Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
511 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
duygusal hayatınızdaki bazı sorunları aile yaşantınıza yansıtıcağınıza delalet eden bir rüya tabiri olarak yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

34 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada evde hanımını dövmek, sizin için son derece belirsiz ve tehlikeli bir sürecin habercisi olarak yorumlanan rüya tabiri anlamları içerisinde yer alır. Rüyada evde hanımını dövmek, özellikle akrabalarınızın size karşı eleştirel davranacaklarını simgeler. Akrabalarınızın size eleştirel davranması akraba ilişkilerinizin bozulmasına neden olacak ve onlardan uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Rüyada evde hanımını dövmek, ilişkilerinizin bozulmasıyla birlikte kendinizi çevrenizden de izole edeceğinizin göstergesidir. Rüyada evde hanımını dövmek doğrultusunda yakın gelecekte hayatınızdaki problemlerin artış göstereceğini söylemek yanlış olmaz. Kısaca rüyada evde hanımını dövmek, yaşadığınız ailevi ve sosyal problemlerden dolayı kendinizi son derece kötü hissedeceğinizin göstergesi olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hanımını dövmek, tabiri caizse mutsuzluğunuz yüzünden etrafınızdaki diğer insanları da mutsuz edeceğinizi ifade eder. Rüyada hanımını dövmek aynı şekilde kendi problemlerinizi sosyal hayatınıza ve arkadaşlık ilişkilerinize de yansıtacağınızın göstergesi olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hanımını dövmek tüm bunların yanı sıra, hayatınızdaki ufak çaplı bazı sorunları istemeden büyüteceğinizin habercisi olarak yorumlanır. Rüyada hanımını dövmek rüya tabiri anlamı, sevdiğiniz insanların istemeden de olsa kalplerini kıracağınıza delalet eder. Kendi sorunlarınızı etrafınıza yansıtmanızla birlikte, hayatınızdaki belirsizliklerin artmasına da sebebiyet vereceksinizdir. Rüyada hanımını dövmek, ailevi ilişkilerinizdeki gerginliklerin artmasıyla birlikte psikolojik durumunuzun da zedeleneceğine delalet eder. Kısaca rüyada hanımını dövmek, yakın gelecekte hayatınızdaki ciddi sorunların artış göstereceğine delalete eden bir rüya tabiri anlamı olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hanımını sopayla dövmek, büyük hatalar yapacağınızın ifadesi olan bir rüya tabiri anlamı olarak öne çıkar. Rüyada hanımını sopayla dövmek, sosyal hayatınızdaki sorunların aile hayatınıza yansımasıyla birlikte kendinizi son derece kötü hissedeceğinizi ifade eder. Bu bağlamda rüyada hanımını sopayla dövmek yakın gelecekte ailevi ilişkilerinizin son derece kasvetli bir atmosfere taşınacağının göstergesi olarak tabir edilir. Kısaca rüyada hanımını sopayla dövmek rüya tabiri anlamı, hem çevrenizde hem de ailevi ilişkilerinizde hatalar yapacağınızın göstergesi olarak tabir edilen bi anlamdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Dövmek

Rüyada eşini dövmek, rüyayı gören kişinin eşine her daim yardım edeceğine özellikle iş hayatında yaşadığı sıkıntılarda her daim yanında olacağına, maddi ve manevi olarak onun ardında olacağına delalet eder. Rüya sahibinin eşine her daim destek olarak rahat nefes alması için onunla hayatı müşterek yaşamaya gayret ettiğine ya da edeceğine, çabasına ortak olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Dövüldüğünü Görmek

Rüyada eşinin dövüldüğünü görmek, rüyayı gören kişinin eşinin iş hayatında bazı sıkıntılar yaşadığına ve bu sıkıntıları aşabilmek için etrafında bulunan insanlardan destek almaya çalıştığına ve bu desteği de alacağına delalet eder. Rüya sahibinin eşinin uzun süredir yaşadığı sıkıntılı ve üzücü günler sonrasında artık rahat bir nefes alacağına, mutlu günlerin yakın olduğuna, sağlıklı ve güzel bir yaşam süreceklerine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısını Dövdüğünü Görmek

Rüyada karısını dövdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin karısının iş hayatında çok büyük başarısızlıklar ile karşılaştığına ve bu durum sebebi ile odlukça zor durumlar geçirdiğine delalet eder. Rüya sahibinin karısına maddi ve de manevi açıdan destek olarak karısının başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Dövdüğünü Görmek

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin kocasının iş yaşamında işlerinin iyi gitmediğine belli bazı sıkıntılar ile mücadele etmek zorunda kaldığına delalet eder. Rüya sahibinin kocasına bu zor günde destek olacağına, sıkıntı ve zorluklar da iyi günde olduğu gibi yanında olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşini dövmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok zor zamanlar geçiren eşine maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Dövdüğünü Görmek

