Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
194 okuma
Merih~ Rüya kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyamda evimizde otururken ailemiz dışında 3 kişi evimizdeydi. Bunlar teyzem, benim yaşlarımda genç bir çocuk ve şeytan vardı ama sanırım onu rüyada görebilen tek kişi bendim. Rüya bir süre ilerledikten sonra annem birden ortalıklarda görünmedi. Yatak odasına baktığımızda genç çocuk ile beraber çıplak bir şekilde yatıyordu. Bizi görünce hiç şaşırmadı ya da paniklemedi ve üstünü giyinip devam etti. Bir kez daha aynı rüya içinde aynı anı yakaladık ama bu sefer şeytan ile birlikte oluyordu. Yani en azından rüyanızda birşeyleri bilirsiniz ya onunda şeytan olduğunu o şekilde anlamıştım. Çok korkunç bir görünümüde vardı. 2. Yakalanmadan sonra ablam sessiz olmamızı babamı üzmememizi söyledi ama ben odamda otururken şeytan dediğimiz karakter gelip bana da aynı şeyi teklif etti üstüne bir de annemin pişkin tavırları binince ben babam evden gittiği gibi annemle kavga etmeye başladım. Ona sorduğumda yaptığı şeyleri gurur duyar bir şekilde kabul etti. Babam eve geldiğinde de ona herşeyi anlattım ve toparlanıp evden gittik. Umarım fazla karışık olmamıştır. Yorumlarsanız sevinirim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Merhaba,sevgili okurum rüyanızı incelemeye alıcağım ...
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
daha önce bu gibi rüyalar görüyor muydunuz ?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+6 oy
eirene Rüyakar (4.4k puan)  
Merhaba.

Herhangi bir konuda annenizin babanıza haksızlık ettiğini, yanlış yaptığını düşünüyorsunuz gibime geldi. Siz tabi bu olayda babanızı haklı bulup, destekliyorsunuz.

Aklınıza gelen böyle bir durum var mı?
+8 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tekrardan merhaba diyelim , sevgili okurum rüyanız çok yönlü yorum almaktadır , haberci rüya değil , uyarı rüyası ve karabasan rüya olarak işaretledim ,  uyarı bakımından iki uyarı bulunuyor biri benlik uyarısı yani iç dünyanıza uyarıda bulunmuş rüyanız , ikicisinde çevresel uyarı  sanki , dini olsa da mitolojide de olsa da şeytan hile ve hilekar kişileri simgelemekte , iç benlikte bizzat rüyada onun şeytan olduğu bilincindesiniz kendini iç dünyanızda kendinizden bir şey saklamayın , rüyanız size çevrenizde bir takım olaylar olursa haklı ve haksızı artık ayırt etmeniz gerektiğini betimlemiş sanki , şeytan bir çok maske giye bilir , bunun en kötüsü iyilik maskesidir çünkü olay örgüsünde annenizin pişkin davranışları sizi çok rahatsız etmiş başınıza kainatta bir çok olay gele bilir bundan ders çıkarmalı  ve gözünüzü dört açmalısınız kabus diye bilirim rüyanıza ama bunun daha ötesinde rüyanız , şeytan apaçık düşmanınız ve çevrenizdeki kişiler hata yapabilir hayal kırıklığına uğru ya  bilirsiniz iç dünyanızı kuvvetlendirin  aile motifleri ve şeytan çıkması aile akraba içinde sır saklanıyorsa eğer gün yüzüne çıkması çok yakın olabilir değerli okuyucum gönül gözümden baktıklarım ve yorumladıklarım bunlar şeytan görmek pek hayra yorulmaz sağlıkla ve sevgiyle kal :)

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 203 okuma
+6 oy
2 yorum 334 okuma
Heavenxx 15 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Heavenxx Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 169 okuma
22 Ağustos 2018 Tabir kategorisinde Esma   9 88 125 yazdı
+11 oy
2 yorum 189 okuma
Smia 18 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 195 okuma
+5 oy
1 yorum 130 okuma
amaris 19 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde amaris Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 184 okuma
tugce18 11 Mayıs 2022 Rüya kategorisinde tugce18 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 236 okuma
+10 oy
5 yorum 401 okuma
+24 oy
3 yorum 254 okuma
sedax1 20 Eylül 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 222 okuma
sedax1 17 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 185 okuma
alpino 4 Mart 2020 Rüya kategorisinde alpino Rüyazede (1.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
0 Üye ve 403 misafir
Bugün : 16333
Dün : 23857
Toplam : 48074656
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...