Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
179 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sarı renk gelinlik giyen birini görmek, pek iyiye yorulmaz; hastalık, buhran, beklenmedik geçici süreli bir problem olarak yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Sarı Gelinlik Görmek, Rüyada görülen sarı gelinliğin içinde biri yoksa, bu rüya sahibinin, hayırlı isteklerinin olması için biraz daha vakit ve çaba göstermesi gerektiği olarak da yorumlanmıştır. Rüyayı gören kişi evli ise, evliliğinin eski ve yenisine göre biraz daha iyi olacağı, aradaki uyuşmazlıkların zaman içerisinde düzeleceğine yada bu konuda biraz daha çaba göstermesinin kendisi için çok daha hayırlı olabileceğine delalet etmektedir. Rüyada sarı gelinlik görmek, aile bireyleri arasındaki sorunların kısa zaman içinde çözüme ulaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi zorlukların kurulacak bir ortalık sayesinde ortadan kalkacağını simgeler. Ferah rahat bir zamana girileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceği, problemsiz geçecek bir çalışma yapılacağı, kısa zaman da ünlü bir şahıs olunacağına ve evlat sahibi olmaya diye de yorumlanmıştır. Bir diğer yorum yapanlara göre de; Rüyada Sarı Gelinlik Görmek, Rüyada sarı gelinlik giymek, zorlukları aşarak beklediği toplu mala, mülke, dara düşerek gözlediği saygınlığa, eziyet çekerek kazandığı toplu kazanca, sıkıntıların sonrasında hak ettiği berekete, zorlukların sonunda ulaştığı daha iyi ve güzel bir hayata, güçlükle gözlediği az olan kazancının artmasına, meşakkatle beklediği berekete, maddi yükü bulunan dosttan kurtulmaya, mağlubiyet sonrası özlediği şana, sıkıntı sonrasında hak edilen daha sağlıklı bir yaşama, içinden çıkılması zor bir sorunla yüzleşeceğine, kaybettikten sonra kazandığı zafere diye de yorum yapılmıştır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
hüznün rengi
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Gelinlik Giymek
Rüyada sarı gelinlik giymek, iki farklı şekilde yorumlanır. Rüya sahibi eğer bekar ise kısa zaman sonra dünya evine gireceğine yorulur. Eğer kişi evli ise, aile hayatında sıkıntılı günler yaşayacağına, maddi anlamda düşeceğine  delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı renkli gelinlik görmek, güneş gibi bereketli canlılık veren, sürekli kendini yenileyen sevgi patlamalarının yaşandığı aile fertlerinin birbirini büyük bir aşkla sevdiği bir evliliğe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Gelinlik Görmek
•    Rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşeceğine ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyaç olduğuna işaret eder. Kişi, hedeflerine ulaştığını görmek için biraz daha beklemek durumundadır. Eğer rüya sahibi evliyse bir süre sonra aşk hayatındaki anlaşmazlıkların birer birer ortadan kalktığını görecektir. Eskisine göre daha huzurlu bir hayatı olacaktır. Kişinin yaşadığı anlaşmazlıklar çözülecek ve pozitif gelişmeler yaşanacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sarı gelinlik görmek, sağlık konularında iyi olmaya, bekar kişiler için evlenmeye, sıkıntılardan kurtulmaya, bereketli kazançlara, aile fertleri ile bir arada olmaya işaret eder. Sarı renk gelinlik güneş gibi sıkıntılardan sonra aydınlığa çıkmaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı renk gelinlik giymek, maneviyat ve ilahi adaletin bilincinde olmaya, hastalıklardan kurtulmaya, canlı ve neşeli olmayı simgeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sarı renkli gelinlik provası yaptığını rüyada görmek, maddi ve manevi olarak rahata ermeye, sorunlardan uzaklaşmaya, sorumlulukları yerine getirmeye yorumlanır. Dertlere şifa bulmaya, sorunları çözmeye ve akrabalardan birinin evlilik hazırlıklarına yardım etmeye ve düğüne katılmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı renk gelinlik satın almak, pürüzlü işlerden kurtulmaya, maddi ve manevi yardım alarak sorunları çözmeye, çevrenizdeki tanıdıklar ve aile bağları olan kişiler ile rahat huzurlu ve mutlu yaşamaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Gelinlik Görmek, Rüya sahibi tarafından görülen gelin yada gelinlik her zaman iyi olarak yorumlanmaktadır. Rüyasında gelinlik gören, bekarsa kısa süre içinde evleneceğine yorumlanır. Yalnız, rüyada görülmüş olan sarı renk hastalığı simgelemektedir. Buna bağlı olarak yakın zaman da yapılacak evliliğin çok mutlu bir evlilik olmayacağı, aynı bir hastalık gibi zorluğu çok yüksek ve insanı hem maddi hem manevi yönünden yıpratacağı da denilmektedir. Rüyayı gören kişi, evlenmek üzere olan bir genç kızsa, kendisini sarı gelinlikle gördü ise tam oturmamış, sorunları olan bir birlikteliğin içerisinde demektir diye de yorumlanmıştır. Evleneceği insan yada ailesi ile problemler yaşayacağına bu problemlerin ise katlanarak devam edeceğini simgeler. Şayet rüya sahibi erkekse, evleneceği kızın üzerinde sarı gelinlik görmüş olsa, yine aynı durumda sağlıksız ve mutsuz olacak şekilde devam eden bir evliliğe işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Gelinlik Görmek, Rüyada sarı gelinlik gören ve giyen, rüyayı gören kişinin uğraş vererek elde ettiği itibara, başarısızlıktan sonra elde ettiği yüksek dereceye, çektiği sıkıntıların meyvesini alarak umduğu hünere, parasal yüklü olan tanıdığından uzaklaşmaya, çektiği sıkıntıların sonunda istediği kazancı simgeler. Rüyada sarı gelinlik giymek, sıkıntı sonrası gözlediği ticari kazanca, zamanla kavuştuğu daha fazla kazanca, sıkıntıları aşarak ulaştığı az olan kazancının artacağına, zamanla kazandığı daha sağlıklı bir yaşama, yakında alınacak olan mutlu edici gelişmelere, sıkıntı sonrası özlem duyduğu rahata, başarısızlıktan sonra düşlediği haysiyete, uğraş vererek kavuştuğu rahata feraha diye yorumlanır. Kötü veya iyi rüyalarınızı hayra yormayı unutmayın ki rüyanız güzel sonuçlansın.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı gelinlik görmek, rüyada gelinlik görmek genel anlamı ile hayra yorulan bir rüya olsa da, sarı rengin rüya içerisinde ‘’hastalık’’ olarak yorumlanması, bu hayra yorulacak olan rüyanın da kötü bir yola girmesine neden oluyor. Kişi bekar ise gelinlik görmesinden dolayı yakın bir zamanda evlilik kararı alacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

384 Aktif
0 Üye ve 384 misafir
Bugün : 20176
Dün : 23857
Toplam : 48078484
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...