Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
419 okuma
İstihare kategorisinde  
Bi kişinin benim için hayırlı mı değil mi onu anlamak için istihareye yattım ve rüyamda tabela tarzında bişey vardı duvarda yemyeşildi tabela, işaret hariç işaret tik işareti gibi bişeydi işarette mor ve mavi renkler karışık bi şekilde vardı. Diğer istihareye geçelim evleniceğim kişinin yüzünü görmek için yattım yüzünü göremedim ama harfler ve bi isim gördüm rüyamda ilk kahverengi renkte M harfi gördüm sonra ise sırasıyla harfler gelmeye başladı M nin yanına kahverengiler o harflerde ve isim Mustafa'ya benziyordu.
 
Yorumlamanız benim için çok ama çok önemli lütfen düşüncelerinizi belirtin :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+8 oy
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  
Evelenecegun insanı rüya da görmek işi pek mantıklı değil hele istihare ye yatıp bakmak hiç değil Allah tarafından böyle şeyler hoş görülmez. Yine de siz bilirsiniz
 
Peki hayırlı olup olmadığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  
Hayırlı gibi
 
Tamam sağolun
Hilalk96 Rüyazede (2.1k puan)  
Neden bu şekilde bir ayet mi var? Ayrıca evleneceğin insanı rüyada görmeyle ilgili dinî birçok şey var. Evlenmeden önce rüyasında gören birçok insan var. Allah kime isterse gösteriyor o sebeple “Allah tarafından hoş görülmez.” demek çok kati bir şeydir ve tartışmaya açıktır. Burada yorumlanması gereken rüyadır. Sevgiler.
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  

Eğer kiminle evleneceğimizi bilseydik önceden bir çok insanla deneyip hata yapmazdık.

Sınamamıza gerek kalmazdı yani Allah el elbette isterse gösterir ama bunu istemesini düşünmek saçma çünkü herkes sınanıyor ben de merak ediyorum eşimi bne de başka insanlarla zaman öldürmek istemem ama yapıyorum neden çünkü bu bir sınav.
Hayat budur eğer önceden bir şeylerin spoilerini alacağımızı sanıyorsanız yanılmışsınızdır zira hiç birimiz peygamber olarak doğmadık.
+7 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Merhaba. Rüyan karşıma çıkınca yazmak istedim. 1 yıl geçmiş aradan ama yinede içimden geleni yazayım. Yeşil renk olumlu bir renk. Zaten ya Yeşil ya kırmızı belirgin olur. Yeşil ğörmen hayırlı demek ama şimdi sevdiğin olduğu için emin olamayız. İsimde çıkmış dedin. Kahverengi onu kendine yakın gördüğünü temsil eder. Bilinçselde olabilir, ama umarım gönlündeki ne ise gerçeğinde o olur. Hayırlısı olsun.
+3 oy
Gizlimeyve Karabasan (-2,966 puan)  
Merhaba arkadaşım Yeşil renk hayırlı olduğunu gösterir ama sevdiğiniz olduğu için bunda emin olunmaz. Ama tabi hayırlısı olsun
+3 oy
Hilalk96 Rüyazede (2.1k puan)  
Merhabalar :) İstihare çok önemli bir konu. Bazı insanlarda yanıltıcı olacağını düşündüğüm bir konudur. Çünkü rüyalarımızın çoğu bilinçaltımızın yansıması, çok çok az bir kısmı haberci olabiliyor. Aslında anlamlı fakat bunun bilinçaltı olup olmadığını en iyi siz bilebilirsiniz. İstihare için rüyaya yattığınız kişi hayırlı da olabilir hayırsız da olabilir. Benim bir arkadaşım istihare yapmıştı bir kişi için ve oldukça hayırlı olarak yorumlanmıştı. Fakat şu an başkasıyla evli. İsim konusunda belki gerçekten o isimdir ama olmayabilir de. Size tavsiyem hayırlı mı hayırsız mı diye istihareye yattığınız kişi ile ilgili dua etmeniz. Eğer hayırsızsa (hayatınızdaysa) hayatımdan hayırlı bir şekilde çıksın diye dua edebilirsiniz. (Hayatınızda değilse) hayırsızsa hayatıma girmesin diyebilirsiniz. İsim konusunda da benzer bir şey başıma geldi. İsim konusunda kendinizi kodlamamaya çalışın çünkü sizin karşınıza gerçekten hayırlı bir kısmet geldiğinde adı Mustafa değilse belki de reddedeceksiniz. Sonuçta rüya. Allah’tan en hayırlı nasibi istemenizi öneririm. Sevgiler :)

İlgili rüyalar

+8 oy
5 yorum 410 okuma
4 Ocak 2021 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+19 oy
2 yorum 1.8k okuma
+11 oy
3 yorum 195 okuma
Ela 3 Ağustos 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 287 okuma
+12 oy
2 yorum 396 okuma
sonsuz 17 Nisan 2019 İstihare kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+16 oy
5 yorum 323 okuma
+16 oy
3 yorum 237 okuma
21 Mayıs 2019 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+10 oy
2 yorum 195 okuma
+16 oy
11 yorum 705 okuma
+12 oy
5 yorum 535 okuma
9 Mayıs 2019 İstihare kategorisinde Dilek   1 17 23 yazdı
+10 oy
5 yorum 398 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

605 Aktif
1 Üye ve 604 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5348
Dün : 21898
Toplam : 48085529
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...