Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
138 okuma
Ruyaydgr Tabir kategorisinde Rüyakar (5.4k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüya da Kabe'nin orda bir evimiz vardı .ama ailemle değil yengemler ileydim.
Kâbe normal olduğundan daha da büyük bir halde idi.
Ve Kâbe ye çıkan bir asansör vardı bu asansör dış tarafta bulunuyor du. Birden asansör dengesini kaybetmeye başladı bir saga bir sola sallanıyordu ve bizim ev çok yakın olduğu için bizim eve Çarptı benim üstüme geldi.
Biraz yaralandım . Sonra kuzeni mi kurtarırken de yaralandım.
Daha sonra oturduk sakinleştim .
Rüya burda bitti gibiydi ama bir yer daha hatırlıyorum biz bir kaç dalgıç ile Kabe'nin dibine iniyoruz . Kabe'nin dibinde su var tabanında.
Böyle kapılar var orda dibinde hafif yosun bağlamış. Ordan içeri gireceğim sanki peygamber efendimiz sav..orda yatıyormuş gibi.ama geri girmiyorum rahatsız etmeyeyim diyorum. Gerisi zaten başka rüyaya kayıyor.ruyam böyle.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar , sevgili okurum , rüyanızı kendi hayatınıza yaşam şartlarınıza  yoruyorum , rüyada Kabe görmek hayra yorumlanır ,  ve lakin siz  kabeyi büyük görüyorsunuz belki kalabalık bir aileniz var belkide ortalık yaptığınız bir iş var , kabenin büyüklüğünü buna yoruyorum , değerli okurum asansöre binmek işlerinizde ileri adım atacağınıza güzel hamleler yapacağınıza işaret ama asansörün yıkılırcasına sallanması , sizin ve ailenizin özel yaşamda da iş yaşantısında engellemek isteyenler olabilir , sizi kandırmaya çalışıp ailenizin gözünde sizi küçük göstermek isteyenler olabilir , burada aldığınız yaralar  , asansör eve çarpıyor ve yara alıyorsunuz ,  bir pişmanlık sonucu iç dünyanız yaralana bilir , ailevi ilişkilerinizde tartışma yaşana bilir , siz ailenizi bir ada tutmak isterken kendi içinizde yaralar gönül dargınlıkları olabilir , değerli okurum rüyanızı toplamaya çalışırsam maddi durumunuz yükselecek , ama kötü düşünceler aksatacak bazı işlerinizi yolculuğunuz olabilir kısa mesafe , zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanabilir , kaybettiklerinizi geri almak isteye bilirsiniz hak yoldan kazanılmayan para kaybola bilir ,  dini görevlerinizi aile içinde sizde aksatıyor olabilirsiniz , sizin hatanızdan ders alıp hak yolunda devam edineceğine yordum rüyanız bana bunları anlattı ve ayrıca değerli okurum . Rüyada yosun görmek, boşa harcanan vakit ve gereksiz işlerle uğraşmak manalarına yorulmaktadır. Rüya sahibinin yaptığı işleri gözden geçirmesi ve bir an önce bu gereksiz emek ve zaman harcadığı şeyleri terk etmesi gerektiği kavuşacağına delalet etmektedir semboller ve simgeler bunları anlatıyor  gönül gözümden gördüklerim ve yorumlaya bildiklerim bu kadar sevgiyle kalın .
Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)  
Çok teşekkür ederim dilinize sağlık
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim ne demek :)

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 115 okuma
Ruyaydgr 8 Ekim 2020 Tabir kategorisinde Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+21 oy
1 yorum 133 okuma
+7 oy
14 yorum 857 okuma
Rüyazede 25 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 138 okuma
24 Nisan 2019 Tabir kategorisinde Muhammed   1 2 yazdı
+5 oy
1 yorum 120 okuma
Ceylan 27 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Ceylan Karabasan (781 puan)   yazdı
+22 oy
2 yorum 295 okuma
+8 oy
3 yorum 184 okuma
+8 oy
4 yorum 308 okuma
20 Nisan 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 90 okuma
Harun 3 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Harun Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 94 okuma
Kadersizali 25 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Kadersizali Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+9 oy
9 yorum 649 okuma
Cengiz KILIÇ 9 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Cengiz KILIÇ Rüyazede (2.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

384 Aktif
0 Üye ve 384 misafir
Bugün : 17189
Dün : 23857
Toplam : 48075511
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...