Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
612 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Mavi renk gökyüzünün tepesini gösterir. Bu atmosfer, keşif, yenilenme ve ifade için geniş, sonsuz fırsatların sembolüdür. Gelecekteki yaşam seçenekleriniz hakkında özgür ve açık hissediyorsunuz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

35 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada mavi gelinlik görmek, mavi gelinlik rüyası, gerek sosyal yaşamınızda gerekse iş hayatınızda atacağınız adımlarda aceleci davranmamız gerektiğini içeren rüyalar arasındadır. Bu rüyayı gören kimseler, kararlarında acelecilikten kaçınmalı, kendisi için hayırlı olacak söylemlere kulak vermelidir. Rüyada görülen mavi gelinlik, aynı zaman da huzuru, ferahlığı, esenliği, yaşanılan hayatın normal seyirde devam etmesine yorumlanır. Rüyasında mavi gelinlik gören kişiler, haklarında hayırlı olacak birbirinden güzel ve etkin olayların içine girerek hayatlarının her anını dolu dolu yaşarlar. Rüyada mavi gelinlik giymek, miras yoluyla kalacak servete, maddi rahatlığa ermeye, sevince işaret eder. Bu rüya kişinin yapacağı evlilikten yana çok şanslı olup evlendiği kimse ile tüm dileğini gerçekleştireceğine sembol edilir. Mavi gelinlik rüyası, bazen de sorumluluk duygusuna, kişinin başından büyük işlere kalkışarak ilerde zorluk çekecek duruma düşmesine, ailevi baskısına işaret eder. Mavi gelinlik rüyası İslami olarak bakıldığında ise, temiz kalpli hayırlı kimseye, mevki ve makama, hayırlı ve helal kazançlara, kişinin rızk kapısının açılmasına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi gelinlik giymek, doğruluk ve bilgeliğin yoğun olduğu bir evliliğiniz olacak demektir. Kinden uzak olgunluklarla süslenmiş bir evliliğin habercisidir. Rüyada kırmızı gelinlik görmek, zenginlik ve refah içinde yaşayacağınız bir evliliğe adım atacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Renkte Gelinlik Giymek
Rüyasında mavi renkte bir gelinlik giydiğini gören kişi Allah katında çok makbul ve sevilen bir kul olur. Hayırlar işlediğinden sevabı da çok olur. Mavi gelinlik giyen kişi huzuru bulur ve cennete uygun bir dünya hayatı sürer. Allah yolundan sapmayan sadık bir kul anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mavi Gelinlikle Rüyada Evli Olma
Mavi gelinlikle rüyada evliolma tepedeki gökyüzü altında bir düğüne işarettir. Bu atmosfer keşif, yenileme ve geniş, sonsuz fırsatların ve iyi bir
gönül ilişkisine
işarettir. Gelecekteki yaşam seçimleriniz konusunda kendinizi özgür ve açık hissedersiniz. Mavi bir gelinlik giymiş olduğunuzu veya yanınızdaki birinin bu şekilde olduğunu hayal ettiyseniz, rüyanızın doğrulanacağını gösterir. Aynı zamanda, aşk ilişkilerinde iyi değişiklikler olduğunu gösterir. Mavi bir gelinliği hayal etmek, ahenk ve sevgide, duygusal yaşamınızda ve özellikle de sonsuza kadar arzulanan bu mutluluğu sembolize edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Giymek

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek, rüya sahibinin maddi kazancının bir kısmını hayırlı işleri için kullanacağına, Allah yolunda ilerleyip sevap işleyeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Görmek
Rüyada mavi gelinlik görmek, bekar bayanlar için evlilik hayallerine kavuşmaları için sabır göstermeleri gerektiğine, nasiplerini beklerken maneviyatlarına da özen göstermelerinin takdir kazanmalarına neden olacağına işarettir.



Bu rüya aynı zamanda ailesine bakmakta olan veya ağır sorumluluklar altında kalan kişilerin çok geç evlenmeleri ya da evlilik hayallerine bir türlü kavuşamayıp, geç bir yaşta evlilik yapacaklarına da yorumlanır. Genç kişiler için sorunsuz bir evliliğe, aileler arasında uyum olacağına tabir edilir. Ruhsal dengenin sağlanacağına ve kişinin geleceğe dair tüm korkularından sıyrılarak daha emin adımlarla ilerleyeceğine, kişiye bir öğretmen gibi yaklaşan bilgi sahibi birinin yardımıyla sorunlardan pratik şekilde kurtulacak olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Giymek

