Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+16 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
rüyanızda midilli atı görmeniz düşüncelerin başarıyla sonuçlanmasına işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada midilli görmek şans anlamına gelir ve kişinin bahtının açık olduğuna yorulur. Bekar kimseler için gelecekte rahat edecekleri bir servete sahip kısmetle karşılaşarak, aşk yaşayacaklarını, belli bir süre sonra da aniden evlenme kararı alacaklarını işaret eder. Tek çocuk sahibi olmaya da alamet olan rüya, kişinin ailesini her şeyin üstünde gördüğüne ve sevdiklerini korumak, kollamak için her durumu göz önünde bulundurduğunu, gözü pek davrandığını ve düşmanlarını önemsemediğini de gösterir. Midilli gören kişilerin kızları olur ve kısmeti de açık olur. Küçük muratların gerçek olacağına, rüya sahibinin bugüne kadar ettiği pek çok duanın zamanı geldikçe kabul olacağını ve sık sık taze sevinçler yaşayarak yüzündeki gülümsemeyi muhafaza edeceklerini bildirir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Midilliye Binmek

Küçük yaşta evlenmek, zengin sınıfa ait bir kısmetle karşılaşmak ve çok sayıda görücüsü olmak anlamlarına gelir. Midilliye binen bekar kimselerin başına talih kuşu gibi konan kısmetleri sayesinde tüm hayatları aniden ve çok güzel bir yönde değişim gösterir. Kısa yolculuklara çıkmak, tapu sahibi olmak veya küçük bir tarla ya da arazi almak manasına da gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Midilli Satın Almak

Evli erkekler için eşlerine ziynet hediye etmek, bekar kişiler için araba veya daire almak anlamına gelir. Kişi için meblağı çok yüksek olmasa da büyük değişiklik getirecek maddi beklentilerin gerçekleşeceğine de işaret eden rüya şansın kişiden yana olmasına ve güzellikler içinde yaşanacak ikili ilişkilere de delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Midilli Görmenin Psikolojik Yorumu

Heyecan kontrolü yapamayan ve toplum içinde heyecanını bastıramadığı durumlarda anormal tepkiler veren kimselerin gördükleri rüyalar arasındadır. Aynı zamanda kişinin hitabet konusunda son derece akıcı konuşmasının başkaları üzerinde etki bıraktığına, ikna yeteneğinin fazlasıyla geliştiğine, diğer insanları yönlendirme konusunda oldukça yetenekli olunduğuna, kızgınlık durumlarında ise çok sert tavırlar gösteren biri olarak herkesi şaşırttığına da işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Midilli Görmek, rüya sahibinin şansının ve bahtının açık olduğuna, bekar birinin gelecek hayatında büyük bir servete konacağına, zengin biriyle mutlu bir evliliğinin olacağına yorumlanır. Rüya sahibinin tek çocuğunun olacağına, rüya sahibinin ailesine önem vereceğine ve ailesini eşini ve çocuklarını her şeyden üstün tutacağına, düşmanlarına karşıda dikkatli olacağına işaret edilir. Rüyada midilli görmek, rüya sahibinin kız evladının olacağına ve bu evladının da şansının ve bahtının açık olacağına, rüya sahibinin dualarının zamanı geldikçe gerçekleşeceğine, hayallerine nail olacağına da delalet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Midilli Görmek

Rüyada midilli görmek; akrabalarla gülmeye, imrenilen bir geleceğe, işte makama ulaşacağına, malın temiz olmasına, sevecen kişiye, bereketli günlere, özlemi duyulan bir başarıya, görgülü akrabaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yavru midilli görmek


Rüyada yavru midilli görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, helal ekmek yeneceğine tabir olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada midilli at görmek: Rüyasında midilli at gören bir kişinin yakın çevresinden birinin bebek haberini alacağı yorumu yapılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Midilli Görmek

Bir kimsenin rüyada midilli görmesi, yeni enerji kay­nakları, yeni iş sahaları bulmaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada midilli görmek hayatın eğlenceli yönlerini belirtir. Midilli atı az gelişmiş, keşfedilmemiş veya disiplinsiz gücün temsilcisidir. Midilliye bindiğini görmek rüyayı gören kişinin gerçek hayatında makul ve mantıklı hedefleri olduğunu ve o insanın sahip olduğu yetenek, güç ve imkanların o hedeflerine ulaşmasına yeterli olduğunu temsil eder. Midilli ata binen birini görmek rüya sahibi için hata yapmaktan korkmak huyunu bir an önce terk etmesi ve içindeki yaratıcı ruhu serbest bırakması gerektiğine işaret ederken bazı tabirciler ise bazı üzücü ve iç karartıcı anılar, duygu ve düşüncelerden uzaklaşıp daha neşeli şeylere odaklanmak gerektiğine yorumlamaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada midilli atına binmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada midilli görmek
Rüyada bir midilli görmek de yine fikirlerinizin takdir edilip ödüllendirileceğine işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

452 Aktif
0 Üye ve 452 misafir
Bugün : 17978
Dün : 23857
Toplam : 48076298
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...