Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
636 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada balık yemek evliliği, şifaya, kazanca, paraya, zenginliğe, bereketli rızık ve kısmetlere yorumlanır. Yenilen balığın Rüyası evlilik, kısmet, para ve kazanç demektir. Sahip olmayı çokça istediğiniz bir şeye kavuşacağınıza yorumlanır. Balık yemek para kazanacağınız bir işe girişeceğinize de işaret eder. Bekâr için evliliğe, hasta için şifaya, sıkıntısı olan sıkıntıdan kurtulmaya çıkar.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

42 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada balık yemek tek şekilde tabir edilmez. Bu rüyanın birkaç çeşit yorumu bulunmaktadır. Örneğin bir kişinin rüyasında henüz ölmemiş balıkları olduğu gibi yemesi o kişinin maddi anlamda sahip olacaklarının çokluğu ile tabir edilir. Ya da bir kişinin rüyasında balığı tuzlu tuzlu yemesi o kişinin içine düşeceği sıkıntılara, dertlere ve kötü günlere rivayet edilir. Bunun yanı sıra rüyasında bozulmuş balık yediğini gören kişi hayatının en önemli noktalarında yanlış kararlar alacak demektir.
Rüyada Pişmiş Balık Yemek

Rüyada pişmiş balık yemek, güzeldir ve rüya sahibinin bazen amaçlarını gerçekleştirmek için bazen de havası değişsin diye yapacağı mekân değişikliğine alamet eder. Kişinin kendini daha iyi hissetmesi için zaman zaman değişiklik yapma alışkanlığı olduğu anlamına gelir.
Rüyada Kılçıklı Balık Yemek

Rüyada kılçıklı balık yemek ya da içi temizlenmemiş balık yemek rüyayı gören kişinin yapacağı bazı kusurlu ve ayıplı işlere delalet eder. Kişinin haksız yollardan kazanç elde etmeye çalışacağına ve bu yolda pek çok kişiyi harcayarak, onlara haksızlık edeceğine yorulur.
Rüyada Çiğ Balık Yemek

Rüyada çiğ balık yemek, rüya sahibinin ticarette çok başarılı olacağı, büyük adımlar atacağı, rakiplerinin önüne geçeceği ve hatırı sayılır oranda kazanç elde edeceği anlamına gelir. Bu rüya zengin olmanın yollarını bulmaya, rahata ermeye ve kolay bir hayat sürmeye alamet eder.
Rüyada Balık Pişirmek

Rüyada balık pişirmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı işlere girip rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret edilir.
Rüyada Balık Yemek İstemek

Rüyada balık yemek istemek, çok problemli bir döneme giren rüya sahibinin çok hayırlı kararlar vereceğine delalet eder.
Rüyada Bayat Balık Yemek

Kişi için hayır getirmeyen işlere yorumlanan rüya, gelen olumsuz haberlerle can sıkıntısına düşmeye, işte bozulmalara ve verimin düşmesine, mali anlamda geçilecek bir dar boğaza yorumlanır. Sahip olunan her türlü malı, varlığı düşünmeden harcamanın sonucunda yaşanacak üzüntüye dikkat çeken rüya keyif kaçırıcı gelişmelere ve kişinin aile içindeki huzurunun kaçmasına alamet eder.
Rüyada Balık Tutup Yemek

Her işi kendi bileğinin gücüyle ve alın teriyle yapan rüya sahibinin hayatının her anında özgüvenli hareket edeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına yorumlanır. Balık tutup yiyen kişiler ya ticaretle uğraşırlar ya da devlet kademelerinde çok yüksek mevkilerde görev yaparlar.
Rüyada Büyük Balık Yemek

Büyük kısmet, çok büyük mal ve mülk elde etmek, birden fazla ev satın almak anlamına gelir ve rüyayı gören kişilerin geçmişle bugünlerini kesin bir çizgiyle ayıracak önemli gelişmelerin yaşanacağını ifade eder. Büyük balık yiyen kişi bekarsa karşısına çıkacak kısmetler birbirinden zengin, birbirinden asil ailelere mensup olurlar. Hayat boyu sürecek bir zenginliğe adım atmanın müjdesini veren rüya her türlü sorundan uzaklaşmak, keyifli yolculuklar yapmak manasına da gelir.
Rüyada Küçük Balık Yemek

Rüya sahibinin hayat boyu hiç sıkıntı çekmeden yaşayacağı kadar paralar kazanacağını, kısmetsizlik veya şanssızlıklarla karşılaşmayacağını bildirir. Genç insanlar için hayatlarında kendilerine yardımcı olacak yüksek mevkilerdeki insanlarla karşılaşmak ve problemli durumlardan kısa sürede kurtulmak, evliliklerinde de zengin aileye mensup birini eş olarak seçeceklerine, bu sayede maddi zorluk çekmeden yaşayacaklarına yorumlanır. Gebe kadınlar için ikiz bebek haberi anlamına da gelen rüya, nazardan korunacak olmanın ve uğursuzluklardan uzak durmanın da tabiridir.
Rüyada Izgara Balık Yemek