İyi ve gelecekte zengin olarak biriyle evlenmek demektir ki aynı zamanda evlenilen kişiye kalacak mirasa da alamet eder. Büyük maddi gelirler elde ederek yaşamın tüm olanaklarından sonuna kadar yararlanmak manasına gelir. Evli bayanlar için erkek çocuk sahibi olmaya alamettir. Evlenmemiş kimseler için bugüne dek hayalini kurduğu, kalbine ve huyuna uygun biri ile tanışarak kısa bir flört devresinden sonra evlilik kararı alınacağını delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Mavi Gelinlik Görmek

Hayra yorulmaz ve bekar kimselerin evlilik hayallerinin yıkılacağına, evli kişiler için de eski mutlu günlerin geride kaldığına, artık aile içinde her gün huzursuzlukların baş gösterdiğine yorumlanır. Bu rüya bazen istenmeyen bir gebeliğe de işaret ettiği gibi, bebek düşürmeye veya hamilelikte çıkacak sorunlar nedeni ile üzüntü duymaya da alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Görmenin TABİRİ

Kişinin hayatında kendisine verilmiş özel bir görev olduğunu düşünmesi veya yaptığı her işte sanki o işi daha iyi kimsenin yapamayacağını düşünerek hayal etmesini işaret eder. Çok yüksek bir özgüvene işaret eden rüya, kendisini çok önemseyen kişinin, bazı özelliklerini gereksiz yere abarttığını ve saplantı haline getirdiğini de bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi gelinlik görmek, genç ve bekar hanımlar için mutlu bir evlilik yapma adına sabır içerisinde olmaları gerektiğine rivayet edilmiştir. Gören kişinin acele davranmayarak hayatını birleştireceği kişinin içinde Allah korkusu taşıyan ve güzel ahlak sahibi biri ile tanışacaklarına vesiledir. Evlenme arefesinde olan biri için bu rüya, güzel bir evlilik yaşanacağına, gençler ile beraber ailelerinde iyi anlaşacağına tabir edilir. Bazen de bu rüya ailevi nedenler ve aile geçimini sağlamaktan dolayı geç evlenen kişilere işaret eder. Bu kişilerin geç ama mutlu olacakları biri ile tanışacaklarına, aradıkları mutluluğu orta yaşlarında kavuşacaklarına delalet eder. İslami yorumuna göre güzelliklere ve huzurlu bir yaşama sahip olmaya, verilen emek ve gösterilen sabrın sonucunu almaya yorulur. Rüyada mavi gelinlik görmek, ile ilgili farklı tabirler için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı bizlere iletebilir, değerli hocalarımızdan dini tabirlerini öğrenebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Görmek Nedir

Rüyada mavi gelinlik görmek, istenen mutluluğa ve hayallere geç ve emek verilerek ulaşılacağına yorumlanır. Gören kişiler için zorluk ve sıkıntılardan sonra mutluluk ve huzurlu bir yaşam sürdürüleceğine tabir edilmiştir. Diyanet yorumuna göre görülen bu rüya gönlünüzü kazanacak sevgi dolu birine, ruhi ve fiziki sıkıntılarınızı giderecek gelişmeler yaşanacağına rivayet olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Giymek

Rüyada mavi gelinlik giymek, ailesi ve kendi iş olanakları sayesinde maddi anlamda varlıklı biri ile hayatı birleştirmeye, evlenmeye işaret eder. Evli birinin bu rüyayı görmesi, erkek evlat sahibi olacağına, eşi ile her daim huzurlu bir hayat süreceğine tabir edilir. Bekar birinin bu rüyayı görmesi, gönlünü kaptıracağı, deyim yerinde ise huyu huyuna suyu suyuna uygun biri ile mutlu bir yuva kuracağına rivayet edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Mavi Gelinlik Giydiğini Görmek

Rüyada arkadaşının mavi gelinlik giydiğini görmek, hayırlı bir işe vesile olmaya, değer verilen birinin mutlu bir gününde yanında olmaya işaret eder. Aynı zamanda birbirini seven iki kişinin evlilik yolunda ilerlemelerinde gereken yardım ve desteği vermeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Mavi Gelinlik Görmek

Rüyada yırtık mavi gelinlik görmek, kişi için üzücü yorumlar içermek ile beraber, hayali kurulan bir evliliğin ayrılıkla biteceğine, yahut nişan atmaya işaret eder. Bazen de beklenmeyen bir haberin kişiyi ve ailesini üzmesine bazen de istenmeyen bir gebelik yaşamaya tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Görmek

Bekar bayanların evlilik düşüncesi içinde bulunduğunu ama biraz sabır göstermesi gerektiğini belirtir. Rüyada mavi gelinlik görmek rüya sahibinin takdir kazanacağı işler yapacağını gösterir. Rüya sahibi ailesine bakıyor ve bazı sorumlulukları vardır. Rüya sahibi geç yaşta evlenecek olabilir. Genç kişiler ise sorunsuz bir evlilik yapacak ve huzur bulacaktır. Ruhsal dengeniz sağlanacak ve korkularınızdan sıyrılacaksınız. Çevrenizde size yardımcı olacak kişiler bulunuyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Giymek