Rüyada eşini dövmek ile aynı anlama gelmektedir. Çalışma hayatında çok zor zamanlar geçiren, çok büyük üzüntüler yaşayan ve birçok sıkıntı çeken rüya sahibinin, eşi tarafından çok büyük bir yardım göreceğine, bu yardım sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Dövüldüğünü Görmek

İş hayatında sıkıntılı zamanlar geçiren eşinin, etrafındaki insanlardan alacağı yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine ve bu sayede çok mutlu ve huzurlu olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder. Ayrıca, hayatında çok büyük başarılar kazanılacağına ve alınmış olan borçların ödeneceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Dövdüğünü Görmek

Eşi uzun zamandan beri işinde yaşanan sorunlar ile boğuşan rüya sahibinin, işler toparlandıktan sonra eşinin, zor durumlar yaşayan etrafındaki insanlara destek olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına ve çok büyük sevinçler yaşatacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısını Dövdüğünü Görmek

İş hayatında çok büyük başarısızlıklar ile karşılaşan karısına maddi ve manevi olarak destek olan rüya sahibinin, çok büyük başarılar ve kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Dövdüğünü Görmek

Bir süreden beri iş hayatında sıkıntı yaşayan kocasına rüya sahibi tarafından maddi destek sağlanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karısını dövmek eşinizle güzel zaman geçirmeye aile içinde sorunların bitmesine şansın açık olmasına hayatı yaşamayı çok sevmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EŞİNİ DÖVMEK

Rüyada eşini dövdüğünü göre kişi, gerçek hayatında da evli ise güzel haberler alacağına işarettir. Eşiyle var olan sorunlarını çözer ve arzu ettiği hayata kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Dövmek

Rüyada Eşini Dövmek; mutsuzluk ve yaşanacak olan sıkıntı olarak tabir edilir. Rüyada eşini dövdüğünü görmek, iş hayatında yaşayacağı sorunlardır. Rüyada karısını dövmek, maddi ve manevi sıkıntıdır. Rüyada eski karısını dövmek, huzursuzluk ve üzüntüdür. Rüyada eşini döverken görmek, zenginlik ve servet sahibi, rızkı bol ve geniş, çok yardım görmeye delalet etmektedir. Rüyada karısını dövmek, ona nasihat etmek ve uyarıda bulunmak anlamına gelir. Rüyada kocanın karısını dövmesi, gerek iyi gerek kötü, korkulara düşmeye ve bundan dolayı destek ve yardım görmek anlamına gelir. Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek, eşini bir konuda uyarıp ona yapmasını istediği konu hakkında uyarıda bulunmaya ve her konuda destek olmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini dövmek, verdiği söze Sadık ve halis kalpli iyi niyetli eşe ve çok çalışkan kimseye işaret eder. Rüyada Kocasını dövmek, ona destek olmak anlamına gelir. Yüksek mertebelere nail olup düşmanın şerrinden kurtulur denilmiştir. Rüyada kocasını dövmek, iş hayatında çok zor zamanlar geçiren eşine maddi ve manevi olarak yardım etmeye ve her konuda destek olmaya yorumlanır. Rüyada kocayı dövmek veya kocasını dövdüğünü görmek, yakın zamanda birlikte başaracakları güzel işlere ve sevinçli bir haber almaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısını Dövmek

Rüyada Karısını Dövmek; başarısızlık, maddi ve manevi olarak kayıp yaşanacak olması anlamına gelir. Rüyada karısını dövmek, maddi, manevi bir destek maddi menfaat ve yardım kendi kendine gerçekleşir. Rüyada eşini dövmek, Hanımıyla arasında hafif bir çekişmeyle tabir etmişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Dövmek

Rüyada Eski Eşini Dövmek; eğer elleri bağlı ise, ona tanıdığı bir kimse konuşmalarıyla zarar verecek olması ile tabir edilir. Rüyada eski eşini dövmek, izlerinin üstünde kaldığını gören kimse, hayra mazhar olur, eğer üstünde darbe izi kalmamışsa, bir kötü söz işitir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Eşini Dövmek

Rüyada Birinin Eşini Dövmek; yumuşak yerine vurur ve yararak oradan kan çıkar ise, döven dövülenin kızına göz dikmiştir. Rüyada birinin eşini dövmek, ona yiyecek cinsinden iyilik, güzellik ve ihsana ulaşacak olması ile rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşunun Karısını Dövmek

