Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
250 okuma
Duru971 Rüya kategorisinde Rüyazede (1.9k puan)  
Rüyamda evdeydim ve ablam ben ve annem sofrada oturuyorduk. Yanımızda gerçek hayatta da olan Casper isimli siyah beyaz kedimiz vardı. Ona küçük küçük kemikler verip besliyorduk. Sonra bencereden bir anda ilk o mu girdi bilmiyorum ama simsiyah bir tavus kuşu girdi. Her yeri simsiyahtı, kanadı da rengarenk değildi simsiyahtı. Kuştan ürkmüyorduk hatta ne güzel diyorduk. Ürkütmemeye çalışıyorduk. Sonra bir tane daha kuş girdi simsiyah büyük bir kuştu. Karganın uzun ve tombul olanı gibiydi. Bir anda hoş bir melodi söylemeye başladı simsiyah büyük kuş. Çok beğendik ve onu dinledik. Sonra bizden en sonunda korktular ve pencereden kaçtılar. Anlamı nedir? Aklımda kalan ve zihnimi kurcalayan bir rüya olduğu için anlatmak istedim.
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Pencereden ilk çıkan kuş tavus kuşuydu

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhaba, sevgili okurum , rüya içeresinde aile bireyleri ile sofrada oturmanızı , birlik ve beraberlik duyguları yanı sıra , gerçek yaşantıları da anlatan bir simge olmuş , başınıza gelen , günlük yaşadığınız bir takım olayları ailenizle paylaşmak sizi mutlu ediyor olmalı , psikolojik açıdan güven duygularının yansıması , sofra ve aile sevince ve mutluluğa da işaret eder ,

diğer açıdan rüyanızda hanenize beklenmedik misafirler girmiş , pencereden girmeleri , size haber olarak yoruyorum , ya da uzaktan gelecek gerçek yaşantıda misafirlere yoruyorum ,  aynı zamanda tavus kuşu giyimine özen gösteren kişileri simgeler , tavus kuşu elindekilere değer veren , kişilere yoruyorum  (mücevhere değer veren vs. ) tavus kuşu dış görünümüne önem veren , ve çevresini yadırgayan kişilere yoruyorum , çevrende hoşlanmayacağın kişilerle tanışa bilirsin , lükse değer veren kişiler olabilir, bu seni de etkileye bilir, ama ben senin için rüyanı , tavus kuşunun tamamen seni ilgilendirdiği kanaatındayım , sanki bu obje iç dünyanın yansımaları , seni uyarmak ister gibiler tavus kuşu da diğer kuşta sanki melodileri ile sana bir şey anlatmak ister gibiler ,siyah olumsuzlukları simgeler , yakında üzüleceğin haberler olabilir , seni önceden uyarmak istemişler olabilir ya da çevrende ki güzel olan şeylerin bir ardına bakmanı istiyorlar olabilir , tavus kuşu güzelliği ile bilinir , siyah olması bir çok anlam taşıya bilir , etkileneceğin  ve hoşlanacağın bir aday olabilir ,  ya da aileni çok yakından ilgilendirecek bir habere işaret de edebilir , ya da ruhunun manevi hayatının bir uyarıcısı olabilir , artık uyan gözünü o güzelikten kaldır ve etrafına bak , hayalli güzellikler yerine gerçek güzelliklere bak diye bilir , rüyan bana gerçek yaşantında ki kararlarını gözden geçirmeni söylüyor , haberci bir rüya gibi duruyor , ve fazlasıyla da psikolojik gibi , renklerinin siyah olması tamamen bir ikaz ,aileni ve seni kandırmak isteyenler olabilir iş ve hane içerisinde çünkü pencere açık , ve önceden uyarılıyor olabilirsin onlar kapıdan girmedi pencereden girdiler ve çıktılar , habersiz ve hazırlıksız yakalanacağın olayları da anlatıyor olabilir rüyan , kötü enerjili bir rüya değildi ama gözünü açman gereken uyaran bir rüya olduğu apaçık bir rüya , değerli okurum rüyanın bana anlattıkları bu kadar ,genel değerlendirmem bu şekilde oldu , sağlıkla ve sevgiyle kal .
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Ve tadı rüya olmasına rağmen aklımda tuzlu gibiydi
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tadının kötü olması tatsız olaylara işaret ama dur diyeceğine eminim .
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Rica ederim ve asıl ben teşekkür ederim inşallah bu iş sizin için hayır olur :-)))
0 oy
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Çok teşekkürler ben de ikaz rüyası olduğunu düşünüyorum çünkü diğer rüyalarımda bazı yerleri unuturum ama bu rüyam tam olarak aklımda kaldı ve aklımı çok meşgul etti. Bu rüyayı gördükten sonra bir de şu rüyayı gördüm saçımdan katman katman kepek ayırıp yiryordum sonra iğrenç diyip tükürüyordum. Kepeklerimi temizlemeye çalışıyordum en sonunda yine kalıyordu. Bağlantıları olabilir mi?
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
karmaşık , ve olumsuz işlere delalet ediyor , ısrarla duru şunu yap diyorlar mı , yada daha olaylar vuku bulmamıştır zamanı vardır ,kepekler kafanı meşgul edecek işlere ve özelikle dedikoduya yoruyorum ,ya iş meslek yada aile içinde biri olumsuz bir iş yapa bilir ama sen nedense kurtarmaya durdurmaya engel olmaya çalışıyorsun.
0 oy
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Çok sağolun gerçekten yorumlarınız çok anlamlı ve güzel. Gönüllü bir site olmasına rağmen sanki para alıyormuşsunuz gibi yorumluyorsunuz :))
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
teşekkür ederim okurum :) aslına bakarsan bende cümlelerimde gönüllü , öğrendiklerimi okuduklarımı unutmamak adına bu sitede yorum yazarak size destek olarak pekiştiriyorum kendimi.

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 334 okuma
+11 oy
4 yorum 395 okuma
Zeyzey 15 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 211 okuma
HAKAN ERDEM 3 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde HAKAN ERDEM Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 123 okuma
26 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Başak   4 10 yazdı
+3 oy
1 yorum 138 okuma
+19 oy
4 yorum 161 okuma
Yulaf 19 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Yulaf Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 141 okuma
+5 oy
1 yorum 480 okuma
Hope 30 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+19 oy
2 yorum 193 okuma
ruyacıı 8 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 112 okuma
Pistolero 19 Mart 2020 Rüya kategorisinde Pistolero Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
6 yorum 279 okuma
Nilay00 7 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Nilay00 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 429 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

470 Aktif
0 Üye ve 470 misafir
Bugün : 757
Dün : 21898
Toplam : 48080955
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...