Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
2.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kelime-i tevhit getirmek, rüya sahibinin tüm hastalıklardan, sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada la ilahe illallah Muhammeden Resulullah demek imanın kuvvetine, sıkıntılı halin bitmesine maddi ve manevi rızka tabir edilir. Rüyada la ilahe illallah söylediğini gören kimse borcu varsa borcunu öder, sıkıntılı bir durumu varsa bu meşakkatli durumdan kurtuluşu anlamına gelir. Rüyada açıkça la ilahe illallah demek büyük hayır demektir. Rüyada Kelime-i Tevhid Getirmek: Rüyayı gören kişinin kurtuluşa ermesi anlamındadır ve rüya sahibin arzu ettiği ne varsa kabul olacağına alamettir.
Rüyanda La İlahe İllallah yazmak

rüyada La İlahe İllallah yazdığını gören kimse, borçlu ise borcunu öder, sıkıntılı bir hali varsa sıkıntısından kurtulur. Rüyada la ilahe illallah demek geçim sıkıntısının bitmesidir. Rüyada bir kağıt üzerine açıkça La İlahe İllallah yazdığını gören kimse dinde salah üzeredir.
Rüyada Deprem Olurken La İlahe İllallah Demek

Rüyada la ilahe illallah demek düşmanı yenmektir. Depremden, doğal afetlerden ve insan şerrinden muhafaza olur. Rüya tabircileri bu rüya için daima hayırla yorumlanacağına söylemişlerdir ve düşmanın ve zalimin şerrinden uzak olacağına ifade etmişlerdir. Ayrıca bakınız rüyada deprem görmek ne anlama gelir?
Rüyanda La İlahe İllallah Yazısını Görmek

Rüyada La İlahe İllallah yazısı görmek, iman kuvvetine, dinde salaha, takva ve veraya delalet eder. Rüyada la ilahe illallah muhammeden resulullah yazısını görmek, maddi ve manevi rızka, berekete ve hayıra işarettir.

Rüyada gökyüzünde yahut bulutlarda la ilahe illallah yazısı görmek düşman üzerine galip gelmeye, zafer ve izzete, sevinç, ferahlık ve şerefe erişmeye delalet eder.
Rüyada La İlahe İllallah Diyerek Uçmak

Rüya sahibinin arzu ettiği şeye kavuşmaya, itibar kazanmaya, hayır ve iyiliğe tabir edilir. Bazen de bu rüya tövbe etmeye ve istiğfara delalet eder. Bazı kere de bu rüya insanları Hakk'a davet etmeye işaret eder.
Rüyada korkup la ilahe illallah demek

Rüya sahibi korukları varsa bu korkulardan kurtulur. Dünyada da halk arasında muteber olur. Mevki ve itibar kazanır, güzel bir isim yapar. Müreffeh ve uzun bir ömür sürer. Ümidini kestiği işleri tekrar hayat bulur. Gurbette ise, memleketine selametle döner.
Ruyada La İlahe İllallah Diyerek Bağırmak

Rüyada kelime-i tevhidi bağırarak söylediğini gören kimse, borçlu ise borcunu öder, sıkıntılı bir hali varsa sıkıntısından kurtulur. Geçim sıkıntısı çekiyorsa bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet sayılır. Tevhid Kelimesini açıkça söylediğini gören insan dinde salah üzeredir.
Rüyasında La İlahe İllallah Sesini Duymak

Bir kimsenin rüyasında la ilahe illallah duyması o kimsenin imanının çok kuvvetli olduğuna, bu kelimeyi her zaman tekrarlayarak daima iman tazelemesi gerektiğine delalet eder. Rüyanda la ilahe illallah zikrini denildiğini duymak, rüya sahibinin ibadete devam etmesine rızkın bereketleneceğine yorumlanır.
Rüyada Ölürken La İlahe İllallah demek

Rüyada la ilahe illallah diyerek ölmek rüya sahibinin uzun ve huzur için bir ömür süreceğini ifade eder. Bu rüya büyük hayır, saadet ve zenginlikle yorumlanır. Rüya sahibi güzel bir mevkiye gelir, hüküm ve güç sahibi olur. Allah'ın rızasını kazanır. Muhtaç ise, durumu düzelir. Azl edilmişse, yerine döner. Zengin ise serveti artar. Ahirete de Hakk'ın rızasına erişir.
Rüyalarda Erkek yada Kız bir Bebeğin La İlahe İllallah Demesi

Rüya sahibinin emniyete kavuşmasına ve çocukları hakkında hayır görmesine işaret eder, önünde hayır kapıları açılır ve musibetten kurtulur.