Zengin bir hayatın, alım gücünün yüksekliğinin ifadesi olan rüya, eşe alınacak hediyeye veya bayanlar için eşlerinden alacakları ziynet eşyasına yorumlanır. Beklenmedik bir anda kişiye güzel sürprizler hazırlanacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına ve kutlamaların söz konusu olacağına yorumlanır. Izgara balık yiyen kişinin geliri daim olur ve yükselir.
Rüyada Canlı Balık Yemek

Hesaplaşmanın ve kavganın işareti olan rüya, kişinin günahlarının bedelini hayattayken ödeyeceğini, sevdiği insanlardan kalbinin yaralanmasına neden olacak kötü sözler duyacağını ifade eder. Canlı balık aynı zamanda hak yemenin, başkasının malından nemalanmanın, birinin kısmetine engel olmanın da alametidir. Kişinin sahtekar insanlarla karşılaşacağını, yaptığı işlerde hayır bulmayacağı gibi, şansının da kötüleşeceğini, kedere düşeceğini anlatır.
Rüyada Tuzlu Balık Yemek

Acı verici, kişiyi pişmanlığa, yeise sürükleyecek olayların peş peşe geleceğini haber verirken, duyulacak zehir zemberek sözlerin de işaretidir. Özellikle aile içinde kişiyi çok büyük bir hayal kırıklığına uğratacak aile büyüklerine, para konusundan çıkacak ateşli tartışmalara, daha önce yapılan iyiliklerin unutulmasından dolayı üzüntü duymaya tabir edilir.
Rüyada Pis Balık Yemek

Yasalarla başının derde girmesine neden olacak ilişkilere ve işlere yorumlanan rüya, kişinin doğru yoldan saptığına dair önemli bir uyarı olarak ele alınmalıdır. Pis balık rızkın kesintiye uğramasına, borçların bir türlü kapanmayacak oluşuna ve yeni harcamaların, zorunlu alışverişlerin kişinin ay sonunu getirmesini zorlaştıracağını, yaşamın her alanında hayal kırıklığı yaşanacağını ve bir türlü düzen tutturamayan rüya sahibinin psikolojik açıdan da zayıflayacağını tabir eder. Pis balık yiyen kişiler çocuklarından hayır görmezler.
Rüyada Kızarmış Balık Yemek

Yağda kızarmış balık yemek haneye miras yoluyla girecek önemli meblağlara ve satılmasından elde edilecek parayla rahatlanacak bir gayrimenkule işarettir. Kişinin ailesinin kendisine bahşettiği maddi değeri yüksek tarla veya eve de yorumlanır. Sürpriz şekilde hayat koşullarının güzelleşmesine ve kişinin afiyette olmasına yorumlanan rüya aynı zamanda efkarın dağılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına tabir edilir.
Rüyada Kokmuş Balık Yemek

Boşa beklenen bir kısmeti işaret eder ki özellikle umutsuz bir aşka düşen kimselerin, bir türlü bu hayali ilişkiden ve sevdadan kurtulamadıkları için karşılarına çıkan iyi kalpli insanları göremediklerini, kendilerine yepyeni bir hayat kurma şanslarını da doğru şekilde kullanamadıklarını bildirir. Kokmuş balık kişinin eşiyle arasında açılacak uçurumlara, sözlü tartışmaların giderek şiddetleneceğine ve kişinin bir karar vermesi gerektiğine yorulur.
Rüyada Kurutulmuş Balık Yemek

Aklını kullanan, hayat şartlarını iyi değerlendiren ve kazancını gelecekte rahat edecek şekilde biriktiren rüya sahibinin konforlu bir emeklilik hayatı süreceğine, evi yoksa ev alacağına, birikmiş parasıyla gayrimenkule yatırım yaparak parasını kısa sürede ikiye katlayacağını tabir eder.
Rüyada Sazan Yemek

Kişinin sahip olduğu şansın ve talihin başkaları tarafından kıskanıldığı için sürekli nazara geleceğini, öte yandan iyi kalpli ve saf biri olması yüzünden kötü niyetli insanların sözlerine aldanarak zaman zaman sıkıntı yaşayacağını, kimseye kötülüğü dokunmasa dahi üzülmesine yol açan konuşmalar yaşayacağını bildirir. Talihli ve kısmetli olmanın yanı sıra kişiyi üzecek gelişmelerin de aynı anda yaşanacağına delalettir.
Rüyada Hamsi Yemek

