Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
180 okuma
Arkturus Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (6.2k puan)  
Rüyamda, bir yol vardı rüyanın içindeki rüyada sürekli o yoldan gittiğimi gördüm. Defalarca kere aynı yol karşıma çıktı. Uyandım ve hala rüyadaydım. İkinci katmandaki gördüğüm yoldan gittim. Bir sürü kitapçı vardı. İkinci el kitaplar. Ruhsal alemle ilgili bir sürü kitap gördüm ve çantaya doldurdum. Karşıma kitapların sahibi çıktı. Parasını istedi; ama çok para istemişti. Elimdeki parayı uzattım yetersiz dedi. Sende iki tane şeytan iki tane de iyi niyetli varlık var dedi. Ben de ona bende şeytan yok dedim. O da inanmadı, yalan ölüyorsun dedi. Paramı aldı ve kolunu yaralayıp içine koydu parayı. Kitapları da almama izin vermedi; ama çoktan çantama atmıştım onları. O kendini yaralayınca arkasından sarıldım ve kollarını şefkatle tuttum. Öyle yapınca yumuşadı gerçekten sende şeytan yok dedi. Masumsun dedi. Ama geçmişten gelen negatif enerjilerini temizledin mi diye sorunca hayır dedim. Onları temizlemen lazım dedi sonra alarm çaldı uyandım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
çokça fantastik , merhabalar sevgili okurum , sizi ürkütmesin rüyanız , yada şeytan kelimesi  uzun zaman oldu bu tarz bir rüya okumayalı ,  aslında rüyanızdaki karakterlerin hepsi size bir şey anlatıyor , sizde şeytan var diyen kişi aslında rehberiniz olabilir , ve size sizi kanıtlıyor olabilir  sana inandım sen masumsun , kendine inan sen masumsun demeye çalışıyor olabilir , spritüel anlamda yeni bir uyanış da olabilir , belkide siz zaten çakra ve hislerinizi güçlendirmiş olabilirsiniz ,  verici ve alıcı dediğimiz sistemler var vücudumuzda , sizin alıcılarınız acık rüyada benliğiniz konuşuyor ,  cesursunuz bu rüyada da belli ediyor kendini sadece hayatta sizin bakış açınız önemli şeytana bakış açınız , spritüel uyanışlarımda şeytan dediğim aslında iç korkularımı simgelerdi ve ben şeytan kavramına bir avcı gözüyle baktım git gide korkularımı avladığımı fark ettim , ne hayal ederseniz şeytanınız bile ona göre şekillenir bunu dememin sebebi bu tarz rüyalarınız devam ede bilir ,varlıklar açıkça kendini belli ediyor :) gönül gözümden gördüklerim ve yorumladıklarım bunlar değerli okuyucum sevgiyle kal ...
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Epey spritüel bir rüya olmuş. Rüya içinde rüyada da yol var diğerinde de. Bu kesinlikle hayat yolunun, gittiğin öğretilerin işareti. Kitapları almaya bilgi öğrenmeye çalışıyorsun ama paran yetmiyor. Para burada enerjiyi simgeliyor. Ve yargılanmaktan korkuyorsun. İçindeki şeytanları bastırdığının işareti bu da. Kendine yok olduğuna inanıp karşındakini de ikna ediyorsun. Ona soft davranıp inandırıyorsun ama yürüttüğün kitapları düşünürsek hiç de şeytanın yok diyemeyiz.

Bence tavsiyeye uy ve negatif enerjilerini temizle şeytanlarınla da barış.
Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)  
Tesekkur ederimmm
+3 oy
Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)  
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Kitapları çantama koyarken erkimin yeteceğinden emindim. Ancak yetmiyormuş. Şeytanlar dediği de içimdeki negatif enerjiler yani, yüzleşmekten korktuklarım olabilir diye düşünüyorum. Dualiteyi de simgeliyor olabilir. İki iyi iki kötü. ikiz enerjilerden de bahsediliyor olabilir. Yol zaten bariz spritüel yolum olabilir. Rehber konusunda da haklısınız. Rehberimin tutumu kendime olan tutumumu da simgeliyor olabilir.

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 105 okuma
Cengizhan34 16 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Cengizhan34 Karabasan (221 puan)   yazdı
+6 oy
11 yorum 270 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+1 oy
6 yorum 165 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 203 okuma
yok 4 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 128 okuma
+5 oy
1 yorum 276 okuma
yardımisteyenbiri1 11 Haziran 2020 Rüya kategorisinde yardımisteyenbiri1 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 120 okuma
tugce18 11 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde tugce18 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 344 okuma
vetre 3 Mart 2021 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 218 okuma
+4 oy
1 yorum 160 okuma
Tercan 27 Ekim 2021 Durugörü kategorisinde Tercan Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+4 oy
8 yorum 207 okuma
vetre 27 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+6 oy
9 yorum 178 okuma
vetre 12 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+1 oy
8 yorum 208 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
0 Üye ve 425 misafir
Bugün : 18531
Dün : 23857
Toplam : 48076849
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...