Rüyasında bir bebeğin bu kelimeyi söylediğini görmesi güç işlerinin kolaylaşmasına ve selamete çıkmasına işaretle tabir edilirken, makamı yücelir, kıymeti artar.

Küçük çocuklardan meydana gelmiş bir zikir meclisi görmek; dindar, halka faydalı ve alim bir neslin yetişmekte olduğunu haber verir. Memleketin gelişeceğine, istikbalin emin olacağına delildir.
Rüyada yüksek sesle la ilahe illallah demek

CELAL yani Allah (C.C.) İsm-i Şerifiyle zikreden yahut zikrolunduğunu görenin, dini ve itikadı sağlam olur. Dünya ve ahirette, aziz kılınır. Cennet-i Rıdvan ile müjdelenir. Onunla nimetlenir. Hasta ise şifa bulur. Fakirse, zengin olur. Zengin ise, serveti ve şerefi artar. Bekarsa, dindar ve itaatkar bir kadınla evlenir. Borçlu veya hapis ise, kurtulur. Üzgün ise, feraha çıkar.
Rüyasında La İlahe İllallah Yazısını Okumak

La ilahe illallah yazısını okuyan, kısa zamanda rahata kavuşur, derdinden kurtulur. Rüyada la ilahe illallah demek sıkıntılardan kurtulmaktır. Cenab-ı Hakk'ı hürmetle zikrettiğini gören emeline nail olup, düşmanını yener. M mal ve nimet sahibi olur ve Allah (C.C.) onu korur. Zalimlerden kurtulur. Hayra erer veya define bulur. Zikirle iştigal etmek, hayır ve berekettir.
Rüyanda La İlahe İllallah Diyerek Tespih Çekmek

Rüyasında la ilahe illallah diyerek tespih çektiğini gören, bütün halkın selametini ister. Evinde tespih çekip "Lailahe İllallah" demek; müminlerin zaferine işarettir. Cenab-ı Hakk'ı evde övmek, tespih etmek; veya bunları işitmek; o bölgede büyük hayır ve bereket husulüne delalet eder.
Rüyada La İlahe İllallah Muhammeden Resulallah Demek

Rüya sahibi, Müslümanlara hayırda bulunur ve bu rüya ne şekilde görülürse görülsün rüya rahibi için hayırdır. İki cihanda saadete, gufrana, rahmete, büyük kıymete, makama işarettir. Rüya sahibi, şeytan şerrinden, kabir azabından ve ateşten muhafaza olur.

Rüyayı gören kişi darlıktan ve kederden kurtulur. Allah'ın (C.C.) yardımına erişir. İbn-i Fuzale zikir rüyasının ancak hayırla yorumlanacağını beyan ediyor. Rüyada zikreden bir cemaat görmek; o mekan halkının dindarlığına işarettir. Herkes için feyiz, bereket ve nimettir. Bir toplulukla beraber zikreden, din büyüklerinin sohbetinde bulunur. İslama hizmet eder. Allah'ın (C.C.) lütfettiği nimetlerden o cemaatle beraber hissedar olur.
Rüyada La İlahe İllallah Diyen Birini Görmek

Her bakımdan büyük hayırdır. Rüya sahibinin bir üzüntüsü varsa üzüntüsünden hiç ümit etmediği şekilde kurtulur.
Rüyanda La İlahe İllallah Söylemek

'La ilahe illallah' - Allah'tan başka ilah yoktur- sözünü söylemek üzüntü ve kederden kurtulmaya, çektiği musibetin ecrine ermeye, kelime-i şehadetle ölmeye delalet eder. Bir kimse rüyada "Lailahe illallah" dediğini görse, kelime-i şahadetle ölür. Eğer bir musibette ise bunun ecrini görür. Üzüntü ve kederde ise bunlardan kurtulur ve ferahlığa kavuşur. Rüyada la ilahe illallah demek büyük hayırdır.
Rüyada Lâilâhe İllallah Anlamı ve Yorumu