Neşeli ve hayata olumlu bakan biriyle evlenerek hayat boyu mutlu yaşamanın işareti olan rüya, kısa kısa yollara çıkılacağına, bir müddet şehirler arası yolculuklar yapılacağını, iş seyahatleri kadar eğitimlere de katılan rüya sahibinin kendisini geliştirecek fırsatlar elde edeceğini bildirir. Kazancın artmasına ve ele geçen gelirin sürekli çoğalmasıyla daha lüks içinde olmaya yorumlanır.
Rüyada Somon Yemek

Önemli bir iş teklifi almaya yahut yurt dışında bir müddet yaşamaya yorumlanan rüya, rahatın yerinde olmasına, herhangi bir hastalık sıkıntısı çekilmeyeceğine, dışardan bakıldığında pek çok insanın imrendiği bir hayata sahip olmaya alamettir. Somon yiyen kişinin eşi ketum olur ve eşine her zaman arka çıkar.
Rüyada Alabalık Yemek

Çaresizlikten kurtulmak, sorunlarla daha sakin şekilde baş etmek manasına gelen rüya, hava değişikliği yapmaya, bir müddet tek başına seyahatlere çıkmaya, amaçlar uğruna bazı şeylerden vazgeçmeye yorumlanır. Kişinin kendisine çizeceği yolun kaderini de baştan aşağı değiştireceğine, önemli dönemeçlere gelindiğine de işaret eder.
Rüyada Yılan Balığı Yemek

Düşmanların eline geçen bir malı veya parayı kurtarmak demektir. Önemli bir aşama kaydedecek olan rüya sahibinin işinde hak ettiği mevkiyi ele geçirirken kendisine kötülük edenleri de saf dışı bırakacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına tabir edilir.
Rüyada Buğulama Balık Yemek

Her şeyi vaktinde yapmak isteyen rüya sahibinin aşırı sabırlı hareket ettiğini ve bu haliyle herkese örnek olduğunu bildirir. Buğulama balık geç sahip olunan mala veya elde edilmesi zor olan bir mirasa da yorumlanır. Feraha erileceğine ancak henüz daha pek çok yol alınması gerektiğine, amaca ulaşan yolda emin adımlarla yürüyen rüya sahibinin helal kazanç peşinde olmasından dolayı şansının da yaver gideceğine tabir edilir.
Rüyada Süs Balığı Yemek

Açgözlü olmanın, hangi yola gidileceğine bir türlü karar verememenin sonucunda kişinin pek çok yanlış karar alacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine ve sonrasında da üzüleceğine yorumlanır. Dökülen gözyaşlarının ifadesi olan rüya, geç kalınan kısmetlerin elden kaçacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine yorulur.
Rüyada Balık Yemenin Psikolojik Yorumu

Daha iyi, daha güzel ve konforlu bir hayat kurmanın hayalleriyle yaşayan rüya sahibinin zaman zaman kendi gerçekliğinin farkında olmadan yaşadığını, diğer insanların sahip olduklarına özendiği için elindekilerin kıymetini bilmediğini ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lokantada yemek istediğiniz bir işin gerçeklemesi demektir. Balığı bir restoranda yiyen kişi kazanacağına ve işlerinde kar edeceğine yorumlanır. Bu rüya evli için evlilik hayatında mutlu olacağına, gelecek rahatlığa ve mutluluğa işarettir.

Rüyada mangalda balık yemek helal yoldan kazanca, çok paraya, mutlu hayata ve eğlenceye işaret eder. Mangalda balık eğlenceli bir hayat, zenginlik anlamındadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kızarmış balıkları yediğini gören isteklerinin olacağına ve hayallerine kavuşacağına işarettir. Tazesi helal kazanca, tuzlusu hastalıkların derman bulacağına tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık ekmek yemek, kısa zamanda sevinçli bir haber alacağınıza yorumlanır. Zenginlik ve kazanca, sıcak yerlere güzel bir geziye yorumlanır. Masada balıkla ekmek yenilmesiyse rahatlık, varlığa ve bol paraya tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pişmiş balığın hayır ve bereketinin çokluğuna, pişmemişini yemekse dedikoduya, çokça pişmişi şansa yorumlanır.

Balığın her türlüsü kısmet ve rızık demektir. Çiğ balığın yenilmesi isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.

Balığın tazesinin yenilmesi zenginliğin artacağına ve ele geçecek helal kazanca tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balık Yemek



 Rüyada balık yemek üç şeye yorumlanır. İlki, kişinin evlenmesine yorulur. Bekar kişi, rüyasında balık yediğini görüyorsa, onun için evlilik yakındır. Hayatının en güzel insanıyla bu evliliği gerçekleştirir. Yani evliliği hayırlı olur. İkincisi şifadır. Rüyada balık yediğini gören kişinin kendisi ya da yakınları, şifa bulur. Hastalıklardan kurtulur. Rüyada balık yemenin üçüncü manası, paradır. Rüya sahibinin eline bilmediği yerden para geçmesine yorumlanır.