Gelecekte zengin biriyle evleneceğinize işaret. Rüyada mavi gelinlik görmek evliyseniz eşinize büyük bir servet kalacak ve maddi durumunuz düzelecektir. Evli bayan bu rüyayı görmüş ise erkek çocuğu olacaktır. Evlenmemiş kimse bu rüyayı görür ise hayalini kurduğu kişi ile evlenmesi yakındır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Mavi Gelinlik Görmek

Rüyayı gören kişinin evlilik hayalleri yıkılacak. Evli kişi bu rüyayı görürse eşi ile problem yaşayacaktır. Huzursuz bir döneme gireceği gibi maddi sıkıntılar içinde de olacak. İstenmeyen bir gebelik durumu da söz konusu olabilir. Hamile iseniz çocuğunuzu düşürebilirsiniz. Kayıplarınız yüzünden ruhsal bir bunalıma girebilir ve kendiniz yalnız hissedebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Giyilen Mavi Gelinliği Çıkarmak

Hayırlı bir rüya olmadığı gibi sıkıntılarla uğraşacağınızı gösterir. Yanlış kararlar aldınız ve bunların sonuçlarına da katlanmak zorundasınız. Özgüveninizi kaybettiğiniz bir dönemdesiniz. Çevrenizle aranız açılabilir ve kendinizi kafese sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bazı huylarınızdan kurtulmanız ve her şeyi gereksiz yere abartmamanız gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Görmek Nedir?

Rüyada mavi gelinlik görmek, rüyada görülen mavi gelinlik bekar kimseler için alınan evlilik kararında sabırla beklenmesine, atılan adımlarda ailelerinde gönül rızasının alınması gerektiğine yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, hayırlı nasip kapılarını sabırla beklemeli, kendilerini aşacak sorumluluk ve kötü davranışlardan uzak olmalıdırlar. Rüyada mavi gelinlik görmek, aynı zaman da kişinin ailesine karşı sorumluluk duygusu yüzünden evlilik yoluna çok geç girerek hayatını hayallerinin dışında yaşamasına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Giymek

Rüyada mavi gelinlik giymek, bu rüya evli kimseler için eşlerinden kalacak yüklü servete işaret ederken, bekar kimseler içinse maddi mal varlığı geniş olan kimse ile evlilik yapacağınıza yorumlanır. Rüyasında mavi gelinlik giydiğini gören kimse, evli ise bu kişinin hayırlı sağlıklı bebeğe sahip olmanın sevincini yaşayacağına işaret edilir. Rüyada mavi gelinlik giymek, bazen de hayallerin ve duyguların peşinden koşmaya, kendinizi özgür hissetmeye, hakkınızda hayırlı olacak tüm eylemleri bir bir kılmaya işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Almak

Rüyada mavi gelinlik almak, hayalini kurduğunuz ve olması için uğraş verdiğiniz bir işte hayırlı sona ulaşacağınıza yorumlanır. Rüyasında mavi gelinlik aldığını gören kimse, temiz kalbi ve vicdanı sayesinde hayırlı ve güzel olan her türlü amellere vasıl olup hayatını zahmet çekmeden sıkıntısız şekilde yaşar. Rüyada mavi gelinlik almak ve başkasına hediye etmek, karşılık beklemeksizin yapılan yardımlara, iyilik etmeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Mavi Gelinlik Görmek

Rüyada yırtık mavi gelinlik görmek, mavi gelinlik rüyasının aksine gören kişide hayırlı şekilde ifşa edilmeyen rüya özellikle evlilik hayali kuracak kimselerin hayallerinin yarım kalacağını gösterir. Rüyasında yırtık mavi gelinlik gören kimse, istediği mutluluğu elde edemeyerek yöneldiği her türlü işte hayal kırıklığına uğrar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi gelinlik giymek, bu rüya bazı şeyler için beklenilmesi gerektiğini anlatır. Mesela evlilik isteyen biri ise biraz daha beklemesi yada iş kurma hayali var ise birazda sabır gerektiğini manasına gelir. Rüyada mavi gelinlik giymek, aynı zamanda ferahlığa da işaret eder. Kişi bu rüya ile çektiği sıkıntıları geride bırakır. Rüyada beyaz gelinlik giymek, maddi anlamda rahatlayacağı bir döneme girer. Rüyada mavi gelinlik giymek, ummadığı bir anda ona gelecek olan yardım eline de işaret eder. Bazı tabircilere göre de rüyada mavi gelinlik giymek, aile içerisinde sorumluluğu üstlenmiş kişilerin gördükleri rüyadır. Üzerindeki yüklerden dolayı ileri yaşlarda evleneceğini alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Giymek Ne Demek?