Diyanet: Bir kimsenin rüyasında "Lâilâhe illallah" dediğini görmesi; o kimsenin son nefesinde son söz olarak kelime-i şehâdet getirerek vefat edeceğine, eğer başında bir musibet varsa bunun mükâfaatını göreceğine, eğer keder ve üzüntü içinde ise bunlardan kurtulacağına işaret eder. İmam Nablusi: Rüyada tehlil, hidayettir. Rüyasında "La ilahe İllallah" dediğini gören, kısa zamanda rahata kavuşur, sıkıntıdan kurtulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kelime-i Tevhit Getirmek
Rüyasında kelime-i tevhit getirdiğini gören kişi, tüm hastalıklarından, borçlarından, dertlerinden ve sıkıntılarından kurtulur, rahata erer. Hane içinde büyük mutluluklar yaşanır ve rüya sahibinin keyfi de saadeti de yerinde olur. Bu rüya hayırlara delalet eder.
Rüyada kelime-i şehadet getirmek, kimseye beddua etmeden ve kimse hakkında kötülük düşünmeden yaşayan rüya sahibinin her zaman hakkın peşinde koşan biri olduğuna, hayatı boyunca iyi bir kul olabilmek için çalıştığına alamettir. Bundan sonraki yıllar için kişiyi bekleyen pek çok hayırlı haber olacağına ve kazancın her geçen gün iyiye gideceğine yorumlanır. Rüya sahibinin kendisine yapılan kötülükleri Allah’a havale edeceğini ve kimsenin arkasından konuşmadan, gıybet yapmadan devam edeceği yolda iyi insanlarla karşılaşacağını delalet eder. Aynı zamanda duaların kabul göreceğine ve tövbe edenlerin dualarının Allah katında karşılık bulacağına da ifade edilir. Hayırlara vesile olan rüya, kişinin her türlü şerden uzak bir hayat süreceğine, evlatlarından memnun olacağına ve iyi kalpli insanlarla tanışacağına tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
“La İlahe İllallah” dediğini görmek; imanınızın çok kuvvetli olduğuna, bunu her zaman tekrarlayarak daima iman tazelemeniz gerektiğine, ibadete devam etmenize ve ibadetle meşgul olan insanlarla daima birlikte olmamız gerektiğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tehlil Görmek

Rüyada ‘La ilahe illallah’ -Allah’tan başka ilah yoktur- sözünü söylemek; üzüntü ve kederden kurtulmaya, çektiği musibetin ecrine ermeye, kelime-i şehadetle ölmeye delalet eder.

Bir kimse rüyada “La ilahe illallah” dediğini görse, kelime-i şehadetle ölür. Eğer bir musibette ise bunun ecrini görür. Üzüntü ve kederde ise bunlardan kurtulur ve ferahlığa kavuşur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah demek görmek, maddi ve manevi anlamda büyük kazançlara yorumlanan bir rüyadır. Bu rüya sayesinde etrafınızda çok fazla saygı gören bir insan olacağınıza işaret edilir. Aynı zamanda Allah katında da mertebe almak olarak yorumlanır. Son derece hayırlı rüyalardandır. En kısa sürede maddi ve manevi anlamda kurtuluşa ereceğinize ve çok rahat bir hayat yaşayacağınıza delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tehlil, Allah’ı Anmak, Allah Demek

Rüyada La İlahe İllallah demek, iç huzurun yerine gelmesine, günahları terk etmeye işaret eder. Kısa zaman için de çok büyük yardımlar göreceğinize ve işlerinizde yaşadığınız tüm talihsizliklerin ortadan kalkacağına yorumlanır. Başarılı olma yolunda büyük kimselerden destek almaya ve bu destekler sayesinde arzularınızın kısa sürede gerçekleşeceğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Diye Bağırmak