 Rüyada balığı çiğ yediğini yemek, bazı hataların yapılmış olmasına delalet eder. Yediği balığın iyi pişmiş olmasını görmek, akılla hareket etmeye rivayet edilir. Rüya sahibinin aklını kullanarak bir yerlere gelmek istediği belirtilir. Rüyasında balık yediğini gören kişinin, malı, mülkü, sefası artar. Alimler malı artan kişinin, Allah yolunda onları harcamaya dikkat edilmesi gerektiğini belirtirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Balık Görmek



 Rüyada pişmiş balık görmenin anlamı, helal lokma kazanmaktır. Kişi kazancı ister az ister çok olsun helalden asla vazgeçmediğine işaret eder. Rüyada pişmiş balığın görülmesi, aynı zamanda mala ve mülke tabir edilir. Rüya sahibinin malının artacağına delalet eder. Rüyasında pişmiş balık görmek, hayırlara yorumlanır. Hayırlı işe, hayırlı kazanca, berekete ve mutluluğa tabir edilir. Rüyada pişmiş balık gören kişinin elindeki kazanç artar.



 Hayata bakış açısı bir olay yüzünden değişebilir. Alimler, rüyada görülen pişmiş balığı, doğrudan esas helal olan lokmaya yorumlarlar. Rüya sahibinin helal lokma konusunda titiz olduğunu belirtir. Pişmiş balığı yediğini görmek, zamanla bazı şeylerin değerinin anlaşılmasına işaret eder. Rüyada pişmiş balık görmenin bereketli ve huzurlu olana rivayet ettiğini belirtmekte fayda var. Kişinin rüyası son hayırlı ve bereketlidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balık Pişirmek



 Rüyada balık pişirmek, yakında hedefe ulaşmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin yakın zaman içerisinde, kazancının artacağına rivayettir. Rüya tabircileri, rüyasında balık pişirdiğini gören kimsenin, akıl erdirilmez bazı davranışlarının olacağına işarettir. Rüyada balık pişirdiğini görmek, ekmeğini taştan çıkarmaya delalet eder.



 Kişinin ailesi için mücadele ettiği şeklinde değerlendirilir. Alimler o kişinin sabırlı olmasını, sükunetin kendisine hayırlı olacak kapılar açabileceğini belirtirler. Rüyada balık pişirdiğini görmek, maceralara delalet eder. Rüya sahibinin bilmediği bir yola girmesine işaret eder. Rüyada balık pişirdiğinde konuştuğunu gören kişinin, bazı isteklerinin yerine gelmediğine işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayrıca bkz: Balık Yakalamak, Hamsi Yemek, Balık Kızartmak

Hayatına vereceği yöne, hayatında olabilecek olan durumların netliğine delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı hayat standartları olabilmekte olup, henüz ölmemiş balıkları olduğu gibi yiyen kişi, maddi olarak sıkıntı çekmeden bolluk içerisinde yaşayabilmektedir. Kişilerin maddi varlıklarına dikkat çeken, maddiyata değer verilerek elde edilecek olan geleceği vurgulayan bir rüyadır.

Rüyasında balığı tuzlu tuzlu yiyen kişi yakın zaman içerisinde belirli sıkıntılar içerisine düşerek zor günler göreceğine ve zor geçen günlerde yanında kimse olmayacağına, çekilecek olan sıkıntılara ve kötü zamanlar görüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Kişinin rüyasında bozulmuş balık yediğini görmesi, hayatında alacağı ya da aldığı yanlış kararlara delalettir. Rüyayı gören kişinin zor zamanlarında, panik anlarında veya atacağı adımlarda yanlış bir karar alarak zor zamanlar geçireceğine ve aldığı karar sebebi ile kişilerin kötü günler göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında pişmiş taze balık yiyen kişi, farklı nedenler ile mekân değişikliğine gideceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı nedenlere bağlı olarak ofisini, evini veya okulu gibi fazla vakit geçirdiği alanları değiştirerek özel zaman dilimi oluşturacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bazen kişinin havası değişsin diye bezende elde olmayan nedenler ile ortam değişikliği şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ızgarada pişmiş balık yiyen kimse, kişinin zaman zaman farklı alanlarda, ortamlarda veya kişilerde yeniliklere giderek stres atacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin sıkılgan ve çabuk bıkan bir yapısı var olup, kişi elinde olan eşyalardan, kişilerden veya ortamlardan hızlıca sıkılarak doyumsuz bir şekilde değişiklik yaptığına ya da yapacağına bu açıdan çevresinde oluşacak olan farklılığı vurgulayan bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kılçıklı balık yiyen kadın, toplum tarafından onaylanmayan veya kişiye yakışmayan hareketler yapacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin normalde beklenmeyen davranışlar içerisine girmesi nedeni ile kötü günler göreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin farklı zaman dilimlerinde özel olarak gördüğü kişilere kusurlu hareketler yapması kişiye zarar vereceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kılçıklı balık yiyen erkek, haksız yollardan elde edilecek kazanca delalettir. Rüyayı gören kişinin veya çevresinde olan birisinin hakkı olmayan bir maddi gelir elde edeceğine, haksız yollarla elde edilecek maddiyat için birçok kişiye karşı gelineceğine ve fazla kişiye zarar verileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin haksızlık içerisine gireceğine ve bu durumdan zarar göreceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında çiğ balık yiyen erkek, ticaretle uğraşacak olup, başarılı olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin ticaret ehli olacağına, ticaret içerisinde farklı bir bakış açıları elde edeceklerine, bakış açılarını ticaretin içerisine uygulayarak kişilerin yaşam içerisinde ve ticari hayatlarında başarılı olmalarına neden olacak durumlar olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında çiğ balık yiyen kişi iş aradığına ve yakın zaman içerisinde istediği standartlarda bir iş bulacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin büyük adımlar atacağına, rakiplerin önüne geçerek büyük ölçeklerde para kazanacağına ve sorunsuz bir hayat geçireceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında çiğ balık yiyen hırslı kişi, maddi gelişim sağlanacak bir yol bulmaya ve adımlara atmaya delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı anlarda hayatına yön verecek durumlara imza atacağına ve kişilerin farklı durumları değerlendirmesi ile müthiş yapılar kuracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin zengin olmak için farklı atılımlar içerisinde olacağına, şansı sayesinde büyük adımlar atarak rahata ermeye, kolay bir hayat sürmeye ve büyük paralar kazanma şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balık Pişirmek