Rüyada Komşunun Karısını Dövmek; aile büyüğünün gidecek olmasına, yaşanacak olan sıkıntı ile tabir edilir. Rüyada komşunun karısını dövmek, eğer arkasından döver ise, borcunu öder, karnını döverse evlenir, değnek ile döverse rüya sahibine istemediği bir şey isabet eder diye tabir edilip, yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Sopayla Dövmek

Rüyada Eşini Sopayla Dövmek; dinini kötülemeyi ve uydurma olan bazı hurafelere inanacak olma ile tabir edilir. Rüyada eşini sopayla dövmek, rüya sahibinin dininin kuvvetli olmasına, borcunu ödemesine tabir edilip, yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Dövüldüğünü görmek

Rüyada Eşinin Dövüldüğünü görmek; iş yaşamından yaşanacak olan sıkıntı yardım alarak toparlanacak olması ile tabir edilip, yorumlanır. Rüyada eşinin başkası tarafından dövüldüğünü görmek, uyarmaya, azarlamaya ve kötü söz duyup üzülecek olması ile yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Adamın Karısını Dövdüğünü görmek

Rüyada Bir Adamın Karısını Dövdüğünü görmek; dövmek veya dövülmek, dövülenin döven vasıtasıyla hayra ereceğine tabir edilip, yorumlanır. Rüyada kendi karısını dövdüğünü görmek, iyilik, güzellik ve paraya kavuşacak olması ile yorumlanır. Rüyada eşini dövmek, din ve mal sahibi güvenilir bir kimse ile tabir edilir, bir rivayete göre bu rüya eşler için birliktelik ve kuvvet anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısını Dövdüğünü Görmek

Kişinin iş ya da aile hayatında, maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan karısına yardımda bulunacağına yorulmaktadır. Bu yardımlar sayesinde karısının çok mutlu olacağına ve iş hayatında daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısını Öldürdüğünü Görmek

Rüyada karısını öldürmek, rüya sahibinin karısı ile birlikte iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder. Aynı zamanda bazı yorumlara göre, çok hayırlı bir bebek sahibi olacaklarının da habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşini dövmek, hayırlara yorulmaz ve rüyayı gören kişinin gelir sağlamak için kendisine hayır getirmeyecek adımlar atacağına alamet eder. Kişi, mutlu olmak adına başkalarını mutsuz etmeyi kendince mubah olarak sayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşini dövmek çok fazla hayırlara yorulmaz. Rüyayı gören kişinin gelir elde edebilmek için hayır getirmeyecek olan işler ile ilgilendiği söylenir. Rüya sahibi kişinin mutlu olabilmek için başkalarını mutsuz edeceği düşünülmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Dövmek
Rüyasında eşini dövdüğünü gören kişi gerçek hayatta da evliyse, bu rüya güzel günlerin habercisidir. Rüya sahibi, eşiyle arasında var olan tüm sorunları en kısa sürede çözecektir. Evlilik hayatında mutluluğu ve arzu ettiği huzuru yakalar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hanımını Dövmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük sıkıntılar yaşayan hanımına, maddi ve manevi olarak her türlü yardımda bulunacağına, bu yardım sayesinde eşinin tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına ve işle ilgili çok büyük ve hayırlı haberlerin alınacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kişinin rüyada eşini dövmesini görmesi şu anlama gelmektedir: Şayet bir kişi rüyasında suçsuz yere eşine şiddet uyguladığını görmüşse, şiddet uygulanan kişi uygulayan kişi vasıtasıyla bir haber alacaktır.

Rüyada bir kişiye şiddet uygulamak, şiddet uygulanan kişiyi kınama, o kişiye nasihat verme ile tabir edilir. Ek olarak, bir kişinin rüyasında eşine şiddet uyguladığını görmesi, eşinin ona karşı bir iyiliği dokunacağı olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hanımını Dövmek  

Rüyada hanımını dövmek, kişinin iş hayatında yaşadığı bir takım sorunlara rağmen bu sıkıntıları eşine ve ailesine yansıtmayarak onların her türlü dileğini gerçekleştireceğine yorumlanır. Rüyada hanımını dövmek, bazen de ona güzel ve etkileyici hediyeler almaya, ona karşı temiz duygular beslemeye, sevdiğiniz kimseyi her daim diğer insanlardan farklı kılmaya ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşini Dövmek

Rüyada eski eşi dövmek, sizin için güç sahibi olma isteğinize işaret eder. Güçlü olup kontrolün sizin elinizde olmasını istersiniz. Ancak bu gücü kazanmak için yanlış metotlar kullanırsınız. Ticari hayatta en yukarıyı hedeflersiniz ancak oraya yükselirken haram yoldan da kazanç sağlarsınız. Bu nedenle bir düşüş yaşarsınız bu da büyük bir düşüş olacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

619 Aktif
1 Üye ve 618 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8052
Dün : 21898
Toplam : 48088226
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...