Rüyada La İlahe İllallah diye bağırmak görmek, her zaman büyük bir başarı elde etmeye ve çevrenizde çok fazla ilgi görmeye tabir edilir. Kısa zamanda büyük başarılar elde edeceğinize; bunu yaparken de çevrenizdeki büyük kimselerden önemli destekler alacağınıza yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah demek Diyanet tabiri, manevi anlamda daha huzurlu olacağınıza ve dini vecibeleri yerine getiren biri olduğunuza yorumlanır. Mertebe almak ve etrafındakilerden saygı görmek olarak da yorumlanan rüyalardandır. Çevrenizin size vereceği büyük desteklerin habercisidir; ve bu destekler sayesinde tüm sorunların aşılacağına inanılır. İşte ve özel yaşantıda huzurun gelmesi ve sorunlarınızın tamamen bitmesi olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Muhammedün Resulullah Demek

Rüyada La İlahe İllallah Muhammedün Resulullah demek, sıkıntılı dönemlerin sona ermesine hem maddi hem de manevi anlamda büyük rızıklara erişmeye delalettir. Edilen dualarınızın yanıt bulacağına ve artık hiçbir konuda sıkıntı yaşamayacağınıza yorumlanır. Manevi anlamda kurtuluşa ulaşmak ve günahlardan arınmak olarak yorumlanır. Her zaman çevrenize karşı daha uysal davranacağına da tabir edilir. (Bkz. Peygamber)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Zikri Çekmek

Rüyada La İlahe İllallah zikri çekmek, dini konularda titiz biri olduğunuza tüm dini görevlerinizi yerinize getirdiğinize işarettir. Çok hayırlı biri ile tanışmaya ve dünya evine girmeye işarettir. Evliyseniz, kısa bir süre içerisinde yeni bir bebek sahibi olmaya işarettir. Aynı zamanda borçlardan kurtulmaya çok rahat bir nefes almaya da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Okumak

Rüyada La İlahe İllallah okumak, borçlarınızın artık biteceğine ve sizin için güzel olan her şeyin bir bir hayatınıza geleceğine işarettir. Manevi anlamda yükselmeye ve Allah tarafından ödüllendirilmeye delalettir. Aynı zamanda iman gücünüzün çok fazla olduğuna da işaret eder. (Bkz. Kur’an Okumak)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Korkup La İlahe İllallah Demek

Rüyada korkup La İlahe İllallah demek, yaptığınız bir işten şüpheye düşmeye, Allah korkusu taşıyan biri olduğunuza delalettir. Bu rüya aynı zamanda, birtakım kötü işlere bulaştıktan sonra tövbe edeceğinize ve bir daha kendinizi böyle bir duruma sokmayacağınıza da yorumlanabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Diyerek Uyanmak

Rüyada La İlahe İllallah diyerek uyanmak görmek, çok dini bütün biri olduğunuza ve her an Allah’ın desteğine ihtiyaç duyduğunuza işaret eder. Çevrenize karşı hayırlı işler yapacağınıza ve bunların karşılığında ise çok fazla mertebe alacağınıza delalet eder. Sevilen ve sayılan biri olduğunuzu da gösteren bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Yazısını Görmek

Rüyada La İlahe İllallah yazısını görmek, iş yerinde büyük bir bereket olarak yorumlanır. Hem iş hem de aile çevrenizde olayların durulacağı ve daha güzel bir hayata kavuşacağınıza delalet eder. Başarılı olma yolunda daha kararlı olacağınıza da işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada la ilahe illallah dediği­nizi görmek, eğer borçlu iseniz bir konuyla bu ağır yükten kurtulacağınıza, şayet darlık ve sıkıntı içinde iseniz kısa zamanda bol­luğa ve feraha kavuşacağınıza işaret sayılır. Rüyanızda bu mübarek Kelime-i Tevhidi söylediğinizi görmeniz, borcunuz varsa, borcunuzu ödeye­ceğinize, sıkıntılı, kederli bir haliniz varsa, ondan kurtula­cağınıza, geçim sıkıntısı çekiyorsanız, bundan da kurtula­cağınıza işaretle tabir olunur.Rüyada kelime-i tevhid okuduğunu görmek ("Lâ ilahe illallah" demek), iman kuvvetine, dinde salâha, takvaya, maddi ve manevî rızka, berekete ve hayıra işâret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kelimeyi tevhit görmek