Rüyasında taze balık pişirmek gören kişi, iş ve aile hayatında kısmetli bir döneme girileceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında yapılacak farklılıklar olacağına, kişinin farklı yapılaşma ile daha çok gelir elde edeceğine, daha çok gelir elde etmesi kişiye mutluluk sağlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin ailevi yapısında büyük bir huzur ortamı var olacak olup, aile içerisinde kısmetli bir ortam var olacaktır.

Rüyasında büyük balık pişiren kişi, büyük çapta ve hayırlı işlere girilerek rahata erileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin hayırlı ve bol kazanç içerisine girmesi, yapacağı işlerin yönünün hep hayır olacağına, işlerinden dolayı kişinin rahata ereceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balık Yemek İstemek

Hayat içerisinde en çok sıkıntı çekeceğiniz bir döneme girileceği şeklinde rivayet edilmektedir. Rüyayı gören kişinin hayırlı kararlar alacağına, problemli bir döneme gireceğine, girdiği bu dönemde hayırlı kararları sayesinde en az yarayı alarak atlatacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Hayırlı kararlar kişiye hayırlı kazançların da yolunu açacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BALIK YEMEK

Rüyada balık yemek ile ilgili genel bir kapsayıcı yorum yapmak pek mümkün değildir. Genel olarak rüya tabircileri yorumlarını rüyada yenen balığa göre yapmaktadır çünkü balığın pişmiş, çiğ, büyük, küçük, canı, çiğ, kılçıklı vb. olması rüyanın anlamını değiştirmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PİŞMİŞ BALIK YEMEK

Rüyada kılçıklı balık yemek ya da içi temizlenmemiş balık yemek rüyayı gören kişinin yapacağı bazı kusurlu ve ayıplı işlere delalet eder. Kişinin haksız yollardan kazanç elde etmeye çalışacağına ve bu yolda pek çok kişiyi harcayarak, onlara haksızlık edeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİĞ BALIK YEMEK

Rüyada çiğ balık yemek, rüya sahibinin ticarette çok başarılı olacağı, büyük adımlar atacağı, rakiplerinin önüne geçeceği ve hatırı sayılır oranda kazanç elde edeceği anlamına gelir. Bu rüya zengin olmanın yollarını bulmaya, rahata ermeye ve kolay bir hayat sürmeye alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZARMIŞ BALIK YEMEK

Rüyada kızarmış balık yemek, kolay yollarla elde edilen mallara, hazıra konmaya, arzu ve isteklerinizin gerçekleşerek başarıya ulaşmaya işaret edilir. Rüyasında kızarmış balık yediğini gören kimse, çalışmadan kendisine uzatılan fırsatlar sayesinde hayatı kolaylıklarla yaşayarak tüm istek ve arzularına erme şansına sahip olurlar. Rüyada kızarmış balık yemek, bazen de yolculuğa çıkmaya, etkinliklere katılmaya, yüzünüzün gülerek mutlu olacağınız haberlerle karşı karşıya kalmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BÜYÜK BALIK YEMEK