Rüyada mavi gelinlik giymek ne demek: Bazı yorumculara göre de hayırlı bir kısmete yada hayırlı bir evliliğe ve bu evlilikte evinin bereketi olacağına dair söylenir. Ailelerin iyi anlaşacağı anlamını da içerir. Bu rüyayı gören kişi bir bunalımda yada iç dünyasında bir sıkıntısı vardır. Bu rüyadan sonra kederlerini anlatır, yeni iş kapıları açılacağına dair yorum yapılır. Rüyada yırtık mavi gelinlik görüyorsa, bu hayra yorumlanmaz. Beklenilenin olmayacağı yönündedir. Bazende mavi gelinlik gelecekte iyi bir konuma ve kalacak olan bir mirasa mutlu bir hayata rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Almak

Rüyada mavi gelinlik almak, hayalini kurduğu ve istediği bir şeyi gerçekleştireceğine delalettir. Kişi aldığı gelinliği başkasına hediye ediyorsa bir insana yaptığı iyiliğin karşılığını alacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Giymek İslami Yorumu

Rüyada mavi gelinlik giymek islami yorumunda, rüya sahibinin bu zamana kadar çalışmasının karşılığını alacağına ve emeklerinin boşa çıkmadığını görecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gelinlik Giymek Diyanet Yorumu

Rüyada mavi gelinlik giymek diyanet yorumu, kişi Allah’a karşı ettiği duaları kabul olur. Yapmak istediği şeylerin hayata geçireceği ve bu işlerde muvaffak olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Câferi Sâdık (r.a)  Yorumu; Câferi Sâdık (r.a) derki bu rüya ile kişi tüm sıkıntıların kurtulup ferahlığa erecektir. Bu rüyayı gören kişi hayatında çektiği zorlukların ardından yaşayacağı güzellikler hayat boyu sürecektir.

Diyanet Yorumu; Rüya sahibinin zamanla bir şeyler elde edeceği ve her şeyi çalışmak kazanacağını tabir eder. Kişiye ayrıca bir miras kalacağını rivayet eden bir rüyadır.

İmamı Nablusi (r.a) Tabiri; İmamı Nablusi (r.a) derki bu rüya gören kişi için gelecek olan büyük fırsat olarak müjdelenir. Rüyasında mavi gelinliği giyiyorsa hayatının şansını yakalayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mavi gelinlik görmek, hayatın düzgün şekilde ilerlemesine, bolluk ve bereketin çok olmasına, yeni evli çiftlerin sakin ve sevgi dolu bir ömür süreceklerine, birbirlerine güven duyan sevgi ve saygının olduğu evliliği belirtir. Zorluklardan yılmadan mücadele edebilme gücünü ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi gelinlik giymek, hasretle beklenilen durumların olmasına, gıpta ile bakılan mutluluğa, bunun yanı sıra nitelikli bir beraberliğe ve bunun sonunda çiftlerin evlenmesine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mavi gelinlik provası yaptığını rüyada görmek, yaşamda alınacak derslere, büyüklerin nasihatlerini dinlemeye, bekar kişiler için evlenmeye, evliler için etraflarında imrenilen bir evliliklerinin olmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi gelinlik almak, bazı gizli kalmış sırların gizliliğin deşifre olmasını simgeler. Farklı tabirlerde ise, akıllı yapılacak işlere, zeki işini bilen insanı belirtir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MAVİ GELİNLİK GİYMEK

Mavi renk gökyüzünün tepesini gösterir. Bu atmosfer, keşif, yenilenme ve ifade için geniş, sonsuz fırsatların sembolüdür. Gelecekteki yaşam seçenekleriniz hakkında özgür ve açık hissediyorsunuz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek, mavi gelinlik hayallerine kavuşmanın, muradına ermenin, büyük sevinç ve mutluluklar yaşamanın habercisidir. Kişinin sevdiği insanla evlilik yapacağını, mutlu bir yuva kuracağını, hanesinde huzurun ve mutluluğun hakim olacağını söyleyebiliriz. Aynı zamanda kaliteli bir hayat sürmenin de habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada açık mavi gelinlik görmek kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, tartışmaların son bulacağına, borçlarının kapanacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalet ettiği söylenir. Rüya yorumu ansiklopedisine göre rüya sahibi kişinin ilerleyeceğine, esenliğe kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendisi için mal mülk alacağına, çok rahat edeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

438 Aktif
0 Üye ve 438 misafir
Bugün : 21641
Dün : 23857
Toplam : 48079946
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...