Rüyada kelime-i sahadet getirerek, La ilahe illallah dediginizi görmek, imaninizin çok kuvvetli olduguna. bunu her zaman tekrarlayarak daima iman tazelemeniz gerektigine, ibadete devam etmenize ve ibadetle mesgul olan insanlarla daima birlikte olmaniz gerektigine isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada la ilahe illallah demek, cennetin kapılarını aralamaya, Allah katında makbul ve kusursuz kullardan olmaya, hayır işlerine ve hak yoluna baş koymaya, kendini inancına adamaya ve inanmayanları doğru yola çağırmaya tabir edilir. Çok hayırlı bir rüyadır ve herkesin göremeyeceği rüyalardan olduğu kabul edilir. Hidayete ermeye ve hikmet sahibi olmaya, bu dünyanın azabından korunmaya, huzura ve sağlığa delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tehlil Görmek

Rüyada tehlil görmek, Allah ve din aşkına, manevi duyguların gücüne ve iman sahibi olmaya işaret eder. Rüya sahibinin her iki cihanda da Allah’ın yakınlarında olacak güzel kullarından olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tehlil Etmek

Bir kimse rüyasında kendisine tehlil etmenin nasip olduğunu görse o kişi artık dünya üzerinde hiçbir kazaya, belaya ve kötülüğe bulaşmaz. Rüya sahibi kanlı gözyaşı dökmez, boğazından haram lokma geçmez, zinaya yaklaşmaz diye yorumlanır. Kişi, tüm derdini, kederini ve borcunu unutur, rahat bir hayat sürer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kelime-i Tevhid Söylemek

Rüya sahibinin kurtuluşa kavuşması anlamına gelir. Kişi çilesinden kurutulmak için niyet ettiği ve dilek dilediği her ne varsa kabul olacak ve kaderinden yana şansı dönecektir diye yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bundan sonra kaderinin değişeceği ve üzerindeki kara bulutların, uğursuzluğun, şanssızlığın, kısmetsizliğin uçup gideceği ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Görmenin Anlamı ve Rüya Tabiri

Kişi rüyasında la ilahe illahlah diyor ve kelime-i şahadet getiriyorsa imanının kuvvetli olduğunu gösterir. Kişinin bunu her zaman tekrarlaması ve imanını tazelemesi gerektiğine, ibadete devam etmesine ve ibadeti olan insanlarla bir araya gelmesi gerektiğine yorulur.

Rüyada kelime-i şahadet getirmek veya la ilahe illallah demek, aynı zamanda maddi ve manevi rızka, berekete ve hayra yorulur. Rüyasında kelime-i tevhid çektiğini gören kimse için rüya sözlüğü yazarları bütün kötülüklerden kurtulacağı ve sıkıntılarını atıp rahata kavuşacağı yorumunu yapmıştır. Aynı zamanda rüya sahibinin borcu varsa ödeyeceği söylenir.

Rüyada la ilahe illallah demenin rüya tabiri, ağır bir yükten kurtulmak ve refaha kavuşmak şeklinde yapılır. Rüya sahibinin Allah katında makbul bir kişi olduğu ve kendini inancına adadığı yorumu yapılır. Rüya yorumlarına göre bu rüyayı herkes göremez ve hayırlı bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tehlil Görmek: Bu rüya Allah ve din aşkı, manevi duyguların gücü ve iman sahibi olmaya delalettir. Kişi rüyasında tehlil ettiğini görüyorsa hiçbir belaya bulaşmayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kelime-i Tevhid Getirmek: Rüyayı gören kişinin kurtuluşa ermesi anlamına gelir ve kişinin niyet ettiği ne varsa kabul olacağına delalettir.