Büyük kısmet, çok büyük mal ve mülk elde etmek, birden fazla ev satın almak anlamına gelir ve rüyayı gören kişilerin geçmişle bugünlerini kesin bir çizgiyle ayıracak önemli gelişmelerin yaşanacağını ifade eder. Büyük balık yiyen kişi bekarsa karşısına çıkacak kısmetler birbirinden zengin, birbirinden asil ailelere mensup olurlar. Hayat boyu sürecek bir zenginliğe adım atmanın müjdesini veren rüya her türlü sorundan uzaklaşmak, keyifli yolculuklar yapmak manasına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KÜÇÜK BALIK YEMEK

Rüya sahibinin hayat boyu hiç sıkıntı çekmeden yaşayacağı kadar paralar kazanacağını, kısmetsizlik veya şanssızlıklarla karşılaşmayacağını bildirir. Genç insanlar için hayatlarında kendilerine yardımcı olacak yüksek mevkilerdeki insanlarla karşılaşmak ve problemli durumlardan kısa sürede kurtulmak, evliliklerinde de zengin aileye mensup birini eş olarak seçeceklerine, bu sayede maddi zorluk çekmeden yaşayacaklarına yorumlanır. Gebe kadınlar için ikiz bebek haberi anlamına da gelen rüya, nazardan korunacak olmanın ve uğursuzluklardan uzak durmanın da tabiridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CANLI BALIK YEMEK

Hesaplaşmanın ve kavganın işareti olan rüya, kişinin günahlarının bedelini hayattayken ödeyeceğini, sevdiği insanlardan kalbinin yaralanmasına neden olacak kötü sözler duyacağını ifade eder. Canlı balık aynı zamanda hak yemenin, başkasının malından nemalanmanın, birinin kısmetine engel olmanın da alametidir. Kişinin sahtekar insanlarla karşılaşacağını, yaptığı işlerde hayır bulmayacağı gibi, şansının da kötüleşeceğini, kedere düşeceğini anlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KILÇIKLI BALIK YEMEK

Kılçık, zaman konusunda sürecin kısa olmayacağını ifade eder. Bunun yanı sıra, zorlukların da meydana gelebileceği unutulmamalıdır. Bu yaşadığınız zorluklar sonunda, maddi açıdan güzel günler görmeniz beklenebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BALIK YEMEK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Elle Balık Yemek
Elle tutulan balık, kısmet ve kazanç konuları için görülebilecek olan en güzel rüyalar arasında yer alır. Bu rüyanın görülmesi, maddi kazancın kendi emeğiniz ve alın terinizle doğrudan etkisini ortaya koyduğu söylenebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kokmuş Balık Yemek
Boşa beklenen bir kısmeti işaret eder ki özellikle umutsuz bir aşka düşen kimselerin, bir türlü bu hayali ilişkiden ve sevdadan kurtulamadıkları için karşılarına çıkan iyi kalpli insanları göremediklerini, kendilerine yepyeni bir hayat kurma şanslarını da doğru şekilde kullanamadıklarını bildirir. Kokmuş balık kişinin eşiyle arasında açılacak uçurumlara, sözlü tartışmaların giderek şiddetleneceğine ve kişinin bir karar vermesi gerektiğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurutulmuş Balık Yemek
Aklını kullanan, hayat şartlarını iyi değerlendiren ve kazancını gelecekte rahat edecek şekilde biriktiren rüya sahibinin konforlu bir emeklilik hayatı süreceğine, evi yoksa ev alacağına, birikmiş parasıyla gayrimenkule yatırım yaparak parasını kısa sürede ikiye katlayacağını tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuzlu Balık Yemek
Acı verici, kişiyi pişmanlığa, yeise sürükleyecek olayların peş peşe geleceğini haber verirken, duyulacak zehir zemberek sözlerin de işaretidir. Özellikle aile içinde kişiyi çok büyük bir hayal kırıklığına uğratacak aile büyüklerine, para konusundan çıkacak ateşli tartışmalara, daha önce yapılan iyiliklerin unutulmasından dolayı üzüntü duymaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pis Balık Yemek
Yasalarla başının derde girmesine neden olacak ilişkilere ve işlere yorumlanan rüya, kişinin doğru yoldan saptığına dair önemli bir uyarı olarak ele alınmalıdır. Pis balık rızkın kesintiye uğramasına, borçların bir türlü kapanmayacak oluşuna ve yeni harcamaların, zorunlu alışverişlerin kişinin ay sonunu getirmesini zorlaştıracağını, yaşamın her alanında hayal kırıklığı yaşanacağını ve bir türlü düzen tutturamayan rüya sahibinin psikolojik açıdan da zayıflayacağını tabir eder. Pis balık yiyen kişiler çocuklarından hayır görmezler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Buğulama Balık Yemek
Her şeyi vaktinde yapmak isteyen rüya sahibinin aşırı sabırlı hareket ettiğini ve bu haliyle herkese örnek olduğunu bildirir. Buğulama balık geç sahip olunan mala veya elde edilmesi zor olan bir mirasa da yorumlanır. Feraha erileceğine ancak henüz daha pek çok yol alınması gerektiğine, amaca ulaşan yolda emin adımlarla yürüyen rüya sahibinin helal kazanç peşinde olmasından dolayı şansının da yaver gideceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süs Balığı Yemek
Açgözlü olmanın, hangi yola gidileceğine bir türlü karar verememenin sonucunda kişinin pek çok yanlış karar alacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine ve sonrasında da üzüleceğine yorumlanır. Dökülen gözyaşlarının ifadesi olan rüya, geç kalınan kısmetlerin elden kaçacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sazan Yemek
Kişinin sahip olduğu şansın ve talihin başkaları tarafından kıskanıldığı için sürekli nazara geleceğini, öte yandan iyi kalpli ve saf biri olması yüzünden kötü niyetli insanların sözlerine aldanarak zaman zaman sıkıntı yaşayacağını, kimseye kötülüğü dokunmasa dahi üzülmesine yol açan konuşmalar yaşayacağını bildirir. Talihli ve kısmetli olmanın yanı sıra kişiyi üzecek gelişmelerin de aynı anda yaşanacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamsi Yemek
Neşeli ve hayata olumlu bakan biriyle evlenerek hayat boyu mutlu yaşamanın işareti olan rüya, kısa kısa yollara çıkılacağına, bir müddet şehirler arası yolculuklar yapılacağını, iş seyahatleri kadar eğitimlere de katılan rüya sahibinin kendisini geliştirecek fırsatlar elde edeceğini bildirir. Kazancın artmasına ve ele geçen gelirin sürekli çoğalmasıyla daha lüks içinde olmaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Somon Yemek
Önemli bir iş teklifi almaya yahut yurt dışında bir müddet yaşamaya yorumlanan rüya, rahatın yerinde olmasına, herhangi bir hastalık sıkıntısı çekilmeyeceğine, dışardan bakıldığında pek çok insanın imrendiği bir hayata sahip olmaya alamettir. Somon yiyen kişinin eşi ketum olur ve eşine her zaman arka çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alabalık Yemek
Çaresizlikten kurtulmak, sorunlarla daha sakin şekilde baş etmek manasına gelen rüya, hava değişikliği yapmaya, bir müddet tek başına seyahatlere çıkmaya, amaçlar uğruna bazı şeylerden vazgeçmeye yorumlanır. Kişinin kendisine çizeceği yolun kaderini de baştan aşağı değiştireceğine, önemli dönemeçlere gelindiğine de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Balığı Yemek
Düşmanların eline geçen bir malı veya parayı kurtarmak demektir. Önemli bir aşama kaydedecek olan rüya sahibinin işinde hak ettiği mevkiyi ele geçirirken kendisine kötülük edenleri de saf dışı bırakacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık yemek

