı dikkatimi çekti :) üstü açık bir kamyonet ,siyah cübbeli ve beyaz fesli bir adam ile geziyordunuz , burada papazla dalga geçme eylemi bana bir tuhaf geldi şahsen , ve hele ki imamın cübbesinin siyah olması imam ile gezinti için kamyonetin olması ,  tabi bu bir yorum değil ama düşüncemi belirtmek istedim burada hissiyat olarak hoşuma gitmeyen bir enerji oldu papazın dikkatini çekiyorsunuz bu önemli bir konu , ama papaz ile alay etmek mümine yakışmaz , mümin kişi papaz da olsa her insana eşit muamela yapar , rüyadede dediği gibi değil bence siz yükselmeye uygun değilsiniz , ama bu durum geçiçi olabilir rüyalar size mesaj veriyor maneviyata uygunsuzunuz ama nefsi terbiye edemiyor ve örnek almanız gereken yada gerçekten size dünyevi hayyatta yardım edecek bir hoca yada akıl hocası yada din adamı gibi rehberlik eden kişiler olmadığı için geri kalıyor olmanız mümkün çünkü cübbe siyah yani olgunlaşmamış hamlık var bu rüyada siz uygunsunuz manevi konularla ilgilenmek dinen yol kat etmek için uygunluk var ama bu uygun olma durumuna geçemiyorsunuz , bence mümin kişide olması gereken sıfatları taşıyamıyorsunuz bunu yanlış anlamayın bu demek istediğim onur kırıcı bir cümle değil , demek istediğim haşlanma yani tasavvufi islamın iç alemini göremiyorsunuz , bu yüzden cübbe siyah bence içi kapatmış ,dıştan bakılınca siyah görüküyor , islamın mistik yöününü göremiyorsunuz bu yüzden yükselme gerçekleşmiyor , ve papazla dalga geçmek aslında ayıplanır ayıplanır bir davranış içersindesiniz kamyonet yükselme değil kendinizi yüksekte görme durumu yani burada kibirle alaklı bir durum söz konusu , tasavvufi  konu içi görme arınma nefsin arzularından arınmak , ve kendini yaradan Rabbine adamak islamın mistik ve iç yüzünü görme eylemi , siz de bu olmuyor diğer rüyalarıda baz alarak eklemek istedim , tabiki değerli okurum asla yadırgamayın yazdıklarım kötülemek değil tıkandığınız yerleri göztermek çünkü çok güzel rüyalarınız var ve ben inanıyorum ki geliştirile bilir.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
eğer ilgilenirseniz şu konulara ayrıca bakınız ; nefis ve nefsin mertebeleri kul ve kul olma bilinci .
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Düşünceleriniz için tşk ederim de keşke kendinize saklasaydınız bu sefer, ne gördüğümü ne hissettiğimi kendim bildiğim için bu kdr "olamazsın taşıyamıyorsun" vb gibi yargılayan sözler nedir onu anlayamadım ?? Siz ne bileceksiniz benim ne düşündüğümü veya kibirli olup olmadığımı? Siz bana bi rüya için bu şekilde konuşurken islamın iç yüzünü anlamış biri olarak mı konuşuyorsunuz ?Yükselme gibi bi derdim yok zaten buraya gelip rüyamı yorumlattım o kadar. Konulara bknz diye yazdığınız konuları ilk defa sizden duymuyorum okuyorum. Papaza ne diye bu kdr takılıyorsunuz rüya bu yani küfür de edebilirdim iltifat da edebilirdim herşey olabilirdi. Siz bundan nasıl benim mümin kişi olmadığım sonucuna varıyorsunuz? Kusura bakmayın da saçmalamışsınız. Hiç mi ömrünüz de siyah cübbe giyen imam görmediniz (Ki bu bi rüya).  İslamın mistik yönünü çocukluğumdan beri iyi biliyorum hanımefendi veya beyefendi siz orasını düşünmeyin. Mümin de olması gereken sıfatları taşıyamıyormuşum lafa bak. Bu lafı bana söyleyip bide altına yanlış anlamayın vs yazıyorsun neresi doğru bu yazının. Tanımazsın etmezsin bi rüyadan sormadığım halde ahkam kesiyorsun kalp kırıyorsun sen taşıdığını düşünüyor musun bu sözlerle mümin sıfatını ? Bana nefis kul olma bilinci konularına bak diye düşünce yazacak kdr bilgili iseniz mümin sıfatını taşıyorsanız siz buyrun yükselin arşa doğru tutan yok. Yapmayın bunu insanlara olamazsın olamıyorsun edemiyorsun diye ahkam kesmeyin hiç bir yerde, kimsenin şevkini kalbini kırmayın insanlar böyle böyle uzaklaşıyor. Siz hiç bir insan evladına bu şekilde mümin olamıyorsun taşıyamıyorsun diyecek hakkı kendinizde bulamasınız herkes kendinden sorumlu herkes kendini bilecek. Tıkandığım yerlere gelince zaten tıkanıklığı açayım diye bi derdim yok sayın yorumcu ben göklere yükselmek için çabalamıyorum kendimi olabildiğince dizginlemeye çalışıyorum sadece bunlar kendiliğinden oluyor görülüyor özel bi çabam yok. Evliya adayı ermiş adayı değilim ben sayın yorumcu kendi halinde arada dua eden biriyim ne akıl hocası din adamı ? Bunca ölen veya yaşayan insan akıl hocası din adamı olmadı diye cehennemlik mi oldu öldü de gideceği yeri mi bulamadı veya yükselemedim diye kahrından mı öldü ?  Ayrıca rüyadedenin sizin görmediğiniz yorumları da var ne dediyse bir bir oldu, öyle değil diyebilecek kdr yorumcu olduğunuzu düşünmüyorum rüyalarımdan içimden geçeni bile biliyordu o. Lütfen etiketlediğim rüyalar dışında düşünce veya yorum yazmayın bundan böyle.

İlgili rüyalar

+18 oy
3 yorum 454 okuma
Elizabeth 29 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Elizabeth Rüyakar (3.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 118 okuma
Abdullah0034 31 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Abdullah0034 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 217 okuma
muratkara 13 Haziran 2020 Rüya kategorisinde muratkara Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 213 okuma
Adem6734 12 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Adem6734 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 149 okuma
Yaren7 9 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Yaren7 Karabasan (654 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 126 okuma
Zeynel45 17 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 176 okuma
~}çu 13 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 193 okuma
jeandark34 25 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 592 okuma
Karga 11 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 532 okuma
Karga 4 Eylül 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 382 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
0 Üye ve 415 misafir
Bugün : 3528
Dün : 13860
Toplam : 47843954
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...