Benzer bir rüya olan rüyada eşhedü enla ilahe illallah demek ise yine hayırlı rüyalar arasında kabul edilir. Başarı, huzur ve zafer anlamlarına gelmektedir. Rüya sahibinin dua ve tövbelerinin kabul olacağına ve ibadette yokluğa düşmeyeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda La İlahe İllallah Yazmak GörmekRüyada La İlahe İllallah yazdığını gören kimse, borçlu ise borcunu öder, sıkıntılı bir hali varsa sıkıntısından kurtulur.Geçim sıkıntısı çekiyorsa bu sıkıntısından işaretle alamet sayılır.Rüyada bir kağıt üzerine açıkça La İlahe İllallah yazdığını gören kimse dinde salah üzeredir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah GörmekRüyada kelime-i şehadet getirerek, La ilahe illallah dediğinizi görmek, imanınızın çok kuvvetli olduğuna. bunu her zaman tekrarlayarak daima iman tazelemeniz gerektiğine, ibadete devam etmenize ve ibadetle meşgul olan insanlarla daima birlikte olmanız gerektiğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Korkup La İlahe İllallah DemekRüya sahibi korukları varsa bu korkulardan kurtulur. Dünyada da halk arasında muteber olur. Mevki ve itibar kazanır, güzel bir isim yapar. Müreffeh ve uzun bir ömür sürer. Ümidini kestiği işleri tekrar hayat bulur. Gurbette ise, memleketine selametle döner.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kelime-i Tevhid çektiğini görmek, rüya sahibinin kötülüklerden kurtularak huzura erişeceğine ve maddi açıdan da elinin bollaşacağına işarettir. Kaynak: Rüyada La İlahe İllallah Görmek Ne Anlama Gelir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Demek GörmekRüyada La İlahe İllallah demek, kişinin ağır bir yükten kurtulması ve huzura erişmesi olarak görülmektedir. Aynı zamanda da Allah katında hayırlı bir kul olarak değerlendirildiğine de delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Diyerek Bağırmak GörmekRüyada kelime-i tevhidi bağırarak söylediğini gören kimse, borçlu ise borcunu öder, sıkıntılı bir hali varsa sıkıntısından kurtulur. Geçim sıkıntısı çekiyorsa bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet sayılır. Tevhid Kelimesini açıkça söylediğini gören insan dinde salah üzeredir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölürken La İlahe İllallah Demek GörmekRüyada la ilahe illallah diyerek ölmek Rüya sahibinin uzun ve huzur için bir ömür süreceğini ifade eder. Bu rüya büyük hayır, saadet ve zenginlikle yorumlanır. Rüya sahibi güzel bir mevkiye gelir, hüküm ve güç sahibi olur. Allah'ın rızasını kazanır. Muhtaç ise, durumu düzelir. Azl edilmişse, yerine döner. Zengin ise serveti artar. Ahirete de Hakk'ın rızasına erişir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalarda Erkek yada Kız bir Bebeğin La İlahe İllallah Demesi GörmekRüya sahibinin emniyete kavuşmasına ve çocukları hakkında hayır görmesine işaret eder, önünde hayır kapıları açılır ve musibetten kurtulur.Rüyasında bir bebeğin bu kelimeyi söylediğini görmesi güç işlerinin kolaylaşmasına ve selamete çıkmasına işaretle tabir edilirken, makamı yücelir, kıymeti artar.Küçük çocuklardan meydana gelmiş bir zikir meclisi görmek; dindar, halka faydalı ve alim bir neslin yetişmekte olduğunu haber verir. Memleketin gelişeceğine, istikbalin emin olacağına delildir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüksek Sesle La İlahe İllallah Demek GörmekCELAL yani Allah (C.C.) İsm-i Şerifiyle zikreden yahut zikrolunduğunu görenin, dini ve itikadı sağlam olur. Dünya ve ahirette, aziz kılınır. Cennet-i Rıdvan ile müjdelenir. Onunla nimetlenir. Hasta ise şifa bulur. Fakirse, zengin olur. Zengin ise, serveti ve şerefi artar. Bekarsa, dindar ve itaatkar bir kadınla evlenir. Borçlu veya hapis ise, kurtulur. Üzgün ise, feraha çıkar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında La İlahe İllallah Yazısını Okumak GörmekRüyada La ilahe illallah yazısını okuyan, kısa zamanda rahata kavuşur, derdinden kurtulur. Cenab-ı Hakk'ı hürmetle zikrettiğini gören emeline nail olup, düşmanını yener. M mal ve nimet sahibi olur ve Allah (C.C.) onu korur. Zalimlerden kurtulur. Hayra erer veya define bulur. Zikirle