Rüyasında balık yiyen kişiyi gerçek hayatta mutluluk, zenginlik, mal-mülk elde edeceği, çoluk çocuğu olacağı vs. hayırlı olaylarla karşılaşması demektir. Rüyasında pişmiş balık gören kişinin hayal ettiklerine çok yakın olduğu ifade edilir. Eğer bozuk balık yiyorsa bu durum tam tersini işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balık yemek, rüya sahibinin iş hayatında büyük kariyer edineceğine yorulur. Rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir anda çok fazla maddi kazanç elde edeceğine, bu paranın haram yoldan kişiye ulaşacağına, paranın kendisine çok fazla yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada Balık Tutmak ve Yemek

Rüya sahibinin rüyasında balık tutup yediğini görmesi her işini hakkıyla yapan biri olduğuna ve huzurlu günler yaşayacağına delalettir. Kişinin kariyerini büyüteceğine, işlerinden büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.
Rüyada Pişmiş Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında pişmiş balık yemesi mekân değişikliğine yorulur. Rüyada pişmiş balık yemek, rüyayı gören kişinin gireceği bir işten büyük miktarda para kazanacağına, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.
Rüyada Çiğ Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında çiğ balık yemesi ticarette başarılı olmak demektir. Kişinin hayatında çok olumlu gelişmelerin yaşanacağına, yeni bir işe gireceğine, bu işte herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada Kızarmış Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında kızarmış balık yemesi kılçıklı yapılacak olan bazı ayıp işlere işarettir. Kişinin kızarmış balık yediğini gören rüya sahibinin sevdiği insanlar ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceğine alamet eder.
Rüyada Ölmemiş Balıkları Olduğu Gibi Yemek

Rüya sahibinin rüyasında ölmemiş balıkları olduğu gibi yemesi maddi olarak bolluğa delalettir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüya sahibinin sorunlarının kısa süre içerisinde son bulacağına, kişinin çok büyük bir sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Tuzlu Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında balığı tuzlu tuzlu yemesi sıkıntı ve dert olarak yorumlanır. Kişi eğer bekarsa hayırlı bir kısmet bulup dünya evine gireceğine, eğer evliyse eşiyle arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada Bozuk Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında bozuk ve bayat balık yemesi hayatındaki önemli dönemlerde yanlış kararlar alacak diye tabir edilir. Rüyada bozuk balık yemek, kişinin etrafında çok fazla düşmanı olduğuna, dikkatli olması gerektiğine delalet etmektedir.



