Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
200 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
Ailem ve aile dostumuz bir yerdeydik.İlk başta bir evdeydik güneş batmaya doğruydu benim yüzüme akşam güneşi vuruyordu.Telefonumla fotoğraf çekmeye çalışıyordum.Babam da yanımda güzel çıkmam için bana taktik veriyordu,telefonumun bir ayarını düzeltiyordu.Sonra telefonumla cama daha çok yaklaşıyordum ve daha net çıkıyordum fotoğrafımda,babama çok güzel oldu felan diyordum.Güneş artık kaybolmaya başlamıştı ama hava kararmadı evlerin arkasından ya da biraz eğilerek yine gözüme güneş denk geliyordu.
Daha sonra nehir gibi akan bir su vardı yanında da donmuş kısım vardı herkes üstüne çıkıyordu o buzun.Babam da annemi çağırıyordu gel çık diye annem korktuğu için çıkmıyordu bende annemin yanjnda bekliyordum.Sonra buz açılmış biri tarafından sonra 2 tane balık o delikten dışarı çıkmış arkadaki büyük balık küçük balığı yakalamaya çalışıyormuş buzun üstünde(ama balıkların ikisi de büyüktü 1 metre kadar vardı)bende bunu gördüm sonra öndeki balık buzun üstünden kaydı bana doğru geldi benim avucumun içine değdi tuttum sonra sağ tarafa doğru bıraktım anneme geliyordu annem çığlık atti,normalde de annem böyledir korkar dediğim şeylerden.Sonra karşımızda kocaman bir dağ vardı ve dağın biraz sağ tarafına gelince gün batımı vardı, güneş batmış ama hava pembeleşmiş çok güzel olmuş gökyüzünün bir kısmında da kara bulutlar vardı yağmur yağacak fln diyorduk.Geri dönmek için arkamızı döndük gidiyoruz yine buzun üstüne kocaman bir balık çıkmış çırpınıyordu ama boyu 2 metre vardır ona bakarak gittim sonra da arkamı döndüm yine baktım.
Sonra ben aile dostumuzun kızı ile gün batımının fotoğrafını çekiyordum o da yanımdaydı hemde konuşuyorduk.Sonra onların bir tanıdığının nişanı varmış bizde davet edildik rüyada bana "yanında nişan için kıyafetin var mi "diye sordu bende hayır eve gidicez nişana gitmeden önce evden alıcam diyorum.Sonra rüyamda arkadaşlarımla eve geldik ben dolabımdan ne giyiyim diye bakıyorum sonra mavi elbisem var onu alıp içeri gidiyorum bunu giyiyim diyorum arkadaşım abartı olur fln diye.Onu bırakıp gömleklerime bakıyorum pantolonumla giyyim diye üst üste takılmış gömlekler arasından çıkarıyorum birkaç tane deniyorum.Elimde götürüyorum gömleği bunu giyyim diye arkadaşıma gösteriyorum arkadaşım böyle git diyo ama ben daha nişan için bir şey giymedim altımda sadece siyah pantolonun vardı baktım bacaklarima öyle gördüm.Bunu giyyim mi dedim elimdeki gömleği gösterdim giy dedi.Arkadasim da o sırada kahve fincan yıkıyordu.Bende dolabımda kıyafet ararken karşıma kahve fincanı çıktı bir tanesinde ruj izi vardı kırmızı.Sonra nişanda olduğumu görmedim sadece hazırlanıyorum.
Birde eve gelmeden önce bir bina vardı merdivenleri dik birazcık biz birini arıyorduk orda oturan kapının önünde biri vardı ona soruyorduk gelecek diyordu,her kapıyı açıp bakıyorduk ama kimdi hatırlamıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.:))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Sevgili okuyucum , çok karışık ve uzun bir rüya olmuş , ama rüyanı okuduğumda simgeler bana kişisel ruh halini ve bir aylık duygu durumlarını anlatıyor , ailenle olan gün batımı ailene karşı olan sıcak ve tutumlu davranışlarını anlatıyor gerçek hayatta da aile bağların kuvetli, nehir ve donmuş kısımlar düşüncelerine vurgu  yapıyor,  çevrene karşı olan düşünceleri yansıtıyor ,buzulun açılan kısmındaki birbirini kovalayan  balık da gün içinde sanki heyecanında mutluluğun aynı anda yaşıyor bu duygular günlük yaşatında bir birini takip ediyor , balık zihin dünyandaki olumlu ve olumsuz durumları ayırt ederken duygularına yenik düştüğünü de belirte bilir . Ve balık gün içindeki kısmetlerine de yoruyorum , nişan ve fotaraf çekimleri aynı zamanda sosyal çevrende bir takım yenilikler yapmak istediğine yoruyorum sosyal çevreni genişletmek gibi , iletişim konusunda artık geri duran değil de tanışmaları artık sen başlatmak istiyor olabilirsin , siyah pantolon ise kararlarında ciddi olduğuna yoruyorum , ailede yaşanacak gelişmlerde ciddi duruşun ön plana çıka bilir bu aralar , genel olarak seni keyifli günler bekliyor diye bilirim , bu rüyalar genel olarak iç dünyanı yansıtıyor , endişelerden ve korkulardan zihnini bu ara koruyorsun olumlu düşündükçe kazanan sen oluyorsun rüyaların ferah ,kafanı karıştıran konulara ara ver bu aralar , odaklandığın konu değişirse rüyana yansıyacağı kanatındayım , haber bekliyor gibisin sanki , eğer bekliyorsan yakında gele bilir :) değerli okuyucum yorumlaya bildiklerim ve senin için söyleye bileceklerim bu kadar sevgiyle kal .
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Evet haber belkliyorum en sevdiğim detay da bu oldu inşallah diyelim çoom teşekkür ederim sevgili yorumcum iyi geceler dileriim :))
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bu sitede bir tek sen diyorsun bana iyi geceler , sevdim bak bunu , haberin yakın ama karasızlık çok gibi bu haber seni karasız bırakmasın olur mu yüreğini dinle :)
+2 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Her zaman derim değerli yorumcum,senin yorumlarını herkesten daha çok seviyorum,tam istediğim gibi yolluyorsun çook teşekkür ederim.Haber gelsin kalbimle karar vericem inşallah :))

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 170 okuma
Zeys 6 Mart 2020 Tabir kategorisinde Zeys Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 171 okuma
+3 oy
1 yorum 218 okuma
Yaren1989 22 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 416 okuma
Simge 11 Ağustos 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 159 okuma
Aries_libra_ 4 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 322 okuma
+7 oy
2 yorum 224 okuma
Gizgiz 13 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Gizgiz Rüyakar (4.7k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 212 okuma
Caracats 7 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Caracats Karabasan (129 puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 231 okuma
Mirac 1 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 164 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

445 Aktif
0 Üye ve 445 misafir
Bugün : 10896
Dün : 23857
Toplam : 48069233
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...