iştigal etmek, hayır ve berekettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda La İlahe İllallah Diyerek Tespih Çekmek GörmekRüyasında la ilahe illallah diyerek tespih çektiğini gören, bütün halkın selametini ister.Evinde tespih çekip "Lailahe İllallah" demek; müminlerin zaferine işarettir. Cenab-ı Hakk'ı evde övmek, tespih etmek; veya bunları işitmek; o bölgede büyük hayır ve bereket husulüne delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Muhammeden Resulallah Demek GörmekRüya sahibi, müslümanlara hayırda bulunur ve bu rüya ne şekilde görülürse görülsün rüya rahibi için hayırdır. İki cihanda saadete, gufrana, rahmete, büyük kıymete, makama işarettir. Rüya sahibi, şeytan şerrinden, kabir azabından ve ateşten muhafaza olur.Rüyayı gören kişi darlıktan ve kederden kurtulur. Allah'ın (C.C.) yardımına erişir. İbn-i Fuzale zikir Rüyasının ancak hayırla yorumlanacağını beyan ediyor. Rüyada zikreden bir cemaat görmek; o mekan halkının dindarlığına işarettir. Herkes için feyiz, bereket ve nimettir. Bir toplulukla beraber zikreden, din büyüklerinin sohbetinde bulunur. İslama hizmet eder. Allah'ın (C.C.) lutfettiği ni'metlerden o cemaatle beraber hissedar olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Diyen Birini GörmekHer bakımdan büyük hayırdır. Rüya sahibinin bir üzüntüsü varsa üzüntüsünden hiç ümit etmediği şekilde kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda La İlahe İllallah Söylemek Görmek'La ilahe illallah' - Allah'tan başka ilah yoktur- sözünü söylemek üzüntü ve kederden kurtulmaya, çektiği musibetin ecrine ermeye, kelime-i şehadetle ölmeye delalet eder.Bir kimse rüyada "Lailahe illallah" dediğini görse, kelime-i şahadetle ölür. Eğer bir musibette ise bunun ecrini görür. Üzüntü ve kederde ise bunlardan kurtulur ve ferahlığa kavuşur.Rüyada La İlahe İllallah Diyerek Uçmak GörmekRüya sahibinin arzu ettiği şeye kavuşmaya, itibar kazanmaya, hayır ve iyiliğe tabir edilir. Bazen de bu rüya tövbe etmeye ve istiğfara delalet eder. Bazı kere de bu rüya insanları Hakk'a davet etmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tehlil GörmekRüyada tehlil görmek, kişinin manevi duygularının kabarık olduğuna ve herhangi bir kötülükle sınanmayacağına işarettir.Rüyada Kelime-i Tevhid Getirmek GörmekRüyada Kelime-i Tevhid getirmek, rüya sahibinin tüm istediklerinin gerçekleşeceğine ve huzura ereceğine işarettir. 
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada La İlahe İllallah Yazısını GörmekRüyada La İlahe İllallah yazısı görmek, iman kuvvetine, dinde salaha, takva ve veraya delalet eder.Rüyada la ilahe illallah muhammeden resulullah yazısını görmek, maddi ve manevi rızka, berekete ve hayıra işarettir.Rüyada gökyüzünde yahut bulutlarda la ilahe illallah yazısı görmek düşman üzerine galip gelmeye, zafer ve izzete, sevinç, ferahlık ve şerefe erişmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında La İlahe İllallah Sesini Duymak GörmekBir kimsenin Rüyasında la ilahe illallah duyması o kimsenin imanının çok kuvvetli olduğuna, bu kelimeyi her zaman tekrarlayarak daima iman tazelemesi gerektiğine delalet eder.Rüyanda la ilahe illallah zikrini denildiğini duymak, rüya sahibinin ibadete devam etmesine rızkın bereketleneceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lâilâhe İllallah Anlamı ve YorumuDiyanet: Bir kimsenin rüyasında "Lâilâhe illallah" dediğini görmesi; o kimsenin son nefesinde son söz olarak kelime-i şehâdet getirerek vefat edeceğine, eğer başında bir musibet varsa bunun mükâfaatını göreceğine, eğer keder ve üzüntü içinde ise bunlardan kurtulacağına işaret eder.Nablusi: Rüyada tehlil, hidayettir. Rüyasında "La ilahe İllallah" dediğini gören, kısa zamanda rahata kavuşur, sıkıntıdan kurtulur.
+2 oy
 
Benim rüyamda uzun boylu bir canavar vardı. Ona doğru sesli bir şekilde şehadet getirerek yürüyordum. Daha sonra o kaçtı.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

608 Aktif
1 Üye ve 607 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9271
Dün : 21898
Toplam : 48089443
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...