Rüyada Balık Pişirmek

Rüya sahibinin rüyasında balık pişirdiğini görmesi büyük kısmetler elde edeceğine yorulur. Kişinin hayallerine ulaşacağına, ettiği duaların kabul olacağına delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin imana yöneleceği manasına gelir.

Rüyada Bayat Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında bayat balık yemesi, can sıkıntısına düşmek ve işte verimin düşmesi olarak ifade edilir.

Rüyada Büyük Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında büyük balık yemesi mal ve mülke sahip olmak ve büyük kısmetler kazanmak anlamına gelir.

Rüyada Küçük Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında küçük balık yemesi ise para kazanmak ama aynı zamanda sıkıntı olarak yorumlanır.

Rüyada Izgara Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında ızgara balık yemesi zengin bir hayatın göstergesidir ve rüyasında ızgara balık yiyen kişinin gelirinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada Canlı Balık Yemek

Rüya sahibinin rüyasında canlı balık yemesi kavga etmeye işaret eder. Kişi, günahlarının bedelini hayattayken öder.

Rüyada Hamsi Yemek

Rüya sahibinin rüyasında hamsi yemesi neşeli biriyle evlenmeye yorulur. Aynı zamanda kazancın artması demektir.

Rüyada Süs Balığı Yemek

Rüya sahibinin rüyasında süs balığı yemesi açgözlü olmaya ve rüya sahibinin üzüleceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yemek

Rüyada balık yemek tek şekilde tabir edilmez. Bu rüyanın birkaç çeşit yorumu bulunmaktadır. Örneğin bir kişinin rüyasında henüz ölmemiş balıkları olduğu gibi yemesi o kişinin maddi anlamda sahip olacaklarının çokluğu ile tabir edilir. Ya da bir kişinin rüyasında balığı tuzlu tuzlu yemesi o kişinin içine düşeceği sıkıntılara, dertlere ve kötü günlere rivayet edilir. Bunun yanı sıra rüyasında bozulmuş balık yediğini gören kişi hayatının en önemli noktalarında yanlış kararlar alacak demektir.
Rüyada Pişmiş Balık Yemek

Rüyada pişmiş balık yemek, güzeldir ve rüya sahibinin bazen amaçlarını gerçekleştirmek için bazen de havası değişsin diye yapacağı mekân değişikliğine alamet eder. Kişinin kendini daha iyi hissetmesi için zaman zaman değişiklik yapma alışkanlığı olduğu anlamına gelir.
Rüyada Kılçıklı Balık Yemek

Rüyada kılçıklı balık yemek ya da içi temizlenmemiş balık yemek rüyayı gören kişinin yapacağı bazı kusurlu ve ayıplı işlere delalet eder. Kişinin haksız yollardan kazanç elde etmeye çalışacağına ve bu yolda pek çok kişiyi harcayarak, onlara haksızlık edeceğine yorulur.
+2 oy
eirene Rüyakar (4.4k puan)  
Rüyamı unutmayayım diye buraya yazıyorum.


Rüyamda bir okul servisinde yolculuk yapıyorum. Öğrencilerin ne kadar şanslı olduklarını düşünüyorum. Yanıma yemek almışım, bütün yol boyu balık yiyorum. Servisten inip, restoran gibi bir yere geçiyoruz. Ayaküstü bir kadınla konuşuyorum, sen hiç yemek yemiyorsun galiba gibisinden bir soru soruyorum. O anlatıyor işte, şu zaman şöyle yedim böyle yedim diye. Balık etinin tatsız ve soğuk olduğunu hatırlıyorum. Üstüne de tatlı yedim galiba.
0 oy
eirene Rüyakar (4.4k puan)  
Kendim yorumlayayım bari :P

Balık kısmet galiba. Çok uzun zaman hasretinde olduğum bir olayın gerçekleştiğine (kariyer konusunda); balığın soğuk ve tatsız olması ise istediğim sonuca ulaşamamamış olmama işaret eden bir bilinçaltı rüyası gibi. Öğrencilerle aynı serviste yolculuk yapıp, onların daha şanslı olduklarını düşünmüş olmam ise galiba benden aşağı konumda olan insanların (iş yerinde) daha şanslı olduklarını düşünüyor olmamdan kaynaklanmış olabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

419 Aktif
0 Üye ve 419 misafir
Bugün : 21207
Dün : 23857
Toplam : 48079513
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...